Recenze hotelů
Kaprun / Zell am See - Rakousko

Napište svou recenzi

Celkem: 9 Super

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Super Zobrazit celou recenzi

Anonym, 04.10.2017, Datum pobytu: 4.8. - 11.8.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Kaprun / Zell am See, Hotel: Apartmánový dům Central

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 Měli jsme pokoj s výhledem na stavbu ale vyměnili nám ho ochotně, takže super

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Měli jsme pokoj s výhledem na stavbu ale vyměnili nám ho ochotně, takže super Zobrazit celou recenzi

Anonym, 26.09.2017, Datum pobytu: 4.8. - 8.8.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Kaprun / Zell am See, Hotel: Der Waldhof

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Dovolena v Kaprunu, Zell am See a okoli byla supr, mnoho tipu na vylety, samozrejme jsme nestihli vsechno,ale sluzby hotelu, restauraci,...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolena v Kaprunu, Zell am See a okoli byla supr, mnoho tipu na vylety, samozrejme jsme nestihli vsechno,ale sluzby hotelu, restauraci, stredisek a mist kde jsme byli, byli vzdy na vysoke urovni.

Jedine,ale bohuzel velke "-" je plno lidi arabskeho puvodu-tvarici, ze jsou nemci na nemeckych autach s spz nemecka.

Bohuzel, kdyz clovek jede do stredu Alp,tak si chces uzit alpskou kulturu a ne arabskou. Clovek tam nechce koukat na arogatni lidi, zeny ktere ani vlastni deti nepoznaji, protoze jim nejsou videt ani oci, protoze nanich maji slunecne bryle.

a chovani typu, ve vysokohorske restauraci, kde hraje typicky rakouska alpska hudba a obsluha chodi v krojich, tak si sedne vetsina techto lidi a na mobilech si pusti halekani arabske a prehlusuje to celou atmosferu vysokohorske alpske restaurace, mne fakt tuto dovolenou hodne kazilo a necitil jsem se jako v Alpach ale jako nekde v arabskem state u more, bez ohledu na to ze, kama sli,tak kdyz jim z ruky upadla 1,5l flasa vody, tak jim tam proste nechali, a je jedno zda to bylo v meste nebo na kopci ve 3000m.n.m.

takze bohuzel tento pokus tamnich hotelieru si zachranit kseft a nalakat lidi z arabskeho poolostrovu v dobe krizi, byl mozna fajn pokus, ale ted ti bohati to tam cele pomalu skupuji a ti nebohati z nemecka to tam zneprijemnuji mistnim i ostatnim navstevnikum a turistum. a nemluvim jenom za sebe, ale ze skusenosti z naseho hotelum i z rozhovoru z lidma z mesta i tech ktere jsme potkavali na horach.

a pokud se neco razantne nezmeni, tak si myslim ze toto krasne misto, bude jenom plne arabsky lidi a ostatni tam prestanou jezdit, bohuzel Zobrazit celou recenzi

Ubytování
vyborne

Strava
vyborne

Služby hotelu
vyborne

Anonym, 29.08.2017, Datum pobytu: 18.8. - 25.8.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Kaprun / Zell am See, Hotel: Trauner

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 8,6 celkově jsme byli velmi spokojeni, karta na region byla úžasná :-) překvapil nás velký počet arabských turistů v dané lokalitě (i v hotelu)

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
celkově jsme byli velmi spokojeni, karta na region byla úžasná :-)

překvapil nás velký počet arabských turistů v dané lokalitě (i v hotelu) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
čistý pokoj s balkonem (ve štyrech je poměrnět malý - dvě děti na přistýlce/ společný gauč),

pravidelný úklid

Strava
velká spokojenost - měli jsme polopenzi/ obojí bufetový způsob

Anna M., 28.08.2017, Datum pobytu: 19.8. - 24.8.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Kaprun / Zell am See, Hotel: Der Schmittenhof (Zell am See)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Příjemné ubytování na okraji Kaprunu, velmi chutné jídlo, energická a milá paní majitelka, ochotný personál a skvělá slevová karta Zell...

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Příjemné ubytování na okraji Kaprunu, velmi chutné jídlo, energická a milá paní majitelka, ochotný personál a skvělá slevová karta Zell am See / Kaprun Sommer Karte. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Gasthof se nachází mimo centrum Kaprunu, přímo u řeky Kapruner Ache. Do hotelu jsme dorazili kolem 12.00, ubytování jsme dle voucheru cestovní kanceláře měli mít až od 14:00. Trochu nás po vstupu do hotelu překvapilo, že prostor recepce působí v prvním dojmu potemněle, prázdně (na recepci zrovna nikdo nebyl) a ne příliš jako čtyřhvězdičkové zařízení. Tento dojem velmi rychle rozptýlila majitelka gasthofu, paní Monika. Když uviděla mého velkého přítele, ubytovala nás do velkého pokoje s vanou a dvěma balkony (od cestovní kanceláře jsme měli rezervovaný menší pokoj se sprchou). Pokoj byl vybaven tradičně (nábytek působil trochu starším dojmem), ale vše bylo čisté a upravené. Televize měla i jeden český kanál (ČT24). Ubytování bylo pohodlné a příjemné. Úklid pokoje probíhal každý den, ručníky nám byly měněny dle potřeby. V hotelu je k dispozici výtah. S majitelkou (i dalším personálem) nebyl problém domluvit se anglicky (jedna ze servírek v době našeho pobytu byla dokonce Češka). Všichni byli během našeho pobytu velmi ochotní.

Strava
Měli jsme polopenzi. Snídaně formou bufetu - míchaná a vařená vejce, dostatečný výběr slaného i sladkého pečiva, cereálií, sýrů, uzenin, zeleniny i ovoce apod. Večeři tvořil vždy předkrm, následován polévkou, salátovým bufetem, hlavním chodem (u snídaně jsme si vybírali ze 3 hlavních jídel, jedno bylo vegetariánské) a dezertem. Všechno jídlo bylo velmi chutné, porce zcela dostačující. Jablečný štrůdl byl naprosto vynikající. :-)

Služby hotelu
Hotel disponuje menším venkovním bazénem. Nachází se na prostranství naproti hotelu (přes silnici), hoteloví hosté se do něj dostanou chodbou přímo z hotelu. Bazén slouží pro hosty hotelu a blízkého kempu, který také provozuje paní Monika a její rodina. Koupání má dvě části, jedna část bazénu byla vyhřívaná, nabízela protiproud a další podobné prvky. Pro malé děti bylo k dispozici i brouzdaliště. Kolem bazénu byla zdarma lehátka, pro hotelové hosty k dispozici také ručníky. Pro hotelové hosty je ve spodní části hotelu rovněž menší wellness. Od 16.00 do 20.00 v něm byly k dispozici 3 sauny (2 finské - jedna vyhřívána na 85-90 stupňů, druhá na 55-60 stupňů, 1 parní). Navštívili jsme wellness 2x, oba dny jsme v něm byli úplně sami. Ve wellness části jsou dále infrasauna (infrakabina), solárium (ty jsme ale nevyužili), sprchy, šatny, lehátka pro odpočinek apod. V hotelu byl dále stůl na stolní tenis, kulečník, stolní fotbálek - ty jsme ale také nevyužili. Hotel má kromě restaurace, kde je hostům podávána polopenze, také a la carte restauraci a bar.

Zdeňka, 23.08.2017, Datum pobytu: 15.8. - 20.8.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Kaprun / Zell am See, Hotel: Gasthof Zur Mühle

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Pěkný hotýlek v městečku Fusch, kousek od Zell am See. Příjemný personál, vynikající jídlo formou švédských stolů.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Pěkný hotýlek v městečku Fusch, kousek od Zell am See. Příjemný personál, vynikající jídlo formou švédských stolů. Zobrazit celou recenzi

Jiří Krejčí, 19.08.2017, Datum pobytu: 4.8. - 6.8.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Kaprun / Zell am See, Hotel: Wasserfall

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 fotografie

Celkem: 10 Dovolena v Zell am see byla naprosto skvela. Lze zde delat mnoho aktivit v letnich mesicich. Tesime se na zimu na lyzovani na ledovci a...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolena v Zell am see byla naprosto skvela. Lze zde delat mnoho aktivit v letnich mesicich. Tesime se na zimu na lyzovani na ledovci a urcite se vratime na stejne misto do stejneho hotelu, kde personal je velice mily a ochotny s pratelskym pristupem. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Maly hotel St. Florian je cisty a utulny.

Strava
Bohata snidane. K veceri vyber ze dvou chodu plus polevka, salatovy bar a dezert. Vzdycky si vyberete a vari velmi dobre.

Veronika K., 18.08.2017, Datum pobytu: 11.8. - 14.8.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Kaprun / Zell am See, Hotel: St. Florian

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Příjemná dovolená v krásném prostředí.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Příjemná dovolená v krásném prostředí. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Čisté,utulné, každý den uklízení na pokoji.

Strava
Snídaně formou raut, velký výběr jídla.

Služby hotelu
Vstřícné rady, možnost wellness.

Pláž
Nebyla, bylo to v horském prostředí.

Michaela Manová, 17.08.2017, Datum pobytu: 4.8. - 14.8.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Kaprun / Zell am See, Hotel: Pension Steger

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,6 Malý rodinný penzion na konci obce Kaprun. Není to zrovna nějaký "TOP" penzion v Kaprunu a jak se říká neoslní ale ani neurazí, obsluha...

  • 7 Ubytování
  • 6 Strava
  • 6 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Malý rodinný penzion na konci obce Kaprun. Není to zrovna nějaký "TOP" penzion v Kaprunu a jak se říká neoslní ale ani neurazí, obsluha příjemná, čisto, útulno, ale pokud někdo chce něco lepšího, tak je zde spousta jiných možností, ale taky i za jiné peníze. Ale celkově palec nahoru. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Při příjezdu nás přivítaly dvě starší dámy (pravděpodobně majitelka a druhá, která vše zařizuje a obsluhuje v jídelně). Jinak ale chybí absolutně nějaká recepce, či služba na recepci. Vše se odehrává v jídelně, nebo mezi dveřmi mezi jídelnou a kuchyní. Pokoj čistý, útulný, vybavený sociálním zařízením (WC, sprchový kout, umyvadlo), na pokoji TV (z českých programů pouze ČT24, ale aspoň něco víte o dění u nás doma). Odkládací prostory - skříně a skříňky jsou dostačující, ale pouze u vestavěné trojdílné skříni v chodbičce by mohla být jedná část s policemi (celá skříň je na věci na ramínka s jednou nebo dvěma horními policemi). Absence chladničky!!! Pokud máte nějaké své potraviny, které potřebují do chladničky, tak nelze ani v centrální kuchyni či jídelně. Je vhodné si s sebou vzít si nějaký ponorný vařič nebo malou rychlovarnou konvici a hrnek, kdyby jste chtěli uvařit si na pokoji kávu (pokud si jí přivezete), nepodařilo se mě zjistit jestli je možné si dole v kuchyni kávu dát, protože jsem tam nikoho nenašel. Wifi je v penzionu, heslo dostanete od obsluhy a bezproblémové přihlášení. Parkování je možné jak před penzionem, kde je 5 – 6 míst, tak i za penzionem, kde je dalších 5 míst. Penzion, ačkoliv je na konci obce, tak je u silnice vedoucí na Zell am See a je zde docela silný provoz.

Strava
Snídaně formou bufetu – výběr různých salámů, šunky, sýrů, vajíčka, zelenina, pomazánky, máslo, paštiky, buchty, müsli, lupínky, jogurty, marmelády, pečivo, ovoce, k pití džus, mléko, voda, kakao, kafe. Dostačující.

Večeře – 4 chody – předkrm, polévka, hlavní jídlo, zákusek a jeden nápoj na osobu (pivo, víno, džus).

Můžete si dát i další nápoj, ale bohužel nikde se nedozvíte nápojový lístek a ani ceny, teda pokud neumíte německy a nedomluvíte se s obsluhou. Večeře začíná v 18.30 a připravte se, že v jídelně strávíte 1,5 hodiny, protože tam běhá jedna paní, a i když docela kmitá, tak nejde to tak rychle, ale zas jedno jídlo vám slehne a pak dáte další. Zase to je takové v poklidu v pohodě. Kdo má rád větší porce přílohy (rýže, brambory, knedlík atd.) bude zklamán, ale za to maso je větší porce. Jak jsem již psal, nápojový či jídelní lístek budete hledat stěží. Dozvědět se co bude k večeři je malý zázrak. A tak když usednete ke stolu, jsou všechny chody jedním velkým tajemstvím a překvapením šéfa kuchyně. Připravte se, že oblibou v kuchyni jsou omáčky různého typu a složení snad ke každému hlavnímu jídlu.

Celkové hodnocení stravy: snídaně dle chuti, jak je libo, a večeře za mě byly chutné a obsluha se snažila, ale je to subjektivní názor mé osoby. Někomu by to třeba nemuselo chutnat.

Služby hotelu
Pozor, tento penzion není partnerem velmi výhodné letní karty „Summercard Zell am See-Kaprun“. Pouze dostanete vyplnit příjezdové doklady a k tomu dostanete „Guest card“, která však má pouze 10% slevy na některé aktivity (bazén, výlet lodí, lanovku na Kitzsteinhorn atd.). Summercard má tyto aktivity zdarma, ale hotel, či penzion musí být partnerem, což Trauner není. Otázkou je zdali zaplatit cenu tohoto penzionu a nemít kartu a aktivity si uhradit sám nebo si zaplatit podstatně více za jiný hotel s kartou. To si musí každý spočítat sám.

Petr Kopecký, 14.08.2017, Datum pobytu: 4.8. - 11.8.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Kaprun / Zell am See, Hotel: Trauner

Byla tato recenze užitečná? Ano (4) Ne (0)

Trauner 10 fotografií

Celkem: 8,8 Naprostá spokojenost !!!

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Naprostá spokojenost !!! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj mêl starší vybavení, ale jinak čistý, takže spokojenost.

Strava
Jídlo bylo vynikající a bylo ho až příliš - večeře o čtyřech chodech, snídaně také velmi dobré.

Služby hotelu
Ok

Simona Sonnkova, 14.08.2017, Datum pobytu: 4.8. - 11.8.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Kaprun / Zell am See, Hotel: St. Florian

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622