Recenze hotelů
Řecko

Napište svou recenzi

Celkem: 6,4 Pobyt se uskutečnil v době koronavirus. Letovisko proto nebylo přelidněné, ale plně fungovalo a atmosféra byla moc příjemná, narozdil od...

  • 5,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Pobyt se uskutečnil v době koronavirus. Letovisko proto nebylo přelidněné, ale plně fungovalo a atmosféra byla moc příjemná, narozdil od běžné sezóny, kdy je velmi živé a hlučné. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Úroveň ubytování byl nižší standard. Postele tvořící manželskou postel byla každá jiná. Lůžkoviny sice čisté, ale velmi opotřebováné. Celkem bylo nutno 2x reklamovat prostěradla, která byla děravá jako síto. Úklid každý 2-3 den, což v těch teplech byl problém se smradlavými koši. Museli jsme si o to i říkat. Bazén u hotelu jsme nevyužívali, ale vypadal dobře. Při ukončení pobytu a večerním odjezdu z hotelu není možnost se nikde umýt a převléknout. Koupelna se záchodem dohromady, byla zjevná nedůslednost věnována úklidu. Toaletní papír se nemohl vyhazovat do wc mísy.

Strava
Strava dobrá, samoobsluha nefungovala, jídlo formou obsluhovaného bufetu. Jídla chutná, výběr dostačující. Pití za poplatek.

Služby hotelu
Úklid pokojů neuspokojivý. Čistota ostatních prostor hotelu dobrá. WiFi byla zdarma a fungovala jen u recepce.

Pláž
Vzdálenost moře po klidné silnici cca 500 m. Pláž čistá, písčitá a lehátka a slunečníky za poplatek, což bylo hodně hlídáno. Vstup do moře pozvolný.

Petra, 03.01.2021, Datum pobytu: 6.8. - 17.8.2020
Oblast: Řecko Řecko, Rhodos, Hotel: Grecian Fantasia Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

2 fotografie

Celkem: 8,6 Hotel je hezky umístěn, byli jsme po hlavní sezóně, takže málo lidí, ale stále krásně teplé moře, písek, čerstvý vzduch, vše, proč se do...

  • 9 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Hotel je hezky umístěn, byli jsme po hlavní sezóně, takže málo lidí, ale stále krásně teplé moře, písek, čerstvý vzduch, vše, proč se do Řecka vracíme téměř každý rok.... Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Náš pokoj byl kousek od recepce, ale v klidu, útulný, jen s ohledem na COVID opatření se neuklízelo, ale koše vynášeli a to bylo hlavní. Výhled jsme měli jak k bazénům, tak na moře a jídelnu.

Strava
Střídaly se různé "dny" kuchyně, takže byla asie, řecká kuchyně, italská, bylo to dobré, ale kvalita provedení pokulhávala, když jsme si chtěli dát tradiční a kvalitní řeckou kuchyni, zašli jsme si ve městě na jídlo do restaurace.

Pláž
Pláž čistá, uklizená, několikrát denně k nám číšníci z našeho hotelu nosili vychlazené ovoce, sladké zákusky a jiné mlsky, což bylo určitě nadstandartní a milé.

Veronika V., 25.12.2020, Datum pobytu: 27.9. - 9.10.2020
Oblast: Řecko Řecko, Kréta, Hotel: Dimitrios Village Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (4) Ne (1)

Celkem: 10 Dovolená byla luxusní zatím nejlepší na které jsme byly. Může jen doporučit.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla luxusní zatím nejlepší na které jsme byly. Může jen doporučit. Zobrazit celou recenzi

Strava
Jídla byla dost a po celý den bylo z čeho vybírat.

Šárka Píšťková, 13.12.2020, Datum pobytu: 19.9. - 3.10.2020
Oblast: Řecko Řecko, Kréta, Hotel: Dessole Dolphin Bay Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

Celkem: 8,4 První den jsme si říkali: "Bože, kam jsme to vlezli?", ale pak se vše obrátilo a příští rok se do Stegny vracíme.

  • 9 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
První den jsme si říkali: "Bože, kam jsme to vlezli?", ale pak se vše obrátilo a příští rok se do Stegny vracíme. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Nový hotel, měli jsme studio v patře s výhledem na kopce, vybavení naprosto v pohodě (hodilo by se víc úložných míst na oblečení), občas se vyskytly drobné problémy (uvolněné prkénko na WC, uvolňující se přísavky u držáku na osušky). Párkrát byl večer problém s teplou vodou - Češi asi neumí s vodou šetřit a nádrže na střeše nebyly bezedné - kdo dřív přišel, měl horkou, později jen vlažná. Na pokoji nebyla TV - vůbec to nevadilo, ale do příštího roku se má údajně vybavení rozšířit o tv a pár skříněk na oblečení. Klimatizace je nutná - není v ceně zájezdu.

Strava
Měli jsme placené kontinentální snídaně, nakonec se nevydávali ve snídaňové místnosti, ale v restauraci Micro Mouragio asi 50m od hotelu. Obsluha příjemná - většinou majitel - starší pán, ale tyto snídaně již nikdy - káva výborná, džus rovněž, ale 14 dní mít ke snídani pořád jedno a to samé, to nejde. Obědy jsme neřešili, něco malého jsme si koupili s sebou na pláž. Večeřeli jsme většinou v již zmiňovaném Micro Mouragiu - výborné, chutné jídlo, skvělá obsluha (Tony) a ceny o dost nižší než třeba ve Faliraki. Výborně jsme se najedli (přejedli) i v taverně Haravgi (u Světlany). Dobře zásobený obchod je hned vedle hotelu, ceny jsou o něco vyšší než ve 4 km vzdáleném Archangelosu.

Služby hotelu
Klimatizace za příplatek - je ale levnější než ve Faliraki, úklid probíhal v omezené míře - 2x týdně, včetně výměny ručníků a ložního, koše se ráno stavěly před dveře, tzn. vysypávaly se denně.

Zvláštní kapitolou je paní delegátka Petra - nikdy jsme se dosud nesetkali s tak ochotnou a příjemnou delegátkou, kdykoli byla připravena pomoci, popř. řešit naše dotazy, problémy. Neplánovaně jsme se potkali i v hlavním městě a i tam se nám věnovala ve svém volném čase.

Pláž
Pláž je celkem příjemná, ale využili jsme ji jen první a poslední den, jinak jsme jezdili na Tsambiku nebo po ostrově. Hotel má svoje lehátka a slunečníky, občas se pokusí vniknout nějaký "cizinec", ale dohled zajištěný hotelem rychle zasáhne. Sprcha na pláži není, ale na terase před hotelem je hadice s tekoucí sladkou vodou, takže není problém se opláchnout.

Jaroslav Rybka, 02.12.2020, Datum pobytu: 7.8. - 22.8.2020
Oblast: Řecko Řecko, Rhodos, Hotel: Stegna Beach Premium

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Ložnice 6 fotografií

Celkem: 7,8 Rhodos jsme navštívili poprvé a z ostrova jsme byli nadšení. Nádherné počasí i písečné pláže nás okouzlily a i lidé jsou zde velmi milí a...

  • 7,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 6 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Rhodos jsme navštívili poprvé a z ostrova jsme byli nadšení. Nádherné počasí i písečné pláže nás okouzlily a i lidé jsou zde velmi milí a pohostinní. Zářijové počasí je pro pobyt ideální, teploty dosahovaly každý den nejméně 30 stupňů na sluníčku. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl celkově pěkný a prostorný, bohužel byl ale umístěný hned u ústředí klimatizace, takže celou noc bylo slyšet hučení z chodby, což trochu narušovalo klidný spánek. Aby se člověk při vedru v noci úplně "neuvařil", musela být klimatizace puštěná i uvnitř pokoje. S otevřeným oknem se spát nedalo, protože byl docela velký hluk zvenku.

Strava
Stravování (snídaně) bylo výborné, velký výběr zeleniny, ovoce, müsli i pečiva. Teplý bar byl také dostačující. Jediné, co by mohlo někomu v současné době vadit, bylo omezení pohybu a možnost samoobslužného baru. Člověk ale vždy od obsluhujícího personálu dostal, na co měl chuť a co si sám vybral. Možnost snídat na terase s výhledm na moře byla také velmi příjemná. Na večeři jsme si zašli obvykle v místě, kde jsme trávili celý den. Vždy jsme si na všem moc pochutnali.

Služby hotelu
Hotel se nám moc líbil, personál na recepci byl moc milý a přímo v hotelu jsme si zajistili také půjčení auta na celou dobu pobytu. Bazény jsme nevyužili, byli jsme celý den u moře. Uvítali bychom prodlouženou otevírací dobu fitness centra.

Pláž
Pláž u hotelu nám příliš nevyhovovala, byla kamenitá a přímo u silnice. Našli jsme dvě další pláže, na které jsme střídavě jezdili autem. Obě byly nádherné.

Kateřina Flugerová, 26.11.2020, Datum pobytu: 17.9. - 25.9.2020
Oblast: Řecko Řecko, Rhodos, Hotel: Rhodes Bay (ex Amathus Beach)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Rhodes Bay Elite Suites 1 fotografie

Celkem: 5,6 Hotel dobrý. Přístup cestovky hrozný. Byla to naše novomanželská dovolená a cestovka nám ji zkazila změnou hotelu kterou nám oznámila až...

  • 6,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 3 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Hotel dobrý. Přístup cestovky hrozný. Byla to naše novomanželská dovolená a cestovka nám ji zkazila změnou hotelu kterou nám oznámila až v noci na letišti v Řecku. Byl s námi 1,5 roční syn a cesta z letiště k jinému hotelu byla náročná a dlouhá. Jeli jsme hroznym terénem až se člověk bál kam nás dovezou... Zobrazit celou recenzi

Soňa K., 21.11.2020, Datum pobytu: 3.9. - 10.9.2020
Oblast: Řecko Řecko, Korfu, Hotel: Saint George Palace

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 Dovolená nebyla špatná, ale nevydařilo se nám úplně počasí. Hned první den skoro celý propršel. Dále již bez deště, ale voda celkem...

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená nebyla špatná, ale nevydařilo se nám úplně počasí. Hned první den skoro celý propršel. Dále již bez deště, ale voda celkem studená a i teplota vzduchu nic moc a vzhledem k silnějšímu větru to bylo znát. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ještě před odjezdem nám z CK napsali, že pro nás nemají na celou dobu pobytu hotel, který jsme si objednali a že budeme 4 dny v hotelu Samian Mare a poté nás přesunou do objednaného hotelu Samaina Inn.

Samian Mare: hotel je menší, ale moc hezký, moderní. Pokoje světlé, prostorné a čisté. V koupelně velký sprchový kout. Jediná nevýhoda bylo umístění směrem do ulice, kde byl i v noci docela hluk. Prostory hotelu udržované, čisté.

Samaina Inn: hotel je větší, hezký. Pokoje prostorné a čisté. Na koupelně bylo znát, že již něco pamatuje, ale byla čistá a dostačující. Po příchodu nám donesli talíř s ovocem a lahvinku vína, což bylo velmi milé.

Strava
Samian Mare: All in strava byla moc dobrá, vzhledem k velikosti hotelu sice menší výběr, ale vždy jsme si vybrali. Co bych trochu vytkla, byl jediný kávovar v provozu, což bylo při snídani docela problém. Skoro pořád u něj byla fronta :-).

Samaina Inn: Jídlo výborné, velký výběr jak salátů, masa i zákusků. Oceňuji fungující samoobslužné automaty na pití i u večeře. Jediné mínus vidím v malé kapacitě jídelny, kdy jste u večeře museli čekat až se uvolní nějaký stůl.

Služby hotelu
Ze služeb jsme v obou hotelech využily jen bazén, zapůjčení osušek a wifi. Auto jsme měli zapůjčené přes CK.

Pláž
U obou hotelů pláž dostupná přes silnici. Lehátka a slunečníky za poplatek. Pozvolný vstup do vody.

Samian Mare: pláž hned vedle přístavu - bylo na co koukat, ale díky lodím ne úplně čistá. Po každém příjezdu a odjezdu lodi vetší vlny. Na pláži větší oblázky, ve vodě kombinace oblázků a písku.

Samaina Inn: Pláž celkem úzká, větší oblázky a kameny - doporučuji boty do vody. Dále ve vodě již menší kamínky a písek. Též výhled na přístav, ale již z větší dálky a bylo znát, že i voda je čistší.

Skoro celou dobu pobytu byly docela vlny - za mě dobrý, ale mamka je neplavec, tak pro ni horší.

Byly jsme se podívat i na Potami - pláž oblázková, ale voda nádherně průzračná. Krásná pláž je Votsalakia na druhé straně ostrova.

Vilma F., 07.11.2020, Datum pobytu: 13.9. - 24.9.2019
Oblast: Řecko Řecko, Samos, Hotel: Samaina Inn

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Samian Mare 7 fotografií

Celkem: 8 Zájezd naplnil naše očekávání. Ubytování bylo průměrné. Večeře výborné, snídaně slabé - byli jsme na 2, poté chodili raději do kaváren....

  • 8 Ubytování
  • 6 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Zájezd naplnil naše očekávání. Ubytování bylo průměrné. Večeře výborné, snídaně slabé - byli jsme na 2, poté chodili raději do kaváren. Delegátka příjemná a nápomocná pro ty, kteří neumí anglicky. Zobrazit celou recenzi

Anonym, 04.11.2020, Datum pobytu: 14.7. - 21.7.2020
Oblast: Řecko Řecko, Santorini, Hotel: Koralli

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,2 Hotel s rodinnou atmosférou, kousek od pláže, výhled na moře, potraviny 20m.

  • 5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Hotel s rodinnou atmosférou, kousek od pláže, výhled na moře, potraviny 20m. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Neurazí, nenadchne. Ubytování odpovídalo ceně zájezdu, koupelna by a kuchyňka by uvítala vylepšení, ale měli jsme vše, co jsme potřebovali.

Strava
Grilovaná jídla, dobré saláty, všeho dostatek, ale po pár dnech už nebyla chuť na grilované maso a hranolky.. ????

Služby hotelu
Ocenili jsme klimatizaci zdarma.

Pláž
Poměrně hezká pláž cca 50m od hotelu, velmi pozvolný vstup do moře.

Denisa J., 03.11.2020, Datum pobytu: 14.7. - 24.7.2020
Oblast: Řecko Řecko, Zakynthos, Hotel: Apart Piccadilly

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

2 fotografie

Celkem: 9,8 Velice vydařená dovolená, odpovídala přesně tomu co jsme hledali: menší rodinný hotel, blízko pláže, v klidné lokalitě.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Velice vydařená dovolená, odpovídala přesně tomu co jsme hledali: menší rodinný hotel, blízko pláže, v klidné lokalitě. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje prošly nedávno rekonstrukcí, jsou kvalitně vybavené, s pěknou moderní koupelnou, výkonnou tichou klimatizací a malým ale pěkným balkónem. Cesta z hotelu na pláž vede přes krásnou hotelovou zahradu a kolem bazénu.

Personál velice příjemný a ochotný.

Hotel není přímo ve vesnici, v okolí je především několik dalších hotelů ale také pár obchůdků a taveren, takže není problém nakoupit, co je potřeba. Hned za hotelem vede hlavní silnice kolem jižního pobřeží ale celkově je okolí klidné.

Na větší nákupy je třeba vyrazit do Ierapetry, cca 20 minut autobusem nebo taxikem za cca 12-15 eur.

Při příjezdu a odjezdu je třeba počítat 2 hodiny transferu na letiště v Heraklionu.

Strava
Polopenze. Velice bohatá snídaně ve slané i sladké variantě. Na večeři široký výběr především řeckých jídel, masa na různé způsoby, několikrát i ryba, čerstvá i vařená zelenina, pomazánky... Moc nám chutnalo.

Na obědy jsme chodily do taveren u pláže: jedna z nich je tradiční řecká, druhá s více moderní kuchyní. V obou nám velice chutnalo. Je možné si také objednat přímo na pláži toast, hamburger nebo salát.

Pláž
Široká pláž se lehátky a krásně čistou vodou. Modrá lehátka byla zadarmo. U modernější taverny byla lehátka zadarmo při konzumaci. Pláž čistá, s jemnými tmavými kamínky, které se na slunci rychle rozpálí, takže se hodí mít po ruce pantofle. Do vody boty potřeba nejsou.

Občas trochu vlny ale vždy se dalo plavat. Pláž je široká a hotely relativně daleko od sebe, takže to není hlava na hlavě.

Hana M., 01.11.2020, Datum pobytu: 22.8. - 29.8.2020
Oblast: Řecko Řecko, Kréta, Hotel: CHC Coriva Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)