Recenze hotelů
Řecko

Napište svou recenzi

Celkem: 9 Tuto cestu jsem měli jako cestu novomanželskou. Byli jsme nadšení od ubytování až po jídlo. Dovolenou jsme si užili naplno. Velice nám...

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Tuto cestu jsem měli jako cestu novomanželskou. Byli jsme nadšení od ubytování až po jídlo. Dovolenou jsme si užili naplno. Velice nám vyhovovalo docházet do hotelu na jídlo a být mimo hotel a jeho ruch. Obsluha v hotelu byla vždy velmi ochotná nám pomoci nebo třeba nachystat jídlo na další den (snídani či oběd).

Pláž byla krásně čistá, občas nás v moři okusovali rybičky, když jsme stáli na jednomu místě. Dalo se tu i pěkně potápět. Není nutné si brát boty do vody. Pláž byla pískovo-kamínková. Je zde mnoho využití potápěčské kurzy, půjčovna loděk či aut - řádně jsme využili.

Ubytování není nic pro náročné pokud máte rádi komfort sem opravdu sem nejezděte (je to jen spíše rada aby Vám to nezkazilo celou dovolenou).

Naopak my byli velice spokojený. Velice ceníme koncept cestovní kanceláře, jelikož tyto CLEVER zájezdy jsou stavěné za "méně peněz hodně muziky"

Děkujeme za krásnou dovolenou Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pro nás super pro jiné katastrofa či kopka.

Připravte se pokud budete v dolních pokojích, že tam není žádné okno kam by Vám šlo světlo dovnitř pokud tam je je zataraseno stěnou a přes stromy se kloudně sluneční paprsky k Vám nedostanou.... Myslím si, že takový pokoj v nejteplejších měsících musí být super už jen z toho důvodu, že nemusíte opouštět klimatizaci a pokoj je chladný.

Náš pokoj se skládal ložnice: 1 manželská postel (na betonovém základě a na něm matrace) a 2 přistýlky, noční stolek, toaletní stolek a židle. Kuchyňský kout vybaven lednicí a nádobím, není zde varná konvice! dále koupelna sprcha s WC. Spíš jsme využívali venkovní sprchy kde byla voda teplejší a lepší tok.

Strava
Jídlo perfektní. Pestré snídaně a večeře, obědy se opakovali, ale to nám nevadilo. Pokaždé jsme chodili přejedený jako "čuňátka"

Služby hotelu
Z apartmánu na hotel svižnou chůzí to bylo cca. 5 minut

Vždycky jsem procházku cenila. Do hotelu je 70 schodů pokud by byl člověk nemohoucí musí se obcházet.

Pláž
Pláž přímo u apartmánu... naprostá bomba!

Lehátka a slunečníky sice placené, ale na ten týden nám to nevadilo.

Cena: 1 lehátko za 2 eura a slunečník za 3 eura

Kristýna Krásová, 16.10.2019, Datum pobytu: 28.9. - 5.10.2019
Oblast: Řecko Řecko, Kréta, Hotel: Apartmány Paralia

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,2 dobré

  • 6,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 6 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
dobré Zobrazit celou recenzi

Ubytování
vstřícní majitelé, dobrý úklid

Strava
dalo se vybrat

Pláž
vzdálenost odpovídala ceně zájezdu, ikdyž bylo po sezoně, bylo čisto

Petr V., 16.10.2019, Datum pobytu: 5.10. - 12.10.2019
Oblast: Řecko Řecko, Kréta, Hotel: Apartmán Saloustros

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Dovolená na poslední chvíli dopadla moc dobře,byl poslední týden v září,takže jsme měli obavy z počasí a teploty vody,ale bylo to...

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená na poslední chvíli dopadla moc dobře,byl poslední týden v září,takže jsme měli obavy z počasí a teploty vody,ale bylo to perfektní,jen jeden den byla chladnější voda, prý po větrných dvou dnech, než jsme přiletěli.Celkově velká spokojenost. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Byli jsme ubytováni zřejmě v nejstarších budovách hotelu, ale pokoje byly renovované, čisté, koupelny moderní,čisté.Pokoje sice menší a my zrovna chytli trochu pod úrovní okolí,ale na poslední chvíli si nemůžeme moc vybírat a za tu cenu v pohodě.Byly tam ale i suprové jednotlivé bungalovy v zahradě úplně nové, ale cenu nevíme.

Strava
Strava byla na výbornou, jídelna luxusní a obsluha příjemná, nikdo nebuzeroval nikoho kvůli ničemu. Ráno plné pulty všeho možného, pekly se wafle, vajećné omelety, byla i teplá kaše rýžová i ovesná, ovoce čerstvé i kompotované, káva, čaje( i bylinkové), mléko teplé i studené.Obědy jsme využívaly na střídačku v hlavní restauraci i ve snack baru u pláže, kde měli jednodušší stravu, ale výbornou(burgery,hranolky,těstoviny,noky,pitu chleba a gyros...),ale i ovoce,zákusky,zmrzlinu a výbornou kávu z presovače,který si sami obsluhujete-paráda.Večeře úžasné,jeden den byla i česká kuchyně(vepřo knedlo,guláš).

Služby hotelu
Hotel menší,ale moc příjemný,zaměstnanci milí, v hotelu dva obchůdky s oblečením a s dárkovým zbožím, denně večer hudba na terase i pro děti, k dispozici výlety a půjčovna aut přímo v hotelu v hlavní budově.Nic nám nescházelo.

Pláž
Pláž jsme měli kousíček od pokoje, nádherná písečná s jemným pískem, postupný vstup do moře, ideál pro děti a ráchání v moři. Pokračovala na obě strany nekonečně daleko, nedošli jsme na konec ani do jedné strany, ale dalo by se dojít do městečka Mastichari a na druhou stranu k Tigaki, odkud se pořádaly výjižďky na koních po plážích-úžasné!

Pavlína P., 16.10.2019, Datum pobytu: 24.9. - 1.10.2019
Oblast: Řecko Řecko, Kos, Hotel: Princess of Kos

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 fotografie

Celkem: 3,2 Hotel Tylissos beach se honosí 4 *, ale této úrovně zdaleka nedosahuje. Ubytování zde nedoporučujeme a cestování se CK také ne. Při...

  • 4 Ubytování
  • 1 Strava
  • 5 Okolí
  • 2 Cena

Celkové shrnutí
Hotel Tylissos beach se honosí 4 *, ale této úrovně zdaleka nedosahuje. Ubytování zde nedoporučujeme a cestování se CK také ne. Při odjezdu jsme delegátce předali reklamační protokol (kromě níže uvedeného i zničený kufr během transferu autobusem na hotel). Protokol se zřejmě "ztratil", protože při kontaktování CK týden po návratu o reklamaci nevěděli, proto jsme ji poslali emailem a čekáme na vyjádření. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Do hotelu jsme přijeli pozdě v noci a těšili se do sprchy a postele. Recepční nám řekla, že první noc budeme spát ve vedlejším "apartmánu" a ráno po snídani si máme přijít na recepci pro klíče od našeho skutečného pokoje. Sama recepční se tvářila zahanbeně, když nám odemykala "apartmán", po vstupu jsme pochopili proč. Pokoj měl oddělené postele, sprchu v dezolátním stavu, takový kozí chlívek. Prostě nic, v čem chcete strávit noc, když jste si zaplatili 4 hvězdičkové ubytování. Dobrá, vzhledem k únavě jsme zde tu noc strávit museli. Ráno jsme si šli na recepci pro klíče od tedy již našeho pokoje a opět nastal problém, slíbený pokoj ještě nebyl připravený, museli jsme čekat na recepci další hodinu a půl. Mezitím přišla slečna delegátka, které jsme se dotazovali, co s tím bude dělat a proč jsme nedostali pokoj podle smlouvy v den našeho příjezdu a že nás tímhle vším cestovní kancelář připravila o den naší dovolené. Slečna delegátka po nás jen vyštěkla, že to není její starost, že je to záležitost hotelu a že si prostě máme počkat. Pokoj jsme dostali až k poledni, takže jsme byli připraveni o noc a půl dne ve 4* hotelu, který jsme měli zaplacený.

Pokoj se nacházel blízko kuchyně, takže každé ráno nás v šest hodin budilo bouchání dveří, jak personál chodil do práce a manipuloval s nějakými bednami.

Strava
Stravování rozhodně neodpovídalo 4* kategorie hotelu. Snídaně byly chudé a jednotvárné, malý výběr sladkého i slaného pečiva, bez možnosti opečení v toustovači, jogurt byl slaný. Obědy i večeře byly také jednotvárné, pokaždé těstoviny, nějaká podezřelá omáčka k těstovinám, dušená nebo pečená zelenina, pečené vepřové kostky, stejně upravená bílá ryba a pečené neuvěřitelně přesolené a kyselé brambory. Jednou za celý týden byla rýže, hranolky a americké brambory, také pečené kuře a hovězí. Zákusky byly buď želé, pudink nebo řezy se stejným vanilkovým krémem. Víno se nedalo pít. Oběd se podával do 14. hod. a večeře až od 19. hod., mezitím nebyl žádný snack, jen na vyžádání udělali v baru u bazénu zapečený toast ze zbytků od snídaně nebo buchtovou pizzu ze stejných surovin.

Služby hotelu
Na pokoji nebyly žádné informační materiály k hotelu a jeho službám, takže ani nevíme, co vlastně hotel nabízel. V suterénu bylo spa a posilovna. Tam jsme jen nakoukli a rychle zavřeli dveře, protože byla vybavena cca před padesáti lety a pravděpodobně zde cvičil Arnold Schwarzenegger v počátcích své kariéry.

Jediné pozitivní bylo, že jsme po ubytování dostali košík s ovocem a lahvičku Rakije.

Pláž
Na pláži byla zdarma lehátka a slunečníky patřící k hotelu, vždy se dalo najít místo. Písek černý, hrubší. Voda průzračná, čistá. V baru na pláži byl jen omezený sortiment pití v rámci all inclusive, barmanka navíc "velmi ochotná".

Eva K., 16.10.2019, Datum pobytu: 12.9. - 20.9.2019
Oblast: Řecko Řecko, Kréta, Hotel: Tylissos Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 6,2 V první řadě chci pochválit delegátku CK , která jezdila do hotelu snad každý den, byla příjemná, ochotná, milá a se vším okamžitě...

  • 6 Ubytování
  • 5 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
V první řadě chci pochválit delegátku CK , která jezdila do hotelu snad každý den, byla příjemná, ochotná, milá a se vším okamžitě pomohla. Moje nejlepší zkušenost s delegátem CK!!!!!!!!!!!!!

Velmi příjemná dovolená, doporučuji rodinám s dětmi nebo starším lidem. Pro mladé lidi je to příliš klidné místo i co se týče zábavy. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování odpovídá popisu, je zde však čisto, denně se uklízí uvnitř i venku.

Strava
Strava chutná, však po týdnu se vše opakuje. Na výběr ze dvou příloh, maso z 90ti procent mleté, zelenina, saláty, užší výběr ovoce. Stravovací prostory naprosto čisté.

Služby hotelu
Personál je skvělý, hovoří česky, jsou družní, ochotní, milí, kamarádští.

Pláž
Úžasná, velký počet lehátek i slunečníků, krásně průzračná voda, pozvolný vstup, teplota vody byla 26 stupňů.

Anděla Honzíková, 16.10.2019, Datum pobytu: 1.10. - 11.10.2019
Oblast: Řecko Řecko, Kréta, Hotel: Blue Sky Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,5 V apartmanu Apollonio se nám moc líbilo

  • 10 Ubytování
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
V apartmanu Apollonio se nám moc líbilo Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Moc pěkný apartman, prostorný, dobře vybavený

Strava
Bez stravy. V okolních tavernách se dobře a chutně najíte.

Služby hotelu
Denně pečlivý uklid. Pravidelná výměna lůžkovin a ručníků.

Pláž
Na krásnou písečnou pláž pár kroků.

Irena Harflová, 16.10.2019, Datum pobytu: 27.9. - 9.10.2019
Oblast: Řecko Řecko, Rhodos, Hotel: Apollonio

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 4,4 hotel je v lokalitě mimo centra rekreačni obce,ale ma sve vyhody v tom že tam je klid a pohoda ...plaž ,sice neni luksusni, ale neni tam...

  • 5,5 Ubytování
  • 4 Strava
  • 3 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
hotel je v lokalitě mimo centra rekreačni obce,ale ma sve vyhody v tom že tam je klid a pohoda ...plaž ,sice neni luksusni, ale neni tam moc lidi , a proto je klidna a pohodova ...neni pro naročne rekkreanty,,, Zobrazit celou recenzi

Ubytování
pokoj je klasicky ...neni žadne vyhrady ,,uklid a t.d. v pořadku

Strava
strava v hotelu mně překvapila ,,,,menu byla celu dovolenou furt stejna,,,stejna jidla ..

Služby hotelu
uklid a čistota byly vyhovujici...

Pláž
plaž asi 5 minut chuze ,,spiš pro nenaročne ,,je pisečna,,je tam i lehadka a šezlongy za poplatek,sprecha a kabinka na převlekani,,je tam prostor a proto je takova ta svoboda a volnost,,domorodci to tam maji radi ale jeto v pohodě...moře je čiste a dno je pisčite ,takže ne mate toho moc k pokoukani

Yevgeniy Chernetsky, 16.10.2019, Datum pobytu: 6.10. - 13.10.2019
Oblast: Řecko Řecko, Rhodos, Hotel: Island Resorts Marisol

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,3 Krásná dovolená. Ubytování bylo na začátku Stalidy, takže v klidném prostředí, přesto hned vedle 2 markety a několik dobrých taveren....

  • 7,5 Ubytování
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Krásná dovolená. Ubytování bylo na začátku Stalidy, takže v klidném prostředí, přesto hned vedle 2 markety a několik dobrých taveren. Byli jsme ve Stalidě před 10 lety, to jsme bydleli v centru, ale nakonec jsem byla ráda, že jsme skončili na okraji. Za tu dobu se to strašně rozrostlo. Trochu jsem měla obavy z tak rušného střediska, ale nakonec to bylo moc fajn. Když jsme chtěli, ani jsme do centra nemuseli. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Byli jsme ubytováni v Electře II, která je o kousek níž od Electry, za to je přímo u moře s přímým výhledem. Pokoj pěkný, vše úplně nové, ale tak nepraktické! Žádné úložné prostory. Vestavěná skříň bez dveří. Žádné poličky, žádné zásuvky ani v pokoji. Nerada nechávám věci v kufru, tak jsem to vše nějak narvala do té skříně a do linky. Pro ty, kdo vaří, jedna pánev a jeden velký hrnec. My vaříme ráno jen čaj a kávu, vodu jsme ohřáli v tom velehrnci a bylo. Takové "maličkosti" jako skříně a nádobí už dávno neřeším. Vždy se nakonec nějak přizpůsobím. To jen na vysvětlení, proč ne plný počet hvězdiček. A ještě pro ty trochu korpulentnější: sprchový kout byl fakt malý, asi tak 60 na 60, ale zasunovací. Balkon s posezením pro 2 a výhledem na moře. Byli jsme v 1. patře.

Strava
Volíme ubytování bez stravy, protože milujeme řeckou kuchyni a rádi navštěvujeme místní taverny. A ve Stalidě je možností skutečně hodně. V blízkosti ubytování na začátku Stalidy je hned několik dobrých taveren. Kdo rád rušno, může podél moře po chodníku s palmami až do centra i dál směrem na Malii, marketů, obchodů, barů, restaurací nespočítaně, ale ceny jídel tak o 3 eura dražší než mimo centrum, ale bylo to dál a člověk se prošel. Vymykala se rodinná taverna Hellas, asi tak 500 m od nás, nebyla přímo u moře, ale jídlo výborné, velké porce. Likér nebo Raki, předkrm česnekový chléb s pomazánkami, po jídle zmrzlina nebo ovoce, Raki a nic z toho se nepočítalo do účtu. Však tam bylo pořád narváno.

Služby hotelu
2x za 10 dnů bylo vyměněno povlečení a ručníky. I toaletní papír, i když bylo inzerováno, že se nedoplňuje. Koše byly vyneseny, ale neuklizeno, stačilo setřít dlaždice. Setřeli bychom si sami, ale nebylo čím.

Pláž
Písečná pláž byla trochu dál od ubytování, ale stála za to. Dlouho mělko, písek daleko do moře. Ideální pro rodiny s dětmi a pro mě. Lehátka se slunečníkem 5 euro. Lidí tak akorát na polovinu září. Voda 27 stupňů.Komu nevadí kameny, mohl se koupat poblíž ubytování.

Eva P., 16.10.2019, Datum pobytu: 11.9. - 21.9.2019
Oblast: Řecko Řecko, Kréta, Hotel: Studia Electra

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Krásná dovolená, letovisko Bali se nám moc líbilo, nachází se zde několik taveren, obchůdků a asi tři písečné pláže.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Krásná dovolená, letovisko Bali se nám moc líbilo, nachází se zde několik taveren, obchůdků a asi tři písečné pláže. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl krásně vybavený, to samé koupelna, jediné, co se nám nelíbilo, že byl pokoj opravdu hodně mini, tak tak se tam vešla postel a skříň. Ale tím, že jsme zájezd kupovali na last za 9k, tak jsme to ani neřešili, protože cena byla neskutečná.

Strava
Jídlo moc dobré, každý den ryba, nějaké další maso a saláty. Zákusky také dobré.

Pláž
Pláž malá, ale moc hezká, voda mělká hodně dlouho, takže určitě vhodné pro děti.

Veronika K., 16.10.2019, Datum pobytu: 6.10. - 13.10.2019
Oblast: Řecko Řecko, Kréta, Hotel: Bali Star

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 super,skvělé služby, všude čisto. Hotel je stranou,takže klid,nejsou přeplněné pláže,pohoda

  • 9,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
super,skvělé služby, všude čisto. Hotel je stranou,takže klid,nejsou přeplněné pláže,pohoda Zobrazit celou recenzi

Ubytování
dobře vybavený pokoj s balkonem

Strava
výborná

Služby hotelu
super

Pláž
pláž je asi 200metrů od hotelu, písčitá, která se směrem kmoři mění na oblázkovou. Pro vstup do vody je vhodnější obuv. Moře čisté

Anonym, 16.10.2019, Datum pobytu: 25.9. - 5.10.2019
Oblast: Řecko Řecko, Rhodos, Hotel: Dessole Lippia Golf Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)