Recenze hotelů
Kefalonia - Řecko

Napište svou recenzi

Celkem: 8 klidná dovolená, málo lidí, příjemné místo

  • 8 Ubytování
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
klidná dovolená, málo lidí, příjemné místo Zobrazit celou recenzi

Ubytování
jednodušší vybavení ale naprosto dostačující, dobře vybavená kuchyňka, čisto, krásná velká terasa

Strava
zájezd byl bez jídla, v blízkosti krámky s potravinami a několik taveren s dobrým jídlem v příjemném prostředí za dobré ceny

Pláž
v okolí několik pláží s dostupností 10- 20 min pomalejší chůze, všechny čisté, otevřeny plážové stánky, málo lidí, na některých slunečníky

Věra G., 23.09.2020, Datum pobytu: 7.9. - 17.9.2020
Oblast: Řecko Řecko, Kefalonia, Hotel: Zacharula

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Báječná.

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Báječná. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Starší ale dostačující.

Strava
Servirovaná polopenze. Obtěžující vosy.

Služby hotelu
Standardní.

Pláž
Betonová cesta, na pláž z kopce, zpět naopak. Neškodilo by jednou týdně vysbrat odpadky.

Václav V., 14.09.2020, Datum pobytu: 3.9. - 10.9.2020
Oblast: Řecko Řecko, Kefalonia, Hotel: Karavados Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Velmi útulný hotel pro osoby, které hledají klidnou dovolenou.

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Velmi útulný hotel pro osoby, které hledají klidnou dovolenou. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Moderně zařízený pokoj, určitě jedno z nej ubytování, co jsme doposud v Řecku měli.

Strava
Veškerá jídla byla velmi chutná, celkový dojem jen kazí pravidla způsobená ochranou před Covid19, za to ale hotel nemohl.

Služby hotelu
Úklid a vše v ostatní velmi v pořádku. Personál velmi ochotný.

Pláž
Pláž menší, blízko hotelu. Na pár dní ideální, pro delší pobyt je lepší si vzít auto a poznat jiné pláže.

Jan Veselý, 07.09.2020, Datum pobytu: 27.8. - 3.9.2020
Oblast: Řecko Řecko, Kefalonia, Hotel: Remetzo Village

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 fotografie

Celkem: 9,2 Letošní dovolená byla prostě jiná. Při příletu testování na letišti. Na hotelu pouze dva páry hostů. Hodně odpočinková dovolená. Škoda,...

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Letošní dovolená byla prostě jiná. Při příletu testování na letišti. Na hotelu pouze dva páry hostů. Hodně odpočinková dovolená.

Škoda, že služby moc nefungovaly. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Dostali jsem lepší pokoj s bezplatnou klimatizací. Krásný výhled. Velký pokoj s kuchyňkou ( konvice, sklenice, příbory, hrnečky)

Strava
Slabší snídaně. Večeře paráda. Vybírali jsme z jídelního lístku( v češtině, řečtině) K dispozici předkrm, salát, hlavní jídlo, dezert a jedno pití.

Služby hotelu
Žádné služby jsme nevyužili.

Pláž
Krásná, dlouhá pláž. Při našem pobytu skoro prázdná. Na pláži dvě taverničky, které zrovna nefungovaly.

Michaela, 02.09.2020, Datum pobytu: 2.7. - 9.7.2020
Oblast: Řecko Řecko, Kefalonia, Hotel: Marina Bay

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

3 fotografie

Celkem: 10 Pohodová dovolená. Rozhodně doporučuji zapůjčení vozu a ostrov si projet.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Pohodová dovolená. Rozhodně doporučuji zapůjčení vozu a ostrov si projet. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje nové, prostorné čisté s velkou terasou s výhledem na moře.

Strava
Měli jme polopenzi, jídlo vždy velmi chutné a pestré.

Služby hotelu
Tento resort je rodinný podnik a je to znát i na chování veškerého personálu - velká spokojenost.

Pláž
Klidná písečná pláž hned u resortu, dostatek lehátek i slunečníků.

Petr L., 24.08.2020, Datum pobytu: 30.7. - 6.8.2020
Oblast: Řecko Řecko, Kefalonia, Hotel: Remetzo Village

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4 Hotel má krásnou polohu a krásný výhled, menším nedostatkem je, že nejbližší nákupní možnosti jsou 2km. Většina si ale půjčí auto a vše...

  • 7,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Hotel má krásnou polohu a krásný výhled, menším nedostatkem je, že nejbližší nákupní možnosti jsou 2km. Většina si ale půjčí auto a vše potřebné si nakoupí. Kefalonie je nádherný ostrov a stojí za to ho projet, za den se to stihnout nedá. Zvláštní pochvala a poděkování patří delegátce Veronice, za přístup, ochotu a řešení vzniklých problémů.Byl to náš 9tý řecký ostrov, který jsme navštívili a dle mého názoru zatím nejkrásnější. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel odpovídal označení 3*.

Strava
Polopenze zcela dostačující. Snídaně sice jednodušší, každý den to samé. Večeře výběr ze dvou chodů, vždy něco řeckého a chuťově výborné.

Služby hotelu
I v této COVID době - úklid pokoje a výměna ručníků denně, dokonce i 1x za pobyt výměna ložního prádla. Vynikající a velmi ochotný personál hotelu - recepční, obsluha v restauraci i na baru.

Pláž
Pláž byla sice dál od hotelu, ale za to nádherná - jedna část písčitá (v době pobytu celkem obsazená), druhá část - kamenitá - přístup jen po schůdcích nebo skokem do průzračného moře.Moře čisté, teplé, azurové - prostě paráda.

Lenka, 24.08.2020, Datum pobytu: 13.8. - 20.8.2020
Oblast: Řecko Řecko, Kefalonia, Hotel: Karavados Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Příjemná dovolená na krásném ostrově

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Příjemná dovolená na krásném ostrově Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hezké ubytování s vybavenou kuchyní

Johana S., 17.08.2020, Datum pobytu: 6.8. - 13.8.2020
Oblast: Řecko Řecko, Kefalonia, Hotel: Studia Milos

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Přenádherné pláže i moře. Měli jsme zážitek s objevením nového želvího hnízda. Projeli jsme zatím na motorce jen poloostrov Paliki, ale...

  • 9,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 7 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Přenádherné pláže i moře. Měli jsme zážitek s objevením nového želvího hnízda. Projeli jsme zatím na motorce jen poloostrov Paliki, ale určitě se sem ještě vrátíme. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj krásný moderní, na terase velký sušák. Klimatizace ale oslňovala v noci modrým LED světlem. Úklid bych vylepšila. Po vytření zbyly na podlaze písek a vlasy.....ne naše. Pod skleněnou zástěnou sprchového koutu teklo, takže jsme chytali vodu do ručníku na podlaze.

Strava
Skvělé saláty i pečená zelenina. Typicky řecké. Přidala bych více ovoce, hlavně ke snídani. Kompotované broskve s řeckým jogurtem není ideální. A taky ovocné nápoje ke snídani nebyly dobré...preslazená obarvená voda s aromaty.

Služby hotelu
Velmi ochotný milý a přátelský personál. Úklid probíhal pravidelně, jen bych ocenila větší pečlivost.

Pláž
Pláž hned u hotelu a se želvími hnízdy i barem. Voda průzračná. Ocenila bych úklid uschlých vodních travin. Ty dojem trochu kazily. Jinak žádné odpadky. Lidí někdy trochu více, ale kdo chtěl mít větší soukromí, mohl jít více stranou....bez slunečníku a lehátka ovšem.

Lucie Holá, 13.08.2020, Datum pobytu: 30.7. - 6.8.2020
Oblast: Řecko Řecko, Kefalonia, Hotel: Remetzo Village

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,8 Kefalonia ostrov a celkově i městečko Skala je krásné, hornaté a kamenité, ale najdete zde i krásnou zeleň a hlavně nádherné pláže a...

  • 4,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Kefalonia ostrov a celkově i městečko Skala je krásné, hornaté a kamenité, ale najdete zde i krásnou zeleň a hlavně nádherné pláže a čisté průzračné moře. U hotelu se nachází 2 pláže s horším přístupem ( ne úplně pro staré lidi) 1 asi nejhezčí pláž v okolí se nachází kousek dál, cca 10 min. cesty. Vše bez lehátek, lehátka pouze u bazénu. Hotelovým minibusem za malý poplatek se dá dojet na velkou, hezkou městskou pláž s lehátkami - modrá vlajka. Doporočuji si pronajmout alespoň na 2 dny auto a ostrov projet, je tam spousta nádherných míst a pláží. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování zpočátku šok, pak si člověk zvykne, pokoje mi přišly úplně jiné, než jsme si objednali na 4* slabota a nejhorší jsou matrace, které jsou totálně propadlé a proleželé, že i pro mladé lidi bylo ráno dost krušné..Čistota v pořádku, koupelna - sprchový kout horší.

Strava
Strava na hotelu až na pár jídel super, vše vaří a připravujeme 1 kuchařka, každý si vybral, jídlo chutné. Snídaně klasika poměrně výběr, ale stále se opakující, vše k jídlu. Byli jsme cca ve 3 tavernách blízko města a jídlo všude opravdu výborné.

Služby hotelu
Služby jsme moc nevyužívali, krom přepravy minibusem a bazénu. Bar u bazénu a recepce vše OK, bazén také v pořádku, i když jsme moc nevyužili.

Pláž
Pláže viz. info nahoře, málo lidí, možnost i šnorchlování , kolem skal pár druhů rybek bez problému potkáte.

Nikol S., 13.08.2020, Datum pobytu: 30.7. - 10.8.2020
Oblast: Řecko Řecko, Kefalonia, Hotel: Porto Skala

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)