Recenze hotelů
Kaprun / Zell am See - Rakousko

Napište svou recenzi

Celkem: 10 Ubytování velmí dobré, odpovídalo ceně. Personál byl velmi ochotný.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Ubytování velmí dobré, odpovídalo ceně. Personál byl velmi ochotný. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velmi dobré. Doporučuji.

Strava
Výborná.

Služby hotelu
Velmí dobré.

Pláž
Zájezd byl v zi mě.

Anonym, 11.01.2019, Datum pobytu: 12.12. - 16.12.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Kaprun / Zell am See, Hotel: Latini

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4 Velice dobře dostupná lokalita, parkování před hotelem, česká, velice příjemná obsluha, výborná dostupnost lyžařských středisek

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Velice dobře dostupná lokalita, parkování před hotelem, česká, velice příjemná obsluha, výborná dostupnost lyžařských středisek Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj vybaven naprosto vším co potřebujete k příjemnému pobytu

Strava
Z jídla si snad musí vybrat každý

Služby hotelu
K dispozici sauna, tělocvična. Vzhledem k délce pobytu jsme další aktivity nevyhledávali, ale podle informací personálu je jich v blízkém okolí dostatek

Zdeněk Mlázovský, 08.01.2019, Datum pobytu: 2.1. - 5.1.2019
Oblast: Rakousko Rakousko, Kaprun / Zell am See, Hotel: St. Florian

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

2 fotografie

Celkem: 6 Zájezd neodpovídal našim nárokům, především standard ubytování. Velmi skromné vybavení ale zřejmě odpovídá ceně. Byl to z naší strany omyl.

  • 3 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Cena
  • 10 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Zájezd neodpovídal našim nárokům, především standard ubytování. Velmi skromné vybavení ale zřejmě odpovídá ceně. Byl to z naší strany omyl. Zobrazit celou recenzi

Ota Salyk, 04.01.2019, Datum pobytu: 28.12.2018 - 1.1.2019
Oblast: Rakousko Rakousko, Kaprun / Zell am See, Hotel: Penzion Unterwirt

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 V tomto penzionu jsme již jednou byli ubytovaní, protože služby, personál i jídlo jsou opravdu perfektní, zvolili jsme znovu tento penzion.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
V tomto penzionu jsme již jednou byli ubytovaní, protože služby, personál i jídlo jsou opravdu perfektní, zvolili jsme znovu tento penzion. Zobrazit celou recenzi

Jana K., 02.01.2019, Datum pobytu: 27.12. - 29.12.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Kaprun / Zell am See, Hotel: Wasserfall

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Hotel byl dle našich představ a celý pobyt jsme zde strávili bez jakýchkoliv komplikací. Personál hotelu byl velice příjemný a ochotný....

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Cena
  • 10 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Hotel byl dle našich představ a celý pobyt jsme zde strávili bez jakýchkoliv komplikací.

Personál hotelu byl velice příjemný a ochotný. Odjížděli jsme velmi spokojení a nadšení a určitě se sem rádi příště vrátíme. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo čisté a plně vyhovující, nechybí zde ani lyžárna, která je dostatečně velká pro všechny ubytované.

Jediné co se dá vytknout je stav dvoulůžkové postele, matrace byly pérové a zasloužili by si již výměnu.

Strava
Měli jsme zaplacenou polopenzi, snídaně byla formou bufetu, který byl velmi rozmanitý a chuťově vynikající.

To samé platilo pro večeře, které byly podávané také stylem bufetu. Výběr ze tří jídel, dezerty, předkrmy, saláty... gurmánský zážitek.

Když to shrnu, jídlo je zda na špičkové úrovni a těžko se zde odchází od stolu dokud neochutnáte všechny chody.

Služby hotelu
Personál hotelu je velmi ochotný a příjemný. Je zde i sauna, tu jsme bohužel nevyzkoušeli.

Parkování je přímo před hotelem na třech parkovištích se závorami.

Sjezdovky
Lanovka se nachází opravdu pár desítek metrů od hotelu, lanovkou se dostanete přímo na vrchol odkud se můžete rozjet všemi směry a na konci dne se pohodlně vrátit buď po sjezdovkách nebo lanovkou zpět.

Sjezdovky jsou zde v perfektním stavu, oba jsme si užili skvělé lyžování a velice všem toto středisko doporučujeme.

Jindřich Hubínek, 02.01.2019, Datum pobytu: 18.12. - 22.12.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Kaprun / Zell am See, Hotel: Der Schmittenhof (Zell am See)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 Hotel St. Florian leží v centru Kaprunu, 300m od městského střediska Maiskogel, blízko skibusů na ledovec Kitzsteinhorn a do střediska...

  • 9 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Hotel St. Florian leží v centru Kaprunu, 300m od městského střediska Maiskogel, blízko skibusů na ledovec Kitzsteinhorn a do střediska Zell am See, je dobře vybavený s milou českou obsluhou, dobrým jídlem i službami.

Městečko hezké, vše v dosahu - supermarket, obchody, restaurace i pěkné okolí (hrad, jezero).

Před hotelem je zimní kluziště a začínají zde běžecké stopy (když je sníh, a když není - byl vysypaný aspoň 1,5 km okruh i v noci osvětlený). Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Skvělé, včetně TV na flesh :)

Strava
Skvělá, slušné porce, dezerty, salátový bufet, snídaně - švédské stoly, zde by to chtělo ještě doplnit jiné ovoce a jiné pomazánky, možnost horké čokolády.

Služby hotelu
vše v pořádku

Pláž
:)

Hana Vodrážková, 01.01.2019, Datum pobytu: 25.12. - 28.12.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Kaprun / Zell am See, Hotel: St. Florian

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

pokoj 6 fotografií

Celkem: 8,2 Výborný.

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Cena
  • 8 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Výborný. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Oceňuji historickou hodnotu objektu i vybavení pokoje.

Strava
Vynikající, zejména steak z hovězí panenky k večeři 24.12.

Služby hotelu
Velmi dobré

Sjezdovky
Odpovídající prosinci. Na ledovci perfektní.

Jaroslav Hlavatý, 01.01.2019, Datum pobytu: 22.12. - 26.12.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Kaprun / Zell am See, Hotel: Gasthof Limberghof

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Úžasná dovolená, skvěle ubytování obsluha příjemná, stravování výborné. Okolí hotelu krásná příroda sportovní vyžití .

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Úžasná dovolená, skvěle ubytování obsluha příjemná, stravování výborné. Okolí hotelu krásná příroda sportovní vyžití . Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Skvělé, čisté, komfortní.

Strava
Vynikající

Služby hotelu
Příjemná, ochotná , usměvavá obsluha. Welnes služby

Iva Nováková, 31.12.2018, Datum pobytu: 24.12. - 28.12.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Kaprun / Zell am See, Hotel: St. Florian

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

2 fotografie

Celkem: 9 Krásná dovolená v Alpách, skvělé lyžování.....

  • 10 Ubytování
  • 7 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Krásná dovolená v Alpách, skvělé lyžování..... Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování není co vytknout....čisté, pěkné, pravidelný úklid, domluvíte se česky.

Strava
Měli jsme polopenzi....snídaně klasika bufet, člověk si vybere, večeře polívka a salátový bufet a hlavní chod naservírovaný s možností výběru dvou jídel.

Služby hotelu
Bylo možné využívat saunu, lyžarna, podzemní parkoviště za poplatek, před hotelem zdarma.

Pavel J., 31.12.2018, Datum pobytu: 26.12. - 28.12.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Kaprun / Zell am See, Hotel: St. Florian

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Kaprun S.Florian 1 fotografie

Celkem: 9,6 Vše v pořádku. Dobrá cena výkon. Hotel přímo u lanovky.

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Vše v pořádku. Dobrá cena výkon. Hotel přímo u lanovky. Zobrazit celou recenzi

Martin K., 28.12.2018, Datum pobytu: 15.12. - 21.12.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Kaprun / Zell am See, Hotel: Alpine Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)