Recenze hotelů
Stubaital - Rakousko

Napište svou recenzi

Celkem: 5,2 Místo dobré, SKI bus blízko, na lyž. středisko Shlick 2000 byla cesta SKI busem cca 5 minut, na ledovec Stubai cca 40 minut. Pro...

  • 5 Ubytování
  • 4 Strava
  • 8 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Místo dobré, SKI bus blízko, na lyž. středisko Shlick 2000 byla cesta SKI busem cca 5 minut, na ledovec Stubai cca 40 minut. Pro parkování auta bylo málo místa. Cca 15 pokojů je umístěná nad hospodou, takže v chodbě byl pořád pach z cigaret,večer bylo slyšet "hospodský" ruch. Do restaurace na jídlo se nedá přejít vnitřními prostory. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Stroze vybavený pokoj, s balkonem společným pro dva pokoje. Koupelna bez fénu.

Strava
Na snídani nebyla k dispozici zelenina, ovoce ani žádné sladké pečivo. Chyběly měkké sýry, paštiky. Kdo přišel na snídani později neměl často z čeho vybírat. Káva nic moc. Na večeři byly často smažené nebo fritované potraviny. Salátový bufet byl dobrý, polévky velmi malé porce. Ale hlady jsme netrpěli.

Služby hotelu
Do uvedeného hotelu už bych nejela, hlavně z důvodu umístění pokoje nad hospodou.

Lyžárna je k dispozici, ale bez možnosti vysoušet lyžarské boty.

Eva S., 18.03.2019, Datum pobytu: 9.3. - 15.3.2019
Oblast: Rakousko Rakousko, Stubaital, Hotel: Gasthof Hofer

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,8 Chybne informace

  • 4,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 5 Cena
  • 9 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Chybne informace Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Zaplatili jsme za rodinny pokoj. Jelikoz nikde neni uvedene, ze jsou toiletty na patre byli jsme docela v soku. Delit si toilettu se sesti pokojeme to je docela drsny a to se dvema detma. Diky ochotnosti majitele jsme se mohli nastehovat na dve noci do apartmanu a na tu posledni noc jsme zase museli do toho puvodniho pokoje. Musim rict, ze jsme na Invii docela nestvany a uz urcite prez ni nic kupovat nebudeme. Toilette na pokoji se v dnesni dobe standard a pokud tomu tak neni, tak to v popisu musi byt uvedene.!!!!!!

Strava
Snidane dobry standard. Vecere mela tri chody, porce byly dostacujici a kdo chtel mohl si kdykoli pridat. Vyborny salat a deserty. Majitel vari sam a dela i vybornou pizzu.

Služby hotelu
Privetivost, ochota a spokojenost hostu , je moto majitelu. Mockrat dekujeme celemu tymu.

Sjezdovky
Na Stubaitalergletscher jezdime vic nez patnact roku a vzdycky si nadherne zalyzujeme. Vyhoda je, ze deti do deseti let jezdi z darma.

Kamila Neft, 12.03.2019, Datum pobytu: 6.3. - 9.3.2019
Oblast: Rakousko Rakousko, Stubaital, Hotel: Gasthaus Falbesoner

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Super dovolená, měli jsme štěstí na krásné počasí, takže i nádherné lyžování na ledovci

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Super dovolená, měli jsme štěstí na krásné počasí, takže i nádherné lyžování na ledovci Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Největší spokojenost

Strava
Snídaně výborná, večeře ještě lepší. Polévka, předkrm, hlavní jídlo (výběr ze tří menu), salátový bufet a moučník...

Služby hotelu
Super

Šárka J., 25.02.2019, Datum pobytu: 16.2. - 20.2.2019
Oblast: Rakousko Rakousko, Stubaital, Hotel: Almhof

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 Vynikající

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Vynikající Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Špičkové

Strava
Pestrá

Služby hotelu
Super

Pláž
Pláže jsem si neužil,byl jsem na zimní dovolené v rakouských Alpách.

František Tlučhuba, 20.02.2019, Datum pobytu: 14.2. - 17.2.2019
Oblast: Rakousko Rakousko, Stubaital, Hotel: Tirolerhof

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Lyžařská dovolená splinila naše očekávání.

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Lyžařská dovolená splinila naše očekávání. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytováni je vynikající, čistota pokoje perfektní. Jidlo fantazie, výběr se 4 hlavních chodů i vegetariánské varianty. Co nás trochu překvapilo, že v hotelu neberou karty!!! U Stubaier gletscher i u Schlick 2000 jsou naštěstí bankomaty.

Strava
Perfektní. Snídaně bohaté, vajíčka na různé způsoby dělali čerstvá. Různé druhy pečiva.

Po večeři jsme se doslova odkutaleli do pokoje.Salatovy bar, polévka, hlavní chod, dezert. Všechny pokrmy byly vynikající. Jako by vám vařila vaše babička.

Služby hotelu
Chybí platba kartou, jinak jsme byli spokojeni. Saunu jsme nevyužili, protože na skipas mate vstup do místního bazénu zdarma. Je tam tobogan, vnitřní bazén a sauna svět, kde je vstup v neděli zdarma.

Pláž
Lyžařská střediska byla v době naši návštěvy otevřená dvě. Schlick 2000 a Stubaier gletscher. Ze středisek mám smíšené pocity. Nechápu, jak je někdo muže doporucovat rodinám s dětmi. Většina sjezdovek není vhodná pro děti - přejezdy mezi některými místy jsou úzká a nechráněná a v případě nevybírání oblouku dítě kamsi muže spadnout. Jinak jsem si jako lyžař přišel na své. Sjezdovky byly náročné, strmé a dlouhé.

Ještě menší postřeh na Schlick 2000 jsme toho nejezdili víc než na Stubaier gletscher - tam jsem měla pocit, ze spiš sedíme v lanovkách než ze lyzujeme. Ale sjezd z 3212 m az dolu do 1700m stál za to.

Jana A., 24.12.2018, Datum pobytu: 15.12. - 19.12.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Stubaital, Hotel: Haas

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 4 * zaplaceny byl 4-lůžkový pokoj ale dostali jen 3-lůžkový, každopadně přijeli ve třech lidech

  • 4 Ubytování
  • 4 Strava
  • 4 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
* zaplaceny byl 4-lůžkový pokoj ale dostali jen 3-lůžkový, každopadně přijeli ve třech lidech Zobrazit celou recenzi

Anonym, 20.04.2018, Datum pobytu: 7.4. - 10.4.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Stubaital, Hotel: Alphof

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4 Na hotelu strava průměrná. U snídaně mi chybělo sladké pečivo a ovoce. Sjezdovky byly úžasné.

  • 9 Ubytování
  • 6 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Na hotelu strava průměrná. U snídaně mi chybělo sladké pečivo a ovoce. Sjezdovky byly úžasné. Zobrazit celou recenzi

Kristína V., 20.03.2018, Datum pobytu: 14.3. - 17.3.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Stubaital, Hotel: Gasthof Hofer

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,2 Personál byl ochotný ,trošku starost s parkováním u hotelu , ale nakonec jsme vždy nějak zaparkovali. Ubytování je dostatečné, ale znovu...

  • 5,5 Ubytování
  • 4 Strava
  • 6 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Personál byl ochotný ,trošku starost s parkováním u hotelu , ale nakonec jsme vždy nějak zaparkovali. Ubytování je dostatečné, ale znovu bych na tento hotel asi nešel. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Dostatečné trochu tady byl cítit kouř ze spodní kuřárny a na WC negungovalo odsávání . Jinak průměr.

Strava
Čekali jsem trochu pestřejší starvu. Ovoce nebylo vůbec a zelenina dost omezený výběr . Trhaný ledový salát, rajče a okurka. Pak tam byly nějaké fazolky a kukuřice z konzervy. Snídaně kdo pozdě chodí sám sobě škodí po půl hodině už byl dost omezený výběr i z tak omezeného výběru na začátku.

Služby hotelu
Nestačili jsme nic využít tak nevím.

Pláž
Byla to zimní dovolená Stubaiský ledovec doporučuji je zde vše co má být k dobrému lyžování.

Petr K., 20.03.2018, Datum pobytu: 14.3. - 17.3.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Stubaital, Hotel: Gasthof Hofer

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Super, za tú cenu vynikajúce!

  • 8,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Cena
  • 10 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Super, za tú cenu vynikajúce! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
na 3 hviezdy super!

Strava
výborná

Služby hotelu
Výborný wellnes

Sjezdovky
výborné - 2 super lyžiarske centrá v dosahu - Axamer Lizum a Stubaier Gletcher

Peter Remeník, 14.03.2018, Datum pobytu: 8.3. - 11.3.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Stubaital, Hotel: Gasthof Götznerhof (Götzens)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Stubai 1 fotografie

Celkem: 6 Skvělé lyžování ale nespokojenost s ubytováním.

  • 5 Ubytování
  • 4 Strava
  • 6 Cena
  • 10 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Skvělé lyžování ale nespokojenost s ubytováním. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Rodinný pokoj byl dostatečně velký, s balkonem. Velmi nepříjemné bylo umístění kuřárny hned za vchodem do budovy a přímo naproti schodišti. Dveře do pokoje tedy musely být stále zavřené. Pro nekuřáky naprosto nevhodné ubytování.

Strava
Večeře chutné, výběr ze dvou hlavních jídel. Tradiční místní pokrmy. Salátový bufet stále stejný. Dezert čtyřikrát ze sedmi dnů zmrzlina - jeden kopeček. Jednou snaps (druhá varianta byla ledová káva)

Snídaně velmi chudé , světlá kaiserka , čtyři druhy salámu, dva tvrdého sýra, marmeláda, vejce natvrdo. Jogurt a dva druhy müsli. Celý týden téměř beze změny. Ovoce jen jednou během týdne.

Celozrnné pečivo ani jednou.

Služby hotelu
Využili jsme jen lyžárnu.

Sjezdovky
Skvělé dvě nové sjezdovky na Schlicku 2000 včetně nové sedačkové lanovky. Středisko Schlick dostupné skibusem za 4 minuty. Na ledovec je pohodlnější vyrazit autem.

Martin P., 21.02.2018, Datum pobytu: 10.2. - 17.2.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Stubaital, Hotel: Gasthof Hofer

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)