Recenze hotelů
Štýrsko - Rakousko

Napište svou recenzi

Celkem: 9,6 Skvělá zimní dovolená, nemělo to chybu!

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Cena
  • 9 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Skvělá zimní dovolená, nemělo to chybu! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Rodinný hotel s příjemnou atmosférou a s velice milým personálem.

Velmi prostorný pokoj se samostaným WC a koupelnou.

Strava
Bohatý výběr k snídani, k večeři výběr ze 2 menu: naprosto vynikající a chutné včetně desertu, obrovské porce.

Služby hotelu
K dispozici sauna v ceně ubytování, parkování rovněž v ceně.

Obdrželi jsme rovněž Wintercard - slevy na různé služby v oblasti Ramsau, např. sleva na běžkařskou permanentku.

Sjezdovky
Výběr ze 4 velkých lyžařských areálů v oblasti Schladmingu.

Zastávka skibusu rovnou před hotelem.

Běžkařské stopy také přímo u hotelu, jen pár kroků od vchodu. Celkem téměř 150 km pravidelně upravovaných běžkařských stop v oblasti Ramsau.

Radek K., 12.04.2018, Datum pobytu: 19.3. - 23.3.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Štýrsko, Hotel: Gasthof Stockerwirt

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,6 Hotel v pořádku ale bylo mi slíbeno že tam jezdí skibus, ten ale jezdí 700m od hotelu což je na cestu v lyžařských botách daleko a jezdí...

  • 8 Ubytování
  • 5 Strava
  • 6 Cena
  • 6 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Hotel v pořádku ale bylo mi slíbeno že tam jezdí skibus, ten ale jezdí 700m od hotelu což je na cestu v lyžařských botách daleko a jezdí v dlouhých intervalech. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velmi dobré

Strava
Průměrná

Služby hotelu
Dobré

Sjezdovky
Výborné

Zdeněk Novák, 06.03.2018, Datum pobytu: 24.2. - 3.3.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Štýrsko, Hotel: Timmelbauerhof

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 7,4 Príjemný personál, chutné jídlo i když porce bych zvládnul větší. Příjemné okolí a nespočetně možností pro lyřaže, turisty i běžkaře.

  • 7,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 10 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Príjemný personál, chutné jídlo i když porce bych zvládnul větší. Příjemné okolí a nespočetně možností pro lyřaže, turisty i běžkaře. Zobrazit celou recenzi

Dalibor D., 26.02.2018, Datum pobytu: 18.2. - 22.2.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Štýrsko, Hotel: Timmelbauerhof

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,4 Ohodnocení v procentech: 74%. Hotel pěkný, strava a služby už méně.

  • 6,5 Ubytování
  • 4 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Ohodnocení v procentech: 74%. Hotel pěkný, strava a služby už méně. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování v hotelu dobré, standardní.

Strava
Se stravou jsme byli docela nespokojeni. Snídaně velmi strohé. O kávu a čaj jsme si museli každé ráno požádat. Na večeře se dlouho čekalo a to na každý chod. Na stole nebyla cena za nápoje.

Služby hotelu
Hotel v celku dobrý, dobrá lokalita, tiché prostředí. Co se týče majitelů a obsluhy, snažili se, ale připadalo nám to celé neorganizované. Přes den se nadalo zakoupit pití ani jídlo přímo v hotelu.

Anonym, 16.02.2018, Datum pobytu: 7.2. - 11.2.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Štýrsko, Hotel: Timmelbauerhof

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Úžasné

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Úžasné Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Skvělé

Strava
Vynikající

Služby hotelu
Nadstandardní

Bohumil V., 08.02.2018, Datum pobytu: 1.2. - 4.2.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Štýrsko, Hotel: Stigenwirth

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 fotografie

Celkem: 9,6 Byli jsme spokojeni. Vše dopadlo tak, jak jsme to s cestovkou domluvili.

  • 9,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme spokojeni. Vše dopadlo tak, jak jsme to s cestovkou domluvili. Zobrazit celou recenzi

Josef Čízek, 02.01.2018, Datum pobytu: 28.12. - 30.12.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Štýrsko, Hotel: Alpenhotel Lanz

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Z Prahy je to trochu courání (450 km / 6 hod), ale z pobytu jsem byl nadšený vzhledem k snadné dostupnosti sjezdovek (vše ostatní je v...

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Cena
  • 9 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Z Prahy je to trochu courání (450 km / 6 hod), ale z pobytu jsem byl nadšený vzhledem k snadné dostupnosti sjezdovek (vše ostatní je v tomto případě podružné). Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj krásný, s výhledem na sjezdovku. V noci je tu klid (uřvaní Maďárci mají v 9 večerku).

Strava
Snídaně a večeře jsou jedním slovem obžerství. Restaurace má více oddělených místností, kdo chce mít klid, může stolovat v "bezharantové zóně".

Služby hotelu
WiFi téměř nefungovala (možná jsem bydlel v odlehlém pokoji), sauně by neuškodil ochlazovací bazének. Přiměřeně prostorné parkoviště zdarma. Lyžárna taky OK.

Sjezdovky
Pro začátečníka, mírně pokročilého nebo rodiny s dětmi prostě ráj, dobří lyžaři možná ohrnou nos. Nadšený jsem byl z dostatečně širokých červených sjezdovek 1, 2, 8, pěkná je i členitá 11 a "vyhlídkové" trasy 1a, 13. Jedna z lanovek je hned za hotelem, ke druhé se snadno přejede. Většina sjezdovek je dostupná ze 2 šestisedaček, vleky lze téměř ignorovat. Nahoře docela fouká vichr, v dolní polovině už je to OK. Permanentka za 41 EUR je cca o 20% levnější než ve větších střediscích. Nějak jsem nepochopil partnerství s areálem Kreischberg (společná permanentka) - je to docela "z ruky", nemá smysl tam jezdit, když jsou sjezdovky pár kroků od hotelu.

Miroslav Budín, 30.12.2017, Datum pobytu: 26.12. - 30.12.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Štýrsko, Hotel: Lachtalhaus

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4 Hodně záleží na počasí. Byli jsme 3 dospělí a 14-tiletý mladík na 5 nocí. První tři dny i s programem ( Edelrutehutte a Groser...

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Hodně záleží na počasí. Byli jsme 3 dospělí a 14-tiletý mladík na 5 nocí. První tři dny i s programem ( Edelrutehutte a Groser Scheibelsee, vodní stezka, minigolf v Knittelfeldu, tůra mezi korunami stromů v Rachau apod. ) vyšly i díky počasí perfektně, 4. den díky termálním lázním ve Fohnsdorfu přes nepřízeň počasí také, 5. den - stálý déšť - jakási nouzovka návštěva věže v Judenburgu, hraní her v kombinaci s hotelovým krytým bazénem (celkem malý, ale fajn). 6. den opět pršelo, tak jsme po snídani v pohodě odjeli. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Měli jsme 2 celkově příjemné pokoje s výhledem na hory. Žádný luxus, ale čisto, pro 2 osoby v pokoji v létě dost prostoru vč. úložného. Wifi na pokoji fungovala. Sprcha, WC a umyvadlo (vč. fénu) na dost malém prostoru, ale dost dobře rozmístěno, teplá voda tekla, byl pouze prostředek na mytí rukou, osušky a ručníky měněny dle potřeby - co je na zemi se mění. Na žádném z pokojů není balkon, ale je příjemný okenní výklenek s kulatým stolem, ke kterému si mohou sednout třeba 4 lidi (tedy pokud není využívána přistýlka).

Strava
Měli jsme normální polopenzi za 18 EU za osobu a den. Což obnášelo docela slušnou snídani vč. nápojů (dalo se vybrat sladké i slané, ne luxusní výběr, ale třeba croissanty a míchaná vajíčka měli skvělé). Dále večeři: polévka (celkem šla), výběr ze 3 jídel (3. jídlo bylo vegetariánské) - vybíralo se při snídani, vždy jsme se dobře najedli, součástí je i celkem skromný zeleninový bufet a nějaký sladký dezert. Nápoje se hradí zvlášť při závěrečném vyúčtování. Doporučuji vyžádat si nápojový lístek. Třeba víno je poměrně drahé: 1/8 vína je za 3.40 EU. Stejně tak je neracionální vzít si třeba 3x třetinku minerální vody a 2,20 EU, když 1 l stojí 3,5 EU.

Služby hotelu
Jde z mého pohledu o velmi sympatický tzv. rodinný hotel, který nám poskytl vše, co nabízel.

Pláž
Malinko jsem doufala, že se někde v závěru srpna bude možné i vykoupat někde v přírodě. Také jsem očekávala, že někde v dosahu v létě bude nějaká funkční lanovka. To mě trochu zklamalo.

Anonym, 03.09.2017, Datum pobytu: 29.8. - 3.9.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Štýrsko, Hotel: Sonnhof (Hohentauern)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Spokojení

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Spokojení Zobrazit celou recenzi

Libor C., 29.08.2017, Datum pobytu: 20.8. - 24.8.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Štýrsko, Hotel: JUFA Donnersbachwald

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Byli jsme moc spokojeni, vše bylo na výborné úrovni.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme moc spokojeni, vše bylo na výborné úrovni. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl prostorný, dobře vybavený, jedině vana v koupelně byla pod šiknou střechou, takže pro vyšší postavy ne zrovna ideální. Příjemný byl i balkon s odpoledním sluncem.

Strava
Strava v rakouském stylu, všeho dost. Snídaně se švédským stolem, večeře na výběr ze dvou jídel - polévka, salát, hlavní jídlo, dezert.

Služby hotelu
Kromě očekávaného standardu byla v ceně i Sommercard, s kterou jsme měli zdarma např. lanovku na Dachstein, mýtné a další vstupy, také jízdy hromadnou dopravou, ty jsme ani nevyužili.

Pláž
Alpská příroda je prostě unikátní a také všude čisto a ochota. Rádi do Rakouska jezdíme.

Irena S., 21.08.2017, Datum pobytu: 14.8. - 17.8.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Štýrsko, Hotel: Gasthof Stockerwirt

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 2 3 4 5 6 7 8

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622

string(14) "smartPixelCode"
NULL