Recenze hotelů
Tyrolsko - Rakousko

Napište svou recenzi

Celkem: 10 Skvělé , komfortní.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Skvělé , komfortní. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velmi prostorný pokoj, s oddělenou částí na spaní a denní pobyt.

Strava
Jedinné mínus je, že mezi 40 TV programy se nedal chytit žádný český. Češi tento hotel přitom navštěvují.

Anonym, 07.02.2018, Datum pobytu: 1.2. - 4.2.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Tyrolsko, Hotel: Austria Trend Alpin Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 Prijemny rodinny hotel za mestem. za lyzovanim nutno dojizdet 20-40 minut.

  • 6,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Prijemny rodinny hotel za mestem. za lyzovanim nutno dojizdet 20-40 minut. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vybaveni pokoju by mohlo byt lepsi, napriklad jen jenda policka v koupelne, takze nebylo kam odlozit hyg. potreby. Jeste hure to bylo se skrini - jen jenda velka skrin s tyci a 6 raminky, zadne fochy ani supliky... jako kdyby nepocitali s tim, ze tam je clovek s detmi a jede lyzovat..

Strava
Jidlo v poradku, velice sikovny a pomocny personal.

Služby hotelu
Wifi temer nefungovala, problem se pripojit na kteroukoli z nekolika wifi v objektu, v restauraci vubec zadna. Podle informaci od obsluhy se wifi router pro celou restauraci rozbil uz pred nekolika dny/tydny a nikdo to neresi...

Pláž
zadna, je to lyzarske stredisko:)

Jan K., 05.01.2018, Datum pobytu: 26.12.2017 - 2.1.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Tyrolsko, Hotel: Tia Monte

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Spokojenost. Vše co jsme očekávali bylo. Okolí je nádherné. Prostě Alpy.

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Spokojenost. Vše co jsme očekávali bylo. Okolí je nádherné. Prostě Alpy. Zobrazit celou recenzi

Miloš Šatka, 05.01.2018, Datum pobytu: 16.9. - 21.9.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Tyrolsko, Hotel: Gasthof Weisskugel

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 Krásná zimní dovolená, byl sníh, mnoho možností na zimní aktivity, nádherné městečko

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Krásná zimní dovolená, byl sníh, mnoho možností na zimní aktivity, nádherné městečko Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Rodinný hotel staršího typu, čistý. Personál ochotný.

Strava
Kuchyně nám moc chutnala, i když byli večeře o více chodech, tak porce byly adekvátní, neodcházeli jsme " přežraní".

Služby hotelu
Saunu jsme nevyužili, fitness zastaralé, asi moc nevyužívané, maličká místnost.

Pláž
Hlavní sjezdovka " za rohem" cca 200m. Vhodná i pro děti, množství různých obtížností. Nedá se ale dojet na lyžích až k hotelu, cesta se sype štěrkem. Na běžky se musí dojet dolů do města ( pěšky 20 min) . trasy dokonale upravené, my jeli autem asi do 6 km vzdálené vesnice na běžky , trasa téměř bez lidí, v lese, nádherná příroda. lední kluziště fungovalo, platí se vstupné. možno si přímo u ledové plochy půjčit brusle. Půjčovali jsem si i sáňky na jedno dopoledne.

Kristina K., 02.01.2018, Datum pobytu: 23.12. - 30.12.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Tyrolsko, Hotel: Waldhotel

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Dovolená se nám moc líbila. Vše dostupné, personál ochotný. vše v německém i anglickém jazyce. Část personálu i slovenská.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Cena
  • 10 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Dovolená se nám moc líbila. Vše dostupné, personál ochotný. vše v německém i anglickém jazyce. Část personálu i slovenská. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velmi útulný pokoj s balkonem, výhled na sjezdovku.

V bezprostřední blízkosti lyžařského střediska Saalbach - Fieberbrunn

Strava
strava - snídaně i večeře byly k dispozici na jednom místě - výběr z několika variant. Na stole jídelní lístek v němž bylo každá den jiné menu....oblsluhovali jsme se sami.

Stůl přidělený nám zůstal po celý pobyt, takže nemusíte každý den hledat volný stůl.

Služby hotelu
K dispozici vše co bych si přála... bazén, posilovna, sauna, společenská místnost..

Sjezdovky
Zde vidím jako veliké pozitivum umístění hotelu.... hned pod sjezdovkou....středisko Saalbach - Fieberbrunn ....můžete projet celý Saalbach skládající se ze třech středisek a zase se vrátit a to po sjezdovkách a lanovkami. Také zde jezdí skibus. A blizoučko jsou i střediska Kaprun - Zell am See....takže paráda, není co dodat!

Kamila Elstnerová, 29.12.2017, Datum pobytu: 22.12. - 26.12.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Tyrolsko, Hotel: Sporthotel Fontana

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

7 fotografií

Celkem: 9,6 Velmi ochotný personál, skvělý detsky koutek a příjemná atmosfera. Vybavení pokojů starší ale udrzovane. Vsude cistota.

  • 9,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Velmi ochotný personál, skvělý detsky koutek a příjemná atmosfera. Vybavení pokojů starší ale udrzovane. Vsude cistota. Zobrazit celou recenzi

Strava
Večeře vynikající

Služby hotelu
Perfektní a ochotný servis

Anonym, 27.12.2017, Datum pobytu: 14.12. - 20.12.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Tyrolsko, Hotel: Alpenhotel Weitlanbrunn

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Naprosto dokonalý zážitek, vedle lyžování a gastronomické orgie.

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Naprosto dokonalý zážitek, vedle lyžování a gastronomické orgie. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Standardní dobře vybavený pokoj. Jen televize byla poněkud nestandardně umístěna mimo dohled z postele.

Strava
Jedna z nejlepších, co jsem kdy zažil.

Velmi bohaté snídaně. Výběr asi z 8 krájených sýrů a salámů (včetně např. Schwarzwaldské šunky). Zdravý koutek s vločkami a různými doplňky - ovoce, rozinky, směs ořechů, semínka, ..Velký výběr džemů a nugeta. Co se často nevidí byl neředný pomerančový a multi džůs.

Obrovský výběr čajů - ovocné, bylinkové, zelené, černé, ... Automat na vynikající kávu, capucino, late.

Velký výběr pečiva.

Zlatým hřebem ale byly večeře.

Pět chodů:

salátový bufet - cca 8 druhů zeleniny, semínka a 2 zálivky

předkrm - vždy nějaká specialita (např. Schwarzwaldsk šunka se sýrem, nebo s melounem)

domácí vynikající polévka - krémová nebo poctivý vývar

hlavní chod - samé minutkové lahůdky - steak, telecí tafelspitz, https://cs.wikipedia.org/wiki/Tafelspitz, ...

zákusek - palačinky se zmrzlinou, jahodový dortík, roláda, ...

Co jsem nikdy nezažil , bylo možno si přidat hlavní chod včetně masa. My jsme to nevyužili, ale je to naprosto neobvyklé.

Zde by měl i pan Pohlreich radost. Vše poctivé, vynikající chuťově, skvělá prezentace. Byla to gurmánská hitparáda

Po večeři přišel kuchař a majitel v jedné osobě a ptal se na spokojenost hostů;

Jediné negativum je, že jsme se vždy přejedli. Naštěstí na pokoji není váha :-)

Služby hotelu
k dispozici je sauna v ceně. V hotelu je výtah, sušárna bot. Hotel je pečlivě a s láskou udržovaný a má rodinnou atmosféru.

Pláž
Kaprun je asi 3 km daleko. Zastávka skibusu je přímo před hotelem.

Petr H., 29.11.2017, Datum pobytu: 20.11. - 26.11.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Tyrolsko, Hotel: Bergland

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (2)

Celkem: 7,6 Pro poznání celého údolí Zillertal a pro výlety po údolí Zillertal je hotel umístěn ve velmi dobré lokalitě (centrum klidné vesničky...

  • 7 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Pro poznání celého údolí Zillertal a pro výlety po údolí Zillertal je hotel umístěn ve velmi dobré lokalitě (centrum klidné vesničky Aschau, přitom kousek od průtahové silnice údolím a pouhých 50 m od propojené zastávky často jezdících místních autobusů a místního vláčku Zilletalbahn, který jezdí po celý den v 30-timinutovém taktu po celém údolí Zillertal z Jenbachu až do Mayerhofenu; veřejné autobusy i místní vláček Zillertalbahn jsou zahrnuty plně v Zilleralské letní kartě, jejíž koupi pro dovolenkový pobyt určitě doporučujeme).

U hotelu je nutné objektivně počítat s tím, že je ohodnocen třemi hvězdičkami (tzn.. kdo očekává služby odpovídající čtyřem nebo pěti hvězdám, tak bude možná zklamán; kdo ale realisticky vnímá úroveň hotelu a relativně příznivou cenu, tak může očekávat standardní dobrou rakouskou kvalitu ubytování). Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování v tradiční dobré rakouské kvalitě odpovídající ohodnocení hotelu třemi hvězdičkami. Na vyšší ohodnocení hotel zatím nemá; ale své stávající ohodnocení si objektivně zaslouží. S kvalitou ubytování jsme byli (4-členná rodina) bez jakýchkoliv problémů spokojeni.

Strava
Služby all inclusiv stravování jsou v hotelu jednodušší (např. není možnost volit mezi balíčkem na celodenní výlet a obědem v hotelu; možnost obědu pouze v hotelu); nabídka jídel je formou bufetu (ale jednoduššího, byť s výběrem všech podstatných druhů jídel); ale kvalita jednotlivých jídel byla velmi dobrá a chutná.

Služby hotelu
Hotel bez wellness zázemí se standardními službami odpovídajícími jeho kategorii. Vynikající je dostupnost z hotelu na výborně fungující veřejnou dopravu v údolí Zillertal (velmi dobře fungující autobusy a místní vláček Zillertalbahn).

Pláž
Hotel je dislokován v rakouských Alpách, takže hodnocení pláže není k němu relevantní.

Karel Haas, 30.08.2017, Datum pobytu: 19.8. - 26.8.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Tyrolsko, Hotel: Gasthof Zum Löwen

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7 Hezké a příjemné místo. Zejména pak obec Fliess a její koupaliště. Obec se však nachází uprostřed kopců a tak je pěší cestování poměrně...

  • 6,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Hezké a příjemné místo. Zejména pak obec Fliess a její koupaliště. Obec se však nachází uprostřed kopců a tak je pěší cestování poměrně náročné. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj standardní, odpovídá kvalitě hotelu.

Strava
Snídaně každý den obdobné (např. salámy, sýry, míchaná vajíčka), ale dalo se dobře posnídat. Večeře zpravidla výběr z dvou jídel, polévka, výběr zeleniny.

Služby hotelu
Dětský koutek, sauna, stylová restaurace.

Pláž
V obci je nádherné koupaliště vzdálené cca 1 km od hotelu. Voda v koupališti velice osvěžující :-)

Martin B., 23.08.2017, Datum pobytu: 12.8. - 19.8.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Tyrolsko, Hotel: Gasthof Traube

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Dozor u koupaliště ve Fliessu 1 fotografie

Celkem: 10 Dovolená byla moc pěkná, jenom pro české turisty nejsou žádné informace v češtině.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla moc pěkná, jenom pro české turisty nejsou žádné informace v češtině. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Bylo pěkné.

Strava
Byli jsme spokojeni.

Služby hotelu
Bylo to super.

Miroslav Lipták, 22.08.2017, Datum pobytu: 15.8. - 19.8.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Tyrolsko, Hotel: Gasthof Dorfwirt

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622