Recenze hotelů
Štýrsko - Rakousko

Napište svou recenzi

Celkem: 6,4 Ohodnocení v procentech: 74%. Hotel pěkný, strava a služby už méně.

  • 6,5 Ubytování
  • 4 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Ohodnocení v procentech: 74%. Hotel pěkný, strava a služby už méně. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování v hotelu dobré, standardní.

Strava
Se stravou jsme byli docela nespokojeni. Snídaně velmi strohé. O kávu a čaj jsme si museli každé ráno požádat. Na večeře se dlouho čekalo a to na každý chod. Na stole nebyla cena za nápoje.

Služby hotelu
Hotel v celku dobrý, dobrá lokalita, tiché prostředí. Co se týče majitelů a obsluhy, snažili se, ale připadalo nám to celé neorganizované. Přes den se nadalo zakoupit pití ani jídlo přímo v hotelu.

Anonym, 16.02.2018, Datum pobytu: 7.2. - 11.2.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Štýrsko, Hotel: Timmelbauerhof

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Úžasné

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Úžasné Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Skvělé

Strava
Vynikající

Služby hotelu
Nadstandardní

Bohumil V., 08.02.2018, Datum pobytu: 1.2. - 4.2.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Štýrsko, Hotel: Stigenwirth

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 fotografie

Celkem: 9,6 Byli jsme spokojeni. Vše dopadlo tak, jak jsme to s cestovkou domluvili.

  • 9,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme spokojeni. Vše dopadlo tak, jak jsme to s cestovkou domluvili. Zobrazit celou recenzi

Josef Čízek, 02.01.2018, Datum pobytu: 28.12. - 30.12.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Štýrsko, Hotel: Alpenhotel Lanz

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Z Prahy je to trochu courání (450 km / 6 hod), ale z pobytu jsem byl nadšený vzhledem k snadné dostupnosti sjezdovek (vše ostatní je v...

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Cena
  • 9 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Z Prahy je to trochu courání (450 km / 6 hod), ale z pobytu jsem byl nadšený vzhledem k snadné dostupnosti sjezdovek (vše ostatní je v tomto případě podružné). Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj krásný, s výhledem na sjezdovku. V noci je tu klid (uřvaní Maďárci mají v 9 večerku).

Strava
Snídaně a večeře jsou jedním slovem obžerství. Restaurace má více oddělených místností, kdo chce mít klid, může stolovat v "bezharantové zóně".

Služby hotelu
WiFi téměř nefungovala (možná jsem bydlel v odlehlém pokoji), sauně by neuškodil ochlazovací bazének. Přiměřeně prostorné parkoviště zdarma. Lyžárna taky OK.

Sjezdovky
Pro začátečníka, mírně pokročilého nebo rodiny s dětmi prostě ráj, dobří lyžaři možná ohrnou nos. Nadšený jsem byl z dostatečně širokých červených sjezdovek 1, 2, 8, pěkná je i členitá 11 a "vyhlídkové" trasy 1a, 13. Jedna z lanovek je hned za hotelem, ke druhé se snadno přejede. Většina sjezdovek je dostupná ze 2 šestisedaček, vleky lze téměř ignorovat. Nahoře docela fouká vichr, v dolní polovině už je to OK. Permanentka za 41 EUR je cca o 20% levnější než ve větších střediscích. Nějak jsem nepochopil partnerství s areálem Kreischberg (společná permanentka) - je to docela "z ruky", nemá smysl tam jezdit, když jsou sjezdovky pár kroků od hotelu.

Miroslav Budín, 30.12.2017, Datum pobytu: 26.12. - 30.12.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Štýrsko, Hotel: Lachtalhaus

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4 Hodně záleží na počasí. Byli jsme 3 dospělí a 14-tiletý mladík na 5 nocí. První tři dny i s programem ( Edelrutehutte a Groser...

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Hodně záleží na počasí. Byli jsme 3 dospělí a 14-tiletý mladík na 5 nocí. První tři dny i s programem ( Edelrutehutte a Groser Scheibelsee, vodní stezka, minigolf v Knittelfeldu, tůra mezi korunami stromů v Rachau apod. ) vyšly i díky počasí perfektně, 4. den díky termálním lázním ve Fohnsdorfu přes nepřízeň počasí také, 5. den - stálý déšť - jakási nouzovka návštěva věže v Judenburgu, hraní her v kombinaci s hotelovým krytým bazénem (celkem malý, ale fajn). 6. den opět pršelo, tak jsme po snídani v pohodě odjeli. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Měli jsme 2 celkově příjemné pokoje s výhledem na hory. Žádný luxus, ale čisto, pro 2 osoby v pokoji v létě dost prostoru vč. úložného. Wifi na pokoji fungovala. Sprcha, WC a umyvadlo (vč. fénu) na dost malém prostoru, ale dost dobře rozmístěno, teplá voda tekla, byl pouze prostředek na mytí rukou, osušky a ručníky měněny dle potřeby - co je na zemi se mění. Na žádném z pokojů není balkon, ale je příjemný okenní výklenek s kulatým stolem, ke kterému si mohou sednout třeba 4 lidi (tedy pokud není využívána přistýlka).

Strava
Měli jsme normální polopenzi za 18 EU za osobu a den. Což obnášelo docela slušnou snídani vč. nápojů (dalo se vybrat sladké i slané, ne luxusní výběr, ale třeba croissanty a míchaná vajíčka měli skvělé). Dále večeři: polévka (celkem šla), výběr ze 3 jídel (3. jídlo bylo vegetariánské) - vybíralo se při snídani, vždy jsme se dobře najedli, součástí je i celkem skromný zeleninový bufet a nějaký sladký dezert. Nápoje se hradí zvlášť při závěrečném vyúčtování. Doporučuji vyžádat si nápojový lístek. Třeba víno je poměrně drahé: 1/8 vína je za 3.40 EU. Stejně tak je neracionální vzít si třeba 3x třetinku minerální vody a 2,20 EU, když 1 l stojí 3,5 EU.

Služby hotelu
Jde z mého pohledu o velmi sympatický tzv. rodinný hotel, který nám poskytl vše, co nabízel.

Pláž
Malinko jsem doufala, že se někde v závěru srpna bude možné i vykoupat někde v přírodě. Také jsem očekávala, že někde v dosahu v létě bude nějaká funkční lanovka. To mě trochu zklamalo.

Anonym, 03.09.2017, Datum pobytu: 29.8. - 3.9.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Štýrsko, Hotel: Sonnhof (Hohentauern)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Spokojení

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Spokojení Zobrazit celou recenzi

Libor C., 29.08.2017, Datum pobytu: 20.8. - 24.8.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Štýrsko, Hotel: JUFA Donnersbachwald

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Byli jsme moc spokojeni, vše bylo na výborné úrovni.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme moc spokojeni, vše bylo na výborné úrovni. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl prostorný, dobře vybavený, jedině vana v koupelně byla pod šiknou střechou, takže pro vyšší postavy ne zrovna ideální. Příjemný byl i balkon s odpoledním sluncem.

Strava
Strava v rakouském stylu, všeho dost. Snídaně se švédským stolem, večeře na výběr ze dvou jídel - polévka, salát, hlavní jídlo, dezert.

Služby hotelu
Kromě očekávaného standardu byla v ceně i Sommercard, s kterou jsme měli zdarma např. lanovku na Dachstein, mýtné a další vstupy, také jízdy hromadnou dopravou, ty jsme ani nevyužili.

Pláž
Alpská příroda je prostě unikátní a také všude čisto a ochota. Rádi do Rakouska jezdíme.

Irena S., 21.08.2017, Datum pobytu: 14.8. - 17.8.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Štýrsko, Hotel: Gasthof Stockerwirt

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Sluzby,stravovani i okoli penzionu byly perfektni. Majitele velmi prijemni. Pro pobyt s malym ditetem naprosto vyhovujici, nejen okoli...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Sluzby,stravovani i okoli penzionu byly perfektni. Majitele velmi prijemni. Pro pobyt s malym ditetem naprosto vyhovujici, nejen okoli penzionu,ale i nedaleke vylety. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovani naprosto v poradku,pokoj cisty,kazdy den uklizeny.

Strava
Strava v podobe polopenze zcela dostacujici,snidane formou svedskeho stolu, vecere trichodova.

Služby hotelu
Perfektni.

Tereza B., 25.07.2017, Datum pobytu: 17.7. - 22.7.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Štýrsko, Hotel: Timmelbauerhof

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Pobyt v Haus im Enstall doporučujeme. Kousek pod Dachsteinem. Spousta možností výletů a pěších tůr od jednoduchých s dětmi po obtížné....

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Pobyt v Haus im Enstall doporučujeme. Kousek pod Dachsteinem. Spousta možností výletů a pěších tůr od jednoduchých s dětmi po obtížné. Lanovka na každém kopci. Do Salzburku 1hodina. Oplatí se využít slevovou kartu "Schladming Dachstein Sommercard", kterou dostanete v hotelu pro dospělé zdarma. Pozor, děti za ni platí. To nás překvapilo, jelikož to není v propozicích uvedeno. Zdarma jsou pak některé lanovky, vstupy, vyhlídkové silnice....Dost šetří eura. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel je poměrně velký, ale zachovává si rodinnou atmosféru. Přivítá vás sám pan majitel. Obsluhu tvoří celá rodina. Pokoj hezký stylový.

Strava
Výborné jídlo. Bohaté snídaně formou bufetu. Večeře s několika chody. Předkrm bufetový - velký výběr salátů, polévka. Hlavní chod - výběr ze tří jídel (bohužel napsaný pouze v němčině, takže kdo neumí moc německy, překladač sebou. Jinak obsluha přeloží do angličtiny) Zákusek. Pití k večeři se platí.

Služby hotelu
Celkový dojem hotelu je velmi dobrý. Vhodný pro děti. Bazén, na zahradě průlezky, trampolína, malá farma (kozy, králíci)

Alena B., 12.07.2017, Datum pobytu: 2.7. - 9.7.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Štýrsko, Hotel: Herrschaftstavern (Haus im Ennstal)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

hotel 4 fotografie

Celkem: 8,4 Super lokalita, doporučuji!

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Super lokalita, doporučuji! Zobrazit celou recenzi

Martina, 12.07.2017, Datum pobytu: 5.7. - 8.7.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Štýrsko, Hotel: JUFA Donnersbachwald

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 2 3 4 5 6 7 8

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622