Recenze hotelů
Řecko

Napište svou recenzi

Celkem: 7,8 Lokalita je fantastická, terasovitý hotýlek na svahu s výhledem na moře v rostlé smíšené zástavbě rodinných hotelů a původní zástavby,...

  • 9 Ubytování
  • 6 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Lokalita je fantastická, terasovitý hotýlek na svahu s výhledem na moře v rostlé smíšené zástavbě rodinných hotelů a původní zástavby, naprosto autentická řecká přímořská ves rozrostlá v letovisko, přesto zachovávající si původní atmosféru a autentický život, široko daleko osamocená od jiných zastavěných oblastí, zasazená v přírodě, přesto dostatek obchůdků a vyžití v místě, dokonalé. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Skvělé. Pro ty co si potrpí na luxus to asi není, ale za mě skvělé protože: terasa na východ s výhledem na moře s horami zvedajícími se přímo z moře. Rodinná atmosféra, nejedná se o neosobní megaresort, hotel je na prudkém svahu, terasový s ustupujícími podlažími s terasami, krásná uměřená příjemná architektura, zeleň, citroník a voňavé keře na teráskách přístupového schodiště, v nejvrchnějším patře bar s terasou s dokonalým výhledem. Nádherné.

Strava
Bohužel majitel je zřejmě toho názoru, že hosty ze střední evropy (němce a čechy) je nutno krmit potravou na kterou jsou zvyklí. Takže ne že by vařili špatně, vše bylo výborné a co se týče množství zcela vyčerpávající, ale když jedu do Řecka, chci sakra jíst Řeckou kuchyni, né českou... Občas podali řecké jídlo a bylo vynikající.

Pláž
Několik nádherných malých pláži od sebe oddělených skalisky, čisté až na jeden kout.

Ondřej Mach, 21.05.2019, Datum pobytu: 11.5. - 18.5.2019
Oblast: Řecko Řecko, Kréta, Hotel: Athina

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Nádherné místo bez lidí u krásné písečné pláže. Nenajdete zde žádné davy a jen klid a nádherné moře

  • 8,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Nádherné místo bez lidí u krásné písečné pláže. Nenajdete zde žádné davy a jen klid a nádherné moře Zobrazit celou recenzi

Ubytování
prostorné pokoje s balkonem a velká rekonstruovaná koupelna se skelnenými zástěnami. Žádná řecká vanička bez závěsu a neustále mokrá podlaha. Zde už někdo přemýšlel

Strava
snídaně slušná i když to není jako v 5* hotelu. Moc se nemění. Ale na zahradě a příjemné.

Služby hotelu
hezký bazén ale největší devizou je blízká pláž a moře. Kuchyn není vybavená jako doma,ale zase je k dispozici a prvni restaurace je 60-70m a druhá vynikající nějakých 150-200m.

Pláž
nádhera - nádhera - nádhera a bez lidí

Anonym, 20.05.2019, Datum pobytu: 4.5. - 12.5.2019
Oblast: Řecko Řecko, Naxos, Hotel: Plaka 2

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,6 Bylo to tam fajn... Jen chybel cesky delegat.

  • 7 Ubytování
  • 6 Strava
  • 6 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Bylo to tam fajn... Jen chybel cesky delegat. Zobrazit celou recenzi

Jana T., 20.05.2019, Datum pobytu: 14.5. - 17.5.2019
Oblast: Řecko Řecko, Rhodos, Hotel: Olive Garden

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,2 Dovolená na Zakynthosu se nám i přes určité nedostatky ubytování líbila, rádi bychom se tam ještě někdy podívali. Je tam hezké moře,...

  • 5,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená na Zakynthosu se nám i přes určité nedostatky ubytování líbila, rádi bychom se tam ještě někdy podívali. Je tam hezké moře, slušné hotely, restaurace a příjemné bary, obchody s potravinami, smíšeným zbožím i suvenýry, pozvolný vstup do moře, kamenitopísčitá pláž. Místní lidé jsou milí a pohostinní, dokonce jsme v jedné restauraci objevili jídelní lístek v češtině. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel byl slušně vyhlížející, zvenku pěkný, pokoje vybavené asi jak které. Byli jsme šestičlenná rodina a měli jsme objednané 3 dvoulůžkové pokoje, ale když jsme se představili na recepci po příjezdu, paní recepční zajásala, jaká jsme pěkná rodina a nabídla nám velký apartmán pro šest osob v prvním patře se třemi klimatizacemi nebo apartmán v podkroví s jednou klimatizací. Vybrali jsme si ten v prvním patře se třemi klimatizacemi, za které se platilo za každou 50 eur za týden, aby nám tam nebylo horko. Dvě lůžka (z toho jedna postel a jedna přistýlka) však byla situovaná v jídelně, přes kterou se chodilo v noci na WC a ti, co tam spali, si stěžovali, že je to ruší, protože dveře vrzaly. V koupelně byla prasklá vana, prasklina byla překryta protiskluzovou podložkou, což na první pohled nebylo vidět. Po upozornění nám paní pokojská naznačila, abychom o tom pomlčeli, že je to v pořádku. Příště bychom asi neudělali takovou chybu, abychom měnili 3 pokoje za apartmán, kde je prasklá vana a 2 lůžka jsou v jídelně, která je "průchoďák".

Strava
V hotelu jsme měli zaplacenou polopenzi. Snídaně i večeře byly formou švédského stolu, mohli jsme si vybrat z nabídkových pultů, co a kolik jsme chtěli. Nebylo to špatné, ale snídaně na výběr stále to samé a jídla na večeře celkově všechna dost mastná. Vzhledem k tomu, že dva členové naší rodiny museli tou dobou ze zdravotních důvodů držet dietu, měli dost problém si vybrat dietní stravu. Co se týká nabídky ovocných salátů při večeřích, byl k dispozici pouze zkraje, tedy mezi půl osmou a osmou hodinou večerní, pak došel, a kdo přišel později, neměl nic nebo pouze jeden druh, a to meloun.

Služby hotelu
Wifi připojení bylo v hotelu v pokojích za poplatek, bez poplatku se dala chytit pouze na recepci a v jídelně. Nabídka výletů po okolí po vodě i po souši byla široká a nabízeli je i prodavači na ulicích.

Pláž
Pláž je dobře dostupná, blízko od hotelu, relativně čistá, množství lidí bylo v době, kdy jsme tam byli (to je začátkem září), únosné. Voda byla celkem teplá, byly v ní hejna malých rybek, které nám často oďobávaly nohy. Voda lehce zakalená, když foukal vítr, byly dosti nepříjemné menší vlnky i větší vlny, což většinu lidí odrazovalo pouštět se dál (kromě nás). Asi po 250 metrech jsou bójky. Pláž je z obou stran ohraničena pohořím, takže volné moře v tomto místě není úplně vidět. Slunce nad pohořím zapadalo po 17. hodině. Na pláži je možnost si zakoupit slunečník se dvěma lehátky za 12 eur denně.

Libuše K., 19.05.2019, Datum pobytu: 2.9. - 9.9.2018
Oblast: Řecko Řecko, Zakynthos, Hotel: Letsos

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,5 Skvělá dovolená, není to zelený ostrov ale je tam klid a pohoda. Skvělé jídlo v tavernách,pěkná Oia i Fira. Všechno jsme nestihli a...

  • 8 Ubytování
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Skvělá dovolená, není to zelený ostrov ale je tam klid a pohoda. Skvělé jídlo v tavernách,pěkná Oia i Fira. Všechno jsme nestihli a jelikož jsme byli spokojeni tak se tam letos vrátíme ale až na konci září. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj skromný ale na přespání zcela dostačující. Klima skvěle funguje. WC,sprcha,lednice,rychlovarná konvice,trezor-ten je za poplatek,úklid denně kromě neděle. Je tam i vařič ale ten jsme nevyužili.

Strava
Stravu jsme neměli ale v okolí je spoustu skvělých taveren,pekárna i market.

Služby hotelu
Hotel odpovídá ceně,pěkný menší bazén,odpoledne bar,všude čisto.

Pláž
Jelikož jsme jeli až na konci prázdnin tak pláž nebyla přeplněná,jsou krásné vlny,příjemně fouká,písek je dost horký ale měli jsme obuv do vody.

Anonym, 19.05.2019, Datum pobytu: 28.8. - 4.9.2018
Oblast: Řecko Řecko, Santorini, Hotel: Limnes Villa

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

14 fotografií

Celkem: 6 V hotelu jsme nestrávili příliš času, ale líbilo se nám zde. Celý hotel působí čistým a útulným dojmem, personál byl velice milý a...

  • 7 Ubytování
  • 5 Strava
  • 3 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
V hotelu jsme nestrávili příliš času, ale líbilo se nám zde. Celý hotel působí čistým a útulným dojmem, personál byl velice milý a ochotný nám pomoci řešit jakýkoliv problém. Zároveň hotel leží v klidné lokalitě daleko od městského ruchu, asi 500 metrů od autobusové zastávky, ze které každých 30 minut jezdí autobusy do hlavního města a přilehlých oblastí.

Jelikož jsme zde byli na začátku května, nebyli ještě některé služby hotelu k dispozici (otevřený pouze jeden z barů, chyběl odpolední snack atd.).

Každopádně bych hotel doporučila každému, kdo netouží po velkém komplexu, spokojí se s menším bazénem (plus jeden malý bazén s klouzačkami), menším výběrem jídla a netouží strávit dovolenou ležením na pláži. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje nově zrekonstruované, čisté... zdarma klimatizace, wifi na pokoji...

Strava
Jídlo bylo chutné, je znát, že se jedná o menší hotel, tudíž výběr není tak velký, ale osobně jsme s tím neměli problém. Ocenili bychom větší obměnění (denně těstoviny, dva druhy omáčky- bílá a červená, rýže na různé způsoby, dva druhy masa, bramborová příloha (kaše, pečené, hranolky...), a k tomu vždy něco speciálního pro daný večer), ale to by byla spíš nástavba pro 1 s hvězdičkou. Nestalo se nám, že bychom se dobře nenajedli. Spíše upozorňuji, že pokud je někdo zvyklý z velkých hotelových komplexů na nepřeberné množství jídla, X druhů zákusků, mísy plné ovoce a nekonečně dlouhé pulty, zde bude trochu zklamaný.

Jediné s čím jsme spokojení nebyli byla teplota jídla. Pokud člověk nešel do jídelny ihned po otevíračce, teplé nebylo téměř nic. Věřím však, že během sezony si na to dají větší pozor.

Služby hotelu
Na hotelu skvělá obsluha na recepci, která zcela nahradila služby cestovní kanceláře, které jsme postrádali. Personál milý, vždy ochotný pomoci.

Pláž
Na pláž (a zpět) jezdí párkrát denně autobus zařízený hotelem. Jelikož jsme na Krétu jeli cestovat a nikoliv se válet, využili jsme jej pouze jednou. Pokud se člověk projde po pobřeží, najde pláž, která se mu zalíbí - pozor na to, že v Analipsi převažují pláže s kameny. Nicméně je nutné počítat s tím, že k hotelu je to od moře tak 20 minut chůze.

Anonym, 16.05.2019, Datum pobytu: 5.5. - 13.5.2019
Oblast: Řecko Řecko, Kréta, Hotel: Ocean Heights View

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,5 Památky krásné, jen množství lidí to kazí.

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Památky krásné, jen množství lidí to kazí. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel dobrý, jen pouliční boje se zápalnými lahvemi před hotelem, nás trochu zaskočili. Ale vysvětlení delegátky, že se to děje každý pátek a sobotu, a že je to jen boj policie a nějakou anarchistickou stranou nás uklidnilo. Nakonec jsme to brali jako zpestření zájezdu.

Jarmila Žáčková, 15.05.2019, Datum pobytu: 8.5. - 12.5.2019
Oblast: Řecko Řecko, Athény, Hotel: Best Western Museum Hotel

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5 Hotel spíš tak 2* ne 3. Za tu cenu mohl být lepší. Snídaně ujde, ale pestrost nečekejte. My jsme ale nenároční, takže u nás převyšoval...

  • 6 Ubytování
  • 5 Strava
  • 4 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Hotel spíš tak 2* ne 3. Za tu cenu mohl být lepší. Snídaně ujde, ale pestrost nečekejte. My jsme ale nenároční, takže u nás převyšoval zážitek z dovolené. Hotel se nachází ve čtvrti Omonia, což je čtvrť přistěhovalců. Někomu může vadit, my jsme OK. Je to ale v pěší dostupnosti do centra, resp. na metro, takže fajn. Zobrazit celou recenzi

Peter T., 15.05.2019, Datum pobytu: 8.5. - 12.5.2019
Oblast: Řecko Řecko, Athény, Hotel: Aristoteles

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6 Už se do hotelu spíše nevrátíme.

  • 5,5 Ubytování
  • 4 Strava
  • 9 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Už se do hotelu spíše nevrátíme. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Jelikož už vím jaká ubytování na Krétě čekat, nečekala jsem žádné zázraky. Pokojík malý, poskládaný z "toho co se našlo", koupelně nemohu nic vytknout. Nicméně mě a příteli to bohatě stačilo, s polopenzí kterou jsme měli jsme tam strávili stejně jen minimum času.

Strava
Jak už se zde někdo zmiňoval dříve, jídlo které by mělo z kuchyně vonět opravdu nevoňelo. S naší polopenzí jsme chodili pouze na snídani a večeři. Pro mě je snídaně nejdůležitější jídlo dne a v tomto hotelu jsem byla vždy ráno spokojená. Nicméně o večeři toto říci nemohu, s přítelem jsme si pochutnali asi 1 den ze 7. Přišlo mi to vše odflaknuté, "hlavně ať tu toho máme hodně, dobře chutnat to nemusí". Toto mi přijde jako veliká škoda, raději by se měli zaměřit na kvalitu jak na kvantitu. Taky nás zarazilo, že i za obyčejnou vodu u večeře chtěli zaplatit.

Služby hotelu
Nijak jsme nevyužili.

Pláž
Pláž a moře se nám líbily. Jelikož jsme hodně cestovali, bylo možné si všimnout, že v tomto ročním období byla naše pláž u hotelu jedna z těch kde bylo počasí hezčí (mraky, vítr) a moře teplejší.

Zdeňka, 14.05.2019, Datum pobytu: 4.5. - 11.5.2019
Oblast: Řecko Řecko, Kréta, Hotel: Jo-an Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8,6 Dojem výrazně shazuje lajdácké, nepřesné, zavádějící informování klienta o odletu (hledejte stánek č. 8, v Praze v Heraklionu ?), proč...

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dojem výrazně shazuje lajdácké, nepřesné, zavádějící informování klienta o odletu (hledejte stánek č. 8, v Praze v Heraklionu ?), proč není jasně uvedeno, že odbavení cestovních náležitostí je výhradně jen jeho záležitostí? Při příletu na dotaz pracovnice CK, kdy bude první služba?, žádná uspokojující odpověď, třeba: běžte se najíst, nic k jídlu v hotelu v noci nedostanete... Je uváděno osm dní pobytu ve skutečnosti dnů s odpovídajícími službami bylo šest a půl... Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Bez připomínek, nic nechybělo, příjemné ubytování, dostatečné vybavení

Strava
Z hotelové strany, péče a kvalita jídel, skvělé!

Služby hotelu
Velice dobrý dojem, vstřícnost recepčních, obsluhy v jídelně na jedničku. Bez připomínek.

Pláž
Odpovídala nejnáročnějším požadavkům.

Jan Chaloupka, 14.05.2019, Datum pobytu: 4.5. - 11.5.2019
Oblast: Řecko Řecko, Kréta, Hotel: Eliros Mare

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)