Recenze hotelů
Řecko

Napište svou recenzi

Celkem: 9,4 Thassos je nádherný ostrov se spoustou pláží, kde si každý najde svoje. Od rušnějších pláží až po ty klidné. Řekové jsou milí a srdeční....

  • 10 Ubytování
  • 7 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Thassos je nádherný ostrov se spoustou pláží, kde si každý najde svoje. Od rušnějších pláží až po ty klidné. Řekové jsou milí a srdeční. Doporučuji výlet okruh ostrovem - návštěva kláštera, hlavního města, lisovny olivového oleje (výborný olej) apod. My jezdili autobusem, ale není problém si půjčit auto či skůtr a projet si celý ostrov tímto způsobem. Velké poděkování patří paní delegátce , která nám dovolenou zpříjmenila a posunula ještě na vyšší úroveň - za mně vítěz kategorie nejlepší delegát! :-) Určitě se sem ještě někdy vrátíme. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Krásné, čisté, v blízkosti centra ale zároveň klidné. Úklid jedno týdně dostačující.

Strava
Večeře výběr z měnu v místní taverně Irene, perfektní a výborné. Personál milý a ochotný. Snídaně už trochu slabší, každý den dva plátky chleba, šunka, sýr, med a džem. Snídaně bych doporučovala trošku obměnit, příště už bych volila pouze večeře nebo bez stravy. V Potosu je spoustu stravovacích zařízení, kde si každý přijde na své.

Služby hotelu
Není co vytknout.

Pláž
Na pláži v Potosu jsme nebyli ani jednou, doporučuji si projet ostrov a navštívit jiné menší pláže.Voda čistá a průzračná.

Anonym, 17.07.2017, Datum pobytu: 5.7. - 12.7.2017
Oblast: Řecko Řecko, Thassos, Hotel: Potos Sun

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Potos Sun, Thassos, Řecko Anonym 2017-07-17 9.4 1 10 Potos Sun - Thassos

Celkem: 6,4 Výborná dovolenka, hotel čistý a pravidelne udržiavaný, animátori boli milí a vždy nápomocní, veľké plus dávam Andrejovi.

  • 7,5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 6 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Výborná dovolenka, hotel čistý a pravidelne udržiavaný, animátori boli milí a vždy nápomocní, veľké plus dávam Andrejovi. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Čisté a klimatizované izby, zamrzela ma vzdialenosť hotela od pláže. Boli sme ubytovaní v časti Boutique, ktorá nie je ani zďaleka 50 metrov od pláže, ale 500 metrov. 50 metrov považujem za zavádzajúcu informáciu.

Strava
Medzi pozitíva považujem:

- bohaté stoly, rozmanitosť jedál (zelenina, ovocie, syry, mäsá)

Azda medzi najväčšie negatíva musím spomenúť:

- Veľmi chudobnú ponuku rýb (len občas nejaká vyprážaná ryba),

- Absenciu morských plodov (na morskú stravu som sa doslova tešil - toto ma sklamalo najviac)

- v rámci all inclusive možnosť pitia iba prekvapkavanej kávy alebo instantnej kávy. Považujem za nepochopiteľné, že pri all inclusive si musí človek platiť za presso kávu. Nič iné mi ale neostávalo, len za kávu riadne zaplatiť.

Služby hotelu
Pozitíva:

- čistý a udržiavaný areál, ako aj čísté a pravidelne upratovávané izby,

- milý personál (upratovačky, barmani, recepčné, kuchári a časníci)

Negatíva

- WIFI iba na recepcii hotela

- Fitness natrieskaný vo veľmi malej miestnosti, iba tri stroje k dispozícii, z ktorých stacionárny bicykel bol dlhodobo pokazený

Pláž
Pláž bola udržiavaná a čistá, ležadlá so slnečníkmi boli pekné a udržiavané. Ako som už skôr spomínal, informácia vzdialenosti pláže od hotela (50 m) podaná pracovníkom bola zavádzajúca.

Branislav Vitko, 17.07.2017, Datum pobytu: 5.7. - 12.7.2017
Oblast: Řecko Řecko, Peloponés, Hotel: Kalogria

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Kalogria, Peloponés, Řecko Branislav Vitko 2017-07-17 6.4 1 10 Kalogria Beach Hotel ***+

Celkem: 9,6 Vše naprosto dokonalé ze strany cestovní kanceláře i společnosti Invia. Pěkné ubytování a krásný ostrov plný půvabných pláží. Doporučuji

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Vše naprosto dokonalé ze strany cestovní kanceláře i společnosti Invia. Pěkné ubytování a krásný ostrov plný půvabných pláží. Doporučuji Zobrazit celou recenzi

Patrik P., 17.07.2017, Datum pobytu: 26.6. - 6.7.2017
Oblast: Řecko Řecko, Thassos, Hotel: Potos

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Potos, Thassos, Řecko Patrik P. 2017-07-17 9.6 1 10 Potos

Celkem: 9,4 Samotná dovolená se vydařila na 100%. Nejhorší zážitek byl ještě v Čechách na parkovišti , kdy jsme pána vzbudili, byl nevrlý a protivný....

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Samotná dovolená se vydařila na 100%. Nejhorší zážitek byl ještě v Čechách na parkovišti , kdy jsme pána vzbudili, byl nevrlý a protivný. Jinak odletem počínaje byla dovolená skvělá ve všech směrech. Hlavně chválíme delegátky. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování na hodně vysoké úrovni, pokoje po renovaci, nový nábytek, vše čisté, denně vytřeno, výměna ručníků samozřejmost a ustláno a výměna některých částí ložního prádla.

Strava
Výběr cca z 10-ti jídel, za celou dobu pobytu se neopakovaly, každý den jiná kuchyně. Pořád se doplňovalo.

Hodně nás překvapil výběr ovoce - napočítali jsme 11 druhů, zákusky výborné, zmrzlina též, spousta salátů. Hodně nás potěšil neomezený odběr vody -0,5 lahve. Super.

Služby hotelu
Vše na vysoké úrovni, všichni milí, poradili, vyšli vstříc.

Zaměstnanci se i po náročných směnách usmívají, bezva atmosféra.

Každý den večerní program, líbil se nám zpěvák čech, který na ostrově žije, /zpíval nám i české hitovky/ a cirkus - moc hezké.

Pláž
Výhodou pláže je vzdálenost, čistota, denně uklizená. Trošku nás potrápily kamínky, ale dalo se to, je tam udělaná lávka vedoucí až do vody. Voda čistá, klidná, žádné vlny, pozvolný vstup.

Lehátka se ráno vydávají od 8 hodin, sami jsme si je nosili do zahrady, za poplatek vám je na pláž donesou. Al inclus je má zdarma, polopenze za poplatek. Slunečníky jsou za poplatek, ale v zahradě je dost keřů a stromů, tak nejsou třeba. Večer vše uklízí personál.

Monika P., 17.07.2017, Datum pobytu: 7.7. - 14.7.2017
Oblast: Řecko Řecko, Korfu, Hotel: Elea Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Elea Beach, Korfu, Řecko Monika P. 2017-07-17 9.4 1 10 ELEA BEACH

Celkem: 7,6 Krásné misto

  • 5,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Krásné misto Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Zatuhlý pokoj v přízemí, kde se nedalo v noci větrat. Uklízečka chodila každý den.

Strava
Výborné , rozmanité

Služby hotelu
Ochotný personál

Pláž
Nic moc , u hotelu není a všude je vyplavená tráva. Ale jsou tam lehátka a na matraci super. Moře krásné a viděli jsme i želvu.

Blanka H., 17.07.2017, Datum pobytu: 7.7. - 14.7.2017
Oblast: Řecko Řecko, Zakynthos, Hotel: Gloria Maris

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

2 fotografie

Gloria Maris, Zakynthos, Řecko Blanka H. 2017-07-17 7.6 1 10 HOTEL GLORIA MARIS

Celkem: 10 spokojenost

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
spokojenost Zobrazit celou recenzi

Anonym, 17.07.2017, Datum pobytu: 25.6. - 4.7.2017
Oblast: Řecko Řecko, Chalkidiki, Hotel: Studia Stella

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Studia Stella, Chalkidiki, Řecko Anonym 2017-07-17 10 1 10 Stella Studia

Celkem: 7,4 krásna dovolenka, skvelí animátori, nenudili sme sa

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 5 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
krásna dovolenka, skvelí animátori, nenudili sme sa Zobrazit celou recenzi

Ubytování
izba veľmi pekná, moderne zariadená.

kúpeľňa trochu menšia, ale stačila.

Strava
strava bola výborna, rozmanitá. nechýbalo ovocie. všetko dopĺňané...

Služby hotelu
personál bol milý, usmiaty, priateľský

Pláž
menšia pláž s kamienkami, more pohodové, kľudné

Tatiana B., 17.07.2017, Datum pobytu: 5.7. - 12.7.2017
Oblast: Řecko Řecko, Rhodos, Hotel: Sunshine Rhodes

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Sunshine Rhodes, Rhodos, Řecko Tatiana B. 2017-07-17 7.4 1 10 Sunshine Rhodos

Celkem: 9,6 nádherná odpočinková dovolená, není však vhodná pro toho, kdo hledá v okolí večerní zábavu a procházky po obchodech. vodní zábava jako...

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
nádherná odpočinková dovolená, není však vhodná pro toho, kdo hledá v okolí večerní zábavu a procházky po obchodech. vodní zábava jako např. šlapadla, projížďka na nafukovacích "křeslech" tažených za člunem či "let" na padáku jsou pár metrů od hotelu.

pobyt je možné si zpestřit některým z výletů, jejichž nabídka je bohatá Zobrazit celou recenzi

Ubytování
příjemné ubytování s výhledem na moře, který jsme však měli zaplacený. při příjezdu jsme však o něj museli trochu zabojovat, neboť hotel byl přebukovaný

Strava
jedním slovem úžasná - velký výběr při snídani, obědě i večeři a velmi chutná. pozor na přibraná kila !

Služby hotelu
speciální nabídku na masáže, fitko atd jsme nevyužili

Pláž
pěkná písčitá s pozvolným vstupem, čisté moře

pár dní hladina jako zrcadlo a voda teploučká, následně vítr "přinesl" vlny a ochlazení

Jana K., 17.07.2017, Datum pobytu: 9.7. - 16.7.2017
Oblast: Řecko Řecko, Korfu, Hotel: Lti Grand Glyfada

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Lti Grand Glyfada, Korfu, Řecko Jana K. 2017-07-17 9.6 1 10 Lti Grand Glyfada

Celkem: 6,4 standard, příjemný, klidný

  • 5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
standard, příjemný, klidný Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velmi záleží na umístění konkrétního pokoje, kvalita se velmi liší podle toho, jestli se jedná o pokoj v hlavní nebo vedlejší budově a zda jde o přízemí (polozapuštěné) nebo patro, pokoje v patře jsou skvělé, pokoje dole strašné (hmyz).

Po první noci jsme museli vyměnit pokoj-ten, který nám původně přidělili neodpovídal ceně a úrovni hotelu, tmavá špeluňka bez světla v přízemí vedlejší budovy, otočená do dvora a chodby, bez soukromí, všude hmyz. Po žádosti o jiný pokoj nám pokoj vyměnili za krásný, zrekonstruovaný v patře v hlavní budově - ten byl skvělý!

Strava
Dobrá, převažuje klasická řecká, rozmanitý výběr.

Služby hotelu
Vstřícný, pohodový a pohotový personál.

Pláž
Klidná, široká, oblázkovo-písčitá, čistá, krásná.

Anonym, 17.07.2017, Datum pobytu: 7.7. - 14.7.2017
Oblast: Řecko Řecko, Rhodos, Hotel: Kamari Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Kamari Beach, Rhodos, Řecko Anonym 2017-07-17 6.4 1 10 Kamari Beach

Celkem: 8,4 Vybirné

  • 8,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Vybirné Zobrazit celou recenzi

Ubytování
V danej cene všetko Ok

Strava
Chcelo by to viac pestrosti, celkovo sa dalo

Služby hotelu
Ok

Pláž
Čistá i keď malá

Anonym, 17.07.2017, Datum pobytu: 21.6. - 28.6.2017
Oblast: Řecko Řecko, Korfu, Hotel: Corfu Belvedere

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Corfu Belvedere, Korfu, Řecko Anonym 2017-07-17 8.4 1 10 CORFU BELVEDERE

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622