Recenze hotelů
Kefalonia - Řecko

Napište svou recenzi

Celkem: 8,6 Krásná dovolená v příjemném klidném hotelu. Byli jsme moc spokojeni a můžeme doporučit všem, kdo mají rádi klidnou destinaci, výborné...

  • 7 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Krásná dovolená v příjemném klidném hotelu. Byli jsme moc spokojeni a můžeme doporučit všem, kdo mají rádi klidnou destinaci, výborné jídlo a úžasné oblázkové plážičky s nádherným mořem. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Klidný hotelový komplex různě barevných domečků umístěných v mírném svahu. Všechny pokoje mají terasu nebo balkon a z většiny je krásný výhled na moře. Pokoj je zařízený jednoduše, ale je tam vše, co potřebujete. Dostatek úložných prostorů (dvě velké skříně, toaletní stolek se zrcadlem, dva noční stolky, stolek pod TV), přistýlka kvalitní, postele pohodlné. Závěs krásně zatemní pokoj. Čekali jsme na 4 hvězdičkový hotel novější a modernější zařízení. Zařízení je už staršího data, ale zachovalé.

Bazén je nádherný, k dispozici jsou u bazénu zdarma lehátka a slunečníky, venkovní sprchy i wc se sprchou. V bazénu je různá hloubka, takže i menší děti tam dosáhnou. Nelze se tam ale koupat kdykoli, pouze od 10-19 h., což nás mrzelo. Rádi bychom se vykoupali po ránu před snídaní nebo naopak večer. V bazénu jsou k dispozici nafukovací lehátka a různé nafukovací hračky pro děti. Je tam též brouzdaliště pro prťata. U bazénu je bar s občerstvením. Dá se tam pořídit jednoduchý oběd kolem 5-10 euro. Velkou výhodou ale je, že se zde dala pít voda z kohoutku, což prý v jiných destinacích není možné a je potřeba si tam kupovat balenou vodu.

Strava
Strava byla bohatá formou švédských stolů. Nádherně nazdobená jídla, veliký výběr a chuťově výborné. Několik druhů mas na večeři, ryby, mořské plody, zeleninové a těstovinové saláty, několik druhů různých dezertů a předkrmů, dva druhy zmrzliny. Lepší stravování jsem ještě nezažila. K večeři nebyla k dispozici voda, musela se kupovat. Jídlo se nesmělo vynášet z restaurace ani fotit. Z restaurace nádherný výhled na moře a na bazén.

Služby hotelu
Při příjezdu nás včetně kufrů dovezli až k našemu ubytování golfovým vozítkem. Úklid pokoje probíhal každý den, včetně výměny ložního prádla a osušek. K dispozici byla možnost nechat se dovézt mikrobusem do Skaly, což je cca 3 km od hotelu. Muselo se to ale předem nahlásit na recepci, kdy chceme jet a kolik nás bude. Mikrobus jezdil do Skaly v určený čas cca 3x denně a zpět. Všichni zaměstnanci byli přátelští, příjemní a ochotní. Když bylo malému jeden den špatně, tak nám po naší prosbě dovolili vzít mu snídani do pokoje.

Pláž
Moře nádherné, voda křišťálově průzračná, teplá. Přímo pod hotelem přes silnici dvě nádherné oblázkové pláže. Lidí tam bylo poměrně málo i na to, že byla hlavní sezóna. Skály dělaly stín, takže jsme nepotřebovali slunečník. Úžasné šnorchlování. Jeskyňky i pod vodou, které se dají proplavat, plno různě barevných rybiček, krabi... , byli jsme nadšení. Našli jsme si malou pláž s jeskyňkou, která byla špatně přístupná, kde jsme byli úplně sami. Jinak je velká písečná pláž se slunečníky a lehátky za poplatek kolem 8 euro ve Skale.

Lenka Balcarová, 22.08.2019, Datum pobytu: 8.8. - 19.8.2019
Oblast: Řecko Řecko, Kefalonia, Hotel: Porto Skala

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 Fajn.

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Fajn. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Standart. Pohoda.

Strava
Výborná.

Služby hotelu
Dobré.

Pláž
U hotelu malá kamínková pláž. Písečné pláže v docházkové vzdálenosti.

Hana Heroldová, 21.08.2019, Datum pobytu: 4.8. - 11.8.2019
Oblast: Řecko Řecko, Kefalonia, Hotel: Porto Skala

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Skvělé místo ke klidné relaxační dovolené.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Skvělé místo ke klidné relaxační dovolené. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Zcela nové moderní apartmány, vše naprosto čisté, krásné. Denně probíhal úklid včetně výměny ručníků.

Strava
Snídaně i večeře formou bufetu, výborná řecká kuchyně, spousta zeleniny, chutnalo nám.

Služby hotelu
Remetzo je rodinný hotel, kde jsou všichni opravdu velmi milí a vstřícní včetně uklízeček. Ze všech vyzařuje klid a dobrá nálada. Celý den funguje taverna i bar. Bazén je v provozu od 10 do 20 hodin, lehátka jsou k dispozici zdarma.

Pláž
Písčitá pláž je vzdálená asi 100m. Funguje tam plážový bar a lehátka a slunečníky za poplatek, sprcha. Pláž není přelidněna, spíš naopak.

Alice B., 21.08.2019, Datum pobytu: 11.8. - 18.8.2019
Oblast: Řecko Řecko, Kefalonia, Hotel: Remetzo Village

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Kefalonie je nádherný ostrov. Určitě doporučuji půjčit si auto a projet ho celý. Na některých plážích jsme byli sami, bez turistů, bez...

  • 9,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Kefalonie je nádherný ostrov. Určitě doporučuji půjčit si auto a projet ho celý. Na některých plážích jsme byli sami, bez turistů, bez nepořádku - jiné pláže v turistických centrech jsou lidnaté, ale není to rozhodně hlava na hlavě. Pokud budete chtít na nejvyšší horu, zjistěte si předem, zda není park uzavřen (z důvodu rizika požáru). Celkový pocit z dovolené skvělý. :) Splnilo naše očekávání, doporučuji. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel pěkný, pokoje čisté i když je vidět, že na některých místech se podepsal zub času. Bazén čistý, dostatečný pro kapacitu hotelu. Umístění hotelu kousek od pláže i od menšího městečka, zastávka autobusu také není daleko. Možná bych jen doporučila personálu trochu více se usmívat. :)

Strava
All inclusive dostačující, vždy bylo co na výběr i jídla se každý den obměňovala. Vždy bylo všeho dostatek a především snídaně byly skvělé. Pivo dobré, jen od koktejlů nečekejte žádné zázraky.

Pláž
Pláž přímo u hotelu byla ze slabších na ostrově, ale dá se dojít pěšky ke krásné písčité pláži, kde skoro nikdo není. Také je možnost svézt se autobusem do jiných lokalit či vyjet autem. Celkově pláže na ostrově jsou nádherné - čisté moře. Doporučuji výlet na Ithaku, kde jsou také nádherné pláže.

Petra L., 21.08.2019, Datum pobytu: 11.8. - 18.8.2019
Oblast: Řecko Řecko, Kefalonia, Hotel: Utopia

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Naprosto vyhovující pro absolutně odpočinkovou dovolenou.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Naprosto vyhovující pro absolutně odpočinkovou dovolenou. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Moderní, luxusně zařízené pokoje.

Strava
Rozmanitá domácí, lokální strava. Ryby, jehněčí... přesně jak to má v Řecku být.

Služby hotelu
Moc milý personál.

Pláž
Pláž klidná, čístá, pár minut chůze od ubytování.

Jana P., 19.08.2019, Datum pobytu: 24.7. - 4.8.2019
Oblast: Řecko Řecko, Kefalonia, Hotel: Akrotiri

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,3 Velmi pěkná dovolená na klidném místě na kopci asi 300 m od dlouhé pláže s čistou vodou.

  • 8 Ubytování
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Velmi pěkná dovolená na klidném místě na kopci asi 300 m od dlouhé pláže s čistou vodou. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování v přízemí velmi pěkné s výhledem na moře a východ slunce. Před ubytováním prostorná terasa se stolkem a židlemi. Soukromí zajišťují zídky, které oddělují jednotlivá studia. Uvnitř jen velmi skromně vybavený kuchyňský kout (chybí rychlovarná konvice na kávu a čaj). Koupelna a WC výborná (sprchový kout prosklený! toaletní papír je možno splachovat do WC!). Wifi funguje většinou dobře.

Strava
Pobyt jsme měli bez stravy. Pod kopcem dobře vybavená samoobsluha. V blízké vzdálenosti velké množství taveren a barů, kde se dá za rozumné ceny vyzkoušet vynikající řecká i mezinárodní kuchyně.

Služby hotelu
Dvakrát za pobyt výměna ručníků a povlečení, teplá voda po celý den a příjemný majitel domu.

Pláž
Pláž písčitá s kamínky velmi dlouhá (prakticky přes celou Skalu) všude dost místa, slunečník + 2 lehátka - 6-10 eur, občerstvení i s donáškou přímo na pláži, vstup do vody oblázkový, po 5 metrech hloubka, voda klidná a průzračná. Potápění se šnorchlem až na druhém konci pláže (směrem na Skalu).

Jaroslav H., 19.08.2019, Datum pobytu: 5.8. - 15.8.2019
Oblast: Řecko Řecko, Kefalonia, Hotel: Penzion Summer Sun

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 splnila naše očekávání

  • 7,5 Ubytování
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
splnila naše očekávání Zobrazit celou recenzi

Strava
Bez stravy

Pavel V., 19.08.2019, Datum pobytu: 7.8. - 14.8.2019
Oblast: Řecko Řecko, Kefalonia, Hotel: Petros

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 Boli sme veľmi spokojní s výberom hotela a vo všeobecnosti s Kefalóniou. Čo sa týka hotela tak cena zodpovedá kvalite. Bol tam veľmi...

  • 6 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Boli sme veľmi spokojní s výberom hotela a vo všeobecnosti s Kefalóniou. Čo sa týka hotela tak cena zodpovedá kvalite. Bol tam veľmi útretoví a milí personál. Hotel bol síce jednoduchší, ale čistý. Určite odporúčame pre rodiny s deťmi. Pláž bola nádherná a blízko hotela, takže priam ideal. A požičali sme si aj auto a pobehali sme ostrov a krásne pláže. Určite sa sem ešte vrátime. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel bol kompaktný, síce jednoduchý, ale čistý, a bolo tam všetko každý deň pekne upratané. Čo sa týka kategorizácie, tak by sme to označili na 3*hotel, ale boli sme spokojní.

Strava
Strava na grécke pomery, bola dobrá a rozmanitá a veľmi ochotní a milí čašníci.

Služby hotelu
Celkový dojem pozitívny.

Pláž
Pláž bola nádherná a pomerne dosť veľká. Krásna piesočnatá pláž a nádherné more. Vrelo odporúčame.

Katarína, 19.08.2019, Datum pobytu: 7.8. - 14.8.2019
Oblast: Řecko Řecko, Kefalonia, Hotel: Cephallonia Palace

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

Celkem: 8 Dovolená byla krásná????úžasné místo, velmi příjemný a čistý hotel, jediná vada na celém zájezdu byly nepřesné informace od CK- autobus...

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 7 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla krásná????úžasné místo, velmi příjemný a čistý hotel, jediná vada na celém zájezdu byly nepřesné informace od CK- autobus směr Lixouri-zrušený, hotel nemá vlastní pláž, ani lehátka v ceně, neiformovanost delegáta o okolí,.. Ale jinak jsme byli spokojeni. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Krásný a příjemně privatni hotel, pokoje čisté a servis nadstandardní.

Strava
Snídaně byly výborné, skvelý personál, takže spokojenost

Služby hotelu
Služby nadstandardně dobré.

Pláž
Pláž nebyla dostupná přímo u hotelu, jak uváděla CK, ale v dochozí vzdálenosti. Na ostrově jsou i krásnější pláže, ale tato měla nádherný výhled a poskytovala soukromí, byli jsme na ní vždy téměř sami :)

Lenka Josková, 19.08.2019, Datum pobytu: 24.7. - 31.7.2019
Oblast: Řecko Řecko, Kefalonia, Hotel: V Boutique

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,2 S dovolenou jsem byla nad míru spokojená. Avšak doporučuji zapůjčit si automobil a poznat celý ostrov, který je naprosto úchvatný.

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 2 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
S dovolenou jsem byla nad míru spokojená. Avšak doporučuji zapůjčit si automobil a poznat celý ostrov, který je naprosto úchvatný. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování nádherné. Vše čisté, každý den úklid a výměna ručníků, kdykoliv pokud byly špinavé. Vše luxusně, vkusně a účelně zařízené. Nic tam nechybí.

Strava
Snídaně: švédské stoly, které byly rozmanité. Každý den se snažili doplnit o nějaké nové jídlo. Doporučuji chodit dříve, protože pak se mohlo stát, že chyběla např. káva nebo vajíčka.

Večeře: každý den jiné hlavní jídlo, k tomu salát a dezert. Vše moc dobré.

Služby hotelu
Hned po příjezdu na nás čekala delegátka. Odvoz přímo až do hotelu, takže se člověk nemusí bát, že bude vysazený uprostřed města a do hotelu si bude muset dojít sám.

V hotelu je velice milý a ochotný personál od pana majitele po obsluhu v restauraci. Není problém se s nimi na cokoliv domluvit. Pokoje jsou vždy čisté.

U hotelu je možné přímo půjčit si auto, takže je vše bez starostí. Kdo nechce řídit, je možné podniknout fakultativní výlet.

Pláž
Pláž v okolí hotelu je nevhodná ke koupání. Všude po pláži vedou vyústění odpadů a ve vodě jsou řasy.

U hotelu je krásný bazén, takže i ten, kdo chce dovolenou strávit bez cestování po ostrově, si užije koupání.

Nancy J., 19.08.2019, Datum pobytu: 7.8. - 14.8.2019
Oblast: Řecko Řecko, Kefalonia, Hotel: Phaedra Suites

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)