Recenze hotelů
Schladming / Dachstein - Rakousko

Napište svou recenzi

Celkem: 9,2 Oblast Schladming je úžasná, jak prostředím tak kvalitou a nabídkou služeb i v rámci karty Somer kard. Stejně tak hotel byl perfektní....

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Oblast Schladming je úžasná, jak prostředím tak kvalitou a nabídkou služeb i v rámci karty Somer kard.

Stejně tak hotel byl perfektní. Wifi fungovala perfektně. Jídlo super. Personál vzorný. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj pěkný čistý. Je vidět, že rekonstrukce proběhla před 7 lety. Takže časem to bude chtít modernizaci. Okna opravdu těsní špatně, ale nás to nerušilo, teplo bylo takové jaké jsme chtěli (termoh hlavice na topení). Poloha dobrá, rychlá dostupnost do města. Parkoviště volné před hotelem. Balkón pro každý pokoj.

Strava
Strava výborná. Kromě polopenze i káva a zákusek mezi 15-16 hod. zdarma.

Služby hotelu
Perfektní. Každý den, úklid pokoje + ručníky.

Martin B., 19.09.2017, Datum pobytu: 9.9. - 16.9.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Schladming / Dachstein, Hotel: Alpenhotel Erzherzog Johann

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Výborná dovolená

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Výborná dovolená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Krásné ubytování v mezonetu

Strava
Výborná

Služby hotelu
Dokonalé

Petr V., 18.09.2017, Datum pobytu: 8.9. - 15.9.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Schladming / Dachstein, Hotel: Ferienalm Schladming

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Hotel je v centru města, komu vadí kostelní zvony a noční ruch, nechť vybere jiné míto. My jsme byli moc spokojení. Obsluha je velmi milá...

  • 9,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Hotel je v centru města, komu vadí kostelní zvony a noční ruch, nechť vybere jiné míto. My jsme byli moc spokojení. Obsluha je velmi milá a vstřícná. Zobrazit celou recenzi

Strava
Jídlo uspokojili hlad, nejela jsem za gurmánským zážitkem, ale za sportovním vyžitím :-)

Anna Kačerová, 13.08.2017, Datum pobytu: 5.8. - 10.8.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Schladming / Dachstein, Hotel: Neue Post

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Poklidný penzion na skvělém strategickém místě... všude kousek.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Poklidný penzion na skvělém strategickém místě... všude kousek. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Typická rakouska pohostenost, pension v rakouském "selskem" stylu (žádná moderna a lesklé povrchy) pěkně stylové rakouské! Typické a super.

Strava
Snídaně švédské stoly, oběd polévka a vedete vždy výběr salatu + polévka + hlavní chod (výběr z dvou až tří jídel _ vybíráte si při snídani z menu a to poté dostanete vecer) Po celý den do 21 hod (káva caj nealko víno pivo radler....). JÍDLO A VELMI CHUTNÉ A PESTRÉ A POLÉVKY!!! nejlepší co jsem kdy jedla !

Eva Klásková, 31.07.2017, Datum pobytu: 21.7. - 28.7.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Schladming / Dachstein, Hotel: Penzion Sonnenhügel

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Naprosto úžasné okolí. Turistické vyžití. Krásná krajina, hory. Velmi příjemný lidi.

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Naprosto úžasné okolí. Turistické vyžití. Krásná krajina, hory. Velmi příjemný lidi. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Z venku hotel Jufa působí jako turistická ubytovna a ne jako hotel, ale zdání klame. Uvnitř je hotel moderní a dobře vybavený.

Jediné malé minus je za chybějící balkon.

Strava
Strava a obsluha celkovyabsolutně prvotřídní.

Služby hotelu
Celkový dojem máme dobrý.

Jitka Denkocy, 09.07.2017, Datum pobytu: 1.7. - 5.7.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Schladming / Dachstein, Hotel: JUFA Schladming

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Moje nejlepší dovolená, vše dostupné, Sommer card jedno veliké plus.....nádherná lokalita, nebyla šance se nudit ani na minutku, vyžití...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Moje nejlepší dovolená, vše dostupné, Sommer card jedno veliké plus.....nádherná lokalita, nebyla šance se nudit ani na minutku, vyžití pro děti na každém rohu, perfektní! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj tak akorát, pro nás perfektní, příjemní zaměstnanci od recepce, obsluhu i pokojské, krásná herna pro děti, i ty nejmenší, byli jsme více než spokojeni.

Strava
Polopenze - velmi pestré snídaně, výborná káva, večeře výborné, dva druhy polévky, salát bar, ovoce, hlavní chod s nabídkou několika příloh (samoobsluha), dezert.....

Služby hotelu
Velmi spokojeni

Zuzana O., 09.07.2017, Datum pobytu: 1.7. - 5.7.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Schladming / Dachstein, Hotel: JUFA Schladming

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 fotografie

Celkem: 9,2 Dovolená super, krásná turistika, velmi vhodné se somerkartou

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená super, krásná turistika, velmi vhodné se somerkartou Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování dobré, starší vybavení ale srdečný personál - OK

Strava
Strava super, opravdu se velmi snažili, personál velmi ochotný.

Služby hotelu
Celkový dojem výborný

Pláž
Zde žádná pláž není ale v okolí skvělá turistika a trasy pro výlety na kole.

Josef Rechcigl, 27.06.2017, Datum pobytu: 21.6. - 24.6.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Schladming / Dachstein, Hotel: Post

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Hotel je výborně situován v centru města a blízko lanovky. Soukromé parkoviště, lyžárna, wellness, vynikající jídlo, výborný hotelový...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Hotel je výborně situován v centru města a blízko lanovky. Soukromé parkoviště, lyžárna, wellness, vynikající jídlo, výborný hotelový servis. Hotel doporučuji. Nevím akorát, jak by to bylo pro rodiny, které se nedomluví cizími jazyky. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotelový pokoj plně vybaven, včetně trezoru. Úklidová služba na jedničku, včetně denního úklidu a výměny ručníků. Pokoj disponuje jednou skříní, což mi přijde málo. Topení také pouze jedno, to znamená, že v případě, kdy přijdete ze sjezdovky a potřebujete usušit prádlo, tak je to trochu malé.

Strava
Stravování formou švédských stolů bylo pestré. Vždy jste našli vše čerstvé a v dostatečném množství. Servis hotelu jídla doplňoval. Chuťově vynikající.

Služby hotelu
Hotelový wellness byl perfektní. Velký prostorný wellness, který nabízí finskou saunu, bylinkovou saunu a infrasaunu byl vynikající. Vše čisté včetně ručníků. Odpočívárna byla veliká a ve wellnessu byl klid. Doporučuji si vzít s sebou župan. Ten se dá za poplatek 5€ vypůjčit na recepci.

Michal Cvrček, 19.04.2017, Datum pobytu: 12.4. - 16.4.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Schladming / Dachstein, Hotel: JUFA Schladming

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 Poměr cena výkon absolutně perfekní

  • 7 Ubytování
  • 9 Strava
  • 6 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Poměr cena výkon absolutně perfekní Zobrazit celou recenzi

Martin Gottwald, 05.04.2017, Datum pobytu: 29.3. - 1.4.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Schladming / Dachstein, Hotel: Penzion Sonnenhügel

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 Ubytování na statku. Domácí, odpovídající ceně. Příjemná paní domácí, která umí anglicky. Jídlo jednoduché, avšak moc dobré.

  • 5,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Cena
  • 9 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Ubytování na statku. Domácí, odpovídající ceně. Příjemná paní domácí, která umí anglicky. Jídlo jednoduché, avšak moc dobré. Zobrazit celou recenzi

Anonym, 03.04.2017, Datum pobytu: 29.3. - 31.3.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Schladming / Dachstein, Hotel: Penzion Schweigerhof

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622