Recenze hotelů
Schladming / Dachstein - Rakousko

Napište svou recenzi

Celkem: 10 Hotel je výborně situován v centru města a blízko lanovky. Soukromé parkoviště, lyžárna, wellness, vynikající jídlo, výborný hotelový...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Hotel je výborně situován v centru města a blízko lanovky. Soukromé parkoviště, lyžárna, wellness, vynikající jídlo, výborný hotelový servis. Hotel doporučuji. Nevím akorát, jak by to bylo pro rodiny, které se nedomluví cizími jazyky. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotelový pokoj plně vybaven, včetně trezoru. Úklidová služba na jedničku, včetně denního úklidu a výměny ručníků. Pokoj disponuje jednou skříní, což mi přijde málo. Topení také pouze jedno, to znamená, že v případě, kdy přijdete ze sjezdovky a potřebujete usušit prádlo, tak je to trochu malé.

Strava
Stravování formou švédských stolů bylo pestré. Vždy jste našli vše čerstvé a v dostatečném množství. Servis hotelu jídla doplňoval. Chuťově vynikající.

Služby hotelu
Hotelový wellness byl perfektní. Velký prostorný wellness, který nabízí finskou saunu, bylinkovou saunu a infrasaunu byl vynikající. Vše čisté včetně ručníků. Odpočívárna byla veliká a ve wellnessu byl klid. Doporučuji si vzít s sebou župan. Ten se dá za poplatek 5€ vypůjčit na recepci.

Michal Cvrček, 19.04.2017, Datum pobytu: 12.4. - 16.4.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Schladming / Dachstein, Hotel: JUFA Schladming

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

JUFA Schladming, Schladming / Dachstein, Rakousko Michal Cvrček 2017-04-19 10 1 10 JUFA Schladming

Celkem: 7,8 Poměr cena výkon absolutně perfekní

  • 7 Ubytování
  • 9 Strava
  • 6 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Poměr cena výkon absolutně perfekní Zobrazit celou recenzi

Martin Gottwald, 05.04.2017, Datum pobytu: 29.3. - 1.4.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Schladming / Dachstein, Hotel: Penzion Sonnenhügel

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Penzion Sonnenhügel, Schladming / Dachstein, Rakousko Martin Gottwald 2017-04-05 7.8 1 10 Penzion Sonnenhügel

Celkem: 7,8 Ubytování na statku. Domácí, odpovídající ceně. Příjemná paní domácí, která umí anglicky. Jídlo jednoduché, avšak moc dobré.

  • 5,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Cena
  • 9 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Ubytování na statku. Domácí, odpovídající ceně. Příjemná paní domácí, která umí anglicky. Jídlo jednoduché, avšak moc dobré. Zobrazit celou recenzi

Anonym, 03.04.2017, Datum pobytu: 29.3. - 31.3.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Schladming / Dachstein, Hotel: Penzion Schweigerhof

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Penzion Schweigerhof, Schladming / Dachstein, Rakousko Anonym 2017-04-03 7.8 1 10 Penzion Schweigerhof, Ramsau am Dachstein

Celkem: 7,4 Celkově hodnotím pozitivně.

  • 6,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Celkově hodnotím pozitivně. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Kvalita ubytování vyhovující, sice je zařízení hotelu starší, nicméně všude čisto. Vhodné je upozornit na horší dostupnost autem v zimě. Na cestu to chce mít řetězy.

Strava
Strava vynikající. Snídaně by mohli být větší, nicméně najedli jsme se. Večeře byla pětichodová - naprostá spokojenost.

Služby hotelu
Služby hotelu jsou průměrné, výhodou je sauna. Jako hlavní nevýhodu vidím placené WI-FI 4 hodiny za 5€.

Ignác Jandák, 30.03.2017, Datum pobytu: 8.3. - 11.3.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Schladming / Dachstein, Hotel: Berghotel Türlwand

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Berghotel Türlwand, Schladming / Dachstein, Rakousko Ignác Jandák 2017-03-30 7.4 1 10 Berghotel Türlwand

Celkem: 7,8 Stručný popis trasy z Čech do Rakouska. Základní body př.České Budějovice, Dolní Dvořiště, Linz, Spital am Pyhrn, ale nebylo upozorněno,...

  • 7 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Stručný popis trasy z Čech do Rakouska. Základní body př.České Budějovice, Dolní Dvořiště, Linz, Spital am Pyhrn, ale nebylo upozorněno, že mezi Linzem a Liezenem je tunel kde se platí mítné. Chybí delegát na místě určení, aby nám řekl na co používat jaké kartičky výhod. Nebo předem zaslat v informacích potřebné upozornění na parkoviště, BUS zastávky. Kdo jede poprve hodně času ztratí zjišťovájím údajů. Měli jsme štěstí na Čechy, kteří už týden bydleli v hotelu a informovali nás o okolí, cestování a sjezdovkách. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo v pořádku. Klidné a čisté pokoje na odpočinek po lyžování.

Strava
Strava ta byla perfektní. Pohostinnost výborná. Jídlo velmi dobré.

Služby hotelu
Nemám připomínky vše bylo v pořádku.

Dana T., 24.03.2017, Datum pobytu: 14.3. - 17.3.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Schladming / Dachstein, Hotel: Post

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Post, Schladming / Dachstein, Rakousko Dana T. 2017-03-24 7.8 1 10 Post

Celkem: 8,4 Dovolená a lyžování perfektní, jen jsme měli požadavek mít 2 pokoje blízko sebe a nakonec byly pokoje každý v jiné budově...to bylo...

  • 7,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Cena
  • 9 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Dovolená a lyžování perfektní, jen jsme měli požadavek mít 2 pokoje blízko sebe a nakonec byly pokoje každý v jiné budově...to bylo jediné mínus letošní dovolené. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Za přiměřenou cenu dobrá kvalita.

Strava
Strava výborná, k té není co dodat :-)

Služby hotelu
V pořádku, jen při odjezdu na recepci nikdo nebyl, paní recepční byla ještě u snídaní.

Sjezdovky
perfektní!

Magdaléna P., 19.03.2017, Datum pobytu: 10.3. - 14.3.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Schladming / Dachstein, Hotel: Post

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Post, Schladming / Dachstein, Rakousko Magdaléna P. 2017-03-19 8.4 1 10 Hotel Post

Celkem: 10 Super místo, dobře upravené sjezdovky.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Cena
  • 10 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Super místo, dobře upravené sjezdovky. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování pěkné,čisté. na pěkném místě.

Strava
Strava vynikající. Snídaně bufet - velký výběr.

Večeře -servírovaný předkrm a polévka. Salát - bufet (velký výběr ). Hlavní chod - výběr ze 3 chodů ( super a hlavně velmi dobré ). Zákusky - vynikající.

Služby hotelu
Pěkné dvě sauny a jedna pára. trochu chybí bazén,ale nevadilo nám to. Krásný výhled z odpočívárny na hory - Dachstein.

Sjezdovky
Sjezdovky upravené. Hlavně bez front.

Jana, 19.03.2017, Datum pobytu: 10.3. - 14.3.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Schladming / Dachstein, Hotel: Kielhuberhof

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

4 fotografie

Kielhuberhof, Schladming / Dachstein, Rakousko Jana 2017-03-19 10 1 10 Hotel Kielhuberhof

Celkem: 7,6 Dovolená parádní. Je třeba počítat s náročnější cestou do jednotlivých lyžařských středisek, především při vydatném sněžení. Výhoda je,...

  • 7,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 7 Cena
  • 10 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Dovolená parádní. Je třeba počítat s náročnější cestou do jednotlivých lyžařských středisek, především při vydatném sněžení. Výhoda je, že přímo před hotel jezdí autobus a dopraví vás přímo do Schladmingu, nevýhodou je, že první ranní jede až v 9:15 hod. a do lyžařského střediska jede 1 hodinu.

Hotel je v nadmořské výšce cca 1800 m. n. mořem, což nám se líbilo, protože zatím co dole v městečku Ramsau (1200 m. n. m.) pršelo, my mohli s klukem řádit v krásném prašanu.

V případě dobrého počasí doporučuji lyžování na ledovci, lanovka je přímo u hotele. Dopoledne jsme lyžovali v lyž.střediskách a odpoledne, zajeli na parádní sníh na ledovec. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování slušné, starší vybavení, ale čisto.

Strava
Strava takový průměr. Všechny jídla se dali.

Služby hotelu
Úklid každý den. Jen nás překvapila placená wifi jen vždy na 4 hod. a dále neměli přehled o předpovědi počasí.

Zázemí pro lyžaře bylo slabší (ale dalo se), nám to vynahradilo umístění hotelu a krásný sníh.

Celkový dojem super. Doporučuji

Sjezdovky
paráda bez komentáře

Anonym, 18.03.2017, Datum pobytu: 3.3. - 10.3.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Schladming / Dachstein, Hotel: Berghotel Türlwand

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Berghotel Türlwand, Schladming / Dachstein, Rakousko Anonym 2017-03-18 7.6 1 10 Berghotel Türlwand

Celkem: 8,6 Super aktivní dovolená.

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Cena
  • 9 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Super aktivní dovolená. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl prostorný, měli jsme i balkon a výhled na sjezdovky. Koupelna by si zasloužila rekonstrukci.

Strava
Strava byla moc dobrá. Jídlo bylo rozmanité.

Služby hotelu
Služby dobré

Sjezdovky
Dobrý, jen cena by mohla být trochu upravena (směrem dolů) :-))

Martina Husáková, 28.02.2017, Datum pobytu: 22.2. - 24.2.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Schladming / Dachstein, Hotel: Post

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Post, Schladming / Dachstein, Rakousko Martina Husáková 2017-02-28 8.6 1 10 Hotel Post, Ramsau am Dachstein

Celkem: 5,4 Dvoudenní dovolená na horách byla fajn, zklamáním byla pouze koupelna, která neodpovídala hotelu se čtyřmi ****. Nicméně v hotelu bylo...

  • 4,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 5 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Dvoudenní dovolená na horách byla fajn, zklamáním byla pouze koupelna, která neodpovídala hotelu se čtyřmi ****. Nicméně v hotelu bylo teplo a čisto, dobré matrace na postelích a výborné jídlo. Cena připojení k wi-fi je 3 € na den, což je v dnešní době už také spíše vyjímka :-/ Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Kromě koupelny dobré.

Strava
Super, polopenze, snídaně i večeře ve formě bufetu.

Služby hotelu
Wi-Fi za poplatek, neochotná recepční

Pláž
0

Milan M., 28.02.2017, Datum pobytu: 23.2. - 25.2.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Schladming / Dachstein, Hotel: Post

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Post, Schladming / Dachstein, Rakousko Milan M. 2017-02-28 5.4 1 10 Hotel POST

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622