Recenze hotelů
Hochkönig - Rakousko

Napište svou recenzi

Celkem: 8,6 Krásná příroda vřele doporučuji

  • 7,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Krásná příroda vřele doporučuji Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Lepší standard

Strava
Výborná

Jakub K., 04.10.2017, Datum pobytu: 21.9. - 28.9.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Hochkönig, Hotel: Almhotel Kopphütte

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,6 Byli jsme spokojeni, až na to počasí, které se nedá objednat

  • 7,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme spokojeni, až na to počasí, které se nedá objednat Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo dobré, až na občasný hluk odvětrávání z kuchyně.

Strava
Strava byla výborná

Služby hotelu
Služby byly na dobré úrovni.

Zdeněk Makalouš, 27.09.2017, Datum pobytu: 16.9. - 23.9.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Hochkönig, Hotel: Almhotel Kopphütte

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 parádní rodinná dovolená

  • 8,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
parádní rodinná dovolená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
čisté, poměrně prostorné pokoje, denně úklid

Strava
vynikající, pestrá, z kvalitních surovin

Služby hotelu
někdo v recenzích psal, že chytnul wi-fi jen u recepce, my jsme ji měli i na pokoji

Pláž
nebyla

Stanislav S., 22.09.2017, Datum pobytu: 8.9. - 15.9.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Hochkönig, Hotel: Almhotel Kopphütte

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Rodinný hotel na neuvěřitelně krásném místě pod horským alpským masivem, obklopený pastvinami. Vycházkové turistické trasy vedou okolo...

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Rodinný hotel na neuvěřitelně krásném místě pod horským alpským masivem, obklopený pastvinami. Vycházkové turistické trasy vedou okolo hotelu, nebo Vás k nim zaveze místní autobus z nedaleké zastávky. Vynikající prostorné SPA a Wellness. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Prostorný pokoj až s nadbytkem úložného prostoru, Wifi s dosahem až na pokoj ( druhé patro )spolehlivá a nad očekávání rychlá. Koupelna čistá, každodenní úklid pokoje.

Strava
Zcela bezkonkurenční výběrem a nabídkou i kvalitou. Na snídaně s jejich rozmanitostí a odpolední sladké svačinky budeme dlouho vzpomínat.

Služby hotelu
Wellness - vynikající, ráno zarezervujete a většinou jste tam sami...

Pláž
Bez bazénu, ale krásný venkovní dětský koutek

Michal M., 18.09.2017, Datum pobytu: 5.9. - 12.9.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Hochkönig, Hotel: Almhotel Kopphütte

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,2 Salcbursko je úžasné, vše je funkční - návštěvník se nemůže splést při výběru destinace

  • 7,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Salcbursko je úžasné, vše je funkční - návštěvník se nemůže splést při výběru destinace Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Starší hotel, má své kouzlo. Pokoj čistý, s balkonem. Nemá výtah, takže pro starší hosty trochu problém. Bydlení v centru města, ale je tam naprostý klid.

Strava
Strava chutná, dostatečné množství. Žádné místní speciality,snídaně každý den naprosto stejné - neškodilo by občas např.vajíčko, čerstvá paprika, párek apod.Večeře dvě různé přílohy k masu,ostatní stejné,zeleninové saláty v dostatečném množství

Služby hotelu
Úklid vzorný, WC u jídelny bez mýdla, v letním období asi žádné zvláštní služby nejsou k dispozici, recepční / možná to byl majitel ? - nepředstavil se/ nám žádné informace nepodával, ani nepředal pokoj, patrně si je jistý, že je vše v pořádku.Dal nám 2 klíče a sdělil číslo pokoje.Později jsme zjistili,že druhý klíč je od jednoho ze vchodů,protože se ve 20hod.zamyká recepce / hotel má vchody 3/. Servírka byla velmi příjemná. Jiný personál jsme nepotkali.

Pláž
Dočetli jsme se, že hotel má pro své návštěvníky bazén a saunu, ale nic takového jsme na místě samém nenašli.

Za městem je ale pěkné koupaliště, tkže celkem bez problému

Anonym, 22.08.2017, Datum pobytu: 12.8. - 19.8.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Hochkönig, Hotel: Almerwirt

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Byli jsme moc spokojeni, nic nám nechybělo,

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme moc spokojeni, nic nám nechybělo, Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl jednoduchý, účelný. Nebylo potřeba nic komfortního.

Strava
Jedním slovem: vynikající.

Služby hotelu
Využili jsme saunu, byla fajn, příjemná pára, zájemců málo.

Pláž
Byly to hory...

Luboš Dvořák, 06.08.2017, Datum pobytu: 21.7. - 25.7.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Hochkönig, Hotel: Almhotel Kopphütte

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 penzion čistý, příjemný, rodinné prostředí

  • 7 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
penzion čistý, příjemný, rodinné prostředí Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Mi jako Češi - ubytování v podkroví - malé pokoje bez balkonů. Jediné pokoje s výhledem na "dvůr". Ostatní pokoje s balkóny a s výhledem na městečko a hory

Strava
výborná domácí strava.Jen poslední den se trošku nepovedl. večeře - výběr ze dvou jídel - nabídka pouze v němčině.

Marta Rathanová, 01.08.2017, Datum pobytu: 22.7. - 29.7.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Hochkönig, Hotel: Penzion Koidl

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 10 Super

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Super Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Dobre

Strava
Nejlepsi

Anonym, 30.07.2017, Datum pobytu: 14.7. - 21.7.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Hochkönig, Hotel: Almhotel Kopphütte

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Výborné

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Výborné Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Moc pěkné

Strava
Vynikající

Služby hotelu
Super

David Slavík, 19.07.2017, Datum pobytu: 12.7. - 15.7.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Hochkönig, Hotel: Almhotel Kopphütte

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Naprosto fantastická dovolená v nádherném prostředí. Možnost rozmanitých výletů, díky nabízené kartě zdarma vstupy na lanovky, do bazénů...

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Naprosto fantastická dovolená v nádherném prostředí. Možnost rozmanitých výletů, díky nabízené kartě zdarma vstupy na lanovky, do bazénů v blízkém okolí atd. Nádherné okolí hotelu, strašně milý a příjemný personál, který ovšem komunikuje pouze v němčíně, což ale nevadilo. Skutečně moc krásné prostředí, i naše dvě malé děti byly nadšené, po příjezdu domů slzely, že se jim stýská. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Útulně zařízený rodinný pokoj v rustikálním stylu, s krásným výhledem na hory. Denně úklid.

Strava
Prostě fantastická! Na snídani bohatý bufet, možnost obědového balíčku podle vlastního výběru, odpolední zákusek a hlavně neuvěřitelné večeře, rozplývali jsme se nad každou z nich. Dokonce i děti každý večer vymetly talíře, každá večeře byla prostě gurmánským požitkem. Výběr ze dvou polévek, salátový bufet, hlavní jídlo - na výběr ze 3 možností předem každé ráno + dezert.

Služby hotelu
Kromě večerního hraní stolního tenisu jsme žádné nevyužívali. Večerní grilování na terase bylo super!

Anonym, 14.07.2017, Datum pobytu: 7.7. - 13.7.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Hochkönig, Hotel: Almhotel Kopphütte

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 2 3 4 5

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622