Recenze hotelů
Řecko

Napište svou recenzi

Celkem: 9,2 Dovolená se nám moc líbila až na nepříjemnou recepční. jistě doporučuji

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená se nám moc líbila až na nepříjemnou recepční. jistě doporučuji Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Každý den měnili ručníky a prostěradla. Super

Strava
Úžasné. Vevnitř ryby, brambory, hranolky a tak dále.. Venku na terase byli vynikající těstoviny.

Služby hotelu
Recepční nepříjemná a poněkud zlá..

Pláž
Pláž krásná, vhodná pro děti.

Anonym, 20.01.2018, Datum pobytu: 16.8. - 23.8.2016
Oblast: Řecko Řecko, Rhodos, Hotel: Lardos Bay

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 S dovolenou jsme byli nadmíru spokojeni!

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
S dovolenou jsme byli nadmíru spokojeni! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Čistý, denně uklízený pokoj + hotel Dorieas byl opoznání klidnější než Diagoras, tudíž nevadilo, že jsme byli po příjezdu přesunuti.

Strava
Řecká kuchyně je velmi chutná a lahodná. Výběr z celé řady jídel.

Služby hotelu
Výběr z celé řady nápojů, možnost zapujčení vozidla, programy pro děti, k tomu ochotní a velmi laskaví zaměstnanci vytvořili velmi příjemný pobyt.

Pláž
Písčitá pláž Faliraki je vzdálená cca 1 km od hotelu. Jelikož jsme byli na dovolené ke konci září, tak lidí bylo už poskromnu. Pro ty co se nechtějí na pláž trmácet pěšky je zde možnost dopravy hotelovým autobusem (každou hodinu tam i zpět).

Martin H., 19.01.2018, Datum pobytu: 23.9. - 1.10.2017
Oblast: Řecko Řecko, Rhodos, Hotel: Diagoras

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,6 Boli sme s dovolenkou veľmi spokojní. Bolo postarané o príjemné, čisté prostredie, zábavný program, dobré jedlo. Počasie je na Rhodose...

  • 7,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Boli sme s dovolenkou veľmi spokojní. Bolo postarané o príjemné, čisté prostredie, zábavný program, dobré jedlo. Počasie je na Rhodose asi spravidla výborné, v septembri sme sa tam cítili veľmi dobre. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Mali sme príjemne zariadenú izbu, dobre umiestnenú vzhľadom na prístupnosť k jedálni, pláži. Izba bola relatívne tichá. Jediné, čo nám prekážalo - systém likvidácie použitého papiera vo WC. Chápem, že to je problém kanalizácie, ale pre nás Stredoeurópanov je to nepríjemná záležitosť.

Strava
Systém All inclusive plne pokryl naše potreby pokiaľ ide o množstvo aj kvalitu. Páčili sa nám najmä jedlá pripravované priamo v jedálni, úplne čerstvé. Môžeme kritizovať iba množstvo a kvalitu ponúkaného ovocia. Chýbalo nám hrozno, viac druhom melónov, pestrosť vo výbere ovocia bola sklamaním. Aj s rybami by sme očakávali väčší podiel v porovnaní s ostatnou stravou. Taktiež alkoholické nápoje, síce bezplatné, ale vo veľmi zlej kvalite. Menej by bolo viac v tomto prípade.

Služby hotelu
Personál v každej oblasti bol veľmi profesionálny, ochotný, príjemný. Nedostatkom boli veľmi drahé služby v oblasti wellness a spa takisto kozmetika, kaderník a manikúra a pedikúra. Ceny boli neskutočne vysoké. To isté platí o masáži.

Pláž
Pláž bola prístupná a vybavenie lôžkami a slnečníkmi dostatočné. To že pláž je kamienková vieme a preto nás to neprekvapilo, aj keď vstup do vody je horší.

Zuzana B., 19.01.2018, Datum pobytu: 22.9. - 29.9.2017
Oblast: Řecko Řecko, Rhodos, Hotel: Lindos Princess Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 3,4 Docela velká vzdálenost od pláže, z hotelu, musíte chodit kolem zalesněné cesty, kde trajdá plno ještěrek, no hrůza

  • 2 Ubytování
  • 4 Strava
  • 5 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Docela velká vzdálenost od pláže, z hotelu, musíte chodit kolem zalesněné cesty, kde trajdá plno ještěrek, no hrůza Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování děs, nečekejte, že vám dají čisté povlečení nebo že koupelnu umyvají každej den

Strava
Strava každej den to a samý pořád dokola, byly sme tam sedm dní, ovoce vesměs žádné, žádné řecké speciality

Služby hotelu
Pokud se rozhodnete jet v červnu, nečekete žádný společenský program, žádný řecký večer prostě nic, to už si musíte vyšlápnout směrem k pláži, jinak vás bude budit kohoutí korhání, můžu za sebe říct že to bylo moje asi nejhorší dovolená

Pláž
Od hotelu je vzdálená asi 25 minut chůze, moře bylo vesměs čisté ale pak tam byly naplaveniny o které se absolutně nikdo nestaral. určitě doporučuji výlet na ostrovy kalymnos a plati.

Anonym, 19.01.2018, Datum pobytu: 6.6. - 13.6.2018
Oblast: Řecko Řecko, Kos, Hotel: Roselands

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5 Zakynthos obecně je krásný ostrov, jediné, co mi vadí, je, že je tam dost nepořádek. Zájezd byl dobře organizovaný,vyzvednutí na letišti...

  • 4,5 Ubytování
  • 4 Strava
  • 6 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Zakynthos obecně je krásný ostrov, jediné, co mi vadí, je, že je tam dost nepořádek. Zájezd byl dobře organizovaný,vyzvednutí na letišti na jedničku, od delegáta jsme dostali všechny potřebné informace. Hotel slabší, ale poměr kvalita x cena zájezdu (last minute) je celkem OK. Nečekali jsme zázraky. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Od hotelu jsem neměla přehnaná očekávání, vzhledem k tomu, že se jedná o 3 hvězdy. Měli jsme ale nejspíš opravdu smůlu,protože náš pokoj byl jeden z těch horších. V nové části byly opravdu krásné pokoje, nejspíš ale vyhrazené pro lépe platící Brity :) Úklid sice probíhal každý den, ale nebyla jsem moc spokojená s kvalitou úklidu. Koupelna byla v šíleném stavu, do vany jsem se neodvážila stoupnout bosou nohou, jedině v žabkách.. v koupelně byl taky dost cítit odpad, mají s tím trochu problém. Na druhou stranu pokojské milé, na požádání Vám bez problémů dají ručník nebo polštář navíc atd. Pokud nejste nároční, na přespání stačí. Poloha hotelu dobrá.

Strava
V hotelu probíhají pouze snídaně. Jak už tady bylo tisíckrát řečeno, každý den bylo v nabídce prakticky to samé, a výběr ne moc velký, nicméně týden se to dá přežít.. Pro mě nejhorší, že jsem z kávy i čaje cítila mírně slanou vodu, takže raději jen vodu z lahve..Koncentrace taveren je opravdu velká, chce to ale vybírat, taverny hned u pláže u hotelu nedoporučuju,vyplatí se kousek popojít.

Služby hotelu
Pan majitel, který zároveň sedí většinu času na recepci, je prostě týpek :) Slečny, které se střídaly na nočních, byly milé,usměvavé.. ale ne moc nápomomcné. První den jsme čekali hodně dlouho na pokoj, vzhledem k rannímu letu to ale bylo jasné, že pokoj nebude připravený hned. Zavazadla jsme si odložili na recepci a čekání jsme si ukrátili popíjením u bazénu. Lidé obecně milí, obsluha u bazénu super a taky slušné ceny (nejlevnější Mythos široko daleko).

Pláž
Pláž je opravdu kousíček od hotelu, nějakých 50 m. Cesta k pláži děs běs, bordel všude. Ostrovani to mají na háku, celkově v Laganas na můj vkus hrozný svinčík.. Vyplatí se popojít si po pláži kousek dál, jsou tam pak hezčí a novější lehátka a taky super taverny.

Lenka R., 19.01.2018, Datum pobytu: 21.9. - 28.9.2017
Oblast: Řecko Řecko, Zakynthos, Hotel: California Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,2 do hotelu jsme se těšili, byli jsme v roce 2016 maximálně spokojeni. ale v 2017 velké zklamání. Pokoj krcálek, plno lidí během našeho...

  • 5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
do hotelu jsme se těšili, byli jsme v roce 2016 maximálně spokojeni. ale v 2017 velké zklamání. Pokoj krcálek, plno lidí během našeho pobytu zvracelo a mělo průjem. Delegátka, kterou jsme viděli 1x za pobyt, nám na to řekla, že to od začátku sezony obchází celou Krétu. Na další domluvenou schůzku, aby si vyzvedla reklamaci se nedostavila. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
suita s výhledem na pohoří , když jste se vyklonili z balkonu, jinak výhled na oprýskaný barák. Pokoj o rozloze 3 x 4,5m s jednou postelí, stolkem a 1 židlí pro 2 osoby. Místo skříně 40cm skříňka na ramínka a 4 malé šuplíčky v předsíňové stěně.Není kam vybalit věci z kufru, ale není ani kam kufr položit. Od postele ke zdi na každé straně 0,8m.

Strava
Se stravou jsme byli spokojeni, jak v jídelně, tak u bazénu velký výběr všeho. Jediné co nás zarazilo, že nebyly kelímky na jedno použití, jako při minulé dovolené. Kelímky se válely po pláži v písku, u bazénu si s nimi děti hrály, ale musely se vracet, po umytí byly na další použití.

Služby hotelu
na personál si nemůžeme stěžovat

Pláž
hrubý písek, moře čisté, ale hodně foukalo, některý den to bylo až nepříjemné

Anonym, 18.01.2018, Datum pobytu: 23.9. - 4.10.2017
Oblast: Řecko Řecko, Kréta, Hotel: Petra Mare

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,2 Kalymnos doporučuji

  • 8,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 6 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Kalymnos doporučuji Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velmi hezké a prostorné pokoje s kuchyňkou, pohovkou..., čisté, bohužel ne zcela v centru a poblíž pláže, ale vše v dochozí vzdálenosti

Strava
Snídaně - celkově asi spokojenost již si přesně nevybavuji

Služby hotelu
Sympatická recepční, vždy usměvavá. Služby jsme příliš nevyužili.

Pláž
Menší pláž, na kterou jsme chodili nebyla úplně nejblíže, ale jinak spokojenost, oblázky i písek... Na skútru se dá během chvilky dojet na spoustu míst a hezkých pláží

Anonym, 18.01.2018, Datum pobytu: 23.9. - 30.9.2017
Oblast: Řecko Řecko, Kalymnos, Hotel: Elena Village

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 3,8 Dovolenka bola priemerná . Jedine čo tam bolo naozaj krásne bola pláž a more tam by som dals5 hviezdičiek . Kľud , ticho , pokoj.

  • 3,5 Ubytování
  • 3 Strava
  • 5 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenka bola priemerná . Jedine čo tam bolo naozaj krásne bola pláž a more tam by som dals5 hviezdičiek . Kľud , ticho , pokoj. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Priemerne , izby boli vcelku čisté . Problém bol s posteľným pradlom niekedy nám nevymenili aj keď sme im nechali peniaze . O uterákoch ani nehovorím . Špinavé ktoré boli hodené na zemi zobrali poskladali a uložili naspatakože nám dali čisté .

Strava
Priserna , hrozná , samé polotovary , dookola to iste . Prirovnala by som to k závodnej jedálni .

Služby hotelu
Nič moc . Animácie boli celkom fajn až na to že to bolo všetko vo francúzskom jazyku takze nerozumiete nič . Uprednostňovali hlavne Francúzov a dali to aj patrične pocítiť . Bol tam aj detský kútik ktorý však bol iba pre francúzske a poľské deti . Slováci a Češi tam nesmeli . No a teraz vysvetlite svojmu 3 ročnému dieťaťu ktoré smutne pozerá na tie deti ktoré dá tam hrajú že tam nesmú . Vedenie tohto hotela je na veľmi slabej úrovni

Pláž
Nádherná , krásna , čistučká . More kľudne a čisté . Odporúčam aj pre rodiny s deťmi nakoľko je tam ticho a kľud

Anonym, 18.01.2018
Oblast: Řecko Řecko, Rhodos, Hotel: Afandou Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

2 fotografie

Celkem: 5,6 Ušlo to.

  • 5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 8 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Ušlo to. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Dobrý

Strava
Dobrý.Málo ovoce - ne do množství,ale sortiment.Víno a broskve nikdy.

Víno na baru krabicové - nepitelné

Služby hotelu
Spokojen

Pláž
Vpořádku

František Bouda, 18.01.2018, Datum pobytu: 22.9. - 29.9.2017
Oblast: Řecko Řecko, Kréta, Hotel: Lambi

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Vše skvělé

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Vše skvělé Zobrazit celou recenzi

Jana Kabešová, 18.01.2018, Datum pobytu: 5.7. - 12.7.2017
Oblast: Řecko Řecko, Kréta, Hotel: Amuse

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622