Recenze hotelů
Kaprun / Zell am See - Rakousko

Napište svou recenzi

Celkem: 8 Víkendový pobyt v Zell am See v termínu 10 - 11.8.2019. Výborné umístění pensionu v centru města. Výhodné na procházky městem. Součástí...

  • 7,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 7 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Víkendový pobyt v Zell am See v termínu 10 - 11.8.2019. Výborné umístění pensionu v centru města. Výhodné na procházky městem. Součástí pobytu i Sommer Zell am See - Kaprun card s mnoha aktivitami. V okolí mnoho zajímavých míst pro turistiku a výlety. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování v pensionu bylo velmi dobré. S balkonem a výhledem na jezero. Pokoje a sociální zařízení čisté. Pro přenocování naprosto dostačující.

Personál ochotný.

Strava
Pension poskytuje snídaně v dobré kvalitě. Na výběr je z několika druhů uzenin, sýrů, ovocný salát, zelenina, džemy, pečivo. Kvalitní džus a ne jako u některých ubytovatelů. kteří za džuš vydávají šťávu nebo 30% džus :-)

Jediné co bych možná změnil je kvalita kávy, kdy bych do nabídky přidal klasické esspresso. V rámci ubytování bych nabízel i mimo snídaně možnost dát si kávu.

Služby hotelu
Pension poskytuje základní služby: Bed and breakfest. Pension bez noční recepce. V rámci ubytování je poskytována Zell am See - Kaprun card.

Pláž
promenáda kolem jezera je od pensionu přes ulici. Ihned naproti hotelu je placené koupaliště a pláž s možností koupání v jezeru nebo v bazénu se skluzavkou. Toto koupaliště je zdarma přístupné v rámci Zell am See - Kaprun Card.

Pavel Masař, 14.08.2019, Datum pobytu: 10.8. - 11.8.2019
Oblast: Rakousko Rakousko, Kaprun / Zell am See, Hotel: Pension Herzog (Zell am See)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 Perfektni letni dovolena. V okoli je spousta krasnych a zajimavych mist co stoji za videni. Malicko nas po prijezdu rozladilo, ze hotel...

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Perfektni letni dovolena. V okoli je spousta krasnych a zajimavych mist co stoji za videni.

Malicko nas po prijezdu rozladilo, ze hotel nevydava summer card, jelikoz jsme s ni dle informaci z vice zdroju pocitali.

Poloha hotelu vyborna. Zastavka autobusu je kousek, v blizkosti supermarket, lekarna, sport, pekarna. Spodni stanice lanovky take v blizkosti. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Prostorny pokoj s terasou. Nabytek starsi, ale funkcni. Kazdy den uklid na pokoji. Parkovani pred hotelem bez problemu.

Strava
Snidane a vecere nemely chybu, siroky vyber, jidla chutna, kvalitni. K veceri polevka, salatovy bar, dezert. Hlavni chod byl vyberem ze dvou jidel. Snidane byla formou svedskych stolu. Nic nam nechybelo.

Služby hotelu
Pozor, hotel v lete nevydava Zell am See-Kaprun Summer Card, pouze kartu mobility - tu jsme vyuzili hodne. Vyhodou byl personal, ktery mluvi cesky- ochotny poradit s planovanim vyletu. Dalo se na cokoliv zeptat vzdy vstricni a ochotni. Celkove jsme byli spokojeni.

Jana P., 14.08.2019, Datum pobytu: 7.8. - 11.8.2019
Oblast: Rakousko Rakousko, Kaprun / Zell am See, Hotel: St. Florian

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Celková spokojenost, ochotný majitel penzionu, umístění penzionu nedaleko centra.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Celková spokojenost, ochotný majitel penzionu, umístění penzionu nedaleko centra. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Prostorný a útulný pokoj, spousta odkládacích prostor, prostorná koupelna.

Strava
Snídaně vyhovující, pestrá.

Služby hotelu
-

Pláž
-

Pavel T., 13.08.2019, Datum pobytu: 3.8. - 10.8.2019
Oblast: Rakousko Rakousko, Kaprun / Zell am See, Hotel: Penzion Rieder

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,8 Znovu bych sem rozhodně nejela.

  • 8 Ubytování
  • 1 Strava
  • 8 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Znovu bych sem rozhodně nejela. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl ok, chyběla jen lednice, ale s tím jsem počítala. Bazén je nechlorovany, voda teče že samočistícího jezírka, což je fajn, ale je strasne studený - nedokázala jsem vydržet ani půl minuty, děti byly statecnejsi.

Strava
Absolutni tragédie, večeře bez nápadů, každý den tentýž vývar bez zeleniny s měnící se zavarkou a schnitzel s měnící se přílohou. Výběr ze dvou jídel, ale nikde nejsou napsaná a ani jeden číšník neuměl anglicky tolik aby nám to dokázal přeložit, takže jsme vždy objednali aniz bychom věděli co. Při čekání na dezert jsme se 3x nedočkali vůbec. Krom dvou číšníku ostatní neochotni a nepříjemni, několikrát nás během jídla přemístili s tím že sedíme na místě které je určeno ne těm s polopenzí, ale návštěvníkům restaurace, ale nikdo nám předem neřekl, která místa jsou tedy určena pro nás.

Služby hotelu
Personál hotelu mluví pouze německy, anglicky jen pár slov a nedomluvite se.

Anonym, 13.08.2019, Datum pobytu: 20.7. - 26.7.2019
Oblast: Rakousko Rakousko, Kaprun / Zell am See, Hotel: Lukashansl

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 fotografie

Celkem: 5,2 krásná lokalita, příroda, skvělé pro cyklisty a turistiku

  • 4 Ubytování
  • 7 Strava
  • 5 Cena
  • 6 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
krásná lokalita, příroda, skvělé pro cyklisty a turistiku Zobrazit celou recenzi

Ubytování
horší, dost staré vybavení, okolo stavba a hluk. Ubytování nás zklamalo, ale celý den jsme se pohybovali mimo ubytování, takže dovolenou jsme si užili.

Strava
velmi dobré večeře, ale velmi slabá obsluha

Alena B., 12.08.2019, Datum pobytu: 19.7. - 24.7.2019
Oblast: Rakousko Rakousko, Kaprun / Zell am See, Hotel: Gasthof Limberghof

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Penzion dobře vybaven, často uklízen, příjemný i ochotný personál.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Penzion dobře vybaven, často uklízen, příjemný i ochotný personál. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Bez výhrad, skvělé.

Strava
Snídaně bez výhrad.

Služby hotelu
Častý úklid, dodržování noční klid, okolí prnzionu čisté a upravené.

Pláž

Stanislav Preissler, 12.08.2019, Datum pobytu: 3.8. - 8.8.2019
Oblast: Rakousko Rakousko, Kaprun / Zell am See, Hotel: Penzion Rieder

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Hotel s vlastním bazénem, saunami a skvělou kuchyní !

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Hotel s vlastním bazénem, saunami a skvělou kuchyní ! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
2 dospělí s 2 dětmi v pokoji pro dva. Přes cestovky jsme ubytování pro 4 nesehnali, ale po přímé komunikaci s hotelem se jeden pokoj našel. Druhá přistýlka už ale byla jen "spartakiádním lehátkem" a moc místa na pokoji nezbylo.

Strava
Bohaté snídaně a hlavně výborné servírované večeře a dezerty. Pochvala pro kuchaře i pro personál. Jídlo skvěle vypadalo i chutnalo.

Služby hotelu
Bazén s protiproudem , vířivka a 3 druhy saun. Možnost chlazení ledem.

Pláž
K ubytování dostanete kartu Zell am See/Kaprun se spoustou volných vstupů a slev, takže nudit se nebudete.

Martin P., 08.08.2019, Datum pobytu: 6.7. - 12.7.2019
Oblast: Rakousko Rakousko, Kaprun / Zell am See, Hotel: Zur Burg

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 Jako letní dovolená naprosto úžasné.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 7 Cena
  • 9 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Jako letní dovolená naprosto úžasné. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování na jedničku. Matrace sice by mohl být měkčí.

Strava
Snídaně každý den stejné, ale výborné. Večeře velice výborné, k večeři si bylo ale nutno doobjednat pití, což v popisu zájezdu nebylo. Večeře ob den bufetové a ob den na výběr ze 3 jídel.

Služby hotelu
Služby hotelu zase rozmanité a suporvé. Jediné mínus, že nemají room service pro hotel Shuthof.

Sjezdovky
Lanovka ideální i pro kočárek.

Martin R., 08.08.2019, Datum pobytu: 30.7. - 5.8.2019
Oblast: Rakousko Rakousko, Kaprun / Zell am See, Hotel: Gasthof Schütthof

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Dovolenou jsme si užili. Určitě se tam vrátíme.

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Cena
  • 9 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Dovolenou jsme si užili. Určitě se tam vrátíme. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
čisté

Strava
Jídlo výborné, u snídaně mi chybělo ovoce do jogurtu. Meloun není úplně vhodný. A jablka nevypadala zdravě.

Služby hotelu
Krásný hotel na krásném místě.

Sjezdovky
Super, jen kousek od hotelu. lanovka a zastávka autobusu.

Kateřina Veselá, 05.08.2019, Datum pobytu: 28.7. - 2.8.2019
Oblast: Rakousko Rakousko, Kaprun / Zell am See, Hotel: Der Schmittenhof (Zell am See)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 3,2 V hotelu nečekali náš příjezd, obsluha neprofesionální, zmatená, hotel starší, pokoje malé a tmavé. Ihned pod bazénem hotelu a u hotelu...

  • 3 Ubytování
  • 6 Strava
  • 1 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
V hotelu nečekali náš příjezd, obsluha neprofesionální, zmatená, hotel starší, pokoje malé a tmavé. Ihned pod bazénem hotelu a u hotelu bylo staveniště - jeřáby, bagry, nákladní auta. Takže nádherný výhled na hory a před nimi jeřáby a staveniště. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje malé, ponuré, tmavé.

Strava
Měli jsme polopenzi, večeře neobsahovala pití. Večeře skromnější - výběr ze 2 jídel.

Služby hotelu
Majitelka zmatená, obsluha chaotická, neprofesionální.

Martina B., 05.08.2019, Datum pobytu: 30.7. - 2.8.2019
Oblast: Rakousko Rakousko, Kaprun / Zell am See, Hotel: Gasthof Limberghof

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)