Recenze hotelů
Řecko

Napište svou recenzi

Celkem: 7,8 Hotel byl pěkný, mimo hlavní ulici takže celkem v klidu, s malým bazénem sice na začátku června se studenější vodou, ale pŕíjemné...

  • 7 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Hotel byl pěkný, mimo hlavní ulici takže celkem v klidu, s malým bazénem sice na začátku června se studenější vodou, ale pŕíjemné osvěžení. Skvělý ochotný personál kde se domluvíte i česky a na baru výborné míchané drinky.

Byli jsme s 15ti měsíčním synem a personál mu přinesl pro zábavu i plyšovou houpající kravičku na které se houpal potom už každý den. Jinak co se malých dětí týká tak v Nidri chybí vyžití pro malé děti nikde není žádné dětské hŕiště. Pláže jinak blízko a čisté s klidným a pozvolným mořem. Ocenili jsme i nedaleký výlet k vodopádu a výlety lodí po okolních ostrovech i výlet autobusem po samotné Lefkádě. Některé pláže opravdu pohádkové celkový dojem z ostrova parádní. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování čisté každý druhý den uklízeli i na pokojích. Jen ve vybavení pokoje jsme nebyli spokojeni s jednou postelí, která střašně vrzala každé otočení bylo hrozně slyšet.

Strava
V hotelu jsme neměli jídlo v ceně, ale zakoupené občerstvení bylo výborné a míchané drinky na baru super.

Služby hotelu
S hotelem jsme byli až na tu postel moc spokojeni.

Pláž
Pláže písečno obláskové blízko, pozvolný vstup do vody bez velkých vln vhodné i k malým dětem. Nebyli jsme v hlavní sezóně takže místa na pláži celkem dost.

Lenka J., 21.01.2020, Datum pobytu: 3.6. - 10.6.2019
Oblast: Řecko Řecko, Lefkada, Hotel: Golden Star

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 7 Ubytování - řecká klasika, docela klidná lokalita, přesto kousek do centra i k moři. Moře, pláže, přístup - v pohodě, pláž dlouhá a dá...

  • 6,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Ubytování - řecká klasika, docela klidná lokalita, přesto kousek do centra i k moři.

Moře, pláže, přístup - v pohodě, pláž dlouhá a dá se zvolit od písku po drobné kamínky.

Strava (polopenze) - klasická bufetová snídaně, večeře nasmlouvaná v blízké restauraci - jídlo dobré, obsluha příjemná. Jinak hodně restaurací, kde se dá dobře najíst a posedět.

Služby hotelu - v podstatě nulové, pouze recepce a v ní ochotný personál. Úklid každý den. Wifi okolo recepce.

Bazén - nepoužíváme, ale vypadal čistý, všude uklizeno, bar otevřen přes den.

Okolí a výlety - výlety přes delegáta zabezpečeny výborně, po vlastní ose taky fajn. Je kam se podívat.

Celkově dovolená v pohodě a za dobrou cenu. Zobrazit celou recenzi

Pavel Veselý, 21.01.2020, Datum pobytu: 25.8. - 1.9.2019
Oblast: Řecko Řecko, Kefalonia, Hotel: Big Village

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,6 Až na přistávání letadel. Spokojenost.

  • 6,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Až na přistávání letadel. Spokojenost. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Tenké zdi ale jinak fajn.

Strava
Škoda že nebylo více mořských potvor jako třeba krevety. Jinak jídla dostatek.

Služby hotelu
Super

Pláž
Blízko a super.

Ivana Podlahová, 20.01.2020, Datum pobytu: 6.9. - 14.9.2019
Oblast: Řecko Řecko, Rhodos, Hotel: Ocean Blue

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,8 Pěkný hotel s velkým počtem vlastnich bazénů. Tobogany pro deti i dospělé. Pláž s kaminky,nutná obuv do vody. All inclusive v hotelu...

  • 6,5 Ubytování
  • 4 Strava
  • 5 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Pěkný hotel s velkým počtem vlastnich bazénů. Tobogany pro deti i dospělé. Pláž s kaminky,nutná obuv do vody. All inclusive v hotelu slabší, ale dalo se vybrat i jidlo vhodné pri děti. Kolem hotelu není moc kam vyrazit. Lze dojet autobusem do hlavního města Kosu pro trochu ruchu. Zobrazit celou recenzi

Marie L., 17.01.2020, Datum pobytu: 20.9. - 27.9.2019
Oblast: Řecko Řecko, Kos, Hotel: Kipriotis Village

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7 Krásná dovolená na krásném ostrově.Za čtyři dny jsme projeli autem co se dalo,nádherné pláže,Sami(Mandolína kapitána...

  • 7,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 5 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Krásná dovolená na krásném ostrově.Za čtyři dny jsme projeli autem co se dalo,nádherné pláže,Sami(Mandolína kapitána Corelliho),Fiscardo,výhled na Ithaku,jeskyně.Byl to náš třetí ostrov v Jónském moři(Zakyntos,Lefkada) a opět jsme byli nadšeni.Kefalonia je velká a za nás ze všech nejčistější a zatím nejlevnější,co se služeb a jídla týče, kefalonské víno Robola,stojí za ochutnání.Hotel krásný,skvěle vedený,elegantní,příjemná Polka,která zde pracuje je opravdu perfekcionistka,desing a výzdoba,radost pohledět.Co se CK týče,vše v naprostém pořádku. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel je opravdu rodinný,13 pokojů.Krásná,minimalistická výzdoba,zemité barvy,všude plno zeleně.Originální recepce,z balkonu se přes bazén díváte na moře a hory,úžasné.Večer všude zapálené vonné svíčky,z baru se line příjemná hudba,která neruší.Posedět si můžete u baru,my jsme si chodili pro skvělé místní víno,vždy perfektně vychlazené,v karafě a vychutnali si ho na balkoně.Na pokoji velké plážové osušky.Sítě proti hmyzu,komáři vůbec nejsou ale spousta ještěrek a kudlanky.Wifi,klima zdarma.Úklid pokoje každý den,ale tady je asi opravdu slabina hotelu,velmi rychlý a průměrný.Společné prostory uklizeny perfektně.

Strava
Jedním slovem skvělá!Vše čerstvé,domácí,výborné ryby,pizzy,saláty.Jídelní lístek není velký,ale vše co tam najdete,je bez chyby.K jídlu víno,točené pivo v namražené sklenici,ochutnali jsme koktejly i frapé,prostě lahoda.My měli pouze snídaně,oběd či večeři jsme si koupili dle chuti,ceny víc než milé.

Služby hotelu
Personál ochotný,milý,vždy k dispozici.Hotel je opravdu na samotě,bez auta se nikam nedostanete,veřejná doprava není.Šaty a boty na podpatku nechte doma.Bazén menší,zdarma lehátka,slunečníky,osušky a spousta nafukovacích potvor(plameňáci,jednorožci).Wifi,klima zdarma.Klid a pohoda je největší přednost tohoto hotelu.

Pláž
Hotel nemá pláž a ani přístup na ni.Kousek po silnici a z prudkého kopce nebo schodů pro odvážné je dostupná pláž,ale moře je takový rybník kačák,dno porostlé trávou,mělko,pár rybiček.Lehátka a slunečníky za poplatek nebo konzumaci v baru,který je moc hezký a příjemný.Na plavání to moc není,ale je zde jachtový klub a škola,pozorování jachtařů je také zábava.

Jana K., 16.01.2020
Oblast: Řecko Řecko, Kefalonia, Hotel: V Boutique

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

9 fotografií

Celkem: 8,8 Krásná dovolená se soukromou pláží. Ubytování ve velmi pěkném pokoji, strava (vzhledem ke konci sezony) jednodušší, ale dobrá. Nádherné...

  • 9 Ubytování
  • 6 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Krásná dovolená se soukromou pláží. Ubytování ve velmi pěkném pokoji, strava (vzhledem ke konci sezony) jednodušší, ale dobrá. Nádherné prostředí a úžasný podmořský život - ideální na šnorchlování. Poprvé jsme v Řecku viděli perutýna, murénu, medúzy a všude hejna ryb. Velké plus je podávání nápojů do "plastových skleniček a půllitrů", které se vrací a nikde tak nejsou plastové kelímky. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hezký menší hotel, pokoje prostorné, čisté, hezky zařízené.

Strava
Jednodušší, ale chutné all inclusive /možná díky konci sezony/.

Služby hotelu
V pořádku.

Pláž
Nádherná zahrada i pláž s lehátky a slunečníky zdarma, pláž čistá, vstup do vody přes molo a schůdky. Moře fantastické.

Anonym, 16.01.2020, Datum pobytu: 2.10. - 13.10.2019
Oblast: Řecko Řecko, Rhodos, Hotel: Larisa Boutique & Resort ex. Rhodes Lykia

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

2 fotografie

Celkem: 6,4 Aj napriek viac negatívnym recenziám, sme si vybrali tento hotel. ak chcete zažiť dovolenku v Grécku v peknom prostredí, voľba je to...

  • 6 Ubytování
  • 6 Strava
  • 8 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Aj napriek viac negatívnym recenziám, sme si vybrali tento hotel. ak chcete zažiť dovolenku v Grécku v peknom prostredí, voľba je to veľmi dobrá, vzhľadom na cenu, ktorú sme zaplatili. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Izba pekná, jednoducho zariadená a čistá!

Strava
Počas celého pobytu bolo z čoho vybrať, aj chuťovo sa dalo. Nebolo vyslovene nič negatívne.

Pláž
Tá bola zo všetkého najkrajšia, takisto okolie hotela a výlety do okolia.

Anonym, 12.01.2020, Datum pobytu: 6.7. - 17.7.2019
Oblast: Řecko Řecko, Kréta, Hotel: Talea Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9,8 Super

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Super Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Spokojený

Strava
Bohata

Služby hotelu
Vynikající

Pláž
Normální a pohodová.

Jiří Hudec, 12.01.2020, Datum pobytu: 17.9. - 25.9.2019
Oblast: Řecko Řecko, Rhodos, Hotel: Porto Angeli

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9,6 Kefalos je krásné místo. Hotel je umístěn přímo u pláže - snídaně a večeře v podstatě na pláži.. romantika..

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Kefalos je krásné místo. Hotel je umístěn přímo u pláže - snídaně a večeře v podstatě na pláži.. romantika.. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel pěkný, čistý, vybavení klasické řecké :-) Trošku nás zaskočilo umístění našeho pokoje - v suterénu, kolem terasy chodili ostatní hosté hotelu, tak že soukromí nula.. Měli jsme prostě smůlu a jelikož byl hotel plně obsazen, výměna možná nebyla. Ale zvládli jsme to, výhodou tohoto pokoje bylo, že tam vůbec nešlo slunce, tak že tam byl příjemný chládek a nepotřebovali jsme klimatizaci.

Strava
Snídaně běžné, jako všude jinde. Ale snídáte v restauraci na pláži a to je úžasný. O výhledu na moře při večeři, ani nemluvim.. Večeře servírované, vždy ráno jsme si vybrali jaký chceme předkrm a hlavní chod. Jídlo bylo moc dobré.. Dezert na výběr nebyl. Dostali jsme buď meloun nebo výbornou čokoládovou pěnu. Porce dostatečné.

Pláž
Pláž krásná, čistá.. chodili jsme pár metrů od hotelu, byla tam asi o 5 euro levnější lehátka. Moře bylo čisté, občas trochu studenější, ale aspoň osvěžilo.. jezdíme mimo sezonu, tak že pláže jsou poloprázdné, občas má člověk pocit, že je tam úplně sám, to je balzám pro nervy :-)

Štěpánka D., 11.01.2020, Datum pobytu: 14.9. - 21.9.2019
Oblast: Řecko Řecko, Kos, Hotel: Sacallis Inn

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Naše první dovolená u moře. Ostrov Korfu, Acharavi i hotel byly super. Děkujeme za nádherný zážitek.

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Naše první dovolená u moře. Ostrov Korfu, Acharavi i hotel byly super. Děkujeme za nádherný zážitek. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Do hotelu jsme přijeli pozdě večer. Na recepci nás milé přivítal recepční a zeptal se, kde chceme být ubytováni. Vybrali jsme si pokoj v prvním patře č. 106 - pokoj byl pěkný, čistý, vybavený novým nábytkem. V pokoji byla lednička, televize a klimatizace, ale ty jsme moc nevyužívali. V koupelně byly nové kachličky. Pokoj mě taky balkón že kterého byl pěkný výhled na moře.

Strava
Program all inclusive nám moc vyhovoval. Jídla a pití bylo dost, kolikrát jsme nevěděli co si vybrat. Byli jsme v Řecku, takže jsme si řekli, že zkusíme řeckou kuchyni - moc nám chutnala - hlavně ryby, maso na grilu, tzatsiky a moc dobré byly i zeleninové saláty. Na pití jsme si mohli dát nealko, džusy, víno, pivo, kávu, čaj, koktejly nebo i něco tvrdšiho.

Služby hotelu
Řekové jsou opravdu moc fajn lidi - pořád veselí, a usměvaví a snaží se vám vždycky pomoci. Chceme poděkovat všem z hotelu, hlavně Theovi a potom taky Alexandrovi, našemu delegátovi (žije trvale na korfu) od cestovky, který se o nás vzorně staral. Bezvadné taky bylo, že nás nechali na pokoji až do odjezdu na letišti. Pokud jsme nebyli zrovna na pláži nebo ve městě, tak jsme se koupali v bazénu nebo jsme se procházeli po okolí.

Pláž
Hotelová pláž byla přímo u hotelu - je na ni navezen písek, což jsme ocenili, protože jsou jinak na ostrově hlavně oblázkove pláže, jak jsme později zjistili. Pláž je upravená čistá a hotel má na ní pro ubytované zdarma plážový bar, kde jsme si mohli dát sendviče, tousty a pití. Na pláži jsou k dispozici lehátka se slunečníky a taky jsme si mohli půjčit věci do vody - čluny, windsurfing.

Ivan Votruba, 11.01.2020, Datum pobytu: 26.9. - 3.10.2019
Oblast: Řecko Řecko, Korfu, Hotel: Ionian Princess

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)