Recenze hotelů
Řecko

Napište svou recenzi

Celkem: 4 Korfu je nádherný ostrov, ktzzerý nabízí mnoho úžasných míst, pláží a památek. Určitě více neýž jednou,my s ženou po třetí a určitě ne...

  • 1 Ubytování
  • 7 Strava
  • 1 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Korfu je nádherný ostrov, ktzzerý nabízí mnoho úžasných míst, pláží a památek. Určitě více neýž jednou,my s ženou po třetí a určitě ne naposledy. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Studio GELA je velice nešťastně umístěno vedle neuvěžitelně zapáchající stoky. Servis hotelu / studia nulový. Převlékání posetele pouze 1 za celé dva týdny. Ukradly nám ručník :-) ..jelikož když je bílej, tak je jejich,že??...nevrátili a cítíli se dotčeni. Vybavení hotelu strašný, odporný starý nábytek,nesskutešně nepohodlná postel a smradlavá deka. Katastrofa, neměly jsme s ženou na výběr, nic jinéh v Sidary není. Do toho jsme měli ještě demen**í sousedy, který (byť jim bylo 20-21, tak měli problém se vším...).

Strava
Restaurace L'Amour nepotěší,ani neurazí. Přášte asi bez jídla, jelikož jídlo tam v polo/plno stojí za prd. Ohromný porce, sem tram dobrý jídlo, lepší si zaplatit rybu k večeři....Pivo v pohodě...Mythos je pytelnej ale Alfa není pro náš vytříbený český jazýček a pupíček to pravé :-)

Služby hotelu
Strašný, hrozný a odporný...nechápu jak tomůžete nabízet!!!!!

Pláž
Pláží hodně, celkem čisté hodně barů. Nemám výtku. Ideální pro děti, dlouho je mělko až hodně vzadu se začíná svažovat. Levné půjčování motorových člunů (100 Eur na den + palivo) alespoň jednou doporučuji (do 50HP není potřeba průklaz vůdce plavidla do 1,8NMIL).

Josef Hrubý, 05.12.2016, Datum pobytu: 18.9. - 28.9.2016
Oblast: Řecko Řecko, Korfu, Hotel:Gela Studios

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Gela Studios, Korfu, Řecko Josef Hrubý 2016-12-05 4 1 10 Studia GELA

Celkem: 4,2 Nedoporučuji

  • 5 Ubytování
  • 3 Strava
  • 5 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
Nedoporučuji Zobrazit celou recenzi

Vendula B., 05.12.2016, Datum pobytu: 18.9. - 25.9.2016
Oblast: Řecko Řecko, Kos, Hotel:Atlantis

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Atlantis, Kos, Řecko Vendula B. 2016-12-05 4.2 1 10 Atlantis Hotel

Celkem: 8,5 Spokojenost

  • 9 Ubytování
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Spokojenost Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Jednoduché, ale stačí.

Strava
Byli jsme bez stravy na hotelu, ale v okolí jsme našli dost taveren, kde se dá velmi dobře najíst. Vzhledem k velikosti Tsambiky, to není opravdu problém.

Služby hotelu
Klasický penzion. Na ubytování úplně stačí.

Pláž
Pláž kousek. Čistá, dá se v pohodě lehnout i mimo placené lehátka. Voda krásně čistá a i na začátku září teplá.

Tomáš Pastrňák, 04.12.2016, Datum pobytu: 1.9. - 8.9.2016
Oblast: Řecko Řecko, Rhodos, Hotel:Tsambika's Studios (Pefkos)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Tsambika's Studios (Pefkos), Rhodos, Řecko Tomáš Pastrňák 2016-12-04 8.5 1 10 Studia TSAMBIKA

Celkem: 5,2 Šlo to až na ubytování

  • 4 Ubytování
  • 6 Strava
  • 7 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Šlo to až na ubytování Zobrazit celou recenzi

Ubytování
To nebylo dobré, hlavně sociálka

Strava
Průměr ale neurazila

Služby hotelu
Průměr

Pláž
Příroda pěkná, moře také, příště ale pojedeme raději jinam

Jiří N., 04.12.2016, Datum pobytu: 19.9. - 26.9.2016
Oblast: Řecko Řecko, Korfu, Hotel:Summertime Apartments

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Summertime Apartments, Korfu, Řecko Jiří N. 2016-12-04 5.2 1 10 Summertime Hotel

Celkem: 7 Hotel starsi, vybaveni pokoje nic moc (odpovida 2*) wifi jen u recepce, jidlo super,plaz kousek od hotelu +!

  • 4 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Hotel starsi, vybaveni pokoje nic moc (odpovida 2*) wifi jen u recepce, jidlo super,plaz kousek od hotelu +! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
2*maximalne

Stary hotel,

Uklid kazdy den

Hotel ma velky a cisty bazen

Od plaze cca 350 m

V hotelu jsou kočky

Strava
All inclusive light -byli jsme spokojeni

Jidlo kazdy den jine

Velky vyber

Pláž
Plaz byla hezká,cista,

Postupny pristup do vody

Anonym, 03.12.2016, Datum pobytu: 5.9. - 12.9.2016
Oblast: Řecko Řecko, Kréta, Hotel:Lambi

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Lambi, Kréta, Řecko Anonym 2016-12-03 7 1 10 Lambi Hotel

Celkem: 1,4 Do tohoto hotelu již nikdy! Nejsme nároční, ale tohle bylo moc.

  • 1 Ubytování
  • 1 Strava
  • 1 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
Do tohoto hotelu již nikdy! Nejsme nároční, ale tohle bylo moc. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Šílené, šoupli nás do budovy která asi ani nepatřila k hotelu. Koupelna s wc byla asi tak 1,5 x 1,5 metru, když jsme se chtěli osprchovat, tak jsme museli celou koupelnu vystěhovat, jinak bylo vše mokré, nebyl tam žádný závěs ani zástěna, ještě k tomu nešly zavřít dveře a okno zase nešlo otevřít. Pokoj šílený, postel vrzala že se na ní nedalo ani usnout. Požadovali jsme náhradu nebo výměnu pokoje a nic se nestalo.

Strava
První 4 dny to šlo i když nebyl skoro žádný výběr, vždy jeden druh masa, dva druhy přílohy a každý den stejná zelenina. All inclusive si představuji trochu jinak. Od pátého dne jsme byli skoro hladoví, jeden den játra která nejíme, takže jen příloha a zelenina....

Služby hotelu
Služby hotelu uspokojující. Hotel je spíše pro mladší klientelu, skoro každý den dělali diskoteku a společenské večery.

Pláž
Pláž byla daleko od hotelu, ale s tím jsme počítali. Vozil nás minibus z hotelu přímo na pláž, s řidičem se dalo domluvit že nás vyhodil ve městě nebo u jiné Pláže. Pláž byla písčitá a čistá, moře průzračné, krásné.

Lenka, 03.12.2016, Datum pobytu: 16.9. - 27.9.2016
Oblast: Řecko Řecko, Rhodos, Hotel:Diagoras

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Diagoras, Rhodos, Řecko Lenka 2016-12-03 1.4 1 10 Diagoras

Celkem: 6 Celkově dovolená splnila očekávání.

  • 5,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 7 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Celkově dovolená splnila očekávání. Zobrazit celou recenzi

Miloš S., 03.12.2016, Datum pobytu: 17.9. - 24.9.2016
Oblast: Řecko Řecko, Rhodos, Hotel:Alfa Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Alfa Beach, Rhodos, Řecko Miloš S. 2016-12-03 6 1 10 Alfa Beach

Celkem: 9,5 I naše zkušenost odpovídala názorům dřívějších uživatelů a mohli jsme ji jen potvrdit. Využívali jsme i služeb nedalekého zahradnictví, v...

  • 10 Ubytování
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
I naše zkušenost odpovídala názorům dřívějších uživatelů a mohli jsme ji jen potvrdit. Využívali jsme i služeb nedalekého zahradnictví, v němž je manželkou řeckého majitele Češka. Domluva byla tedy bezproblémová. Celkově můžeme konstatovat, že jsme byli spokojeni. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ani s ubytováním jsme neměli problémy.

Strava
Měli jsme pobyt bez stravy. Nemůžeme hodnotit.

Služby hotelu
Výměna prádla a úklid byly méně časté, než jsme byli zvyklí z předchozích destinací, ale nakonec nám to nevadilo.

Pláž
Pláž bychom ohodnotlili vysoce kladně. Voda přistupná, velmi čistá. Od Michalisu je rozumněš dostupná.

Milan B., 02.12.2016, Datum pobytu: 14.9. - 25.9.2016
Oblast: Řecko Řecko, Chalkidiki, Hotel:Residence Michalis

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Residence Michalis, Chalkidiki, Řecko Milan B. 2016-12-02 9.5 1 10 Michalis

Celkem: 2,6 vše dobré kromě ubytování, stravování a úrovně hotelu -dále viz přiložené foto

  • 1 Ubytování
  • 3 Strava
  • 5 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
vše dobré kromě ubytování, stravování a úrovně hotelu -dále viz přiložené foto Zobrazit celou recenzi

Ubytování
hrůza - dále viz přiložené foto

Strava
v zásadě ucházející - úroveň stravování nedostatečná

Služby hotelu
nedostatečnév pořádku

Ludmila Andreidesová, 02.12.2016, Datum pobytu: 17.9. - 24.9.2016
Oblast: Řecko Řecko, Rhodos, Hotel:El Greco

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

El Greco, Rhodos, Řecko Ludmila Andreidesová 2016-12-02 2.6 1 10 El Greco

Celkem: 10 Pokud někdo hledá klidnější dovolenou, doporučuji

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Pokud někdo hledá klidnější dovolenou, doporučuji Zobrazit celou recenzi

Barbora S., 01.12.2016, Datum pobytu: 18.9. - 28.9.2016
Oblast: Řecko Řecko, Peloponés, Hotel:Helena

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Helena, Peloponés, Řecko Barbora S. 2016-12-01 10 1 10 Helena Penzion

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622