Recenze hotelů
Chalkidiki - Řecko

Napište svou recenzi

Celkem: 6,8 Dobrý odpočinkový pobyt, i když si dokážu představit i zajímavější dovolenou.

  • 8 Ubytování
  • 6 Strava
  • 5 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Dobrý odpočinkový pobyt, i když si dokážu představit i zajímavější dovolenou. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Krásný malý rodinný hotel, velmi čistý a s příjemným personálem. Malý, ale příjemně situovaný a čistý bazén, pod platanem, v zahradě. Vkusné a zastíněné posezení u krbu.

Okolí je řecká vesnice, se vším, co k tomu patří... toulavé kočky, prázdné stavby, opuštěná auta, přecpané kontejnery.

Strava
Nenáročný strávník bude asi spokojen, tradiční řecká kuchyně s využitím polotovarů. První část týdne byla bez volby z menu, to nás troch zklamalo, druhá část výběr večeře ze dvou jídel a trochu zmatku kolem toho. Ale zas to vylepšili dezertem, ani ten v první části pobytu nebyl. Maso hlavně drůbeží a mleté.

Večer čilý ruch na hlavní třídě, možnost se najíst, včetně ryb. Přes den méně možností.

Služby hotelu
Klimatizace nutná, byla za příplatek. Čisto všude, příjemná obsluha úklidu i recepce. Velmi klidný hotel.

Pláž
Pláž asi 400m, špinavá, plážové slunečníky a lehátka za konzumaci aspoň 3 euro. Vzdálenější Jasmín Beach čistší, ne tak zalidněná, s podobným servisem, ale ve vyšší kvalitě.

Libuše D., 26.07.2021, Datum pobytu: 15.7. - 22.7.2021
Oblast: Řecko Řecko, Chalkidiki, Hotel: Electra

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Jasmín beach 1 fotografie

Celkem: 1,8 Vybavenie izby staré, na izbe potuchnuty smrad, jedna zasuvka v celej izbe, pristelky na spanie nevhodné.

  • 1 Ubytování
  • 5 Strava
  • 1 Okolí
  • 1 Cena

Celkové shrnutí
Vybavenie izby staré, na izbe potuchnuty smrad, jedna zasuvka v celej izbe, pristelky na spanie nevhodné. Zobrazit celou recenzi

Anonym, 23.07.2021
Oblast: Řecko Řecko, Chalkidiki, Hotel: Simantro Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,2 Super dovolenka , vhodná pre manželské páry, ktoré si idú vyslovene oddýchnuť a užiť si páže

  • 6 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Super dovolenka , vhodná pre manželské páry, ktoré si idú vyslovene oddýchnuť a užiť si páže Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Starší hotel, vhodný pre menej náročných klientov

Strava
Strava pestrá, dá sa vybrať z rôznych jedál

Služby hotelu
Služby trochu zaostávajú, ale personál bol ochotný, my sme mali upratané každý deň.

Pláž
Pláž vyvážila všetky menšie nedostatky. Pláž piesková, lehátka v cene zájazdu, tým , že hotel nie je naplnený na 100 percent vždy sa našlo voľné lehátko. A na pláži len hoteloví hostia.Krásne more, čistučké.

Daniela T., 20.07.2021, Datum pobytu: 8.7. - 15.7.2021
Oblast: Řecko Řecko, Chalkidiki, Hotel: Simantro Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9,8 Menší rezort, čo však absolútne nebolo na škodu veci. Hlavná budova s recepciou pri diaľnici, my sme však boli ubytovaní v 2....

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Menší rezort, čo však absolútne nebolo na škodu veci. Hlavná budova s recepciou pri diaľnici, my sme však boli ubytovaní v 2. poschodových bungalovoch v krásne zelenej, udržiavanej záhrade, kde nebolo od cesty nič počuť. Ubytovanie, vrátane vybavenia, zodpovedalo popisu z CK. Mali sme krytý balkón s výhľadom do záhrady. Chladnička na izbe nie je doplnovaná - slúži len na chladenie donesených nápojov. Strava vynikajúca, každý si našiel čo mu vyhovovalo, či už ráno, na obed alebo večer. Obed sa podával v taverne pri bazéne. Pre covidové opatrenia sa v uzavretých priestoroch vyžadovala rúška a v jedálni jednorazové rukavice. Oboje k dispozícii pri vstupe. Hlavný bazén bol trochu menší, k dispozícii však bolo niekoľko ďalších detských zo sklzavkami, fontánkami a pod. Bar pri bazéne fungoval bez prerušenia od 9,30 do 24,00 a k dispozícii boli všetky základné druhy alko aj nealko, vrátane whisky, miešaných drinkov a pod. To isté aj bar pri recepcii. K moru bolo od bazéna pár metrov, cca 30 m. Pláž dostatočne veľká, čistá, udržiavaná. Prevažne piesčitá, tu a tam malé okružliaky. Vstup do mora pozvoľný, cca 50 - 60 m od brehu druhá plytčina, tiež hodne využívaná. Voda priezračná, zrána ako zrkadlo, po obede mierne vlnky, nakoľko sa dvihol vietor. Slnečníky aj lehátka pri bazéne i na pláži zdarma, síce v dostatočnom množstve. Odporúčam si pred raňajkami svoje miesto zarezervovať prehodenim plážových uterákov cez lehátka. Sprchy pri bazéne i pláži v dostatočnom množstve. Plážové osušky zdarma. Izba upratovaná denne, vrátane výmeny uterákov. Animáciu pre deti hodnotím ako slabšiu, malo nápadov, malá aktivita animátorov, neinformovanosť a pod. Celkovo ale hodnotím vybavenosť rezortu pre deti ako výbornú, čo dokumentovalo aj veľa spokojných klientov, ktorí pricestovali aj s malými deťmi. Dohovoríte sa tu najmä po anglicky, ale aj po nemecky a rusky. Klientela bola rôznorodá, dosť hostí bolo aj z Čiech a Slovenska. Transfer z letiska Tessaloniky trval asi hodinu, cca 70 km. Pobyt určite splnil plne naše očakávanie. Zobrazit celou recenzi

Stanislav S., 20.07.2021, Datum pobytu: 9.7. - 16.7.2021
Oblast: Řecko Řecko, Chalkidiki, Hotel: Portes Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9,4 Splnilo očekávání. Moc hezký, čistý, nově vybavený hotel, hezká pláž v dochozí vzdálenosti, dobré jídlo. Na Řecko je hotel nadstandardně...

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Splnilo očekávání. Moc hezký, čistý, nově vybavený hotel, hezká pláž v dochozí vzdálenosti, dobré jídlo. Na Řecko je hotel nadstandardně udržovaný a provozovaný. Hotel je cca 3 km od nejbližšího městečka, ale taxíkem za 5 EUR se tam lze snadno dostat (doporučuji, je to hezké místo). Dvě věci byly v realitě horší, než v prospektu, ale nic kritického (pláž je cca 200 metrů od hotelu a bazén, který na fotkách vypadá giganticky, je ve skutečnosti normální 25ka). Naopak příjemně nás překvapila pláž a moře. Vstup do moře je velmi pozvolný, vhodné pro děti. Vzhledem k tomu, že je to v zátoce, nebyly vůbec žádné vlny.

Počítejte s docela dlouhým transferem z letiště. Po cestě tam to byly 3 hodiny, zpátky už domluvila delegátka přímý spoj, ale i tak to je 2hod jízda. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Měli jsme ty nejmenší pokoje v hotelu, ale byly hezké, čisté a výhoda byla, že byly v hlavní budově. Klimatizace, sejf, vše v pořádku. Úklid pravidelný

Strava
Na all inclusive bylo jídlo velmi dobré.

Pláž
Pláž písková, při vstupu do moře je úzký pruh oblázků, ale dál už je jen písek. Pláž patří hotelu, žádné bitvy o slunečníky a lehátka (která jsou zadarmo). Mezi hotelem a pláží vede silnice, ale není vůbec rušná, lze ji přejít buď normálně nebo po mostku, který hotel vybudoval. U pláže je hotelový stánek s občerstvením a dokonce wifi

Anonym, 16.07.2021, Datum pobytu: 4.7. - 11.7.2021
Oblast: Řecko Řecko, Chalkidiki, Hotel: Akrathos Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

Celkem: 8,5 super

  • 9 Ubytování
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
super Zobrazit celou recenzi

Ubytování
super

Strava
Strava už nebola realizovaná v partnerskej reštaurácii z dôvodu konca sezóny, takže stravovanie bolo po vlastnej osi.

Tomáš Ďurča, 08.10.2020, Datum pobytu: 28.9. - 5.10.2020
Oblast: Řecko Řecko, Chalkidiki, Hotel: Studia Stella

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Pekné miesto, kľud a pohoda, málo turistov.

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Pekné miesto, kľud a pohoda, málo turistov. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Nové a čisté priestory. Trochu malý kuchynský kút, ale to nie je problém.

Strava
Stravovali sme sa v miestnych reštauráciách, klasické grécke jedlá.

Služby hotelu
Nebývali sme v hoteli.

Pláž
Na pláž možno 100m, takmer žiadni turisti. Lehátka za konzumáciu, prijateľné ceny. Pláž piesková, ale pri vstupe do vody je pás kameňov, takže lepšie použiť obuv. Väčšinou malé vlny.

Tatiana H., 17.09.2020, Datum pobytu: 7.9. - 14.9.2020
Oblast: Řecko Řecko, Chalkidiki, Hotel: Studia Stella

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 3,3 Nebyli jsme na vile Vasilis ale ve vile Voula, toto jsme se dozvěděli 3 dny před nástupem dovolené, dostupnost na pláž vynikající,...

  • 1 Ubytování
  • 8 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
Nebyli jsme na vile Vasilis ale ve vile Voula, toto jsme se dozvěděli 3 dny před nástupem dovolené, dostupnost na pláž vynikající, dostupnost k restauracím a obchodům velmi dobrá, pláž pro dospělé vynikající, pro děti velmi blízko hluboká voda. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytováním jsme byli velmi zklamáni. Na fotografiích byly vyfoceny 2 zrekonstruované apartmány, další 2 jsou v kvalitě 70 let. Horší ubytování jsme ještě nezažili. Celkový prostor nám připomínal pokoj pro služku. Sociální zařízení je velikosti pro panenky, vstup je pro lidi do 180 cm, manžel s výškou 193 cm se musel sehnout, 2 x si narazil hlavu takže uvažuji zda nemáme žádat bolestné. WC deska poškrábaná, sprchu jsem nejdříve dezinfikovala než jsem se odvážila ji použít. FUJ...

Abych byla spravedlivá, postele byly v dobré kvalitě, také matrace. Ubytování bych dala celkově 20 %.

Strava
Stravovali jsme se samostatně, restaurace v okolí mají velmi dobrou kvalitu. Pouze doporučené stravování v restauraci Zinan nebylo kvalitní a nevyužívali je žádní rekreanti z našeho zájezdu.

Služby hotelu
Viz ubytování

Pláž
Pláž výborná, ve dnech kdy byly vlny pro malé děti a starší lidi velmi problematický výstup z moře. Voda když bylo moře klidné nádherné, s vlnami se objevily nečistoty. Podařilo se nám zahlédnout delfíny, kdy toto byl pro mne nezapomenutelný zážitek.

Vzhledem ke coronavirové epidemii jsme měli pláž pro pár lidí, což bylo vynikající. Také služby na pláži dobré.

Martina Kilnarová, 14.09.2020, Datum pobytu: 31.8. - 11.9.2020
Oblast: Řecko Řecko, Chalkidiki, Hotel: Vila Voula

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 10 Bylo to skvělé.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Bylo to skvělé. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Krásný apartmány, jediný nedostatek byl, že jsme nedostaly ručníky.

Pláž
Krásná, čistá pláž

Anna Valínová, 10.09.2020, Datum pobytu: 31.8. - 7.9.2020
Oblast: Řecko Řecko, Chalkidiki, Hotel: Studia Stella

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)