Invia sleduje vaše chování na webu, provádí personalizaci obsahu a zobrazuje vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutí na tlačítko „Rozumím“ nebo kamkoliv mimo toto oznámení beze změny nastavení vnímáme jako udělení souhlasu také s využíváním cookies a předáním údajů o vašem chování na webu reklamním a sociálním sítím pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Personalizaci, cookies a předávání můžete kdykoli vypnout v Nastavení soukromí. Zjistit více informací o ochraně soukromí.

Rozumím

Recenze hotelů
Štýrsko - Rakousko

Napište svou recenzi

Celkem: 9 Byli jsme velmi spokojení se vším. Hotel byl perfektní, stejně jako místo pobytu. Jednalo se o rodinný hotel. Celá rodina v hotelu...

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme velmi spokojení se vším. Hotel byl perfektní, stejně jako místo pobytu. Jednalo se o rodinný hotel. Celá rodina v hotelu pracuje. Všichni byli vždy velice příjemní. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl s balkonem, koupelnou, dostatečně veliký. Na pokoji byly také župany a zvlášť ručníky k bazénu. Úklid byl každý den s výměnou ručníků.

Strava
Jídlo bylo moc dobré. Snídaně formou bufetu. Opravdu velký výběr - míchané vajíčka, volské oka, párky, salámy, sýry, spousta ovoce, pečivo sladké, slané, tmavé, světlé, dále müsli, sušené ovoce, jogurty..., prostě na co si vzpomenete. Večeře se vybírala ze dvou hlavních jídel. Vždy byla polévka, předkrm, zeleninové saláty - formou bufetu. Poté servírovaný hlavní chod a dezert. Často na výběr hovězí maso z vlastního chovu. Jídlo bylo opravdu vynikající. Nápoje k večeři nebyly v ceně zájezdu, což jsme věděli jak s recenze hotelu, tak jsme na to byli při příjezdu upozorněni.

Služby hotelu
V hotelu se nachází vnitřní bazén, sauna, solná komora. Dále si lze za poplatek objednat různé masáže. Dostali jsme letní kartu dané oblasti, kde byly zdarma různé lanovky, bazény, muzea a podobně.

Pláž
Pláž zde nebyla, ale okolí nádherné, jak na pěší túry, tak na cyklo výlety. Na kole se dají pořádat horské vyjížďky do kopců nebo taky v údolí podél řeky.

David H., 30.08.2018, Datum pobytu: 20.8. - 27.8.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Štýrsko, Hotel: Herrschaftstavern (Haus im Ennstal)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Nádherné místo, dobré služby hotelu.

  • 7,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Nádherné místo, dobré služby hotelu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Moderní a čisté pokoje

Strava
Bohatý bufet ráno i večer

Služby hotelu
Tělocvična, sauna... trochu chyběl bazén.

Pláž
V horském údolí

Radim W., 28.08.2018, Datum pobytu: 19.8. - 25.8.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Štýrsko, Hotel: JUFA Planneralm

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Moc se nám vše líbilo, vše bylo nové (kemp je z roku 2014), čisté, umístěné do nádherné přírody, která je ještě turisticky ne úplně...

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Moc se nám vše líbilo, vše bylo nové (kemp je z roku 2014), čisté, umístěné do nádherné přírody, která je ještě turisticky ne úplně objevená, a tak na žádných výletech nepotkáte davy lidí. Chtěla bych ještě pochválit služby delegátky, která je moc ochotná a která je opravdovou odbornicí na danou oblast. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Moc pěkný, čistý mobilehome, který disponoval klimatizací i topením.

Strava
Pobyt byl bez jídla, vařili jsme si sami. K dispozici je dostatečně vybavená kuchyňka, sporák, mikrovlnka, rychlovarná konvice, lednička. V kempu je obchůdem, který je trochu dražší, ve vedlejší obci je více obchodů s nejrůznějším sortimentem a ucházejícími cenami.

Služby hotelu
Nebydleli jsme v hotelu.

Pláž
V areálu kempu jsou 3 bazény s příjemně teplou vodou, z toho 2 dětské a 1, ve kterém se dalo i plavat. Lidí dost, ale namačkáni jsme určitě nebyli. Co se mi líbilo, byl materiál bazénů i okolí, na kterém se nedalo uklouznout, tedy člověk nemusel mít stach o své běhající děti.

Iva K., 15.08.2018, Datum pobytu: 4.8. - 11.8.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Štýrsko, Hotel: Prázdninový areál Bella Austria

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Dovolená byla úžasná, jídlo fantastické, umístění hotelu i vnitřní vybavení výborné... Jen velkým překvapením pro nás bylo - při odjezdu...

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla úžasná, jídlo fantastické, umístění hotelu i vnitřní vybavení výborné...

Jen velkým překvapením pro nás bylo - při odjezdu nám bylo sděleno, že máme zaplatit karty Schladming - Dachstein za děti ve výši 105 Eur, což nám dopředu nikdo nesdělil (počítali jsme s tím, že jsou karty v ceně). Zobrazit celou recenzi

Ubytování
výborné

Strava
kulinářský zážitek

Pavel Koller, 07.08.2018, Datum pobytu: 28.7. - 4.8.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Štýrsko, Hotel: Herrschaftstavern (Haus im Ennstal)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Výborná dovolená,vřele doporučuji.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Výborná dovolená,vřele doporučuji. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje čisté,nově vybavené

Strava
Strava výborná

Služby hotelu
Celkový dojem na jedničku,obsluha a personal hotlu taktéž.

Jana S., 25.07.2018, Datum pobytu: 19.7. - 22.7.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Štýrsko, Hotel: JUFA Donnersbachwald

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Strašně příjemní majitelé, pěkné místo, všechno bez problémů.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Cena
  • 10 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Strašně příjemní majitelé, pěkné místo, všechno bez problémů. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Měli jsme mít rodinný pokoj, CK nám nakonec dala dvoulůžkový s přistýlkou. Bohužel jsem si to přečetla až na místě.

Sjezdovky
Byli jsme v létě, CK by si měla upravit dotazy.

Leona Horáčková, 12.07.2018, Datum pobytu: 5.7. - 8.7.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Štýrsko, Hotel: Kogler (Ausseer Land)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Skvělá zimní dovolená, nemělo to chybu!

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Cena
  • 9 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Skvělá zimní dovolená, nemělo to chybu! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Rodinný hotel s příjemnou atmosférou a s velice milým personálem.

Velmi prostorný pokoj se samostaným WC a koupelnou.

Strava
Bohatý výběr k snídani, k večeři výběr ze 2 menu: naprosto vynikající a chutné včetně desertu, obrovské porce.

Služby hotelu
K dispozici sauna v ceně ubytování, parkování rovněž v ceně.

Obdrželi jsme rovněž Wintercard - slevy na různé služby v oblasti Ramsau, např. sleva na běžkařskou permanentku.

Sjezdovky
Výběr ze 4 velkých lyžařských areálů v oblasti Schladmingu.

Zastávka skibusu rovnou před hotelem.

Běžkařské stopy také přímo u hotelu, jen pár kroků od vchodu. Celkem téměř 150 km pravidelně upravovaných běžkařských stop v oblasti Ramsau.

Radek K., 12.04.2018, Datum pobytu: 19.3. - 23.3.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Štýrsko, Hotel: Gasthof Stockerwirt

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,6 Hotel v pořádku ale bylo mi slíbeno že tam jezdí skibus, ten ale jezdí 700m od hotelu což je na cestu v lyžařských botách daleko a jezdí...

  • 8 Ubytování
  • 5 Strava
  • 6 Cena
  • 6 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Hotel v pořádku ale bylo mi slíbeno že tam jezdí skibus, ten ale jezdí 700m od hotelu což je na cestu v lyžařských botách daleko a jezdí v dlouhých intervalech. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velmi dobré

Strava
Průměrná

Služby hotelu
Dobré

Sjezdovky
Výborné

Zdeněk Novák, 06.03.2018, Datum pobytu: 24.2. - 3.3.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Štýrsko, Hotel: Timmelbauerhof

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 7,4 Príjemný personál, chutné jídlo i když porce bych zvládnul větší. Příjemné okolí a nespočetně možností pro lyřaže, turisty i běžkaře.

  • 7,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 10 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Príjemný personál, chutné jídlo i když porce bych zvládnul větší. Příjemné okolí a nespočetně možností pro lyřaže, turisty i běžkaře. Zobrazit celou recenzi

Dalibor D., 26.02.2018, Datum pobytu: 18.2. - 22.2.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Štýrsko, Hotel: Timmelbauerhof

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,4 Ohodnocení v procentech: 74%. Hotel pěkný, strava a služby už méně.

  • 6,5 Ubytování
  • 4 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Ohodnocení v procentech: 74%. Hotel pěkný, strava a služby už méně. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování v hotelu dobré, standardní.

Strava
Se stravou jsme byli docela nespokojeni. Snídaně velmi strohé. O kávu a čaj jsme si museli každé ráno požádat. Na večeře se dlouho čekalo a to na každý chod. Na stole nebyla cena za nápoje.

Služby hotelu
Hotel v celku dobrý, dobrá lokalita, tiché prostředí. Co se týče majitelů a obsluhy, snažili se, ale připadalo nám to celé neorganizované. Přes den se nadalo zakoupit pití ani jídlo přímo v hotelu.

Anonym, 16.02.2018, Datum pobytu: 7.2. - 11.2.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Štýrsko, Hotel: Timmelbauerhof

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 2 3 4 5 6 7 8 9

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622