Recenze hotelů
Řecko

Napište svou recenzi

Celkem: 7,6 Celkový dojem je veskrze pozitivní. Hotel leží přímo na pláži, což je velké plus. Zároveň se nachází i pár minut chůze od městečka...

  • 7,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem je veskrze pozitivní. Hotel leží přímo na pláži, což je velké plus. Zároveň se nachází i pár minut chůze od městečka Kolymbia a cca 30 minut autobusem od Rhodosu i Lindosu (zastávka je 200 metrů od hotelu a bus stojí 3,90 EUR). Z výletů určitě doporučuji právě Rhodos a Lindos. Od CK jsme jely na výlet na ostrov Chalki a do motýlího údolí – nádhera. Hotel je vhodný spíše pro páry nebo starší lidi, dětské prolézačky a tobogány tu nečekejte. Personál je milý, snaží se všem vyjít vstříc, a za to jej obdivuji (už jen proto, že musel celou dobu chodit v rouškách i když bylo venku 35 stupňů). Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Byly jsme ubytovány v bočním traktu ve 2. patře. Pokoj s balkonem byl menší, ale dostačující (TV, pohovka, postel, skříně) s bočním výhledem na moře. Koupelna byla starší (bílé kachličky, vana něco pamatovala), ale čistá. Klimatizace puštěná v noci na nejvyšší stupeň byla dost hlasitá, nicméně pokud jste jí snížili na minimum, dalo se při ní dobře usnout. Tmavé závěsy zatažené na noc zajišťovaly v pokoji úplnou tmu.

Strava
Výběr jídla byl omezený, v jiných řeckých hotelech jsme se při all inclusive najedly lépe a s větším výběrem. Nutno podotknout, že jsme zde byly v době koronavirové, je tedy možné, že hotel jídlo trochu "osekal" a v jiných letech byl výběr větší. Při výběru jídla jste si nesměli sami nabírat, vždy se vás ujmul číšník, který s vámi prošel všechny pulty s jídlem a nandaval vám jídlo na talíř sám. Hotelová jídelna byla malá. Při našem pobytu byl hotel obsazen z nějakých 50 - 60%, tudíž místo se našlo vždy, nicméně při plné obsazenosti si nedokážu představit, jak by se tam všichni hosté poskládali.

Snídaně: klasika. Výběr ze dvou druhů jogurtů, nějaké ovoce. Teplý bufet (fazole, vajíčka, brambory apod.), toasty, lívance...

Oběd: taková ta obědová "klasika", tzn. těstoviny, nějaké maso, přílohy (brambory, hranolky), pizza...

Večeře: při večeři byly vždy nějaké dva/tři druhy masa, hodně zeleniny a salátů, dvě/tři přílohy a pár dezertů.

Nápoje: vše vám museli připravit barmani, nemohli jste si sami natočit ani vodu. Tím pádem vznikaly u baru občas celkem dlouhé fronty... Voda zdarma byla pouze do kelímku, nikoliv ve větší PET lahvi. V rámci AI byl i vcelku slušný výběr koktejlů.

Služby hotelu
Hotel se opravdu snažil dbát na bezpečnost svých klientů. Personál nosil roušky po celou dobu našeho pobytu, vše bylo pravidelně dezinfikováno. Animační programy (opět kvůli covidu) nebyly žádné, ale s tím jsme byly seznámeny již při rezervaci hotelu a nijak nám to nevadilo, aspoň jsme mohli v klidu relaxovat na lehátku. Úklid pokoje jednou za dva dny byl plně dostačující.

Pláž
Moře v zátoce bylo krásné, teplé, čisté a hlavně bez vln. Pláž je oblázková, boty do vody dost usnadní vstup do moře. Zhruba první tři metry dosáhnete na dno, pak následuje prudší sestup a hloubka. Dvě lehátka a jeden slunečník jsou za cenu 8 EUR/den, což mi přijde trochu dost za to, že na pláži není ani žádné sociální zařízení či plážový bar...

Tereza V., 21.09.2020, Datum pobytu: 26.8. - 2.9.2020
Oblast: Řecko Řecko, Rhodos, Hotel: Lutania Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Pohled z terasy 5 fotografií

Celkem: 9,8 Velice příjemný hotel.

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Velice příjemný hotel. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje mírně zastaralé, úklid každý den. Není co bych vytkla.

Strava
Výborná, snaživý a milý personál.

Služby hotelu
Není co bych negativního na služby v hotelu napsala.

Pláž
Pláž byla písčitá, čistá, lehátek dostatek. V době kdy jsme pobývali v hotelu byly velké vlny a moře znečištěné. Obsluha v baru na pláži byla ochotná.

Anonym, 19.09.2020, Datum pobytu: 8.9. - 15.9.2020
Oblast: Řecko Řecko, Kréta, Hotel: Dessole Malia Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Skvělá dovolená, naprostá spokojenost

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Skvělá dovolená, naprostá spokojenost Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velmi pěkný hotel sestávající z několika nízkých budov, uprostřed bazén, kolem udržovaná zahrada.

Pokoj pěkný, čistý, prostorný, s balkonem.

Super je jídelna v patře s venkovní terasou a výhledem do hotelové zahrady.

K dispozici je i minimarket, kde lze zakoupit balenou vodu, pohlednice a suvenýry.

Strava
Strava formou bufetu, v době covidu s obsluhou personálu, což ale není vůbec problém.

Výběr pestrý, pokaždé byly v nabídce minimálně dva druhy masa a k tomu ryba, vždy dostatek čerstvé zeleniny a zeleninových salátů, jako dezert dva druhy zákusků a čerstvé ovoce.

Atraktivní je i cooking show, kdy kuchař připravuje jídlo přímo před vámi.

Obsluha velmi milá a ochotná, jak u výdeje, tak i v jídelně, skvěle stíhali, vždycky byl k dispozici čerstvě prostřený stůl.

Služby hotelu
Všechny služby naprosto v pořádku, veškerý personál velmi vstřícný.

Milé a vždy dobře naladěné byly i animátorky.

Něco navíc: po příjezdu kolem půlnoci jsem v recepci dostala balíček s něčím k zakousnutí a půl litrem vody. Je příjemné, když někdo myslí na to, že po cestě máte možná hlad.

Na konci pobytu jsem uvítala i možnost pozdního check-out

Pláž
Písčito-oblázková pláž, krásná, široká, velmi dobře dostupná, jen pár minut chůze od hotelu (cca 150 metrů).

Pozvolný vstup do vody, na kraji oblázky, po pár metrech už písek.

Moře čisté, krásně prohřáté, nemělo chybu.

Jiřina B., 18.09.2020, Datum pobytu: 6.9. - 14.9.2020
Oblast: Řecko Řecko, Rhodos, Hotel: Lardos Bay

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

3 fotografie

Celkem: 9,4 Původně jsme měli jet na jiné místo na Krétě,ale kvůli covidu náš hotel neotevřel a byl nám nabídnut tento hotel.Byli jsme s naší...

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Původně jsme měli jet na jiné místo na Krétě,ale kvůli covidu náš hotel neotevřel a byl nám nabídnut tento hotel.Byli jsme s naší dovolenou naprosto spokojeni.Hotel je nový,všude čisto,milý,přátelský personál,na baru mladý milý barman,který krásně mluvil česky,nebyl problém se domluvit.Jídlo bylo skvělé.Nejvíce bych chtěla pochválit slečnu delegátku,kterou jsme znali z loňské dovolené na Krétě,byla milá,vše vysvětlila,poradila,byla vždy k dispozici.Dále byla možnost zapůjčení auta,což bylo super,projeli jsme si místa,která bychom jinak neviděli,především jižní Krétu,dále muzea,vykopávky.Určitě se rádi do tohoto hotelu vrátime. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Krásný nový hotel,všude čisto.

Strava
Strava byla super,ochutnání místních specialit nás mile překvapil.

Služby hotelu
Ke službám hotelu nemáme co vytknout.

Pláž
Pláž se nachází asi 400 m od hotelu,je písčitá a lehátka na pláži zdarma.

Hana Václavková, 18.09.2020, Datum pobytu: 8.9. - 15.9.2020
Oblast: Řecko Řecko, Kréta, Hotel: Amounda Bay

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 fotografie

Celkem: 9 Hotel určitě doporučuji, příjemné prostředí, málo turistů. Dále doporučuji pronajmout auto a objet ostrov :) Od hotelu je to na hezčí...

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 7 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Hotel určitě doporučuji, příjemné prostředí, málo turistů. Dále doporučuji pronajmout auto a objet ostrov :) Od hotelu je to na hezčí písčitou pláž necelé 2 km (dá se dojít pěšky) Zobrazit celou recenzi

Daniela D., 18.09.2020, Datum pobytu: 8.9. - 15.9.2020
Oblast: Řecko Řecko, Zakynthos, Hotel: Tsamis Zante Suites

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

výhled z terasy 2 fotografie

Celkem: 7,2 Celkove skvela dovolena dle nasich predstav

  • 7 Ubytování
  • 4 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Celkove skvela dovolena dle nasich predstav Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Levnejsi ubytovani pro nenarocne splnujici nase pozadavky.

Strava
Do recka jezdime bez zajistene stravy , mame radi mistni restaurace - v dane lokalite opet perfektni

Služby hotelu
V hotelu podavaji jednoduche snidane , rano nam uvarili kavu , ale jinak bar nefungoval - jiste ale predevsim kvuli koronavirove krizi

Pláž
Na plaz pul kilometru - s lehatky , cisto,pujcovna lodicek a skvela restaurace.

Michaela Fialová, 18.09.2020, Datum pobytu: 5.9. - 15.9.2020
Oblast: Řecko Řecko, Zakynthos, Hotel: Metaxa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 fotografie

Celkem: 9,5 Nebude to platit úplně pro každého, ale já jsem byl naprosto spokojen. Paradoxně i díky koronavirové epidemii, protože hustota turistů...

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Nebude to platit úplně pro každého, ale já jsem byl naprosto spokojen. Paradoxně i díky koronavirové epidemii, protože hustota turistů byla přesně taková, aby fungovalo dostatek služeb a zařízení, ale zároveň nebyl ostrov přetížený. To samozřejmě i díky pozvolna končící sezóně. Ostrov je poměrně veliký ve srovnání s jinými a letovisko Agios Georgios je vzdálené od všech velkých center. Tedy dokonalé ke klidnému odpočinku nebo (jako v mém případě) vyžadující zapůjčení nějakého dopravního prostředku pro cestování po ostrovních zajímavostech. Troška adrenalinu za volantem po úzkých místních komunikacích je kompenzována klidnými zážitky v odlehlejších částech nebo naopak kulturu a zábavou v Keykeře (hl.m. ostrova) a jiných významnějších centrech. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Studio na řecké poměry lehce nadstandardní, klimatizace v ceně (nepoužívám), žádná televize, ale spolehlivé připojení k internetu, čistotná a pečlivá paní domácí s přátelským a komunikativním manželem -taxikářem, který se také občas hodí. Pokoj je pro dva přiměřeně prostorný, zejména s ohledem na to, že tam není třeba trávit příliš mnoho času. Sociální zařízení a kuchyňka právě tak dostačující, druhý východ vede přímo na terasu se stolem a stolky a je obrácený na západ k moři. K pláži - tentokrát prospekty nelžou - je to skutečně 50m. Takže jediné, co by se dalo vytknout, je slabší zvuková izolace. V jednou studiu zkrátka slyšíte, i když ve vedlejším míchají karty a terasy jsou odděleny jen nízkou skleněnou stěnou. Ale jak jsem řekl - dovolenou by člověk neměl trávit v ubytovacím zařízení, že?

Strava
Nikdy si neobjednám stravu v ceně dovolené, protože bych se tak okrádal nejen o čas, ale i o možnost zkoumat místní kuchyni na vlastní pěst. Mohu tedy pouze doporučit - jezděte se stravovat do vnitrozemí nebo alespoň co nejdál od břehu. Dostanete za méně peněz mnohem více muziky v tavernách, kde ještě nezapomněli staré dobré řecké způsoby. A třeba dostanete od majitele na závěr skleničku likéru z endemického kumquatu, který se nikde jinde v Evropě nepěstuje.

Služby hotelu
Ubytování ve studiích není se službami příliš spojeno. Výměna povlečení a ručníků je snad tou jedinou, kterou jsme využili. Ale paní domácí je velmi ochotná a zřejmě by se vám pokusila splnit jakékoliv reálné přání. V poslední den pobytu (odlet 21:15) nás nechala bydlet tak dlouho, jak jen to šlo; několik hodin po deklarované jedenácté hodině. Bez příplatku. To by se nám na hotelu nestalo.

Pláž
Pláž je v daném letovisku téměř 2km dlouhá, převážně písečná, občas s menšími oblázky. Šířka je průměrně asi 15-20m a je čistá a udržovaná. Střídají se volné plochy s lehátky a slunečníky, které můžete využívat i za (minimální) konzumaci, případně poněkud nadsazený poplatek 7EUR. Přilehlé restaurace donášejí občerstvení, dá se najít i sprcha nebo kabinka. Sestup do vody není příkrý, ale ani příliš pozvolný. Jsou nabízeny k zapůjčení malé motorové čluny (100EUR/den + palivo) a některé další atrakce, ale o ty jsem se nezajímal, takže nemohu poskytnout podrobnější reference.

Ivo, 17.09.2020, Datum pobytu: 7.9. - 14.9.2020
Oblast: Řecko Řecko, Korfu, Hotel: Studia Eleana

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Agios Georgios 1 fotografie

Celkem: 9,8 Krásná dovolená v hotelu Aeolos beach na ostrově Kos.Opravdu velká spokojenost. Doporučuji..!

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Krásná dovolená v hotelu Aeolos beach na ostrově Kos.Opravdu velká spokojenost.

Doporučuji..! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovani bylo fajn.

Pekne ciste prostředí.

Byli jsme ubytovani v bungalovu u pláže.

Pokud chcete vyloženě luxus a komfort ubytovani,doporucim bungalov premium.

Ale i tak bylo ubytovani pekne a ciste.

Nám stačilo.Prec jenom jsme byli cely den venku.

Strava
Bohatý vyber,kvalitní potraviny,moc nám chutnalo a byli jsme moc spokojeni.

Služby hotelu
Služby paráda.

Všichni se snaží,v rámci možnosti.

Vždy úsměv,přístup a chování personálu super.

Pláž
Krásná čistá pláž u hotelu.

Písek s oblazky.

Průzračne moře a ciste.

Na některých místech jen pisek,jak v moři,tak na plazi a někde i oblazky.

Ale za mě maximální spokojenost..!

Michal Kozák, 17.09.2020, Datum pobytu: 5.9. - 14.9.2020
Oblast: Řecko Řecko, Kos, Hotel: Aeolos Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

7 fotografií

Celkem: 9,2 Hotel bol pekný, hneď pri pláži, milý personál a skvelé jedlo. Celkovo sme boli spokojní.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Hotel bol pekný, hneď pri pláži, milý personál a skvelé jedlo. Celkovo sme boli spokojní. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Izba bola čistá a priestranná, upratovanie vzhľadom na situáciu s Covidom bolo na požiadanie.

Strava
Vždy sme si vedeli vybrať, strava bola pestrá a rozmanitá, k dispozícii sme mali aj viac druhov ovocia a zmrzliny.

Služby hotelu
Úplná spokojnosť, personál ochotný, usmievavý a ústretový.

Pláž
Piesková pláž, občas kamienková, krásna čistá voda. Privítali by sme nejaký drevený chodník od hotela až k verejnej pláži, pretože piesok bol horúci.

Eva Antalová, 17.09.2020, Datum pobytu: 29.8. - 5.9.2020
Oblast: Řecko Řecko, Rhodos, Hotel: Evita Bay

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 fotografie

Celkem: 9 Celkově dovolená v pohodě,vše fungovalo jak mělo,spokojenost.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Celkově dovolená v pohodě,vše fungovalo jak mělo,spokojenost. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Žádný zásadní problém,jen nás překvapilo,že se prý kvůli koroně uklízelo na pokoji obden,což nám vzhledem k hygieně na wc přišlo nevhodné.

Strava
V pořádku,servírovaná,personál ochotný.

Služby hotelu
V pohodě.

Pláž
Pláž v pořádku,písečná,každý den uklizená,čistá......lidí díky koroně méně,ale to nebylo na škodu.Moře krásné,čisté,občas větší vlny,celkově prostě spokojenost a doporučuji navštívit.

Petr Boš, 16.09.2020, Datum pobytu: 5.9. - 12.9.2020
Oblast: Řecko Řecko, Kréta, Hotel: Evelyn Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

5 fotografií