Recenze hotelů
Ischgl / Kappl - Rakousko

Napište svou recenzi

Celkem: 8 Dobrý dojem.

  • 7,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Cena
  • 9 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Dobrý dojem. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Příjemné.

Strava
Chybělo více ovoce.

Služby hotelu
V dnešní době si myslím,že služba WIFI by měla být v ceně ubytování a měla by fungovat.Zde za poplatek 5 euro za pobyt a na pokoji nešla vůbec a v jídelně a restauraci omezeně.

Sjezdovky
Kvalitní,samozřejmě úměrné ročnímu období(polovina dubna).

Vladimír Kraus, 19.04.2017, Datum pobytu: 12.4. - 16.4.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Ischgl / Kappl, Hotel: Silvretta

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Silvretta, Ischgl / Kappl, Rakousko Vladimír Kraus 2017-04-19 8 1 10 Hotel Silvretta

Celkem: 8 Do této lokality jezdíme již 7 rok.Ubytováni v tomto penzionu jsme již po druhé.Předchozí pobyt jsme zde měli před 4 lety.Služby zůstaly...

  • 7,5 Ubytování
  • 7 Cena
  • 10 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Do této lokality jezdíme již 7 rok.Ubytováni v tomto penzionu jsme již po druhé.Předchozí pobyt jsme zde měli před 4 lety.Služby zůstaly na stejné úrovni,akorát cena šla nahoru zhruba o 30%.Ale byli jsme spokojeni.Jinak jsme jezdili do Mathonu do Fliany kde to bylo také pěkné.Zatím jsme sjezdili mnoho středisek v Rakousku i jinde ale Ischgl vede po všech stránkách. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování je dobré.Všude je čisto,personál vstřícný akorát je menší vybavení kuchyňky.

Strava
Stravu jsme měli vlastní.

Služby hotelu
Dobré.

Sjezdovky
Špičkové,velké množství sjezdovek a lanovek které každoročně vylepšují a staví se i nové.výhoda je i s propojením se Švýcarskou stranou.Přes velké množství návštěvníků je rychlá odbavenost takže se nečeká na lanovkách.

Milan Fára, 10.04.2017, Datum pobytu: 31.3. - 7.4.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Ischgl / Kappl, Hotel: Versalerhof apartments

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

5 fotografií

Versalerhof apartments, Ischgl / Kappl, Rakousko Milan Fára 2017-04-10 8 1 10 Apartmány Versaler Hof

Celkem: 8,8 Byli jsme zde již potřetí, což svědčí o tom, že jsme velmi spokojeni. Jedná se o malý rodinný hotel v menším lyžařském středisku. Místo...

  • 8,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Cena
  • 10 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Byli jsme zde již potřetí, což svědčí o tom, že jsme velmi spokojeni. Jedná se o malý rodinný hotel v menším lyžařském středisku. Místo je klidné, žádné divoké Apres Ski, ale nám to vyhovuje. Jednou z největších předností tohoto hotelu je, že nástupní stanice kabinové lanovky je pár metrů od hotelu a dojet na lyžích můžete téměř do pokoje. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování je naprosto perfektní. Při první návštěvě tohoto hotelu jsem byla přímo unešená. Pokoje jsou účelně vybaveny, čisté a velmi slunné. Sociální zařízení moderní a čisté. Jezdíme i do Itálie, ale tady je to jiný level.

Strava
Hotel nabízí pouze snídaně, ale i ty jsou naprosto dostatečné. V nabídce je káva, čaj, džusy, uzeniny, sýry, paštika, vejce, skvělé čerstvé pečivo (tmavé, světlé, celozrnné), jogurty, džemy, med, musli, ovoce čerstvé i kompotované, sladké pečivo.... vše ve vynikající kvalitě. Jediné co mně u snídaně chybělo byla jakákoli zelenina.

Služby hotelu
Hotel nabízí i saunu a nějaké malé fitko, ale to jsme nevyužili, tak nemohu hodnotit.

Musím zmínit jednu věc, která mně opravdu vadí, ale to nejen u tohoto hotelu, a to je placený přístup na wifi. Nechápu, proč hotel nenabízí svým klientům wifi v rámci svých služeb zdarma. Zde se neplatil přístup na počet dnů, ale dokonce na hodiny. Za 10 hodin byla cena tuším 20 EUR.

Sjezdovky
Středisko Galtur nabízí dle mého názoru dostatek sjezdových tratí v různých obtížnostech. Stačí se podívat na plánek na internetu. Tratě jsou vždy dobře připraveny, ale jejich kvalita se samozřejmě odvíjí od počasí, které je vždy sázkou do loterie. My jezdíme vždy v termínu 2. polovina března a letos bylo např. extrémní teplo, už ráno bylo i ve výšce 2000 m 6°C, odpoledne už byl sníh dole mokrý a těžký, ale nahoře se dalo stále dobře lyžovat.

Celkově hodnotím naši dovolenou jako skvělou.

Jitka Churaňová, 28.03.2017, Datum pobytu: 13.3. - 17.3.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Ischgl / Kappl, Hotel: Bel Ami

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

5 fotografií

Bel Ami, Ischgl / Kappl, Rakousko Jitka Churaňová 2017-03-28 8.8 1 10 Hotel Bel-Ami - Rakousko, Galtur

Celkem: 9,4 Krasny hotel, vyborna lokalita v centre, bezkarske trasy priamo pri hoteli, dostupnost k ischgl, vyborne sluzbu, wellness

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Cena
  • 10 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Krasny hotel, vyborna lokalita v centre, bezkarske trasy priamo pri hoteli, dostupnost k ischgl, vyborne sluzbu, wellness Zobrazit celou recenzi

Sjezdovky
Patri medzi top lyziarske strediska v rakusku

Helena G., 27.03.2017, Datum pobytu: 17.3. - 21.3.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Ischgl / Kappl, Hotel: Fluchthorn

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Fluchthorn, Ischgl / Kappl, Rakousko Helena G. 2017-03-27 9.4 1 10 Hotel Fluchthorn

Celkem: 7,3 Středisko velmi kvalitní, lyžařské příležitosti výborné, menší omezení spočívá v tom, že do lyžařského střediska v Ischglu vedou jen 3...

  • 5 Ubytování
  • 9 Cena
  • 10 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Středisko velmi kvalitní, lyžařské příležitosti výborné, menší omezení spočívá v tom, že do lyžařského střediska v Ischglu vedou jen 3 lanovky a ráno bývají v nástupních místech fronty i na 20 minut. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování čisté, velmi slušně vybavené, pouze pro lyžaře ne zcela praktické. V apartmánu jsou údajně speciální podlahy na které se nesmí vstupovat v lyžařské obuvi, což se ukázalo jako problematické, zejména když na dovolenou jedete s dětmi. Obujete se před apartmánem a poté zjistíte, že např. dítěti schází brýle, rukavice.... . Další problém je, že apartmán byl vytápěn tepelným čerpadlem, majitelé hovořili o ekologickém vytápění, což však představovalo, že topení topilo pouze ve vymezených intervalech a v pokojích byla zima (odhadujeme pod 20 st.C). Ani prosba na majitele, aby nám přitopili, nepomohla. Nedostatek tepla se projevil i na sušáku lyžařské obuvy (podomácky vyrobený), který svým výkonem nebyl schopen obuv vysušit. Vzali jsme si tedy lyžáky na pokoj, umístili na podlahu do koupelny, abychom nepoškodili ony údajné speciální podlahy a vložili do bot elektrické vysoušeče. Paní majitelka za námi přišla ve 22:00 hodin a dožadovala se toho, abychom jí řekli, kde máme lyžáky, že je nevidí na sušáku. Poté, co jsme jí řekli, že tamní vysoušeč bot není dostatečně výkonný, že obuv je ráno vlhká, a proto boty dusušujeme v pokoji, křičela na nás před dětmi, že boty do pokoje neptří, že to jsou jejich pravidla. Žádala jsem jí tedy o rozdvojku, abychom mohli 4 páry bot vysušit v chodbě určené k sušení bot, ale paní mi sdělila, že mi rozdvojku nepůjčí, že je to náš problém. Když jsme si chtěli vzít na pokoj pouze vložky z bot a tyto elektricky dosušit, přišel za námi zřejmě manžel paní majitelky se slovy: "I'm Boss" a nechtěl nám dovolit dosušit vložky z lyžařské obuvi v apartmánu. Tento incident velmi ovlivnil náš pobyt ve středisku. Mladší syn odmítal chodit sám do sprchy se slovy "Co když přjde zas ta paní", nechtěl sám usínat v posteli a vědomí toho, že jsme pod neustálým dohledm majitelů nám nebyl příjemný.

Strava
Vlastní

Služby hotelu
Apartmán byl velmi dobře vybaven (pressovač, myčka, toustovač, nové nádobí, elektrická trouba, mikrovlnka, var. konvice, vejcovar), ale zcela nefunkční vysoušeč lyžařské obuvi, chladno v pokojích a neodvětrávaná koupelna v níž začínala být cítit plíseň.

Sjezdovky
Sjezdovky skvělé, široké, upravené, velmi dobře značené. Kapacita lanovek dobrá, téměř všechny lanovky kryté a vyhřívné. Omezením střediska jsou pouze tři nástupní místa v Ischglu, kde se po ránu tvoří fronty. Lyžaři, kteří jsou zvyklí vystoupit z auta/busu a nasednout na lanovku musí počítat s cestou cca 500m k vleku. Restaurace ve středisku příjemné, velké s cenově dostupným a chutným jídlem.

Jaromír Vítek, 20.03.2017, Datum pobytu: 10.3. - 17.3.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Ischgl / Kappl, Hotel: Val Sinestra apartments

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Val Sinestra apartments, Ischgl / Kappl, Rakousko Jaromír Vítek 2017-03-20 7.3 1 10 Apartmány Val Sinestra

Celkem: 9,2 Kvalita zajezdu odpovidala nasim predstavam, lyzovani ve velice oblibenem stredisku dobre

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Cena
  • 9 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Kvalita zajezdu odpovidala nasim predstavam, lyzovani ve velice oblibenem stredisku dobre Zobrazit celou recenzi

Anonym, 27.02.2017, Datum pobytu: 17.2. - 24.2.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Ischgl / Kappl, Hotel: Silvretta

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Silvretta, Ischgl / Kappl, Rakousko Anonym 2017-02-27 9.2 1 10 Hotel Silvretta v Kapplu

Celkem: 8,3 Příjemný poměr cena / výkon.

  • 8 Ubytování
  • 8 Cena
  • 9 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Příjemný poměr cena / výkon. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Apartmánový dům je dostatečně vybavený, má vlastní sušárnu na lyžařské boty a samostatnou garáž.

Sjezdovky
vynikající lyžování

Josef K., 13.02.2017, Datum pobytu: 3.2. - 10.2.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Ischgl / Kappl, Hotel: Apartmány Romantica

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Apartmány Romantica, Ischgl / Kappl, Rakousko Josef K. 2017-02-13 8.3 1 10 Apartmány Romantica

Celkem: 9,4 Maximální spokojenost s poměrem cena / kvalita

  • 9,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Maximální spokojenost s poměrem cena / kvalita Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Dost místa na pokoji, kvalitní nábytek, velký balkon na dvě strany, kvalitní úklid -> velká spokojenost

Strava
Kvalitní a chutné jídlo, příjemná a ochotná obsluha. Někomu by mohlo chybět více sladkého ke snídani, my jsme byli spokojeni.

Služby hotelu
Součástí ubytování byla Silvretta card, která zahrnovala cestování autobusy po celém údolí, lanovky, horskou silnici, koupaliště a některá muzea.

Pláž
Příroda v této lokalitě nadchne každého milovníka hor

Roman D., 04.09.2016, Datum pobytu: 19.8. - 26.8.2016
Oblast: Rakousko Rakousko, Ischgl / Kappl, Hotel: Victoria

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Victoria, Ischgl / Kappl, Rakousko Roman D. 2016-09-04 9.4 1 10 Hotel Victoria

Celkem: 10 ...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
... Zobrazit celou recenzi

Anonym, 28.08.2016, Datum pobytu: 3.7. - 10.7.2016
Oblast: Rakousko Rakousko, Ischgl / Kappl, Hotel: Versalerhof apartments

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Versalerhof apartments, Ischgl / Kappl, Rakousko Anonym 2016-08-28 10 1 10 Apartmány Versalerhof

Celkem: 8,8 Vynikající dovolená za příznivou cenu.

  • 9 Ubytování
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Vynikající dovolená za příznivou cenu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Čistý a účelně zařízený apartmán v patře velkého rodinného domu, vlastní vstup s chodbou společnou s druhým apartmánem.

Strava
beze stravy

Služby hotelu
turistická karta, možnost objednání donášky pečiva až do domu

Pláž
horský pobyt v Alpách

Michal K., 09.08.2016, Datum pobytu: 29.7. - 5.8.2016
Oblast: Rakousko Rakousko, Ischgl / Kappl, Hotel: Val Sinestra apartments

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Val Sinestra apartments, Ischgl / Kappl, Rakousko Michal K. 2016-08-09 8.8 1 10 apartmány Val Sinestra

1 2 3 4

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622