Recenze hotelů
Stubaital - Rakousko

Napište svou recenzi

Celkem: 8 dobré

  • 7,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Cena
  • 8 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
dobré Zobrazit celou recenzi

Ubytování
průměr

Strava
dobrá

Služby hotelu
dobré

Sjezdovky
průměr

Půta Pavel, 07.02.2018, Datum pobytu: 1.2. - 4.2.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Stubaital, Hotel: Gasthof Götznerhof (Götzens)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4 Klidný penzion s výbornou kuchyní.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Cena
  • 3 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Klidný penzion s výbornou kuchyní. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování je dobré v pokoji se starším vybavením.

Strava
Vynikající večeře, hotel má skvělého kuchaře.

Služby hotelu
Služby velmi dobré, hlavně sauna.

Sjezdovky
Ledovec Stubai byl bohužel po celou dobu uzavřen z důvodu lavinového nebezpečí.

Menší střediska v okolí mají bohužel jen vleky a jsou hůře upravovaná.

Ing. Michal Malý, 26.01.2018, Datum pobytu: 20.1. - 23.1.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Stubaital, Hotel: Penzion Almrausch

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 ubytovani velmi prijemne, odpovidajici rakouskym zvyklostem, skvela kuchyne, cele udoli velmi malebne, sjezdovky v rozumne vzdalenosti...

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Cena
  • 9 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
ubytovani velmi prijemne, odpovidajici rakouskym zvyklostem, skvela kuchyne, cele udoli velmi malebne, sjezdovky v rozumne vzdalenosti autem ci skibusem Zobrazit celou recenzi

Stanislav John, 06.05.2017, Datum pobytu: 14.3. - 18.3.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Stubaital, Hotel: Penzion Almrausch

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Byli jsme se vším spokojeni.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Cena
  • 9 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Byli jsme se vším spokojeni. Zobrazit celou recenzi

Renata K., 25.03.2017, Datum pobytu: 18.2. - 25.2.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Stubaital, Hotel: Alphof

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,4 Dovolená super ale ubytování katastrofa.

  • 2 Ubytování
  • 8 Strava
  • 5 Cena
  • 10 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Dovolená super ale ubytování katastrofa. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Nekuřácký hotel, a přesto pokpje zakouřené, topení fungující jen po stížnosti k vedení hotelu, jídelna sousedící s kuřáckým barem, jen přes lítačky takže smrad z cigaret i v jídelně.

Služby hotelu
Lyžárna nezabezpečena, zamyká se až v 10 večer jinak celý den otevřené dveře. Hinak velnes bez chyby.

Sjezdovky
V těsné blízkosti olympijský park a stubai v dojezdove vzdalenosti.

Jan Poláček, 14.03.2017, Datum pobytu: 8.3. - 11.3.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Stubaital, Hotel: Gasthof Götznerhof (Götzens)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 kvalitní ubytování i strava

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Cena
  • 9 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
kvalitní ubytování i strava Zobrazit celou recenzi

Ubytování
čisté, útulné

Strava
výtečná

Anonym, 22.02.2017, Datum pobytu: 15.2. - 19.2.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Stubaital, Hotel: Alphof

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,4 Cena / Výkon OK

  • 6 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Cena / Výkon OK Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje standart, postele příšerné.

Strava
Výborná

Služby hotelu
Kvalitní

Pláž
Jinak hotel se nejmenuje Haas, jak je uváděn v nabídce, ale Klima.

Zbyněk K., 20.02.2017, Datum pobytu: 14.2. - 17.2.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Stubaital, Hotel: Haas

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Do Stubaiského údolí jezdíme již sedm let a vždy jsme byli spokojeni.

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Cena
  • 9 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Do Stubaiského údolí jezdíme již sedm let a vždy jsme byli spokojeni. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj pro dva dospělé a dvě děti byl dostatečně prostorný. Hotel je snadno dostupný z hlavní komunikace.

Jediným nedostatkem byla nemožnost regulace topení - na noc se pouštělo centrální vytápění - řešili jsme otevřením ventilace na balkón.

Strava
Snídaně formou švédských stolů , nabídka se opakovala každý den, ale nebyl problém si vybrat. Na svačinu mezi třetí a pátou hodinou odpolední moc lidí nechodilo. Podává se káva nebo čas a k tomu je na výběr něco sladkého - štrůdl nebo různé dortíky.

Večeře se skládá z pěti chodů - salátový bufet, předkrm , polévka, hlavní chod a sladká tečka. Jídlo vypadalo a chutnalo výborně.

Služby hotelu
Ze služeb hotelu jsme využívali vířivku a saunu. Na recepci se také dají koupit skipasy. přímo od hotelu jede dvakrát denně skibus až na ledovec. Na Schlick je třeba jet vlastním vozem nebo dojít na skibus do města.

Sjezdovky
Na ledovci je vždy hodně lidí a tak jsou odpoledne hlavně modré sjezdovky dost zničené. Středisko Schlick je sice menší ale klidnější a sjezdovky jsou lépe upravené. Je to ale níže položené středisko a tak za teplého počasí také odpoledne část sjezdovek trpí a v rozbředlém sněhu je lyžování náročnější.

Martin P., 14.02.2017, Datum pobytu: 7.2. - 11.2.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Stubaital, Hotel: Almhof

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,8 Ubytovani zakladni, ale dobra kuchyne. Cena odpovida kvalite.

  • 5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 6 Cena
  • 6 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Ubytovani zakladni, ale dobra kuchyne. Cena odpovida kvalite. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovani bylo prumerne, ale odpovidalo cene. Na prespani dostacujici.

Hotel je starsi, trosku je v nem citit zvlastni pach. Vedle jidelny je kuracky bar, pro nekuraky trosku problem. Ale nezasahuje do obyvaci casti hotelu.

Strava
Strava byla velmi dobra. Pestry bufet jak na snidani, tak veceri.

Služby hotelu
Wellness spise podprumerne, whirpool nedoporucuji pouzivat. Myslim, ze voda se moc casto nemeni. Sauna a para uchazejici.

Jinak pani majitelka prijemna, snazise pomoci a vyjit vstric.

Sjezdovky
Muttereralm je v dosahu skibusu. Stredisko s malym mnozstvim sjezdovek, ale pro rodinu dostacujici.

Schlick2000 v dojezdnosti autem, cenove srovnatelne s Muttereralm, vetsi vyber sjezdovek, vyssi poloha mista.

Romana Leblová, 08.02.2017, Datum pobytu: 2.2. - 5.2.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Stubaital, Hotel: Gasthof Götznerhof (Götzens)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Hotel Almhof je typický horský hotel s kompletní výbavou včetně wellness. Velmi příjemní zaměstnaci hotelu.

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Cena
  • 9 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Hotel Almhof je typický horský hotel s kompletní výbavou včetně wellness. Velmi příjemní zaměstnaci hotelu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj velmi prostorný, velká ložnice a menší jídelní kout na odpolední posezení. Vše čisté, udržované

Strava
Výborná, více než je zdrávo.

Služby hotelu
Komplexní a velmi příjemné.

Aleš Kratochvíl, 04.02.2017, Datum pobytu: 24.1. - 28.1.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Stubaital, Hotel: Almhof

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 2 3 4 5 6

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622