Recenze hotelů
Řecko

Napište svou recenzi

Celkem: 7,4 Dovolená byla krásná, jen cena neodpovídá službám hotelů ani stravování. Cestovní kancelář nabízí hotel jako 5ti hvězdičkový, což tedy...

  • 9,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 9 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla krásná, jen cena neodpovídá službám hotelů ani stravování. Cestovní kancelář nabízí hotel jako 5ti hvězdičkový, což tedy rozhodně není a považuji to za klamání spotřebitele. / jiná CK ho uvádí jako 4 hvězdu/.

Služby delegáta na nulové úrovni. Delegátku jsme viděli při příletu 2 minuty na letišti, kde nám vrazila do ruky obálku a vše si máme přečíst, poté 10 minut když si dojela na naše zavolání pro peníze za výlety a opět 2 minuty při odbavení při odletu. Unavená, fňukající co má na starosti klientů, bez zájmu cokoliv vysvětlit. / na ostrově nás bylo opravdu pár z ČR/. Nebýt delegátky od CK nevěděli bychom vůbec nic. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování na skvělé úrovni, krásný čistý hotel i pokoj, na pokoji mi tedy chyběl v propozicích uváděný kávový set a minibar, ale vzhledem k opatřením, které v Řecku panují, se to dá pochopit.

Strava
Velmi omezený výběr, stravu nabírali velmi ochotní a usměvaví číšníci, ale rozhodně se nejednalo o klasické all inclusive, stále dokola těstoviny, jedno hovězí, jedno vepřové a kuřecí maso, mimo melounu žádné jiné ovoce, prostě bída. Ryba byla všehovšudy 3x a stále stejná, řecké speciality nikde - gyros, musaka apod.

Služby hotelu
Recepce, úklid, obsluha, celkově personál na vysoké úrovni, i přes jazykovou barieru jsme se vždy na všem domluvili.

Pláž
Pláž krásná s jemným tmavým pískem, který byl místy plný mušliček, pozvolný vstup do moře, bez kamenů, úžasně teplá voda.

Jinak Řekové velmi vstřícní, je vidět jak na ně dopadla corona krize turismu, rozdali by se, jen aby uživili rodinu.

Negativně hodnotíme městskou stoku, která se v jednom místě na pláži vlévala do moře a neskutečně zapáchala výkaly.

Jiří H., 30.09.2020, Datum pobytu: 19.9. - 26.9.2020
Oblast: Řecko Řecko, Zakynthos, Hotel: Galaxy Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Hotel se nachází v odlehlé části ostrova. Z letiště nám trvala cesta 70 min. s jednou zastávkou na výstup rekreantů u jiného hotelu....

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Hotel se nachází v odlehlé části ostrova. Z letiště nám trvala cesta 70 min. s jednou zastávkou na výstup rekreantů u jiného hotelu. Hotel je rozlehlý areál s několika budovami a bazény. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Nás ubytovali v hlavní budově ve druhém poschodí v pokoji s výhledem do zahrady. Pokoj čistý se standardním vybavením (koupelna s proskleným sprchovým koutem, záchod, vysoušeč vlasů, v ložnici vestavěné skříně s dostatkem místa a ramínky, lednička ).

Strava
Strava byla pestrá, každý den něco jiného vždy si člověk mohl vybrat a mohl si nechat nandat kolik chtěl. Vždy spousta salátů, kompotovaného ovoce , čerstvé ovoce a sladká tečka na závěr.

Služby hotelu
V hotelu fungovalo vše jak za normálního režimu. Úklid společných prostor + výtahů každý den. Úklid pokoje probíhal pouze na objednávku v recepci, aby se minimalizoval styk personálu s klienty hotelu. My jsme každý druhý den odchytli personál před pokojem a ručníky s osuškami nám bez problémů vyměnili mezi dveřmi. Menší městečko Roda je vzdáleno od hotelu 3km kam v časech určených hotelem jezdil hotelový bus.

Pláž
Pláž je na fotkách malinká, ale ve skutečnosti je o dost větší. Občas jsme si museli přivstat, abychom si zabrali lehátka na pěkném slunném místě. Jinak lehátek dostatek jak na pláži tak u bazénů. Každý den zaměstnanec hotelu hrabal a uklízel nepořádek po některých lidech co neudělají pár kroků k odpadkovému koši.

Radek S., 30.09.2020, Datum pobytu: 16.9. - 27.9.2020
Oblast: Řecko Řecko, Korfu, Hotel: Angela Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 4,2 Vybrala jsem hotel v ceně luxusního. Bohužel nebyl. Recepční nepříjemní. Byla mi slíbena třetí rovnocenná postel, nebyla, rozvrzaný gauč.

  • 2,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 8 Okolí
  • 2 Cena

Celkové shrnutí
Vybrala jsem hotel v ceně luxusního. Bohužel nebyl. Recepční nepříjemní. Byla mi slíbena třetí rovnocenná postel, nebyla, rozvrzaný gauč. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj smrděl hnilobou, když jsem si stěžovali tak se nic nestalo, nabídli mi ještě horší nebo bez rovnocenné postele. Vyšlo se z pokoje - bungalovu, smrad hniloby a moči, odpadů. Delegát mi pořád tvrdil, že to je nejlepší hotel a nikdy si nikdo nestěžoval, jsem prý první. Vzápětí si šel stěžovat pán odnaproti a řekl mu to samé.

Strava
vzhledem ke Covidovým okolnostem adekvátní. Jídlo z větší části silně přesolené.

Služby hotelu
Průměr

Pláž
Pláž krásná, bohužel plná vajglů. V plážovém hotelu se paní snažila co to šlo. Voda čistá

Helena Hanovcová, 30.09.2020, Datum pobytu: 21.9. - 26.9.2020
Oblast: Řecko Řecko, Kos, Hotel: Caravia Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,5 S dovolenou na Krétě jsem byla velmi spokojená,

  • 6 Ubytování
  • 8 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
S dovolenou na Krétě jsem byla velmi spokojená, Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování odpovídalo typu hotelu , pokoj byl čistý ,uhledný ,velmi hezký, jen sprcha docela malá a úzká.

Strava
Strava byla výborná ,různorodá,chutná ,jídlo pro mě zcela dostačující ,

Služby hotelu
Obsluha příjemná , úklid dle potřeby - vyhovující.

Pláž
Písčitá pláž asi 15min. chůze od hotelu, voda krásně průhledná čistá.V tuto dobu na pláži bylo málo lidí , takže jsem byla spokojená.

Jana Gottfriedová, 30.09.2020, Datum pobytu: 19.9. - 26.9.2020
Oblast: Řecko Řecko, Kréta, Hotel: Hersonissos Blue (ex. Averinos)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Maximální spokojenost! Hotel čistý, pěkně zařízený, vstřícná obsluha, výborné jídlo.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Maximální spokojenost! Hotel čistý, pěkně zařízený, vstřícná obsluha, výborné jídlo. Zobrazit celou recenzi

Jana H., 30.09.2020, Datum pobytu: 20.9. - 27.9.2020
Oblast: Řecko Řecko, Rhodos, Hotel: Kolymbia Sky

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,4 Dovolenou jsme si moc užili, stálo to za to.

  • 7,5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenou jsme si moc užili, stálo to za to. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl v pořádku, akorát klimatizace vydávala nepříjemné zvuky, tak jsme ji vypnuli, protože nebylo v noci horko, tak nám to nevadilo.

Strava
Jídlo mohlo být lepší, trochu zklamalo. Hodně věcí se opakovalo, nebo chutnalo podobně, takže ten týden byl už nahraně přejezení se tím samým.

Služby hotelu
Obsluha byla příjemná, animátoři skvělí.

Pláž
Pláž byla krásná a hned u hotelu, pozvolný vstup do vody po obrázkové pláži.

Julie B., 30.09.2020, Datum pobytu: 20.9. - 27.9.2020
Oblast: Řecko Řecko, Rhodos, Hotel: Sunshine Rhodes

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,2 Tento hotel nám byl přidělen jako třetí v pořadí. Původně objednaný v Laganas nám týden před odletem zručila CK.Výměnou jsme dostali...

  • 8 Ubytování
  • 7 Strava
  • 5 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Tento hotel nám byl přidělen jako třetí v pořadí. Původně objednaný v Laganas nám týden před odletem zručila CK.Výměnou jsme dostali hotel v Tsilivi.Po vybalení a zabydlení nám na schůzce delegátka CK oznámila, že hotel 16.9.2020 zavírá a že budeme na 3 dny přestěhovány jinam....Takže buď hned na celý pobyt nebo pak na 3 dny. Rozhodli jsme se tedy, že hned. První dojem byl sympatický, všude čisto, krásná zahrada plná palem a květinových keřů, ale.... Hotel bych doporučila spíše pro rodiny s dětmi, kdo chce užít klidu,tak to tam tedy neužije i díky polským turistům. Jsou dost hluční.... Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Nové, čisté útulné. Bylo tam vše co jsme potřebovali. Skládalo se ze dvou pokojů, koupelny a balkónu. Fén, varná konvice,TV,lednička a trezor. Mohli jsme si vybírat místo ke spaní...Bezva bylo, že jsme měli pokoj blízko restaurace, takže jsme nemuseli každý den pořádat tůru na jídlo. Komplex je dost rozlehlý.

Strava
Za kovidové situace si myslím,že personál zvládl vše na jedničku. Jídlo bylo rozmanité i když opakující se, ale vždy jsme si vybrali. Možná bylo lepší, že nám jídlo nandávali za plexisklem aspoň nebylo rozvrtané...Obsluhující kluci byli perfektní,usměvaví, ale ženy se neustále mračily a byly nepříjemné.

Služby hotelu
Water park super, je dobře,že to je v ceně pobytu, protože tam se děti opravdu vyřádí. Další atrakce pro děti je zábavní park. Ono se tam nedá stejně nikam po okolí jinam jít.

Pláž
Pláž má bohužel trochu nedostatků.Určitě doporučuji boty do vody. Je to písčito kamenitá pláž, jen ten písek je až za kameninovým podložím v moři. Pláž je úzká, cca tak 1 km dlouhá a ne úplně čistá. Tím, že bylo omezené cetování, tak pláž dostačující na rozestupy, ale v normálním čase nevím, nevím....

Jana K., 30.09.2020, Datum pobytu: 9.9. - 19.9.2020
Oblast: Řecko Řecko, Zakynthos, Hotel: Caretta Paradise

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Ubytování jsme byli v apartmánu, ne v hotelu, ale nakonec jsme byli spokojeni. Měli jsme u nej bazén a k moři to bylo blízko.

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Ubytování jsme byli v apartmánu, ne v hotelu, ale nakonec jsme byli spokojeni. Měli jsme u nej bazén a k moři to bylo blízko. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
S ubytováním jsme byli spokojeny.

Strava
Strava výborná, bylo toho na výběr hodně.

Služby hotelu
Nemáme co vytknout.

Pláž
Pláž je menší, po nočních bouřkách je vyplaveno dost chaluh, ale místní uklízeči se snažili je odstranit.

Hana Vágnerová, 30.09.2020, Datum pobytu: 20.9. - 27.9.2020
Oblast: Řecko Řecko, Korfu, Hotel: Roda Beach Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Jsme velmi spokojeni s výběrem destinace, jedná se o klidné a pohodové místo, pěknou pláží, která je hned u domu.

  • 10 Ubytování
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Jsme velmi spokojeni s výběrem destinace, jedná se o klidné a pohodové místo, pěknou pláží, která je hned u domu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování velice pěkné,jedná se o prostorný pokoj s kuchyňským koutem dobře vybaveným a hlavně vše funguje jak má. Také s čistotou jsme byli velice spokojeni, každý den bylo uklizeno i s výměnou ručníků atd.

Strava
pobyt bez stravy

Služby hotelu
naprostá spokojenost

Pláž
přístupná hned po pár krocích od domu. Nepřeplněná, čistá, pěkné koupání. Největší výhoda - blízkost

Miluše Candulasová, 30.09.2020, Datum pobytu: 13.9. - 27.9.2020
Oblast: Řecko Řecko, Rhodos, Hotel: Stegna Mare

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Úžasně milý personál a kvalitní služby

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Úžasně milý personál a kvalitní služby Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Příjemné ubytování s vlastním balkonem

Strava
Výborné a zdravé jídlo, výběr jídel naprosto dostačující

Pláž
Pláž pár minut pěšky, bezproblémový přístup do vody, čisto

Petra Nedbálková, 30.09.2020, Datum pobytu: 26.8. - 3.9.2020
Oblast: Řecko Řecko, Kréta, Hotel: D&D Resort (ex Ntanelis)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)