Recenze hotelů
Kaprun / Zell am See - Rakousko

Napište svou recenzi

Celkem: 10 Dovolena v Zell am see byla naprosto skvela. Lze zde delat mnoho aktivit v letnich mesicich. Tesime se na zimu na lyzovani na ledovci a...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolena v Zell am see byla naprosto skvela. Lze zde delat mnoho aktivit v letnich mesicich. Tesime se na zimu na lyzovani na ledovci a urcite se vratime na stejne misto do stejneho hotelu, kde personal je velice mily a ochotny s pratelskym pristupem. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Maly hotel St. Florian je cisty a utulny.

Strava
Bohata snidane. K veceri vyber ze dvou chodu plus polevka, salatovy bar a dezert. Vzdycky si vyberete a vari velmi dobre.

Veronika K., 18.08.2017, Datum pobytu: 11.8. - 14.8.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Kaprun / Zell am See, Hotel: St. Florian

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Naprostá spokojenost !!!

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Naprostá spokojenost !!! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj mêl starší vybavení, ale jinak čistý, takže spokojenost.

Strava
Jídlo bylo vynikající a bylo ho až příliš - večeře o čtyřech chodech, snídaně také velmi dobré.

Služby hotelu
Ok

Simona Sonnkova, 14.08.2017, Datum pobytu: 4.8. - 11.8.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Kaprun / Zell am See, Hotel: St. Florian

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,6 Malý rodinný penzion na konci obce Kaprun. Není to zrovna nějaký "TOP" penzion v Kaprunu a jak se říká neoslní ale ani neurazí, obsluha...

  • 7 Ubytování
  • 6 Strava
  • 6 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Malý rodinný penzion na konci obce Kaprun. Není to zrovna nějaký "TOP" penzion v Kaprunu a jak se říká neoslní ale ani neurazí, obsluha příjemná, čisto, útulno, ale pokud někdo chce něco lepšího, tak je zde spousta jiných možností, ale taky i za jiné peníze. Ale celkově palec nahoru. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Při příjezdu nás přivítaly dvě starší dámy (pravděpodobně majitelka a druhá, která vše zařizuje a obsluhuje v jídelně). Jinak ale chybí absolutně nějaká recepce, či služba na recepci. Vše se odehrává v jídelně, nebo mezi dveřmi mezi jídelnou a kuchyní. Pokoj čistý, útulný, vybavený sociálním zařízením (WC, sprchový kout, umyvadlo), na pokoji TV (z českých programů pouze ČT24, ale aspoň něco víte o dění u nás doma). Odkládací prostory - skříně a skříňky jsou dostačující, ale pouze u vestavěné trojdílné skříni v chodbičce by mohla být jedná část s policemi (celá skříň je na věci na ramínka s jednou nebo dvěma horními policemi). Absence chladničky!!! Pokud máte nějaké své potraviny, které potřebují do chladničky, tak nelze ani v centrální kuchyni či jídelně. Je vhodné si s sebou vzít si nějaký ponorný vařič nebo malou rychlovarnou konvici a hrnek, kdyby jste chtěli uvařit si na pokoji kávu (pokud si jí přivezete), nepodařilo se mě zjistit jestli je možné si dole v kuchyni kávu dát, protože jsem tam nikoho nenašel. Wifi je v penzionu, heslo dostanete od obsluhy a bezproblémové přihlášení. Parkování je možné jak před penzionem, kde je 5 – 6 míst, tak i za penzionem, kde je dalších 5 míst. Penzion, ačkoliv je na konci obce, tak je u silnice vedoucí na Zell am See a je zde docela silný provoz.

Strava
Snídaně formou bufetu – výběr různých salámů, šunky, sýrů, vajíčka, zelenina, pomazánky, máslo, paštiky, buchty, müsli, lupínky, jogurty, marmelády, pečivo, ovoce, k pití džus, mléko, voda, kakao, kafe. Dostačující.

Večeře – 4 chody – předkrm, polévka, hlavní jídlo, zákusek a jeden nápoj na osobu (pivo, víno, džus).

Můžete si dát i další nápoj, ale bohužel nikde se nedozvíte nápojový lístek a ani ceny, teda pokud neumíte německy a nedomluvíte se s obsluhou. Večeře začíná v 18.30 a připravte se, že v jídelně strávíte 1,5 hodiny, protože tam běhá jedna paní, a i když docela kmitá, tak nejde to tak rychle, ale zas jedno jídlo vám slehne a pak dáte další. Zase to je takové v poklidu v pohodě. Kdo má rád větší porce přílohy (rýže, brambory, knedlík atd.) bude zklamán, ale za to maso je větší porce. Jak jsem již psal, nápojový či jídelní lístek budete hledat stěží. Dozvědět se co bude k večeři je malý zázrak. A tak když usednete ke stolu, jsou všechny chody jedním velkým tajemstvím a překvapením šéfa kuchyně. Připravte se, že oblibou v kuchyni jsou omáčky různého typu a složení snad ke každému hlavnímu jídlu.

Celkové hodnocení stravy: snídaně dle chuti, jak je libo, a večeře za mě byly chutné a obsluha se snažila, ale je to subjektivní názor mé osoby. Někomu by to třeba nemuselo chutnat.

Služby hotelu
Pozor, tento penzion není partnerem velmi výhodné letní karty „Summercard Zell am See-Kaprun“. Pouze dostanete vyplnit příjezdové doklady a k tomu dostanete „Guest card“, která však má pouze 10% slevy na některé aktivity (bazén, výlet lodí, lanovku na Kitzsteinhorn atd.). Summercard má tyto aktivity zdarma, ale hotel, či penzion musí být partnerem, což Trauner není. Otázkou je zdali zaplatit cenu tohoto penzionu a nemít kartu a aktivity si uhradit sám nebo si zaplatit podstatně více za jiný hotel s kartou. To si musí každý spočítat sám.

Petr Kopecký, 14.08.2017, Datum pobytu: 4.8. - 11.8.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Kaprun / Zell am See, Hotel: Trauner

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Trauner 10 fotografií

Celkem: 8 Super. Moc se nám zde líbilo. Okolí nádherné, mnoho zajímavostí které za 4 dny ani nestihnete vidět. Hotel nabízí v rámci pobytu i...

  • 6 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Super. Moc se nám zde líbilo. Okolí nádherné, mnoho zajímavostí které za 4 dny ani nestihnete vidět. Hotel nabízí v rámci pobytu i slevovou letní kartu a tu opravdu oceníte, všechny lanovky v okolí zdarma, vstupy na pláž, do soutězek, na ledovec i výjezd na jezera. Krásná příroda a rakouská dokonalost, vše funguje, vše je čisté a lidé usměvaví. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel je již starší, ale čistý. Určitě by si zasloužil rekonstrukci, ale za cenu za kterou je nabízen, je vše odpovídající. Pokoje menší s balkonem a televizí, chybí lednička. Úklid probíhal každý den, bez problémů.

Strava
Měli jsme all. inclusive, tady to funguje trochu jinak než u moře, ale to jsme věděli takže vše ok. Snídaně výborné velký výběr, možnost připravit si obědový balíček. Večeře - výběr asi ze 3 druhů hlavního jídla, vše velmi chutné. Do 21. hod k dispozici pití, pro děti zmrzlina.

Služby hotelu
Žádné jsme nevyužili.

Pláž
Pláž u jezera asi 300 metrů, krásná čisťounká s bazénem, který měl asi o 3 stupně víc než jezero :) K dispozici lehátka, sprchy, wc, občerstvení. Chodili jsme vždy až odpoledne, nebo v podvečer, výborný relax.

Anonym, 02.08.2017, Datum pobytu: 4.7. - 7.7.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Kaprun / Zell am See, Hotel: St. Hubertushof

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Moc příjemný hotel s českým a velmi milým personálem a převážně českými hosty. Pokoj jsme měli zcela nový, snídaně formou bufetu měly vše...

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Moc příjemný hotel s českým a velmi milým personálem a převážně českými hosty. Pokoj jsme měli zcela nový, snídaně formou bufetu měly vše a večeře - výběr ze 2 jídel, také moc dobré. Mohu doporučit. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj velmi pěkný, s novým sociálním zařízením a balkónem - opravdu přijemné ubytování.

Strava
Měli jsme polopenzi: snídaně formou bufetu, večeře servírovaná - výběr ze 2 jídel.

Pláž
hotel v centru Kaprunu, tedy ideálně posazený, pokud chcete na pěší túry či kolo v okolí. Důležité vědět, že v létě je Kaprun a Zell am See oblíbenou destinací pro arabské turisty - nebuďte tedy překvapeni, pokud budou nápisy v arabském písmu a většina žen v restauracích či hotelech bude zahalena.

Eva B., 02.08.2017, Datum pobytu: 28.7. - 30.7.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Kaprun / Zell am See, Hotel: St. Florian

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 Skvělé místo pro výlety v oblasti Zell am See - Kaprun a vůbec Vysoké Taury.

  • 8 Ubytování
  • 7 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Skvělé místo pro výlety v oblasti Zell am See - Kaprun a vůbec Vysoké Taury. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Čistota, prostorné, domácí rodinný přístup správců - majitelů.

Strava
Ubytování v apt bylo bez stravy, ale k dispozici je solidně vybavená čistá kuchyně.

Služby hotelu
Možnost dokoupení snídaně, úschovna kol, lyží, prádelna a další služby.

Pláž
Jezero, velehory, lanovky na dosah, výborné spojení autem i vlakem (1 km nádraží na trati Salzburg-Zell am See).

Anonym, 23.07.2017, Datum pobytu: 11.7. - 18.7.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Kaprun / Zell am See, Hotel: Apartmánový dům Central

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 pekny, hotel, odpovidatnasím požadavkum, cizí klientela.

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
pekny, hotel, odpovidatnasím požadavkum, cizí klientela. Zobrazit celou recenzi

Strava
pestre dao sa vybrat.

Štefan B., 23.07.2017, Datum pobytu: 16.7. - 20.7.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Kaprun / Zell am See, Hotel: Der Schmittenhof (Zell am See)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 Krásné prostředí v centru městečka. Obchody, restaurace, koupání, lanovky v těsné blízkosti hotelu.

  • 7 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Krásné prostředí v centru městečka. Obchody, restaurace, koupání, lanovky v těsné blízkosti hotelu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování příjemné, pokoj byl menší, ale vhodně vybavený. Denně byl proveden úklid pokoje.

Strava
Jídlo výborné, všeho dostatek, strava rozmanitá.

Služby hotelu
Personál příjemný, ochotný.

Jana K., 17.07.2017, Datum pobytu: 7.7. - 14.7.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Kaprun / Zell am See, Hotel: Sporthotel Lebzelter

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Menší penzion s vlastním parkovištěm, čisté pokoje, pohodlné postele, Velmi milá obsluha, rodinný podnik.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Menší penzion s vlastním parkovištěm, čisté pokoje, pohodlné postele, Velmi milá obsluha, rodinný podnik. Zobrazit celou recenzi

Kateřina, 17.07.2017, Datum pobytu: 7.7. - 12.7.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Kaprun / Zell am See, Hotel: Pension Bergheil

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 fotografie

Celkem: 8,8 Dovolená odpovídala našemu očekávání.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená odpovídala našemu očekávání. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje byly čisté, každý den probíhal úklid a výměna ložního prádla. Apartmán Junior odpovídá svou velikostí a rozložením perfektně čtyřčlenné rodině s dvěma dospívajícími dětmi.

Strava
Strava byla skvělá. Malinké minus bych přidala kvůli odmítnutí stravování po 20,30 v restauraci. Byli jsme odkázáni sníst si jídlo na baru, ač měla být restaurace pro nás k dispozici do 21,00. Celkový dojem ze stravování to ovšem vůbec neovlivnilo.

Služby hotelu
V suterénu hotelu je pingpongový stůl - pálky k dispozici za zálohu, posilovna neotevřená - asi na doptání. Wellness v dopoledních hodinách nefunguje, vnitřní bazén ale otevřen. Při nepříznivém počasí je to jistě na závadu.

Anonym, 16.07.2017, Datum pobytu: 5.7. - 8.7.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Kaprun / Zell am See, Hotel: Antonius

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622