Invia sleduje vaše chování na webu, provádí personalizaci obsahu a zobrazuje vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutí na tlačítko „Rozumím“ nebo kamkoliv mimo toto oznámení beze změny nastavení vnímáme jako udělení souhlasu také s využíváním cookies a předáním údajů o vašem chování na webu reklamním a sociálním sítím pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Personalizaci, cookies a předávání můžete kdykoli vypnout v Nastavení soukromí. Zjistit více informací o ochraně soukromí.

Rozumím

Recenze hotelů
Katschberg - Rakousko

Napište svou recenzi

Celkem: 10 Ubytování bylo vyřešeno do 1 hodiny ale zytečný stres !!! Super ubytování , jen nevýhoda že se musí na jídlo přes silnici . v Hotelu...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Ubytování bylo vyřešeno do 1 hodiny ale zytečný stres !!!

Super ubytování , jen nevýhoda že se musí na jídlo přes silnici . v Hotelu není žádný bufet na posezení při vínečku , kávě atp. Ale jinak super hotel , bazénem ,suana .... hezký Zobrazit celou recenzi

Ubytování
hezký a čistý

Strava
spokojenost a milá obsluha

Služby hotelu
spokojenost

Eva Šefránková, 06.04.2018, Datum pobytu: 8.3. - 11.3.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Katschberg, Hotel: Landgasthof Stranachwirt (Sankt Michael im Lungau)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 Urcite pojedeme znovu, ma se nyni rekonstruovat. Avsak uz jen do lepsich, vetsich pokoju.

  • 6,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Urcite pojedeme znovu, ma se nyni rekonstruovat. Avsak uz jen do lepsich, vetsich pokoju. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovani bylo spatne, spinavy koberec, strasne malinka koupelna, jeden clovek by se tam i vesel, ale druhy by nesmel otevrit dvere. Maly prostor, 3.placene luzko byla roztazena sedacka. Ubytovani uplne v prizemi, kde nezasviti slunce, a bylo to v roku, ve tvaru u, takze jsme videli pouze na dalsi balkony a zdi. Po jednom dni jsme si priplatili vyssi castku, a prestehovali nas do 6 patra, s vyhledem na lanovku, krasny, cisty, velky pokoj, koupelna rozsahla, vana i sprchovy kout. Pak vse ok.

Strava
Vynikajici, ruzne druhy, i pro deti

Služby hotelu
Super, zamereni na deti. Detska jidelna, maly bazenek pro nejmensi, vetsi bazen pro deti. Velke vnitrni hriste.

Pláž
Snih, primo u svahu. Krasne okoli

Michaela K., 03.04.2018, Datum pobytu: 24.3. - 31.3.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Katschberg, Hotel: Falkensteiner Club Funimation

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Absolutní spokojenost - skvělý hotel pro rodiny s dětmi, excelentní výběr jídla všeho druhu, zábava pro děti i pro dospělé.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Absolutní spokojenost - skvělý hotel pro rodiny s dětmi, excelentní výběr jídla všeho druhu, zábava pro děti i pro dospělé. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování naprosto v pořádku, velký rodinný pokoj, pro dospělé manželské dvojlůžko, pro děti rozkládací pohovka. Dostatek úložných prostor, super jsou speciální vyhřívané skřínky na lyže pro každý pokoj zvlášť.

Strava
Bohatý výběr, skvělá organizace. Všeho je dostatek, žádné fronty. Vyberou si i alergici a obsluha je ochotá poradit nebo připravit speciální jídlo.

Služby hotelu
Super pro rodiny s dětmi.

Milana, 19.03.2018, Datum pobytu: 10.3. - 14.3.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Katschberg, Hotel: Falkensteiner Club Funimation

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,2 Slíbená sjezdovka pro děti v těsné blízkosti je lež. 25 minut s dětmi k dětské sjezdovce je příliš a pro nás velké zklamání. V našem...

  • 5,5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 5 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Slíbená sjezdovka pro děti v těsné blízkosti je lež.

25 minut s dětmi k dětské sjezdovce je příliš a pro nás velké zklamání.

V našem požadavku bylo blízkost sjezdovky, ale cestovka nás uvedla v omyl. Zobrazit celou recenzi

Jiří Dvořák, 19.03.2018, Datum pobytu: 10.3. - 15.3.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Katschberg, Hotel: Falkensteiner Club Funimation

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 Super dovolená.

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Super dovolená. Zobrazit celou recenzi

Anonym, 19.03.2018, Datum pobytu: 10.3. - 15.3.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Katschberg, Hotel: Falkensteiner Club Funimation

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Výborné

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Výborné Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Výborné

Strava
Výborná

Služby hotelu
Výborné

Pláž
Sjezdovky výborné

Jitka Šedivá, 06.03.2018, Datum pobytu: 24.2. - 3.3.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Katschberg, Hotel: Falkensteiner Club Funimation

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 Boli sme velmi spokojni, toto bola nasa druha navsteva hotela.

  • 8,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Boli sme velmi spokojni, toto bola nasa druha navsteva hotela. Zobrazit celou recenzi

Daniel M., 06.03.2018, Datum pobytu: 13.1. - 20.1.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Katschberg, Hotel: Falkensteiner Club Funimation

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 hotel byl přímo na svahu což byla velkýá výhoda,

  • 9 Ubytování
  • 6 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
hotel byl přímo na svahu což byla velkýá výhoda, Zobrazit celou recenzi

Ubytování
ubytování čisté, nově vybavené pokoje, bazén pro děti a dospělé

Strava
večeře a snídaně super, ale obědy slabý výběr, prkaticky jen salát, polévka a brambory a třeba párek nebo opečený salám!

Služby hotelu
kvalitní, 2 bazený zařízen na děti

Klára Galdunová, 06.03.2018, Datum pobytu: 24.2. - 3.3.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Katschberg, Hotel: Falkensteiner Club Funimation

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Úžasná dovolená, předčila naše očekávání.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Cena
  • 10 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Úžasná dovolená, předčila naše očekávání. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velmi čisté, útulné a krásné pokoje.

Strava
Velký výběr jídel, kvalitně připravených, vysoká úroveň

Služby hotelu
Velmi ochotný personál, který je připraven vyhovět každé Vaší prosbě.

Sjezdovky
Sjezdovky velmi dobře upravované, každý si vybere podle svých schopnosti a hlavně nepřehuštěné.

I v době prázdnin nebyly fronty.

Zdena Sikorová, 22.02.2018, Datum pobytu: 10.2. - 17.2.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Katschberg, Hotel: Katschberghof

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,5 Super

  • 4,5 Ubytování
  • 9 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Super Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokojíček byl malý, nábytek namačkaný a staré zařízení.

Strava
Strava vlastní

Služby hotelu
Pension starý, neudržovaný, kouř z cigaret po celém penzionu i přes zákaz kouření.

Pláž
nebyla

Helena P., 30.01.2018, Datum pobytu: 20.1. - 27.1.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Katschberg, Hotel: Apartmán Aigner

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 2 3 4 5

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622