Recenze hotelů
Pitztal - Rakousko

Napište svou recenzi

Celkem: 5,2 Příjemný personál.Skvělé ceny zboží na pensionu oproti rakouským cenám.Perfektní lyžování.

  • 4,5 Ubytování
  • 3 Strava
  • 5 Cena
  • 9 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Příjemný personál.Skvělé ceny zboží na pensionu oproti rakouským cenám.Perfektní lyžování. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování odpovídalo popisu CK.Ovšem omyvadla,sprchy a WC v jedné místnosti to nepůsobí dobře.Někdo vykonáva potřebu a druhý si vedle čistí zuby.

Strava
Snídaně hodně jednoduché.Chleba pravděpodobně mražený-čerstvé pečivo vypadá jinak.Rozpékací houstičky OK.

Místo džusu nějaká nedobrá šťáva.Stísněné stravovací prostory. Večeře velmi chutné,velké porce.

Sjezdovky
Když bylo špatné počasí tak se v této nadmořské výšce dá jen obtížně lyžovat.Velká mlha,sněžení a vítr.

Když bylo jasno tak je to neuvěřitelně krásné.Minimální fronty a perfektně upravené sjezdovky.

Tomáš F., 16.04.2017, Datum pobytu: 4.4. - 7.4.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Pitztal, Hotel: Alpenrose

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Alpenrose, Pitztal, Rakousko Tomáš F. 2017-04-16 5.2 1 10 Alpenrose

Celkem: 9 s hotelom sme boli spokojný, odporúčam

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Cena
  • 9 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
s hotelom sme boli spokojný, odporúčam Zobrazit celou recenzi

Ubytování
odporúčam

Strava
odporúčam, plus dostal som prémiu od hotela za narodeniny v podobe zmrzlinového pohára

Sjezdovky
je to Pitztal, výborné

Jaroslav Čulman, 26.03.2017, Datum pobytu: 17.3. - 21.3.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Pitztal, Hotel: Alpenfriede

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Alpenfriede, Pitztal, Rakousko Jaroslav Čulman 2017-03-26 9 1 10 ALPENFRIEDE

Celkem: 8 Spokojeni, vše co jsme očekávali,bylo beze zbytku splněno

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Spokojeni, vše co jsme očekávali,bylo beze zbytku splněno Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytováni nám vyhovovalo, bez připomínek

Strava
Velmi příjemné labužnické zážitky z večerních meníček, příjemná obsluha, vstřícnost, rozmanitost

Služby hotelu
spokojenost s dostupností a službami k lyžař.areálu Hochzeiger

Romana Kosikova, 21.03.2017, Datum pobytu: 11.3. - 16.3.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Pitztal, Hotel: Alpenfriede

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Alpenfriede, Pitztal, Rakousko Romana Kosikova 2017-03-21 8 1 10 Alpenfriede

Celkem: 8,8 Nádherná odpočinková dovolená na ledovci

  • 8,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Cena
  • 9 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Nádherná odpočinková dovolená na ledovci Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velmi pěkné, čisté, denně celkový úklid pokojů

Strava
Snídaně - bohatý raut i s bio potravinami

Služby hotelu
Stále usměvavý a pozorný perzonál

Sjezdovky
Široké, stále upravené sjezdovky ve výšce nad 3000 m/m, tzv.menšestr takřka po celý den, málo lidí, volné vleky, výborná horská restaurace ve výšce 2800 m/m..

Nádherný sjezd až k parkovišti ( 8 km). Sjezdovky spíše modré a červené, vhodné pro rodiny. Jízda ve volném terénu možná, snow park k dispozici, měření rychlosti, U rampa , apod.

Darek Skříček, 20.03.2017, Datum pobytu: 14.3. - 17.3.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Pitztal, Hotel: Alpenfriede

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Alpenfriede, Pitztal, Rakousko Darek Skříček 2017-03-20 8.8 1 10 ALPENFRIEDE

Celkem: 7,8 přesun o víkendu je kvůli zácpám na silnicích v Německu a Rakousku značné martýrium, jinak ubytování, stravování a lyžovačka, vše dle...

  • 7,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Cena
  • 8 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
přesun o víkendu je kvůli zácpám na silnicích v Německu a Rakousku značné martýrium, jinak ubytování, stravování a lyžovačka, vše dle naše očekávání. Zobrazit celou recenzi

Mojmír Soudný, 19.02.2017, Datum pobytu: 10.2. - 14.2.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Pitztal, Hotel: Auderer

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Auderer, Pitztal, Rakousko Mojmír Soudný 2017-02-19 7.8 1 10 Hotel Auderer v Imstu

Celkem: 6 Tento penzion jsme navštívili již před čtyřmi lety,tak jsme věděli, jak penzion vypadá.Proto jsme předpokládali,že došlo k nějakým...

  • 4,5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 6 Cena
  • 10 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Tento penzion jsme navštívili již před čtyřmi lety,tak jsme věděli, jak penzion vypadá.Proto jsme předpokládali,že došlo k nějakým renovacím.Bohužel ne.Sociální zařízení katastrofa(rozbité a pomočené wc),sprchy celke dobré. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Byli jsme ubytovaní v pokoji v suterénu,které byly novější.Pokoje v horním patře (pokoj č.3),kde byli naší kolegové,tak to už bylo horší.Chtělo by to nový koberec i lůžka.

Strava
Strava chutná,ale omezený výběr (hlavně snídaně).

Služby hotelu
Služby dobré,herna pro děti také ok.Personál příjemný.

Sjezdovky
Sjezdovky i počasí překrásné,málo lidí,upravené sjezdovky.Občerstvení vynikající,prostě super.

Pavla J., 13.02.2017, Datum pobytu: 6.2. - 9.2.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Pitztal, Hotel: Alpenrose

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Alpenrose, Pitztal, Rakousko Pavla J. 2017-02-13 6 1 10 Alpenrose

Celkem: 2,8 Lyžování skvělé, ubytování otřesné

  • 1 Ubytování
  • 1 Strava
  • 1 Cena
  • 10 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Lyžování skvělé, ubytování otřesné Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování se zastavilo v čase. S ohledem na to, že penzion pravděpodobně provozují Češi, byly nedostatky odpovídající. Domnívám se, že Rakušani by v tomto stavu penzion ani neotevřeli. Vše staré, co mi velmi vadilo byl puch, který odpovídal domovu pro seniory, sociální zařízení nevyhovující a malý pokoj s dvěma palandami pro 4 osoby, kdy se na posteli nemůžete ani narovnat bez udeření do hlavy, to mi přijde naprosto neuvěřitelné. Dále doporučuji kontrolu statiky balkonu i celého domu. Předražené ubytování s ohledem na nabízenou "kvalitu"

Strava
Snídaně ucházející, ale malý výběr. Především pečiva a nápojů. Večeře bez možnosti výběru a především bez nápojů, které je v Rakousku při večeřích standardem. To se muselo dokupovat.

Služby hotelu
Jediné pozitivum - společenská místnost s pingpongovým stolem, byť velmi zastaralá

Sjezdovky
Maximální spokojenost s lyžařskou oblastí Pitztal - jediné pozitivum naší dovolené

Monika Králíková, 12.02.2017, Datum pobytu: 6.2. - 9.2.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Pitztal, Hotel: Alpenrose

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Alpenrose, Pitztal, Rakousko Monika Králíková 2017-02-12 2.8 1 10 Alpenrose

Celkem: 4 Alpenrose je taková ubytovna pro čechy. Tomu taky odpovídá celkové vybavení, které je hooodně staré. Koupelny jsou už na hranici...

  • 2,5 Ubytování
  • 2 Strava
  • 3 Cena
  • 10 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Alpenrose je taková ubytovna pro čechy. Tomu taky odpovídá celkové vybavení, které je hooodně staré. Koupelny jsou už na hranici nechutnosti a hlavní surovinou ze které se vaří je bílá mouka, takže nečekejte něco zdravého... Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Náš pokoj byl celkem v pohodě, až na rozvrzanou podlahu, která mi už první den lezla na nervy. Štěstí, že pod náma už nikdo nebyl, protože by asi moc klidnou dovolenou neměl. V pokoji bylo umyvadlo ze kterého tekla jen studená voda a stará rozvrzaná skříň, která se rozpadala při každém otevření. V koupelně na chodbě jsou dvě sprchy, které jsou celkem nechutné - závěs se vám lepí na pr..l (je to tam hrozně malinké), voda teče jen malým proudem, prasklá hlavice sprchy stříkala všude možně. Záchody jsou hned vedle sebe a nejsou oddělené nahoře u stropu zdí, takže nemáte absolutně soukromí. V jídelně jsou flekaté staré potahy na sedačkách a celkově působí takovým nečistým dojmem.

Strava
Strava dle nás byla příšerná, ale každý jí něco jiného. Popsala bych to jako hodně levná školní kuchyně. Friťák se používá ve velkém a když byla svíčková, tak omáčku zředili, aby jí bylo více :)

Tříchodové menu je takový trošku vtip. Předkrm - např.ruská vejce, pak polívka a nakonec studené žvýkavé hranolky s masem z friťáku.

Snídaně byly celkem ok. Sice všude samý bílý chleba/bílý toust/vánočka, ale aspoň trochu zeleniny co se to snažily zachránit.

"Nejlepší" byla Silvestrovská večeře, kterou jsme si mohli dokoupit. Za cenu 400Kč na osobu jsme dostali tác chlebíčků pro všechny v ubytovně a skleničku sektu.

Služby hotelu
K dispozici je ping pong a fotbálek, což je celkem fajn.

Sjezdovky
Sjezdovky jsou super. Sice nebylo tolik sněhu kolik normálně bývá, ale i tak je Pitztal paráda!

Klára W., 07.01.2017, Datum pobytu: 30.12.2016 - 1.1.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Pitztal, Hotel: Alpenrose

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

potahy v jídelně 5 fotografií

Alpenrose, Pitztal, Rakousko Klára W. 2017-01-07 4 1 10 Alpenrose

Celkem: 8,6 Splnilo co jsme očekávali

  • 8,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Cena
  • 9 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Splnilo co jsme očekávali Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Trochu starší vybavení pokojů, ale jinak hezké a čisté

Strava
Vařili výborně a vydatné porce.

Služby hotelu
Celkově služby na hotelu byly dobré. Česká obsluha byla příjemná.

Sjezdovky
Sjezdovky byly super, jen mále přírodního sněhu a tak byly často ledovaté

Jan Žižka, 04.01.2017, Datum pobytu: 28.12.2016 - 1.1.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Pitztal, Hotel: Alpenrose

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Alpenrose, Pitztal, Rakousko Jan Žižka 2017-01-04 8.6 1 10 Alpenrose

Celkem: 6 Velmi dobré služby, ochota personálu i výborné jídlo. Společenská místnost dobrá. Ale pokoje jsou malé - pro 4 osoby. Nábytek zastaralý a...

  • 5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Velmi dobré služby, ochota personálu i výborné jídlo. Společenská místnost dobrá. Ale pokoje jsou malé - pro 4 osoby. Nábytek zastaralý a poničený. Sociální zařízení na chodbě v zastaravelém stavu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje pro 4 osoby malé, sociální zařízení na chodbě a zastaralé

Pavel Hawranek, 06.12.2016, Datum pobytu: 29.11. - 3.12.2016
Oblast: Rakousko Rakousko, Pitztal, Hotel: Alpenrose

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Alpenrose, Pitztal, Rakousko Pavel Hawranek 2016-12-06 6 1 10 Alpenrose

1 2 3 4 5 6 7 8

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622