Recenze hotelů
Salcbursko - Rakousko

Napište svou recenzi

Celkem: 9,6 Velká spokojenost, milý personál vždy ochoten pomoci

  • 9,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Velká spokojenost, milý personál vždy ochoten pomoci Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Všechno na jedničku, pokoj krásný, čistý

Strava
Večeře výborne formou bufetu a některý večer servirovane. Trochu omezeny výběr na snídaně, ale vylepšil to kuchař, který každému připravoval čerstvá vajíčka na prani.

Služby hotelu
Wellness super, pouze nemají vyrivku, to bylo jediné, co nám trochu chybělo

Romana M., 07.10.2017, Datum pobytu: 26.9. - 30.9.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Salcbursko, Hotel: Römerhof (Fusch an der Glocknerstrasse)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 Příjemné prostředí, milý a ochotný personál.

  • 9 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Příjemné prostředí, milý a ochotný personál. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velký pokoj, kvalitní pokojová služba, čistý hotel, dobrá poloha.

Strava
Snídaně každý den stejný výběr, poněkud chudší (např. ovoce jen konzervované). Večeře velmi chutné, každý den i přílohový salát.

Služby hotelu
Ochotný a milý personál.

Michaela M., 07.10.2017, Datum pobytu: 16.9. - 23.9.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Salcbursko, Hotel: Carossa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Vynikající pobyt v hotelu s polopenzí se službami na velice vysoké úrovni. Je vidět, že rodina provozující tento hotel se moc hezky stará...

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Vynikající pobyt v hotelu s polopenzí se službami na velice vysoké úrovni. Je vidět, že rodina provozující tento hotel se moc hezky stará o své hosty a záleží jim na nich a také na tom aby se k nim rádi vraceli. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velice hezké, čisté.

Strava
vynikající !!!

Služby hotelu
bazén v budově kdykoli přístupný, sauna k dispozici,

Jan K., 02.10.2017, Datum pobytu: 17.9. - 27.9.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Salcbursko, Hotel: Römerhof (Fusch an der Glocknerstrasse)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 výborné

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
výborné Zobrazit celou recenzi

Ubytování
v pohodě

Strava
výborná

Služby hotelu
výborné

Pláž
dovlená byla v horách

Anonym, 28.09.2017, Datum pobytu: 22.9. - 25.9.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Salcbursko, Hotel: Gasthof Seestrand

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Dovolená splnila všechna naše očekávání. Hotel se nachází v malebné vesnici u překrásného jezera.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená splnila všechna naše očekávání. Hotel se nachází v malebné vesnici u překrásného jezera. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo nad naše očekávání. Byli jsme ubytováni ve velmi prostorném pokoji, u nás bychom řekli "v apartmá" s překrásným výhledem na Alpy. Pokoje i hotel jsou moderní, splňující všechny současné standardy.

Strava
Strava byla velmi chutná. Snídaně trochu chudší, není teplý bufet ani zelenina, ale dostačující. O to víc nám to vynahradili večeře.

Služby hotelu
Pokoje se uklízejí každý den, nebyl problém ani s výměnou ručníků, personál byl vstřícný a ochotný.

Hana N., 19.09.2017, Datum pobytu: 10.9. - 15.9.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Salcbursko, Hotel: Carossa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 7,8 Celá oblast Solné komory je velice krásná a umožňuje rozmanité strávení aktivní dovolené

  • 8 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Celá oblast Solné komory je velice krásná a umožňuje rozmanité strávení aktivní dovolené Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel penzion Carrosa le umístěn v zeleni a je velice příjemný. Prostorné pokoje jsou po rekonstrukci, vše velice čisté.

Před hotelem je možno bezproblémově zdarma parkovat. Z balkonů je nádherný výhled na Schafberg.

Hotel se nachází na velice klidném místě. Za dest minut pohodlné chůze lze dojít k jezeru Wolfgangsee na hotelovou pláž nebo k přívozu do St. Wolfgangu.

Ubytování celkově nabízí velmi dobrý poměr cena/kvalita

Strava
Strava chutná v dostatečném množství. Snídaně na rakouský standard poněkud jednodušší bez nabídky teplé stravy.

Služby hotelu
Na pokojích je prováděn denní úklid, vše je zde udržováno v naprosté čistotě.

Personál je velice vstřícný a ochotný. Panuje zde rodinná atmosféra.

Pláž
Pláž nebyla vzhledem k počasí využívána, voda v jezeře je průzračně čistá.

Jan N., 14.09.2017, Datum pobytu: 6.9. - 10.9.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Salcbursko, Hotel: Carossa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

úchvatný ýhled z balkónuu 1 fotografie

Celkem: 8,2 Menší hotel v klidném prostředí, autem dostupné vše zajímavé.

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Menší hotel v klidném prostředí, autem dostupné vše zajímavé. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Čisté, jednoduché, účelné. Vše v pořádku.

Strava
Spokojenost.

Služby hotelu
Nevyužívali jsme.

Jaroslava F., 06.09.2017, Datum pobytu: 22.8. - 26.8.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Salcbursko, Hotel: Landhotel Lerch Plankenau

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 výborné

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
výborné Zobrazit celou recenzi

Ubytování
skvělé, příjemný personál

Strava
výborná

Anonym, 05.09.2017, Datum pobytu: 26.8. - 2.9.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Salcbursko, Hotel: Römerhof (Fusch an der Glocknerstrasse)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Naprostá spokojenost.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Naprostá spokojenost. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
ubytování moc pěkné, čisté

Strava
strava chutná, rozmanitá

Služby hotelu
Maximální spokojenost, čistota, pravidelný úklid, klid

Pláž
bez pláže, za to s nádherným majestátním pohořím :-)

Robert P., 04.09.2017, Datum pobytu: 27.8. - 31.8.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Salcbursko, Hotel: Carossa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 3,8 Očekávání byla vyšší.

  • 4 Ubytování
  • 4 Strava
  • 3 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Očekávání byla vyšší. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Čisté, bohužel v pokoji, který již řadu let čeká na rekonstrukci, některá madla u skříněk olámaná, celkově pokoj působil dost unaveným dojmem. V koupelně jsem postrádala fén a mýdlo na ruce. Každý dostal svůj čistý ručník a osušku.Dle typu dveří(jak nově) působily lze soudit, že takových pokojů tam moc není. Jídelna a celkově celý dům působili mírně vysloužilým způsobem. U penzionu je parkoviště pro cca 10 aut, kdo přijede později, musí na vzdálenější parkoviště asi 200m. Poloha domu asi 200m od rušné silnice, my měli pokoj právě k ní, spát se sice dalo, ale byla slyšet.

Strava
Snídaně formou bufetu, výběr dostačující, lze si připravit svačinový balíček. Odpoledne mezi 16:30 až 17:30 čas na kávu nebo čaj( mírně vychladlé zřejmě zbytky od snídaně), jako zákusek pod skleněným poklopem zbylé kousky kupovaného makového závinu a nějaké rolády s krémem(největší zklamání). K večeři výběr ze salátového bufetu, polévka, hlavní chod a desert servírované. Chutově celkem dobré. Přes celý den možno napít se v jídelně(nebrat sebou na pokoj) sodovka, laciné variace na Sprite, Fantu a Coca Colu, rozlévané bílé a červené víno, lahvové pivo. Na požádání přinesli vodu.

Služby hotelu
Nutno zaplatit "vzdušné", myslím 1,5 eura/dospělí/noc, poté jsme si mohli vyzvednout v nedalekém Brucku v infocentru slevové poukázky na různá místa a atrakce v okolí. Paní majitelka milá, Obsluhovala na slečna z Chorvatska, na to, jak dobře mluvila mě zaráželo, že mi tykala (je mi 33).

Veronika H., 04.09.2017, Datum pobytu: 28.8. - 31.8.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Salcbursko, Hotel: Pension Stadlmühle

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622