Recenze hotelů
Epirus - Řecko

Napište svou recenzi

Celkem: 10 Parga je nádherný kus Řecka. Byla jsem v Řecku již po dvanácté, ale to nehezčí letovisko a dovolená byla letos v Parze. Byli jsme...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Parga je nádherný kus Řecka. Byla jsem v Řecku již po dvanácté, ale to nehezčí letovisko a dovolená byla letos v Parze. Byli jsme ubytování kousek od pláže Valtos - nádherná dlouhá a široká písečná pláž. Do Pargy a zpět jezdí vodní taxi za 5 Eur na osobu tam i zpět. Jinak se dá dojít i pěšky kolem hradu, vycházka dlouhá cca do 30 minut. Procházka stojí za to. V rámci výletu jsme navštívili bájnou řeku Acheron autobusem a lodí jsme navštívili ostrov Paxos, třikrát jsme se koupali v rámci výletu v moři. Oba výlety stojí za to. Byl to ohromný zážitek. A v neposlední řadě úžasný pan delegát Janis, vždy příjemný a ochotný. Byla to krásná dovolená, jen těch 12 dní uteklo hodně rychle. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Byli jsme ubytování ve studiích Silvia. Ubytování nádherné, velký pokoj s postelí, gaučem, nočními stolky, velkým stole, lednicí, vařičem, zvlášť koupelna a WC. Výhled z balkonu na moře byl úžasný.

Strava
Byli jsme bez stravy, ale chodili jsme různě do taveren. Nejlepší Gyros v Parze v Top kafe ale jinak se dá celkem za dobré ceny najíst. V Parze je levněji než přímo oblasti pláže Valtos.

Služby hotelu
Každý den paní domácí vynášela odpadky, dávala nám denně toaletní papír. Co druhý den převlečené povlečení, čisté ručníky, osušky.

Pláž
Pláž krásná, dlouhá písečná. Dá se ležet kdekoliv na pláži. Na konci pláže ( bílé slunečníky) je možnost ležet na lehátkách za to, že si dáte něco k jídlu. Není potřeba platit za lehátka. Moře nádherné, čisté jako všude v Řecku.

Andrea Hulova, 20.08.2019, Datum pobytu: 8.8. - 19.8.2019
Oblast: Řecko Řecko, Epirus, Hotel: Studia Sylvia

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,2 Zájazd splnil všetky očakávania.

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Zájazd splnil všetky očakávania. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Izba upratovaná každý deň.

Strava
Ráno bufetový stôl, večere servirované.

Služby hotelu
Fajn bazén s teplou vodou.

Pláž
Pláž pekná, nepreplnená. Lehátka so slnečníkom dostupné za dva drinky v hodnote 5€,

Vladimír, 16.08.2019, Datum pobytu: 3.8. - 13.8.2019
Oblast: Řecko Řecko, Epirus, Hotel: Philoxenia

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

1 fotografie

Celkem: 8,6 Bola to jedna z najlepších dovoleniek na ktorej sme boli! Čiže hodnotíme to veľmi pozitívne, touto cestou by sme sa chceli ešte raz...

  • 10 Ubytování
  • 6 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Bola to jedna z najlepších dovoleniek na ktorej sme boli! Čiže hodnotíme to veľmi pozitívne, touto cestou by sme sa chceli ešte raz poďakovať našej delegátke , ktorá nám bola vždy nápomocná a veľmi priateľská (také naše slniečko). Odporúčame skor starším párom, alebo ľudom ktorí idú výhradne za oddychom, pretože večer tam nie je veľa možností na zábavu. My sme využívali autobus do neďalekej Pargy, pričom tam bolo toho všehochuť Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovanie bolo dobré, zodpovedalo cene a referenciám. Každý deň sme mali upratané a Pani bola veľmi milá

Strava
Raňajky boli dobré, každý si mohol vybrať podľa svojho gusta. Ale naopak s večerou sme neboli spokojní, v katalógu bolo napísané, že je možný výber z 3 jedál, pritom žiaden výber nebol možný. Každý deň to isté predjedlo, žiadne obmieňanie. Je nám ľúto, že tak fajn hotel, ale kazia si to tým, čo je škoda

Služby hotelu
Personál bol veľmi milí, všetko čo sme potrebovali vybavili a taktiež milá barmanka :)

Pláž
Pláž bola fajn, voda čistá, nebola preplnená čo bolo super , lehátka za poplatok, my sme to využivali najmä po zakúpení jedla alebo drinku pričom ste mali lehátko na celý den v cene.

Anonym, 15.08.2019, Datum pobytu: 3.8. - 13.8.2019
Oblast: Řecko Řecko, Epirus, Hotel: Vive-Mar

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,2 příjemná dovolená

  • 7 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
příjemná dovolená Zobrazit celou recenzi

Anonym, 12.08.2019, Datum pobytu: 29.7. - 9.8.2019
Oblast: Řecko Řecko, Epirus, Hotel: Eleni

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 9,6 Se vším jsme byli naprosto spokojeni, až na hotel Poseidon, kde mám podávali veceře a personal onoho hotelu

  • 10 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Se vším jsme byli naprosto spokojeni, až na hotel Poseidon, kde mám podávali veceře a personal onoho hotelu Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vše dle očekávání naprosto v pořádku.

Strava
Snídaně v hotelu Vive- mar byly super, večeře v hotelu Poseidon bychom nejradši vynechali. Personal si vás nevsima a nemáte možnost výběru. Ostatní taverny byly naprosto bez chyby.

Služby hotelu
Pani , která chystá snidane a uklízí je velmi snaživa, příjemná a ochotná. Servirka na baru u bazénu taktéž příjemná a ochotná.

Pláž
Plaz sama o sobě je pekna, akorát nám tam chyběl vecerni život na pláži. Vecer je u more tma jako v pytli a neni kam jít.

Jiří Dostál, 09.08.2019, Datum pobytu: 26.7. - 6.8.2019
Oblast: Řecko Řecko, Epirus, Hotel: Vive-Mar

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9,8 V studiu Elva jsem byla ubytovaná již 4x a vždy se sem budu ráda vracet, pokud to bude možné. Pláž kousíček od apartmánů, udržovaná,...

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
V studiu Elva jsem byla ubytovaná již 4x a vždy se sem budu ráda vracet, pokud to bude možné. Pláž kousíček od apartmánů, udržovaná, oceněna modrou vlajkou. Lehátka za konzumaci, přístup do moře pozvolný, destinace velmi klidná, ideální pro rodiny s dětmi. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování v apartmánu se základním kuchyňským vybavením. Tak jako kdekoliv jinde, je potřeba myslet na to, že vybavení je základní, bude tam nejspíše 1hrnec,pánvička,konvice.Talíře,hrnky sklenice a příbory samozřejmě také. Ale pokud chcete i něco uvařit,, já beru nůž, toustovač... dále dle vlastního uvážení.... Pokoje jsou čisté, výměna ručníků, osušek a povlečení je minimálně 1x za pobyt, záleží na délce pobytu. Majitelé jsou přítomni víceméně každý den, paní je velmi příjemná. Za mě rozhodně ano

Strava
Ubytování v Elvě je bez stravy, ale v okolí jsou 2 gyrosárny, spousta restaurací a taveren a ceny přiměřené. Také jsou zde markety s potravinami. Vzhledem k tomu, že v některých restauracích jsou k dispozici polopenze pro okolní hotely, jsem přesvědčena, že lze polopenzi objednat, i když není v nabídce Elvy.

Anonym, 09.08.2019, Datum pobytu: 27.7. - 5.8.2019
Oblast: Řecko Řecko, Epirus, Hotel: Studia Elva

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 Byli jsme velmi spokojeni.

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme velmi spokojeni. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Nábytek starší ale funkční. Paní domácí vstřícná.

Strava
Jídlo v restaruacích u pláže, či ve městě velmi dobré.

Služby hotelu
Vybavená kuchyňka.

Pláž
Trochu dál od hotelu, ale pěká pláž.

Ondřej A., 09.08.2019, Datum pobytu: 30.7. - 6.8.2019
Oblast: Řecko Řecko, Epirus, Hotel: Garden House studia

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Do studia Elva jezdím pravidelně i několikrát během léta, jsem naprosto spokojená

  • 10 Ubytování
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Do studia Elva jezdím pravidelně i několikrát během léta, jsem naprosto spokojená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
čisté vkusné, paní majitelka je tam každý den stará se pečlivě o spokojenost svých ubytovaných klientů

Strava
vlastní, kuchyňka má základní vybavení pro přípravu jídla , případně kávy čaje,

Služby hotelu
uklid se provaí pravidelně, ručníky jsou součástí , povlečení se mění pravidelně...

Pláž
pláž v blízkosti ubytování cca 60metrů, pláž udržovaná čistá již po několikáté oceněna modrou vlajkou, jako zajímavost bych uvedla elektrický pás pro spouštění handicapovaných do moře, široký chodník s dřeveného materialu že i vozíčkář si muže užít moře, samozřejmostí je i toaleta pro tyto klienty...

jezdím jsem často a jsem nadmíru spokojená

Irena S., 08.08.2019, Datum pobytu: 27.7. - 5.8.2019
Oblast: Řecko Řecko, Epirus, Hotel: Studia Elva

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,8 Parga je nádherné, rušné stredisko, vhodné pre ľudí, ktorí majú radi aktívnu dovolenku. Je tu niekoľko pláží. My sme chodili najčastejšie...

  • 6,5 Ubytování
  • 6 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Parga je nádherné, rušné stredisko, vhodné pre ľudí, ktorí majú radi aktívnu dovolenku. Je tu niekoľko pláží. My sme chodili najčastejšie k mestskej pláži, ktorá bola na jednej časti piesková a na ďalšej s kamienkami. Štúdia Dimitrakis sú blízko k centru aj k mestskej pláži. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Aeolus má štúdia na 1 poschodí. My sme mali bohužiaľ z balkóna nie veľmi pekný" výhľad" na burinu a nedokončený múr vedľajšej budovy. Chcelo by na tom popracovať. Zariadenie štúdia bolo ok, primerané k cene. Veľmi milá pani nám upratala každé ráno izbu.

Strava
Stravovanie sme mali vlastné. V blízkosti je supermarket, ceny podobné ako u nás. Kuchyňa v štúdiu bola dobre vybavená. Doporučujeme vyskúšať aj miestnu kuchyňu, ryby, giros, mrazený jogurt...

Služby hotelu
Izba štúdia nebola veľká, ale stačila. Najviac nás sklamal balkón a jeho nepekný výhľad ????

Pláž
Niekoľko pláží. Najbližšie mestská, dalo sa z nej doplávať na ostrov oproti, o kúsok ďalej ukrytá ďalšia malá romantická pláž, asi kilometer do kopca krásna pláž Valtos. Treba vyskúšať. Každá mala svoje čaro.

Ján, 02.08.2019, Datum pobytu: 20.7. - 29.7.2019
Oblast: Řecko Řecko, Epirus, Hotel: Studia Dimitrakis

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 Dovolená splnila naše očekávání, příjemný relax v příjemném prostředí. Chvalitebné zázemí a dostupnost téměř všeho.

  • 8 Ubytování
  • 6 Strava
  • 7 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená splnila naše očekávání, příjemný relax v příjemném prostředí. Chvalitebné zázemí a dostupnost téměř všeho. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo dobré, čistý hotel v klidné lokalitě.

Strava
Strava byla chutná a večeře v polopenzi bohatá. Jediná výtka je ke snídani, chtělo by to obměňovat, celý týden snídat defacto to samé, pak člověka už omrzí.

Služby hotelu
Služby byly dobré, personál příjemný, ochotný a usměvavý.

Pláž
Přístup k pláži byl dobrý, moře čisté jen čistota na pláži a v jejím okolí by chtěla zlepšit, ale víme jak to s Řeky je.:)

Jiří Pecha, 02.08.2019, Datum pobytu: 23.7. - 30.7.2019
Oblast: Řecko Řecko, Epirus, Hotel: Philoxenia

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)