Invia sleduje vaše chování na webu, provádí personalizaci obsahu a zobrazuje vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutí na tlačítko „Rozumím“ nebo kamkoliv mimo toto oznámení beze změny nastavení vnímáme jako udělení souhlasu také s využíváním cookies a předáním údajů o vašem chování na webu reklamním a sociálním sítím pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Personalizaci, cookies a předávání můžete kdykoli vypnout v Nastavení soukromí. Zjistit více informací o ochraně soukromí.

Rozumím

Recenze hotelů
Korutany - Rakousko

Napište svou recenzi

Celkem: 9,8 naprostá spokojenost s ubytováním, přestože penzion byl u hlavní cesty přes město

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
naprostá spokojenost s ubytováním, přestože penzion byl u hlavní cesty přes město Zobrazit celou recenzi

Ubytování
odpovídalo ceně

Strava
bez výhrad

Služby hotelu
nevyužívali jsme

Pláž
pláž jezera přístupna pouze s kuponem od ubytování, vzdálena asi 300 m

Mojmír Polášek, 10.08.2018, Datum pobytu: 30.7. - 4.8.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Korutany, Hotel: Apartmán Ertl

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Výborný ,maximální spokojenost

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Výborný ,maximální spokojenost Zobrazit celou recenzi

Ubytování
V pořádku vše dle představ

Strava
Bez chyby

Služby hotelu
Výborné , personál ochotný

Pláž
Nebyla

Martin Jadlovec, 07.08.2018, Datum pobytu: 28.7. - 4.8.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Korutany, Hotel: Landhotel Rosentalerhof

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7 Solidní hotel, na rakouské poměry ale spíše průměrný. Krajina zajímavá, ale ve srovnání s jinými částmi Rakouska (i samotných Korutan)...

  • 6,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Solidní hotel, na rakouské poměry ale spíše průměrný. Krajina zajímavá, ale ve srovnání s jinými částmi Rakouska (i samotných Korutan) poněkud méně atraktivní. Za většinou zážitků bylo třeba cestovat autem, a to i docela daleko. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Solidní. Dojem kazily dvě věci. První byla možnost kouřit na baru, který byl naprosto průchozí při každé cestě do pokoje, ven, do jídelny apod. Také zde bylo povoleno kouření na balkonech. Díky umístění pokoje jsme takřka nemohli větrat. Hotel je momentálně jediným restauračním zařízením v obci i širším okolí, takže se především o víkendu stává centrem dění. Občas to je na úkor služeb hostům hotelu.

Strava
Kvalitní, snídaně skvělé, obědové balíčky sice pořád stejné, ale to nevadilo. Večeře - saláty výborné, polévky taky. Občas byl podivný výběr mezi dvěma podobnými jídly, až příliš často bylo jedno z jídel sladké (v kombinaci s desertem dost nevhodné). Chyběly alternativy v podobě lehčích jídel, drůbežího masa apod.

Služby hotelu
Až na kouření naprosto v pořádku. Paní vedoucí i personál byli milí, trpěliví, přátelští. Jen o víkendu chvílemi trochu nestíhali.

Pláž
Šlo o hory, ne moře. Faktem však je, že na rozdíl od mnoha jiných částí Rakouska a především Korutan zde chyběly širší možnosti koupání. V hotelu sice byl aspoň whirlpool, nicméně na náš dotaz, zda funguje, jsme dostali odpověď, že jen v zimě. Škoda...

Ladislav M., 06.08.2018, Datum pobytu: 24.7. - 2.8.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Korutany, Hotel: Panoramahotel Friesacherhof

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,8 pěkná dovolená, spousta vyžití.

  • 6 Ubytování
  • 6 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
pěkná dovolená, spousta vyžití. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
pokoj byl pro rodinu malý a štvaly mě prosklené dveře do koupelny, příště bych si vzala rozhodně větší pokoj s balkonem

Strava
jídlo pro dospělé bylo dobré, ale pro děti strašné, samé hranolky a smažené

Služby hotelu
co si člověk neřekl, to nedostal, bez dobré jazykové vybavenosti bych tam rozhodně nejezdila

Pláž
pláž i okolí krásné

Michaela P., 25.07.2018, Datum pobytu: 15.7. - 22.7.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Korutany, Hotel: Bellevue

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Maximální spokojenost, jak se službami v hotelu, přístupem personálu, s ubytováním i se stravou.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Maximální spokojenost, jak se službami v hotelu, přístupem personálu, s ubytováním i se stravou. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
čisté, hezké

Strava
velmi chutná, rozmanitá, ideální i pro děti

Služby hotelu
profesionalita, nabídka i doprovodného programu pro hosty

Lenka M., 21.07.2018, Datum pobytu: 7.7. - 14.7.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Korutany, Hotel: Löffele

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,6 Ubytování v pořádku, celkový dojem jen trochu kazí umístění na hlavní třídě kde je celkem rušný provoz

  • 8 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Ubytování v pořádku, celkový dojem jen trochu kazí umístění na hlavní třídě kde je celkem rušný provoz Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj celkově menší, čistý, uklizeno denně, koupelna čistá, ale rozměry velice malé

Strava
Měli jsme pouze snídaně a chybělo nám něco sladkého

Iveta P., 16.07.2018, Datum pobytu: 8.7. - 13.7.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Korutany, Hotel: Apartmán Ertl

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Příjemný pobyt v prostorném pokoji s balkonem, bazénem a výbornou kuchyní.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Příjemný pobyt v prostorném pokoji s balkonem, bazénem a výbornou kuchyní. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Takto si představuji rodinný pokoj - velký hlavní pokoj a menší pro děti.

Jednalo se o starší budovu i zařízení, ale vše bylo funkční a hlavně čisté.

Strava
Snídaně dostatečné a tradiční. Večeře 5chodová - zeleninový bufet, těstoviny, polévka, hl. jídlo a dezert - skvělá. Překvapením bylo jen malé množství přílohy u hlavního jídla (ve finále to bylo jen dobře, protože pak by už člověk nepozřel dezert:-)

Služby hotelu
Velmi oceňuji venkovní a vnitřní bazén přístupný od 7 do 19h.

Petr H., 16.07.2018, Datum pobytu: 2.7. - 13.7.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Korutany, Hotel: Ferienpark Putz

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Perfektní, rakouská kvalita

  • 9,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Perfektní, rakouská kvalita Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Super.

Strava
Dobrá - doporučil bych více ovoce a zeleniny

Služby hotelu
Super

Pláž
0

Pavel Surý, 13.07.2018, Datum pobytu: 5.7. - 8.7.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Korutany, Hotel: Almhotel Kärnten

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,2 Ubytování bylo celkem dost prostorné, velká chodba, koupelna i balkón. Starší vybavení, ale vše čisté a dostačující. Jediné mínus byla...

  • 7,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Ubytování bylo celkem dost prostorné, velká chodba, koupelna i balkón. Starší vybavení, ale vše čisté a dostačující. Jediné mínus byla kuchyňka, asi jsou zvyklí, že se všichni stravují v restauraci. Chyběla rychlovarná konvice, ale elektrický sporák byl funkční a kastrol na vodu tam byl. Jen nebylo do čeho si kávu uvařit, chyběly hrnky. Pro tři ubytované byla jen jedna lžíce, jeden nůž a dvě vidličky, takže jsme museli jíst postupně. Odpadkový koš byl po našem příchodu plný, takže těžko říct, jestli probíhá pravidelný úklid nebo to byla jen náhoda. Nicméně nám to dovolenou nepokazilo a krásně jsme si ji užili, protože jsme tam jen přespávali. Je to velice klidné místo. Zobrazit celou recenzi

Hana R., 11.07.2018, Datum pobytu: 5.7. - 8.7.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Korutany, Hotel: Feriendorf Maltschacher See

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Nadherné prostředí.Krásná krajina.Milí lidé.Možnost spousty výletú různého druhu.Mohu jen doporučit.100%spokojenost

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Nadherné prostředí.Krásná krajina.Milí lidé.Možnost spousty výletú různého druhu.Mohu jen doporučit.100%spokojenost Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vybavení hotelu sice starší,ale všude čisto.

Strava
Jídlo nemělo chybu.Vždy to vypadalo a chutnalo výboeně.Dostatečný výber, kvalitní potraviny.Děti spokojené.

Služby hotelu
Milý a ochotný personál.Dokonce i zaměstnanci ze slovenska takže nebyl problém s jazykem

Pláž
2.5h autem do Itálie na pláž.Krasny jednodení výlet mohu jen doporučit

Anonym, 11.07.2018, Datum pobytu: 30.6. - 7.7.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Korutany, Hotel: Ferienpark Putz

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622