Recenze hotelů
Kaprun / Zell am See - Rakousko

Napište svou recenzi

Celkem: 9,4 Doporučuji. Hotel je kousek od nástupního místa na lanovku. Příjemný personál :)

  • 9,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Doporučuji. Hotel je kousek od nástupního místa na lanovku. Příjemný personál :) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
naprostá spokojenost. Pokoje každý den vzorně uklizené. Vše v naprostém pořádku.

Strava
Výborná kuchyně, salátový bufet s výbornými saláty. Každý den, jsme si pochutnali.

Eva, 13.01.2022, Datum pobytu: 2.1. - 6.1.2022
Oblast: Rakousko Rakousko, Kaprun / Zell am See, Hotel: St. Florian

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,2 Hotel má nový majitel, takže jak uvádí CA, že v polopenzi je zdarma nějaký nápoj, tak to pravda není,nápoje se platí. Vybavení pokoje...

  • 3 Ubytování
  • 7 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Hotel má nový majitel, takže jak uvádí CA, že v polopenzi je zdarma nějaký nápoj, tak to pravda není,nápoje se platí. Vybavení pokoje starší, kávový servis tam nemají( prý se to lidi kradli), Invia zase uvádí, že to tam je.. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje jsou starší..ale jinak hotel pěkný.

Strava
Bylo z čeho vybírat, nápoje se platí

Alexandra Blahová, 23.12.2021, Datum pobytu: 17.12. - 20.12.2021
Oblast: Rakousko Rakousko, Kaprun / Zell am See, Hotel: Lukasmayr

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Dovolenou jsme si celkově moc užili, krásné prostředí, příjemná poloha.

  • 10 Ubytování
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenou jsme si celkově moc užili, krásné prostředí, příjemná poloha. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování krásné, čisté, voňavé, vše skvěle připraveno.

Strava
Nehodnoceno - vlastní stravování

Služby hotelu
Paní na recepci byla velice příjemná a ochotná, s ničí jsme neměli problém. Jediný nedostatek byla absence fénu na vlasy, ale vybavení apartmánu je dopředu známo (ve výčtu vybavení fén nefiguruje), dá se tedy vyřešit svým vlastním.

Pláž
Není relevantní.

Radka Grabiecová, 11.10.2021, Datum pobytu: 4.10. - 8.10.2021
Oblast: Rakousko Rakousko, Kaprun / Zell am See, Hotel: VAYA Kaprun

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4 Rodinný hotel s příjemnou atmosférou.

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Rodinný hotel s příjemnou atmosférou. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
měli jsme pokoj v přízemí, který byl po rekonstrukci (moderně a vkusně zařízený s balónem)

Strava
Stravování formou bufetu, kde po celou dobu podávání jídla jídlo průběžně doplňovali. Jídla byl velký výběr a bylo ho dostatek.

Stravování odpovídalo spíše 4* hotelu.

Adam H., 03.10.2021, Datum pobytu: 24.9. - 28.9.2021
Oblast: Rakousko Rakousko, Kaprun / Zell am See, Hotel: Lukasmayr

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4 Příjemný hotel v dobré lokalitě.

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Cena
  • 6 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Příjemný hotel v dobré lokalitě. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vybavení pokojů mírně starší, ale příjemné, čisté.

Strava
Jídlo skvělé.

Dalibor Mazáč, 08.09.2021, Datum pobytu: 1.9. - 5.9.2021
Oblast: Rakousko Rakousko, Kaprun / Zell am See, Hotel: Lukasmayr

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4 Dojem je velmi dobrý a máme s pobytu hezký dojem.

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dojem je velmi dobrý a máme s pobytu hezký dojem. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Je velmi zajímavé a je stavebně velmi komplikovaný, což se personál velmi snažil ulehčit. Konplex je složen ze dvou hotelů s průchozí chobou.

Strava
Velmi dobrá

Služby hotelu
Velmi dobré, splní co potřebujete.

Pláž
Tentoktát hory. Rakouské Alpy nelze hodnoti jinak než velmi, velmi, ale raději napíši skvělé.

Jiří Šplíchal, 07.09.2021, Datum pobytu: 30.8. - 4.9.2021
Oblast: Rakousko Rakousko, Kaprun / Zell am See, Hotel: Fischerwirt

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Pohodova dovolena

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Pohodova dovolena Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velice mily cesky personal, vstricny a ochotny, cisto a klid

Strava
V podstate ceska kuchyne, chutne a skvele servirovane

Veronika P., 01.09.2021, Datum pobytu: 26.8. - 29.8.2021
Oblast: Rakousko Rakousko, Kaprun / Zell am See, Hotel: St. Florian

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8,8 Byli jsme spokojeni, hotel byl v reále stejný jako na fotografiích, v okolí krásná příroda k turistickým výletům nebo na kolech.

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme spokojeni, hotel byl v reále stejný jako na fotografiích, v okolí krásná příroda k turistickým výletům nebo na kolech. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování odpovídalo ceně, každý den jsme měli čistě uklizeno, vyměněné ručníky. Jediné, co nebylo příliš pohodlné, byla již proleželá matrace, kterou jsme museli otočit, abychom se pohodlně vyspali. Noční lampičky byly zavěšeny v úrovni hlavy nad postelí, takže se v posteli nedalo pohodlně posadit, aniž byste se nebouchli do hlavy. Odpad v umývadle špatně odtékal.

Strava
Velmi chutné jak snídaně tak i večeře ve formě bufetu.

Služby hotelu
Moc příjemná a vstřícná obsluha.

Pláž
Koupaliště bylo přes cestu naproti hotelu, ale počasí nám neumožnilo jej využít.

Hana S., 30.08.2021, Datum pobytu: 21.8. - 27.8.2021
Oblast: Rakousko Rakousko, Kaprun / Zell am See, Hotel: Wasserfall

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 7,8 Krásný příjemný hotel,skvělé výchozí místo pro výlety.

  • 8 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Krásný příjemný hotel,skvělé výchozí místo pro výlety. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování si myslím odpovídá ceně,pokoj poměrně prostorný,hezká koupelna,vše čisté,přivítala bych denní výměnu ručníků,zvlášť když je nelze nikde sušit.

Co byla katastrofa,tak bazén,špinavý,plavaly v něm zelené chuchvalce,evidentně dlouho nikdo nečistil,byli jsme tam 4 dny,nic se nezměnilo..

Strava
Měli jsme polopenzi, Úžasné 3 chodove večeře velké porce, dobré jídlo. Snídaně...výběr sice byl,ale 3 dny jsme jedli to stejné,nabídka se vůbec nezměnila,ale to je asi standart

Služby hotelu
Služby hotelu nevim přesně jaké byli,rádi bychom využili bazén,ale v tom se skutečně koupat nedalo.

Pláž
3km jezero See,nutné najít oficiální pláž

Markéta V., 26.08.2021, Datum pobytu: 20.8. - 23.8.2021
Oblast: Rakousko Rakousko, Kaprun / Zell am See, Hotel: Lukashansl

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)