Recenze hotelů
Řecko

Napište svou recenzi

Celkem: 7,8 Velmi pěkná dovolená - hezký hotel, příjemný personál, krásné moře. Městečko Kolymbia sestává převážně z hotelů. Doporučuji půjčit auto...

  • 8 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Velmi pěkná dovolená - hezký hotel, příjemný personál, krásné moře. Městečko Kolymbia sestává převážně z hotelů.

Doporučuji půjčit auto (50 Euro na den) a vyrazit do Rhodosu až do večera. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Plně dostačují vybavení pokojů, vše funkční. V koupelně vana s ne úplně dostatečnou zástěnou, klimatizace na vyšší výkon trochu hlasitá. Za 24 Euro lze prodloužit check-out do 18:00.

Strava
Dobrá, místy skvělá, ale evropská, ne řecká - hranolky v nabídce stále, ale skopové nikdy. Pivo a víno v rámci All inclusive hrozné.

Služby hotelu
Denní uklízení pokojů, obden s výměnnou ručníků a prostěradel. Sprcha na pláži, slušný bazén.

Pláž
Pláž hezká, čistá, písek s oblázky. Za lehátka na pláži hotel vybírá 8 Euro za set 2 lehátek + slunečník (u bazénu zdarma). Hezké moře na šnorchlování v okolí kamenů a skal na krajích pláže. Dno klesá, celkem rychle - stačite tak do 4m od břehu.

Ondřej Klír, 29.07.2021, Datum pobytu: 18.7. - 26.7.2021
Oblast: Řecko Řecko, Rhodos, Hotel: Lutania Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8,8 Byly jsme spokojeni,vstup do moře byl bohužel s kameny,ale našly jsme si pláž trochu dál, tím pádem jsme si plaváni maximálné užily.

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 5 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Byly jsme spokojeni,vstup do moře byl bohužel s kameny,ale našly jsme si pláž trochu dál, tím pádem jsme si plaváni maximálné užily. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Kvalita ubytováni odpovidala ***hvézdičkám.

Strava
Strava byla rozmanitá ,velmi chutná .Snídaní bylo chutné tim ,že obsahovalo domáci slané ,sladké pečivo.Na uzeniny se také nedá stežovat .Ze štyž salámu jeden velmi suprový.Večeře polévky vynikajici ,výborný gyros,piza.Pan kuchař a jeho personál jedním slovem kouzelnici. Rajčata ze zahrádky velmi chutné a šťavnaté

Služby hotelu
Na služby hotelu se nemúžeme stéžovat. Úsmév,pozdrav byl na dennim pořádku. Denné uklizeno ,včetné chodeb a venkovni promenádé..

Pláž
Horší vstup do moře kameny a plata.Našly jsme si pláž kousek dál a dovču sme si velice užily ,včetne vyletu po ostrové .Dékujeme všem který se na tom podilely.

Viktória Trollerová, 29.07.2021, Datum pobytu: 12.7. - 26.7.2021
Oblast: Řecko Řecko, Thassos, Hotel: Thassos

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 10 Krásná dovolená u teploučkého moře.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Krásná dovolená u teploučkého moře. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování mimo hlavní budovu. Pěkný, čistý pokoj s vlastním bazénkem. Jen cesta z hlavní budovy byla přes velmi rušnou ulici. Jezdí se tam rychle a na přechodu nikdo nedával přednost.

Strava
Jídlo bylo vynikající, nejlepší byla zelenina, ryby a hovězí maso. Všeho dost, jídlo i nápoje celý den.

Služby hotelu
Zaměstnanci hotelu ochotní.

Pláž
Pláž čistá, moře teplé. Lehátka i slunečníky zdarma.

Bohuslava Pečenková, 29.07.2021, Datum pobytu: 19.7. - 26.7.2021
Oblast: Řecko Řecko, Rhodos, Hotel: Blue Sea Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Hotel rodinného typu, vše naprosto v pořádku na ***to plně odpovídá.

  • 8,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Hotel rodinného typu, vše naprosto v pořádku na ***to plně odpovídá. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pěkný hotel, pokoje čisté, příjemná obsluha.

Strava
Není co vytknout, vždy dostačující výběr,jen v době covidu vydává jídlo kuchař, takže se musí chvíli čekat v řadě.

Služby hotelu
V pořádku, všude čisto i pokoje.

Pláž
Pláž krásná dlouhá a čistá, moře průzračné,cesta na pláž trvá asi 10minut volnou chůzí,ale po cestě jsou obchůdky,kde si koupíte pití popřípadě i jídlo.

Anonym, 29.07.2021, Datum pobytu: 26.7. - 9.8.2021
Oblast: Řecko Řecko, Rhodos, Hotel: Grecian Fantasia Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8,4 Hotel Esperides prošel rekonstrukcí. Společné prostory ubytovaných klientů opravdu odpovídají 4*. Z pokojů jsme tolik nadšeni nebyli....

  • 7,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Hotel Esperides prošel rekonstrukcí. Společné prostory ubytovaných klientů opravdu odpovídají 4*. Z pokojů jsme tolik nadšeni nebyli. Hotel sídlí na pláži, má 2 bazény, brouzdalistě pro malinkaté děti a zvlášť 4 ne zcela prudké tobogány. Každý večer je zajištěna akce v podobě animátorů či přímo hotelových koncertů. Celkový dojem na rodinnou dovolenou je velmi dobrý. Odpočinek, zábava, vyžití pro děti je dostačující. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje jsou čisté, vybavení je postaršího typu - odpovídají 3*. Denně uklizené, čisté.

Strava
Na hotelu jsme měli formu all inclusive. Strava byla pestrá, dostačující. Maso, mořské plody, ryby i vegetariáni si přijdou na své. Jídlo hodnotíme velmi pozitivně.

Služby hotelu
Personál je vstřícný, ochotný, milý, vždy nápomocen.

Pláž
Pláž je písčito kamenitá. Vstup do moře je pozvolný. V moři hodně kamení. Doporučujeme obuv do vody pro náročné. Moře čisté, průzračné. Výhledy také krásné. Lehátka parádní, netlačí nikde ani po x hodinách na pláži. Slunečníky se stolky by mohli projít renovací. Pláž uklizená, celkový dojem dobrý.

Zuzana, 29.07.2021, Datum pobytu: 19.7. - 26.7.2021
Oblast: Řecko Řecko, Rhodos, Hotel: Esperides Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

3 fotografie

Celkem: 7 Vzhledem k tomu, ze tato recenze je negativni na spolecnost Invia a stejne ji nezverejnite, tak nema smysl se dale rozepisovat... Zajezd...

  • 7 Ubytování
  • 7 Strava
  • 6 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Vzhledem k tomu, ze tato recenze je negativni na spolecnost Invia a stejne ji nezverejnite, tak nema smysl se dale rozepisovat... Zajezd jsme si uzili, ale support od cestovky 0. V podstatě co nam bylo slibeno u prodeji zajezdu - nespleneno. Proto by me zajimalo, za co si cestovka vzala cca 13tis. marzi na dovolene pro dva, kdyz sluzba/pomoc az na vytisknute papiry jak se odbavit žádná. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
V poradku, jen zapach kanalizace z cisticky, ale nejsme z cukru.

Strava
Opakovala se, ale to je téměř vsude.

Služby hotelu
Vyborne, ochotny personal

Pláž
Piscita, cista voda, v poradku.

Denisa N., 29.07.2021, Datum pobytu: 18.7. - 25.7.2021
Oblast: Řecko Řecko, Korfu, Hotel: Saint George Palace

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Byli jsme velmi spokojeni, odpočinuli jsme si, bylo o nás postaráno po všech stránkách, výhodou bylo i to, že se dalo domluvit i polsky,...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme velmi spokojeni, odpočinuli jsme si, bylo o nás postaráno po všech stránkách, výhodou bylo i to, že se dalo domluvit i polsky, pro nás to bylo velké plus. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velmi útulné, čisté, pokoj s klimatizací, jen byla slabší wifi, ale jinak super

Strava
Vynikající, velký výběr masa, zeleniny, ovoce, dezertů, pohádka

Služby hotelu
Velmi příjemný a ochotný personál, na vynikající úrovni

Pláž
Laganas - vřele doporučuji, super

Lenka Handzlová, 29.07.2021, Datum pobytu: 16.7. - 23.7.2021
Oblast: Řecko Řecko, Zakynthos, Hotel: Ionis Art

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Super dovolená pro dospělé, jídlo na výbornou, personál příjemný, pláž za rohem, ubytko krásné.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Super dovolená pro dospělé, jídlo na výbornou, personál příjemný, pláž za rohem, ubytko krásné. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje moc hezké, náš měl tedy "výhled" nikam. Rušil akorát nás hluk z rušné ulice v noci, což vyřešilo zavření dvěří na balkón. Hotel krásný, čistý, udržovaný.

Strava
Strava výborná. Snídaně klasika (anglické - vajíčko, šunka, sýr, tousty zelenina, ovoce, jogurt,..), obědy vždy jiné, večeře vždy něco spešl nachystáno (sushi, ryby, pizza, speciality) + všechny možné druhy masa. Vždy sposuta čerstvé zeleniny a ovoce.

Služby hotelu
Bez problému, super, akorát vše v polštině (99% ubytovaných jsou Poláci).

Pláž
Za rohem, krásné moře..

Magdaléna Horáková, 29.07.2021, Datum pobytu: 16.7. - 23.7.2021
Oblast: Řecko Řecko, Zakynthos, Hotel: Ionis Art

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7 Velmi pěkné, jen škoda, že Češi jsou ubytováváni v horších pokojích

  • 7,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Velmi pěkné, jen škoda, že Češi jsou ubytováváni v horších pokojích Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj pěkný, úklid v pohodě. Bohužel české cestovky jsou ubytovávány nad kuchyní, takže vstáváte a už snídáte. Dál přes den už kuchyně cítit nebyla

Strava
Strava bohatá, pestrá, chutná, bohužel často nepříliš teplá

Služby hotelu
Vše v pohodě fungovalo

Pláž
Písčito oblázková, drobounké oblázky, voda čistá, slušně zarybněná, ohraničená z obou stran skalisky, s výhledem na Athos. Pláž slušně obsluhovaná, jen trochu boj o lehátka, pro hotelové hosty zdarma, ale přicházeli tam hosté z jiných zařízení, ti platili, ale zabírali tak místa.

Jiří Kryšpín, 29.07.2021, Datum pobytu: 19.7. - 26.7.2021
Oblast: Řecko Řecko, Thassos, Hotel: Blue Dream Palace

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 2,8 Celkové hodnocení Bohužel, dovolená absolutně nesplnila naše očekávání. CK zklamala na plné čáře, když jsme si vybrali úplně jiný hotel...

  • 3 Ubytování
  • 3 Strava
  • 3 Okolí
  • 2 Cena

Celkové shrnutí
Celkové hodnocení

Bohužel, dovolená absolutně nesplnila naše očekávání. CK zklamala na plné čáře, když jsme si vybrali úplně jiný hotel na úplně jiném místě Korfu a jeli jsme tam s určitými představami. Na letišti nám bylo sděleno, že původní hotel je zavřený a vezou nás někam jinam- šok. Prý se tuto skutečnost dozvěděli právě před naším příletem, nebyla to pravda ,jak jsme posléze zjistili. Hotel absolutně neodpovídal kategorii 4 *,s bídou 2* a byl těsně před zavřením, protože v hotelu bylo asi jen 20 Čechů. Odpovídala tomu kvalita služeb- katastrofální all inclusive, spíše velmi hubená plná penze- nejsme vybíraví, ale 1 maso a 2 přílohy s 2 saláty opravdu nesplňovalo dané a hlavně, ne levně zaplacené služby. O baru ani nemluvě, personál byl omezen asi na 4 lidi. Po týdnu přijeli další dvě rodiny, které také měly být v nám objednaném hotelu, tvrdili jim na letišti, že se tuto skutečnost dozvěděli právě teď. Takže zde proběhlo vědomé klamání spotřebitele. Prosím všichni, kdo cestujete ,zjistěte si předem osobně, zda je váš objednaný hotel vůbec otevřen.CK prodávají zájezdy a ví, že hotely pro nedostatek turistů jsou zavřeny, přesto zájezd prodají a skončíte třeba, jak my. Tuto recenzi jsem poslala, ale mylně ji vložili na hotel, kde jsme měli jet -Hotel Ithea SUITES, takže píši znovu na správný hotel,kde jsme byli. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovali nás ve špelunce s výhledem na zeď, celý den jsem žádali o výměnu pokoje i když byl hotel prázdný . Asi 30 lidí v celém hotelu. Neochota personálu ,hlavně manažera hotelu.

Strava
all inclusive ani náhodou, chudá plná penze, 1 mas,2 přílohy, 2 saláty, ovoce žádné. Katastrofa, manažer hotelu je tím prý známý.

Služby hotelu
asi 4 pracovníci se střídali na všech postech, podle toho tak obsluha vypadala. Bar otevřen od 22.30 do 23 hod.

Pláž
Jeli jsme na potápění, ne na brouzdání v moři pro děti, podmořský život žádný.

Anonym, 29.07.2021
Oblast: Řecko Řecko, Korfu, Hotel: Ionian Princess

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)