Invia sleduje vaše chování na webu, provádí personalizaci obsahu a zobrazuje vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutí na tlačítko „Rozumím“ nebo kamkoliv mimo toto oznámení beze změny nastavení vnímáme jako udělení souhlasu také s využíváním cookies a předáním údajů o vašem chování na webu reklamním a sociálním sítím pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Personalizaci, cookies a předávání můžete kdykoli vypnout v Nastavení soukromí. Zjistit více informací o ochraně soukromí.

Rozumím

Recenze hotelů
Schladming / Dachstein - Rakousko

Napište svou recenzi

Celkem: 8 Užil jsem si to

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Užil jsem si to Zobrazit celou recenzi

Anonym, 27.08.2018, Datum pobytu: 19.8. - 23.8.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Schladming / Dachstein, Hotel: Schladmingerhof

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Celkový dojem velmi dobrý, pouze obsluha neodpovídá čtyřem hvězdám hotelu.

  • 7,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem velmi dobrý, pouze obsluha neodpovídá čtyřem hvězdám hotelu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj čistý, dostatečně velký,WC a sprchový kout zastaralý .

Strava
Kuchyně vynikající bez připomínek.

Služby hotelu
Služby standartní.

Pláž
V této oblasti není.

Petr Zdražil, 15.08.2018, Datum pobytu: 4.8. - 11.8.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Schladming / Dachstein, Hotel: Post

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4 :)

  • 8,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
:) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
super :)

Strava
pouze snídaně :) super ! dokonce na večeře sme mohli využívat kuchynku :)

Iveta Jeglová, 08.08.2018, Datum pobytu: 28.7. - 3.8.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Schladming / Dachstein, Hotel: Penzion Kerschbaumerhof

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 ubytování neodpovídalo hotelu **** ostatní služby a okolí bylo výborné další plus sommer card v ceně (platí na lanovky i autobusy)

  • 5,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Cena
  • 10 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
ubytování neodpovídalo hotelu ****

ostatní služby a okolí bylo výborné

další plus sommer card v ceně (platí na lanovky i autobusy) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
působí jako starý hotel, nižší kvality

zašlé a špinavé koberce

v koupelně byl k dispozici 1 malý ručník (otrhaný)

Strava
výborná strava

u snídaně se čekalo dlouho na kávu u automatu (cca 5 min v řadě)

jídlo výborné

Služby hotelu
vyzkoušeli jsme jen bazén - chladná voda

Sjezdovky
přes léto jen minimum lanovek v provozu (1 v každém středisku)

parádní zábavné centrum pro děti v Rittisbergun (vč. bobové dráhy), v Hochwurtzenu je výborná 7 km dlouhá cesta pro jízdu na buginách

Miroslav S., 24.07.2018, Datum pobytu: 8.7. - 14.7.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Schladming / Dachstein, Hotel: Post

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 dovolena byla super.Trošku nás potrápilo počasí,ale s tím se v horách musí počítat.Příroda nádherná.

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Cena
  • 10 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
dovolena byla super.Trošku nás potrápilo počasí,ale s tím se v horách musí počítat.Příroda nádherná. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování skromné,ale dostačující.

Strava
Jídlo bylo výborné.

Služby hotelu
Majitelé hotelu jsou velmi příjemní.

Sjezdovky
Bohužel na lanovce jsme nebyly,počasí nám nepřálo.

Ester S., 17.07.2018, Datum pobytu: 5.7. - 8.7.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Schladming / Dachstein, Hotel: Berghotel Dachstein

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,6 Dobrá poloha hotelu kousek od centra, několik desítek metrů od hotelu lanovka na vrchol Planai. Hotel čistý, ubytování také v pořádku,...

  • 7,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Dobrá poloha hotelu kousek od centra, několik desítek metrů od hotelu lanovka na vrchol Planai. Hotel čistý, ubytování také v pořádku, personál také v pohodě. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Skromně vybavené menší pokoje, ale čisté. Snad jen postele jsou moc měkké a bolí z nich záda.

Strava
Polopenze, bohaté snídaně a večeře taktéž!

Služby hotelu
Parkování = jeden velký průšvih!. Ano, u hotelu je inzerováno parkování zdarma = do kapacit parkoviště hotelu. Hotel cca možná o 50 pokojích a má k dispozici celých svých 7 parkovacích míst!!! Pak již jen veřejné parkoviště 1 eur / hodina, nebo vzdálenější odstavné parkoviště 7 eur / den. Zvážil bych tedy zmínění této informace pro klienty

Pláž
Bez pláže, horský hotel

Pavel Huspeka, 11.07.2018, Datum pobytu: 5.7. - 8.7.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Schladming / Dachstein, Hotel: JUFA Schladming

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Až na počasí, které vyšlo pouze z 50% můžeme hodnotit dovolenou jako vydařenou. Hotel se nachází snad v nejlepším místě ve Schladmingu,...

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Až na počasí, které vyšlo pouze z 50% můžeme hodnotit dovolenou jako vydařenou. Hotel se nachází snad v nejlepším místě ve Schladmingu, odtud je všude blízko. Cesta do Schladmingu vede až na posledních asi 40 km stále po krásných a dokonalých dálnicích, takže z Brna ji lze zvládnout i s krátkými přestávkami pod 5 hodin. O to bolavější je zjištění, že zatím co dálnice od Vídně končí už pár kilometrů před českými hranicemi tak u nás se ještě nekoplo do země. Velká ostuda! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Jedná se o hotel nižší kategorie, takže nějaký luxus se nedá očekávat, ale přesto ubytování plně vyhovuje. Všude je čisto, vše funguje, sprcha s umyvadlem i oddělené WC je na pokoji. Pokoj sice nemá balkon, což jsme ale vůbec nepostrádali. Jediný "nedostatek" je to, že jak na WC tak ve sprše se za chvíli po rozsvícení světla zapne dosti hlučný větrák, který je v činnosti velmi dlouho a který z 90% vůbec nepotřebujete. Toto je ale bohužel obvyklé v mnoha hotelích. Ještě by bylo vhodné aby CK upozornila předem na to, že v Rakousku jsou jiné zásuvky, takže kávu si sami neuvaříte.

Strava
Měli jsme polopenzi, jak snídaně tak i oběd je zde formou švédských stolů, což má mnoho výhod. Výběr je široký, každý by si měl vybrat. Teplé večeře byly velmi chutné. Celkově k jídlu nemáme připomínky.

Služby hotelu
Hlavní výhodou je, že obdržíte při příjezdu SchladmingDachsteinSommercard, která je na jméno a platí celou dobu pobytu v hotelu. Lze na ni zdarma využívat všechny lanovky, autobusy, místní bazén a další výhody. Dokonce jsme dostali i slevu na lanovku na druhé straně Dachsteinského masivu při výjezdu na 5 prstů nad Hallstattským jezerem. Tento výlet velmi doporučujeme, scenérie jsou zde fantastické!

Další službou hotelu jsou tři krásné sauny se sprchami a odpočívárnami přímo v budově hotelu, které jsou rovněž zdarma.

Pláž
Pláž zde jaksi chyběla což se dalo v rakouských Alpách předpokládat. Ale bohatě to vynahradí krásné zážitky z hor.

Jaroslav Fortelný, 04.07.2018, Datum pobytu: 24.6. - 1.7.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Schladming / Dachstein, Hotel: JUFA Schladming

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Hotel JUFA Schladming 6 fotografií

Celkem: 9 Nepříliš dobré počasí.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Nepříliš dobré počasí. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Skvělé.

Strava
Skvělé.

Služby hotelu
Výborný.

Pláž
V Alpách jsem na pláž nenarazil.

Anonym, 28.06.2018, Datum pobytu: 16.6. - 23.6.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Schladming / Dachstein, Hotel: Ferienalm Schladming

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6 * čekali hodinu na recepci nez nekdo prisel...

  • 5,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 6 Cena
  • 7 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
* čekali hodinu na recepci nez nekdo prisel... Zobrazit celou recenzi

Anonym, 16.04.2018, Datum pobytu: 29.3. - 1.4.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Schladming / Dachstein, Hotel: Berghof

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,4 Ubytování a služby nic moc, lyžování super.

  • 4 Ubytování
  • 6 Strava
  • 4 Cena
  • 9 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Ubytování a služby nic moc, lyžování super. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Starší hotel se starším vybavením, cena nerovná se kvalita.

Strava
Strava byla v pořádku.

Služby hotelu
WiFi za poplatek, župany do wellness za poplatek, na recepci stále nikdo....špatná komunikace v angličtině.

Sjezdovky
Sjezdovky ve Schladmingu super.

Anonym, 04.04.2018, Datum pobytu: 29.3. - 1.4.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Schladming / Dachstein, Hotel: Post

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622