Invia sleduje vaše chování na webu, provádí personalizaci obsahu a zobrazuje vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutí na tlačítko „Rozumím“ nebo kamkoliv mimo toto oznámení beze změny nastavení vnímáme jako udělení souhlasu také s využíváním cookies a předáním údajů o vašem chování na webu reklamním a sociálním sítím pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Personalizaci, cookies a předávání můžete kdykoli vypnout v Nastavení soukromí. Zjistit více informací o ochraně soukromí.

Rozumím

Recenze hotelů
Zillertal Arena - Rakousko

Napište svou recenzi

Celkem: 7,6 Do Rakouska jezdím již dlouho jak v létě tak v zimě, troufám si říci, že už mě nic nepřekvapí.Vždy jezdím individuálně a vše si domlouvám...

  • 7,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Do Rakouska jezdím již dlouho jak v létě tak v zimě, troufám si říci, že už mě nic nepřekvapí.Vždy jezdím individuálně a vše si domlouvám sám.Nikdy jsem se nesetkal se špatným chováním ubytovatelů nebo i službami.Vždy jsem dostal to co jsem si objednal.Manželka tentokrát dostala dárkový poukaz od rodiny k životnímu jubileu od Invie.Chtěli jsme ho využít jako obvykle k zájezdu do Rakouska.Při vybírání z nabídky od Invie, ačkoli se zdá bohatá, jsem jen těžko vybíral zajímavou oblast a příslušné ubytování.Když jsem si vybral hotel nebo pension, tak mi bylo sděleno, že už je obsazen a to po zaplacení příslušného doplatku na zájezd.Následovala nabídka vrácení peněz nebo vybrání jiného zájezdu.o to jsem se ještě několikrát snažil, vždy bylo ubytování obsazeno.tak jsem si nechal ze zoufalství peníze vrátit - třeba dotyčná osoba z kanceláře není tak schopná zájezd sehnat.Poté jsem si vybral další ubytování a jiná zaměstnankyně se mi snažila vyhovět, ovšem situace se opakovala !!Nakonec jsem na nabídku kývnul i s tím že budeme bydlet ve vedlejší budově a ne přímo v hotelu, který je samozřejmě lepší.Docházeli jsme na stravu do hotelu cca 200m, což nebylo nejhorší i když ne ideální.Invia mi poslala neskutečných 25 emailů, několik SMS a telefonátů, podotýkám že většinu zbytečných, způsob jejich práce je doslova ubíjející, vypadalo to , že moje nejdůležitější práce je starat se o zájezd. Chápu že ty děvčata za to nemůžou, ale někdo by se měl zamyslet nad systémem jejich práce.Vyberu si kupř. 5 nabídek, oni to obvolají zjistí podrobnosti a když je hotel volný teprve napíší email s nabídkou, já si vyberu, oni zarezervují, zaplatím a je to.Max 2 emaily.Nevím jestli jinde pracují efektivněji, ale s Invií už opravdu ne. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vzhledem k tomu, že jsem souhlasil s ubytováním ve vedlejší budově, tak toto ubytování bylo pouze 3* a nebylo tak pěkné jako je hlavní budova (4*), přesto to nebyla žádná tragedie, bylo čisto, pravidelná výměna ručníků, jen drobné nedostatky v koupelně ( vana se sprchou, raději bych sprchu, ztuha ovladatelné pákové baterie - asi starší, na záchodě při spláchnutí vytekla odněkud voda)

Strava
Stravu musím naopak vyzvednout, ta vylepšila celkový dojem, snídaně bohatá, co kdo si vybral a nandal, někteří překvapivě rakouští turisté si chodili i třikrát pro plný talíř ( nevím kam to dali :-) ) namátkou jogurty, mysli,ovoce,zelenina, sladké koláčky,smažená vejce,opečená slanina, bavorské párečky,presso, čaj, mléko,džusy kolik kdo chtěl.Večeře se skládala z předkrmu který nebyl servírovaný a podobně jako snídaně byl bohatý výběr opět v libovolném množství, nasledovala již servírovaná polévka, hlavní chod na výběr ze třech jídel plus jedno dětské,pak dezert na výběr buď káva nebo zákusek nebo schnaps. K jídlu v ceně jeden nápoj 0,5l, pivo,víno, limo,džus...

Služby hotelu
Personál tradičně milý a ochotný, nabízené služby jako fitness nebo saunu jsme nevyužili. Po turistice už nebyla na fitness chuť :-) .

Pláž
Dotaz na pláž měním na okolí.To je samozřejmě pěkné, Krimelské vodopády stojí pochopitelně za návštěvu - dokonce vstup zdarma s Gästekarte, hotel poskytuje i mapku turistických cest, možnost jízdy na horském kole, kdo jak má kondici nebo zapůjčení elektrokola - doporučuji - staré babči šlapou jak o závod do prudkých kopců. :-)

Petr D., 04.10.2018, Datum pobytu: 28.9. - 1.10.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Zillertal Arena, Hotel: Klockerhaus

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Vedlejší budova 1 fotografie

Celkem: 8,2 Zell am Ziller je menší městečko v údolí, z něhož lze podnikat pěší i cyklo tůry po okolí. Na nástupní místa je však třeba většinou...

  • 8,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Zell am Ziller je menší městečko v údolí, z něhož lze podnikat pěší i cyklo tůry po okolí. Na nástupní místa je však třeba většinou dojíždět autem, autobusem nebo vlakem. V městečku se nalézá několik menších supermarketů (Interspar, Hoffer, Billa), lékárna, informační centrum, akvapark, vlakové nádraží, banka.

V blízkosti dvě kabinkové lanovky, které je možno využít ke zkrácení nástupu na zajímavé a krásné tůry např. na vrchol Kreuzjoch, Torhelm, Brandberger Kolm. Náročnější turisté mohou vyzkoušet i dva klettersteigy.

Asi 30km od Zell am Ziller se nacházejí krimmelské vodopády. Cesta k nim je ale zpoplatněna (10 Eur). Následně se platí za parkoviště (5 Eur) a samotný vstup k vodopádům (4 Eur). Samotné vodopády jsou sice krásné, ale hojně navštěvované turisty, takže rozhodně nedoporučuji lidem, kteří mají raději klid. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Kvalitní ubytování v dvoupokojovém apartmá se samostatnou koupelnou, WC, TV, ledničkou a balkónem.

Vše čisté, úklid každý den.

Strava
Snídaně podávaná od 8 hod. byla formou bufetu tj. několik druhů salámů a sýrů, máslo, marmelády, balené paštiky, müsli, jogurty, křupínky. Pečivo bílé i vícezrnné, žitný chléb. K pití káva, kakao, juice. Čaj pouze na požádání. Sortiment nabízených potravin se nijak neobměňoval.

Večeře o třech chodech tj. polévka, hlavní chod a dezert. Polévky většinou vývar. Hlavní chod tvořilo vždy jídlo s masem. Nebyla možnost výběru.Třikrát týdně vynikající salátový bufet a jednou týdně bufet sladký sestávající z výborných místních zákusků.

Jídlo velice chutné, poctivá tyrolská kuchyně, nelze nic vytknout.

Večeře se podávala od 19 hod. Časové prodlevy mezi jednotlivými chody byly dosti dlouhé.

Služby hotelu
parkoviště, wi-fi, příjemný a ochotný personál

Petr, 28.08.2018, Datum pobytu: 18.8. - 25.8.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Zillertal Arena, Hotel: Tannerhof

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Maximální spokojenost se službami CK, hotel vynikající, obsluha příjemná, ochotná a přátelská. Jídlo na vynikající úrovni. Vlastní bazén...

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Maximální spokojenost se službami CK, hotel vynikající, obsluha příjemná, ochotná a přátelská.

Jídlo na vynikající úrovni. Vlastní bazén v hotelu s výhledem na hory je báječná záležitost. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování čisté, příjemné, servis vynikající.

Strava
Jídlo výborné, kuchař byl špičkový. Snídaně bohaté a pestré, večeře výběr ze dvou jídel, jeden den grilování s velkým výběrem masa, uzenin, salátů, příloh.

Jakub Havel, 09.08.2018, Datum pobytu: 28.7. - 2.8.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Zillertal Arena, Hotel: Alpenhof Hubertus

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Absolutní spokojenost. Personál ochotný, ubytování čisté. Okolí krásná příroda. Doporučujeme.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Absolutní spokojenost. Personál ochotný, ubytování čisté. Okolí krásná příroda. Doporučujeme. Zobrazit celou recenzi

Tomáš Kordina, 10.07.2018, Datum pobytu: 5.7. - 8.7.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Zillertal Arena, Hotel: Klockerhaus

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,3 Majitelka hotelu byla sice prijemna,ale nemluvila AJ.Ve sluzbach ubytovani hotelu byla nabidka saunovani,za poplatek.Majitelka nam...

  • 5,5 Ubytování
  • 6 Cena
  • 8 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Majitelka hotelu byla sice prijemna,ale nemluvila AJ.Ve sluzbach ubytovani hotelu byla nabidka saunovani,za poplatek.Majitelka nam bohuzel saunu odmitla...,ze saunovani je pouze ve stredy,coz byl nas den odjezdu.Takze velke zklamani.Saunu jsme nakonec vyhledali v jinem hotelovem komplexu pro verejnost.Take poplatek za elektrinu nebyl nikde zminen,pouze taxa a kauce. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Apartman byl vybaven i kuchyn,ale jidelni stul chybel.Pokoj je zvlastne reseny,kde je mezi psacim stolem a posteli tesna ulicka.

Služby hotelu
Sauna pouze ve stredu.

Bez pristupneho wifi pro verejnost,i kdyz internet tam je.Zvlastni jednani.

Sjezdovky
Fajn.

Sarka K., 02.04.2018, Datum pobytu: 24.3. - 28.3.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Zillertal Arena, Hotel: Rosengartl

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Penzion se nachází mezi alpskými kopci a jen z balkónu je nádherný výhled na zasněžené vrcholky hor, prostě nádhera :-)

  • 8,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Penzion se nachází mezi alpskými kopci a jen z balkónu je nádherný výhled na zasněžené vrcholky hor, prostě nádhera :-) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
K ubytování jsme neměli žádné připomínky i vzhledem k ceně dostačující vybavení pokojů, čistý pokoj, každodenní úklid.

Strava
Strava dobrá, snídaně dostačující, večeře dobré, není to žádný extra gurmánský zážitek, ale takové obyčejné domácí jídlo, porce velké, opět, co se týká ceny velmi dobrý standart :-)

Služby hotelu
Obsluha penzionu byla velmi vstřícná, takový rodinný penzion, což nám vyhovuje, osobní přístup, bazén čistý.

Pláž
Mysleli jsme, že budeme jezdit do Zillertal Areny, ale nakonec jsme tam nebyli ani jednou a jezdili nebo spíše chodili na Kellerjochbahn - Sektion III, je pouze 450m od penzionu. Krásné sjezdovky bez lidí, personál suprový a sáňkařská dráha prostě nemá chybu :-) Lanovka je trochu postarší, ze spoda jednosedačková, ale jak jsem již uvedl, jezdili jsme sekci III a ta byla dvojsedačková, tak jsme mohli jezdit i s dětmi, paráda :-) Potkali jsme tam mnoho skialpinistů, tak předpokládám, že pro tento druh sportovců ideální prostředí a podmínky :-)

Jan H., 20.03.2018, Datum pobytu: 10.3. - 17.3.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Zillertal Arena, Hotel: Alpenhof Hubertus

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,4 Zillertal - známá rozsáhlá kvalitní střediska s velkým výběrem sjezdovek dle sněhových podmínek, počasí, obtížnosti, upravenosti,...

  • 5,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 6 Cena
  • 8 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Zillertal - známá rozsáhlá kvalitní střediska s velkým výběrem sjezdovek dle sněhových podmínek, počasí, obtížnosti, upravenosti, množství lyžařů. Hintertux za hezkého počasí úchvatný. Hotel méně než průměrný, ale kvalitnější by byl cenově zcela jinde. Nevhodný nástup a konec dovolené - sobota. Dopravní situace kolem Mnichova otřesná, cesta 40 km zillertálským údolím téměř 3 hodiny ! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vybavení hotelu spíše podprůměrné, sauna nefunkční, problémy s wifi připojením. Odpoledne a večer zima na pokoji a v koupelně, zbytečně teplo v noci.

Přístupnost hotelu horší, úzká prudká silnička, po napadnutí pár cm sněhu ( a prohrnutí silničky ) bylo nutno použít řetězy, i čtyřkolky měly problém. V prosinci, lednu, únoru bych se radši ubytoval jinde, na pozdní jarní či letní lyžování na ledovci však dobré.

Strava
Snídaně bohaté. Večeře bez možnosti výběru, polévky instantní, jídlo jednoduché, žádné speciality šéfkuchaře, ale celkem chutné, porce dostatečné.

Služby hotelu
Příjemný, ochotný a snaživý majitel hotelu. Personál se snažil být lidový, ale často působil trapně.

Jiří H., 14.03.2018, Datum pobytu: 3.3. - 10.3.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Zillertal Arena, Hotel: Gasthof Reuttenhof

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 fotografie

Celkem: 10 Skvělá dovolená. Výborný hotel a skvělé středisko pro rodiny s dětmi.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Skvělá dovolená. Výborný hotel a skvělé středisko pro rodiny s dětmi. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Výborný hotel s kvalitními službami a servisem.

Strava
Výborná, každý si musí vybrat

Anonym, 26.02.2018, Datum pobytu: 17.2. - 22.2.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Zillertal Arena, Hotel: Klockerhaus

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 vyborne jidlo, vyhodna poloha = 20m sjezdovka, krasny vyhled na cely areal

  • 7 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
vyborne jidlo, vyhodna poloha = 20m sjezdovka, krasny vyhled na cely areal Zobrazit celou recenzi

Ubytování
protoze jsme tento hotel meli jako nouzove reseni (prebukovani na posledni chvili), ubytovani trochu slabsi, ale spise nehodnotim

Strava
vecere vyborna, snidane chybely vajicka

Služby hotelu
vychazeli nam vsemozne vstric

Zdenek P., 20.02.2018, Datum pobytu: 14.2. - 17.2.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Zillertal Arena, Hotel: Gasthof Reuttenhof

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Lyžařský zájezd neměl chybu.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Cena
  • 9 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Lyžařský zájezd neměl chybu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování nebylo luxusní, ale naprosto dostačující.

Strava
Polopenze výborná, snídaně: klasický, velmi pestrý švédský stůl, večeře: neomezený a pestrý předkrm formou rautu, hlavní jídlo menší, ale výtečné a sladká tečka na závěr.

Služby hotelu
Jsme nečerpali

Sjezdovky
Díky dobrému počasí skvělá lyžovačka. Vyplatí se využívat skibus 100m od hotelu.

Jan Černík, 31.01.2018, Datum pobytu: 25.1. - 28.1.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Zillertal Arena, Hotel: Gasthof Post

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 2 3 4 5 6 7

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622