Recenze hotelů
Korutany - Rakousko

Napište svou recenzi

Celkem: 8,8 Hotel odpovídal popisu cestovní kanceláře. Pokoje čisté, jídlo velmi dobré a bohatý výběr. S manželem jsme byli velice spokojeni.

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Cena
  • 5 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Hotel odpovídal popisu cestovní kanceláře. Pokoje čisté, jídlo velmi dobré a bohatý výběr. S manželem jsme byli velice spokojeni. Zobrazit celou recenzi

Strava
pestrý výběr

Služby hotelu
velice příjemný personál, vždy nám vyšel vstříc

Sjezdovky
jediná nevýhoda hotelu - dostupnost sjezdovek, v blízkosti se nachází menší středisko Goldneck. My se však rozhodli dojíždět do střediska ve městě Bad Kleinkircheim, které je vzdáleno 25 km. Toto středisko ale odpovídalo našim požadavkům, nabízí upravené sjezdovky různých obtížností.

Lucie B., 14.02.2018, Datum pobytu: 8.2. - 11.2.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Korutany, Hotel: Bellevue

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 Lyžování jsme si velmi užili, k areálu kousek , skvěle upraveno, v poměru k ceně dost lidí, i čekací doba u lanovek. Hotel čistý,...

  • 8,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Lyžování jsme si velmi užili, k areálu kousek , skvěle upraveno, v poměru k ceně dost lidí, i čekací doba u lanovek.

Hotel čistý, rodinný, milý.

Snídaně jednotvárné, tři v pohodě, večeře chutné, ale výběr nic moc, saláty se nedoplňovaly, pokud došel, již nebyl...

Celkově dobré Zobrazit celou recenzi

Ivana A., 13.02.2018, Datum pobytu: 7.2. - 10.2.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Korutany, Hotel: Steindl

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,2 Celkově spokojenost, konkrétní oddíly byly horší.

  • 6 Ubytování
  • 9 Strava
  • 7 Cena
  • 8 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Celkově spokojenost, konkrétní oddíly byly horší. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj slabší, podlaha se před vstupem do koupelny úplně prohýbala. Vybavení střídmé, ale celkově to na přespání stačilo.

Strava
Výběr vždy ze dvou jídel, polévka a moučník samozřejmostí. Dobrá kuchyně, velmi vstřícný a milý personál.

Služby hotelu
Téměř nic ze služeb hotelu jsme nevyužili. Měli jsme akorát uschované lyže.

Sjezdovky
Středisko Nassfeld - již cca po hodině zahájení provozu sjezdovky úplně rozježděné, jezdilo se v boulích, kopec se nedal normálně sjet, bylo to jak na vlnách (i když lyžařů moc nebylo). Za ty peníze opravdu velké zklamání a jen tak se nevrátíme.

Kristyna Z., 08.02.2018, Datum pobytu: 1.2. - 5.2.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Korutany, Hotel: EDELWEISS LONCIUM

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Velmi klidné pohotové prostředí a milý personál.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Velmi klidné pohotové prostředí a milý personál. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Čistota, denní pokojova sluzba

Strava
☆☆☆☆☆

Služby hotelu
Sauna je už starší, ale topí na 110°Č, ochlazení je lepší v zupanu na dvoře.

Roman V., 07.02.2018, Datum pobytu: 1.2. - 4.2.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Korutany, Hotel: Steindl

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 3 Majitele neuměli anglicky. Respektive 70letý děda co mluví jen německy. Takže servis nic moc.. asi bych sem znovu nejel.

  • 3,5 Ubytování
  • 2 Strava
  • 3 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
Majitele neuměli anglicky. Respektive 70letý děda co mluví jen německy. Takže servis nic moc.. asi bych sem znovu nejel. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Malé pokoje, koupelna ušla,ale skoro jsme se tam ani nehnuli přes malé místo v pokoji.

Strava
snídaně celkem hrůza. Jen nějaká šunka a sýr a pečivo.. pak marmelády(ty nejím)

Ale nebyli žádní párky či podobně a pokud jste chtěli vejce... tak je za příplatek :D

Služby hotelu
bez služeb..

Michal Navrátil, 12.01.2018, Datum pobytu: 28.12.2017 - 2.1.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Korutany, Hotel: Gasthof Kohlmayr

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Velmi dobrý hotel s aktivním přístupem pro malé děti. Doporučuji pro rodiny s dětmi, personál velmi ochotný i při řešení problémů které...

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Velmi dobrý hotel s aktivním přístupem pro malé děti. Doporučuji pro rodiny s dětmi, personál velmi ochotný i při řešení problémů které nebyly z jejich strany. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje čisté, pěkné, uklizeno vždy dobře, dokonce nám paní uklízečka přidala další ručníky navíc bez nutnosti si o ně říkat

Strava
Strava byla výborná, 4-chodové večeře byly super. Personál při obsluze velmi ochotný i na atypické požadavky

Služby hotelu
Služby byly v pořádku, nesetkali jsme se s potížemi. Pouze při příjezdu byly komplikace ale to bylo způsobené cestovní kanceláří - ne hotelem

Pláž
Hotel nemá pláž (horské prostředí)

Tomáš Burian, 12.10.2017, Datum pobytu: 30.9. - 4.10.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Korutany, Hotel: Koglers Pfeffermühle Hotel

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8 Dovolená se nám líbila, počasí neovlivníme, Rakousko je nádherné

  • 8 Ubytování
  • 10 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená se nám líbila, počasí neovlivníme, Rakousko je nádherné Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování- čisto jako vždy a všude v Rakousku,ale poměrně "jeté" zařízení, chyběla docela citelně myčka na nádobí, což už je myslím standard, televize byla tak z 80.let

Strava
stravu jsme si zajišťovali sami

Služby hotelu
dobré

Pláž
nevyužívali jsme

Jiřina Fišerová, 25.09.2017, Datum pobytu: 12.9. - 22.9.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Korutany, Hotel: Feriendorf Maltschacher See

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Cesta tam po dálnici až na místo. Zpět přes hory po cestách I. třídy s kombinací dálnice. Městečko Seeboden velice příjemné u jezera a v...

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Cesta tam po dálnici až na místo. Zpět přes hory po cestách I. třídy s kombinací dálnice. Městečko Seeboden velice příjemné u jezera a v blízkostí hor. Blízké i vzdálené okolí vhodné pro turisty, všude perfektní cyklostezky. Velice se nám osvědčila Korutanská karta, která umožňuje buď bezplatné nebo zlevněné vstupy do muzei, na lanovky, na termální bazény. Počasí bylo proměnlivé. Naštěstí bouřky většinou večer a ráno. Užili jsme si jak kolo, tak vysokohorskou turistiku s krásnými výhledy, koupání v jezeře navštívili jsme muzea. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo velice pěkné.Trochu nás mrzelo, že u pokoje nebyl balkon. Pokoj byl prostorný a všude čisto. Spousta zeleně.

Strava
Strava polopenze. Snídaně formou švédských stolů, velice pestrá a chutná, průběžně doplňována. Večeře výběr ze dvou jídel. Vždy nějaké jídlo z dané oblasti. Chuťově vynikající. Porce se nám zdáli hodně velké. Doba výdeje byla pro nás trochu pozdě od 19 00 do 19.30. Po tak velkých porcích se nám hůře usínalo. Jídelní lístek pouze v němčině. Mohl by být i v angličtině. Chápeme, že většina ubytovaných je především z Německa. Jinak paráda.

Služby hotelu
Obsluha hotelu velice příjemná. Každý den dotaz na spokojenost s jídlem. Pravidelný úklid.

Pláž
Pláži patřící k hotelu bylo dřevěné molo s lehátky a slunečníky. Přístup do vody po žebříku, písek. V blízkosti velká veřejná zatravněná pláž s příjemný vstupem do jezera. Vzdálenost od penzionu obou pláží 200 m. U penzionu malý bazén. Slunečníky a lehátka. Pláže čisté. K dispozici vodní šlapadlo.

Libor Dušek, 21.08.2017, Datum pobytu: 5.8. - 12.8.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Korutany, Hotel: Hotel-Pension Dorothy

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Doporučuji návštěvu tohoto hotelu, vše výborné. Již druhá návštěva a bez jakýchkoliv problémů a potíží.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Doporučuji návštěvu tohoto hotelu, vše výborné. Již druhá návštěva a bez jakýchkoliv problémů a potíží. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Jedná se o komplex se 3 budovami - hlavní a 2 vedlejší. Pokoje jsou velké a mají samostatné koupelny a toalety. Vloni jsme byli ubytováni v hlavní budově, letos ve vedlejší budově s malou teráskou a vstupem přímo na parkoviště, což bylo pro nás ideální.

Strava
Polopenze formou švédských stolů - široký výběr všeho druhu. Několik druhů šunek, salámů, sýrů, sladkého pečiva, atd.

Jiří Krejčí, 20.08.2017, Datum pobytu: 7.8. - 11.8.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Korutany, Hotel: JUFA Nockberge

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8,2 spokojen

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
spokojen Zobrazit celou recenzi

Anonym, 08.08.2017, Datum pobytu: 20.7. - 27.7.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Korutany, Hotel: Lavendel

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622