Recenze hotelů
Chalkidiki - Řecko

Napište svou recenzi

Celkem: 7,8 Dovolená splnila očekávání. Malý a téměř rodinný hotel. Personál velmi milý a ochotný. Hodně zeleně a klidu. Městečko Stavros je večer...

  • 9 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená splnila očekávání. Malý a téměř rodinný hotel. Personál velmi milý a ochotný. Hodně zeleně a klidu. Městečko Stavros je večer velmi živé a plné zábavy. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje jsou dobře vybavené a čisté. Na balkonech je příjemné sezení a držáky na mokré prádlo /není potřeba sňůra/.

Strava
Stačila by polopenze. Snídaně a večeře jsou bohaté, každý si vybere. Obědy vzhledem k malému počtu klientů jsou chudší.

Služby hotelu
Chybí možnost výletů. Jinak bylo všechno co jsem požadovala. Domluvíte se česky.

Pláž
Možností vybrat si pláž je velmi mnoho. Slunečníky a lehátka jsou za cenu konzumace, která je minimálně 3 euro na den. Přístup do moře je pozvolný a vhodný i pro děti. Pláže nejsou přeplněné.

Ivana F., 15.10.2019, Datum pobytu: 1.9. - 8.9.2019
Oblast: Řecko Řecko, Chalkidiki, Hotel: Electra

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,4 Dovolená vcelku splnila očekávání

  • 5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 4 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená vcelku splnila očekávání Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo vcelku dobré. Čekala jsem trochu lepší vybavení kuchyňky. S trochou neochoty jsme se setkaly při výměně nefunkční varné konvice. Za dosti vážný nedostatek považuji chybějící bezpečnostní označení schodu na chodníčku vedoucího od branky ke vstupním dveřím. Neoznačený schod je velmi snadno přehlédnutelný a i já jsem šlápla do prázdna a upadla. Naštěstí jsem skončila "pouze" s velkými odřeninami. "Přestože přiběhla i správcová a domlouvala se s naší sousedkou, která byla Řekyně, místo až do konce pobytu zůstalo neoznačeno, a přitom stačil kousek žluté pásky.

Strava
Stravovaly jsme se samy

Služby hotelu
V domě bylo čisto, pokoj jsme si uklízely samy, s čímž jsme ale víceméně počítaly.

Pláž
Na pláž to bylo kousek, ale byla dost špinavá neudržovaná. Vzhledem k tomu, že už začal školní rok, nebylo na ní příliš mnoho lidí. Voda čistá s příjemnou teplotou.

Danuše M., 13.10.2019, Datum pobytu: 6.9. - 17.9.2019
Oblast: Řecko Řecko, Chalkidiki, Hotel: Studio Lafas

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 K pobytu téměř žádné negativní připomínky; bohužel jsme měli hlučné sousedy, kteří nerespektovali noční klid - šlo o účastníky zájezdu z...

  • 6,5 Ubytování
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
K pobytu téměř žádné negativní připomínky; bohužel jsme měli hlučné sousedy, kteří nerespektovali noční klid - šlo o účastníky zájezdu z naší skupiny. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Studio se dvěma manž. postelemi, sprchou a WC. Naprosto nevybavená kuchyňka s téměř žádnou pracovní plochou.

Strava
Měli jsme pobyt beze stravy.

Služby hotelu
Solidní výběr stravovacích zařízení

Pláž
Cesta k pláži pomalým krokem trvala něco málo přes 5 minut.

Iva Pospíšilová, 09.10.2019, Datum pobytu: 16.9. - 6.10.2019
Oblast: Řecko Řecko, Chalkidiki, Hotel: Studia Vourlota

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,2 velice příjemná dovolená s příjemnými lidmi kolem.

  • 8 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
velice příjemná dovolená s příjemnými lidmi kolem. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
bez problému

Strava
snídaně by chtěla trochu zpestřit, jiný sýr, salám, jinak vajíčko.

Služby hotelu
cítil jsem se jako doma.

Pláž
modrá vlajka hovoří za vše.

Vladimír Richtr, 07.10.2019, Datum pobytu: 26.9. - 3.10.2019
Oblast: Řecko Řecko, Chalkidiki, Hotel: Venus Fourka

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,5 Celkový dojem dobrý.

  • 7,5 Ubytování
  • 6 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem dobrý. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Malé pokoje vhodné pro 2 postele.

3. postel v pokoji omezovala pohyb i odkládání věcí.

Strava
bez stravy

Služby hotelu
Bez stížnosti. Přívětivá delegátka byla přítomna po celou dobu pobytu.

Pláž
Nejbližší pláž písčito-kamenitá cca 5 minut chůze od hotelu. Doporučeny boty do vody. Mělčina cca 50 m od břehu. Na pláži 2 bary poskytující slunečníky s lehátky.

Anonym, 07.10.2019, Datum pobytu: 26.9. - 3.10.2019
Oblast: Řecko Řecko, Chalkidiki, Hotel: Venus Fourka

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 Až na to, že jsme měli smůlu na počasí, dovolená splnila naše očekávání. Jen bych měla připomínku k poznámce v nabídce, že se jedná o...

  • 7,5 Ubytování
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Až na to, že jsme měli smůlu na počasí, dovolená splnila naše očekávání. Jen bych měla připomínku k poznámce v nabídce, že se jedná o program 55+. Samotný areál hotelu je ve svažitém terénu se spoustou schodů a převýšení a i samotná cesta od pláže k bráně areálu představuje sice ne přímo horolezecký výstup, ale přesto může být pro starší osoby, případně pro někoho byť s mírnými dýchacími či pohybovými problémy, dost náročný. Bazén přímo v areálu je ovšem exkluzivní. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Náš pokoj byl skromně leč dostatečně účelně zařízený. S velkým zastřešeným prostorem před vchodem (byli jsme v přízemí), kde bylo příjemné posezení a funkční zařízení na sušení plavek a ručníků. Samotný areál je pečlivě udržovaný se spoustou stromů, keřů a květin. Matrace některých postelí by si ale už asi zasloužily výměnu a měli jsme problémy s lednicí, kterou nám však na požádání ochotně vyměnili. Kuchyňské vybavení bylo skromné, ale dostačující a odpovídalo nabídce.

Strava
Objednali jsme si zájezd bez stravy, ale vzhledem k poměrně značné vzdálenosti do nejbližší restaurace jsme uvítali nabídku dokoupení stravy na místě. Nabídka nás bohužel zklamala. K býběru bylo vždy ze dvou jídel, z nich jedno bylo pravidelně kuře na jakýkoli způsob a druhé bezmasé, jen zdánlivě připomínající řeckou stravu. Bohatě to však vynahradila služba hotelu, která zajišťovala dovoz jídla do 15 minut z provozovny, kterou bych asi nejtrefněji nazvala řeckým fastfoodem. Jinak ve vzdáleném centru obce bylo několik restaurací a možnost nákupu. Velký market Masoutis bohužel ke konci sezony zavřel už asi v polovině našeho pobytu, ale byla možnost nakupovat v menších, i když ne tak bohatě zásobených obchodech. Hned naproti zmíněnému marketu byla po celou dobu v provozu vynikající pekárna Anna s milou obsluhou, otvřená až do pozdních nočních hodin. Rybí restaurace přímo u pláže byla sice trochu vyšší cenová kategorie, ale vynikající. My jsme nakonec zakotvili v taverně Sifis. Typická řecká restaurace v příjemnou obsluhou, s domácími specialitymi a nejlepšími tzatziky, které jsem kdy jedla. Suché červené, které podávali nemělo chybu. Pro lepší orientaci přidávám odkaz na mapu s vyznačením taverny:https://www.google.com/maps/d/viewer?ie=UTF8&oe=UTF8&msa=0&mid=1yyk9uwV-j5JXouB9GqjfKua6OKc&ll=39.99799032342394%2C23.385473350270672&z=18 a ještě odkaz na jejich stránky na FB:https://www.facebook.com/TavernaRestaurantSifis/

Služby hotelu
Služby hotelu byly v pořádku, delegátka cestovní kanceláře byla velmi ochotná a vstřícná.

Pláž
Ohledné pláže velká spokojenost z mé strany. Nerada plavu ve vlnách a až na jediný den, kdy se vlny zvedly, bylo moře jak stůl. Z mého pohledu zatím nejlepší koupání o dovolené. Voda průhledná a pláž i na konci sezóny celkem čistá, dostatek odpadkových košů, slunečníky a lehátka jen za mírnou konzumaci, k dispozici je slušně udržovaná toaleta a venkovní sprcha. Ti, kdo jako já, neradi zůstavají v mokrých plavkách, by možná ještě uvítali zástěnu na převlékání, ale to už by byla třešnička na dortu. Jediná malá nespokojenost se týká přístupu na pláž, přesně návratu z pláže do hotelu. Jedná se o značné převýšení, které někomu může dělat problémy, jak jsem již psala výše.

Nataša Černá, 03.10.2019, Datum pobytu: 17.9. - 30.9.2019
Oblast: Řecko Řecko, Chalkidiki, Hotel: Akropolis

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

ubytování 6 fotografií

Celkem: 6,4 Hotel je na moc peknem miste, i kdyz neni primo u centra je dobra dostupnost k mori, na promenadu, do obchodu. Krasny vyhled na kopce...

  • 7 Ubytování
  • 4 Strava
  • 8 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Hotel je na moc peknem miste, i kdyz neni primo u centra je dobra dostupnost k mori, na promenadu, do obchodu. Krasny vyhled na kopce okolo. Meli jsme stesti, ze jsme dostali pokoje na patre a ne v suterenu. Meli jsme slusne vybaveny i pekne zarizeny pokoj... Jidlo bylo horsi. Obedy nestaly za nic a snidane i vecere se vlastne opakovaly, ale stejne jsme jeli k mori a ne se najist... Co se tyce piti, tak bylo piti k snidani a jinak jste si mohli dokoupit piti, ale na pokoji byla rychlovarna konvice, tak v pripade velke zizne se dalo resit... Delegatka se vlastne pohybovala po hotelu a nabizela a inkasovala drinky, jinak jsme si poradili bez ni. Vcetne zarizeni pronajmu auta. Byla jsem zvykla, ze pokud jsme si chteli pronajmout auto, tak delegatka sjednala moznost pronajmu az do hotelu vcetne podpisu smlouvy... Telefonni cislo nam sama nenabidla, ale nepotrebovali jsme ji a co jsme potrebovali jsme se vyptali pri snidani a zvladli bez jeji pomoci...Letiste tam i zpatky jsme take zvladli sami bez pomoci a na letisti cekal ridic... V letadle byla cesta pro me jako prumerne velkeho cloveka normalni. Kdyby jsem byla vyssi, asi bych se mnohem hure "skladala" do prostoru sedadla... Ale to je asi v dnesni dobe obvykle, pokud si clovek nepriplati za vetsi luxus... Cesta letadlem byla bez obcerstveni pouze s kaliskem vody. I kdyz kazdy si mohl dokoupit... Spis mi to prislo jako ve vlaku CSAD nez v letadle... Celkove prevladl z dovolene priznivy dojem... Zobrazit celou recenzi

Eva J., 03.10.2019, Datum pobytu: 9.9. - 16.9.2019
Oblast: Řecko Řecko, Chalkidiki, Hotel: Electra

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

6 fotografií

Celkem: 8,3 Hezká dovolená odpovídající ceně.

  • 6,5 Ubytování
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Hezká dovolená odpovídající ceně. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Skromné ale pěkné.

Strava
Beze stravy.

Služby hotelu
Dobré.

Pláž
Pěkná.

Marcela Hamouzová, 03.10.2019, Datum pobytu: 17.9. - 30.9.2019
Oblast: Řecko Řecko, Chalkidiki, Hotel: Akropolis

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 Dovolená se nám velmi líbila až na počasí. 2 dny pršelo,ale to nikdo neovlivní. Jinak báječné.

  • 9,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 7 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená se nám velmi líbila až na počasí. 2 dny pršelo,ale to nikdo neovlivní. Jinak báječné. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo dobré,odpovídající ceně zájezdu. Pokoj s balkonem,televize s 2 českými programi, úklid výborný.

Strava
V hotelu vařili velmi dobře,ale chodili jsme i do místních restaurací.Velmi nám chutnalo v rybí restauraci,i když já nejsem zrovna milovník ryb.

Služby hotelu
Služby hotelu skvělé.Delegátka Petra velmi ochotná, všechno zařídila,prostě skvělá.

Pláž
Jedna pláž byla asi 300m,tam jsme převážně chodili.Na pláži kavárna,Při konzumaci nápojů lehátka zdarma.Obsluha dobrá.

Marcela Glogarová, 02.10.2019, Datum pobytu: 16.9. - 26.9.2019
Oblast: Řecko Řecko, Chalkidiki, Hotel: Venus Fourka

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 Celkový dojem výborný, hotel bych hodnotila 9,5.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 7 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem výborný, hotel bych hodnotila 9,5. Zobrazit celou recenzi

Strava
Jediná výhrada je k pojmu All inclusive light. Měl by být použit správný termín - plná penze. Stravování zahrnuje pouze jídlo, nikoliv nápoje. A točené pivo za 4 eura je pro důchodce opravdu dost.

Pláž
Pláž plná zbytků cigaret - o čistotu nikdo nepečuje.

Blanka Havlíčková, 02.10.2019, Datum pobytu: 22.9. - 29.9.2019
Oblast: Řecko Řecko, Chalkidiki, Hotel: Electra

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)