Recenze hotelů
Vídeň - Rakousko

Napište svou recenzi

Celkem: 8,2 Vzhledem k ceně vynikající lokalita v centru města, ochotný personál a celkem odpovídající úroveň vybavení a služeb

  • 8 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Vzhledem k ceně vynikající lokalita v centru města, ochotný personál a celkem odpovídající úroveň vybavení a služeb Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pro nekuřáky doporučuji žádat pokoj mimo 5. patro, které je kuřácké - po zjištění, že jsme dostali kuřácký pokoj, nám hotel ochotně vyšel vstříc a přesunul nás na nekuřácké podlaží.

Anonym, 30.10.2017, Datum pobytu: 26.10. - 27.10.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Vídeň, Hotel: Post

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Dovolená přesně splnila očekávání.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 5 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená přesně splnila očekávání. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel odpovídá počtu hvězdiček, věděli jsme, že nejedeme do Hiltonu, vše OK, ochotný personál...

Strava
Snídaně formou švédského stolu naprosto dokonalá. Jinou stravu jsme neměli.

Služby hotelu
V naprostém pořádku.

Pláž
Nechápu, proč mám u hotelu uprostřed Vídně vyplňovat informace o spokojenosti s pláží, nad tím by se někdo mohl trochu zamyslet...

Jan Karlíček, 04.09.2017, Datum pobytu: 30.8. - 1.9.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Vídeň, Hotel: Kugel

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Pobyt ve Vídni byl nade všechna má očekávání. I když jsme od CK měli zajištěné jen ubytování, dvoudenní pobyt se vydařil skvěle. Cesta i...

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Pobyt ve Vídni byl nade všechna má očekávání. I když jsme od CK měli zajištěné jen ubytování, dvoudenní pobyt se vydařil skvěle. Cesta i ubytování proběhlo bez problémů. Musím konstatovat, že cestovat po Vídni metrem je velice jednoduché a přehledné. Hotel a všechny památky, co jsme chtěli navštívit, jsme našli bez problémů. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo také na velmi dobré úrovni. Ubytovali nás dříve než ve dvě hodiny, což se málokdy stává. Velmi milá a ochotná recepční nám sdělila ty základní a důležité informace. Pokoj byl čistý, vybavený plným barem a potřebnými hygienickými potřebami.

Strava
Jelikož jsme byli ubytováni jen na jednu noc, v ceně byla jen snídaně. I tak jsme si mohli vybrat z pestré nabídky jídel. Ochotný personál stále doplňoval a kontroloval případné nedostatky. Jen jsem neobjevila malé lžičky na kávu a ubrousky. Časově snídaně odpovídala různým nárokům klientů.

Služby hotelu
Jak jsem již popisovala v sekci ubytování, služby v hotelu byly na velice dobré úrovni.

Hana, 21.08.2017, Datum pobytu: 17.8. - 18.8.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Vídeň, Hotel: Arcotel Wimberger

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

3 fotografie

Celkem: 9,2 Byly to krásné 4 dny, celkově jsme byli se vším spokojené, lokalita výborná, blízko do centra a výborné spojení hromadnou dopravou.

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Byly to krásné 4 dny, celkově jsme byli se vším spokojené, lokalita výborná, blízko do centra a výborné spojení hromadnou dopravou. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl pěkně stylově zařízený, čistý, s ledničkou, která se v létě velmi hodí. Na koupelně bylo znát, že není nová, ale opravdu vše bylo čisté, takže to nevadilo. Byly jsme spokojené.

Strava
Strava předčila naše očekávání, snídaně byly opravdu bohaté, vše krásně nachystané, milý personál.

Služby hotelu
Ocenily jsme milé a vstřícné jednání všech, se kterými jsme se v hotelu v hotelu setkaly, ve všem se snažili vyjít vstříc.

Magdaléna P., 24.06.2017, Datum pobytu: 14.6. - 17.6.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Vídeň, Hotel: Kugel

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4 Hotel je skoro v centru Vídně, hned naproti stavěla tramvaj, a asi tak 10 min cesty bylo metro, přijeli jste autobusem, takže parkování...

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Hotel je skoro v centru Vídně, hned naproti stavěla tramvaj, a asi tak 10 min cesty bylo metro, přijeli jste autobusem, takže parkování jsme řešit nemuseli. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Příjemný personál, pokoj trošku zastaralý, ale vůbec to nevadilo, koupelna byla pěkná.

Strava
Měli jsme jen snídani, ale ta byla skvělá, klobásky, míchaná vajíčka, sýry, salámy, různé druhy džemů, jogurty, pečivo...prostě snídaně jak má být. Káva byla moc dobrá.

Služby hotelu
Nevyužili jsme žádné služby.

Pláž
Nebyla :-)

Zdeňka P., 12.03.2017, Datum pobytu: 4.3. - 6.3.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Vídeň, Hotel: Kugel

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,2 Dobrá lokalita Čisté pokoje Výborná pokojská služba Výborné snídaně Velmi malé pokoje na 4* hotel Na záchodě chyběl větrák Drahé...

  • 5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Dobrá lokalita

Čisté pokoje

Výborná pokojská služba

Výborné snídaně

Velmi malé pokoje na 4* hotel

Na záchodě chyběl větrák

Drahé parkování v garážích hotelu

Úzká postel, starší vybavení pokoje Zobrazit celou recenzi

Marie K., 07.02.2017, Datum pobytu: 1.2. - 4.2.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Vídeň, Hotel: Mercure Secession Wien

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Spokojeni

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Spokojeni Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Spokojeni velmi

Strava
Jen snídaně, skvělá!

Služby hotelu
Kvalitní, odpovídající cenové úrovni

Jaroslav M., 01.01.2017, Datum pobytu: 24.12. - 28.12.2016
Oblast: Rakousko Rakousko, Vídeň, Hotel: Kugel

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Vše v pohodě jak bylo dohodnuto.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Vše v pohodě jak bylo dohodnuto. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování - naprostá spokojenost jak s vybavením pokoje, tak i se službami, no prostě skvělé. Děkuji Vám.

Strava
Měli jsme pouze snídani, ale jedním slovem se vyjádřím - super.

Služby hotelu
Vše dobré, pouze večer na baru trochu pomalá obsluha, po deseti minutách kdy si nás nikdo nevšiml, jsme odešli.

František Sejrek, 13.12.2016, Datum pobytu: 8.12. - 10.12.2016
Oblast: Rakousko Rakousko, Vídeň, Hotel: Renaissance Wien

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 výborné, blízko centra, byt 2* hotel, tak byl i uklid, snídaně v pořádku, milý a ochotný personál

  • 9,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
výborné, blízko centra, byt 2* hotel, tak byl i uklid, snídaně v pořádku, milý a ochotný personál Zobrazit celou recenzi

Václav Potěšil, 30.11.2016, Datum pobytu: 27.10. - 29.10.2016
Oblast: Rakousko Rakousko, Vídeň, Hotel: Austria Trend Beim Theresianum

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Hotel velmi doporučuji. Jeli jsme na vánoční trhy a od hotelu je to pár minut pěšky kamkoliv. Metro je vzdáleno asi 6 min chůze, tramvaj...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Hotel velmi doporučuji. Jeli jsme na vánoční trhy a od hotelu je to pár minut pěšky kamkoliv. Metro je vzdáleno asi 6 min chůze, tramvaj staví přímo před hotelem (dvojitá okna izolují od hluku z tram dopravy). Socha Marie Terezie, radnice, obchody, palác Hofburg - vše blízko. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hezká koupelna, kvalitní postel s nebesy, výborné umístění. Co víc dodat - byli jsme hodně spokojeni.

Strava
V hotelu jsme měli pouze snídani - skládala se z bohaté nabídky (švédské stoly). Vždy jsme si pochutnali.

Služby hotelu
Potřebovali jsme umístit nějaké potraviny do mrazáku. Personál nám vyšel vstříc. Jestliže jsme se potřebovali někam dostat, personál byl velmi ochotný nám poradit nejvhodnější variantu cesty.

Daniel P., 22.11.2016, Datum pobytu: 17.11. - 19.11.2016
Oblast: Rakousko Rakousko, Vídeň, Hotel: Kugel

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

1 2 3 4 5

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622