Recenze hotelů
Řecko

Napište svou recenzi

Celkem: 7 Od začátku do konce vše bez problému. Počasí nám vyšlo skvěle. Laganas je nádherné místo pro dovolenou. Krásná písčitá pláž, perfektní i...

  • 6 Ubytování
  • 10 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Od začátku do konce vše bez problému. Počasí nám vyšlo skvěle. Laganas je nádherné místo pro dovolenou. Krásná písčitá pláž, perfektní i pro děti. Večer super procházky po pláži, až na hlavní ulici Laganasu, plnou taveren, krámků, barů a diskoték. Místní lidé většinou moc milí. Doporučuji výlet lodičkou na jeskyně Keri, který zakoupíte běžně na pláži,přez některou z místních CK.(Doporučuji porovnat si ceny. )

Snad jen delegátka Aneta byla velmi nesympatická, působila až arogantně. V rychlosti odříkala nějaké strohé informace, především co se týká výletů. Zakoupila jsem pro sebe a dceru výlet do aquaparku, poté jsem zjistila, že nedaleko od nás je druhý aquapark,kam se dá dojít pěšky, nebo linkovým busem. To nám slečna Aneta zapomněla sdělit, jako i jiné další info o Laganasu ....

Zakynthos je nádherný ostrov, velmi se nám tu líbilo, můžu jen doporučit. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování, studio pro 2 osoby, měly jsme s dcerou jeden pokojík na spaní, kde byla i mini kuchyňka. Ta nebyla příliš dobře zařízená na nějaké větší vaření. Což nám ale nevadilo, protože jsme využívaly místních taveren. Na pokoji byla lednička, měly jsme i varnou konvici, což nám stačilo. Koupelna byla malinko šílená, sprchová vanička malá, chlap by běl problém se do ní vejít a hned vedle toaleta. Ale vpohodě. Věděla jsem, že nejedeme do 5 hvězd.hotelu. Super byla terasa, kde nám večer dělaly společnost 3 ještěrky, které jsme si i pojmenovaly.

Strava
Stravování jsme měly vlastní. Chodily jsme do místních taveren, zpočátku metoda pokus a omyl. Než jsme si našli restauraci, kde nám opravdu chutnalo. Tipická řecká jídla, gyros, suvlaki, řecký salát, mořské plody , ryby, ... najdete všude. Né všude však chutnají stejně. Vynikající jsou listová těsta plněná třeba sýrem Fetta nebo jablkami. Na hlavní ulici obchod s ovocem zeleninou, spousta zmrzliny, palačinky v creperii luxusní :-)

Služby hotelu
Vilka se studiem je umístěna v pěkné, rozlehlé zahradě, plné květin, stromů a sromků, součástí je pěkný bazén, kde se dá zaplavat . Majitel chová různá zvířata, pštrosy, pávy, kočky, želvy. Je zde domácí, velmi příjemná atmosféra, majitel s manželkou jsou milí lidé, vstřícní, není problém o cokoliv požádat. Studia mají strategicky vynikající polohu. Leží v klidné zeleni, pár metrů na pláž, a zároveň pěknou procházkou se dostanete do rušnějších ulic Laganasu, kde najdete noční vyžití.

Pláž
Pláž nádherná,několik kilometrů dlouhá, s pozvolným vstupem do vody, perfektní i pro děti. Velmi jemný písek, na pobřeží sbírání drobných mušliček. Slunečník a dvě lehátka za poplatek 7e. Dají se zapůjčit šlapadla, kajaky. Šlapadlo asi 10e na hodinu. Pláž je čistá, voda průhledná. Nedaleko od pláže jsme při šnorchlování objevily Caretu, se kterou jsme plavaly, což byl nádherný zážitek.

Lenka, 22.09.2017, Datum pobytu: 7.9. - 18.9.2017
Oblast: Řecko Řecko, Zakynthos, Hotel: Studia Zefiros

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,2 vše co mělo být, tak bylo. Nebylo tam sice nic co by nás navíc ohromilo, ale zase né nic co by nás sklamalo.

  • 7 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
vše co mělo být, tak bylo. Nebylo tam sice nic co by nás navíc ohromilo, ale zase né nic co by nás sklamalo. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Nebylo nějak spešl, ale zase nabylo špatný, takový dobrý standart. Kvalita=cena ....

Strava
Strava jídlo bylo dobré, sice pořád dokola to samé, ale chutné, možná trochu chyběla nějaká svačinka nebo větší volnost v čase, spíš to bylo jak plná penze, ale chutné .....

Služby hotelu
spokojenost

Pláž
pláž hned naproti hotelu se s dětmi nedala využít, pláž nic moc, ale o kousek vedle byly písečné pláže a do 1km byla i super plážička která byla vhodná když byly vlny a máte sebou malé děti. takže spoléhat na páž hned u hotelu se nedalo, ale zase kousek od sebe bylo několik variant, což bylo super ...

Lucie A., 22.09.2017, Datum pobytu: 3.9. - 10.9.2017
Oblast: Řecko Řecko, Kréta, Hotel: Gouves Maya Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

6 fotografií

Celkem: 7,4 S dovolenou jsem byla spokojená Koupili jsme si také výlet Agios nikolaos a do pevnosti spina loga

  • 6 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
S dovolenou jsem byla spokojená Koupili jsme si také výlet Agios nikolaos a do pevnosti spina loga Zobrazit celou recenzi

Ubytování
První den nás ubytovali do suterénu což jsme reklamovali a druhý den jsme se stěhovali do druhého poschodí Proběhlo vše bez problémů

Strava
Vždy bylo vše čerstvé A z čeho vybrat strava rozmanitá

Služby hotelu
Spokojenost úklid i za barem

Pláž
Pláž udržovaná Ivona lehátka

Anna P., 22.09.2017, Datum pobytu: 10.9. - 17.9.2017
Oblast: Řecko Řecko, Kréta, Hotel: Comfort Corali Beach Apart

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,2 Hotel čistý, personál milý, výborné. Prvý dojem vynikajúci, hlavne množstvo zelene a obrovských paliem, ktoré lemovali chodníky v celom...

  • 7 Ubytování
  • 9 Strava
  • 6 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Hotel čistý, personál milý, výborné. Prvý dojem vynikajúci, hlavne množstvo zelene a obrovských paliem, ktoré lemovali chodníky v celom areále. Bazén pri hoteli bol veľký, čistý, udržiavaný, ako aj lehátka. Skutočné miesto oddychu. Mínusom bolo WC v blízkosti, pre verejnosť, ktoré bolo málo udržiavané, podlaha mokrá, špinavá. Vo vnútorných priestoroch hotela ale bolo WC čisté, nevýhodou bolo, že sme zvonka prichádzali v plavkách. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovanie čisté, pekné. Nie však luxusné. Dvere nepriliehali, veľké fugy, ktorými zvonka fúkalo. Nábytok bol dosť opotrebovaný, na izbe neboli žiadne poháre. Voda vo vani neodtekala. Na posteliach boli matrace rôznych výšok, takže v strede postele sa nedalo ležať, čo narúšalo celkový komfort spania.

Strava
Strava výborná, bez pripomienok.

Služby hotelu
Celkový dojem z hotela dobrý, Personál bol ochotný a snažil sa splniť naše želania. Nevýhodou hotela je vzdialenosť od mesta, nakoľko je potrebné použiť služby taxi. V hoteli bol iba malý obchodík, priamo v okolí žiadne obchody na nákup suvenírov. Hotel je vhodný pre hostí, ktorí chcú tráviť celý deň pri mori. V prípade zlého počasia, je na hoteli nuda - ležať na posteli.

Pláž
Prístup k pláži bol priamo z areálu hotela, krížom cez cestu. Voda v mori čistučká, krásne modrá, teplá. Pláž bola štrkovo - piesková, široká. Nebola upravovaná, tak ako celé pobrežie. Hotel by sa mal snažiť priľahlú pláž lepšie upraviť, hlavne vyčistiť od buriny, chýbali drevené chodníky ku pláži. Vstup do vody bol dobrý, postupný. Nádherný pohľad na more a hory v pozadí dávali zabúdať na na nedostatky pláže.

Ľudmila K., 22.09.2017, Datum pobytu: 6.9. - 13.9.2017
Oblast: Řecko Řecko, Korfu, Hotel: Cyprotel Almyros Natura

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,6 Ubytování jednoduché a zastaralejší, pro děti super, jídlo super ale matrace postele děsná, nedalo se na ní spát

  • 7 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Ubytování jednoduché a zastaralejší, pro děti super, jídlo super ale matrace postele děsná, nedalo se na ní spát Zobrazit celou recenzi

Ubytování
zmíněno viz výše, matrace postele děs, a to nejsem nijak zhýčkaná, ale v hotelu 2+ jsem se vyspala lépe!!!!

Strava
Strava výborná

Služby hotelu
pro děti super

Pláž
Je spíše kamenitá s menším množstvím písku

Marie B., 22.09.2017, Datum pobytu: 7.9. - 18.9.2017
Oblast: Řecko Řecko, Korfu, Hotel: Messonghi Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 velmi spokojena

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
velmi spokojena Zobrazit celou recenzi

Ubytování
jednoduché zařízení pokojů

Strava
velmi pestrá a vše chutné

Služby hotelu
výborné, včetně půjčovny kol

Pláž
písčitá s jemnými oblázky, dostupnost od hotelu do 7 minut, moře čisté

Miroslava S., 22.09.2017, Datum pobytu: 10.9. - 17.9.2017
Oblast: Řecko Řecko, Kos, Hotel: Boheme Apollon

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

4 fotografie

Celkem: 8 Naprostá spokojenost,

  • 8,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Naprostá spokojenost, Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Klidné a příjemné ubytování v apartmánových domech, rozprostřených v zahradě, vše na dosah, recepce, jídelna.

Strava
Odpovídající, dostatek všeho, pouze skoro žádné ryby

Služby hotelu
Bezproblémový servis, každodenní úklid na pokoji, výměna ručníků.

Wifi pouze na recepci

Pláž
Vzdálenější než je uváděných 400 m. Na pláže možno pěšky nebo zdarma hotelovým busem. Nejbližší pláž menší, oblázková kamenitá, pěšky cca 15 min, další oblázková pěšky cca 25 min. Pravidelný bus na 2 pláže, z toho jedna písčitá prostorná Kalamaki s "blue flag", pláže i moře krásné, čisté.

Anonym, 22.09.2017, Datum pobytu: 28.8. - 4.9.2017
Oblast: Řecko Řecko, Korfu, Hotel: Memento Kassiopi Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 Celkový dojem hodnotím veľmi pozitívne. S touto dovolenkou som bola veľmi spokojná a nevylučujem možnosť, že sa tu vratím aj budúce leto.

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem hodnotím veľmi pozitívne. S touto dovolenkou som bola veľmi spokojná a nevylučujem možnosť, že sa tu vratím aj budúce leto. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Izby boli maličké, ale za to veľmi čisté. Každý deň okolo obeda nám izbu pekne popratali, vymenili ručníky, čiže veľká spokojnosť. Izbu sme mali na druhej strane, nie pri bazéne, čiže sme mali kľud.

Strava
So stravou sme boli spokojní, každý deň sme si tam našli niečo, na čom sme si dobre pochutnali. K tomu výborné miešané nápoje.

Služby hotelu
Všetci v hoteli boli veľmi milí, ústretoví. Dalo sa s nimi dohodnúť, ak ste náhodou neboli s niečim spokojní. Veľa českého personálu, takže dohovoriť sa, nebol žiaden problém.

Pláž
Na výber bolo z troch pláži. Využívali sme najmä malú pláž, v blízkosti kostolíka, pretože to tam bolo kludnejšie a more bolo tiež pokojné. Nevýhodou je poplatok za lehátka.

Anonym, 22.09.2017, Datum pobytu: 7.9. - 14.9.2017
Oblast: Řecko Řecko, Rhodos, Hotel: Kolymbia Sun

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

6 fotografií

Celkem: 5,4 Přes všechny kritické postřehy se nám tam líbilo. Hotel měl oficiálně čtyři hvězdičky, ale poctivé by bylo 2*+.

  • 5 Ubytování
  • 4 Strava
  • 8 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Přes všechny kritické postřehy se nám tam líbilo. Hotel měl oficiálně čtyři hvězdičky, ale poctivé by bylo 2*+. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Bydlelo se nám příjemně až na to, že mezi obytnou místností a záchodem byly odstraněny dveře a odvětrávací otvor ve stropě postrádal ventilátor. (S jednou výjimkou totéž i v jiných místnostech, do kterých jsme měli možnost nahlédnout.)

Strava
Jezdíme na řecké ostrovy už 25 let. Stravování bylo tentokrát bezkonkurenčně nejslabší.

Služby hotelu
Úklid hodnotíme jako velmi kvalitní.

Personál v jídelně příjemný, ale postrádal jakékoliv odborné vedení. Jednou chyběly skleničky, jindy lžičky, některá jídla byla nabízena v tak malých mísách, že za čtvrt hodiny byla pryč a doplnění trvalo půl hodiny. Totéž platilo pro bazénový bar. Obsluha si např. nevšimla, že dochází pivo a zajistit nový sud byla otázka desítek minut. Nabídka nápojů byla sice AII inclisive, ale reálně silně podprůměrná.

Pláž
Pláž výborná, místo pro šnorchlování naprosto perfektní.

Josef K., 22.09.2017, Datum pobytu: 1.9. - 12.9.2017
Oblast: Řecko Řecko, Rhodos, Hotel: Belmare

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 Celkově jsme byli s ubytováním i službami spokojeni. Velké poděkování patří delegátovi z CK Inex Vlado Paločkovi za jeho profesionální...

  • 9 Ubytování
  • 5 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Celkově jsme byli s ubytováním i službami spokojeni. Velké poděkování patří delegátovi z CK Inex Vlado Paločkovi za jeho profesionální přístup ke klientům. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Během dovolené jsme byli ubytovaní ve dvou apartmánech. V prvním byla manželská postel, úzká.. 2x 70cm. V pokoji byla i přistýlka tak jeden z nás spal na ni. V druhém apartmánu jsme měli dvě oddělené postele š.90 cm. Pokoj byl dostatečně velký, s balkonem na kterém byl stolek, dvě židle a sušák na prádlo. V oknech i dveřích sítě proti komárům.

Na podlaze dlažba, pro snadný úklid, který probíhal každý den. Součástí apartmánu byla lednička, dvouplotýnkový vařič a základní kuchyňské vybavení.

Strava
Měli jsme dokoupenou polopenzi. Snídaně byla poskytována v baru na pláži a skládala se na osobu 1 houska,1 plátek šunky, plátek sýra, máslo, marmeládka, káva nebo čaj, piškotová buchta a sklenice džusu. Každý den, bez obměny. K večeři byl výběr z jídelního lístku v restauraci vzdálené od apartmánu cca 2 km. Zde byla možná volba do limitu cca 13 Euro.

Služby hotelu
Wifi zdarma, lehátka a slunečníky na pláži v ceně.

Pláž
Malá pláž u apartmánů, pozvolný vstup do vody, dostatek lehátek, slunečníků i přirozeného stínu pod stromy.

Vladimír G., 22.09.2017, Datum pobytu: 11.9. - 18.9.2017
Oblast: Řecko Řecko, Lefkada, Hotel: Studia Achilleas (Nidri)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 fotografie

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622