Recenze hotelů
Skiwelt Brixental - Rakousko

Napište svou recenzi

Celkem: 9 Chata je umístěna velmi vhodně - s přímým napojením na vlek, zařízení je super funkční a většinou moderní a vkusné. Recepce schopná a...

  • 9 Ubytování
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Chata je umístěna velmi vhodně - s přímým napojením na vlek, zařízení je super funkční a většinou moderní a vkusné. Recepce schopná a vstřícná. Celkově doporučuji Zobrazit celou recenzi

Simon Hamersky, 08.02.2018, Datum pobytu: 27.1. - 3.2.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Skiwelt Brixental, Hotel: Resort Brixen im Thale

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 super dovolená

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Cena
  • 8 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
super dovolená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Dobré

Strava
Výborné

Služby hotelu
Skvělé

Sjezdovky
Dobré

Petra Z., 08.02.2018, Datum pobytu: 31.1. - 4.2.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Skiwelt Brixental, Hotel: Gasthof - Pension Kaiserblick

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,2 Byli jsme spokojeni.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Cena
  • 6 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Byli jsme spokojeni. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo vyhovující.

Strava
Strava byla bohatá a výběr dostačující.

Anonym, 03.02.2018, Datum pobytu: 17.1. - 24.1.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Skiwelt Brixental, Hotel: Gasthof - Pension Kaiserblick

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4 Naprostá spokojenost, nemám co dodat.

  • 7 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Naprostá spokojenost, nemám co dodat. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel je celý nový a krásně vybavený s nádhernými dekoracemi. Je rozdělen na dvě části. Hlavní budova a vedlejší budova. Nejsou propojeny žádným průchodem, takže jediná nevýhoda je, že do wellnessu musíte jít venkem a v zimě je to lehce nepříjemné. Musíte z vedlejší budovi chodit také venkem na snídaně a večeře. Jinak ubytování je krásné a hotel nádherný.

Strava
Skvělá, jídlo krásně servíované a lahodné. Večeře formou Menu a snídaně jako bufet. Vynikající.

Služby hotelu
Služby jsou fajn a odpvídající. Jen za vše se musí dopláce například Wifi na pokoji není zdarma, ale za příplatek.

Kateřina H., 30.01.2018, Datum pobytu: 24.1. - 27.1.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Skiwelt Brixental, Hotel: Hotel-Penzion Berghof

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 3,6 Ačkoliv jsme necekali luxusní ubytování v hotelu, ale obyčejné na statku s dvěma hvězdičkami, přesto trochu zklamání

  • 3 Ubytování
  • 2 Strava
  • 8 Okolí
  • 2 Cena

Celkové shrnutí
Ačkoliv jsme necekali luxusní ubytování v hotelu, ale obyčejné na statku s dvěma hvězdičkami, přesto trochu zklamání Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ačkoliv CK na fotografii prezentuje krásnou roubenku s balkonem,kytickami a krásným výhledem, vezte, že tyto pokoje jsou určené pro německé a rakouské klienty a vy jako chudí Češi (byť platíte stejnou cenu), budete ubytování v podkroví bez balkonu, s výhledem do dvora a teplá voda vám poteče jen občas a to i přes urgenci u majitelů.

Strava
Strava jednoznačné zklamání - celý týden budete jist ke snídani ty samé dva druhy salámu, jeden druh platkoveho sýra a k tomu nějaké marmelády ve vanickach. Na cokoliv teplého ke snídani zapomeňte. Stejně tak večeře - každý den stejný zeleninový salát, celkem slané polévky a hlavní chod třeba guláš z hovězího masa, které se vařilo asi tak půl hodiny, čemuž odpovídá tuhost masa.

Pláž
Jediným plusem je okolí penzionu, které je opravdu okouzlující, ale musí vám vyjít počasí, což je ale obecná podmínka úspěšné dovolené v Alpách.

Patrik H., 24.07.2017, Datum pobytu: 16.7. - 21.7.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Skiwelt Brixental, Hotel: Pension Ottenhof

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 4,5 Pokud nebudete očekávat " rakouský standard ubytování", když se nebudete ohlížet na cenu vzhledem ke kvalitě ubytování, budete spokojeni.

  • 3 Ubytování
  • 4 Cena
  • 8 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Pokud nebudete očekávat " rakouský standard ubytování", když se nebudete ohlížet na cenu vzhledem ke kvalitě ubytování, budete spokojeni. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Bydleli jsme v apartmánu trilo4 (2 ložnice). Obyvací kucyňka byla prostorná. Vybavení kuchyně pro 4 osoby však nedostatečné.Ložnice byly velmi stísněné, sotva šly otevřít skříně ( zřejmě to někomu vadilo natolik, že jedné z nich odstranil jedno křídlo dvířek).Zrovna tak asi někoho naštvala lampička u postele a zářivka u linky. Všechny dveře silně vrzaly, takže jsme měli dokonalý- v noci často nechtěný- přehled o pohybu ostatních spolubydlících. K dispozici nebyly ( ani po žádosti o zapůjčení) žádné věci k udržení čistoty v průběhu pobytu- žádný smeták, rohožka, koupelnová předložka...takže platbou 50 Eur za závěrečný úklid jsme si vlastně zajistili i týden ve špíně. Topení bylo zřejmě podlahové, sušák chyběl- nikde tedy žádná šance usušit věci z lyžování. Komu vadí domácí hmyz ( rybenky), ať do tohoto apartmánu (č.24- depandance) raději nejezdí.Toto ubytování hodnotíme jako jedno z nejslabších, které jsme v Rakousku (a nebylo jich málo) zažili. Působilo to na nás dojmem " lhostejnosti majitele" .Celkem kladně hodnotíme vzdálenost ubytování ke sjezdovkám. Avšak je třeba hodně odvahy a štěstí k bezpečnému přechodu velmi silně frekventované hlavní silnice. S malými dětmi si to nedokážu představit. Bezpečná cesta ke svahu vede celkem krkolomným podchodem, ale to už se o příjemné vzdálenosti od sjezdovek nedá moc mluvit. Uvítali jsme možnost pobytu s domácím mazlíčkem.

Strava
Stravovací služby jsme nevyužívali, nemůžeme tedy hodnotit.

Služby hotelu
V hlavní budově je společná lyžárna- není pod zámkem. Ve vedlejším domě má každý apartmán svoji uzamykatelnou skříňku, je zde k dispozici i sušárna na lyžařské boty. Chyběla nám wifi, ale to jsme věděli již z popisu hotelu. Jinak jsme žádné další služby nevyužívali. Jak jsem již psala, uvítali bychom, kdyby byl k dispozici alespoň smetáček a lopatka na smetí a předložka v koupelně.

Sjezdovky
Středisko je velké, moderní, s velkým výběrem sjezdovek. Tratě upravené. Nabízí mnoho dalších služeb ( půjčovny, školy, skibusy, občerstvení). V našem termínu bylo hodně lidí jen o víkendu, ve všedních dnech bylo lyžařů znatelně ( příjemně) méně. Lyžování se nám tu moc líbilo.

Anonym, 19.02.2017, Datum pobytu: 12.2. - 19.2.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Skiwelt Brixental, Hotel: ScheffauerHof

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,8 Cena odpovídá kvalitě, jenom jsem se museli jednou stěhovat, z jiného pokoje na druhý.

  • 5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 6 Cena
  • 8 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Cena odpovídá kvalitě, jenom jsem se museli jednou stěhovat, z jiného pokoje na druhý. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
čisté, ale obyčejné, hotel je zařízen spíše na školní zájezdy, které tam byly. V noci hodně rušno. Nic pro náročné zákazníky.

Strava
snídaně jednotné, večeře malé porce.

Služby hotelu
Personál příjemný.

Sjezdovky
Dostupnost sjezdovek dobrá, ski bus u hotelu a za pět minut na sjezdovkách.

Jana B., 15.02.2017, Datum pobytu: 9.2. - 12.2.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Skiwelt Brixental, Hotel: Hauserwirt

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Vyborne

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Cena
  • 9 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Vyborne Zobrazit celou recenzi

Jana Rejmanova, 14.02.2017, Datum pobytu: 8.2. - 11.2.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Skiwelt Brixental, Hotel: Gasthof - Pension Kaiserblick

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 3,4 dobrý den, služby cestovní kanceláře hodnotím kladně, hotel již nikoliv.

  • 3 Ubytování
  • 3 Strava
  • 5 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
dobrý den,

služby cestovní kanceláře hodnotím kladně, hotel již nikoliv. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
dojem špatný, neboť se v hotelu nachází kuřárna a vzhledm k tomu, že byly neustále otevřeny dveře, kouř byl cítít v celé budově, i v pokoji. Bohužel při poptávce mne nenapadlo řešit, jestli se v hotelu kouří. Nepředpokládala jsem , že v dnešní době by to bylo vůbec možné. Měli jsem objednaný pokoj pro 3x dospělý a 1x dítě 15 let. Ubytováni jsme byli v pokoji s jedním dvoulůžkem a jednou palandou. Palanda byl nebyl problém, kdyby nebyla dlouhá 150cm...tam se opravdu nevejde ani 15 leté dítě, natož 18 letý syn měřící 190 cm..vzhledem k tomu, že s námi do hotelu přijeli jiní hosté a byli na jednu na noc ubytováni jinde, i když měli zde zaplacený pokoj, neodvážili jsme si říct o jiný a spali jsme na matracích na zemi. Tento hotel rozhoděn nedoporučíme nikomu.

Strava
snídaně - nic extra, 3 dny to samé. Pouze raječ, okurka, marmeláda, sýr a salám. žádné ovoce ani pití kromě čaje a kávy. Ani voda....večeře byly lepší, servítované,chutné ale mohla být k dispozici k pití alespoň obyčejná voda...

Služby hotelu
Majitel byl příjemný, ale bohužel ostatní nedostatky to zastínily...

Pláž
sjezdovky výborné, dostupnost cca 7 minut

Petra Cvrčková, 13.02.2017, Datum pobytu: 4.2. - 7.2.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Skiwelt Brixental, Hotel: Hauserwirt

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,2 NAprosta spokojenost, co bylo ocekavano, to bylo nabidnuto.

  • 7,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 10 Cena
  • 9 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
NAprosta spokojenost, co bylo ocekavano, to bylo nabidnuto. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Naprosto v pohode. Mozna zvukova netesnost mezi pokoji muze nekomu vadit, ale pokud mate svoji zabavu, je vam to jedno;)

Strava
Vecere skvele, snidane by mohla byt bohatsi, ale najist se do systosti není zadny problém.

Služby hotelu
Odpovida trihvezdickovemu penzionu. Za nas max. spokojenost.

Sjezdovky
Dojezd 20km necinil zadne potize, parkoviste jsou volna, blizko nastupnich stanic a zdarma. Pohoda.

Radim Mach, 13.02.2017, Datum pobytu: 4.2. - 9.2.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Skiwelt Brixental, Hotel: Gasthof - Pension Kaiserblick

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 2 3 4 5 6

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622