Invia sleduje vaše chování na webu, provádí personalizaci obsahu a zobrazuje vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutí na tlačítko „Rozumím“ nebo kamkoliv mimo toto oznámení beze změny nastavení vnímáme jako udělení souhlasu také s využíváním cookies a předáním údajů o vašem chování na webu reklamním a sociálním sítím pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Personalizaci, cookies a předávání můžete kdykoli vypnout v Nastavení soukromí. Zjistit více informací o ochraně soukromí.

Rozumím

Recenze hotelů
Řecko

Napište svou recenzi

Celkem: 2,2 Obrovské zklamání.To co bylo deklarováno - neodpovídalo realitě.Žádná oblázkovo písečná pláž,žádné lehátka.Na pláži nepořádek - nelze se...

  • 2,5 Ubytování
  • 1 Strava
  • 4 Okolí
  • 1 Cena

Celkové shrnutí
Obrovské zklamání.To co bylo deklarováno - neodpovídalo realitě.Žádná oblázkovo písečná pláž,žádné lehátka.Na pláži nepořádek - nelze se vůbec koupat - pouze pro vodní sporty.Naprosto nevhodné pro rodiny s dětmi. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl v pořádku,pokojské velmi ochotné.Denní úklid a výměna ručníků.Spokojenost.Velký příplatek za klimatizaci-na noc.Pokud jsme chtěli,aby jela klimatizace i ve dne - dalží nehorázný příplatek.

Strava
Katastrofa!Kuchařka arogantní,zlá.I když jsme si chtěli vzít snídani dříve,protože jsme odjížděli na výlet-křičela na nás,že máme nárok pouze na buchtu-na ostatní ať nesaháme!!!Jídelna-jako na pionýrském táboře-pod zastřešeným přístavkem-židle hrůza-na stolech upatlané igelity....Veškeré nápoje se podávaly pouze v malých plastových kelímcích.Oběd+večeře-teplá zelenina pouze ze zmrazených polotovarů-nic čerstvého.Z ryb pouze pangasius.Denně to samé.Z ovoce pouze jeden druh a to se střídal pouze žlutý,nebo červený meloun občas pomeranč.S All inclusivem to nemělo nic společného a s řeckou kuchyní už vůbec ne!!!

Služby hotelu
Drahá dovolená - již nikdy více.Je vidět,že jak se to postavilo,tak to stojí-žádné opravy....nic.

Pláž
Kamenná pláž,vítr,velké vlny.Při pokusu vstoupit do moře - několik úrazů.Dobité od kamení,poškrábané nohy,občas řozřezané-nevhodné pro děti.Pro dospělé riskantní pro život.Pláž samý odpadek a špína.Žádné lehátka ani slunečníky.Pokud si zde odložíte něco svého - je potřeba to zatížit kamením,aby Vám to neuletělo.

Anonym, 15.08.2018
Oblast: Řecko Řecko, Rhodos, Hotel: Comfort Asterias

Byla tato recenze užitečná? Ano (9) Ne (1)

Celkem: 6,6 S poměrem cena / výkon jsme nebyli zcela spokojeni. Loni jsme byli také na Krétě v jiném hotelu , konkrétně Cactus Beach, kdy ná stál...

  • 7,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 7 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
S poměrem cena / výkon jsme nebyli zcela spokojeni. Loni jsme byli také na Krétě v jiném hotelu , konkrétně Cactus Beach, kdy ná stál zájezd o 8tisíc korun na osobu méně a byli jsme více spokojení, než jsme byli tady.. Shrnuto, podruhé bych sem za tyto peníze nejel ani náhodou a raději bych pečlivě vybíral. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
V pokojích vyložene jen přespáváme, takže ty nepotřebujeme nějak hodnotit, ale zde byl starší, ovšem designově hezký pokoj. Koupelna byla starší s vanou. Nic extra, ale také nic co by urazilo.

Strava
Zde je největší kámen úrazu a také to, proč bych tento hotel už nikdy nenavštívil. Starava sama o sobě je poměrně dobrá, je zde velký výběr a jídlo je poměrně dobré. Ovšem taky jsem narazil na tuhé maso a nějaké krabí tyčinky, které byly vyrobeny ze všeho, jenom ne z kraba... Ovšem co tedy absolutně nedokážu překousnout je to. Abych musel stát ve frotně na jídlo třeba 5 minut a čekat a čekat a abych musel čekat vůbec třeba i 15 minut na to, než mě vůbec pustí na večeři, protože v jídelně je tolik lidí, že se tam už další nevejdou. Že ráno udělají palačinky na které stojí fronta 10 lidí a než se dostanete na řadu, tak už žádné nejsou. Kapacitně absolutně nezvládnuté a stát ve frontě ve 4* hotelu a čekat, až me pustí na jídlo, to nepotřebuji..

Služby hotelu
Hotel odpovídá 4* ale je totálně poddimezovaný. Je zde víc hostů, než by mělo být na úkor komfortu a to je jeho nejvetší slabina. A počítejte s tím, že si budete muset dokupovat vlastní vodu, protože vám natočí jen malou do kelímku a na pláži není absolutně žádný all inclusive bar. Ale voda stojí jen 3eura 6x 1,5 litru vody, takže to není problém.

Pláž
Tady absolutní top. Krásná čistá pláž s naprosto top fun koupáním a blbnutím ve vlnách. Je zde bezpečno. Jedno z nejlepších koupání v moři, jaké jsem kdy kde měl.

Anonym, 13.08.2018, Datum pobytu: 5.8. - 12.8.2018
Oblast: Řecko Řecko, Kréta, Hotel: Marina Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 7,8 Krásná pohodová dovolená.

  • 7,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Krásná pohodová dovolená. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Jednodušší zařízení, malý pokoj,ale na přespání stačí.

Strava
Jídlo moc dobré, chutné. Pestrý výběr ovoce, zel. salátů. Výběr z více druhů mas a příloh. Obědy podávané u bazénu. Večeře slavnostnější s polévkou podávanou majitelem hotelu :-). Vynikající dezerty!

Služby hotelu
Pokoje každý den pečlivě uklizené.

Personál milý, příjemný a ochotný.

Na baru příjemní mladíci i slečny.

Rozumí i česky.

Pláž
3 pláže v okolí. Nalevo od hotelu hezká písečná, ale kameny ve vodě. Napravo 1 malá písečná, ideál pro malé děti. A hned vedle krásná oblázková pláž s průzračnou vodou. Možnost vodních sportů. Cesta nám trvala 5-8 min.

Jana Z., 13.08.2018, Datum pobytu: 3.8. - 10.8.2018
Oblast: Řecko Řecko, Rhodos, Hotel: Kolymbia Sun

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

Celkem: 7,6 Velmi příjemná dovolená

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 6 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Velmi příjemná dovolená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel je pěkný, pokoje prostorné, čisté. Koupelna u nás na pokoji byla drobně ošuntělá a vana oprýskaná, ale

čistá. Upadla nám hlavice sprchy, po nahlášení okamžitě opraveno a v pořádku.

Strava
Jídlo bylo moc dobré a bylo ho opravdu dost. Každý den čerstvá zelenina, ovoce, všeho dostatek, nikdy nic nedošlo.

Služby hotelu
Všichni v hotelu velice milí a nápomocní, vždy usměvaví- až možná na barmany u bazénu, kteří byli poněkud znudění a drobně nepříjemní. Majitelé- manželé- se vždy ptali jak se nám daří a jak se máme.

Pláž
Pláž nás bohužel velmi zklamala, byla popsána písčitě-kamenitá, ale nikde se nezmínili o ohromných kamenech v moři, po kterých se skoro nedalo chodit. Bohužel s ročním dítětem žádná sláva, nemohl sám do vody, museli jsme ho vždy odnést a přinést z vody, nemohl jít ani kousek sám.

Anonym, 13.08.2018, Datum pobytu: 18.6. - 25.6.2018
Oblast: Řecko Řecko, Kos, Hotel: Evripides Village

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,6 Krásná destinace, Vassiliki je pro pobyt samotný velmi dobrá volba a pro výlety po ostrově nejlepší výchozí bod.

  • 7,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Krásná destinace, Vassiliki je pro pobyt samotný velmi dobrá volba a pro výlety po ostrově nejlepší výchozí bod. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje nové, moderní nábytek, čisto. Jen v nižších patrech blízko schodiště je bohužel hlučněji.

Strava
Bohaté rautové snídaně. Večeře výborné, ale hodně kontinentální, ocenili bychom více místní stravy a prodlouženou délku vydeje večeří. Obecně vzhledem k množství výborných a cenově vstřícných taveren a restaurací bychom příště volili jen pobyt se snídaní.

Služby hotelu
Velice vstřícná a milá paní Vera na recepci.

Pláž
Pláže obrázkové i piscite kousek od hotelu, jinak samozřejmě nádherné pláže západního pobřeží dostupné lodí nebo autem.

Anonym, 13.08.2018, Datum pobytu: 30.7. - 10.8.2018
Oblast: Řecko Řecko, Lefkada, Hotel: Vassiliki Bay

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 S dovolenou jsme byli spokojeni. Přes léto zde hodně fouká, malý slunečník je na plážích k ničemu. Dvě lehátka a pevný slunečník na pláži...

  • 8,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
S dovolenou jsme byli spokojeni. Přes léto zde hodně fouká, malý slunečník je na plážích k ničemu. Dvě lehátka a pevný slunečník na pláži je k půjčení za 10 euro. Pláž nebyla přelidněná, což je v sezóně fajn.I když je hotel celkem stranou, Faliraki je rušné letovisko,je zde spousta turistů a řekové toho náležitě využívají. Tradiční řecké taverny a kulturu je potřeba hledat spíš ve vnitrozemí. Na cesty (na letiště, do města..) doporučuji přibalit kinedryl, řecký styl řízení je poněkud divoký. Delegátka se snaží nalákat lidi hlavně na fakultativní výlety přes cestovku, nic jiného neporadí k navštívení. Vyplatí se poptat spíš místních v obchodech, v hotelu. Doporučuji si dát velký pozor na batohy, tašky při návštěvě památek, kde je více lidí. Byli jsme svědky krádeže peněženky, údajně nic neobvyklého. Místní policie se ani neobtěžuje udělat zápis, natož něco řešit. Zájezd proběhl přes CK Solvex. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl nový, pravděpodobně před sezonou po rekonstrukci. S úklidem po rekonstrukci si mohli dát víc záležet (zbytky barvy,malty na kachličkách), ale pokoj byl celkově čistý. Nový nábytek, moc pěkná dlažba, obrovské zrcadlo s umyvadlem. Denně probíhal základní úklid. Ručníky se mění 1x týdně, na pláž je vhodné si vzít své. Postel pohodlná, ale polštáře tvrdé jako kámen (jako všude v Řecku..). Personál hotelu se snaží ve všem vyjít vstříc, točí se tam pár zaměstnanců na všech prac.pozicích. Bazén u hotelu je příjemně teplý, čistý. Voda z kohoutku je pitná, ale ne moc studená. V obchodě je ke koupení do eura. Hotel stojí asi 5 minut cesty od pláže po rovince. Cestou je obchod. Hluk hudby doléhá z vedlejšího hotelu, ale končí kolem 23.h. Při zavřeném balkonu a klimatizaci asi nepůjde slyšet vůbec.

Strava
Strava při polopenzi naprosto dostatečná. Ke snídaní šunka, sýry, máslo, pečivo (dá se i opéct jako toust), spousta zeleniny, řecký jogurt, med, nutela, křupky do mléka, marmelády (ne příliš dobré) a pak dvě jídla, která obměňují - vajíčka, párky, fazole, slaný sýrový koláč, vaječný koláč se zeleninou. Na večeři obměňují masa, jinak vždy hranolky nebo opečené brambory, rýže, rajčatová omáčka, těstoviny, grilovaná zelenina, čerstvá zelenina a saláty. Byla i mussaka, ryby, plněná rajčata. Občas k večeři ovoce, zmrzlina nebo zákusek, ale nebylo to pravidlem. Na pořádné ryby doporučuji zajít do úplně poslední taverny na konci pláže u přístavu. Chodí zde hlavně řekové, mají čerstvé chutné ryby a nepřepálené ceny. V hotelovém baru se také vaří, např. menší gyros v pitě stojí asi 3 eura, na oběd stačí.

Služby hotelu
Lednička, klimatizace, trezor - za poplatek. Auto si nepůjčujte přes nabídku na recepci v hotelu, předražené. Okolní půjčovny mají lepší ceny s kompletním pojištěním a podobnými typy aut. Wifi je zdarma u recepce a dosahuje i do některých pokojů.

Pláž
Na pláži neskutečně fouká, písek lítá jak malé jehličky, za chvíli ho máte všude. Pozvolný vstup do moře, na šnorchlování to moc není, dno pokrývá jen písek. Ježky jsem neviděla nikde. Vlny jsou občas malé. Na vlny doporučuji pláž v Prasonisi na jihu ostrova.U pláže stojí pán s vozem plným ovoce.

Karolína, 13.08.2018, Datum pobytu: 1.8. - 8.8.2018
Oblast: Řecko Řecko, Rhodos, Hotel: Faliraki Bay

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

7 fotografií

Celkem: 8,6 Celkove se nam dovolena moc libila, vyborne jidlo, stale usmevavy personal, rozmanity animacni program pro deti i dospele, ciste bazeny,...

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Celkove se nam dovolena moc libila, vyborne jidlo, stale usmevavy personal, rozmanity animacni program pro deti i dospele, ciste bazeny, v resortu a na plazi bez odpadku. Hotelove pokoje (bungalov) byli strohe, ale bylo v nich vse potrebne. Plaz pekna, cista, jen v dobe naseho pobytu prilis vysoke vlny. V blizkosti resortu velka tovarna s kominy, trochu kazi dojem na plazi, ale jinak neobtezovala (zadny zapach ci hluk). Za nas pekna dovolena s malymi detmi nebo pro prarodiče s detmi. Zobrazit celou recenzi

Anonym, 13.08.2018, Datum pobytu: 2.8. - 9.8.2018
Oblast: Řecko Řecko, Kréta, Hotel: Dessole Dolphin Bay Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 Dovolenou jsme si užily, krásné počasí, pěkné pláže, hotel příjemný, čistý, personál ochotný, jen jedna chybka odjezd už v šest hodin...

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenou jsme si užily, krásné počasí, pěkné pláže, hotel příjemný, čistý, personál ochotný, jen jedna chybka odjezd už v šest hodin ráno, takže jsme přišly o celý den, tudíž to nebylo osum dní a sedum nocí,ale sedum dní a sedum nocí což nás docela mrzelo Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Dostačující, čisté, úklid každý den, výměna ručníků také, bazény čisté, příjemná atmosféra, třikrát do týdne živá hudba

Strava
Výborná, každý si vybere, jak řecké speciality,ovoce, sladký bar, každý den ryba,maso všech druhů i tradiční skopové, zelenina, zmrzlina. Jídla se neopakují, je ho dostatek, co chybělo vždy doplnili, nikdo nesleduje kolik toho sníte

Služby hotelu
Služby hotelu dobré, hotelový autobus na pláž, bar u bazénu, občerstvení u bazénu gyros a jiné Řecké speciality, meloun, sendviče

Pláž
Pláže čisté, bary s občerstvením a jídlem, od hotelu příjemnou procházkou cca 10min, na vzdálenější rozvoz hotelovým autobusem, slunečníky za poplatek deset euro, kdo nechce nemusí využít, nikdo nic neřekne, moře úplně čisté

Roman M., 13.08.2018, Datum pobytu: 2.8. - 9.8.2018
Oblast: Řecko Řecko, Rhodos, Hotel: Anavadia

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

2 fotografie

Celkem: 9 Klidné místo s okolím upravených, zelených zahrad s fíkovníky, mučenkami, kdoulemi, bouganvíliemi a krásnými moderními vilami. Obchodní...

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Klidné místo s okolím upravených, zelených zahrad s fíkovníky, mučenkami, kdoulemi, bouganvíliemi a krásnými moderními vilami. Obchodní minicentrum je asi 3km vzdálené, je možné jít po pláži i vedlejší cestou. Stojí za to půjčit si za 50eu a objet celé pobřeží z obou stran poloostrova. V Kasandře doporučujeme navštívit rušný trh, kde se dají kromě typických řeckých produktů nakoupit i levné dárky. Provoz je poněkud chaotický a slabší nátury se zapotí při projíždění úzkých uliček, ale řidiči nespěchají a ukazováčky nechávají na volantu.

Samotný cíp Kasandřina prstu zdobí malý kostelík a dají se zde nafotit malebná, liduprázdná místa.

Voda je průzračná a teplá, ježci se zde nevyskytují, medůzy ojediněle. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj klasicky vybavený, čistý poměrně prostorný, s lednicí, televizí a klimou. Ručníky a povlečení se měnilo ob den.

Strava
Typické řecké jídlo s množstvím zeleniny a ovoce. Když si strávník vybere zdravé kombinace jídel, po celý čas pobytu má možnost jíst zdravě a bohatě. Kdysi býval v nabídce večer i džbánek vína, dnes jen filtrovaná voda. Ke snídani je nabídka džusů, čaje, kávy.

Služby hotelu
Taverna u hotelového bazénu poskytuje denní menu, nabídku nápojů. Cca 200m od hotelů nabídka vodních sportů za poplatek. Dva večery je možné strávit v taverně ve společnosti živé klasicky řecké hudby.

Pláž
Pláž oblázkově písčitá, poměrně čistá, hned u hotelu. K dispozici u pláže deštík s lehátkem, pokud si objednáte z taverny něco za 3 eu, deštík s lehátkem je na den zdarma. Klidné, nezlidněné místo.

Šárka Kovaříková, 13.08.2018, Datum pobytu: 2.8. - 9.8.2018
Oblast: Řecko Řecko, Chalkidiki, Hotel: Skion Palace (Nea Skoni)

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

Celkem: 5 Záleží kde vás ubytují. Je to komplex a byli jsme ubytováni nejdál od pláže, hned v budově s recepcí. Poté byly v areálu i jiné studia,...

  • 4,5 Ubytování
  • 4 Strava
  • 8 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Záleží kde vás ubytují. Je to komplex a byli jsme ubytováni nejdál od pláže, hned v budově s recepcí. Poté byly v areálu i jiné studia, kde si myslím, že ubytovaní bylo daleko lepší. Restaurace je hned u pláže, což bylo super. U pláže je i bar, takže kvůli pití nemusíte nikam daleko běhat. Lehátka a slunečníky jsou k dispozici zdarma, což někteří využívali tak, že si ručníky nechávali na lehátkách i přes noc, popř. si je dávali už někdy v 5 ráno, takže pokud jste přišli na pláž po snídani kolem 8hod, tak už byly většinou všechny rozebrány. Až při odjezdu to začala obsluha pláže sbírat a dávat na hromadu, aby se situace zlepšila..Pokud očekáváte večerní zábavu, tak ta byla jen občas, místní animátor se moc nepředřel. Hotel doporučuji spíše lidem, kteří vyhledávají klidnou dovolenou, s pláží hned u hotelu. Moře bylo za nás krásně čisté a teplé, ráno klidné, odpoledne začaly být i vlny, takže opět rozmanitost. Hotel leží kousek od města Lindos, na který se dostanete buď autobusem, nebo lodí (která stojí nedaleko hotelové pláže), popř. se dají hned kousek od hotelu půjčit auta, či skůtry. Hned vedle hotelové pláže je půjčovna vodních skůtrů, popř. jiné vodní aktivity jako padák, banán atd... Zobrazit celou recenzi

Ubytování
pokoje jednoduché, ale čisté a převážně čas stejně tráví člověk na pláži. Lednici i klimatizaci jsme měli zdarma. Bydleli jsme v druhém patře, pokoj měl balkon. Na pokoji televize s čt24. Areál je udržovaný, moc hezký. Pokoje se uklízely denně, s výměnou ručníků. Všude bylo čisto a šlo vidět, že se personál snaží...ubytování ale opravdu záleží na místě, kde vás ubytují, můžu posoudit jen pokoj v budově s recepcí.

Strava
jednotvárná...snídaně vejce na všechny způsoby + jogurty + vločky (lupínky), pečivo, šunka, plátkový sýr. Obědy se skládaly ze zeleninového salátu + nakrouhaná zelenina (okurek, zelí, mrkve, papirky), salát + 2-3 dresinky a přílohy byly buď hranolky, nebo rýže, těstoviny, pečivo...dušená zelenina, míchané saláty s dresinky, tzaziky...masové koule, různě upraveno mleté maso, jednou byly žebírka, kuřecí maso, ryby (pangas)...celkově se dalo vybrat, hlady jsme netrpěli, ale skladba jídla vypadala tak, že co se nesnědlo na snídani, tak se objevilo v nějaké formě a oběd a co se nesnědlo na oběd, tak se objevilo v jiné podobě na večeři..např. byl ve voku hrášek dušený a na večeři byla rýže s hráškem...nebo na plechu různé CAKY, kde se objevovaly vejce a sýr zapečen...

Služby hotelu
úklid super, opravdu se snaží, aby byl všude pořádek. Jednou byl řecký večer, jak jsem již psala, místní animátor se nepředřel a za 10 dní co jsme tam byli jsme zažili 2x řecký večer, který bývá vždy ve čtvrtek, a 3 večery byly tedy v režii animátora...jednou jsme hráli Bingo, jednou hádali hudbu dle ukázek a jednou byly soutěže...jinak nic.

Pláž
pláž byla udržovaná, každý večer pracovník čistil lehátka a upravoval do původní podoby. Pláž ihed u hotelu, což bylo opravdu super. Bohužel lehátka nejsou pro všechny ubytované a jak jsem již psala, někteří si lehátka obsadili hned v noci a nechávali tam ručníky do rána a pak ostatní neměli šanci se k lehátku dostat. Pláž je písková, ale vstup do moře jsou kamínky (oblázky) a poté dále od pláže v moři je zase písek. Boty do vody vyloženě nepotřebujete, ale rozhodně pokud máte, tak si je vemte, vyhnete se namoženým klenbám a otlačeným šlapkám na nohách...boty jsme neměli, zvykli jsme si cca po 2 dnech a naučili se do a z moře vylézat. Na pláži je možnost se po koupání osprchovat sladkou vodou.

Anonym, 13.08.2018, Datum pobytu: 31.7. - 10.8.2018
Oblast: Řecko Řecko, Rhodos, Hotel: Sun Beach Lindos

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (1)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622