Recenze hotelů
Řecko

Napište svou recenzi

Celkem: 6,8 Hotel odpovídá ceně. Velkým plusem je, že kolem hotelu je na výběr ze 3 pláží. Jídlo v hotelu dobré, i když menší výběr, drinky výborné. :)

  • 7 Ubytování
  • 6 Strava
  • 6 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Hotel odpovídá ceně. Velkým plusem je, že kolem hotelu je na výběr ze 3 pláží. Jídlo v hotelu dobré, i když menší výběr, drinky výborné. :) Zobrazit celou recenzi

Kateřina Fuxová, 21.10.2021, Datum pobytu: 20.8. - 28.8.2021
Oblast: Řecko Řecko, Rhodos, Hotel: Relax

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,4 S dovolenou jsme celkově spokojeni (kromě stravy) . Krásné prostředí , moře , milý lidé. Doporučujeme zapůjčení auta a procestování...

  • 9 Ubytování
  • 1 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
S dovolenou jsme celkově spokojeni (kromě stravy) .

Krásné prostředí , moře , milý lidé. Doporučujeme zapůjčení auta a procestování ostrova , také návštěvu hl.mesta Rhodos. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj a koupelna menší velikosti , hezky zařízené ,s terasou , úklid probíhal každý den , postýlka pro miminko zdarma

Strava
S jídlem jsme opravdu nebyli spokojení ,na zájezdu jsme byli 4 a ani jednomu z nás nechutnalo . Jídlo každý den stejné , špatně ochucené ,maso se nedalo jíst vůbec - vysušené a bez chuti .K snídani vejce , ktera doslova plavala v oleji. Velice málo jídel na výběr a žádné přílohy,dezerty take skoro žádné.Zmrzlina te nejhorší kvality.Nevím zda to bylo koncem sezóny,ale žádné svačiny jak bylo uvedeno se nekonaly , takže dlouhá doba mezi jídly.Jedine co se dalo jíst byla zelenina a ovoce . Víno a drinky, které byly v ceně také hrozné . Káva a nealko pití v pořádku .Hotel Kolymbia Sky bychom znovu nevybrali kvůli jídlu , za celou dobu pobytu nám vůbec nechutnalo.

Služby hotelu
Příjemný personál , úklid pokojů každý den , zprostředkování zapůjčení auta , čistý bazén -lehatka a slunečníky

Pláž
Pláž pár minut chůze od hotelu ,oblazkovo-piscita , lehátka a slunečníky za poplatek 8eur za set. More krásné , čisté. V okolí další krásné pláže co stojí za návštěvu .

Simona S., 21.10.2021, Datum pobytu: 8.10. - 16.10.2021
Oblast: Řecko Řecko, Rhodos, Hotel: Kolymbia Sun

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Spokojenost

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Spokojenost Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Dobré, standart

Strava
Výborná,pestrá, všeho bylo dost.

Služby hotelu
Nemám co vytknout

Pláž
Písečná, pozvolný vstup do moře.

Zdena Lísková, 21.10.2021, Datum pobytu: 10.10. - 17.10.2021
Oblast: Řecko Řecko, Kréta, Hotel: Sirens Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

4 fotografie

Celkem: 10 Dovolená v této oblasti Kréty byla perfektní ???????????? jsme maximálně spokojeni ????

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená v této oblasti Kréty byla perfektní ???????????? jsme maximálně spokojeni ???? Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vybavení pokojů ideální. Pokoje pravidelně uklízeny, čisté povlečení, čisté ručníky. Milé pokojské???? Balkón s výhledem na hory i moře????

Strava
Jídlo v super kvalitě a množství. Čerstvá zelenina, ovoce, výborné sýry, teplý bufet, gril. Velký výběr všeho možného se stálým doplňováním. Obědy v restauraci u bazénu také všeho dostatek ???? Dopolední svačinky, odpolední svačinky, sladké, zmrzlina, káva, čaj, nápoje.. non-stop 7-24h

Služby hotelu
Hotel se skvělým managementem???? neustálý dohled a v případě potřeby pomoc kolegům s debarasem, úklidem, obsluhou a zajištění všeho ke spokojenosti hostů, přátelský kolektiv s úsměvem, milí a vstřícní zaměstnanci????

Animátoři v pohodě a nevtíraví???? u dětí velmi oblíbení????

Masáže jsme nevyužili.

Pláž
Pláž je pár kroků od bazénu a baru, sprchy u vstupu, hotelový objekt je chráněn skleněnou stěnou proti větru a písku, pláž čistá, písčitá s kamínky při vstupu do moře, voda čistá (po velké noční bouřce se vlila řeka do moře a bylo den špinavější, o kousek dál v pohodě) lehátka pohodlná, Beach Boy vtipný a pracovitý????

Marcela Škarková, 21.10.2021, Datum pobytu: 10.10. - 17.10.2021
Oblast: Řecko Řecko, Kréta, Hotel: Dessole Dolphin Bay Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

2 fotografie

Celkem: 7,8 velmi dobré

  • 7 Ubytování
  • 8 Strava
  • 7 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
velmi dobré Zobrazit celou recenzi

Ubytování
velmi dobré

Strava
velmi dobré

Služby hotelu
velmi dobré

Pláž
velmi dobré

Jiří Nahodil, 21.10.2021, Datum pobytu: 10.10. - 17.10.2021
Oblast: Řecko Řecko, Rhodos, Hotel: Faliraki Bay

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Příjemný personál, delagátka velmi ochotná, krásné prostředí a jídlo moc dobré.

  • 8,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Příjemný personál, delagátka velmi ochotná, krásné prostředí a jídlo moc dobré. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pěkný a čistý pokoj, každý den pokojová služba na jedničku.

Strava
Výborné čerstvé ovoce a zelenina, velký výběr jídel a vynikající zákusky.

Služby hotelu
Služby byly vyhovující, milý personál a vstřícné jednání.

Pláž
Krásná voda, písčitá pláž blízko hotelu, jediný mínus byl horší vlez do moře, ale s tím se dalo počítat a s obuví vše v pořádku.

Jaroslava Vitáčková, 20.10.2021, Datum pobytu: 10.10. - 17.10.2021
Oblast: Řecko Řecko, Kréta, Hotel: Hydramis Palace

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Není co vytknout

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Není co vytknout Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Jednoduchý styl pokoje dostačující pro klidnou a super dovolenou

Strava
My měli jen snídaně jídla dost výběr tez

Pláž
Plaz čistá s pozvolným vstupem do moře voda tepla a cista

Michaela Vinšová, 20.10.2021, Datum pobytu: 10.10. - 17.10.2021
Oblast: Řecko Řecko, Rhodos, Hotel: Orion

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Celková vysoká spokojenost s dovolenou se týkala nejen ohodnocených služeb, ale i přístupu všech v dané lokalitě. V rámci nastavených...

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Celková vysoká spokojenost s dovolenou se týkala nejen ohodnocených služeb, ale i přístupu všech v dané lokalitě. V rámci nastavených opatření nebyl nikdo, kdo by s nimi měl problém (respirátory, rukavice při nabírání si jídla a pod.). Hotelový resort viditelně navštěvují klienti, kteří jsou na určité standardy zvyklí, a dodržují je i proto, aby byly zachovány pro všechny. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
V nízkých apartmánech vedle samotného hotelu, s naprosto dostačujícím vybavením, a hlavně kousek stranou od většího pohybu lidí. S výhledem na moře i na hory. Dokonalé.

Strava
V rámci all inclusiv naprostá spokojenost. Několik míst pro možnost stravování se během celého dne. Zahrnuty i místní pokrmy, což zvýšilo moji spokojenost a potřebu ochutnávat i regionální stravu. Kdekoli jinde v dané lokalitě, v tavernách i barech, velká spokojenost.

Služby hotelu
Bez připomínek. Zajištěno vše, včetně nabídky zájezdů (i když jsme byly s kamarádkou až na úplný konec sezóny české CK), přítomnosti zprostředkovatele půjčení auta a motorek, nutného testu před odletem. Při brzkém ranním odjezdu zajištěna na požádání snídaně s sebou.

Pláž
Tady asi jen jedna osobní menší nespokojenost - po celé délce pláží, mezi místy pobytů, jsou pláže "zabrané" resorty, které je obsluhují. Barvy lehátek se střídají v daných úsecích s barvy ručníků hotelů. Ztratila se autenticita dovolené u moře, kde může na pláž vejít kdekoli, bez pocitu "provinění", jestli se to hodí, když do resortu nepatříte. Ke svobodnému slunění jsou v místě stranou dvě městské pláže, poměrně daleko od hotelu. Nebo si najít místo na zemi, kam si položíte svůj ručník.

Dagmar Sedláčková, 20.10.2021, Datum pobytu: 10.10. - 17.10.2021
Oblast: Řecko Řecko, Kréta, Hotel: Sirens Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 velký hotelový areál rodinného typu s výbornou kuchyní a ve velmi živé turistické lokalitě, super propojení na Rethymno, velká...

  • 6,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
velký hotelový areál rodinného typu s výbornou kuchyní a ve velmi živé turistické lokalitě, super propojení na Rethymno, velká spokojenost za dobou cenu Zobrazit celou recenzi

Iva Landro, 20.10.2021, Datum pobytu: 10.10. - 17.10.2021
Oblast: Řecko Řecko, Kréta, Hotel: Jo-an Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

2 fotografie

Celkem: 8,6 Dovolenou jsme si užili, vše proběhlo naprosto bez problémů, měli jsme trochu obavy z transferu z letiště, vzhledem k tomu, že jsme...

  • 9,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenou jsme si užili, vše proběhlo naprosto bez problémů, měli jsme trochu obavy z transferu z letiště, vzhledem k tomu, že jsme cestovali s německou CK, ale na místě není problém najít příslušný stánek a na transfer jsme nemuseli ani příliš dlouho čekat. Nedaleko hotelu je skvěle zásobená samoobsluha a asijský obchod, není tedy prakticky nic, co by se zde nedalo sehnat. V okolí je i několik restaurací a bister a co by kamenem dohodil leží vesnice Afandou, do které se dá během pár minut pěší chůze dojít po silnici nebo podél pláže. Celkově jde o velmi příjemné, klidné místo. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel je krásně nově zrekonstruovaný, pokoje prostorné a interiéry celkově velmi příjemné. Pokud ale člověk potřebuje silné internetové připojení, je lepší v hlavní budově a společných prostorách. Na pokoji začala v průběhu pobytu wi-fi vypadávat a několik dní nešla vůbec.

Strava
Nabídka byla dostatečně velká, je zde extra gril, kde kuchař rovnou připravuje čerstvá masa a nechybělo zde vždy ani jedno bezmasé jídlo, ovoce a bohatý zeleninový pult. Vše bylo vždy doplňováno takřka okamžitě, k tomu nemám co vytknout. Zpočátku velké nadšení ale brzy vystřídalo menší zklamání. Jídla se neustále opakovala a pokud člověk není velký milovník vepřového, které bylo zastoupeno v drtivé většině všech masitých jídel, na své si nepřijde. Stejně tak zákusky, které byly z větší části tvořeny 4 druhy pudingů a želé. Byly zde i klasické dortíky, které ale většinou rychle zmizely a nahradilo je již zmiňované želé. Chuťově bylo jídlo průměrné, pokud si člověk chce dopřát něco lepšího, doporučuji využít nabídku jednou v týdnu menu À la carte, tedy večeři mimo jídelnu v přilehlé venkovní restauraci. Trochu mě mrzelo, že u snídaně byl jen velmi omezený výběr ovoce.

Služby hotelu
Oceňuji širokou škálu služeb, personál byl vždy velmi ochotný a milý. Hygienická opatření byla velmi dobrá. Bar u bazénu je perfektní, narozdíl od zkušeností z jiných dovolených tu člověk nedostane miniaturní plastový kelímek, na který si ještě musí vystát frontu, ale všeho je dost a bez čekání. Mám asi jedinou výtku k úklidu, který se během týdne poněkud zhoršil a jednou jsme zůstali bez toaletního papíru.

Pláž
Pláž byla úžasně poloprázdná, takže naprosto ideální pro klidnou dovolenou, pokud se neradi tlačíte s ostatními. Velmi jsme ocenili i bezplatná lehátka, což nebývá všude zvykem. V hotelu je dokonce možné zapůjčit si i osušky. Zklamala nás jen vzdálenost, která rozhodně neodpovídá avizovaným 150 ani 200 metrům od hotelu. Cesta je mnohem delší, prašná, beze stínu, takže když praží slunce, může cesta na pláž pro staršího člověka nebo člověka s pohybovým omezením představovat malou kalvárii. Nám to nijak zvlášť nevadilo, ale čekali jsme, že bude blíž. Vstup do vody je kamenitý a trochu obtížnější, někteří lidé měli problém dostat se zpátky na břeh, takže doporučuji raději gumovou obuv.

Anonym, 20.10.2021, Datum pobytu: 10.10. - 17.10.2021
Oblast: Řecko Řecko, Rhodos, Hotel: Dessole Lippia Golf Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Hotel 3 fotografie