Invia sleduje vaše chování na webu, provádí personalizaci obsahu a zobrazuje vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutí na tlačítko „Rozumím“ nebo kamkoliv mimo toto oznámení beze změny nastavení vnímáme jako udělení souhlasu také s využíváním cookies a předáním údajů o vašem chování na webu reklamním a sociálním sítím pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Personalizaci, cookies a předávání můžete kdykoli vypnout v Nastavení soukromí. Zjistit více informací o ochraně soukromí.

Rozumím

Recenze hotelů
Štýrsko - Rakousko

Napište svou recenzi

Celkem: 9,4 Dovolená byla úžasná, jídlo fantastické, umístění hotelu i vnitřní vybavení výborné... Jen velkým překvapením pro nás bylo - při odjezdu...

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla úžasná, jídlo fantastické, umístění hotelu i vnitřní vybavení výborné...

Jen velkým překvapením pro nás bylo - při odjezdu nám bylo sděleno, že máme zaplatit karty Schladming - Dachstein za děti ve výši 105 Eur, což nám dopředu nikdo nesdělil (počítali jsme s tím, že jsou karty v ceně). Zobrazit celou recenzi

Ubytování
výborné

Strava
kulinářský zážitek

Pavel Koller, 07.08.2018, Datum pobytu: 28.7. - 4.8.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Štýrsko, Hotel: Herrschaftstavern (Haus im Ennstal)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Výborná dovolená,vřele doporučuji.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Výborná dovolená,vřele doporučuji. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje čisté,nově vybavené

Strava
Strava výborná

Služby hotelu
Celkový dojem na jedničku,obsluha a personal hotlu taktéž.

Jana S., 25.07.2018, Datum pobytu: 19.7. - 22.7.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Štýrsko, Hotel: JUFA Donnersbachwald

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Strašně příjemní majitelé, pěkné místo, všechno bez problémů.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Cena
  • 10 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Strašně příjemní majitelé, pěkné místo, všechno bez problémů. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Měli jsme mít rodinný pokoj, CK nám nakonec dala dvoulůžkový s přistýlkou. Bohužel jsem si to přečetla až na místě.

Sjezdovky
Byli jsme v létě, CK by si měla upravit dotazy.

Leona Horáčková, 12.07.2018, Datum pobytu: 5.7. - 8.7.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Štýrsko, Hotel: Kogler (Ausseer Land)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Skvělá zimní dovolená, nemělo to chybu!

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Cena
  • 9 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Skvělá zimní dovolená, nemělo to chybu! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Rodinný hotel s příjemnou atmosférou a s velice milým personálem.

Velmi prostorný pokoj se samostaným WC a koupelnou.

Strava
Bohatý výběr k snídani, k večeři výběr ze 2 menu: naprosto vynikající a chutné včetně desertu, obrovské porce.

Služby hotelu
K dispozici sauna v ceně ubytování, parkování rovněž v ceně.

Obdrželi jsme rovněž Wintercard - slevy na různé služby v oblasti Ramsau, např. sleva na běžkařskou permanentku.

Sjezdovky
Výběr ze 4 velkých lyžařských areálů v oblasti Schladmingu.

Zastávka skibusu rovnou před hotelem.

Běžkařské stopy také přímo u hotelu, jen pár kroků od vchodu. Celkem téměř 150 km pravidelně upravovaných běžkařských stop v oblasti Ramsau.

Radek K., 12.04.2018, Datum pobytu: 19.3. - 23.3.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Štýrsko, Hotel: Gasthof Stockerwirt

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,6 Hotel v pořádku ale bylo mi slíbeno že tam jezdí skibus, ten ale jezdí 700m od hotelu což je na cestu v lyžařských botách daleko a jezdí...

  • 8 Ubytování
  • 5 Strava
  • 6 Cena
  • 6 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Hotel v pořádku ale bylo mi slíbeno že tam jezdí skibus, ten ale jezdí 700m od hotelu což je na cestu v lyžařských botách daleko a jezdí v dlouhých intervalech. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velmi dobré

Strava
Průměrná

Služby hotelu
Dobré

Sjezdovky
Výborné

Zdeněk Novák, 06.03.2018, Datum pobytu: 24.2. - 3.3.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Štýrsko, Hotel: Timmelbauerhof

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 7,4 Príjemný personál, chutné jídlo i když porce bych zvládnul větší. Příjemné okolí a nespočetně možností pro lyřaže, turisty i běžkaře.

  • 7,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 10 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Príjemný personál, chutné jídlo i když porce bych zvládnul větší. Příjemné okolí a nespočetně možností pro lyřaže, turisty i běžkaře. Zobrazit celou recenzi

Dalibor D., 26.02.2018, Datum pobytu: 18.2. - 22.2.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Štýrsko, Hotel: Timmelbauerhof

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,4 Ohodnocení v procentech: 74%. Hotel pěkný, strava a služby už méně.

  • 6,5 Ubytování
  • 4 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Ohodnocení v procentech: 74%. Hotel pěkný, strava a služby už méně. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování v hotelu dobré, standardní.

Strava
Se stravou jsme byli docela nespokojeni. Snídaně velmi strohé. O kávu a čaj jsme si museli každé ráno požádat. Na večeře se dlouho čekalo a to na každý chod. Na stole nebyla cena za nápoje.

Služby hotelu
Hotel v celku dobrý, dobrá lokalita, tiché prostředí. Co se týče majitelů a obsluhy, snažili se, ale připadalo nám to celé neorganizované. Přes den se nadalo zakoupit pití ani jídlo přímo v hotelu.

Anonym, 16.02.2018, Datum pobytu: 7.2. - 11.2.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Štýrsko, Hotel: Timmelbauerhof

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Úžasné

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Úžasné Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Skvělé

Strava
Vynikající

Služby hotelu
Nadstandardní

Bohumil V., 08.02.2018, Datum pobytu: 1.2. - 4.2.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Štýrsko, Hotel: Stigenwirth

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 fotografie

Celkem: 9,6 Byli jsme spokojeni. Vše dopadlo tak, jak jsme to s cestovkou domluvili.

  • 9,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme spokojeni. Vše dopadlo tak, jak jsme to s cestovkou domluvili. Zobrazit celou recenzi

Josef Čízek, 02.01.2018, Datum pobytu: 28.12. - 30.12.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Štýrsko, Hotel: Alpenhotel Lanz

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Z Prahy je to trochu courání (450 km / 6 hod), ale z pobytu jsem byl nadšený vzhledem k snadné dostupnosti sjezdovek (vše ostatní je v...

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Cena
  • 9 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Z Prahy je to trochu courání (450 km / 6 hod), ale z pobytu jsem byl nadšený vzhledem k snadné dostupnosti sjezdovek (vše ostatní je v tomto případě podružné). Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj krásný, s výhledem na sjezdovku. V noci je tu klid (uřvaní Maďárci mají v 9 večerku).

Strava
Snídaně a večeře jsou jedním slovem obžerství. Restaurace má více oddělených místností, kdo chce mít klid, může stolovat v "bezharantové zóně".

Služby hotelu
WiFi téměř nefungovala (možná jsem bydlel v odlehlém pokoji), sauně by neuškodil ochlazovací bazének. Přiměřeně prostorné parkoviště zdarma. Lyžárna taky OK.

Sjezdovky
Pro začátečníka, mírně pokročilého nebo rodiny s dětmi prostě ráj, dobří lyžaři možná ohrnou nos. Nadšený jsem byl z dostatečně širokých červených sjezdovek 1, 2, 8, pěkná je i členitá 11 a "vyhlídkové" trasy 1a, 13. Jedna z lanovek je hned za hotelem, ke druhé se snadno přejede. Většina sjezdovek je dostupná ze 2 šestisedaček, vleky lze téměř ignorovat. Nahoře docela fouká vichr, v dolní polovině už je to OK. Permanentka za 41 EUR je cca o 20% levnější než ve větších střediscích. Nějak jsem nepochopil partnerství s areálem Kreischberg (společná permanentka) - je to docela "z ruky", nemá smysl tam jezdit, když jsou sjezdovky pár kroků od hotelu.

Miroslav Budín, 30.12.2017, Datum pobytu: 26.12. - 30.12.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Štýrsko, Hotel: Lachtalhaus

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 2 3 4 5 6 7 8

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622