Recenze hotelů
Řecko

Napište svou recenzi

Celkem: 7,4 V hotelu Christiana jsme strávili klidnou a pohodovou dovolenou, i díky ochotnému a vstřícnému personálu. Kladně jsme hodnotili zejména...

  • 7 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
V hotelu Christiana jsme strávili klidnou a pohodovou dovolenou, i díky ochotnému a vstřícnému personálu. Kladně jsme hodnotili zejména polohu hotelu v blízkosti moře, s vlastní pláží, slunečníky a lehátky bez poplatku a za ušetřený peníz jsme si pak dopřáli občerstvení v hotelovém baru. Jediné, co nás trochu zklamalo bylo moře, u břehu zkalené, ale dál už to šlo. Také tady nejsou žádné vlny, protože je to záliv uzavřený okolními ostrůvky a voda je tu teplá, takže v těch 40 st. jsme se moc neosvěžili. Tak trochu jako na Mácháči. Je dobré si půjčit auto a podívat se také jinam nebo si udělat výlet lodí na západní pobřeží nebo kolem ostrůvků. V blízkosti hotelu je možnost zapůjčení loděk s motorem a navštívit i jiné pláže. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytováni jsme byli v maličkém pokoji s balkónem na západ. Nebyl to žádný luxus, ale vše čisté, pravidelná výměna prádla a ručníků, každodenní úklid pokoje. Stejně jsme tam chodili jen přespat, jinak jsme byli celý den na pláži.Večer bylo příjemné posezení na balkónu, s výhledem na parkoviště a zelené hory v nedalekém okolí. Většina ostatních pokojů měla výhled do boku na vedlejší hotely, na moře jenom asi dva. Na pokoji je lednička bez možnosti vaření.

Strava
Měli jsme jen snídaně, které byly pro nás naprosto dostačující, i když si někdo stěžoval na jejich jednotvárnost a malý sortiment, nám to stačilo (každý den čerstvé pečivo, salám, sýr, vejce, rajčata, marmeláda, máslo, med, musli, jogurt, káva, čaj,džus, meloun). V blízkosti hotelu (cca 200 m) je hlavní třída s množstvím taveren, obchodů a samoobsluh s možností nákupu, otevřeno do pozdních nočních hodin.

Služby hotelu
Služby hotel poskytuje jen úklidové, není zde možnost půjčení žádných her, člunů, kol ap. Bazén u hotelu není. Dokonce ani pro děti tady nejsou žádné prolézačky ani houpačky. O to větší je tu klid.

Pláž
Přístup k pláži je pozvolný, na břehu jsou kulaté bílé kamínky, které přecházejí v písek a ten pak kalí vodu. Doporučuji boty do vody nebo alespoň umělé pantofle.

Sonja, 22.08.2019, Datum pobytu: 9.8. - 19.8.2019
Oblast: Řecko Řecko, Lefkada, Hotel: Christiana

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 4,6 Pravdupovediac, keď som prišla na Zakyntos-Laganas aj s dcérou, bola som veľmi sklamaná. Špinavá, ovracaná a zaprataná odpadkami hlavná...

  • 4 Ubytování
  • 5 Strava
  • 6 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Pravdupovediac, keď som prišla na Zakyntos-Laganas aj s dcérou, bola som veľmi sklamaná. Špinavá, ovracaná a zaprataná odpadkami hlavná ulica, na ktorej je aj hotel Majestic aj štúdio Mavra. Celé doobedie to potom upratujú, ale smrdí to tam. No proste sklamanie. Chodím dosť po dovolenkách, aj 3- 4 krát do roka, ale toto bol môj prvý negatívny zážitok z dovolenky. Boli sme až tak znechutené prvým dňom, že som chcela na otočku zobrať nejaký let a odísť na inú dovolenku. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Prišli sme do ubytovacieho zariadenia, kde práve upratovala pani izbu na samom vrchu, cestou schodami sme sa od českých dovolenkáriek dozvedeli, že máme ísť asi tam. Na to, že sa práve tá izba upratovala, tak jediné, čo bolo upratané boli postele, prevlečené a čisté a smetné koše prázdne. Ostatok napríklad ešte mokrá zem, samé vlasy po predchádzajúcich a piesok z pláže. O terase ani nehovorím. Kúpeľňa to isté. Keď nám po 3 dňoch povedali, že bude generálka upratovania, ktorá podotýkam trvala 10 minút, pretože sme čakali pred domom, tak som si myslela, že nám aspoň tú zem umyje. Ale mýlila som sa. Iba smeti a postele, výmena uterákov. Samoztejme smeti nám vynášali aj medzičasom.Keď som si chcela zobrať pohár sklenený z linky, tak som sa skoro povracala. Tak špinavé, lepkavé a ja neviem čo ešte na celom inventári bolo, som nevidela už roky. Šla som teda do obchodu, aby som si kúpila aspoň špongiu a jar a umyla si to, lebo som potrebovala zapíjať lieky. To som ešte neotvorila dvierka na chladničke. Chcela som spraviť ľad, ale najprv som si musela vyumývať formu na ľad, lebo bola celá čierna, neviem od čoho. Takže hygiena 0 bodov. Nakoniec ani nemrazila, takže sme ostali bez ľadu. Myslela som si, že v tej cene, to bude na úrovni aspoň trochu, ale ďalšie sklamanie. Jediné, čo bolo fajn bol milý majiteľ a kľud, ktorý by sme na hlanej ulici nemali, keby sme boli v hoteli Majestic, pretože tam je to viac než rušné. S dcérou sme nočný Laganas nazvali, že je to Zombieland.

Strava
V hoteli Majestic varia veľmi dobre, takže sme sa aj dobre najedli. Mohli mať ale napríklad viac druhov ovocia nie len melón.

Čo mi dosť ale vadilo, bolo že boli väčinou špinavé príbory, ako v jedálni na základnej a že boli k dispozícii len 2 dcl plastové poháre. Na 4 hviezdičkový hotel dosť slabé.

Služby hotelu
V hoteli Majestic musím pochváliť pracovníkov, ktorí zbierali riad zo stolov, lebo to dalo dosť zabrať. Zvládali to perfektne, dobrý team. Horšie to bolo so starším čašníkom za barom, ktorý bol stále zamračený a mal problém mi naliať 1 drink. Najprv sa spýtal chlapa za mnou či je so mnou a keď mu povedal, že nie, tak mi nechcel naliať drink. Až neskôr keď mu ten chlap niečo povedal, tak mi s našvtaným ksichtom veľkodušne nalial do plastového pohára a treskol mi ho na pult. Po duhý som si už radšej nešla. Na all inclusive dosť naprd. A to mám už po 40-ke. Takže neviem, aký je tam problém.

Pláž
Pláž bola v pohode, ale treba si zaplatiť lehátka sú to 3-5 eur na jednu osobu. Priniesli sme so sebou aj šnorchlovaciu sadu s plutvami, ale zbytočne. V mori nič nebolo, skoro ani ryby. Na pár menších kusov. Chodím sa potápať už roky na rôzne miesta, ale tu nieje na čo pozerať. Iba na plávanie. Trochu sme to využili na výletoch, ktoré boli jediným spestrením našej dovolenky, naozaj krásne. Škoda, že sme tam nemohli ostať, lebo práve kôli tej kráse sme tam prišli. Len som netušila, že to bude Laganas.

Viera L., 22.08.2019, Datum pobytu: 12.8. - 19.8.2019
Oblast: Řecko Řecko, Zakynthos, Hotel: Studia Mavra

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9,4 Jeli jsme s manželem na 11dní Hotel naprosto luxusní spousta českých animátoru co fakt makali na 200% přes den bavili lidi a večer též...

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Jeli jsme s manželem na 11dní

Hotel naprosto luxusní spousta českých animátoru co fakt makali na 200% přes den bavili lidi a večer též jejich nacvicene představení prostě klobouk dolů...jidlo bomba na obědy jsme využívali italskou a večeře se snídaní tu hlavní... bazény čisté...lehatek všude dostačujici ale nebát se že vám tam ručníky budou ležet i přes oběd... bary super ... personal super...přiletěli jsme po půlnoci pokoje jsme měli do 30min rozvoz s kuframa až k pokojum...jídlo pro nás i v noci nachystané...půjčili jsme si i auto bomba...a byli na paxos a antipaxos...vyprávění pokoju (není to turecký luxus) ale úplně v pohodě dostačující...všude čisto pláže moře čisto a úžasné... za mě plný počet Zobrazit celou recenzi

Anonym, 22.08.2019, Datum pobytu: 11.8. - 21.8.2019
Oblast: Řecko Řecko, Korfu, Hotel: Labranda Sandy Beach Resort (ex. Aquis)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 Se zájezdech jsme byly spokojeny

  • 7 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Se zájezdech jsme byly spokojeny Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo v pořádku; čistota a téměř denní uklid

Strava
Strava byla byla velmi chutná;velký výběr

Služby hotelu
Bez pripominek

Pláž
Bez připomínek

Jitka K., 22.08.2019, Datum pobytu: 12.8. - 19.8.2019
Oblast: Řecko Řecko, Kréta, Hotel: Amuse

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6 Hotelový komplex napohodu. Ubytování mělo mouchy. Personál vstřícný. Jídlo pecka. Animátorku by chtěla dcera domů???? Celkově palec nahoru

  • 5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Hotelový komplex napohodu. Ubytování mělo mouchy. Personál vstřícný. Jídlo pecka. Animátorku by chtěla dcera domů???? Celkově palec nahoru Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Umyvadlo teklo, voda v celé koupelně. Personál to věděl přesto jsme pokoj dostali. Pokoj nebyl připraven několik hodin po příjezdu na hotel.

Strava
Strava velmi dobrá. Snídaně mohla být lepší..

Pláž
Pláž kamenitá, lehátka samozřejmě za příplatek. Velké vlny. Moře o ničem.

Rostislav Fajtl, 22.08.2019, Datum pobytu: 8.8. - 15.8.2019
Oblast: Řecko Řecko, Kos, Hotel: Kipriotis Village

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 2,8 Celkový dojem - velmi nepovedena dovolena. V dobrem vzpomenu jen klidné teple moře a písečnou pláž. Ubytování - průměrný rodinný penzion....

  • 2 Ubytování
  • 1 Strava
  • 8 Okolí
  • 1 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem - velmi nepovedena dovolena. V dobrem vzpomenu jen klidné teple moře a písečnou pláž. Ubytování - průměrný rodinný penzion. Strava hrůza.

Pro dobrodruhy, které nepotřebuji žádné služby, stravu, a potřebuji jen pláž . Takže radši se stanem rovnou na pláž. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Žádný 3 hvězdičkový hotel jak je to prezentováno cestovkou to není. Je to průměrný rodinný penzion bez žádné hvězdičky. Ubytovaní skromné, pokoj pro 3 osoby rozměrově nevyhovující. Jiný než na foto cestovní kanceláři. Sprchový kout je úzký, pro trochu silnější osoby bude nepoužitelný.

Strava
Jídlo hrůza. Nechutný hnus. Ve srovnaní se stravou v tomto ubytovacím zařízeni jídlo v jídelně v práci chutná luxusně. Za cely pobyt dalo se to jist jen par krát. Odcházeli jsme hladovi a museli jsme jít pro jídlo do taverny nebo do jediného malého obchůdku poblíž.

Služby hotelu
Žádné neexistuji. Bali jsme se zeptat a i na výměnu žárovky - s paní majitelkou, která má tento penzion, Vilu Viktoria, Stone house a Yellou house dohromady, radši nemít žádný kontakt. Odpověď na dotaz dostanete takovou, že s toho budete se vzpamatovávat dlouho.

Pláž
Pláž krasná, písčitá, pozvolný vstup, voda čista. Plavaní krasné.

Anonym, 22.08.2019, Datum pobytu: 2.8. - 13.8.2019
Oblast: Řecko Řecko, Limnos, Hotel: Penzion Nirvana

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 7,2 Protože máme problémy se zády, zvolili jsme letos leteckou dovolenou. Jaké bylo naše překvapení, když jsme z letiště cestovali na hotel...

  • 7 Ubytování
  • 8 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Protože máme problémy se zády, zvolili jsme letos leteckou dovolenou. Jaké bylo naše překvapení, když jsme z letiště cestovali na hotel přez celý ostrov skoro čtyři hodiny.

Těšili jsme se na klidný odpočinkový týden a proto jsem schválně objednal hotel na odlehlém místě. Bohužel tam prý nebylo místo, tak nás ubytovali na okraji hlavního města poblíž letiště, v hlučném zanedbaném hotelu. Naštěstí to bylo jen na jednu noc a další den nás konečně odvezli do našeho hotelu.

Takže až na pokažený začátek jsme zažili krásnou dovolenou podle svých představ. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Mylos Apartments je na krásném klidném místě, vše je zde čisté a v perfektním stavu. Personál je milý a ochotný.

Strava
Strava byla velice chutná a dietní. Většinu tvořila zelenina. Každý den k obědu i k večeři byla ryba. Ostatní maso bylo mleté, dvakrát kuřecí stehna, nebo kousky vepřového. Ovoce byla jablka, nebo melouny.

Služby hotelu
V hotelu bylo vše v pořádku, pouze bychom čekali, že koš ž WC budou vynášet každý den.

Pláž
Pláží bylo v dosahu několik. Nejvíce jsme si oblíbili tu nejvzdálenější, kousek před přístavem. Cesta tam trvala asi 15 minut, ale stálo to za to.

Jaroslav Nosek, 22.08.2019, Datum pobytu: 10.8. - 17.8.2019
Oblast: Řecko Řecko, Kréta, Hotel: Apartmány Mylos

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Jedna z našich nejlepších dovolených vůbec.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Jedna z našich nejlepších dovolených vůbec. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Originálně postavený hotel ve svahu, velká míra naprostého soukromí díky umístění pokoje, terasa s posezením s výhledem na moře, pokoj neskutečně čistý a poměrně prostorný, úklid denně precizní, velmi pohodlné postele, velká vestavěná skříň; varná konvice s hrníčky a skleničkami, fén - (škoda, že jsme předem nevěděli o tomto vybavení - nechali bychom některé věci doma), žehlička+žehlicí prkno, lednice, v oknech sítě (přestože hmyz žádný). Nádherná pěstěná středomořská zahrada, velký bazén.

Strava
Jídlo velmi pestré k snídani i večeři, bohatý výběr všech druhů mas, ryb a mořských plodů, příloh, zeleniny i ovoce, vynikající zákusky a dezerty, výborná káva.

Služby hotelu
Velmi přátelský personál, ochotní recepční, všude čisto, na přivítání na pokoji vychlazená pálenka, pěkné zázemí u recepce (ocenili jsme při čekání na autobus na letiště, který přijel večer). Vstřícná nabídka hotelu - bezplatné zapůjčení koupelny před odjezdem - mohli jsme jít tím pádem na pláž na celý den (pobyt na pokoji končí ve 12:00 a autobus přijel v 19:00). Pokud vám lezou na nervy společné "veselé" večeře a animace pro děti, tak tady je naštěstí nezažijete - to jsme velmi ocenili, neboť jsme hledali klidnou destinaci. Žádné noční akce a diskotéky.

Pláž
Pláž z tmavého štěrku, který se rozpálí tak, že po něm není možné bez obuvi chodit. Moře čisté, průzračné, teplé. Lehátka a slunečníky zdarma, což ovšem mimo jiné znamená, že na tuto pláž chodí spousta řeckých rodin - o víkendu bylo proto docela rušno. Úžasné je, že sem dosud nenašli cestu otravní prodejci cetek, hodinek, oblečení, kabelek a masáží.

Renata Vlčková, 22.08.2019, Datum pobytu: 8.8. - 15.8.2019
Oblast: Řecko Řecko, Kréta, Hotel: CHC Coriva Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,2 Není pozitivní.

  • 4,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Není pozitivní. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
V hotelu byli pěkné a dobře vybavené pokoje, ale my jsme museli 4 dny čekat na odpovídající pokoj, v malém a standardu 2+1 neodpovídajícím ubytování.

Strava
Nabídka byla pestrá s místními specialitami i plody moře.

Služby hotelu
Dobré.

Pláž
V době naší přítomnosti často foukal vítr a na moři byly vlny, proto také byla vyvěšována červená vlajka, voda čistá, pláž písčitá, lehátka za poplatek.

Josef Bareš, 22.08.2019, Datum pobytu: 4.8. - 15.8.2019
Oblast: Řecko Řecko, Kréta, Hotel: Santa Marina Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,5 jsem spokojen

  • 9 Ubytování
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
jsem spokojen Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování příjemné a čisté

Služby hotelu
Penzion čistý, příjemní domácí

Pláž
Pláž oblázková ,kousek od penzionu

Jiří S., 22.08.2019, Datum pobytu: 9.8. - 19.8.2019
Oblast: Řecko Řecko, Lefkada, Hotel: Studia Elena

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)