Recenze hotelů
Řecko

Napište svou recenzi

Celkem: 9,4 Skvelý hotel, úžasný personál, fantastická dovolenka.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Skvelý hotel, úžasný personál, fantastická dovolenka. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovanie je dobré, aj malá kúpeľňa sa dá na 11 dní vydržať. Čistota izieb je na vysokej úrovni, upratujú každý deň.

Strava
Strava je vynikajúca.

Služby hotelu
Personál hotela je veľmi milý a nápomocný. Oproti minulosti je ich viac, takže pekne stíhajú.

Pláž
Pláž je pekná, pri vetre je tam veľa tráv, snažia sa to odpratávať. Nepáčilo sa mi ranné obsadzovanie lehátok, ale tomu sa asi nedá vyhnúť. Len jediný raz sme mali problém nájsť miesto.

Jana L., 26.07.2017, Datum pobytu: 12.7. - 23.7.2017
Oblast: Řecko Řecko, Korfu, Hotel: Mayor Capo di Corfu (ex Aquis)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,2 Celkový pocit z dovolené je skvělý. Je to ovšem dáno tím, jak jsme cestovali, poznávali a na pár dní si půjčili skútr. Nejbližší okolí a...

  • 5,5 Ubytování
  • 4 Strava
  • 4 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Celkový pocit z dovolené je skvělý. Je to ovšem dáno tím, jak jsme cestovali, poznávali a na pár dní si půjčili skútr. Nejbližší okolí a samotný hotel je totiž slabší podprůměr odpovídající výhodné ceně,za kterou jsme dovolenou pořídili :) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Úklid probíhal každý den kromě neděle. Pod postelí se nevytíralo ale jinak vše v pořádku

Strava
Chlap vyloženě zklamán asi nebude. K obědu i večeři výběr z různých druhů masa(vepřové, kuřecí a jen se občas točily způsoby přípravy), nějaká ne moc chutná ryba a klasické přílohy typu těstoviny, rýže, brambory. Sladké ovšem především "chemicky vytvořené" želé, meloun a výjimečně nějaký piškotový řez.

Služby hotelu
Většina personálu se chovala mile,vstřícně a snažili být nápomocni.

Pláž
Pláž byla rozhodně dál než bylo uvedeno! Google maps uvádí až 1.3km. Jsme mladí sportovci, chodili jsme to přibližně 10minut. Pláž nekonečně dlouhá, takže místa bylo hodně. Kvalita nic moc. Jen písečná pláž se spoustou řas a z toho vyplývajícího znečíštění. Rozhodně doporučuji pronajmout za pár korun skútr(osobně, ne přes cestovku) a projet si krásný ostrov a nádherné prázdné pláže na jihozápadě ostrova.

Zdeněk D., 26.07.2017, Datum pobytu: 12.7. - 19.7.2017
Oblast: Řecko Řecko, Kos, Hotel: Roselands

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 7,2 Dovolená byla fajn, zpočátku problémy s ubytováním, pokoj neměl balkon, druhý den vyměněn. Strava odpovídala kvalitě hotelu.

  • 5,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla fajn, zpočátku problémy s ubytováním, pokoj neměl balkon, druhý den vyměněn. Strava odpovídala kvalitě hotelu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Po příjezdu jsme byly ubytovány na pokoji, který neodpovídal objednávce - neměl balkon. Druhý den ráno jsme byly přestěhovány do odpovídajícího pokoje. Předposlední noc začala téct klimatizace na pokoji, po upozornění nám byl zapůjčen ventilátor bez nádoby na kapající vodu (na stůl) a druhý den bylo opraveno. Úklid a výměna prádla byla pravidelná.

Strava
Strava chutná, v dostatečném množství. Mile překvapili mořské plody i evropská kuchyně. V rámci all jsme předpokládaly větší nabídku alkoholických nápojů. Personál velmi ochotný a milý.

Služby hotelu
Služby byly na odpovídající úrovni - viz ubytování. Bazén byl vždy čistý.

Pláž
Přístup na pláž byl perfektní, na pláži se občas vyskytovaly nedopalky od cigaret a drobné odpadky, chyběly odpadkové koše. Vstup do moře se líbil, postupný, po písku. Mělké moře, ideální pro děti a neplavce.

Hana Cyrelová, 26.07.2017, Datum pobytu: 16.7. - 23.7.2017
Oblast: Řecko Řecko, Korfu, Hotel: Albatros

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Boli sme veľmi spokojný

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Boli sme veľmi spokojný Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovanie bolo výborné.

Strava
Veľmi dobrá kvalita aj rôznorodosť

Služby hotelu
Boli aj služby ktoré sme ešte nezažili, v deň odchodu po odovzdaní izby nám večer ponúkli izbu na osprchovanie sa pred cestou, milé.

Pláž
Tiež veľmi veľká spokojnosť , veľká pláž, pokojné more, čistá voda djhý vstup do mora, ideálne.

Jolana F., 26.07.2017, Datum pobytu: 16.7. - 23.7.2017
Oblast: Řecko Řecko, Rhodos, Hotel: Porto Angeli

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,6 Celkově vše dle domluvy. Při tomto druhu zájezdu musí člověk počítat s tím, že se trochu nachodí. Ale vše jsme dopředu věděli. Organizace...

  • 5,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Celkově vše dle domluvy. Při tomto druhu zájezdu musí člověk počítat s tím, že se trochu nachodí. Ale vše jsme dopředu věděli. Organizace dobrá, vše jsme hned našli. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo průměrné a zřejmě odpovídá ceně zájezdu. Nevadilo nám to, stejně jsme tam jen přespávali.

Strava
Strava byla ze strany některých účastníků zájezdu kritizována. My však byli ze stravováním spokojeni. Jídla byl dostatek, i když jsem jídla opakovala, každý den se objevilo něco nového. I přes poměrně velkou vzdálenost od ubytování jsme čerpali all inclusive v dostatečné míře. Se vzdáleností jsme dopředu počítali.

Služby hotelu
Hotel, kde jsme byli ubytováni, každý druhý den uklízela a měnil prádlo, bazén byl čistý. Hotel, kde bylo all inclusive také v pohodě. Jídlo ok, bazén čistý, klučina v baru u bazénu jen lehce znuděný :)

Pláž
Na výběr je taková zátoka bez vln. Dobré na plavání a nebo kousek dál klasická pěkná pláž. Lehátka deštník za 6 euro.

Jakub C., 26.07.2017, Datum pobytu: 16.7. - 23.7.2017
Oblast: Řecko Řecko, Kréta, Hotel: Villa Maria

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 3,4 Krásné okolí,ubytování nelze posoudit z důvodu umístění ve studiu 300m. od hotelu.

  • 1,5 Ubytování
  • 4 Strava
  • 8 Okolí
  • 2 Cena

Celkové shrnutí
Krásné okolí,ubytování nelze posoudit z důvodu umístění ve studiu 300m. od hotelu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Příšerné.

Strava
Průměrná,bez pestrosti,celý týden naprosto identické snídaně.

Služby hotelu
Ubytování ve studiu namísto hotelu.

Pláž
Voda čistá,poměrně blízko přístavu,nebyla přelidněná.

Miroslav S., 26.07.2017, Datum pobytu: 16.7. - 23.7.2017
Oblast: Řecko Řecko, Lefkada, Hotel: Gregory´s

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Pro klidné prostředí a výborný relax velmi dobré, pokud máš možnost utratit nějaké euro. Doporučuji půjčení auta a alespoň jeden...

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Pro klidné prostředí a výborný relax velmi dobré, pokud máš možnost utratit nějaké euro. Doporučuji půjčení auta a alespoň jeden celodenní výlet po velice krásných památkách. Auto z půjčovny bylo přistaveno k hotelu v 21:30 a následující den v 21:30 předáno. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Skvělé, čisto.

Strava
Polopenze stačí, nikdo tam určitě nezhubne.

Pokud máš hlad, tak v poledne máš možnost jít do taverny.

Služby hotelu
Nadstandartní, velmi vstřícné, jak recepce, tak obsluha v jídelně a baru (bohužel v baru na pláži se vše platí ). Jinak v baru na pláži hraje večer živá hudba(zpěv).

František T., 26.07.2017, Datum pobytu: 14.7. - 21.7.2017
Oblast: Řecko Řecko, Korfu, Hotel: Delfinia

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

ráno před snídaní 1 fotografie

Celkem: 8,6 Info od Ck mizerne, nutne si vytisknout cca 20 stran pokynu, ktere byly k nicemu- prepazky odbavujici tento let - uplne mimo.Info o...

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Info od Ck mizerne, nutne si vytisknout cca 20 stran pokynu, ktere byly k nicemu- prepazky odbavujici tento let - uplne mimo.Info o hromadnem odbavovani na jedne prepazce vice letu- na Ruzyni na nas koukali jak na blazny- nic takoveho nedelaji.Info ze odbavovani zacina striktne 4 hodiny pred odletem ( cehoz radi vyuziji klienti kteri nechteji jet v noci taxi) - blbost zacali 2 hodiny predem.Info o prirucnim zavazadle - musi byt oznaceno na prepazce, jinak nebude prijato na palubu - dalsi pitomost- opet se na nas koukali jak na pitomce..Prirucni zavazadlo smi vazit pouze 5 kg - opet omyl- je to 8 kg.Delegatka videna pouze jednou, na prvni schuzce, kde doporucila predrazene fakult.vylety.Odjezd: opet uplne mimo- nastup o 10 min predem, aby jsme odevzdali na recepci klice a ovladac od klima: nikdo se na recepci nedostavil, nakonec jsme za jeceni reckeho ridice , ktery se dostavil bez delegatky, leteli klice vratit alespon do pokoju- pokud jsme je nechteli nechat pred recepci na zemi.Sluzby Ck invia povazuji za perfektni, ale druhé CK mi prisli jak banda nepripravenych diletantu.Nicmene ubytovani a sluzby hotelu zcela ok, co se tyce stravy - lide ktreri ho zajistovali se nesmirne snazili, dle nazoru nas 4 bylo perfektni jidlo,obsluha i prostredi restaurace.Trosku zklamani z moznosti vyberu plaze,to bylo v podstate nulove.Co se tyce delegatky- mozna jsme jsme drobet zmlsani, leta jsme jezdili z jinou Ck na Korfu kde se naprosto uzasny delegat pan Vasilides o klienty nesmirne krasne staral, poradal schuzky kde povidal o hystorii Recka, ktere zaujaly v te dobe i pubertalni deti, ktere sedely s pusou otevrenou a poslouchaly.( ale on byl proste fenomen) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Dle ocekavani.

Strava
Perfektni

Služby hotelu
Zcela v poradku.

Pláž
Pokud jste si platil slunecnik a lehatka vse ok, pokud hledate soukrumi a klid - absolutne bez sance, takova plaze v teto destinaci nejsou, pouze telo na telo....

Lucie Olekšáková-Banýrová, 26.07.2017, Datum pobytu: 16.7. - 23.7.2017
Oblast: Řecko Řecko, Kréta, Hotel: Villa Maria

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7 Celkový dojem z okolí hotelu Pantheon je velmi dobré. Počasí nám vyšlo opravdu nádherné jen je potřeba si chvilku zvyknout na 95%...

  • 5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 7 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem z okolí hotelu Pantheon je velmi dobré. Počasí nám vyšlo opravdu nádherné jen je potřeba si chvilku zvyknout na 95% vlhkost. Ostrov je opravdu zelený i ve velkém horku plný nádherné fauny a flóry. Messonghi je příjemné městečko s milými lidmi. Vzdálenost hotelu od moře souhlasila s informacemi od cestovní kanceláře. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel Pantheon je již v některých pokojích zrenovovaný. My jsme ho sice měli ještě " po staru", ale vůbec to nevadilo. Pokoj je prostorný s dostatkem úložných míst a každý den perfektně uklizený včetně výměny ložního prádla.

Strava
S nabídkou polopenze formou bufetu jsme byli naprosto spokojení jen večeře jsou bez pití, a to i bez obyčejné vody. Nápoje se musí kupovat v hotelovém baru. Na oběd z pláže bylo nejblíže do restaurace Korali, kde se majitel snaží mluvit česky, obsluha je velmi příjemná, porce jsou velké a chutné za nejlevnější cenu v okolí. Dětem dávali navíc bezplatně i plný talíř melounů :-)

Služby hotelu
V recepci hotelu mají "vlažnější" přístup k hostům. Pomalé tempo a bez úsměvu.:-) Ostatní personál se vždy usmíval a byl ochotný ke všem našim požadavkům. Doporučuji využít jakékoliv nabídky výletů. Vždy jsme byli nadšení. Korfu je nádherné a má hodně co nabídnout.

Pláž
Pláž byla opravdu jen kousíček od hotelu Pantheon. Je příjemnější si vybrat lehátka se slunečníkem než ležet na kamínkách. K některým slunečníkům s lehátky je zdarma i káva. Pláž je celá pro jakéhokoliv turistu bez omezení. Žádná část není jen pro konkrétní hotel. Je na vás, kam si lehnete. Hned po vstupu do moře je dno písčité, asi 20m od pláže malé děti krásně stačí a dají se v těch místech hrát různé vodní hry. Při šnorchlování kousek dál od břehu je pod vodou kromě mušlí a škeblí vidět spoustu rybiček, krabů, pár ježků, hvězdic a dokonce i chobotnice. Moře je krásně teplé, průzračné s vlnami akorát pro vodní radovánky. Občas je zvedne nějaký vodní člun vezoucí turisty na banánu, gauči, padáku apod.

Kateřina Štěpánová, 26.07.2017, Datum pobytu: 11.7. - 18.7.2017
Oblast: Řecko Řecko, Korfu, Hotel: Pantheon Hall

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,2 Nikde nebylo napsané, že v hotelu Dorieas není jídelna atd. Muselo se chodit na jídlo cca 150m do hotelu Diagoras. Dorieas má pouze bar....

  • 8,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Nikde nebylo napsané, že v hotelu Dorieas není jídelna atd. Muselo se chodit na jídlo cca 150m do hotelu Diagoras. Dorieas má pouze bar. Nyní by se měla v hotelz Dorieas postupně rozjíždět malá jídelnička. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Čisté uklizené pokoje. Nečekat veliký luxus, ale je to ubytování pěkné. Pouze sprchový kouteček je opravdu malinký.

Strava
Strava bez problémů. Člověk si dokázal vybrat. Slané, sladké, kyselé .. nemají tam klasické buchtové a krémové zákusky - Řekové si potrpí na třepací dortíčky :). Pro milovníky zeleniny a ovoce je to 9/10! :) Maso si taky dáte hovězí, vepřové i kuřecí.

Služby hotelu
Spokojenost, hlavně na baru. Milá servírka, udělala vše co Vám na očích vidí.

Pláž
Pláž je daleko spíše 1500 m. Od hotelu Diagoras jezdí autobus zdarma. My chodili pěšky a je to rovinka, žádné kopce, takže se to dalo v pohodě :). Moře dokonalé, průzračně čisté.

Anonym, 26.07.2017, Datum pobytu: 16.7. - 23.7.2017
Oblast: Řecko Řecko, Rhodos, Hotel: Dorieas

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622