Invia sleduje vaše chování na webu, provádí personalizaci obsahu a zobrazuje vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutí na tlačítko „Rozumím“ nebo kamkoliv mimo toto oznámení beze změny nastavení vnímáme jako udělení souhlasu také s využíváním cookies a předáním údajů o vašem chování na webu reklamním a sociálním sítím pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Personalizaci, cookies a předávání můžete kdykoli vypnout v Nastavení soukromí. Zjistit více informací o ochraně soukromí.

Rozumím

Recenze hotelů
Tyrolsko - Rakousko

Napište svou recenzi

Celkem: 10 Super

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Super Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Super

Strava
Vynikající a vydatná!

Služby hotelu
Super

Radka B., 31.07.2018, Datum pobytu: 23.7. - 28.7.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Tyrolsko, Hotel: Bergland

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,2 Služby penzionu jsou dobré, odpovídající ceně ubytování, které nebylo drahé.

  • 7 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Služby penzionu jsou dobré, odpovídající ceně ubytování, které nebylo drahé. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Penzion se snaží vylepšovat, zrovna rekonstruovali kuchyň, ovšem klienti to nepoznali.

Strava
Jídlo bylo výborné, zejména večeře. Snídaně však každý den stejná, i když na bufetu nechybělo nic.

Služby hotelu
Penzion má pouze několik zaměstnanců, kteří se starají o vše. Jsou ale velmi příjemní a snaží se klientům splnit všechny požadavky. Majitel je srdečný.

Pláž
Hory jsou prostě úžasné - ta nádhera za to stojí.

Martina, 19.07.2018, Datum pobytu: 12.7. - 16.7.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Tyrolsko, Hotel: First Mountain Hotel Zillertal

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,6 Ubytování dobré, strava dobrá, personál velmi ochotný.

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 1 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Ubytování dobré, strava dobrá, personál velmi ochotný. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování dobré.

Strava
Strava dobrá, chyběly mi jen uzeniny (např. párky nebo klobásky). Jinak snídaně bez připomínek.

Služby hotelu
Služby v hotelu dobré, personál velmi ochotný.

Jaroslav Žídek, 17.07.2018, Datum pobytu: 7.7. - 14.7.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Tyrolsko, Hotel: Gasthof Dorfwirt

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Dovolená se nám moc líbila, hotel leží v dobré lokalitě, v centru města, přesto je klid. Pakování nemá hotel vlastní, parkuje se na...

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená se nám moc líbila, hotel leží v dobré lokalitě, v centru města, přesto je klid. Pakování nemá hotel vlastní, parkuje se na přilehlém náměstíčku, i přes zákaz parkování delšího než cca 1,5 hodiny jsme byli ubezpečeni, že tam parkovat můžeme. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj krásný, přistýlky pro děti trochu tvrdší. KOberce. prostorná koupelna se sprchovým koutem. čisto.

Nevýhodou je umístění kuřácké restaurace v přízemí hotelu, kouř bylo cítit na chodbách.

Strava
Strava vynikající. Ráno čerstvé pečivo, i celozrné, kompoty, jogurty, cereálie, sýry, šunky, všeho dostatek. Večeře - výběr ze tři menu, tříchodové, obrovské porce. Pití se platí extra. Příjemná, vstřícná obsluha.

Služby hotelu
Příjemný hotel, čistý. Jediná nevýhoda je kouření, jak uvedeno výše.

Barbora K., 09.07.2018, Datum pobytu: 3.7. - 6.7.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Tyrolsko, Hotel: Gasthof Brixnerwirt

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,6 Hotel vypadá jinak na fotkách a ve skutečnosti - zřejmě nejsou fotky aktuální. Okolí hotelu - hřiště na fotbal,míčové hry - pokud tam...

  • 7 Ubytování
  • 5 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Hotel vypadá jinak na fotkách a ve skutečnosti - zřejmě nejsou fotky aktuální. Okolí hotelu - hřiště na fotbal,míčové hry - pokud tam není sportovní oddíl. Pro malé děti - pár prolézaček - jinak nic. Městečko u hotelu - krásné,čisté, nejsou velké možnosti restaurací s posezením venku.Není možnost koupit suvenýry....potřeba přejet do jiného vzdálenějšího města. Památky - bohužel bez šance prohlídek v tomto období. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj - čisto, denně úklid + výměna ručníků...

Strava
Při pozdějším příchodu na snídani - již nebyl velký výběr. Takže kdo dřív přijde, ten si vybere a trochu se i nají. Obědy - 2 různé polévky na výběr, ale denně stejné. Hlavní chod nebyl. Večeře - výběr jen ze dvou nabídek a z toho jedna vegetariánská. Jídla mnoho není - takže potřeba si koupit v okolním městě, nebo si vzít na snídani - ovšem je potřeba přijít včas. Menším bonusem byli zákusky které byli od určité hodiny. Pití bylo celkem dost - káva,čaj,vody,lima -džus pouze ráno.

Služby hotelu
TV nešla, internetové připojení velmi mizerné. Slevové vouchery - POZOR - hotel nabízí zdarma, skutečnost je pouze 50%! Do Národního parku je poplatek v přepočtu cca 550kč.

Pláž
Pláže v této lokalitě nejsou.

Pavel Štolc, 23.05.2018, Datum pobytu: 17.5. - 20.5.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Tyrolsko, Hotel: Tia Monte

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,6 Zavádějící informace od CK že se může používat sjezd na 6km v Rakousku bez použití známky nás to stálo 70 Euro .

  • 9 Ubytování
  • 4 Strava
  • 6 Cena
  • 10 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Zavádějící informace od CK že se může používat sjezd na 6km v Rakousku bez použití známky nás to stálo 70 Euro . Zobrazit celou recenzi

Ubytování
super

Strava
výběr jen ze dvou jídel, ale hlavně jeden den opepřené dětské jídlo . Tak že ho dcera nejedla .

Radek Šplíchal, 09.04.2018, Datum pobytu: 23.3. - 25.3.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Tyrolsko, Hotel: Gasthaus Alpenhof

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 Velká spokojenost

  • 7,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Velká spokojenost Zobrazit celou recenzi

Anonym, 05.04.2018, Datum pobytu: 30.3. - 2.4.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Tyrolsko, Hotel: Sporthotel Fontana

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Vše bylo výborné, prosím nevyřazovat tento hotel z nabídky cestovní kanceláře, případně tento hotel zařadit i do letní nabídky.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Vše bylo výborné, prosím nevyřazovat tento hotel z nabídky cestovní kanceláře, případně tento hotel zařadit i do letní nabídky. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo výborné, nic jsem nepostrádal, úklid byl prováděn v dostatečných intervalech a v dostatečné kvalitě.

Strava
Strava formou polopenze byla výborná, snídaně formou švédského stolu měly široký sortiment potravin, servírované večeře s výběrem ze dvou hlavních jídel, polévkou, salátovým bufetem, předkrmem a moučníkem byly rovněž velice dobré.

Služby hotelu
Služby hotelu, které jsem požadoval (např. vystavení Seefeld card pro ubytované hosty) mi byly bez problémů poskytnuty.

Pláž
Jednalo se o lyžařský zájezd. Hotel má výbornou polohu, nachází se velmi blízko hlavního lyžařského areálu Rosshutte, další areál Gschwandtkopf a areály pro běžecké lyžování jsou dostupné skibusy, či placenými autobusy jezdícími v dostatečných intervalech. Pro toho, kdo nepotřebuje rozsáhlý areál pro sjezdové lyžování s desítkami sjezdovek a lanovek ideální. Naopak pro běžecké lyžování jsou k dispozici tratě s celkovou délkou cca 240 km (v roce 2019 zde bude MS v severských disciplínách), takže pro milovníky běžeckého lyžování ideální.

Petr Skácel, 26.03.2018, Datum pobytu: 13.3. - 20.3.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Tyrolsko, Hotel: Waldhotel

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Výborné!!!!

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Výborné!!!! Zobrazit celou recenzi

Miloš M., 19.03.2018, Datum pobytu: 12.3. - 16.3.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Tyrolsko, Hotel: Austria Trend Alpin Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Naprosto perfektní pro rodinu s dětmi i malinkými! Za nás úžasné! Pojedeme 100% zase.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Naprosto perfektní pro rodinu s dětmi i malinkými! Za nás úžasné! Pojedeme 100% zase. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování parádní, velké pokoje, kuchyňka, vždy krásně uklizeno, nové koupelny. 100%

Strava
Naprosto úžasné. Bohatá snídaně, super poobědové zákusky a úžasné večerní menu! Úžasný bar pro děti, včetně barevných talířků, příborů. Skvělý servis!

Služby hotelu
Pro rodinu s dětmi 100%. Školka pro hraní dětí včetně skvělých programů. Parádní herna pro děti, veliký bazén, brouzdaliště, dětská sauna. Super večerní programy pro děti. Doporučujme

Jana K., 19.03.2018, Datum pobytu: 10.3. - 14.3.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Tyrolsko, Hotel: Bellevue am See

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622