Recenze hotelů
Stubaital - Rakousko

Napište svou recenzi

Celkem: 8,4 Hodnotím čas strávený v tomto hotelu a okolí ,jako skvěle strávený a objevný čas .Vše se nám líbilo a nevím co bych hodnotil jako špatné.

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Hodnotím čas strávený v tomto hotelu a okolí ,jako skvěle strávený a objevný čas .Vše se nám líbilo a nevím co bych hodnotil jako špatné. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování splnilo mé očekávání ,jídlo velmi dobré .

Strava
strava velmi dobrá ,obsluha )slovenská skvělá(,není co hodnotit negativně.

Služby hotelu
jak jsem se zmínil služby skvělé.

Viktor Sucháček, 14.08.2019, Datum pobytu: 8.8. - 11.8.2019
Oblast: Rakousko Rakousko, Stubaital, Hotel: Brennerspitz

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Senzační jako v Rakousku ostatně vždy :-)

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Senzační jako v Rakousku ostatně vždy :-) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Naprosto vyhovující rakouský standard:-)

Strava
Výborné servírované večerní menu, salátový bar a dobrá vína. Snídaně formou bufetu. Vše ok)

Služby hotelu
Fajn bazén a wellnes, balkon s moc hezkým výhledem:-)

Dana F., 17.07.2019, Datum pobytu: 10.7. - 14.7.2019
Oblast: Rakousko Rakousko, Stubaital, Hotel: Brennerspitz

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Útulný hotel, milý personál hovořící slovensky, naprosto skvělá dovolená

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Útulný hotel, milý personál hovořící slovensky, naprosto skvělá dovolená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Protože jsme cestovali s většími dětmi, požadovali jsme čtyřlůžkový pokoj. Pokoj tvořily dvě oddělené ložnice, balkon, WC a ohromná koupelna se sprchovým koutem i vanou. Na pokoji k dispozici lednice, kávovar, trezor, v každé místnosti TV.

Strava
Snídaně - švédské stoly, velký výběr cereálií, sladkého i slaného pečiva, bílé, tmavé i celozrnné, různé druhy sýrů, salámů, paštik, losos, zelenina, čerstvé ovoce, opékaná slanina, párky, míchaná i vařená vejce, několik druhů džusů, čajů, sojové mléko. Při vstupu do restaurace se personál okamžitě dotazoval, jestli si přejete k snídani kakao či kávu a jakou, kterou šel připravovat čerstvou právě pro vás. Večeře - zeleninový bufet, dva druhy polévky, kompoty, čerstvé ovoce. Některé dny byl předkrm jako výběr ze tří možností z jídelního lístku - čerstvý špenát s vejce, těstoviny, jindy bufet - krevety, mušle, velký výběr ryb. Hlavní jídlo - výběr z jídelního lístku, zákusek - některé dny dle výběru z jídelního lístku, jindy bufet.

Služby hotelu
Parkoviště, lyžárna, bazén, sauna, vířivka, bar.

Pláž
Jednalo se o dovolenou spojenou s lyžováním. Hotel je umístěn nedaleko spodní stanice lyžařského střediska Schlick 2000. K lanovce jezdí v pravidelných intervalech autobus. Zastávka busu je v blízkosti hotelu. Další lyžařské středisko cca 4 km a ledovec Stubai cca 20 km. Do všech středisek jezdí po celý den autobus, který je zdarma.

Jana K., 24.04.2019, Datum pobytu: 18.4. - 21.4.2019
Oblast: Rakousko Rakousko, Stubaital, Hotel: Tirolerhof

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Velmi příjemný hotel se skvělými službami.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Cena
  • 10 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Velmi příjemný hotel se skvělými službami. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vkusně zařízené pokoje.

Strava
Exceletní kuchař s úžasnými nápady. Jídlo bylo skvělé, zvláště pak večeře.

Služby hotelu
Restaurace i wellness služby jsou na velmi dobré úrovni.

Sjezdovky
Sjezdovky jsou upravené, bohužel kvalita úpravy není úplně skvělá. Už po 10té hodině jsou na některých částech nerovná místa. Myslím že to souvisí s nedostatečnou úpravou rolbou.

Počty lanovek jsou dostačující a čekací doby jsou obvykle velmi krátké.

Michal Malý, 12.04.2019, Datum pobytu: 6.4. - 9.4.2019
Oblast: Rakousko Rakousko, Stubaital, Hotel: Almhof

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,2 Místo dobré, SKI bus blízko, na lyž. středisko Shlick 2000 byla cesta SKI busem cca 5 minut, na ledovec Stubai cca 40 minut. Pro...

  • 5 Ubytování
  • 4 Strava
  • 8 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Místo dobré, SKI bus blízko, na lyž. středisko Shlick 2000 byla cesta SKI busem cca 5 minut, na ledovec Stubai cca 40 minut. Pro parkování auta bylo málo místa. Cca 15 pokojů je umístěná nad hospodou, takže v chodbě byl pořád pach z cigaret,večer bylo slyšet "hospodský" ruch. Do restaurace na jídlo se nedá přejít vnitřními prostory. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Stroze vybavený pokoj, s balkonem společným pro dva pokoje. Koupelna bez fénu.

Strava
Na snídani nebyla k dispozici zelenina, ovoce ani žádné sladké pečivo. Chyběly měkké sýry, paštiky. Kdo přišel na snídani později neměl často z čeho vybírat. Káva nic moc. Na večeři byly často smažené nebo fritované potraviny. Salátový bufet byl dobrý, polévky velmi malé porce. Ale hlady jsme netrpěli.

Služby hotelu
Do uvedeného hotelu už bych nejela, hlavně z důvodu umístění pokoje nad hospodou.

Lyžárna je k dispozici, ale bez možnosti vysoušet lyžarské boty.

Eva S., 18.03.2019, Datum pobytu: 9.3. - 15.3.2019
Oblast: Rakousko Rakousko, Stubaital, Hotel: Gasthof Hofer

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,8 Chybne informace

  • 4,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 5 Cena
  • 9 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Chybne informace Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Zaplatili jsme za rodinny pokoj. Jelikoz nikde neni uvedene, ze jsou toiletty na patre byli jsme docela v soku. Delit si toilettu se sesti pokojeme to je docela drsny a to se dvema detma. Diky ochotnosti majitele jsme se mohli nastehovat na dve noci do apartmanu a na tu posledni noc jsme zase museli do toho puvodniho pokoje. Musim rict, ze jsme na Invii docela nestvany a uz urcite prez ni nic kupovat nebudeme. Toilette na pokoji se v dnesni dobe standard a pokud tomu tak neni, tak to v popisu musi byt uvedene.!!!!!!

Strava
Snidane dobry standard. Vecere mela tri chody, porce byly dostacujici a kdo chtel mohl si kdykoli pridat. Vyborny salat a deserty. Majitel vari sam a dela i vybornou pizzu.

Služby hotelu
Privetivost, ochota a spokojenost hostu , je moto majitelu. Mockrat dekujeme celemu tymu.

Sjezdovky
Na Stubaitalergletscher jezdime vic nez patnact roku a vzdycky si nadherne zalyzujeme. Vyhoda je, ze deti do deseti let jezdi z darma.

Kamila Neft, 12.03.2019, Datum pobytu: 6.3. - 9.3.2019
Oblast: Rakousko Rakousko, Stubaital, Hotel: Gasthaus Falbesoner

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Super dovolená, měli jsme štěstí na krásné počasí, takže i nádherné lyžování na ledovci

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Super dovolená, měli jsme štěstí na krásné počasí, takže i nádherné lyžování na ledovci Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Největší spokojenost

Strava
Snídaně výborná, večeře ještě lepší. Polévka, předkrm, hlavní jídlo (výběr ze tří menu), salátový bufet a moučník...

Služby hotelu
Super

Šárka J., 25.02.2019, Datum pobytu: 16.2. - 20.2.2019
Oblast: Rakousko Rakousko, Stubaital, Hotel: Almhof

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 Vynikající

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Vynikající Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Špičkové

Strava
Pestrá

Služby hotelu
Super

Pláž
Pláže jsem si neužil,byl jsem na zimní dovolené v rakouských Alpách.

František Tlučhuba, 20.02.2019, Datum pobytu: 14.2. - 17.2.2019
Oblast: Rakousko Rakousko, Stubaital, Hotel: Tirolerhof

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Lyžařská dovolená splinila naše očekávání.

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Lyžařská dovolená splinila naše očekávání. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytováni je vynikající, čistota pokoje perfektní. Jidlo fantazie, výběr se 4 hlavních chodů i vegetariánské varianty. Co nás trochu překvapilo, že v hotelu neberou karty!!! U Stubaier gletscher i u Schlick 2000 jsou naštěstí bankomaty.

Strava
Perfektní. Snídaně bohaté, vajíčka na různé způsoby dělali čerstvá. Různé druhy pečiva.

Po večeři jsme se doslova odkutaleli do pokoje.Salatovy bar, polévka, hlavní chod, dezert. Všechny pokrmy byly vynikající. Jako by vám vařila vaše babička.

Služby hotelu
Chybí platba kartou, jinak jsme byli spokojeni. Saunu jsme nevyužili, protože na skipas mate vstup do místního bazénu zdarma. Je tam tobogan, vnitřní bazén a sauna svět, kde je vstup v neděli zdarma.

Pláž
Lyžařská střediska byla v době naši návštěvy otevřená dvě. Schlick 2000 a Stubaier gletscher. Ze středisek mám smíšené pocity. Nechápu, jak je někdo muže doporucovat rodinám s dětmi. Většina sjezdovek není vhodná pro děti - přejezdy mezi některými místy jsou úzká a nechráněná a v případě nevybírání oblouku dítě kamsi muže spadnout. Jinak jsem si jako lyžař přišel na své. Sjezdovky byly náročné, strmé a dlouhé.

Ještě menší postřeh na Schlick 2000 jsme toho nejezdili víc než na Stubaier gletscher - tam jsem měla pocit, ze spiš sedíme v lanovkách než ze lyzujeme. Ale sjezd z 3212 m az dolu do 1700m stál za to.

Jana A., 24.12.2018, Datum pobytu: 15.12. - 19.12.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Stubaital, Hotel: Haas

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 4 * zaplaceny byl 4-lůžkový pokoj ale dostali jen 3-lůžkový, každopadně přijeli ve třech lidech

  • 4 Ubytování
  • 4 Strava
  • 4 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
* zaplaceny byl 4-lůžkový pokoj ale dostali jen 3-lůžkový, každopadně přijeli ve třech lidech Zobrazit celou recenzi

Anonym, 20.04.2018, Datum pobytu: 7.4. - 10.4.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Stubaital, Hotel: Alphof

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)