Recenze hotelů
Řecko

Napište svou recenzi

Celkem: 6 Zájezdu jsme se zúčastnili s CK , v září, tedy mimo sezonu. Po přečtení recenzí zde jsem byla v pokušení zájezd zrušit. Nakonec jsem to...

  • 4,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Zájezdu jsme se zúčastnili s CK , v září, tedy mimo sezonu. Po přečtení recenzí zde jsem byla v pokušení zájezd zrušit. Nakonec jsem to neudělala, což bylo dobře. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování opravdu není žádný luxus, bydleli jsme v přízemí, studia jsou tmavá a ne příliš veliká. Vybavení koupelny je rovněž velmi skromné. Co je ale důležité, klimatizace a také TV fungovaly ( na to si někdo stěžoval ). Vybavení kuchyně je rovněž skromnější, ale vše, o co jsme požádali, nám doplnili. Úklid byl každý den, v pohodě. Avizované šváby ani zápach jsme nezaznamenali. Kromě toho, o dovolené v ubytovacím zařízení většinou trávíme minimum času.

Strava
Strava byla v pohodě a jako ubytovaní jsme měli slevu. Jako pozornost podniku jsme také obdrženi něco navíc, např. zmrzlinu nebo baklavu. Také jsme večer chodili na západ slunce a místní víno, které bylo dobré a relativně levné.

Služby hotelu
Průvodce zastupující CK byl velmi milý a ochotný.

Pláž
Měli jsme půjčené auto, takže jsme procestovali ostrov. Místo se mi zdálo jako jedno z nejhezčích na ostrově.

Manžel si velmi pochvaloval, že ubytování a pláž jsou blízko sebe.

Anonym, 18.01.2017
Oblast: Řecko Řecko, Skopelos, Hotel:Penzion Blo

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Penzion Blo, Skopelos, Řecko Anonym 2017-01-18 6 1 10 Penzion Blo

Celkem: 8,2 dovolená spokojený klient

  • 8,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
dovolená spokojený klient Zobrazit celou recenzi

Anonym, 17.01.2017, Datum pobytu: 23.9. - 30.9.2016
Oblast: Řecko Řecko, Kréta, Hotel:Amuse

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Amuse, Kréta, Řecko Anonym 2017-01-17 8.2 1 10 Amuse

Celkem: 8,6 V pořádku.

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
V pořádku. Zobrazit celou recenzi

Anonym, 17.01.2017, Datum pobytu: 23.9. - 30.9.2016
Oblast: Řecko Řecko, Kréta, Hotel:Agrabella

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Agrabella, Kréta, Řecko Anonym 2017-01-17 8.6 1 10 AGRABELLA

Celkem: 8,6 byli jsme na podzim v hotelu Electra na Chalkidiki. Prožili jsme opravdu krásné chvíle, za které moc děkujeme. Jsme už v důchodu, hledali...

  • 8,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 7 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
byli jsme na podzim v hotelu Electra na Chalkidiki. Prožili jsme opravdu krásné chvíle, za které moc děkujeme. Jsme už v důchodu, hledali jsme dobrou cenu a místo, kde bysme si mohli odpočinout. Dali jsme na doporučení našich dětí, kteří tam byly s touhle cestovkou a přes Invia. Zařídili jsme stejně. Menší hotýlek v městečku. Ma procházky udeální, pláže s pozvolným vstupem do moře, maželovi už úplně neslouží nohy, ale zvládli jsme to. Moc děkujeme a pokud nám zdraví dovolené ještě na nějakou dovolenou odjet, pojedeme zase s touto CK. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Byla jsem mile prekvapena. Opravdu hezke nove zrekonstruovane pokoje.

Strava
fantasticke, pouze bych ocenila delsi dobu na stavovani

Anonym, 16.01.2017, Datum pobytu: 3.9. - 10.9.2016
Oblast: Řecko Řecko, Chalkidiki, Hotel:Electra

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Electra, Chalkidiki, Řecko Anonym 2017-01-16 8.6 1 10 Electra

Celkem: 8,8 Moc příjemně strávené chvíle na Korfu. Dovolenou jsme si užili i díky paní Ondráčkové z Invie, která nám ubytování doporučila.

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Moc příjemně strávené chvíle na Korfu. Dovolenou jsme si užili i díky paní Ondráčkové z Invie, která nám ubytování doporučila. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Bydleli jsme ve studích george, která jsou vedle hotelu golden sands. Nečekejte žádný luxus, je to spíš jen na přespání, ale stačilo to. Bylo tam čisto a hlavně blízko na překrásnou pláž. Klidně bychom tam jeli znova.

Strava
Fanstastické. Na tak lacinou dovolenou jsem byla víc než mile překvapena, jak množstvím jídla, tak nabídkou, široký výběr, všechno čerstvé.

Pláž
Nádherná dlouhá písečná pláž, té bych dala nejradši 10000%

Liběna Lehká, 16.01.2017, Datum pobytu: 16.9. - 23.9.2016
Oblast: Řecko Řecko, Korfu, Hotel:Golden Sands

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Golden Sands, Korfu, Řecko Liběna Lehká 2017-01-16 8.8 1 10 Golden Sands

Celkem: 8,2 Vetsina klientely hotelu byla puvodem ze zemi vychodniho bloku - to se bohuzel neblaze odrazi v celkovych sluzbach, ktere je hotel...

  • 8 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Vetsina klientely hotelu byla puvodem ze zemi vychodniho bloku - to se bohuzel neblaze odrazi v celkovych sluzbach, ktere je hotel ochotny nabizet. Hotel ma ocividne smlouvu primarne se Slovenskou CK, takze nejvice klientu bylo prave odtud.

Mrzel me pristup delegatky, ktera nas odrazovala od pujceni auta kdekoliv jinde, nez u hotelove pujcovny (se kterou ma samozrejme CK smlouvu). Samozrejme jsme nasli ctyri dalsi pujcovny v pesi vzdalenosti od hotelu, ktere mely lepsi ceny, nez ta hotelova. Prislo mi to jako naprosto trapne "hrani si na hlupaky", kdyz delegatka rekla, ze nema poneti, kde se tu daji pujcit skutry a radsi by si pujcila auto u nich.

CK zajistovala slovenske animatory: dopoledni program v bazenu (vodni polo, hry) a vecerni tancovani, zpivani. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje ciste, pravidelny uklid. V poradku. Pozor: uklizecky hovori pouze Rusky a trochu Nemecky.

Strava
Celkove slabsi all-inclusive.

Snidane/obedy/vecere byly v poradku, ale to bylo tak vsechno. Pres den par kousku ovoce, kopeckova zmrzlina, trocha sladkeho peciva. "Denni nabidka" byla kazdy den stejna a kdyz neco doslo, obsluha se dvakrat nehrnula do doplnovani. Nekdy nedoplnila vubec.

Dalsi vec, ktera me zarazila, byla nabidka a podavani studenych napoju v ramci all-inclusive. Fungovalo to zhruba takhle: pres den byl otevreny bar, kde byly zadarmo limonady/kava/caj. Bar zavreli v 16:00 a tim to koncilo. Dalsi piti si clovek mohl dat az pri veceri (tusim kolem 18h). Venkovni bar se opet otevrel na vecer, ale vsechny napoje uz byly za poplatek! Limonady, ktere byly pres den v ramci all-inclusive staly vecer 1EUR za kelimek - to me opravdu nemile prekvapilo. Alkohol byl zadarmo pouze pri veceri - klasicka nabidka mistnich gin/rum/whiskey/vino/pivo.

Služby hotelu
Viz strava a celkove shrnuti.

Pláž
Vsechno v poradku, plaz je sdilena s velkym hotelovym komplexem, takze pocitejte s vetsim mnozstvim lidi. Podel plaze se da dojit na mensi a oddelenejsi mista, kde se da i snorchlovat.

Jan D., 14.01.2017, Datum pobytu: 2.7. - 9.7.2016
Oblast: Řecko Řecko, Rhodos, Hotel:Romanza Mare I.

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Romanza Mare I., Rhodos, Řecko Jan D. 2017-01-14 8.2 1 10 Romanza Mare I. ***+

Celkem: 9,8 skvělé ručitě dopručuji.. hotel perfektně vybaven, ale strašně malá lednička.. a je tam mnoho komárů..

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
skvělé ručitě dopručuji..

hotel perfektně vybaven, ale strašně malá lednička..

a je tam mnoho komárů.. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
pokoj paráda.

ta lednička to docela zkazila..

koupelna menší, ale stačí to..

Strava
stravu jsme měli all-inclusive a bylo to výborné..

vzádu ve venkovní části restaurace jsou těstoviny.. vevnitř je docela velký regál s jídlem kde jsou ráno tousty, croisanty, bílý jogurt, mléčná rýže a tak..

k obědu např. kuřecí maso, hranolky, kaše a k večeři taky

Služby hotelu
super opět .. je ale blbé, že je wi-fi za peníze.. byli jsme 3 tak jsme se museli sttřídat což byl pro nás problém..

Pláž
pláž je pohodlná, ale na začátku moře jsou kamínky.. moc lidí tam není.. nedaleko pláže jsou vodní atrakce

Anonym, 13.01.2017, Datum pobytu: 15.8. - 21.8.2016
Oblast: Řecko Řecko, Rhodos, Hotel:Lardos Bay

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Lardos Bay, Rhodos, Řecko Anonym 2017-01-13 9.8 1 10 Lardos Bay

Celkem: 7,6 Celková spokojenost.

  • 6 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Celková spokojenost. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo skromné, ale výhled z balkónu byl úžasný. Jak reklama na Krétu.

Strava
Strava v hotele - vše ok.

Lenka K., 11.01.2017, Datum pobytu: 24.9. - 1.10.2016
Oblast: Řecko Řecko, Kréta, Hotel:Apartmány Thalia

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Apartmány Thalia, Kréta, Řecko Lenka K. 2017-01-11 7.6 1 10 Thalia Apartments CLEVER

Celkem: 5 Vše tam bylo v pohodě, okolí příjemné. Ale nedá se to třeba porovnat s tureckými 3* hotely - v každém případě celková spokojenost.

  • 5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 5 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Vše tam bylo v pohodě, okolí příjemné. Ale nedá se to třeba porovnat s tureckými 3* hotely - v každém případě celková spokojenost. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Na místě byly pružinové matrace - takže spánek byl hodně "masážní".

Anonym, 11.01.2017, Datum pobytu: 24.9. - 1.10.2016
Oblast: Řecko Řecko, Kos, Hotel:Apollon

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Apollon, Kos, Řecko Anonym 2017-01-11 5 1 10 Apollon

Celkem: 6,8 Dovolená se nám líbila, okolí je příjemné, dají se dělat procházky po pláži i výlety, na které se snadno dostanete autobusem.

  • 6 Ubytování
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená se nám líbila, okolí je příjemné, dají se dělat procházky po pláži i výlety, na které se snadno dostanete autobusem. Zobrazit celou recenzi

Strava
Vařili jsme si sami, obchody s jídlem jsou blízko hotelu a asi půl hodiny cesty od hotelu je větší supermarket. V obchodech u hotelu prodávají i bezlepková jídla pro alergiky, což jsme velmi ocenili.

Služby hotelu
Vše bylo čisté, každý den uklizeno.

Pláž
Pláž je přístupná hned přes bar u hotelu, lehátka jsou za poplatek, zbytečně vysoký vzhledem k celkovému stavu, pláž je písečno-oblázková, doporučujeme si s sebou vzít i boty do vody. Moře bylo krásně teplé.

Andrea Hlubučková, 10.01.2017, Datum pobytu: 19.9. - 26.9.2016
Oblast: Řecko Řecko, Rhodos, Hotel:El Vita

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

El Vita, Rhodos, Řecko Andrea Hlubučková 2017-01-10 6.8 1 10 El Vita

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622