Recenze hotelů
Kaprun / Zell am See - Rakousko

Napište svou recenzi

Celkem: 10 Od ubytování, přes stravu a ochotu personálu až po celkovou vybavenost hotelu bylo vše na čistou jedničku s hvězdičkou. Určitě všem...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Od ubytování, přes stravu a ochotu personálu až po celkovou vybavenost hotelu bylo vše na čistou jedničku s hvězdičkou. Určitě všem doporučujeme. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování v krásném menším hotelu s plně českým personálem bylo naprosto perfektní. Pokoje čisté, útulné a veliké akorát.

Strava
Strava polopenzí. Jídlo výborné a bohatě dostačující. Snídaně formou švédských stolů, k večeři výběr ze dvou teplých jídel, které bylo potřeba si vybrat již při snídani.

Služby hotelu
Ochotný a vstřícný personál. V hotelu zdarma přístupné wellness s několika saunami a relaxačními prostory a také menší posilovna s několika moderními stroji. Solárium za poplatek jsme ani nestihli využít.

Petr Loos, 14.04.2019, Datum pobytu: 10.3. - 14.3.2019
Oblast: Rakousko Rakousko, Kaprun / Zell am See, Hotel: St. Florian

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

1 fotografie

Celkem: 4 Lyžování bylo skvělé, co nás ale velmi zklamalo bylo ubytování.

  • 1 Ubytování
  • 4 Strava
  • 5 Cena
  • 9 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Lyžování bylo skvělé, co nás ale velmi zklamalo bylo ubytování. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Místo do penzionu nás šoupli do nějakého starého baráku, kde to páchlo zatuchlinou, starý nábytek, postele vrzaly tak, že se na nich nedalo spát a ještě k tomu byl náš pokoj průchozí s vedlejším pokojem. Sprcha byla na chodbě a zabudovaná hned za dveřmi, takže jsme si ani neměli kam dát boty.

Strava
K večeři byla vždy polévka, předkrm, hlavní jídlo a dezert, takže jsme se najedli dobře, hlad jsme neměli.

Služby hotelu
Obsluha byla milá.

Sjezdovky
Lyžování naprosto super, není co vytknout.

Anonym, 10.04.2019
Oblast: Rakousko Rakousko, Kaprun / Zell am See, Hotel: Penzion Unterwirt

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Super zájezd, mohu jen doporučit

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Cena
  • 10 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Super zájezd, mohu jen doporučit Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Odpovídá popisu

Strava
Dle popisu, velký výběr snídaní

Služby hotelu
Dle popisu dostačující

Sjezdovky
Super, upravené

Anonym, 09.04.2019, Datum pobytu: 5.4. - 6.4.2019
Oblast: Rakousko Rakousko, Kaprun / Zell am See, Hotel: Penzion JHA

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Dostupný a velmi pěkný čistý hotel.

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dostupný a velmi pěkný čistý hotel. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Jednoduchý, čistý a pěkný pokoj, prostorná koupelna

Strava
výborná strava a milý personál, všeho dostatek

Služby hotelu
Kvalifikovaný a milý personál, nemáme žádný důvod cokoli vytknout, doporučujeme!

Stanislava Hrstková, 08.04.2019, Datum pobytu: 31.3. - 4.4.2019
Oblast: Rakousko Rakousko, Kaprun / Zell am See, Hotel: St. Florian

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,6 Lokalita vyborna. Vadilo mi, ze v penzionu se vsude kouri. Nedalo se mi dychat. Skoda, ze cestovka mi neupozornila, ze penzion je urceny...

  • 3 Ubytování
  • 4 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Lokalita vyborna. Vadilo mi, ze v penzionu se vsude kouri. Nedalo se mi dychat. Skoda, ze cestovka mi neupozornila, ze penzion je urceny pro kuraky. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovani slusne. Trochu nam byla zima. Ubytovali jsme v rohu na konci chodby. Nejhorsi je, kour ze cigaret se dostal z prizemni do druheho patra do pokoje. Tak nam nasmradlo i ciste obleceni. To bylo hodne nejprijemne.

Strava
Obycejna strava. Neco se opakovalo. Skoda, ze stravy nebyly mistni speciality. Zeleniny bylo dost.

Služby hotelu
Majitelka je prijemna. Stary a udrzovany penzion. Skoda kuracky. Bowling nefunkcni.

Bedrich Broz, 04.04.2019, Datum pobytu: 8.3. - 12.3.2019
Oblast: Rakousko Rakousko, Kaprun / Zell am See, Hotel: Penzion Unterwirt

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 8,6 Za málo peněz hodně muziky :)

  • 8,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Za málo peněz hodně muziky :) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Čistý pokoj s pohodlnou postelí.

Strava
Polopenze. Snídaně lehce jednotvárné, chyběla zelenina a ovoce a káva by mohla být lepší. Večeře se skládaly z polévky, hlavního chodu, míchaných salátů a výběru dezertů. Došlo i na Wienerschnitzel :)

Služby hotelu
K dispozici vířivka, wellness a lyžárna.

Veronika P., 04.04.2019, Datum pobytu: 28.3. - 31.3.2019
Oblast: Rakousko Rakousko, Kaprun / Zell am See, Hotel: Lukashansl

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4 Klidna lokalita, sjezdovky kousek na dojez, skibus hned u hotelu.

  • 7 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Klidna lokalita, sjezdovky kousek na dojez, skibus hned u hotelu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovani trosku omsele, ale zase odpovidalo cene.Jinak pokoje opravdu uklizene. Dobre tekla voda, odtekal odpad - stava se mi, ze mi nekdy nejde splchnout sampon z vlasu, apod.

Wifi, kterou musite zaplatit na tyden 10€ nam na pokoji skoro nesla.

Strava
Meli jsme zaplacenou polopenzi, snidane standartni, jen nebyli parky a vajicka. Zato vecere opravdu bohate, klasicka rakouska jidla. Jeden vecer byla "otevrena"kuchyn????

Služby hotelu
Zadne extra jsem nepostrehla.

Kateřina Pecková, 25.03.2019, Datum pobytu: 17.3. - 22.3.2019
Oblast: Rakousko Rakousko, Kaprun / Zell am See, Hotel: Lukashansl

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Jen to nejlapší

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Jen to nejlapší Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel byl krásný útulne pokoje a čistota

Strava
Velmi bohaté snídaně i večeře

Služby hotelu
Krásný bazén a wellnes na vysoké úrovni

Daniela Králová, 18.03.2019, Datum pobytu: 10.3. - 13.3.2019
Oblast: Rakousko Rakousko, Kaprun / Zell am See, Hotel: Toni hotel

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 Skvělé umístění hotelu s dostatečnou výbavou, která se však v průběhu několika let vůbec neobměnila a je to vidět.

  • 7 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Skvělé umístění hotelu s dostatečnou výbavou, která se však v průběhu několika let vůbec neobměnila a je to vidět. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Doporučila bych vylepšit vybavení pokojů o:

1) vranou konvici, hrnky a sklenice

2) lepší matraci na spaní

3) další polštáře

Strava
Doporučila bych menší obměny obsahu snídaně v průběhu týdne.

Anonym, 11.03.2019, Datum pobytu: 3.3. - 7.3.2019
Oblast: Rakousko Rakousko, Kaprun / Zell am See, Hotel: St. Florian

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)