Recenze hotelů
Korutany - Rakousko

Napište svou recenzi

Celkem: 8 Rodinný hotel, který se velmi snaží, aby host byl spokojen a do velmi vysoké míry se to daří.

  • 7 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Rodinný hotel, který se velmi snaží, aby host byl spokojen a do velmi vysoké míry se to daří. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Měl jsem rezervaci rodinného apartmá s dvěma ložnicemi (výslovně jsem trval na dvou oddělených ložnicích). Byl jsem ubytován v rodinném apartmá se dvěma ložnicemi - avšak ty byly propojené průchodem bez dveří a velkým otvorem ve stěně, ve kterém byl umístěn televizor, takže oddělené ložnice to nebyly. Navíc byl pokoj poměrně malý (ne že by nebyl dostačující), ale přesvědčil jsem se, že hotel disponuje pokoji stejné katergorie (a ceny), které jsou však prostornější. Nevím, zda jsem menší pokoj dostal proto, že jsem z Česka (a nikoli z Německa či jiné západní země, odkud byla většina hostů), ale nechci fabulovat. Jinak pokoj, jak jsem zmínil, byl dostačující, koupelna dosti prostorná, uvítal jsem oddělené WC a balkon.

Strava
Měl jsem objednané stravování "all inclusive", přičemž až ze zaslaných materiálů jsem zjistil, že se jedná o "all inclusive light", nicméně strava poskytovaná hotelem byla kvalitní, pestrá a zcela uspokojující. Chápu, že v hotelu, odkud hosté nejčastějí míří na celodenní výlety, jsou podávané pouze symbolické nebo lehké obědy (odtud zřejmě ono "light"), takže toto mi nevadilo.

Služby hotelu
Já i moje rodina jsme zejména ocenili rozsáhlé wellness - bazény, sauny, klidové zóny - tím se hotel opravdu vymyká. Navíc zde nebylo třeba bojovat o volná místa na lehátkách, takže tuto stránku vysoce oceňuji.

Oldřich Randula, 12.08.2019, Datum pobytu: 28.7. - 3.8.2019
Oblast: Rakousko Rakousko, Korutany, Hotel: Hinteregger

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Dovolená splnila naše očekávání Rakouskoje sice dražší,ale krásné ????

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená splnila naše očekávání Rakouskoje sice dražší,ale krásné ???? Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pěkně místo klid a čerství vzduch.Prostě super ????

Strava
jídlo bylo moc chutné.

Služby hotelu
Vše bylo perfektní.Personál ochotný.

Anonym, 06.08.2019, Datum pobytu: 27.7. - 3.8.2019
Oblast: Rakousko Rakousko, Korutany, Hotel: Hotel Oswald

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,4 Skvělá rodinná dovolená, zejména kvalitní plná penze, venkovní a vnitřní bazén, skvělá příroda a program v nedalekém okolí. Super výšlapy...

  • 6 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Skvělá rodinná dovolená, zejména kvalitní plná penze, venkovní a vnitřní bazén, skvělá příroda a program v nedalekém okolí. Super výšlapy na MTB do 1.700 mnm i pěší tůry. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ač jsme měli ve smlouvě jasně definovaný 2x pokoj A2A, který měl být s pohovkou, nestalo se tak. Ve skutečnosti jsme měli pokoje o jedné místnosti pouze s manželskou postelí a jednou skříňkou na oblečení. Žádná pohovka pro 2 osoby zde nebyla.

Strava
Měli jsme plnou penzi, skvělé jídlo po stránce kvality i kvantity, ochotný personál.

Služby hotelu
Ač zde fungoval animační program, dokázali jsme se zabavit sami. Nedaleké rokle, jízda na kole, tůry po okolí, aquaparky atd. V případě deštivého počasí jsme využili vnitřní i venkovní bazén. Stálo by za zváženou mít v ceně kartu pro region Korutan, ale náklady na vstupy do aquaparku byly zanedbatelné. Jediná slabina obecně celého okolí, nikde tu nejsou koše na odpadky. Vše jsme museli vyhazovat do pokojového koše.

Pláž
Vnitřní i venkovní bazén byl super. Málo lidí, čisto, perfekt.

Lukáš P., 05.08.2019, Datum pobytu: 27.7. - 2.8.2019
Oblast: Rakousko Rakousko, Korutany, Hotel: Ferienpark Putz

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4 Klidný hotel pro rodiny s dětmi ideální. Možná drobná připomínka, že někde je uváděno, že má resort **** a má ***. Na první pohled jsou...

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Klidný hotel pro rodiny s dětmi ideální. Možná drobná připomínka, že někde je uváděno, že má resort **** a má ***.

Na první pohled jsou pokoje trochu z dob ROH, ale dobře vybavené (chybí jen WI-FI - nám teda ne:-)) a hlavně jsou čisté.

Jídlo zcela v pořádku a k personálu nelze nic vytknout.

Jezero Maltschacher je spíše rybník Maltschacher, ale čistý a pro děti perfektní.

Takže my jsme si dovolenou užili. Děkujeme. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Dostačující, zvláště pokud chcete dovolenou trávit aktivně. Na líbánky bych ale vybral asi jiný hotel. :-)

Strava
Bohaté snídaně, dietní oběd a chutné večerě, občas i s regionální specialitou.

Děti ocenili zmrzlinu po celý den a skvělý kolotoč před restaurací.

Personál je zcela v pořádku. (Mezinárodní - Rakušané, Slováci a jeden Ital) :-)

Služby hotelu
Jak jsem již psal na první dojem ROH, ale rychle se s ním zžijete a cítíte se tu jako doma. Možná by bylo dobré uvádět, že mají i kolárnu na vlastní kola. Já si to zjišťoval před zájezdem, protože tuhle informaci nenajdete nikde, ani na jejich webu.

Jinak je tu minigolf, půjčovna všeho možného pro vodní sporty, dětský koutek, dětské hřiště, herna s automaty - to milovali děti (né výherní :-)), skvělý a stále prázdný vnitřní bazén, KOLÁRNA ;-), hotelová pláž, dostatek restaurací, prodejna, půjčovna kol a elektrokol, hřiště na plážový volejbal a to je asi tak vše.

Pláž
Pláž je čistá a udržovaná, jako celý resort. Jsou tam dvě velká mola na váleni, cca 100 metrů od sebe. Dětské hřiště a speciální pláž pro ty co vozí sebou čtyřnohé miláčky na dovolenou.

V jezeře se samozřejmě koupete s pejsky dohromady a plavou kolem vás, takže to je jako rozdělit bazén na část kde se smí čůrat a kde ne :-),

ale je to pěkné. :-)

Radek Nedvěd, 01.08.2019, Datum pobytu: 11.7. - 17.7.2019
Oblast: Rakousko Rakousko, Korutany, Hotel: Feriendorf Maltschacher See

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7 Velmi klidné části a příjemné prostředí. Lidé velmi sympatičtí a vstřícní.

  • 5,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Velmi klidné části a příjemné prostředí. Lidé velmi sympatičtí a vstřícní. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
V koupelně není fén. Dveře se nedají pořádně otevřít a kolabovala elektrika. Dlouho trvalo, než začala téct teplá voda.

Strava
Strava nám plně vyhovovala. Placení za nápoje doporučujeme uhradit každý den.

Služby hotelu
Vyhovují. Nabídky výletů jsou k dispozici hned při vstupu do recepce. Dostatečný je i výběr inf. letáků. Každý si může sestavit svůj vlastní plán.

Pláž
Koupaliště je malé, ale vhodné pro děti. Výhrady nemáme. Volili jsme pěší turistiku.

Anna Jedličková, 26.07.2019, Datum pobytu: 16.7. - 23.7.2019
Oblast: Rakousko Rakousko, Korutany, Hotel: Ferienpark Putz

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 Hotel svymi službami vesměs odpovídal očekávání, celkovy dojem máme velmi dobrý.

  • 9 Ubytování
  • 6 Strava
  • 9 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Hotel svymi službami vesměs odpovídal očekávání, celkovy dojem máme velmi dobrý. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Rodinný pokoj nabízel kromě manželské postele rozkládací gauč, na kterém se menší děti vyspí pohodlně. Součásti samostatné WC i koupelna, vše denně uklízeno.

Strava
All inclusive vc.pestrého výběru nápojů.Jelikož jsme navštívili již několik rakouských hotelů a máme srovnání, tento hotel přinesl trošku zklamání, co se snídaní a odpoledních dezertů týče. Každý si samozřejmě vybere, ale chybělo nám např.sladke pečivo nebo zelenina k snídani.V nabídce bylo i celozrnné pečivo, ovšem doplňované po pěti kusech do ošatky, takže jsme museli být ve střehu:-).Na druhou stranu večeře byly naprosto vynikající od salátů po dezert.

Služby hotelu
Hotel a jeho personál vytvářel příjemnou atmosféru, několik večerů zajišťoval program v podobě kouzelníka, casina, hudby. K didpozici mají ubytovaní take saunu, stolni fotbal, ping pong, trampolinu. Nic nam nechybělo. Navic Nassfeld slevová karta ušetří dost peněz za lanovky.

Anonym, 16.07.2019, Datum pobytu: 6.7. - 13.7.2019
Oblast: Rakousko Rakousko, Korutany, Hotel: Löffele

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Úžasná dovolená , výlety a koupání v průzračném jezeře.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Úžasná dovolená , výlety a koupání v průzračném jezeře. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování v rodinném hotelu Alex je na úrovni , nic nám nescházelo.

Strava
Snídaně v hotelu super , formou švédských stolů . V okolí hotelu je spousta restaurací kde se dá výborně najíst za nepříliš vysoké ceny.

Služby hotelu
Služby v hotelu standartní , všude čisto . Pokoje se ulízí každý den.

Pláž
Na pláž je to asi 300 m. Každý hotel má své molo na něm lehátka a slunečníky .

Šárka, 13.07.2019, Datum pobytu: 29.6. - 6.7.2019
Oblast: Rakousko Rakousko, Korutany, Hotel: Penzion Alex

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4 Dovolená se nám vydařila. Počasí bylo nádherné jak na vyjížďky na kole,tak na koupání v jezeře. Moc jsme si to užili.

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená se nám vydařila. Počasí bylo nádherné jak na vyjížďky na kole,tak na koupání v jezeře. Moc jsme si to užili. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování krásné, čisté, každý den chodila úklidová služba. Moc příjemný personál.

Strava
Strava byla výborná. Na večeři výběr ze tří druhů jidel: maso,ryby a vegetariánské jídlo. Vždy večer 2 polévky,různé druhy zeleniny a salátů. Po večeři vždy dezert. Příjemná a ochotná obsluha.

Služby hotelu
Služby jsme nevyužili, jelikož bylo krásné počasí a od rána do večera jsme byli venku.

Pláž
Pláže čisté, udržované. Voda průzračně čistá.

Lenka L., 12.07.2019, Datum pobytu: 4.7. - 7.7.2019
Oblast: Rakousko Rakousko, Korutany, Hotel: Bellevue

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

3 fotografie

Celkem: 8,4 Klidná dovolená, převažuje klientela Rakousko. Bydlení v klidné lokalitě ve vesnici. Jídlo dobré a rozmanité.

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Klidná dovolená, převažuje klientela Rakousko. Bydlení v klidné lokalitě ve vesnici. Jídlo dobré a rozmanité. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velký pokoj, všude čisto a ukolizeno.

Strava
Strava rozmanitá, každý si vybere.

Služby hotelu
Jedná se o příjemný hotel s rodinnou atmosférou, přátelský přístup. Bohužel přes den se zde nedá nic koupit ani jídlo ani pití. Restaurace cca 1 km vzdálené.

Pláž
Čisté, dobře přístupné.

Jaroslav Černý, 12.07.2019, Datum pobytu: 4.7. - 7.7.2019
Oblast: Rakousko Rakousko, Korutany, Hotel: Turnersee

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,8 Hotýlek na venkově mezi jezerem Millstätter see (9km) a ledovcovými vrcholy Mölltaller (25km), Ankogel (25 km) V blízkosti (6 km) lanovka...

  • 6,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 6 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Hotýlek na venkově mezi jezerem Millstätter see (9km) a ledovcovými vrcholy Mölltaller (25km), Ankogel (25 km) V blízkosti (6 km) lanovka Goldeckbahn. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotýlek se třemi patry a výtahem. Celkově je hotel čistý, vybavení je starší nicméně funkční. K dispozici na pokoji je fén, hotelové mýdlo, ručníky, osušky. Bazén je pěkný, dosti studená voda. Tři typy sauny - 90°C (finská), 60°C (bylinková) a infrasauna. Každý pokoj s balkonem. Pokoje orientované na jih - je trochu slyšet hlavní silnice. Hotel nekuřácký, kouří se na terase - kouř při otevřených dveřích i v hale :-( .

Strava
Výborné jídlo s pestrým výběrem zeleninových salátů, sýrů, uzenin, pečiva, teplé snídaně. Skvělé tématické večeře o několika chodech, výborná a moderní úprava pokrmů. Nabízí také polední stravu (polévka a pečivo) a odpolední kávu a koláč (většinou piškotový a jeden krémový). Při výletech na lanovky a pěších tůrách se polední jídlo a odpolední koláč spíš nestíhají.

Služby hotelu
Služby hotelu standartní, Obsluha milá, komunikuje i anglicky. Občas se něco porouchalo (světla u příchodu k bazénu, WC).

Pláž
Přístup k jezeru 9 km autem, či na kole. Pláže u jezera zpoplatněny (rodinná celodenní vstupenka cca 12 EUR). Pláže jsou travnaté, se sprchou, převlékárnou, bufetem a WC. Voda čistá, jemné kamínky na dně hloubka začíná asi 2,5 m od břehu. Cca 23 km je aquapark s tobogánem, bazénem na plavání, dětským brouzdalištěm, hřištěm na beach volejbal, volně dostupnými lehátky (plastovými).

Jana H., 12.07.2019, Datum pobytu: 30.6. - 7.7.2019
Oblast: Rakousko Rakousko, Korutany, Hotel: Laurenzhof

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)