Invia sleduje vaše chování na webu, provádí personalizaci obsahu a zobrazuje vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutí na tlačítko „Rozumím“ nebo kamkoliv mimo toto oznámení beze změny nastavení vnímáme jako udělení souhlasu také s využíváním cookies a předáním údajů o vašem chování na webu reklamním a sociálním sítím pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Personalizaci, cookies a předávání můžete kdykoli vypnout v Nastavení soukromí. Zjistit více informací o ochraně soukromí.

Rozumím

Recenze hotelů
Řecko

Napište svou recenzi

Celkem: 6,8 Nedejte na některé recenze zde."Kdo chce psa bít,hůl si vždycky najde".

  • 5,5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Nedejte na některé recenze zde."Kdo chce psa bít,hůl si vždycky najde". Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Úplně standartní na Řecko .Místo oprav Kulisy .Na druhou stranu větší čisto,než je v Řecku běžné .Delegátka OK.

Pokoje denně uklizené,měněné ručníky apod...…….

Chybějící závěs ve sprchovém koutu vůbec nevadil....od toho byl v koupelně kanálek.

Pokoje akorát,balkon fajn ….všechny s výhledem na moře .

Strava
Za ty peníze by to mohlo být i bez stravování,jelikož u tak krásné pláže je cena zbytečně moc nízká.

Za naší skupinu: Jídlo bylo Dobré/ a dobré je za tři a všeho dostatek :::::děkujeme kuchaři za snahu

Služby hotelu
Ani nevíme jestli nějaké poskytují ,jelikož jsme je nepotřebovali

Pláž
Není co dodat:Nádherná a málo lidí

Lubomír Kautzký, 10.10.2018, Datum pobytu: 21.9. - 28.9.2018
Oblast: Řecko Řecko, Zakynthos, Hotel: Montreal

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,2 Rhodos je krásný ostrov, je co vidět, ovšem pobyt je lepší zvolit na delší dobu než týden.

  • 7,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 6 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Rhodos je krásný ostrov, je co vidět, ovšem pobyt je lepší zvolit na delší dobu než týden. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pěkný prostorný pokoj s balkonem, každý den vzorně uklizeno.

Strava
Nám chutnalo, každý den nás překvapili něčím zajímavým, ale když člověk ochutná dobroty z místních taveren. . . .

Služby hotelu
Ručníky na pláž za vratnou kauci. Pokud chcete výměnu ručníku během pobytu vícekrát, chtějí již euro za vyprání.

Bazén malý, ale dostačující.

Pláž
Pláž nedaleko hotelu čistá , hodně kamínků s pískem, boty do vody by se hodily při chůzi po pláži. Na levé straně pláže je restaurace s krásným výhledem na celou pláž, kde výborně vaří. Na pravém konci pláže také lehčí občerstvení.

Anonym, 10.10.2018, Datum pobytu: 28.9. - 5.10.2018
Oblast: Řecko Řecko, Rhodos, Hotel: Kolymbia Bay Art

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Pěkný hotel s příjemným personálem a skvělým jídlem.

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Pěkný hotel s příjemným personálem a skvělým jídlem. Zobrazit celou recenzi

Strava
Velká spokojenost!!!

Pláž
Písčitá a udržovaná. Všímavý plavčík. Lehátka a slunečníky zadarmo

Pavel, 10.10.2018, Datum pobytu: 30.9. - 7.10.2018
Oblast: Řecko Řecko, Kréta, Hotel: Eva Bay

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6 Zájezd jsme kupovaly na poslední chvíli. Nedostatky v ubytování a stravování vykompenzovalo moře, sluníčko, výlet lodí. Nelitovaly...

  • 5,5 Ubytování
  • 4 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Zájezd jsme kupovaly na poslední chvíli. Nedostatky v ubytování a stravování vykompenzovalo moře, sluníčko, výlet lodí. Nelitovaly jsme.Jen jsme se rozhodly, že příště zvolíme jiný typ hotelu, ne rodinný. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl prostorný, pro dvě osoby vyhovující. Chyběl jakýkoli úložný prostor, nebyla jediná skříň(ka), toaletní stolek neměl šuplíky. Pouze u koupelny byla jakási tyč s pěti ramínky. Koupelna byla nevyhovující. Nebylo kam odložit hygienické potřeby, nebyla tam třeba ani sklenička na pastu a kartáček. Sprchový kout malinký, zástěna krátká, voda tekla mimo. Kdokoli prostornější by měl problém se tam jen otočit.

Strava
Hotelová strava nebyla žádná hitparáda. Rýže 1x za celý pobyt, jinak hranolky nebo opečené brambory. Jídlo bylo vysušené, bez chuti, prakticky nesolené. Kdo má rád zeleninu, dalo se dosytit. Zákusků minimum, zmrzliny dost. Ovoce málo, třeba hroznové víno vůbec a to byla sezona. Snídaně dobré, od jogurtu přes párky, vajíčka...

Služby hotelu
Úklid pokoje spočíval ve vynesení odpadkového koše. 2x za týden vyměnili osušky a ručníky. Pozor na majitele hotelu, občas se chovali velice nepříjemně. Na venkovní bar jsme si ke kávě nemohli vzít ani moučník. Vzít si hrušku a sníst ji venku, nelze. Natočit si čistou vodu za 5min.11. (od 10-11.hod. nic) nelze. Stáli na každém rohu a hlídali jak četníci, aby náhodou někdo něco nevynesl. Na venkovním baru sníst jídlo koupené v taverně, ani náhodou.

Pláž
K pláži to bylo kousek, chodily jsme několika cestami. Zájezd jsme absolvovaly ještě v sezoně, takže lidí stále ještě hodně. Prošly jsme pláž celou, má být dlouhá 7 km. Vpravo spousta taveren, takže i víc lidí. V moři i kameny, nedoporučuji. Vlevo sice ohraničená místa s želvími hnízdy, ale klidnější část pláže. Možnost i sledování přistávajících letadel. Moře čisté, teplé, mělké ještě tak třicet metrů do moře. A klidné jak hladina rybníka. Jen 8 eur za půjčení slunečníku se nám zdálo dost.

Marcela P., 10.10.2018, Datum pobytu: 26.8. - 2.9.2018
Oblast: Řecko Řecko, Zakynthos, Hotel: Garden Palace

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 2,2 Rekreaci jsme si objednali v listopadu loňského roku a koukali na staveniště.Chtěli jsme pokoj vyměnit, ale marně.Recepční...

  • 2,5 Ubytování
  • 1 Strava
  • 4 Okolí
  • 1 Cena

Celkové shrnutí
Rekreaci jsme si objednali v listopadu loňského roku a koukali na staveniště.Chtěli jsme pokoj vyměnit, ale marně.Recepční neochotná.Výměna žárovky trvala týden.

Moc ochotná paní delegátka. Děkujeme moc!!! Super. Věnovala se nám, ale i ostatním. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl průměrný,televize nešla na MS ve fotbale. Wifi nešla.

Strava
Strava nebyla fajn, a to vůbec. Vařili vepřové a kuřecí kostky, doplňování špatné, ovoce v malém množství, zmrzlina-jeden box na dlouhé stání. Nápoje jsme museli donášet k obědu z plážového baru do jídelny. V kuchyni byl nepořádek.

Bar na pláži fungoval.

Služby hotelu
Úklid byl dobrý.

Pláž
Pláž byla dobrá, fajn. Dobré koupání. Obsluha pláže měla měla poznámky, že to není socialismus, což si myslím, že

není vhodné, celkem mi to vadilo, když si jedu odpočinout.

Jiří Richter, 10.10.2018, Datum pobytu: 3.7. - 13.7.2018
Oblast: Řecko Řecko, Thassos, Hotel: Rachoni Bay

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 4,4 Příště si vyberu jinou destinaci!

  • 3,5 Ubytování
  • 2 Strava
  • 8 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Příště si vyberu jinou destinaci! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování v suterénním pokoji s okénkem 40x80cm, výhled do zdi. Lůžkoviny nestandardní - pouze jedna přikrývka pro obě postele. V koupelně nebylo, i přes reklamaci, mýdlo. Nebyly vyměňovány ručníky ani lůžkoviny.

Strava
Strava bez podstatných připomínek. Stravovací zařízení pod lidskou důstojnost. V jídelně se běžně pohybovalo domácí zvířectvo (kočky, slepice), talíře a jídelní náčiní upatlané.

Služby hotelu
Služby se skládaly z přidělení klíčů od pokoje a jejich přijmutí zpět.

Pláž
Přístup na pláž 30 metrů. Pláž uklizena, písčitá. Za poplatek slunečník a lehátko. Voda čistá, klidná.

Vladimír A., 10.10.2018, Datum pobytu: 29.9. - 6.10.2018
Oblast: Řecko Řecko, Kréta, Hotel: Fereniki

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 Příjemný hotel, vytknout se dájí jen služby All inclusiv v nápojích. Nealko - vše stejná chuť, alkohol - děsný !! Malý výběr, vše jen...

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Příjemný hotel, vytknout se dájí jen služby All inclusiv v nápojích. Nealko - vše stejná chuť, alkohol - děsný !! Malý výběr, vše jen smrdí po lihu. Alkohol, který se dá pít, je nutné kupovat. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokuje malé, ale velmi čisté, ručníky, povlečení - výměna skoro ob den, úklid perfektní,

Strava
Jídlo velmi chutné, na Řecko až nezvykle velký výběr, v jídelně vždy čisto. Ryby, vždy 3 druhy masa, zelenina, zmrzlina, není co vytknout.

Služby hotelu
U bazénu lehátek dost, bar jen jeden na celý hotel, tak když přijel zájezd z Polska, tvořila se fronta na pivo, které teče ( tedy lépe kape - každý host si "kape" sám) jen z jedné pípy na celý hotel .Večerní zábava nic moc. Kulečník, fotbálek vše porouchané. 1x týdně řecký večer, no pravda, už jsem zažila lepší. Dva tanečníci + tanečnice se ve stejném rytmu snažili asi půl hodiny ! Jinak číšníci, obsluha ochotná.

Pláž
U hotelu molo vede k němu asi 25 schodů. Ležet se dá pohodlně i vedle mola na betonové cestě. Moře nádherně čisté, šnorchlovat se dá přímo u mola podél skal. Písečná pláž - pěšky podél moře asi 10 min. Dost lidí, pozvolný vstup.

Zuzana Tyšerová, 10.10.2018, Datum pobytu: 26.9. - 6.10.2018
Oblast: Řecko Řecko, Kréta, Hotel: Horizon Beach Hotel

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 Až na delegáta, který nás měl po příletu očekávat na letišti,což se nestalo a za 2 týdny našeho pobytu jsme ho viděli pouze jednou na...

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Až na delegáta, který nás měl po příletu očekávat na letišti,což se nestalo a za 2 týdny našeho pobytu jsme ho viděli pouze jednou na hotelu, byla dovolená naprosto skvělá. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
S ubytováním jsme byli spokojeni, až na to, že nám několikrát zapršelo a nemohli jsme sedět na obrovské terase, protože neměla střechu a padal nám na stůl popel z cigaret od klientů ubytovaných nad námi, ale i přesto jsme byli spokojeni

Strava
Ke stravě lze napsat pouze VYNIKAJÍCÍ

Služby hotelu
Ke službám hotelu nelze nic vytknout, stoprocentní servis

Pláž
Pláž se nacházela přímo u hotelu, což nemělo chybu a stále obsluha uklízela nepořádky po ostatních klientech, takže jsme byli naprosto spokojeni

Václav Vydra, 10.10.2018, Datum pobytu: 23.9. - 7.10.2018
Oblast: Řecko Řecko, Rhodos, Hotel: Labranda Blue Bay Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 výborná dovolená - úžasný relax, navíc přidaná hodnota v podobě hurikánu = rozhodně nevšední zážitek, který stojí za to.

  • 9,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
výborná dovolená - úžasný relax, navíc přidaná hodnota v podobě hurikánu = rozhodně nevšední zážitek, který stojí za to. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
vše v nejlepším pořádku, vše na svém místě, vše jak má být - čisťoučko, pravidelný úklid.

Malý problém - ve větru bouchaly slunečníky na balkónech - v noci to budilo (ale šlo jen o dva dny)

Strava
plus - hodně zeleniny, každý den ryby, velká rozmanitost. Systém švédského stolu je super.

mínus - málo mléčných výrobků - jen dva druhy sýra, málokdy jogurt

Služby hotelu
personál naprosto dokonalý - vstřícnost, ochota, úsměvy.

Naprosto skvělá delegátka - milá, kamarádská, se vším ochotně pomůže

Pláž
písčitá, dlouhá, relativně velmi čistá, po hurikánu víc naplaveného bambusu

Miloš M., 10.10.2018, Datum pobytu: 21.9. - 2.10.2018
Oblast: Řecko Řecko, Peloponés, Hotel: Paradise Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Bolo nám výborne len mohlo byť trošku teplejšie mali sme okolo 25 stupňov nabudúce asi pôjdeme koncom augusta Ď A K U J E M E

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Bolo nám výborne len mohlo byť trošku teplejšie mali sme okolo 25 stupňov nabudúce asi pôjdeme koncom augusta Ď A K U J E M E Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Nakoľko sestre sa ťažko chodí lebo je po porážke bolo pre ňu náročné prekonať schody do ubytovne ktorá bola na vyvýšenom mieste. Inak bolo všetko ok

Strava
výborná

Služby hotelu
všetko bolo v poriadku

Pláž
na pláži mohlo byť viac slnečníkov a lehátok inak ok

Anonym, 09.10.2018, Datum pobytu: 19.9. - 29.9.2018
Oblast: Řecko Řecko, Kréta, Hotel: Dessole Malia Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622