Recenze hotelů
Salcbursko - Rakousko

Napište svou recenzi

Celkem: 6 V hotelu se nadá platit kartami, což je v dnešní době naprostý standard, nikdo nás předem neupozornil. Chybělo nám přivítání, představení...

  • 7 Ubytování
  • 4 Strava
  • 6 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
V hotelu se nadá platit kartami, což je v dnešní době naprostý standard, nikdo nás předem neupozornil. Chybělo nám přivítání, představení možností v hotelu a rozloučení.

Cesta k hotelu byla sjízdná vzhledem k pěknému počasí, nikdo nás dopředu neupozornil, že pokud by napadl sníh, bez řetězů se k lanovce nedostaneme. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
ok

Strava
velký chaos v jídelně, velké množství lidí a často chybějící jídlo

Služby hotelu
ok

Anonym, 03.01.2019, Datum pobytu: 26.12. - 29.12.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Salcbursko, Hotel: Berghotel Rudolfshütte

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,8 Pěkný hotel v nádherném prostředí. Hotel hlučný až do 22:00. Sjezdovky v prosinci nebyly otevrene všechny.

  • 7 Ubytování
  • 6 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Pěkný hotel v nádherném prostředí. Hotel hlučný až do 22:00. Sjezdovky v prosinci nebyly otevrene všechny. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje čisté a útulné. Úklid každý den.

Strava
Chutná a pestrá.

Služby hotelu
Pěkný wellness plný nahých nemcu a to i v době kdy hotel deklaruje saunu pro rodiny s dětmi.

Jan A., 01.01.2019, Datum pobytu: 25.12. - 29.12.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Salcbursko, Hotel: Berghotel Rudolfshütte

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Hotel a okolí nás nadchlo, příští rok určitě pojedeme znovu.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Hotel a okolí nás nadchlo, příští rok určitě pojedeme znovu. Zobrazit celou recenzi

Andrea S., 27.12.2018, Datum pobytu: 20.12. - 23.12.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Salcbursko, Hotel: Berghotel Rudolfshütte

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 Pokoj prostorný,snídaně-velký výběr,večeře -výběr ze tří jídel/jedno bezmasé/,bez výhrad

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Pokoj prostorný,snídaně-velký výběr,večeře -výběr ze tří jídel/jedno bezmasé/,bez výhrad Zobrazit celou recenzi

Ubytování
pokoj po rekonstrukci,100% funkčnost a čistota

Strava
viz výše

Služby hotelu
bez problémů

Zdeněk C., 22.10.2018, Datum pobytu: 14.10. - 18.10.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Salcbursko, Hotel: JUFA Altenmarkt-Zauchensee

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9,2 Místo pro strávení aktivní dovolené

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Místo pro strávení aktivní dovolené Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Jednodušší, čisté, pohodlné postele

Strava
Pestrá, široký výběr jídla na snídaně i večeře

Služby hotelu
Pěkné sauny, klidný a tichý hotel blízko centra města

Renata S., 08.10.2018, Datum pobytu: 28.9. - 30.9.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Salcbursko, Hotel: JUFA Altenmarkt-Zauchensee

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Příjemné ubytování, výborný servis, vstřícný a milý personál, výborná kuchyně, není co dodat.

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Příjemné ubytování, výborný servis, vstřícný a milý personál, výborná kuchyně, není co dodat. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj krásný.

Strava
Super bez jediné chybičky.

Služby hotelu
Vše v naprostém pořádku.

Stanislava N., 04.10.2018, Datum pobytu: 27.9. - 30.9.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Salcbursko, Hotel: Viktoria

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Příjemný prodloužený víkend v Alpách. Relax.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Příjemný prodloužený víkend v Alpách. Relax. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Příjemný pohodový rodinný hotel s množstvím aktivit pro děti i dospělé. Pokoje velké, postele pohodlné.

Strava
Strava výborná, milý a pozorný personál.

Služby hotelu
bazén s teplou vodou. Velká zahrada.

Jana K., 04.10.2018, Datum pobytu: 28.9. - 1.10.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Salcbursko, Hotel: Ferienparadies Lerch

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Opět jsme se přesvědčili, že kvalita služeb je hlavně o lidech. Maximální spokojenost.

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Opět jsme se přesvědčili, že kvalita služeb je hlavně o lidech. Maximální spokojenost. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování na vysoké úrovni. A to tato nejstarší část hotelu je před rekonstrukcí..

Trochu byl problém s internetem na pokoji, ale na to jsme byli upozorněni, že probíhá jeho posilování.

Součástí pobytu byla i tzv. JOKER Card, tzn. např. lanovky zdarma, a na spoustu aktivit výrazné slevy. Naproti hotelu půjčovna kol a spousta různých atrakcí v okruhu cca 3-5 km od hotelu. Trasy pro cyklisty, ale i 2km sjezdy pro ty, co milují adrenalin. O pěších tůrách nemluvě.

Strava
Strava v hotelu na špičkové úrovni, večeře o 5 chodech, snídaně dle vlastního výběru, ale nebyl problém i teplá na vidličku, odpoledne káva se 3 druhy sladkého z domácí kuchyně.

Služby hotelu
Hotelové služby na jedničku, sauna, bazén, venkovní terasa s výhledem na hory. Personál maximálně vstřícný, a domluvíte se i česky, kdo nevládne němčinou.

Pláž
Alpské vrcholky

Luboš B., 04.10.2018, Datum pobytu: 28.9. - 1.10.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Salcbursko, Hotel: Hasenauer

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

11 fotografií

Celkem: 10 všechno v pořádku, ubytování, strava služby vše fungovalo, jak mělo

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
všechno v pořádku, ubytování, strava služby

vše fungovalo, jak mělo Zobrazit celou recenzi

Ubytování
.

Strava
.

Služby hotelu
.

Pláž
---

Vladimíra Linhartová, 03.10.2018, Datum pobytu: 28.9. - 30.9.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Salcbursko, Hotel: Gollinger Hof

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)