Recenze hotelů
Chalkidiki - Řecko

Napište svou recenzi

Celkem: 8.8 Velka spokojnost s dovolenkou.

  • 8.5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Velka spokojnost s dovolenkou. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Kazdy den upratovanie, nemame co vytknut. Super servis

Strava
Jedlo bolo chutne, dostatocny vyber. Skoda ze nie je moznost dostat plnu penziu.

Služby hotelu
Spokojnosť, služby na profesionalnej urovni. Menali sme žiaden problem.

Pláž
Pláž skvelá, slnečníky, skvely prístup k moru,

Jan Vajda, 08.08.2022, Datum pobytu: 25.7. - 3.8.2022
Oblast: Řecko Řecko, Chalkidiki, Hotel: Mendi

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Děkujeme za krásný pobyt v hotelu Electra, naprostá spokojenost, ubytování v hotelu čisté, personál hotelu velice milý, snídaně nám...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Děkujeme za krásný pobyt v hotelu Electra, naprostá spokojenost, ubytování v hotelu čisté, personál hotelu velice milý, snídaně nám chutnaly, na večeře jsme chodili střídavě po tavernách. Rádi se vrátíme, když nám to zdraví dovolí. Zobrazit celou recenzi

Věra Faktorová, 07.08.2022, Datum pobytu: 28.7. - 4.8.2022
Oblast: Řecko Řecko, Chalkidiki, Hotel: Electra

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8.2 Boli sme úplne spokojní so všetkým - prostredie, ľudia, organizácia a fakultatívny výlet, ba aj animačný program, hlavne pre deti, ale na...

  • 7.5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Boli sme úplne spokojní so všetkým - prostredie, ľudia, organizácia a fakultatívny výlet, ba aj animačný program, hlavne pre deti, ale na svoje si prišli aj dospelí - napr. aerobik vo vode alebo plážový volejbal - animátori boli dokonca viacerí Česi aj Slováci.

Nádhernú časť polostrova sme mali možnosť vidieť a okúsiť krásy, kultúru a netradičnosti Grécka :) More bolo vskutku úžasné a podmaňujúce - blaho pre dušu aj potecha pre oči.

Sem-tam sa nájde vždy zopár maličkostí, ale to je len o uhle pohľadu a o tom, že nič a nikto nie je dokonalý. Všade pracujú ľudia. Chyby nebudem zdôrazňovať, ak nešlo vôbec o nič vážne, treba prísť, vyskúšať a zažiť :) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Netypické ubytovanie v tzv. hrade, kamenná budova, v ktorej sa dá ukryť pred horúčavami, chladilo to dobre - dobre to majú vymyslené, tí, Gréci. Izba nebola typická hotelová s koberčekmi, moderným nábytkom a pod. a áno nezodpovedala až toľkým hviezdičkám, lenže tu sa hodnotia inak hotely. Skôr šlo o izbu aj kúpeľňu, ktorá mala presne vystihovať nádych Grécka - ich štýl. Masívnejší tmavý nábytok, kamenná dlažba - veď kvôli piesku z pláže, aby sa dobre umývalo, no a samozrejme tmavé závesy všade, aby slniečko hneď nesvietilo z rána do izby. Izba mala aj pekný balkón, kde sa dalo posedieť si a taktiež aj sušiť mokré veci.

No na izbe bolo to, čo bolo aj v popise - mini chladnička, klimatizácia, fén, dokonca sme mali na uvítanie vody, vzorky kávy, čaju a aj mini modernú kanvicu.

Jedine mi vadilo, že posteľ bola celá spojená, trochu tvrdšia a jedna spoločná prikrývka - ale to je opäť súčasť ich hotelovej kultúry, takže sme to prijali a zvykli si :)

No každý deň nám izbu umyli, WC taktiež, nový toaletný papier a sem-tam aj uteráky počas pribúdali - maličké a osušky.

Ešte podotknem, čo je známe v Grécku - toalety - hádzanie papiera do koša (nie do misy), na to si treba dlhšie zvykať, ale aj to sme rešpektovali samozrejme.

Strava
Pestrý výber jedál a nápojov, nehovoriac o nápojoch pri plážovom bare, tam ich bolo neúrekom a dosýtosti. Všetko zodpovedalo all inclusive, jedlá boli každý deň - raňajky, obedy a večere iné, sýte, bohaté a miešali sa v nich tradičné jedlá Grékov, ale aj podobné tým našim, resp. medzinárodné, ktoré sa jedia všade. Aj časové rozpätie na konzumáciu bolo dostatočne vždy dlhé, prispôsobené tak, aby každý, kto má nejaký program, stihol jedlo v danej časti dňa.

Služby hotelu
Ústretoví a milí, pri každom vstupe do reštaurácie sa nám zdravili v ich jazyku alebo angličtine. Aj keď ste opúšťali hlavnú reštauráciu - manažérka reštaurácie tam zvyčajne vždy stála a dohliadala nielen na poriadok, ale aj milé privítanie.

Stále prestreté stoly na danú časť dňa - menili to, či už šlo o raňajky, obed a večera pôsobila slávnostnejšie, dokonca aj personál bol podľa toho oblečení - milé :)

O celé okolie sa vždy poctivo staral príslušný personál - animátori, záhradníci, upratovačky a atď.

Hoci obsluhujúci personál miestami pôsobil akoby zaspato, unavene a vyzerali akoby sa im nechcelo, ale to som mohla ťažko posúdiť, nevedela som ako dlho tam pracujú, keďže sa tam denne premlelo veľké množstvo ľudí. No dalo sa s nimi vľúdne dohovoriť v angličtine, ak ste potrebovali príbor, či obrúsok a pod, keďže mali so sebou také servírovacie stolíky. Niektorí už asi dlhodobí návštevníci, resp. iní zamestnanci sa obsluhovali sami (myslím teraz ohľadom len drobného servisu), postupne sme to tak robili aj my, pôsobilo to tak domáckym štýlom, že kto čo potreboval, si zobral - obrúsok, špáradlo, príbor a pod.:) Počas obeda aj večere boli podávané alkoholické nápoje - bolo treba si objednať, taktiež aj limonády na Vaše želanie, obsluhujúci personál doniesol.

Ostatné všetko fungovalo vo forme bufetu alebo tzv. švédskych stolov.

Pláž
Pláž patrila hotelovú komplexu, takže sme mali blízučko k moru, ale taktiež sme vždy mali zabezpečené ležadlá a slnečníky. Jasné bolo treba si obsadiť to správne miesto, ale toto je už o inom a o šikovnosti návštevníka.

Uteráky - za depozit od pána na pláži, ktorý to tam prevádzkoval a mal na starosti. Bohaté možnosti na

Samotné more suprové - čistučké a priezračné, všade jemnučký piesok, hoci ten sa dostával vám všade, ale o tom to celé je.

Ešte aj v mori, keď som kráčala mala som pocit, akoby idem po koberčeku :)

Michaela D., 04.08.2022, Datum pobytu: 21.7. - 28.7.2022
Oblast: Řecko Řecko, Chalkidiki, Hotel: Simantro Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (4) Ne (0)

11 fotografií

Celkem: 7.2 Celkový dojem jsme měli velmi hezký. Příjemná majitelka hotelu, která umí česky nám zavolala i českou průvodkyni na fakultativní výlet,...

  • 9 Ubytování
  • 5 Strava
  • 6 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem jsme měli velmi hezký. Příjemná majitelka hotelu, která umí česky nám zavolala i českou průvodkyni na fakultativní výlet, který jsme si s ní domluvili. Jen bohužel až třetí den pobytu a proto jsme nemohli využít výlety i v předcházející dny, které se nám také líbily. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl čistý i povlečení bylo voňavé.

Strava
Bohužel výběr jídla měl být na večeři ze 3 druhů, podle nabídky cestovní kanceláře, ale dostaly jsme vždy jen jedno jídlo na výběr. K němu ale jako bonus salát i dezert. Udělalo by nám radost mít větší možnost ryb k jídlu.

Služby hotelu
Služby hotelu jinak velmi příjemné. Personál na recepci velice milý, usměvavý. Bazén venkovní čistý, moc krásné okolí kolem. Posezení k večernímu drinku nádherné. Hezky moderně zařízené.

Pláž
Pláž se nacházela skutečně blízko, jen ta, kde se nám líbil přístup a obsluha společně s lehátky a deštníky byla o něco dále, ale raději jsme si došly.

Irena Chalupová, 03.08.2022, Datum pobytu: 24.7. - 31.7.2022
Oblast: Řecko Řecko, Chalkidiki, Hotel: Electra

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Super

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Super Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Super

Strava
Stravu jsme neměli.

Služby hotelu
Super

Pláž
Naprosto skvělá pláž kousek od hotelu. Moře, pláž i okolí velmi čisté a klidné. S ohledem na velikost pláže není nikdy přeplněná. Velmi doporučujeme.

Josef Peluňka, 03.08.2022, Datum pobytu: 21.7. - 31.7.2022
Oblast: Řecko Řecko, Chalkidiki, Hotel: Aparthotel Venus

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8.2 Pobyt se nám s partnerem moc líbil. Personál byl moc hodný, příjemný a ve všem vyhověli. Jediné co nám vadilo, bylo jídlo, ale sto lidi...

  • 9.5 Ubytování
  • 3 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Pobyt se nám s partnerem moc líbil. Personál byl moc hodný, příjemný a ve všem vyhověli. Jediné co nám vadilo, bylo jídlo, ale sto lidi sto chutí. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj na nás působil velmi čistě, byl voňavý a pokoje byly s terasou což bylo super.

Strava
No ta strava nebyla úplně nejlepší, ale jak říkám, třeba jsme moc vybíraví :)) Snídaně ale byly bohaté a výborné.

Služby hotelu
Služby hotelu hodnotím jenom kladně. Měnili nám prostěradla i ručníky cca co třetí den. U baru byli velmi ochotní a příjemní.

Pláž
Dostupnost pláže byla vzdálená cca tak jak píšete na svých stránkách. Pláže mi přišly čisté, personál pracující na pláži, chodil a sbíral odpadky a čistily lehátka, takže vše bylo čisté. Moře bylo taky moc hezké.

Michelle Sokolová, 30.07.2022, Datum pobytu: 17.7. - 24.7.2022
Oblast: Řecko Řecko, Chalkidiki, Hotel: Electra

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7.8 Hezká dovolená

  • 8 Ubytování
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Hezká dovolená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Dobrý

Strava
Dobrá

Služby hotelu
Dobrý

Pláž
Poměrně blízko pláž

Milena Jiříková, 27.07.2022, Datum pobytu: 12.7. - 24.7.2022
Oblast: Řecko Řecko, Chalkidiki, Hotel: Jorgos

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (1)

Celkem: 9 To čo som očakávala od dovolenky, to bolo splnené, takže sme spokojní

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
To čo som očakávala od dovolenky, to bolo splnené, takže sme spokojní Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovanie také aké v ponuke, izby čisté, postupne prechádzajú rekonštrukciou, jeden apartmán sme mali na komplet zrekonštruovaný, v druhom je potrebné dokončiť kúpeľňu, v každej izbe balkón, televízor, kuchynská linka so základným vybavením

Strava
Strava ako má byť, grécka :) výmer dostatočný, je možnosť vybrať si z fast-foodov aj z reštaurácií, pekárne na výber, obchodíky, ceny primerané, na alkohol je vyššia daň, takže drahší, ale dá sa prestravovať bez varenia

Služby hotelu
Apartmánový dom čistý, majitelia príjemní, udržujú dvor, bazén, takže bazén vždy čistý

Pláž
Je možnosť vybrať si, buď čisto piesková, alebo s jemnými kamienkami, buď hlbšie more alebo plytké, s atrakciami alebo úplne kľudná pláž, my sme boli spokojní

Ivana Ďuríková, 27.07.2022, Datum pobytu: 12.7. - 24.7.2022
Oblast: Řecko Řecko, Chalkidiki, Hotel: Zeus

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9.2 Skvělá dovolená.

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Skvělá dovolená. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel rozhodně neodpovídá standardu ***. Označil bych jej spíš za **. Nicméně pokoj byl čistý, voda ze sprchy tekla teplá, klimatizace fungovala, na postelích se dalo spát. Na našem pokoji nebyl vůbec signál WiFi. Z šestidenního pobytu se 2x nedostavila pokojová služba aby vynesla koš apod. Čisté ručníky dodávali dostatečně často.

Strava
Ubytováni jsme byli bez stravy a užívali si řecké kuchyně v okolních stáncích a restauracích. Nabídka v nejbližším i vzdálenějším okolí byla vynikající. Jak kvalitou, tak cenou.

Pláž
Krásná.

Ondřej G., 26.07.2022, Datum pobytu: 18.7. - 23.7.2022
Oblast: Řecko Řecko, Chalkidiki, Hotel: Ammon Garden

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 5.8 Vadilo mi, že sme si museli riešiť check-in sami a on-line a navyše, že Ryanair rozhadzuje naschvál rodinných príslušníkov tak, aby...

  • 6 Ubytování
  • 5 Strava
  • 6 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Vadilo mi, že sme si museli riešiť check-in sami a on-line a navyše, že Ryanair rozhadzuje naschvál rodinných príslušníkov tak, aby nesedeli pri sebe. Pri prílete nebol v príletovej hale nik, kto by nás inštruoval, kam máme ísť. Delegát bol asi 5 minút cesty od príletovej haly, čo sme nevedeli. Nejasné inštrukcie, že pôjdeme do hotelu časť cesty busom a časť cesty taxíkom. Najviac mi vadilo, že sme delegáta ani nevideli, pritom k službám CK patria aj služby delegáta - veď načo by sa unúval prísť na hotel a spojiť sa s nami, keď sme boli iba 2 osoby. Lehátka na pláži si bolo treba v podstate zaplatiť, keďže prišiel vždy časník a upozornil, že je nutné si objednať niečo v bare, aby bolo možné zostať na pláži_pritom išlo o hotelovú pláž. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovanie bolo priemerné, ale čisté. Kúpeľňa nič-moc. Upratovacia služba výborná. Klíma veľmi silná. Mrzí ma, že nefungovalo jacuzzi, nakoľko sme 2 dni z týždňového pobytu mali zlé počasie a zrovna by sme to využili.

Strava
Strava priemerná. Mohla byť i rozmanitejšia. Nakoľko je moja dcéra vegetariánka, zarazilo ma, že z čerstvého ovocia boli vždy iba marhule a melón (či už cantaloupe alebo červený melón). Nič iné, to bolo absolútne zarážajúce, nikde inde na dovolenke som to nezažila.

Služby hotelu
služby hotela hodnotím veľmi dobre. Príjemný, ústretový. Upratovacia služba výborná.

Pláž
pláž čistá, nie však piesková, nakoľko mala kamienkovú brázdu a spevnené kameninové podložie pre vstup do mora

Miriam Liptáková-Kováčová, 21.07.2022, Datum pobytu: 8.7. - 15.7.2022
Oblast: Řecko Řecko, Chalkidiki, Hotel: Mendi

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)