Recenze hotelů
Korutany - Rakousko

Napište svou recenzi

Celkem: 10 Dobry den, krásné ubytování, vybavení apartmánu nad očekávání, čisto a útulno. Pro 5 lidí hodně prostoru, veliký rozdíl od ubytování v...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dobry den, krásné ubytování, vybavení apartmánu nad očekávání, čisto a útulno. Pro 5 lidí hodně prostoru, veliký rozdíl od ubytování v ČR.

Okolí nádherné, kouzelný výhled z velkého balkónu na jezero. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
I když bylo slunečné počasí ideální na lyžování, udělali jsme si prostor a využili jsme možnost koupání v malém bazénu ve vedlejší budově. Moc hezký zážitek.

Celkově bylo ubytování moc příjemné a pro velikou rodinu nadstandartni. Doporučuji.

Strava
Bohatý výběr výborných salátů, výběr ze 2 menu naprosto stačil, stejně jako 1 druh polévky a dezertu.

Ocenili jsme možnost vlastního výběru nápojů.

Služby hotelu
Možnost slevy na skipass je výhodné a pohodlné řešení. Vstřícný přístup- výhoda rodinného hotelu.

Anonym, 29.03.2018, Datum pobytu: 23.3. - 26.3.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Korutany, Hotel: Steindl

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Hotel sídlí přímo naproti stanici vleku. Pro pokročilé lyžaře je to výborné. Byli jsme s malými dětmi, tak jsme využivali spíše...

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Cena
  • 10 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Hotel sídlí přímo naproti stanici vleku. Pro pokročilé lyžaře je to výborné. Byli jsme s malými dětmi, tak jsme využivali spíše sjezdovky, kam jsme docházeli pěšky. Do dětského lyžařského centra jezdí i skibus, takže výborně dostupné, dá se dojít i pěšky. Dojeli jsme v půlnoci, hotel nám nechal vzkaz, nechali nám večeři, super. Recepce vždy k dispozici poradili, pomohli. Trochu problém jsme měli kde se s dětmi okolo oběda přímo v městečku najíst, ale taky se to dá. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
HOtel pěkný, čistý, pokoje super. Měli jsme rodinný pokoj, děti měli pokojík oddělený příčkou, udělali nám pro ně spaní na gaučíku nizším, aby nespadli, super. Velký balkon, krásný výhled. Pokoj dostatečně veliký, že jsme se s taškama a všema věcma pro děti krásně vešli a měli jsme i dost volného prostoru,

Strava
Výborná. Večeře skvělé, parádně vařili. Večeře speciální a akorát porce. K dispozici předkrm, polévka, výběz ze 2 jídel a dezert.

Služby hotelu
K dispozici bazén. Trochu studená voda, ale tak na vyřádění někdy po lyžování stačilo. Je tam snad taky sauna a relax místnost, ale to jsme nevyužili.

Sjezdovky
Lanovky a vleky super.

Martina Trubačová, 13.03.2018, Datum pobytu: 4.2. - 9.2.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Korutany, Hotel: Post (Döllach)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,8 Se službami agentury plná spokojenost, klientský servis velmi komunikativní a digitální aplikace překvapivě intuitivní i pro dříve...

  • 6 Ubytování
  • 5 Strava
  • 6 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Se službami agentury plná spokojenost, klientský servis velmi komunikativní a digitální aplikace překvapivě intuitivní i pro dříve narozené. Kvalita ubytování v zásadě odpovídala ceně i očekávání. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Personál hotelu byl vstřícný, reagoval operativně, např. parkování je ve stísněných podmínkách dobře zorganizované. Pokoje čisté, přiměřeně vybavené, ale regulace topení byla nefunkční (v jednom pokoji přetopeno, ve druhém příliš chladno).

Strava
JIídla je dostatek, závažné problémy jsme nezaznamenali, ale celkově výběr i kvalita stravy odpovídá potřebám méně náročných klientů.

Michal C., 08.03.2018, Datum pobytu: 26.2. - 1.3.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Korutany, Hotel: Steindl

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Všechno super, pouze každodenní půl až hodinové fronty na základní lanovce kazily dojem z lyžování

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Cena
  • 8 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Všechno super, pouze každodenní půl až hodinové fronty na základní lanovce kazily dojem z lyžování Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Příjemný velký pokoj, světlý, naštěstí kostel přímo před pokojem dodržoval noční klid od 22 hod do 6 hod, jinak zvony tloukly každou čtvrt hodinu. Chyběl mi taky výtah do druhého patra.

Strava
Strava velmi chutná.

Služby hotelu
Příjemný ochotný personál.

Sjezdovky
Rozlehlé parkoviště s výbornou obslužností přibližovacími "vláčky" k lanovce, bohužel dosti přeplněné sjezdovky s frontami u lanovek (zejména té základní)

Olga V., 20.02.2018, Datum pobytu: 10.2. - 17.2.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Korutany, Hotel: Landhof zum Waidegger Wirt

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Nemám výhrad mimo ubytování, byl to hodně malý pokoj, postačil akorát na odložení věcí, jelikož věci na lyžování jsou objemnější, tak...

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Nemám výhrad mimo ubytování, byl to hodně malý pokoj, postačil akorát na odložení věcí, jelikož věci na lyžování jsou objemnější, tak nebylo skoro kam je odložit a mít je suchý na další den, ale není to nic zásadního Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Majitelka byla výborná, není co vytknout

Strava
výborný

Služby hotelu
služby byly skvělé

Pláž
lyžování

Hynek Havrlik, 20.02.2018, Datum pobytu: 10.2. - 17.2.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Korutany, Hotel: Apartmán Ertl

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,4 byl jsem spokojen, je co zlepšit

  • 6 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Cena
  • 8 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
byl jsem spokojen, je co zlepšit Zobrazit celou recenzi

Ubytování
na pokojích bylo poměrně chladno

Strava
vynikající

Služby hotelu
celý týden nefunkční internet

Sjezdovky
velmi spokojen

Vlastimil Vrána, 19.02.2018, Datum pobytu: 11.2. - 16.2.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Korutany, Hotel: Zur Post (Döbriach am Millstatter See)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 Lyžování cca 15km Gerlitzen buď kabinkama do cca 1000m nebo lépe i jihozápadní lanovky kde je parking hned umístěn pár metrů. Sjezdovky...

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 5 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Lyžování cca 15km Gerlitzen buď kabinkama do cca 1000m nebo lépe i jihozápadní lanovky kde je parking hned umístěn pár metrů. Sjezdovky cca 40km velmi pěkně udržované převážně modré a červené,pro začátečníky a střední lyžaře,malé fronty i o víkendech Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Příjemný hotel zrenovovaný,pěkné pokoje čisté,dostatek parkování u hotelu rodinného typu.

Strava
Velmi dobré snídaně vč. teplých jídel,večeře formou výběru z 3 jídel. Pro nákup tekutin apod je na východní části městečka cca 2km od hotelu supermarkety (Billa,Lidl,Spar)

Služby hotelu
Není možnost půjčit rychlovarnou konvici,ale velký cca 0,4ml čaj za 2,5euro není děs.

Pláž
jezero :-) Termpark Villach cca 20km od hotelu za 31euro na celý den.Občas i nějaké slevové akce.

Anonym, 19.02.2018, Datum pobytu: 10.2. - 14.2.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Korutany, Hotel: Villa Flora

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Hotel odpovídal popisu cestovní kanceláře. Pokoje čisté, jídlo velmi dobré a bohatý výběr. S manželem jsme byli velice spokojeni.

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Cena
  • 5 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Hotel odpovídal popisu cestovní kanceláře. Pokoje čisté, jídlo velmi dobré a bohatý výběr. S manželem jsme byli velice spokojeni. Zobrazit celou recenzi

Strava
pestrý výběr

Služby hotelu
velice příjemný personál, vždy nám vyšel vstříc

Sjezdovky
jediná nevýhoda hotelu - dostupnost sjezdovek, v blízkosti se nachází menší středisko Goldneck. My se však rozhodli dojíždět do střediska ve městě Bad Kleinkircheim, které je vzdáleno 25 km. Toto středisko ale odpovídalo našim požadavkům, nabízí upravené sjezdovky různých obtížností.

Lucie B., 14.02.2018, Datum pobytu: 8.2. - 11.2.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Korutany, Hotel: Bellevue

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 Lyžování jsme si velmi užili, k areálu kousek , skvěle upraveno, v poměru k ceně dost lidí, i čekací doba u lanovek. Hotel čistý,...

  • 8,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Lyžování jsme si velmi užili, k areálu kousek , skvěle upraveno, v poměru k ceně dost lidí, i čekací doba u lanovek.

Hotel čistý, rodinný, milý.

Snídaně jednotvárné, tři v pohodě, večeře chutné, ale výběr nic moc, saláty se nedoplňovaly, pokud došel, již nebyl...

Celkově dobré Zobrazit celou recenzi

Ivana A., 13.02.2018, Datum pobytu: 7.2. - 10.2.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Korutany, Hotel: Steindl

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,2 Celkově spokojenost, konkrétní oddíly byly horší.

  • 6 Ubytování
  • 9 Strava
  • 7 Cena
  • 8 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Celkově spokojenost, konkrétní oddíly byly horší. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj slabší, podlaha se před vstupem do koupelny úplně prohýbala. Vybavení střídmé, ale celkově to na přespání stačilo.

Strava
Výběr vždy ze dvou jídel, polévka a moučník samozřejmostí. Dobrá kuchyně, velmi vstřícný a milý personál.

Služby hotelu
Téměř nic ze služeb hotelu jsme nevyužili. Měli jsme akorát uschované lyže.

Sjezdovky
Středisko Nassfeld - již cca po hodině zahájení provozu sjezdovky úplně rozježděné, jezdilo se v boulích, kopec se nedal normálně sjet, bylo to jak na vlnách (i když lyžařů moc nebylo). Za ty peníze opravdu velké zklamání a jen tak se nevrátíme.

Kristyna Z., 08.02.2018, Datum pobytu: 1.2. - 5.2.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Korutany, Hotel: EDELWEISS LONCIUM

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622

string(14) "smartPixelCode"
NULL