Recenze hotelů
Řecko

Napište svou recenzi

Celkem: 9 Naprostá spokojenost, velmi vstřícný a příjemný personál, majitelka hotelu vždy usměvavá.

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Naprostá spokojenost, velmi vstřícný a příjemný personál, majitelka hotelu vždy usměvavá. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pohodlné postele, precizní uklízečka, chládek (ani jsme nepotřebovali klimatizaci). Jediná nevýhoda je, že elektřina v pokoji jela jen na pokojovou kartu = během snídaně si mobil nenabijete.

Strava
Naprosto úžasné jídlo. Je opravdu z čeho vybírat a vše chutná výborně! Každý den/chod byla jiná specialita dne (burger, sushi, gyros, hotdog, losos,...). Drinky u bazénového baru taky super, barmani nám míchali na přání :)

Pláž
Pláž hned u hotelu není moc lákavá. Je tam menší parkoviště a hodně lidí. Ale stačí popojít kousíček dál a lidí je podstatně méně. Konec pláže má omezený přístup lidem, karety si tam kladou vajíčka (hezká podívaná). Moře je krásně čisté, pláž písčitá, takže nepotřebujete boty do vody. A je teplejší než hotelový bazén.

Michaela K., 20.09.2021, Datum pobytu: 10.9. - 17.9.2021
Oblast: Řecko Řecko, Zakynthos, Hotel: Ionis Art

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,3 Celkový dojem výborný

  • 5,5 Ubytování
  • 9 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem výborný Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Chybělo vybavení co bylo v nabídce

Strava
Vlastní

Služby hotelu
Hotel byl čistý,v nabídce pěkné výlety

Pláž
Dostupnost vynikající, čistá.obcerstveni u pláže

Andrea H., 20.09.2021, Datum pobytu: 8.9. - 15.9.2021
Oblast: Řecko Řecko, Lefkada, Hotel: Apartmány Achilleas

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Poměr cena a kvalita vynikající. Jídlo výborné, dostatečný výběr jak obědy, tak večeře. Točené coca cola, džusy taktéž výborné. Ubytování...

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Poměr cena a kvalita vynikající. Jídlo výborné, dostatečný výběr jak obědy, tak večeře. Točené coca cola, džusy taktéž výborné. Ubytování velice pěkné, nové, čisté. Pláže v dosahu 200m písčitá, pláž 300m sice větší kameny, ale průzračná, velice pěkné šnorchlování. Teplota vody v době pobytu 26-28stupňů, foukal příjemný větřík, venkovní teplota cca na slunci i 37stupňů. Doporučuji zapůjčit auto a tak projet ostrov na vlastní pěst, ale směrem na jih. Narazíte spoustu krásných pláží, ke kterým se jede vesměs po polních cestách, s jen pár lidmi. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Menší pokoj, ale absolutně dostačující, s balkonem. Čistý, nově zařízeno. TV jsme nepoužívali, jen jednou zkusili zapnout, byl tam český program.

Strava
Strava - dostatečný výběr, jak obědy, tak večeře, při snídaních by mohlo být přidáno více sladkého např. palačinky. Při každém jídle dostatek zeleniny, tak meloun a sladké hrozno, grep.

Služby hotelu
Každý druhý den byl úklid, měnily se ručníky a prádlo. V případě, že máte inclusive a požadujete balíček místo oběda, bylo nám řečeno, že to není z důvodu covidu možné. Bazén krásně čistý. Paní recepční mluví slovensky, poskytne Vám potřebné info.

Pláž
Pláž od hotelu cca 200m písčitá se slunečníky, voda čistá, vždy bylo možné najít místo na ležení na své dece, pozvolný vstup. Pláž 300m je pod menší skálou, větší kameny, přístup do vody velice dobrý, dosti místa na ležení, voda je průzračná, při šnorchlování je vidět krásné dno, rybičky, málo lidí, skoro nikdo. "Vykřičené pláže" nedoporučuji, nedá se tam ani v září zaparkovat, hlava na hlavě.

Hana V., 20.09.2021, Datum pobytu: 10.9. - 17.9.2021
Oblast: Řecko Řecko, Rhodos, Hotel: Relax

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Byli jsme velmi spokojení.

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme velmi spokojení. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Byli jsme velmi spokojeni.

Strava
Bohužel v době Covidu dává jídlo personál, klient si nemůže nabrat dám co chce.

Služby hotelu
Ve všem spokojenost.

Pláž
Čistá, lehátka a slunečníky zdarma.

Lenka Kubaštová, 20.09.2021, Datum pobytu: 29.8. - 5.9.2021
Oblast: Řecko Řecko, Rhodos, Hotel: Lardos Bay

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,8 Celkovy dojem pozitivní.

  • 5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 5 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Celkovy dojem pozitivní. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Celkovy dojem z hotelového pokoje dostačující . Postele nepohodlné velmi měkké. Chválím každodenní úklid. Lezli tam mravenci to bylo nepříjemné.

Strava
Strava pestrá, vynikající. Oceňuji nápoje ve skle při all inclusive. Žádné plastove kelímky.

Služby hotelu
Úklid probíhal každý den. Na recepci příjemná obsluha.

Pláž
Pláž cca 7 minut od hotelu. Pláž s hrubším pískem a kamínky. Vstup do vody doporučuji v botách. Voda čistá.

Lucie B., 20.09.2021, Datum pobytu: 10.9. - 17.9.2021
Oblast: Řecko Řecko, Rhodos, Hotel: Kolymbia Sun

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,2 Dobrý

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dobrý Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Dobrý

Strava
Jednoduché a stále stejné

Služby hotelu
Dobrý

Pláž
Dobrý

Václav Hegr, 20.09.2021, Datum pobytu: 8.9. - 15.9.2021
Oblast: Řecko Řecko, Lefkada, Hotel: Apartmány Nidri Zone

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,3 Doporučuji pro klidnou dovolenou.

  • 9 Ubytování
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Doporučuji pro klidnou dovolenou. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Všude čisto, každé 3 dny nám měnili povlečení, uklízeno. Kuchyň vybavena základními potřebami. Příjemným překvapením byl fén.

Strava
V okolí jsou taverny, kde výborně vaří. Doporučuji tavernu ARGO přímo na pláži. Markety vybaveny slušně zbožím .

Pláž
Dobrý přístup do vody. Klidné moře - dobré koupání

Luboš H., 20.09.2021, Datum pobytu: 3.9. - 17.9.2021
Oblast: Řecko Řecko, Kos, Hotel: Studia Archodia

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,2 Vzhledem k tomu, že jsme byli v Řecku na dovolené asi 12krát, hodnotíme tuto dovolenou jako průměrnou.

  • 7 Ubytování
  • 5 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Vzhledem k tomu, že jsme byli v Řecku na dovolené asi 12krát, hodnotíme tuto dovolenou jako průměrnou. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel na prospektech vypadá nádherně. Stejně vypadala většina pavilonů hotelu s výjimkou našeho. Náš pavilon byl umístěn u hlavní cesty přes celou Krétu, takže ve dne v noci zde byl velmi rušný provoz. Kromě toho výhled z balkonu byl na střechu pizzerie, kde rovněž večer bylo velmi rušno. Pokoj sám o sobě (včetně sociálního zařízení) byl velmi pěkný. Doporučovali bychom síťky na okna - byli tam komáři.

Strava
Výběr jídla byl velmi pestrý. Jídlo by bylo i chutné, kdyby bylo teplé. Číšníci byli velmi milí, vstřícní, ochotní.

Služby hotelu
Vůči službám v hotelu nemáme žádné výhrady. Zvláště vyzdvihujeme práci paní recepční, její profesionalitu.

Pláž
Kvalitu vody jsme bohužel neměli moc příležitostí okusit, protože polovina našich dní u moře byla deštivá a větrná, většinu zbývajících dnů byly pláže označeny červenými praporky (zákaz koupání). Měli jsme smůlu.

Jinak byly pláže krásné, písčité, čisté. Samotná pláž byla bezprostředně u hotelu.

Anonym, 20.09.2021, Datum pobytu: 5.9. - 15.9.2021
Oblast: Řecko Řecko, Kréta, Hotel: Happy Days

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Dovolená se vydařila ve všech ohledech.

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená se vydařila ve všech ohledech. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Mohu soudit jen dle mého ubytování. A to bylo perfektní. Prostorný, čistý pokoj s balkonem/terasou s výhledem na bazén. Čistota udržována, služby jako např. výměna ručníků apod. šlapaly jak dobře namazaný stroj.

Strava
Na stravu nelze nic vytknout. Večeře se snad ani jednou neopakovala, přestože byl velký výběr různých jídel. Zaměstnanci byli milí, vstřícní, ochotní

Pláž
Pláž přístupná hned u hotelu po přejití místní komunikace. Na pláži jsou za poplatek slunečníky a lehátka. Pláž není příliš velká, ale bohatě stačí. Když nechcete platit lehátka, můžete si zajít kousek dál a najít si pěkné místo na ležení na této písečné pláži.

Jindřiška Buchtelíková, 20.09.2021, Datum pobytu: 7.9. - 15.9.2021
Oblast: Řecko Řecko, Kos, Hotel: Kos Palace

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

dvoulůžkový pokoj 4 fotografie

Celkem: 8 Vydařená dovolená až na mizerné počasí, které nedovolovalo polovinu strávené dovolené se koupat. Na ostrově nebylo díky horšímu počasí...

  • 9 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Vydařená dovolená až na mizerné počasí, které nedovolovalo polovinu strávené dovolené se koupat. Na ostrově nebylo díky horšímu počasí moc co dělat - výlet autem je tak na jeden den. pokud by bylo slunečno, určitě lze trávit dny na různých plážích po ostrově. Cestování do hotelu opravdu dlouhé, ne ale ničí vinou - doprava na sebe bezvadně navazovala. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování výborné, za dobu pobytu proběhl 2x úklid, včetně doplňování šamponů, mýdla, výměny ručníků.

Strava
Jedli jsme až na jeden výletní den pouze v hotelu. Jídlo spíše evropštějšího stylu, všeho dostatek a ve všem kopr. Pokud nemá někdo kopr rád, bude mít starost se najíst - dávají ho do salátů, masa i příloh. Vše ale jinak chutné, poslední dva dny už jsme ale měli pocit, že to je stále stejné. K obědu i večeři je možné si dát pivo nebo víno, na baru pak zdarma drinky či během odpoledne kávu.

Služby hotelu
Nic jsme nevyužili.

Pláž
K pláži vede chodníček strměji dolů, takže cestou zpět se rozhodně zahřejete. Pláž čistá, přístup do vody po placatějších balvanech bez problémů, voda celkem čistá. Na pláži je asi 10 slunečníků, které je potřeba si zabrat nejlépe ještě před snídaní, jinak se k nim už nedostanete. Dohromady je tam asi 30 lehátek, není se ale kromě slunečníků kam schovat před sluníčkem. Doporučuji boty do vody, bylo tam menší množství mořských ježků. Pláž je písčitokamínková.

Lenka H., 20.09.2021, Datum pobytu: 6.9. - 13.9.2021
Oblast: Řecko Řecko, Thassos, Hotel: Aeria

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)