Recenze hotelů
Korutany - Rakousko

Napište svou recenzi

Celkem: 7,8 Vše bylo téměř OK, bohužel jsme se netrefili do počasí, takže ze 4 denního zájezdu za lyžováním jsme na lyžích neujeli ani metr.

  • 8 Ubytování
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Vše bylo téměř OK, bohužel jsme se netrefili do počasí, takže ze 4 denního zájezdu za lyžováním jsme na lyžích neujeli ani metr. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Příjemné, čisté, prostorné, jen některé deklarované spotřebiče nebyly.

Strava
Zájezd byl bez stravy.

Služby hotelu
Beze služeb.

Pláž
Hory.

Miroslav Braniš, 02.11.2018, Datum pobytu: 26.10. - 30.10.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Korutany, Hotel: Apartmán Sissi

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4 Hotel je umístěn v příjemném a čistém prostředí - možné udělat výlety po okolí. Přímo z hotelu jsou hezké výhledy na okolní hory. Bazén...

  • 7 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Hotel je umístěn v příjemném a čistém prostředí - možné udělat výlety po okolí. Přímo z hotelu jsou hezké výhledy na okolní hory. Bazén jsme nevyužili, protože je otevřený přes den do 7. h večer a to jsme se teprve vraceli z výletů. Venkovní bazén je přístupný i večer, ovšem už jsme měli chladnější počasí, takže jsem ho nevyužili. Celkově jsme byli spokojeni. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Dostali jsme jiný pokoj než jsme původně měli mít (přímo na budově recepce) - paní nám řekla, že je to dárek (jeli jsme zde na svatební cestu), ovšem jsme byli mírně zklamaní. Pokoj byl uklizený, ale zdálo se, že už dávno (zaprášené noční stolečky). Měli jsme střešní okénka a pod tím jedním jsme měli spadaný popel ze střechy (z komínu) a bylo od toho špinavé i prostěradlo, stolek a kobereček, takže jsme si zašpinili i ponožky. Každý den nám chodili uklízet - porovnat ručníky a ustlat postele a to jsem čekala, že uklidí i ten popel, ale to se nestalo. Ale jinak to bylo v pořádku.

Strava
Strava byla dokonalá. Měli jsme polopenzi. Na snídani bylo všechno možné a na večeři 5 chodů. Jídlo bylo výborné, - skvělé saláty, těstoviny i hlavní chod a dezert, chválíme kuchaře!

Služby hotelu
Skvělá obsluha v restauraci a domluva na recepci (s AJ nebyl problém) - jen jídelníčky by mohly být i v angličtině a ne pouze v němčině. A wifi je v hotelu dost slabá - což člověk na dovolené nepotřebuje, ale když si chce zjistit nějaké info ohledně výletů, je lepší jít blíž k recepci.

Pavla L., 05.09.2018, Datum pobytu: 25.8. - 1.9.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Korutany, Hotel: Ferienpark Putz

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 naprostá spokojenost s ubytováním, přestože penzion byl u hlavní cesty přes město

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
naprostá spokojenost s ubytováním, přestože penzion byl u hlavní cesty přes město Zobrazit celou recenzi

Ubytování
odpovídalo ceně

Strava
bez výhrad

Služby hotelu
nevyužívali jsme

Pláž
pláž jezera přístupna pouze s kuponem od ubytování, vzdálena asi 300 m

Mojmír Polášek, 10.08.2018, Datum pobytu: 30.7. - 4.8.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Korutany, Hotel: Apartmán Ertl

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Výborný ,maximální spokojenost

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Výborný ,maximální spokojenost Zobrazit celou recenzi

Ubytování
V pořádku vše dle představ

Strava
Bez chyby

Služby hotelu
Výborné , personál ochotný

Pláž
Nebyla

Martin Jadlovec, 07.08.2018, Datum pobytu: 28.7. - 4.8.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Korutany, Hotel: Landhotel Rosentalerhof

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7 Solidní hotel, na rakouské poměry ale spíše průměrný. Krajina zajímavá, ale ve srovnání s jinými částmi Rakouska (i samotných Korutan)...

  • 6,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Solidní hotel, na rakouské poměry ale spíše průměrný. Krajina zajímavá, ale ve srovnání s jinými částmi Rakouska (i samotných Korutan) poněkud méně atraktivní. Za většinou zážitků bylo třeba cestovat autem, a to i docela daleko. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Solidní. Dojem kazily dvě věci. První byla možnost kouřit na baru, který byl naprosto průchozí při každé cestě do pokoje, ven, do jídelny apod. Také zde bylo povoleno kouření na balkonech. Díky umístění pokoje jsme takřka nemohli větrat. Hotel je momentálně jediným restauračním zařízením v obci i širším okolí, takže se především o víkendu stává centrem dění. Občas to je na úkor služeb hostům hotelu.

Strava
Kvalitní, snídaně skvělé, obědové balíčky sice pořád stejné, ale to nevadilo. Večeře - saláty výborné, polévky taky. Občas byl podivný výběr mezi dvěma podobnými jídly, až příliš často bylo jedno z jídel sladké (v kombinaci s desertem dost nevhodné). Chyběly alternativy v podobě lehčích jídel, drůbežího masa apod.

Služby hotelu
Až na kouření naprosto v pořádku. Paní vedoucí i personál byli milí, trpěliví, přátelští. Jen o víkendu chvílemi trochu nestíhali.

Pláž
Šlo o hory, ne moře. Faktem však je, že na rozdíl od mnoha jiných částí Rakouska a především Korutan zde chyběly širší možnosti koupání. V hotelu sice byl aspoň whirlpool, nicméně na náš dotaz, zda funguje, jsme dostali odpověď, že jen v zimě. Škoda...

Ladislav M., 06.08.2018, Datum pobytu: 24.7. - 2.8.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Korutany, Hotel: Panoramahotel Friesacherhof

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,8 pěkná dovolená, spousta vyžití.

  • 6 Ubytování
  • 6 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
pěkná dovolená, spousta vyžití. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
pokoj byl pro rodinu malý a štvaly mě prosklené dveře do koupelny, příště bych si vzala rozhodně větší pokoj s balkonem

Strava
jídlo pro dospělé bylo dobré, ale pro děti strašné, samé hranolky a smažené

Služby hotelu
co si člověk neřekl, to nedostal, bez dobré jazykové vybavenosti bych tam rozhodně nejezdila

Pláž
pláž i okolí krásné

Michaela P., 25.07.2018, Datum pobytu: 15.7. - 22.7.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Korutany, Hotel: Bellevue

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Maximální spokojenost, jak se službami v hotelu, přístupem personálu, s ubytováním i se stravou.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Maximální spokojenost, jak se službami v hotelu, přístupem personálu, s ubytováním i se stravou. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
čisté, hezké

Strava
velmi chutná, rozmanitá, ideální i pro děti

Služby hotelu
profesionalita, nabídka i doprovodného programu pro hosty

Lenka M., 21.07.2018, Datum pobytu: 7.7. - 14.7.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Korutany, Hotel: Löffele

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,6 Ubytování v pořádku, celkový dojem jen trochu kazí umístění na hlavní třídě kde je celkem rušný provoz

  • 8 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Ubytování v pořádku, celkový dojem jen trochu kazí umístění na hlavní třídě kde je celkem rušný provoz Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj celkově menší, čistý, uklizeno denně, koupelna čistá, ale rozměry velice malé

Strava
Měli jsme pouze snídaně a chybělo nám něco sladkého

Iveta P., 16.07.2018, Datum pobytu: 8.7. - 13.7.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Korutany, Hotel: Apartmán Ertl

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Příjemný pobyt v prostorném pokoji s balkonem, bazénem a výbornou kuchyní.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Příjemný pobyt v prostorném pokoji s balkonem, bazénem a výbornou kuchyní. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Takto si představuji rodinný pokoj - velký hlavní pokoj a menší pro děti.

Jednalo se o starší budovu i zařízení, ale vše bylo funkční a hlavně čisté.

Strava
Snídaně dostatečné a tradiční. Večeře 5chodová - zeleninový bufet, těstoviny, polévka, hl. jídlo a dezert - skvělá. Překvapením bylo jen malé množství přílohy u hlavního jídla (ve finále to bylo jen dobře, protože pak by už člověk nepozřel dezert:-)

Služby hotelu
Velmi oceňuji venkovní a vnitřní bazén přístupný od 7 do 19h.

Petr H., 16.07.2018, Datum pobytu: 2.7. - 13.7.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Korutany, Hotel: Ferienpark Putz

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Perfektní, rakouská kvalita

  • 9,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Perfektní, rakouská kvalita Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Super.

Strava
Dobrá - doporučil bych více ovoce a zeleniny

Služby hotelu
Super

Pláž
0

Pavel Surý, 13.07.2018, Datum pobytu: 5.7. - 8.7.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Korutany, Hotel: Almhotel Kärnten

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)