Recenze hotelů
Ischgl / Kappl - Rakousko

Napište svou recenzi

Celkem: 8 SPokojenost

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
SPokojenost Zobrazit celou recenzi

Anonym, 23.10.2017, Datum pobytu: 18.8. - 25.8.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Ischgl / Kappl, Hotel: Victoria

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 10 Super dovolená, v ceně ubytování jsou lanovky.

  • 10 Ubytování
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Super dovolená, v ceně ubytování jsou lanovky. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo fajn, sice bez balkónu, ale vzhledem k tomu, že bylo chladno, tak to nevadilo.

Strava
Bez stravy.

Věra K., 11.09.2017, Datum pobytu: 1.9. - 8.9.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Ischgl / Kappl, Hotel: Versalerhof apartments

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,5 Měli jsme krásný pokoj s vybavenou kuchyňkou a sociál. zařízením,balkonem. Vše čisté a moderní. Výhled na Alpy, Autobusová zastávka asi...

  • 9 Ubytování
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Měli jsme krásný pokoj s vybavenou kuchyňkou a sociál. zařízením,balkonem. Vše čisté a moderní. Výhled na Alpy, Autobusová zastávka asi 300 m od hotelu, Interval autobusů na obě strany po 1/2 hodině. Auto jsme tudíž nechávali na parkovišti u hotelu. Jak na autobus, tak i na všechny lanovky v okolí, bazény, muzea, zoo a další, platila Silvretta Card, která nám byla vystavena v recepci penzionu. Úžasná věc. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl prostorný, moderně zařízený. V kuchyni dvouplotýnka, kávovar, velká lednička. Kuchyňské utěrky , jar. V koulelně sprchový kout, umyvadlo, WC, ručníky, osušky. Třídění odpadu podstatně rozsáhlejší, nez jsme zvyklí v Čechách. V polovině týdne výměna ručníků. Po c elou dobu pobytu se o úklid pokoje starají hosté. Toto se ale odráží i na ceně pobytu. V ceně je už i pobytová taxa a neskládá se žádná kauce, ani se neplatí závěrečný úklid.

Strava
Beze stravy, nabídnuta ranní donáška pečiva, kterou jsme nevyužívali.

Služby hotelu
Na recepci byli vždy velice příjemní a ochotní. Zapůjčeny mapy okolí, k dispozici prospekty. Nabídky výletů. Dětský park před penzionem. Celý areál spíše pro turisty. Pro rodiny s dětmi doporučuji spíše sousední Kappel, nebo Galtúr.

Pláž
Pěti lanovkami, navazujícími na sebe, se dá dojet až do Švýcarska, kde je bezcelní zóna. V létě v Ischglu a okolí téměř denně nějaké slavnosti, procesí, hudba.

Jeroným Balcar, 21.08.2017, Datum pobytu: 11.8. - 18.8.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Ischgl / Kappl, Hotel: Versalerhof apartments

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Parádní pro rodinu

  • 9 Ubytování
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Parádní pro rodinu Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velká kuchyň, dvě koupelny, balkón, garáž

Strava
vlastní

Služby hotelu
Wifi - pomalý připojení

Petr K., 31.07.2017, Datum pobytu: 22.7. - 28.7.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Ischgl / Kappl, Hotel: Apartmány Romantica

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

2 fotografie

Celkem: 9,6 Výhodou je, že během pobytu lze využívat kartu Silvretta all inclusive, kterou dostanete pro celý pobyt zdarma. Každý den Vám umožní...

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Výhodou je, že během pobytu lze využívat kartu Silvretta all inclusive, kterou dostanete pro celý pobyt zdarma. Každý den Vám umožní využívat lanovek a koupání na venkovních i vnitřních bazénech. Hotel se nachází v centru obce Ischgl. Je vybaven pěknou předzahrádkou, kde si můžete vychutnat jak nápoje tak i dobrou domácí stravu. Je pěkné pozorovat ruch na ulici, jak přes den, tak i večer. Pokud by Vám byla zima, tak je nad každým stolem instalováno infra topení. Od zadního vchodu, kde se nachází i recepce je pak možné po sejití několika schodů v průchodu sousedního hotelu pohodlně po pár metrech dosáhnout vchodu do vnitřního bazénu, který je samozřejmě také zahrnut v ceně karty Silvretta all inclusive. Využili jsme vždy odpoledne po túře a věřte, že je to skvělý relax a uvolnění po náročném dni, zvlášť, když teplota vody dosahovala 31 -33 stupňů Celsia. V dosahu hotelu se nachází lanovky, které Vás velmi rychle dopraví na vrcholky okolních hor, nebo i do sousedního Švýcarska do bezcelní zóny Samnaun, kde můžete levně nakoupit některé zboží, obzvláště pak cigarety, alkohol, či parfémy. Jenom pozor na celní kontroly na hranicích, na horní stanici lanovky. Dále je možné zdarma využít i autobusy, které Vás dopraví do sousedních obcí či na přehradu Silvretta Stausee. Samozřejmě, vše je možné absolvovat i vlastním vozem. Bez problémů jsme vždy zaparkovali jak u lanovky v Kapplu, See, i na vysokohorské silnici Silvretta. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl čistý, velmi dobře vybavený. Postele byly pohodné. Samozřejmostí byl každodenní úklid, čisté ručníky, a ustlané postele. Koberec byl každý den vysáván. V koupelně doplňováno mýdlo, toaletní papír atd. Celkově musím hodnotit vybavení velmi kladně. Výhled z balkónu ve 3. patře byl dobrý, viděli jsme okolní pohoří, i ulice kolem hotelu. Pomyslnou třešničkou na dortu byl pohled na křížovou cestu, v noci s osvětlenými kříži na blízkém kopci nad městem.

Strava
Strava byla jednoznačně perfektní. Ráno snídaňový bufet. Nápoje od čaje přes džusy až po čerstvou kávu. Teplá snídaně - vždy doplňovaná během doby trvání snídaně o čerstvá míchaná vejce, různé druhy klobásek či párků a osmaženou slaninku. Rovněž pozitivně hodnotím výběr různých druhů sýrů. Za mne doporučuji sýr s modrou plísní a sýr s bílou plísní, které v kombinaci s čerstvými hrozny bílého a modrého vína chutnaly skvěle. Pečivo bylo vždy čerstvé a na výběr jak klasické housky z bílého pečiva, tak i celozrnné pečivo. Samozřejmě zkrátka nepřijdou ani ti, kteří si rádi vychutnají něco sladkého, neboť nechybělo ani sladké pečivo, či nutela, marmeláda a med. To ocení hlavně děti. Pozitivně hodnotím rovněž množství a rozmanitost druhů ovoce, které bylo možné si dát k snídani. Za mne doporučuji kombinaci Tyrolské šunky a žlutého melounu, toto jsem volil jako tečku za dobrou snídaní. Během dne bylo možné si dát kromě nápojů také teplou polévku a nebo zákusek ve formě domácího koláče. Toto jsme využili pouze jednou během pobytu, protože jinak jsme se vraceli později odpoledne.

Večeře byly pětichodové hlavní menu bylo možné vybrat při snídani - vždy 3 možnosti - dvě volby pro dospělé a jedno dětské menu. Jako předkrm byla vždy polévka ať už vývar, či krémová zeleninová, dále teplý předkrm ve formě např. bramborových taštiček, uzených filetů ze pstruha s brusinkovou polevou atd. Dále bylo možné kombinovat různé druhy studených salátů. Hlavní jídla byla většinou regionální, osobně jsem volil Špecle či špagety carbonara, vše vždy čerstvě uvařeno a z kvalitních surovin. Jako zákusek byl Germknodl s brusinkovu náplní a vanilkovým krémem, zmrzlinový pohár, či teplý závin atd. Zapít bylo možné jak alkoholickými nápoji - pivo či víno, tak i nealko nápoji, vše v neomezené míře. Určitě doporučuji ochutnat regionální produkty - zejména vynikající sýry a mléčné produkty.

Služby hotelu
Hotel poskytuje velmi dobré služby na profesionální úrovni. Personál je velmi slušný a přívětivý. Od recepční, přes číšníka až po pokojskou jsou všichni usměvaví a velmi příjemní lidé. Parkování bylo možné v nedaleké podzemní garáži (cca 150m) . Kartu jsem dostal přímo na recepci oproti záloze 10 Euro. Parkování bylo celý týden zdarma.

Pláž
Vzhledem k tomu, že hotel se nalézá v horách, okomentuji pouze možnosti koupání. Vzhledem k poloze hotelu jsme nejvíce využívaly vnitřního bazénu v Ischglu. Čistota bazénu byla samozřejmostí, odpoledne zde mnoho lidí nebylo, dokonce se nám stávalo, že jsme v bazénu před večeří byli sami. Koupání je s kartou Silvretta all inclusive, kterou obdržíte na recepci hotelu zdarma. Pozitivně hodnotím teplotu vody 31 -33 stupňů celsia. Malinkou nevýhodu vidím v tom, že pokud má někdo malé děti, které neumí plavat není zde možnost je nějak zabavit. V sousedním Galturu je bazén větší, je zde tobogán a také brouzdaliště pro malé děti. I zde se nám velmi líbilo.

Jiří Pokorný, 15.07.2017, Datum pobytu: 7.7. - 14.7.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Ischgl / Kappl, Hotel: Central

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

65 fotografií

Celkem: 10 Vynikajici, pristup pani domaci perfektni, okoli nadherne. Zcela splnilo ocekavani

  • 10 Ubytování
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Vynikajici, pristup pani domaci perfektni, okoli nadherne. Zcela splnilo ocekavani Zobrazit celou recenzi

Anonym, 12.07.2017, Datum pobytu: 5.7. - 8.7.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Ischgl / Kappl, Hotel: Versalerhof apartments

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Vyhled z chaty 2 fotografie

Celkem: 9,6 Vybrali jsme si dovolenou na horách, protože spojuje pohyb s odpočinkem. Rádi chodíme a pohyb si dávkujeme podle momentálních potřeb....

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Vybrali jsme si dovolenou na horách, protože spojuje pohyb s odpočinkem. Rádi chodíme a pohyb si dávkujeme podle momentálních potřeb. Když jsme byli unavení, využili jsme možnost sauny a vířivky, případně odpočinkových koutků kolem cest, kterých je v Ischglu opravdu hodně. Výhodou byla karta v ceně zájezdu na vleky a jiné aktivity. Navíc když na horách prší, stačí vzít nepromokavé oblečení a svých aktivit se nemusíme vzdávat. Nám naštěstí moc nepršelo. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování nelze nic vytknout. Pohodlné postele s antialergickými peřinami, denní úklid, televize, telefon na pokoji. U pokoje balkon.

Strava
Strava vynikající! Nikde jinde jsme se tak dobře nenajedli! Měli jsme polopenzi, abychom nebyli vázáni dobou oběda, ale strava byla vydatná, pestrá a chutná. K snídani bufet, kde bylo k dispozici vše na co jsme si vzpomněli ( i to co by nás nenapadlo) Dostatek džusů několika druhů, voda, káva, čaj, mléko. Pečivo také několik druhů, rovněž uzeniny a sýry, míchaná vejce, opečená slanina, jogurty, müsli (různé druhy), ořechy, mandle, kandované ovoce atd...

K večeři výběr ze tří jídel, jedno normální, druhé ryba, třetí vegetariánské. (Všechny vynikající!)

Služby hotelu
Není co vytknout

Pláž
Pláž na horách nebyla, za to procházek spousta. Na hotelu volně k použití v několika jazycích podrobný plánek města, plánky areálu lanovek a vyznačených turistických cest.

Jana V., 09.07.2017, Datum pobytu: 30.6. - 5.7.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Ischgl / Kappl, Hotel: Victoria

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 Dobrý dojem.

  • 7,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Cena
  • 9 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Dobrý dojem. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Příjemné.

Strava
Chybělo více ovoce.

Služby hotelu
V dnešní době si myslím,že služba WIFI by měla být v ceně ubytování a měla by fungovat.Zde za poplatek 5 euro za pobyt a na pokoji nešla vůbec a v jídelně a restauraci omezeně.

Sjezdovky
Kvalitní,samozřejmě úměrné ročnímu období(polovina dubna).

Vladimír Kraus, 19.04.2017, Datum pobytu: 12.4. - 16.4.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Ischgl / Kappl, Hotel: Silvretta

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 Do této lokality jezdíme již 7 rok.Ubytováni v tomto penzionu jsme již po druhé.Předchozí pobyt jsme zde měli před 4 lety.Služby zůstaly...

  • 7,5 Ubytování
  • 7 Cena
  • 10 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Do této lokality jezdíme již 7 rok.Ubytováni v tomto penzionu jsme již po druhé.Předchozí pobyt jsme zde měli před 4 lety.Služby zůstaly na stejné úrovni,akorát cena šla nahoru zhruba o 30%.Ale byli jsme spokojeni.Jinak jsme jezdili do Mathonu do Fliany kde to bylo také pěkné.Zatím jsme sjezdili mnoho středisek v Rakousku i jinde ale Ischgl vede po všech stránkách. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování je dobré.Všude je čisto,personál vstřícný akorát je menší vybavení kuchyňky.

Strava
Stravu jsme měli vlastní.

Služby hotelu
Dobré.

Sjezdovky
Špičkové,velké množství sjezdovek a lanovek které každoročně vylepšují a staví se i nové.výhoda je i s propojením se Švýcarskou stranou.Přes velké množství návštěvníků je rychlá odbavenost takže se nečeká na lanovkách.

Milan Fára, 10.04.2017, Datum pobytu: 31.3. - 7.4.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Ischgl / Kappl, Hotel: Versalerhof apartments

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

5 fotografií

Celkem: 8,8 Byli jsme zde již potřetí, což svědčí o tom, že jsme velmi spokojeni. Jedná se o malý rodinný hotel v menším lyžařském středisku. Místo...

  • 8,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Cena
  • 10 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Byli jsme zde již potřetí, což svědčí o tom, že jsme velmi spokojeni. Jedná se o malý rodinný hotel v menším lyžařském středisku. Místo je klidné, žádné divoké Apres Ski, ale nám to vyhovuje. Jednou z největších předností tohoto hotelu je, že nástupní stanice kabinové lanovky je pár metrů od hotelu a dojet na lyžích můžete téměř do pokoje. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování je naprosto perfektní. Při první návštěvě tohoto hotelu jsem byla přímo unešená. Pokoje jsou účelně vybaveny, čisté a velmi slunné. Sociální zařízení moderní a čisté. Jezdíme i do Itálie, ale tady je to jiný level.

Strava
Hotel nabízí pouze snídaně, ale i ty jsou naprosto dostatečné. V nabídce je káva, čaj, džusy, uzeniny, sýry, paštika, vejce, skvělé čerstvé pečivo (tmavé, světlé, celozrnné), jogurty, džemy, med, musli, ovoce čerstvé i kompotované, sladké pečivo.... vše ve vynikající kvalitě. Jediné co mně u snídaně chybělo byla jakákoli zelenina.

Služby hotelu
Hotel nabízí i saunu a nějaké malé fitko, ale to jsme nevyužili, tak nemohu hodnotit.

Musím zmínit jednu věc, která mně opravdu vadí, ale to nejen u tohoto hotelu, a to je placený přístup na wifi. Nechápu, proč hotel nenabízí svým klientům wifi v rámci svých služeb zdarma. Zde se neplatil přístup na počet dnů, ale dokonce na hodiny. Za 10 hodin byla cena tuším 20 EUR.

Sjezdovky
Středisko Galtur nabízí dle mého názoru dostatek sjezdových tratí v různých obtížnostech. Stačí se podívat na plánek na internetu. Tratě jsou vždy dobře připraveny, ale jejich kvalita se samozřejmě odvíjí od počasí, které je vždy sázkou do loterie. My jezdíme vždy v termínu 2. polovina března a letos bylo např. extrémní teplo, už ráno bylo i ve výšce 2000 m 6°C, odpoledne už byl sníh dole mokrý a těžký, ale nahoře se dalo stále dobře lyžovat.

Celkově hodnotím naši dovolenou jako skvělou.

Jitka Churaňová, 28.03.2017, Datum pobytu: 13.3. - 17.3.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Ischgl / Kappl, Hotel: Bel Ami

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

5 fotografií

1 2 3 4 5

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622