Recenze hotelů
Saalbach / Hinterglemm - Rakousko

Napište svou recenzi

Celkem: 10 Naprosto úžasná dovolená v nádherném prostředí. Rádi se sem vrátíme.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Naprosto úžasná dovolená v nádherném prostředí. Rádi se sem vrátíme. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo velmi příjemné, majitelé penzionu jsou velmi milí lidé. Poradí a pomohou se vším. Apartmán velmi čistý a hezky zařízený.

Strava
Vzhledem k vlastní stravě nelze hodnotit.

Markéta Hánlová, 13.08.2019, Datum pobytu: 3.8. - 10.8.2019
Oblast: Rakousko Rakousko, Saalbach / Hinterglemm, Hotel: Paulina apartments

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 Hotel spíše pro bohatší klientelu s vyššími požadavky na pohodlí.

  • 8,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Hotel spíše pro bohatší klientelu s vyššími požadavky na pohodlí. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel působí zvenku moderně, zevnitř spíše staromódně, jako z Habsburské éry, zato noblesně. Kromě jídelny ještě minimálně tři společenské místnosti s pohodlnými křesly a pohovkami. Jednolůžkový pokoj v nejvyšším patře naprosto v pořádku, postel, pohovka, televize, křeslo, psací stůl s židlí, šatní skříň, trezor na cennosti. Součástí vlastní koupelna se sprchovým koutem a toaletou, také vlastní balkón se stolem, lehátky a v mém případě i výhledem na hory kolem dokola. Příjemný personál mluvící výborně anglicky i německy.

Strava
Kvalita stravy na hotelu nadprůměrná. V mém případě polopenze. Snídaně formou švédských stolů, večeře ve sledu: předkrm, polévka, výběr ze tří hlavních jídel (s masem, s rybím masem nebo bezmasé), dezert. Hlavní jídlo na objednávku při snídani. Ceny nápojů na baru přemrštěné.

Služby hotelu
Wellness nic moc, samotné potírny v sauně vyhovující, zato absolutně nedostatečný počet lehátek v odpočívárně vzhledem k omezenému prostoru. Žádné vědro, dokonce ani ochlazovací bazének, pouze sprchy. Bazén příliš malý, vhodný ke koupání, nikoliv však k plavání.

Pláž
Okolí hotelu bohaté, vhodné k pěším tůrám, výletům na kole i autem. Lokalita ovšem až příliš rušná, v blízkém okolí spousta podobných hotelů, častý hluk od nedaleké železniční tratě i vozů pro zásobování. Dostatek parkovacích míst.

Jan P., 12.08.2019, Datum pobytu: 4.8. - 9.8.2019
Oblast: Rakousko Rakousko, Saalbach / Hinterglemm, Hotel: Alpina

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

2 fotografie

Celkem: 7,8 Hotel se nachází na krásném klidném místě (vesnice), má krásné okolí, což jsme ostatně od dovolené v Rakousku čekali. Pokud máte malé...

  • 8 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Hotel se nachází na krásném klidném místě (vesnice), má krásné okolí, což jsme ostatně od dovolené v Rakousku čekali. Pokud máte malé děti, na přilehlé zahradě je spousta možností, jak je zabavit.

Na základě recenzí jsme očekávali jídelní lístek a tipy na výlet v češtině, ale nebylo tomu tak. Německy neumíme, takže jsme vše museli pracně překládat a možná tak k naší škodě nevyužili všeho, co nabízeli... Z výletů určitě doporučujeme lanovou dráhu v Leogangu s výstupem na ASITZ! Lanovka je v ceně kartiček Alpincard a strávili jsme tam včetně výstupu, oběda v restauraci a pobytu na střední stanici lanovky (to určitě nevynechat!) půl dne. Ač jsme vyjížděli ráno za drobného deště, nakonec se vyčasilo, takže jsme byli rádi, že jsme to kvůli počasí nevzdali. Určitě ale s sebou bundy a vyrazit v pořádných botách, ne žabkách... Další z výletů, který nás nadchl, byl výlet na Hitlerovo Orlí hnízdo, které je cca hodinu cesty od hotelu, takže se dá v pohodě stihnout být do večeře zpátky ... Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje čisté, vcelku pěkné, dvoulůžáky mají oddělené postele :-)

Strava
Jídlo velmi chutné, mužská část naší rodiny byla spokojena. Pro nás ženy příliš mnoho vepřového, klobás, salámů a zelí k večeři. Pouze 1x kuřecí maso! Aspoň vždy zelenina. Pivo k večeři po přepočtu za 100,- Kč ;-)

Gabriela S., 01.08.2019, Datum pobytu: 3.7. - 10.7.2019
Oblast: Rakousko Rakousko, Saalbach / Hinterglemm, Hotel: Ferienhotel Lindenhof

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Perfektni dovolená! Proste dovolená snu!

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Perfektni dovolená! Proste dovolená snu! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Uklizený, pěkný výhled, čistota, proste super

Strava
Tak tady jednoduše shrnuto: báječné!!

Služby hotelu
Nestihli jsme využít saunu, ostatní služby zcela na super úrovni.

Pavel Pendl, 16.07.2019, Datum pobytu: 6.7. - 13.7.2019
Oblast: Rakousko Rakousko, Saalbach / Hinterglemm, Hotel: Vorderronach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,2 Ochotná majitelka, čistý penzion, jenom je už vybydlený. Ručníky otřepené, nábytek na odpis, ale čistota. Dobré parkování i přesto, že je...

  • 4,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Ochotná majitelka, čistý penzion, jenom je už vybydlený. Ručníky otřepené, nábytek na odpis, ale čistota. Dobré parkování i přesto, že je tam 2 m sněhu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Nábytek je starý, ošuntělý. Chtělo by to rekonstrukci. Pokoje a koupelna čisté, bez plísní, vymalované. Denní výměna ručníků a úklid překvapil mile.

Strava
Strava standardní. Chybí ovoce, párky, k dispozici talířek s mixem salámů a sýr. Ale myslím

Služby hotelu
Služby jsou kvalitní.

Pláž
Kéž by tam byla..........

Slavomír Darakev, 25.02.2019, Datum pobytu: 16.2. - 22.2.2019
Oblast: Rakousko Rakousko, Saalbach / Hinterglemm, Hotel: Penzion Christa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Za ty peníze to splnilo představy.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Cena
  • 10 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Za ty peníze to splnilo představy. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Byli jsme přesunuti do samostatné vily nedaleko bez parkoviště. Dlouho trvalo než jsme pokoj vytopili, naštěstí zde byl k dispozici přímotop.

Strava
Večeře chutné,dostatek, možnost salátů zdarma. Snídaně stále stejné, personál ochotný

Služby hotelu
Žádné jsem nevyužil. Na recepci, která byla součástí baru se velmi kouřilo stejně jako ve druhé části terasy/jídelny.

Sjezdovky
Sjezdovky velmi brzy ledovaté - technický sníh, ale v tom množství se dalo najít dost pohodových. Doprava skibusEM v pohodě.

Ondřej L., 11.02.2019, Datum pobytu: 4.2. - 7.2.2019
Oblast: Rakousko Rakousko, Saalbach / Hinterglemm, Hotel: Gasthof Unterwirt

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Jezdím na stejné místo již 5 roku a vždy maximální spokojenost.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Cena
  • 10 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Jezdím na stejné místo již 5 roku a vždy maximální spokojenost. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Paní domácí je ochotná a vše je perfektní.

Strava
Všeho je dost.

Služby hotelu
Vše funkční a čisté.

Sjezdovky
Volba ze třech středisek: Zell am See, Karpun a Salbach. V Kaprunu možnost do Aquparku a saunový svět.

Jiří Pešek, 25.01.2019, Datum pobytu: 16.1. - 19.1.2019
Oblast: Rakousko Rakousko, Saalbach / Hinterglemm, Hotel: Penzion Christa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,6 Celkový dojem je pozitivní a to z důvodu velkého množství sjezdových tratí v blízkosti (do 15 minut jízdy autem).

  • 4 Ubytování
  • 5 Strava
  • 6 Cena
  • 9 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Celkový dojem je pozitivní a to z důvodu velkého množství sjezdových tratí v blízkosti (do 15 minut jízdy autem). Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Byli jsme ubytování na depandanci Olga cca 300 m od hlavní budovy penzionu. Náš pokoj byl velmi malý ale na přespání stačil. V domě nebyla žádná lyžárna ani sušárna což byl trochu problém. Na pokoji bylo jedno elektrické topení (wafky) tzn po celodenním lyžování bylo problematické usušení věcí. Na pokoji nebylo žádné nádobí (pouze plastový kartáček na čištění zubů) a byly tam pouze 2 zásuvky. Postele byly krátké (190 cm) a matrace měkké a proležené.

Strava
Veškeré jídlo se podávalo v jídelně mimo hlavní restauraci se dveřmi přímo proti kuchyni tzn do jídelny se natahovaly veškeré "vůně".

Snídaně každý den stejné (šunka, salám, plátkový sýr, máslo, marmeláda, paštika, juice, musli, bílý jogurt) + káva/čaj + 2 čerstvé housky na osobu. Velmi jsem postrádala zeleninu či ovoce.

Večeře ucházející - polévka, hlavní chod (ne vždy nejchutnější), zákusek - zmrzlina, kompot, sladká roláda (kupovaná). Pití u večeře se platilo.

Služby hotelu
Penzion jako takový celkem zklamání - až na jídelnu a půl restaurace bylo celé přízemí kuřácké a kamkoli člověk šel procházel dýmem. V penzionu není žádná recepce - při příjezdu je nutno požádat servírku o zavolání šéfové - to vše v zakouřeném baru.

Dle tvrzení některých ubytovaných byly pokoje v hlavní budově nasáklé kouřem. Na naší depandanci se naštěstí nekouřilo.

V penzionu nebyl organizován žádný silvestrovský večer - na návsi vesnice od 23.00 otevřeny 2 stánky a o půlnoci byl ohňostroj.

Wifi byla opravdu pouze v přízemí hlavní budovy ale velmi slabá.

Personál byl milý a ochotný ale mluvil pouze německy.

Sjezdovky
Lyžování úžasné až na mírnou nepřízeň počasí (během 2 dnů napadlo 60cm sněhu :-) ). Při lyžování v Saalbach/Hinterglemm je nutno hlídat uzavírání lanovek/sjezdovek při špatném počasí abyste nezůstali v jiném údolí.

Z vesnice jezdí do středisek skibus který jsme však nevyužili. Použili jsme ho pouze pro odpolední cestu do Zell am See kterou jsme však museli zaplatit (bez lyží se skibus platí :-/ ).

Alena H., 07.01.2019, Datum pobytu: 28.12.2018 - 2.1.2019
Oblast: Rakousko Rakousko, Saalbach / Hinterglemm, Hotel: Gasthof Unterwirt

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Prožili jsme báječné dny plné vánoční atmosféry. Díky spokojenosti uvažujeme o další lyžařské dovolené ve stejném hotelu.

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Prožili jsme báječné dny plné vánoční atmosféry. Díky spokojenosti uvažujeme o další lyžařské dovolené ve stejném hotelu. Zobrazit celou recenzi

Olga Drápalová, 02.01.2019, Datum pobytu: 26.12. - 30.12.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Saalbach / Hinterglemm, Hotel: Ferienhotel Lindenhof

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)