Invia sleduje vaše chování na webu, provádí personalizaci obsahu a zobrazuje vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutí na tlačítko „Rozumím“ nebo kamkoliv mimo toto oznámení beze změny nastavení vnímáme jako udělení souhlasu také s využíváním cookies a předáním údajů o vašem chování na webu reklamním a sociálním sítím pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Personalizaci, cookies a předávání můžete kdykoli vypnout v Nastavení soukromí. Zjistit více informací o ochraně soukromí.

Rozumím

Recenze hotelů
Kaprun / Zell am See - Rakousko

Napište svou recenzi

Celkem: 9,2 Spokojenost, doporučujeme. Hotel starší, čistý, milý personál, fajn lokalita, jídlo výborné.

  • 9,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Cena
  • 8 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Spokojenost, doporučujeme. Hotel starší, čistý, milý personál, fajn lokalita, jídlo výborné. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vybavení hotelu je starší, ale to nám nevadilo. Všude čisto, každý den nám uklízeli pokoj.

Strava
Snídaně - klasika, každý den stejné. Večeře - 4 chodové menu, nedalo se sníst, bylo toho opravdu hodně. Jídlo výborné.

Služby hotelu
Spokojenost - k dispozici bazén, sauna, všude čisto. Personál velmi příjemný.

Sjezdovky
Byli jsme v létě, jinak lanovky ok.

Anonym, 30.08.2018, Datum pobytu: 21.8. - 27.8.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Kaprun / Zell am See, Hotel: Gasthof Zur Mühle

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,2 Hotel staršího vybavení ,trochu zklamání ve stravě. V okolí hotelu i celkově Kaprunu více než dost turistu arabského puvodu (zahalené...

  • 5,5 Ubytování
  • 4 Strava
  • 6 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Hotel staršího vybavení ,trochu zklamání ve stravě. V okolí hotelu i celkově Kaprunu více než dost turistu arabského puvodu (zahalené ženy atd ...). Někdy více než Evropanů :( Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje velké, nevýhoda našeho pokoje bylo okno na balkon jiných ubytovaných hostů. Vybavení starší ,ale nevadilo nám to.

Strava
Zklamání při snídaních, celý týden beze změn - chybělo sladké ke kávě, teplá snídaně.

Jinak fajn možnost udělat si balíček sebou přes den.

Večeře dostačující, opakovaně se nám ale stalo, že dojedené jídlo nedoplnili .

Služby hotelu
Veliký bonus karta Zell am See - ušetří finančně hodně vstupů, denně úklid, čisté ručníky.

Pláž
Jezero krásně čisté, koupaliště super hlavně pro děti - vstup na kartu zdarma - 5min od hotelu

Anonym, 24.08.2018, Datum pobytu: 13.8. - 17.8.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Kaprun / Zell am See, Hotel: St. Hubertushof

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Výborná dovolená. Skvělé i pro rodiny s dětmi.

  • 10 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Výborná dovolená. Skvělé i pro rodiny s dětmi. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Bez výtek. Pěkně zařízené pokoje, moderní koupelna.

Strava
Jediné, z čeho jsme byli zklamaní, bylo, že hotel při all-inclusive neposkytoval svačinové balíčky místo oběda, které uvádí CK v popisu zájezdu. Jinak není co vytknout, jídlo bylo skvělé.

Pavla F., 21.08.2018, Datum pobytu: 12.8. - 16.8.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Kaprun / Zell am See, Hotel: Gartenhotel Daxer

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 3 Do tohoto hotelu již nikdy.

  • 1 Ubytování
  • 4 Strava
  • 7 Okolí
  • 2 Cena

Celkové shrnutí
Do tohoto hotelu již nikdy. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Nejhorší pokoj co jsme kdy měli! Po požádání o výměnu pokoje, nám namustrovaný syn pana majitele, řekl, že hotel je plně obsazen, což opravdu nebyla pravda, jen na našem patře, byl obsazen pouze jeden pokoj, ostatní pokoje s balkonem volné.

Strava
stále stejná (all inklusive). Bar zavírá ve 21:00.

Anonym, 20.08.2018, Datum pobytu: 30.7. - 6.8.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Kaprun / Zell am See, Hotel: St. Hubertushof

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

čistota postele 7 fotografií

Celkem: 10 Klidná lokalita v městečku Thumersbach s výhledem na jezero, které je od penzionu cca 400 metrů, v blízkém okolí dostatečné množství...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Klidná lokalita v městečku Thumersbach s výhledem na jezero, které je od penzionu cca 400 metrů, v blízkém okolí dostatečné množství restaurací - asi pro každého by se nějaká našla dle jeho požadavků, přímo v Thumersbachu je přívoz do Zeel am See za cca. 7 Euro, vyplatila se koupě Salzburgerland karty, v penzionu jsme navíc obdrželi další kartu na několik slev na dopravu a koupání či muzea v Zeel am See a Kaprunu. Rakušané jsou vlídný a velice slušný národ a pokud jste slušní určitě Vám to svých hezkým chováním dají najevo. Ceny v Zell am See a okolí jsou přijatelné - za jídlo cca. 10 - 15 Euro za jídlo, nápoje kolem 4 Euro, vstupy kolem 7 až 10 Euro, lanovky od 30 do 50 Euro (podle délky a lokality), benzin kolem 30,-Kč/litr, dálniční známka 9 euro (dvanáctidenní). Celkově velmi pohodová dovolená bez jakýchkoliv komplikací, příroda jedinečná. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Čisté hezké pokoje s koupelnou a WC, každý den Vám zde uklidí.

Strava
Pouze snídaně - výběr dle vlastního uvážení - všeho do sytosti, majitelka Vám prostře ve stylové jídelně, nebo na terase s výhledem na Zeel am See.

Služby hotelu
Standartní, ale na vysoké úrovni, čistota především.

Pláž
V Thumersbachu je koupaliště s přístupem do jezera a přilehlou restaurací a dále bazén s vyhřívanou vodou, není problém nechodit na koupaliště, ale být v přilehlém parku, kam chodí většina rakušanů - rovněž s přístupem do jezera. voda v srpnu byla hlášena 24 st., ale myslím že byla teplejší a velmi čistá až na dno.

Petr Mazač, 20.08.2018, Datum pobytu: 6.8. - 13.8.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Kaprun / Zell am See, Hotel: Pension Claudia

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Výborná pohodová dovolená s naším 2,5-letým synkem, kterému se vše moc líbilo a to pro nás je důležité. Personál hotelu byl vstřícný,...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Výborná pohodová dovolená s naším 2,5-letým synkem, kterému se vše moc líbilo a to pro nás je důležité.

Personál hotelu byl vstřícný, příjemný anglicky mluvící. Nic nebyl problém.

K pobytu jsme měli SummerCard Zell am See/Kaprun. Úžasná věcička, které jsme říkali "Zlatá karta", protože jsme s ní prožili krásné zážitky a to zdarma - lanovky na Kitzsteinhorn, lanovky na Schmittenhohe, výlet na vysokohorské přehrady nad Kaprunem, auto muzeum v Kaprunu, parník na Zeller See a další a další vstupy a zážitky.

Dopoledne jsme vždy jeli na výlet místními PostBusy (např.: s kartou 1€ za osobu -> Schmitten - Kaprun), kde jízdenka platí na celou jízdu, i když se přestupuje v Zell am See a užili si dobrodružství a odpoledne jsme si užívali péče hotelu.

Byli jsme nadšení jak v Rakousku vše funguje. Autem jsme vyjeli pouze jednou a to na soutěsky kolem WeissBachu.

Dovolená se nám moc líbila a určitě se sem vrátíme a možná už příští rok. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje jsou pěkné, čisté, každý den úklid, až nám to bylo trapné, tak jsme 2x dali cedulku na dveře, že nechceme být rušeni, i když jsme byli na výletě.

My jsme bydleli v přízemí a měli jsme vstup z pokoje rovnou na předzahrádku, kde bylo pro děti spoustu hraček.

Strava
Bohaté bufetové snídaně, kde si každý přijde na své. K tomu spousty ovoce.

V 15:00 snack, který obsahoval lehčí jídlo -> opožděný oběd, zákusky, koláče.

V 18:00 úžasné večeře formou výběru z menu ze tří možností, nebo čtvrtou možností - bufet a poté ještě dezert, nebo neomezená konzumace zmrzliny, či nanuků. Předkrm ve formě salátů, různých pochutin, dobrot, apod.

Po celý den postmix s nápoji, kde je výběr - cola, fanta, sprite, džusy, icetee, atd., atd.

Po celý den káva, čaj, čokoláda, kakao...

Služby hotelu
Hotel je určený pro všechny věkové skupiny. Starší lidé si užijí pohodu a klid a rodiny s dětmi si užijí venkovní hřiště, vnitřní dětskou hernu, vnitřní bazén, vnější bazén, všude zeleň a nádherné výhledy po okolí. Volně přístupné sauny (turecká, finská, infra), odpočinková místnost. U bazénu a sauny neomezené použití osušek.

S naším prckem jsme si to vše náležitě užili.

Pláž
My jsme si užívali hory. Výlety lanovkou na Kitzsteinhorn, lanovkou na Schmittenhohe, či SohnKogel, výlet na vysokohorské přehrady nad Kaprunem, atd., atd.

S naším prckem toho moc ještě neujdeme, ale něco málo jsme po hřebenech nachodili. U jakékoliv zastávky lanovky, parkoviště jsou vždy atrakce pro děti - klouzačky, houpačka, prolézačky,...

Vladimír Cífka, 20.08.2018, Datum pobytu: 11.8. - 18.8.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Kaprun / Zell am See, Hotel: Gartenhotel Daxer

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 4,6 Dovolená proběhla v pořádku.

  • 5 Ubytování
  • 4 Strava
  • 5 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená proběhla v pořádku. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Při výběru ubytování v tomto hotelu si musíte dát pozor, aby pokoj byl v hlavní budově. Nás ani nenapadlo, že by tomu mohlo být jinak a potom jsme se divili když nás recepční vedl do vedlejší, výrazně horší budovy.

Strava
Snídaně klasické a v pořádku. Večere výběrem ze 3 jídel, která nebyla zrovna podle našeho gusta.

Anonym, 17.08.2018, Datum pobytu: 8.8. - 14.8.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Kaprun / Zell am See, Hotel: Der Schmittenhof (Zell am See)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,8 Kaprun je kouzelné místo a dovolenou jsme si moc užili

  • 6,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 7 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Kaprun je kouzelné místo a dovolenou jsme si moc užili Zobrazit celou recenzi

Ubytování
bohužel docela zklamání , měli jsme sice dva spojené pokoje , ale oba byly velmi tmavé a vybavení poměrně zastaralé

Strava
velmi dobrá , snídaně byli sice trochu monotonní ,ale večeře byly moc dobré

Služby hotelu
skvělý a příjemný perzonál

Pláž
bez pláže ,ale s krásnými horami

Luděk Karásek, 17.08.2018, Datum pobytu: 7.8. - 14.8.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Kaprun / Zell am See, Hotel: St. Florian

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4 Hotel je starší, ale čisto, velmi hezké okolí.

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Hotel je starší, ale čisto, velmi hezké okolí. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vybavení je starší, ale funkční, dostatek místa.

Strava
Velmi dobrá. U snídaně velký výběr salámů, sýrů,paštik, čajů, marmelád....chyběla teplá jídla, ale vůbec to nevadilo.

Místo oběda byla možnost si udělat housky s čím kdo chtěl a kolik chtěl. Plně dostačující na cestování po okolí. Večeře výborné, výběr z několika jídel a vždy velmi dobré. Nápoje zdarma do 21 hodin. Odpolední zákusek výborný, ale vetšinou jsme ho nestíhali, ale byl i u večeře.

Služby hotelu
Parkoviště je velké, ale někdy celkem bylo plné. Velkou výhodou je karta Zell am See Kaprun, ušetříte spoustu peněz za vstupné a lanovky. Jednou za pobyt byla možnost plavby po jezeře a lanovka na ledovec zdarma.

Anonym, 12.08.2018, Datum pobytu: 18.7. - 23.7.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Kaprun / Zell am See, Hotel: St. Hubertushof

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 fotografie

Celkem: 5,8 Nejhorší kvalita pokoje, který jsme v Rakousku měli. Kuchyně super.

  • 3 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Nejhorší kvalita pokoje, který jsme v Rakousku měli. Kuchyně super. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Potřeba renovovat celý hotel, nebo alespoň opravit elektroinstalaci.

Strava
Výtečná, každý den v týdnu jiná večeře.

Služby hotelu
Caprun card byla úplně super, mohu jen doporučit.

Pláž
K jezeru to bylo 5 minut. Pláž čistá a bazén byl super.

Martina K., 09.08.2018, Datum pobytu: 19.7. - 26.7.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Kaprun / Zell am See, Hotel: St. Hubertushof

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622