Recenze hotelů
Chalkidiki - Řecko

Napište svou recenzi

Celkem: 7,8 Hledala jsem klidnou,odpočinkovou dovolenou s vnukem a tato dovolená splnila mé očekávání. Byla jsem velmi spokojená.

  • 8 Ubytování
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Hledala jsem klidnou,odpočinkovou dovolenou s vnukem a tato dovolená splnila mé očekávání. Byla jsem velmi spokojená. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování odpovídalo řeckému standartu,ale bonus byl,že pokoje byly nově zařízeny,byly čisté,vše fungovalo a k tomu zahrada s příjemným posezením a možností hraní pro děti.

Strava
Stravu jsme měli svou a řecké hospůdky nemají chybu.

Služby hotelu
Ve vile Vasilis se daly u delegátky půjčit knihy,za poplatek velmi rozumný jsme měli na celý pobyt zapůjčený slunečník,kaly se koupit i kosmetické a toaletní drobnosti. Příjemná byla i možnost zakoupení českých nápojů, za koruny.

Pláž
Velmi vhodná pro děti a starší osoby. Dopoledne bylo moře klidné,odpoledne vlny. Šestiletý vnuk si užíval obojí. Voda v těchto místech není až tak průzračná,jako jinde v Řecku,ale klid a pohoda to vynahradí.Pláže jsou poměrně široké a dlouhé,aby i v sezonu nebyly přeplněné. Kdo chce ležet pod slunečníkem na lehátku má dost možností-za objednání občerstvení-,jinak se dá využít vlastního slunečníku a osušky kdekoliv.

Eva Kročková, 18.08.2019, Datum pobytu: 26.7. - 6.8.2019
Oblast: Řecko Řecko, Chalkidiki, Hotel: Penzion Vasilis

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Splnila očakávania.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Splnila očakávania. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Čistý a relatívne nový hotel, pekná izba, klimatizácia v cene, wifi bohuzial iba v spoločných priestoroch.

Strava
Stravovanie v reštaurácií Neraida troska ďalej ale v podstate je to plus - človek má aspoň trocha pohybu. Samotna reštaurácia OK, perfektný srbský personál.

Služby hotelu
V areáli hotela bazén.

Pláž
Čistá dostatočne veľká každý si nájde čo mu vyhovuje.

Lukáš F., 17.08.2019, Datum pobytu: 31.7. - 13.8.2019
Oblast: Řecko Řecko, Chalkidiki, Hotel: Apartmán Mare Monti

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,4 Celkový dojem z naší dovolené i přes zpackaný výlet a děsivý večer s příšernou hotelovou pizzou zůstává velmi dobrý. Hotel odpovídá...

  • 6 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem z naší dovolené i přes zpackaný výlet a děsivý večer s příšernou hotelovou pizzou zůstává velmi dobrý.

Hotel odpovídá maximálně třem hvězdičkám. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování dobré, pokoj byl první den po našem příjezdu čistý, uklizený. V koupelně dvě osušky, ve středu nám k nim při úklidu přidali i dva menší ručníky, z toho jsme usoudili, že tam měly být již první den, ale z toho jsme si hlavu nedělali, měli jsme svoje záložní. Ve sprchovém koutu ve spárách trochu plísně, asi by to chtělo při mytí sprchových koutů použít drobet chemie, ale ani ta plíseň nás nijak zvlášť nerozhodila. Bylo pro nás velmi neobvyklé vyhazování použitého toaletního papíru do koše, naštěstí byl každý den vynesen. Televize na pokoji starší, nepoužívali jsme (nezvládala přehrávání filmu s titulky z flash disku), šikovný kuchyňský koutek s dřezem, nádobím, rychlovarnou konvicí + dvě plotýnky. Takže lze si i něco ukuchtit. My jsme raději chodili na obědy do místních restaurací, vařili všude opravdu skvěle.

Na pokoji byla klimatizace za poplatek, kterou jsme se rozhodli nevyužít. Poslední tropický den jsme uvažovali, že bychom si zaplatili klimatizaci na poslední noc, ale dozvěděli jsme se, že bychom museli zaplatit klimatizaci za celý týden - nemyslitelné.

Wifi byla v ceně, na našem pokoji fungovala dobře, občas vypadávala, asi byla přetížená, nevadilo...

Strava
Strava dobrá, opravdu velký výběr, dalo se kombinovat, míchat, slané, sladké. K snídani nám chyběla normální káva, protože to, co jsme si stáčeli z velké nádoby do šálků, se kávou vůbec nazvat nedalo. Večeře byly dobré. Občas nám při nich ale i něco nešmakovalo. Třeba jakési mleté maso bez chuti (bylo i nepříjemně cítit) na špagety, ale protože byla velká nabídka všeho ostatního, tak jsme z toho nešíleli. Těšili jsme se i na jedinou večeři s rybou. Ano, dočkali jsme se - pangase. Proč proboha u moře pangas - sladkovodní ryba, kdo ví, odkud dovezená? Opravdu si majitelé hotelu myslí, že je to u nás lahůdka? Takový šrot? Ale jak už jsem psala, ve městě je tolik vynikajících restaurací s širokou nabídkou mořských ryb a potvor, že jsme i toho pangase hotelu odpustili.

Co jsme jim ovšem neodpustili byla absence pitné vody u večeře. Místo džbánků s pitnou vodou na stolech kolem nás každý večer poletovala delegátka a sbírala od klientů objednávky na drahé nápoje. Je to možná pro někoho drobnost, ale v nás to moc dobrý dojem nezanechalo. Pravda, nápoje v ceně polopenze nebyly, ale pitná voda??

Služby hotelu
Paní delegátka nás všechny pozvala na hotelový pizza večer, na kterém nám místní "šéfkuchař" připraví pizzu (za 8 Euro) dle našeho přání. Nechali jsme se zlákat, akce jsme se zúčastnili, nadiktovali si ingredience a čekali na zázrak. Ten zázrak po hodině čekání přišel v podobě něčeho, co pizzu ani vzdáleně nepřipomínalo. Kdyby tu hrůzu někdo nazval divným langošem, tak bych souhlasila. Těsto silné, nechutné, rajčatový základ žádný, asi 4 kolečka rajčete, 2 kousky žampionu z plechovky a pod tunou eidamu se krčila jedna oliva. Pizza večer za nás - naprostý propadák. Hosté u vedlejšího stolu se rozhodli tu hrůzu na talíři vylepšit a požádali delegátku o kečup. My jsme téměř celou pizzu vyhodili, opravdu se nedala jíst.

Další službu hotelu, kterou jsme využili, byl výlet do Stageiry - rodiště Aristotela (cena za osobu - 10 Euro). Na ten jsme se, jakožto milovníci historie, opravdu těšili. V úterý jsme tedy, nastrojeni a s nažhavenými fotoaparáty a mobily, nastoupili ještě s několika účastníky výletu do autobusu. Místo Stageiry nás ovšem čekala pouze uzamčená brána s obrovskou STAROU cedulí, na které bylo napsáno, že je otevřeno každý den, kromě úterý. Delegátka si jenom povzdechla: "Ach jo, ty změny tady pořád" a s omluvou nás vedla zpátky do autobusu, který nás odvezl na nedalekou pláž, na které jsme museli strávit dalších 6 hodin, než se pro nás autobus vrátil. Čekali jsme nějakou kompenzaci, náhradní termín výletu, vrácení alespoň poloviny peněz, ničeho jsme se, bohužel, nedočkali. Takže jsme za celkem 20 Euro strávili 6 hodin na pláži bez možnosti odchodu z ní. Hrůza!!! Totálně zpackaný výlet!! Bohužel se tak stalo vinou paní delegátky, která si toto předem nezjistila. Z internetu jsme se dozvěděli, že uzavření Stageiry v úterý je běžná praxe. Takže žádná novinka.

Pláž
Pláže veřejné jsou opravdu hrozné, ale to jsme věděli ještě před odletem na dovolenou a hned první den jsme si hledali, dle doporučení z recenzí, nějaký pěkný Beach Bar. Nakonec jsme se zabydleli v Coconut Beach “The Lounge Bar”. Ten byl super, čistý, jen čtyři řady lehátek, v moři volno, opravdu neměl chybu. Za celý týden jsme stačili ochutnat snad všechny míchané nápoje, včetně výborných ledových káv.

Anonym, 16.08.2019, Datum pobytu: 4.8. - 11.8.2019
Oblast: Řecko Řecko, Chalkidiki, Hotel: Electra

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

hotelová pizza - zázrak šéfkuchaře 1 fotografie

Celkem: 5,3 Pre nenáročných klientov. Boli sme ubytovaný v apartmáne č. 1 pre 4 osoby na prízemí, priestorný apartmán s oddelenou kuchynkou a...

  • 3 Ubytování
  • 9 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Pre nenáročných klientov. Boli sme ubytovaný v apartmáne č. 1 pre 4 osoby na prízemí, priestorný apartmán s oddelenou kuchynkou a priestranným balkónom. Jeho nedostatkom je určite kúpelňa, sprcha nie je nijak oddelená zástenou, teda voda je všade v celej kúpeľni. Museli sme najprv odložiť toaletný papier, až tak pustiť sprchu. Navyše nemá žiadnu poličku, kde by ste si odložili kozmetiku (iba jednu malú nad umývadlom pre zubné kefky) ... odporúčam doniesť si nejaký cestovný organizér na kozmetiku, sú tam 2 vešiačiky. Klimatizácia nie je. Okrem týchto nedostatkov, je ubytovanie celkom pekné, na dobrom mieste v starej časti Sarti, pri kostole, kde vás ráno zobudia hlasné zvony... Pláže krásne, široké, možnosť lehátka pri kúpe drinku za cca 3 €. Čím ďalej k novej časti Sarti je piesok jemnejší a pozvoľnejší vstup do mora, vhodný pre deti. Až na drobné nedostatky pri vybavení kúpelne a služieb apartmanového domu (žiadne uteráky ani osušky) prevažuje dobrý dojem z dovolenky. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Boli sme ubytovaný v apartmáne č. 1 pre 4 osoby na prízemí, priestorný apartmán s oddelenou kuchynkou a priestranným balkónom. Jeho nedostatkom je určite kúpelňa, sprcha nie je nijak oddelená zástenou, teda voda je všade v celej kúpeľni. Museli sme najprv odložiť toaletný papier, až tak pustiť sprchu. Navyše nemá žiadnu poličku, kde by ste si odložili kozmetiku (iba jednu malú nad umývadlom pre zubné kefky) ... odporúčam doniesť si nejaký cestovný organizér na kozmetiku, sú tam 2 vešiačiky. Klimatizácia nie je. Okrem týchto nedostatkov, je ubytovanie celkom pekné, na dobrom mieste v starej časti Sarti, pri kostole, kde vás ráno zobudia hlasné zvony...

Strava
Stravovali sme sa individuálne. V meste je veľa možností.

Služby hotelu
Žiadne. Okrem malého mydielka sme nedostali nič. Nebol tam ani 1 ks. toaletného papiera, ani uteráky či osušky, hoc boli uvedené v popise ubytovania. Dostali sme o jednu prikrývku menej, takže sme mali len 3 pre 4 osoby, v prostriedku dovolenky prádlo menili, potom sme už dostali 4 ks, ale len také maličké kocky. Asi rozdeľujú ako im to príde. V apartmánovom dome po ukončení ubytovania nie je možnosť wc ani sprchy, táto možnosť bola, ale mimo tohoto ubytovania.

Pláž
Krásna. Čistá. Hrubší piesok, čím viac k novej časti Sarti je jemnejší a pre deti vhodnejší vstup do mora.

Silvia S., 16.08.2019, Datum pobytu: 31.7. - 13.8.2019
Oblast: Řecko Řecko, Chalkidiki, Hotel: Maria

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Super dovolená, příjemný personál, pěkný a čistý hotel

  • 9,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Super dovolená, příjemný personál, pěkný a čistý hotel Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel je příjemný a čistý, personál se stará a je příjemný a snaží se. Jediná "výtka" je až příliš měkká matrace na manželské posteli, která je i poměrně malá.. Odhadem kolem 140cm.

Negativa:

Pokud máte přes 190cm,budete se obcas dole mezi barem a záchody mlátit do hlavy...

Záchody - jsou odevšad daleko...

Z restaurace musíte o patro dolů...

Od bazénu patro nahoru nebo dolů pres bar.. S malými dětmi se naběhate.

Z pláže zase zpět nahoru pod bazén..

Strava
Jídlo bylo dobré, pouze 3x denně od 8 do 10, 13-15 a 19-21. Výběr se poměrně opakuje, ale vybrat se dá vždycky. Občas nám chybělo jídlo pro děti na svačinu, ale většina hostů řešila tak, že si vzala od snídaně nějaké ovoce nebo koláč /pečivo.

Trochu zklamání byla večeře v Taverne (1x.za pobyt zdarma, pití si platíte) kde většina jídel byla hodně podobných bufetu a dětské jídlo špagety nebo burgr... Oboje obrovská porce - ale bolonske spagety byly suché mleté maso a suché špagety... Burgr bylo jenom maso a kopec hranolek.. Nopak plněné těstoviny jako menu pro dospělé bylo 5 plněných kusů.. Sice větší.. Ale bylo jich málo..ale byly výborné. Ryba - špíz se zeleninou suchý.. Vepřový steak s br. Kaší dobrý.

Služby hotelu
Super byl koutek pod bazénem, kde od cca 14 do 19h byla úžasná a maximálně příjemná animatorka, která se venovala dětem - tvořili, malovali..

Pláž
Občas na a z pláže jezdily golfové vozíky, tak vás hodí do hotelu, který je na kopci. Ale žádná tragédie - je to cca 50-70m k bazénu, jen je třeba dávat pozor na auta nebo jit pres lávku, která je nad silnicí

Tereza A., 15.08.2019, Datum pobytu: 1.8. - 12.8.2019
Oblast: Řecko Řecko, Chalkidiki, Hotel: Akrathos Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Byli jsme velice spokojeni, úžasná delegátka, určitě přijedeme znovu

  • 9,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme velice spokojeni, úžasná delegátka, určitě přijedeme znovu Zobrazit celou recenzi

Marcela Tomanová, 14.08.2019, Datum pobytu: 4.8. - 11.8.2019
Oblast: Řecko Řecko, Chalkidiki, Hotel: Electra

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,8 Koupelna na pokoji měla okno do átria, kde všichni chodili, žádné soukromí, vše bylo slyšet, pokoj hezky zařízený, ale je slyšet každé...

  • 6,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 1 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Koupelna na pokoji měla okno do átria, kde všichni chodili, žádné soukromí, vše bylo slyšet, pokoj hezky zařízený, ale je slyšet každé slovo, každý zvuk Zobrazit celou recenzi

Strava
Strava vynikající, od všeho strašne moc, člověk si může jít třeba čtyřikrát přidat, výběr velikánský sladkosti, ovoce, zelenina za mě naprostá spokojenost

Pláž
Pláž to že jeden velký průser, bordel, špína , musí se jít dál od středu města

Lenka Bulíčková, 14.08.2019, Datum pobytu: 4.8. - 11.8.2019
Oblast: Řecko Řecko, Chalkidiki, Hotel: Electra

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9,8 Dovolená byla velmi pěkná, hezké počasí, moře čisté, teplé. Pláž se slunečníky denně i v průběhu dne uklízena. Delegátka je přímo v...

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla velmi pěkná, hezké počasí, moře čisté, teplé. Pláž se slunečníky denně i v průběhu dne uklízena. Delegátka je přímo v hotelu, mluví česky, velmi příjemná paní. Možnost večerních procházek na obě strany městečka. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel je v katalogu označován jako 4hvězdičkový, v reálu odpovídá pouze 3hvězdičkovému. Pokoj byl pěkný, vzdušný, jednou za týden uklizený a vyměněné ložní prádlo a ručníky.

Strava
Strava byla dobrá, myslím, že si každý vybere.

Služby hotelu
Příjemná delegátka, která zároveň obsluhuje v baru, ráda poradí.

Pláž
Můžete si vybrat pláž blíže hotelu nebo trochu vzdálenější u přístavu. My jsme chodili na tu vzdálenější, asi 15 minut chůze. Zde si můžete koupit slunečník za konzumaci čehokoliv z plážového baru. Moře pěkné, teplé.

Iva K., 14.08.2019, Datum pobytu: 4.8. - 11.8.2019
Oblast: Řecko Řecko, Chalkidiki, Hotel: Electra

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 Dovolenka splnila naše očakávania. Pri dovolenke je okrem toho očakávania dôležité aj to, s kým idete.

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenka splnila naše očakávania. Pri dovolenke je okrem toho očakávania dôležité aj to, s kým idete. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel má zaujímavú architektúru zvnútra, kde rastie olivovník a iné rastliny. Pripomína to pavlačové byty, ale s komfortom! My sme mali terasu aj balkón, izba pre dve osoby bola priestranná, klimatizáciu sme nepotrebovali, lebo izba bola orientovaná na severovýchod. Pre niekoho môže byť problém hádzať toaletný papier do odpadkového koša...

Strava
Bufetové stoly boli štandardné, potravinami sa neplytvalo a zastúpené boli miestne potraviny. Na izbe sme občas využili rýchlovarnú kanvicu, ale k dispozícii bola aj platnička na varenie, nejaké riady a pod. Vo štvrtok býva v meste trh s pestrou ponukou čerstvého ovocia a iného tovaru. Ceny nízke aj v obchodoch.

Služby hotelu
Využili sme účasť na 1 výlete, všetko ok.

Pláž
Prekvapilo nás teplé more! Čistota a prístup do vody - pohoda, výhodou sú lehátka a slnečník za kúpu nápoja, odporúčam za 3€ frapé (káva), k nej dajú 0,5l minerálky. Je možnosť byť aj v chládku pod stromami, žiaden hmyz neobťažuje, predajcovia na pláži sa nevnucujú, niektorí boli zaujímaví...

Ľubica S., 14.08.2019, Datum pobytu: 4.8. - 11.8.2019
Oblast: Řecko Řecko, Chalkidiki, Hotel: Electra

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4 Dobry pomer vykon/cena, prijemna dovolenka v Grecku pre rodiny s detmi do 10 rokov

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 6 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dobry pomer vykon/cena, prijemna dovolenka v Grecku pre rodiny s detmi do 10 rokov Zobrazit celou recenzi

Tomáš H., 14.08.2019, Datum pobytu: 4.8. - 11.8.2019
Oblast: Řecko Řecko, Chalkidiki, Hotel: Theophano Imperial Palace

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)