Recenze hotelů
Katschberg - Rakousko

Napište svou recenzi

Celkem: 9,2 Hotel v krásném horském, především asi zimním, středisku Katschberg. Protože zrovna nejely lanovky, využili jsme turistické trsy s...

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Hotel v krásném horském, především asi zimním, středisku Katschberg. Protože zrovna nejely lanovky, využili jsme turistické trsy s krásnými výhledy na okolní štíty hor a výšlap do 1840 m na horskou chatu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velmi slušné ubytování, koupelna těsnější, ale stačila. Balkón s krásným výhledem. V noci klid.

Strava
Vynikající strava domácího typu, rozmanitý výběr mas včetně ryb. Nealko nápoje po celý den, ovoce také. K obědu polévka s pečivem, ale vzápětí dezerty a káva, takže na váze jsme neztratili. Ráno teplý i studený bufet, krajové uzené speciality a skvělé sýry.

Služby hotelu
Moc pěkný bazén s nabídkou nápojů, ovoce, relaxační lehátka a krásný výhled na okolní kopce.

Pláž
Pláž jsme za tři dny pobytu nenašli. Od moře nás dělilo výškově 1680 m.

Evžen H., 12.06.2019, Datum pobytu: 6.6. - 9.6.2019
Oblast: Rakousko Rakousko, Katschberg, Hotel: Katschberghof

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9,4 Vyborny hotel pro rodiny s detmi s perfektnim zazemim-wellness jako pro dospele tal deti,tripatrova herna,vyborna strava.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Vyborny hotel pro rodiny s detmi s perfektnim zazemim-wellness jako pro dospele tal deti,tripatrova herna,vyborna strava. Zobrazit celou recenzi

Anonym, 04.04.2019, Datum pobytu: 27.3. - 31.3.2019
Oblast: Rakousko Rakousko, Katschberg, Hotel: Falkensteiner Club Funimation

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Ideální poloha hotelu na lyžařskou dovolenou. Vše bylo skvělé, určitě doporučuji, hlavně rodinám s dětmi.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Ideální poloha hotelu na lyžařskou dovolenou. Vše bylo skvělé, určitě doporučuji, hlavně rodinám s dětmi. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel leží přímo u svahu, hned u nástupní stanice lanovky. V lyžárně nasadíte boty, a jdete lyžovat. Naprosto ideální! Pokoje jsou docela malé, jelikož tam netrávíme moc času, tak to stačí. Snad jen by tam mohlo být více úložných prostor.

Strava
Hotel poskytuje plnou penzi, stravování formou bufetu. Jídla jsou každý den jiná a naprosto delikátní! Nápoje v ceně.

Služby hotelu
Všude velmi příjemný a nápomocný personál.

Pláž
Pláž zde není :-)

Sjezdovky a lanovka přímo u hotelu, což je skvělé.

Eva H., 26.03.2019, Datum pobytu: 18.3. - 23.3.2019
Oblast: Rakousko Rakousko, Katschberg, Hotel: Falkensteiner Club Funimation

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Fantastická dovolená, které není co vytknout.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Fantastická dovolená, které není co vytknout. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo luxusní

Strava
Nekonečný výběr všeho na všechny chutě. Jen škoda, že v jídelně byl dost hluk od neukázněných téměř vždy českých dětí, které rodiče neuměli nebo nechtěli uklidnit

Služby hotelu
Na vysoké úrovni, vše pro dokonalý pocit. Ocenili jsme kvalitní wellness.

Pláž
Lyžování superní, výstup z lyžárny na svah. Bohužel dva dny kvůli větru (vichřici) nejezdila lanovka na Aineck, takže se muselo lyžovat ve složitých povětrnostních podmínkách jen na druhé straně silnice. Za to ale hotel nemůže....

Vratislav L., 18.02.2019, Datum pobytu: 10.2. - 15.2.2019
Oblast: Rakousko Rakousko, Katschberg, Hotel: Falkensteiner Club Funimation

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Pohled z chodbičky u našeho pokoje ve &quot,věžičce&quot, 1 fotografie

Celkem: 7,6 Děti si dovolenou užili nejvíce- koupání,bobování i dětský koutek super.

  • 7 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Děti si dovolenou užili nejvíce- koupání,bobování i dětský koutek super. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Krasné,čisté

Strava
Velmi bohaté a rozmanité rautové snídaně a večeře. Jen bych občas volila jiné přílohy...Obědy vesměs smažené a malý výběr,ale i dětmi to stačilo.

Služby hotelu
Nesmyslné zavíraní dětského koutku během dne...a zavírání fitka v 19 nám vadilo.

Soňa, 22.01.2019, Datum pobytu: 12.1. - 19.1.2019
Oblast: Rakousko Rakousko, Katschberg, Hotel: Falkensteiner Club Funimation

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,2 Slušný hotel přímo na sjezdovce

  • 7,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Slušný hotel přímo na sjezdovce Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Klasika v moderním hávu.

Strava
Odpovídající bufetovemu stravování

Služby hotelu
Většina personálu Maďaři a Jugoslávci neurazí ale nenadchnou

Igor, 25.12.2018, Datum pobytu: 14.12. - 22.12.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Katschberg, Hotel: Falkensteiner Hotel Cristallo

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Vynikající dovolená. Celé středisko je orientováno na rodinnou dovolenou. Moc jsme si pobyt užili. Hotel je výšce 1680 m. Okolní vrcholy...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Cena
  • 10 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Vynikající dovolená. Celé středisko je orientováno na rodinnou dovolenou. Moc jsme si pobyt užili. Hotel je výšce 1680 m. Okolní vrcholy mají 2200 a 2000 m. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Tradiční hotel zasazený v malebné horské krajině. Hotel se nachází v údolí mezi dvěma vrcholy, které jsou protkány sjezdovkami. Měli jsme štěstí, v rámci promo akce jsme byli ubytováni v apartmánu o 3 místnostech se 2 koupelnami. U pokoje byla i ohromná terasa.

Strava
Strava byla různorodá a bohatá. Měli jsme polopenzi. Kontinentální snídaně obsahovala celou řadu místních produktů a večeře byla formou bufetu. Je třeba počítat s tím, že u večeře nejsou v ceně nápoje. Na oběd servírovali polevku s pečivem a také zákusky. Vedle hotelu byl malý obchod s potravinami. Dále byly ve středisku i další restaurace kam se dalo zajít.

Služby hotelu
Pokoj jsme měli umístěný hned vedle hrací místnosti pro děti, která byla dobře vybavená různými hračkami. Naše děti si hernu zamilovali. V hotelu byl i wellness - bazén, sauna, masáže a posilovna. Využili jsme pouze bazén (10x5m). Na pokoji jsme měli župany a osušky. U bazénu byly odpočívací křesla. U hotelu je škola lyžování. Velmi milí instruktoři. Výcvik je koncipován od 10-12 a 14-16 hodin.

Sjezdovky
Nedaleko hotelu jsou tři dětské sjezdovky. Pokud vyjedete na okolní vrcholy čeká vás nepřeberné množství sjezdovek s proměnlivou obtížností, kdy z jedné sjezdovky přejíždíte na druhou.

Lukáš Valenta, 25.12.2018, Datum pobytu: 16.12. - 21.12.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Katschberg, Hotel: Katschberghof

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

Celkem: 8,6 Luxusní hotel s ani ne minutovou dostupností na sjezdovku a lanovku. Vynikající kuchyně, ale oběd klidně vynechejte ten nebyl nic moc a...

  • 7 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Luxusní hotel s ani ne minutovou dostupností na sjezdovku a lanovku. Vynikající kuchyně, ale oběd klidně vynechejte ten nebyl nic moc a po snídani ani nebudete mít místo ;). Hotel na požádání zařídí skipas a je přímo u východu ke sjezdovce půjčovna lyží (ceny cca 32 EUR) Skipas 1denní 47 EUR. Co bylo pro mne otřesné je postel. Strašně měkká nedalo se spát... Super bazény a SPA, i fitness, byť velmi staré a málo vybavené. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje jsou menší, většinu místa zabírá postel, která je strašně měkka a moc jsme se na ní nevyspali.

Strava
Vynikající, gastronomie je tady prostě špička, nepřeberný výběr a vše je opravdu dobré. Jen zamrzí neustále pobíhající děti a styl dnešní výchovy.

Služby hotelu
Hotel na požádání zařídí skipas a je přímo u východu ke sjezdovce půjčovna lyží (ceny cca 32 EUR) Skipas 1denní 47 EUR

Pláž
Říkejme tomu sjezdovka. Ani nevím, kolik jich tam bylo asi 15, všechny krásně dlouhé s vlekem (jak sedačka, tak kotva)

Stanislav K., 13.12.2018, Datum pobytu: 7.12. - 10.12.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Katschberg, Hotel: Falkensteiner Club Funimation

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Výhled z pokoje 4 fotografie

Celkem: 9,8 Vynikajici dovolena pro deti.

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Vynikajici dovolena pro deti. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel je dobre situovan. Akorat pokoje byly mensi, ale myslim, ze to nijak nevadilo.

Strava
Vynikajici strava. Vecere vzdy byla venovana urcite zemi - napr. Mexiko, Italie, Rakousko...

Služby hotelu
Spousta atrakci pro deti - opici draha, velka herna, vnitrni a venkovni bazen. pro dospele - SPA, fitness

Roman T., 07.08.2018, Datum pobytu: 27.7. - 4.8.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Katschberg, Hotel: Falkensteiner Club Funimation

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)