Recenze hotelů
Salcbursko - Rakousko

Napište svou recenzi

Celkem: 7,4 Se sluzbami Invia jsem byla maximalne spokojena, pan Danek reagoval velmi rychle, pomohl mi vyplnit vsechny potrebne udaje a byl velmi...

  • 7,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Se sluzbami Invia jsem byla maximalne spokojena, pan Danek reagoval velmi rychle, pomohl mi vyplnit vsechny potrebne udaje a byl velmi pohotovy a trpelivy. Zajezd jsme si moc uzili :) Zobrazit celou recenzi

Veronika M., 08.04.2018, Datum pobytu: 29.3. - 2.4.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Salcbursko, Hotel: Lukasmayr

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Velmi dobré ubytování a vybavení hotelu, skvělá kuchyně.

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Velmi dobré ubytování a vybavení hotelu, skvělá kuchyně. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování na dvoulůžkových pokojích s přistýlkami pro děti. Hlavní manželská postel velká pohodlná i když měkčí. Dětské přistýlky menší a o něco tvrdší. Pro juniory asi lepší volit samostatný pokoj. Vybavení s wellness bylo výhodou.

Strava
Strava ve formě polopenze. Snídaně formou bufetu širokého spektra takže každý našel co má rád. Večeře formou servírovaného čtyřchodového menu + salátový bufet. Výběr ze dvou hlavních jídel + vegetariánské menu a dětské menu. Vše dobře kombinováno, takže nebyl problém si vybrat. Děti pokud nevyhovovalo dětské menu nebyl problém vybrat jídlo jiné. Jídlo výborné jak na chuť tak na pohled, vč. servisu který slušně stíhal i při nárazovém plnění restaurace v době večeře.

Služby hotelu
Vše zmíněno výše - celková dojem velmi dobrý.

Pláž
Jednalo se o pobyt lyžařský.

Místní areál Filzmoos sice menší nicméně kvalitně udržovaný, letos na apríla s dostatkem sněhu a ještě za příznivých teplot, zvláště severní sjezdovka s kabinovou lanovkou se dala lyžovat až do odpoledních hodin.

Na dosah autem do cca 30 min další střediska SkiAmade v okolí Schladmingu, v našem případě jsme zkusili o něco výše položené středisko Zauchensee (viz foto) a spokojenost.

Petr H., 05.04.2018, Datum pobytu: 29.3. - 2.4.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Salcbursko, Hotel: Hotel Alpenkrone

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Zauchensee 1 fotografie

Celkem: 2 Již nikdy víc s touto Ck.

  • 1,5 Ubytování
  • 3 Strava
  • 3 Okolí
  • 1 Cena

Celkové shrnutí
Již nikdy víc s touto Ck. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo pro 3 osoby nedostačující. ptala jsem se při objednávce zájezdu 2x, zdali jsou pokoje připraveny pro 3 osoby. Byla jsem ujištěna, že ano. Chtěla jsem výměnu pokoje, ale hotel byl obsazený.

Strava
Snídaně velmi slabý základ. Večeře lepší, ale nevhodná doba podávání od 18.00 hod. do 19.30 hodin.

Služby hotelu
Žádné nebyly.

Pláž
Jednalo se o lyžařský zájezd.

Anonym, 27.03.2018, Datum pobytu: 17.3. - 24.3.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Salcbursko, Hotel: Gasthof Seestrand

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Absolutní spokojenost. Super řidič a velmi ochotný a starostlivý delegát. Ubytování i strava pro náročné. Prostě to nemělo chybu a za rok...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Cena
  • 10 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Absolutní spokojenost. Super řidič a velmi ochotný a starostlivý delegát. Ubytování i strava pro náročné. Prostě to nemělo chybu a za rok jedeme zas. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pohodlí, čisto,teplo . Vše OK

Strava
Strava super. Všeho dostatek. Není nic na co by si mohl člověk stěžovat

Služby hotelu
Vše v naprostém pořádku

Sjezdovky
Sjezdovky super. Každý si mohl vybrat podle svých schopností.

Ludmila Nosková, 22.03.2018, Datum pobytu: 15.3. - 19.3.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Salcbursko, Hotel: Wasserfall

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Moc jsem si to užila. Za rok bych ráda jela zase.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Cena
  • 7 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Moc jsem si to užila. Za rok bych ráda jela zase. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl prostorný a vkusně zařízený. Ocenili jsme balkón s krásným výhledem.

Strava
Jídlo bylo skvělé. Snídaně by mohly servírovat dříve (normálně ji podávají až v osm, průvodce nám domluvil 7.30, ale rádi bychom měli na snídaní déle než půl hodiny). Bufet byl na relativně malém prostoru vzhledem k početnosti naší skupiny. Trochu jsme se strkali, abychom se stihli najíst včas.

Jídlo bylo rozmanité a velmi chutné.

Služby hotelu
Využili jsme lyžárnu, na saunu jsme neměli dost sil :)

Sjezdovky
Kaprun nám vyhovoval více, než Zell am see.

Magdaléna Olívková, 22.03.2018, Datum pobytu: 15.3. - 19.3.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Salcbursko, Hotel: Wasserfall

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,2 Doporučené středisko Filzmoos a hotel byl výborný. Obojí naprosto odpovídalo našim požadavkům.

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Doporučené středisko Filzmoos a hotel byl výborný. Obojí naprosto odpovídalo našim požadavkům. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Skvělé

Strava
Hotelová restaurace nadstandartní

Služby hotelu
spokojenost

Pláž
Přístup k sjezdovkám je horší, ale jezdí od hotelu skibus

Hana Císařová, 22.03.2018, Datum pobytu: 10.3. - 14.3.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Salcbursko, Hotel: Alpenkrone

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,2 Zimní dovolená byla vydařená, slunečné počasí je vždy velká část úspěchu.

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Zimní dovolená byla vydařená, slunečné počasí je vždy velká část úspěchu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel odpovídá hvězdičkám, společné prostory jsou velmi pěkné a útulné. Pokoje jsou tak z poloviny po kompletní rekonstrukci a jsou jednoduché, ale pěkně udělané. Nové koupelny jsou prostorné a podařené. Všude bylo čisto, výměna prádla dle potřeby, nic nebylo problém.

Strava
Strava byla velmi dobrá, každý si vybral. Snídaně i večeře jsou formou bufetu, při večeři jsou jen 2 druhy masa, jak je v nabídce inzerováno, ale vzhledem k bufetovému servírování je to opravdu pro každého. K večeři je 1 nápoj pro každého zdarma, po lyžování od 16 - 17 hodin je bufetová svačinka.

Služby hotelu
Hotel je celkově pěkný, byť již něco pamatuje. Všude bylo teplo, což je po návratu ze svahu opravdu paráda. Personál byl velmi vsrřícný a snaživý. Zastávka skibusu je přímo před hotelem, lyžárna dostatečná, včetně vyhřívačů na lyžáky. Internet je jediné omezení, funguje pouze ve společenské místnosti, ale máme přeci tu dovolenou :).

Pláž
Svahy jako vždy upravené, lyžařský servis je, stále něco vylepšují, na druhou stranu si to nechají v ceně permanentek zaplatit.

Anonym, 21.03.2018, Datum pobytu: 10.3. - 17.3.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Salcbursko, Hotel: Lukasmayr

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Skvělá dovolená

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Cena
  • 7 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Skvělá dovolená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ochotný a vstřícný personál

Strava
Prostě luxusní

Hana P., 20.03.2018, Datum pobytu: 10.3. - 17.3.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Salcbursko, Hotel: Hotel Alpenkrone

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,2 Zájezd se nám líbil moc, výborné jídlo, skvělé služby.

  • 5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Zájezd se nám líbil moc, výborné jídlo, skvělé služby. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Kvalita ubytování byla průměrná, vše sice čisté, ale trochu nás zklamala kvalita postelí, strašně vrzaly a starší syn spal na přistýlce, které popojížděla kolečka, když se v posteli v noci otočil. Ale tento nedostatek byl jediný, jinak vše bylo v pořádku.

Strava
Kvalita stravování byla jedním slovem super, byli jsme velmi nadšeni. příjemně nás překvapilo, že jsme si mohli u snídaně namazat sebou na sjezdovku housky a vzít si ovoce. Byli tam připravené i sáčky na svačiny pro děti...tohle se nám nestalo ještě na žádné dovolené. Opravdu velice chválíme.

Služby hotelu
Celkový dojem z hotelu byl velmi pozitivní, personál byl vstřícný a milý.

Pavla Majerová, 20.03.2018, Datum pobytu: 11.3. - 16.3.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Salcbursko, Hotel: Ferienhotel Martinerhof

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 Celková spokojenost

  • 9,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 6 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Celková spokojenost Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velmi dobré

Strava
Dobré, ale přesolené

Služby hotelu
Dobrý

Pláž
Zimní dovolená

Miroslav Filkuka, 20.03.2018, Datum pobytu: 10.3. - 17.3.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Salcbursko, Hotel: Familienhotel Filzmooserhof

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622