Recenze hotelů
Korutany - Rakousko

Napište svou recenzi

Celkem: 8,8 Až na příšerné jednání se zástupcem cestovní agentury všechno dopadlo dobře, i když nakonec jsme museli vybrat jiný hotel a termín, který...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Až na příšerné jednání se zástupcem cestovní agentury všechno dopadlo dobře, i když nakonec jsme museli vybrat jiný hotel a termín, který jsme nechtěli. Zobrazit celou recenzi

Ida M., 13.02.2019, Datum pobytu: 6.2. - 9.2.2019
Oblast: Rakousko Rakousko, Korutany, Hotel: Landhotel Post

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 Celkový dojem z dovolené byl výborný.

  • 8,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 6 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem z dovolené byl výborný. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování sice ve třetím patře bez výtahu, ale vynikajicí.

Strava
Snídaně klasika, bufetový způsob, nabídka dostatečná. Večeře výběr ze dvou menu, zeleninový a salátový bufet, nápoje po dobu dvou hodin v ceně (nealko, pivo, víno).

Služby hotelu
Ochota, vstřícnost, spokojenost.

Pláž
Byla to zimní rekreace, sjezdovky na Goldecku sice asi 15 km vzdálené, ale vše dobře udržované.

Josef L., 12.02.2019, Datum pobytu: 2.2. - 9.2.2019
Oblast: Rakousko Rakousko, Korutany, Hotel: Steindl

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 9,6 Spokojnosť - od prvého kontaktu s CK až po ukončenie dovolenky.

  • 9,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Spokojnosť - od prvého kontaktu s CK až po ukončenie dovolenky. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Všetko v poriadku s výnomkou vzduchodtechniky.. kuchyňa hotela "rozvoniavala" po chodbách.

Strava
Strava bola vynikajúca, zarazil ma len výber pre deti, ktorý mohol obsahovať viac zdravých jedál a menej vyprážaných s hranolčekmi

Služby hotelu
Veľmi príjemný personál, všetko v poriadku.

Nadežda B., 09.02.2019, Datum pobytu: 30.1. - 3.2.2019
Oblast: Rakousko Rakousko, Korutany, Hotel: Platzer

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Celkově jsme byly maximálně spokojeni, jak s kvalitou hotelu, tak s lyžařským střediskem.

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Celkově jsme byly maximálně spokojeni, jak s kvalitou hotelu, tak s lyžařským střediskem. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel výborný - doporučujeme.

Strava
Super.

Služby hotelu
Bez problémů.

Pláž
Tu nemají :-)

Václav Kleibl, 31.01.2019, Datum pobytu: 24.1. - 27.1.2019
Oblast: Rakousko Rakousko, Korutany, Hotel: Alpen Adria

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 7,8 Vynikající.

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Vynikající. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vynikající.

Strava
Božská.

Služby hotelu
Ucházející.

Pláž
Zimní dovolená (nelze hodnotit).

Anonym, 02.01.2019, Datum pobytu: 25.12. - 29.12.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Korutany, Hotel: Hunguest Hotel Heiligenblut

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 Vše bylo téměř OK, bohužel jsme se netrefili do počasí, takže ze 4 denního zájezdu za lyžováním jsme na lyžích neujeli ani metr.

  • 8 Ubytování
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Vše bylo téměř OK, bohužel jsme se netrefili do počasí, takže ze 4 denního zájezdu za lyžováním jsme na lyžích neujeli ani metr. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Příjemné, čisté, prostorné, jen některé deklarované spotřebiče nebyly.

Strava
Zájezd byl bez stravy.

Služby hotelu
Beze služeb.

Pláž
Hory.

Miroslav Braniš, 02.11.2018, Datum pobytu: 26.10. - 30.10.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Korutany, Hotel: Apartmán Sissi

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4 Hotel je umístěn v příjemném a čistém prostředí - možné udělat výlety po okolí. Přímo z hotelu jsou hezké výhledy na okolní hory. Bazén...

  • 7 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Hotel je umístěn v příjemném a čistém prostředí - možné udělat výlety po okolí. Přímo z hotelu jsou hezké výhledy na okolní hory. Bazén jsme nevyužili, protože je otevřený přes den do 7. h večer a to jsme se teprve vraceli z výletů. Venkovní bazén je přístupný i večer, ovšem už jsme měli chladnější počasí, takže jsem ho nevyužili. Celkově jsme byli spokojeni. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Dostali jsme jiný pokoj než jsme původně měli mít (přímo na budově recepce) - paní nám řekla, že je to dárek (jeli jsme zde na svatební cestu), ovšem jsme byli mírně zklamaní. Pokoj byl uklizený, ale zdálo se, že už dávno (zaprášené noční stolečky). Měli jsme střešní okénka a pod tím jedním jsme měli spadaný popel ze střechy (z komínu) a bylo od toho špinavé i prostěradlo, stolek a kobereček, takže jsme si zašpinili i ponožky. Každý den nám chodili uklízet - porovnat ručníky a ustlat postele a to jsem čekala, že uklidí i ten popel, ale to se nestalo. Ale jinak to bylo v pořádku.

Strava
Strava byla dokonalá. Měli jsme polopenzi. Na snídani bylo všechno možné a na večeři 5 chodů. Jídlo bylo výborné, - skvělé saláty, těstoviny i hlavní chod a dezert, chválíme kuchaře!

Služby hotelu
Skvělá obsluha v restauraci a domluva na recepci (s AJ nebyl problém) - jen jídelníčky by mohly být i v angličtině a ne pouze v němčině. A wifi je v hotelu dost slabá - což člověk na dovolené nepotřebuje, ale když si chce zjistit nějaké info ohledně výletů, je lepší jít blíž k recepci.

Pavla L., 05.09.2018, Datum pobytu: 25.8. - 1.9.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Korutany, Hotel: Ferienpark Putz

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 naprostá spokojenost s ubytováním, přestože penzion byl u hlavní cesty přes město

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
naprostá spokojenost s ubytováním, přestože penzion byl u hlavní cesty přes město Zobrazit celou recenzi

Ubytování
odpovídalo ceně

Strava
bez výhrad

Služby hotelu
nevyužívali jsme

Pláž
pláž jezera přístupna pouze s kuponem od ubytování, vzdálena asi 300 m

Mojmír Polášek, 10.08.2018, Datum pobytu: 30.7. - 4.8.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Korutany, Hotel: Apartmán Ertl

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Výborný ,maximální spokojenost

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Výborný ,maximální spokojenost Zobrazit celou recenzi

Ubytování
V pořádku vše dle představ

Strava
Bez chyby

Služby hotelu
Výborné , personál ochotný

Pláž
Nebyla

Martin Jadlovec, 07.08.2018, Datum pobytu: 28.7. - 4.8.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Korutany, Hotel: Landhotel Rosentalerhof

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7 Solidní hotel, na rakouské poměry ale spíše průměrný. Krajina zajímavá, ale ve srovnání s jinými částmi Rakouska (i samotných Korutan)...

  • 6,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Solidní hotel, na rakouské poměry ale spíše průměrný. Krajina zajímavá, ale ve srovnání s jinými částmi Rakouska (i samotných Korutan) poněkud méně atraktivní. Za většinou zážitků bylo třeba cestovat autem, a to i docela daleko. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Solidní. Dojem kazily dvě věci. První byla možnost kouřit na baru, který byl naprosto průchozí při každé cestě do pokoje, ven, do jídelny apod. Také zde bylo povoleno kouření na balkonech. Díky umístění pokoje jsme takřka nemohli větrat. Hotel je momentálně jediným restauračním zařízením v obci i širším okolí, takže se především o víkendu stává centrem dění. Občas to je na úkor služeb hostům hotelu.

Strava
Kvalitní, snídaně skvělé, obědové balíčky sice pořád stejné, ale to nevadilo. Večeře - saláty výborné, polévky taky. Občas byl podivný výběr mezi dvěma podobnými jídly, až příliš často bylo jedno z jídel sladké (v kombinaci s desertem dost nevhodné). Chyběly alternativy v podobě lehčích jídel, drůbežího masa apod.

Služby hotelu
Až na kouření naprosto v pořádku. Paní vedoucí i personál byli milí, trpěliví, přátelští. Jen o víkendu chvílemi trochu nestíhali.

Pláž
Šlo o hory, ne moře. Faktem však je, že na rozdíl od mnoha jiných částí Rakouska a především Korutan zde chyběly širší možnosti koupání. V hotelu sice byl aspoň whirlpool, nicméně na náš dotaz, zda funguje, jsme dostali odpověď, že jen v zimě. Škoda...

Ladislav M., 06.08.2018, Datum pobytu: 24.7. - 2.8.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Korutany, Hotel: Panoramahotel Friesacherhof

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)