Recenze hotelů
Dachstein West - Rakousko

Napište svou recenzi

Celkem: 9 Není co dodat. Milý a ochotný personál.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Není co dodat. Milý a ochotný personál. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Spokojenost.

Strava
Bohaté snídaně, večeře dostačující

Služby hotelu
Na velice dobré úrovni

Stanislav V., 17.09.2017, Datum pobytu: 8.9. - 12.9.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Dachstein West, Hotel: Gasthof Kirchenwirt

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Ubytování i strava odpovídala popisu CK.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Ubytování i strava odpovídala popisu CK. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Žádali jsme dle možnosti balkon. Přání bylo splněno. Pokoje odpovídající kvality. Hotel má tři patra. Nemá výtah, ale to ani při svém věku nepovažuji za závadu.

Strava
Jídlo chutné, výborné. Zdarma je voda, vody se šťávou a víno k večeři. Standardní dávka na osobu 0,25 litru vína (asi by to mělo být uvedeno v popisu CK). Zdálo se, že některý personál toto dodržoval, některý dal i trochu více.

Výběr ze dvou jídel, Jídelníček přeložen do češtiny. Překlad by někomu občas nic neřekl, ve spojení s německým textem nebylo ale co řešit.

Služby hotelu
Bez výhrad. Denně měněná podrobná předpověď počasí potěšila.

Pláž
Nekoupali jsme se.

Edvard Holub, 17.09.2017, Datum pobytu: 6.9. - 13.9.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Dachstein West, Hotel: Gasthof Kirchenwirt

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 5 Prostředí a okolí perfektní, pokud je hezké počasí.

  • 3 Ubytování
  • 6 Strava
  • 8 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Prostředí a okolí perfektní, pokud je hezké počasí. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel je po rekonstrukci z r. 1997 a to odpovídá jeho kvalitě, bylo by záhodno již provést další rekonstrukci - koupelen, pokojů a pod.

Strava
Celková spokojenost.

Služby hotelu
Při objednávání jsem požadoval bazén ke koupání, hotel má pouze saunu a masáže.

Evald Nevřela, 17.09.2017, Datum pobytu: 6.9. - 11.9.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Dachstein West, Hotel: Gasthof Torrenerhof

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 3,6 Ubytování čisté, prostorné, služby na pokojích dobré. Personál otřesný - neumí ani pozdravit, snídaně ve stylu KDO POZDĚ CHODÍ SÁM SOBĚ...

  • 5 Ubytování
  • 3 Strava
  • 3 Okolí
  • 2 Cena

Celkové shrnutí
Ubytování čisté, prostorné, služby na pokojích dobré. Personál otřesný - neumí ani pozdravit, snídaně ve stylu KDO POZDĚ CHODÍ SÁM SOBĚ ŠKODÍ. Obskakují pouze klienty asijského původu.

Kolárna ve sklepě vedle kontejneru na hotelový odpad - při vyzvedávání kola to chce hodně odvahy, hluboký nádech a pak dlouze nedýchat. Zobrazit celou recenzi

Alois N., 12.09.2017, Datum pobytu: 2.8. - 9.8.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Dachstein West, Hotel: Alpenhotel Dachstein

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9,4 Naprosto dokonalé.

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Naprosto dokonalé. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj jsme si nakonec zařídili jiný, protože jsme dostali výhled na les a my chtěli výhled na hory, ale nebyl v tom problém.

Strava
Skvělí kuchaři

Služby hotelu
Vířivka, bazén, sauny byly naprosto parádní.

Petr, 27.08.2017, Datum pobytu: 19.8. - 22.8.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Dachstein West, Hotel: Alpenhotel Dachstein

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,4 Služby na hotelu odpovídají ceně, jsou zatím kvalitní nicméně hotel působí dojmem, že je na úpadku (majiteli vzhledem k věku dochází elán...

  • 7 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Služby na hotelu odpovídají ceně, jsou zatím kvalitní nicméně hotel působí dojmem, že je na úpadku (majiteli vzhledem k věku dochází elán k renovaci údržbě - např svěla bez žárovek a krytů na pokoji, zavřený obchod se suvenýry, na recepci dělají číšníci takže tam věčne nikdo neni atd.) , i přesto hotel působí příjemným (rodinným) dojmem. Jinak než německy se na hotelu prakticky nedomluvíte. Veškerý servis který poskytnula CK bylo zarezervování pokojů ( což mi za rozdílnou cenu (marži CK) o 7000 Kč na 5 nocí vyšší pro dva příjde neskutečně slabé) , žádná nabídka výletů ani žadné tipy, při dotazech jen obecné věci co si najdete na mapě - hotel je daleko , objednejte si taxi. Ve čtvrtek zaplaceno voucher na ubytování přišel z CK až v pondělí ( 18hodin před odjezdem). Tudíž stylem udělej si sám. Plánujeme už další dovolenou v AT ,ale raději 6000 ušetříme a hotel objednáme sami - služby budo na stejné úrovni jako u CK. Zobrazit celou recenzi

Strava
Super domácí kuchyně, podobná té naší.

Služby hotelu
Absence ochoty personálu zapůjčit kola ( jak je uvedeno popisu zájezdu) odpověď typu - no to bych se musel domluvit se šéfem.

Pláž
Hotel vzdálenější od městecka - cca 35 min procházkovým tempem. Transfer k vlakovému nádraží 12€.

Ondřej Turecký, 15.08.2017, Datum pobytu: 24.7. - 29.7.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Dachstein West, Hotel: Gasthof Torrenerhof

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

2 fotografie

Celkem: 10 Skvělé

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Skvělé Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Přesně podle představ, výborné, čisté.

Strava
Vynikající. Jen jsme odháněli dotěrné mouchy.

Služby hotelu
Skvělé, lidé ochotní i bez znalosti řeči

Pláž
nebyla součástí :)

Lenka H., 14.08.2017, Datum pobytu: 4.8. - 11.8.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Dachstein West, Hotel: Gasthof Kirchenwirt

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 2,6 Účelem naší dovolené byly pěší tůry a koupání v jezeře. Hledali jsme proto nějaký penzion či hotel poblíž "Haltského" jezera s povoleným...

  • 1 Ubytování
  • 6 Strava
  • 4 Okolí
  • 1 Cena

Celkové shrnutí
Účelem naší dovolené byly pěší tůry a koupání v jezeře. Hledali jsme proto nějaký penzion či hotel poblíž "Haltského" jezera s povoleným ubytováním také pro psy.

Do vybraného penzionu se už nikdy nevrátíme a ani nedoporučujeme ostatním zájemcům, kteří si zakládají na čistotě a ochotě majitelů penzionu. Po příjezdu na místo nás polosvlečený majitel ani pořádně nepozdravil, ale zajímalo ho pouze to, jaké máme pohlaví psa. Nejspíš z toho důvodu, že jejich fenka neměla ráda konkurenci. Na penzionu bylo vidět, že majitelé z něho pouze těží než aby investovali či se o něj více starali, přitom je na takovém pěkném strategickém místě pro turisty. Očekávali jsme také vstřícný přístup k nám jako zákazníkům, ale z pána majitele přímo vyzařoval nezájem nám pomalu ani vysvětlit či poradit, kam se vydat na zajímavé místa v oblasti penzionu. Do Rakouska jezdíme rádi nejen kvůli přírodě, ale také kvůli pozitivnímu přístupu a ochotě místních obyvatelů této země, kteří se na Vás rádi usmějí a jsou příjemní.

Cena pobytu neodpovídala stavu penzionu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl velmi zastaralý a bylo na něm vidět, že se majitelé starali pouze o to, aby byly převlečené postele a uklizená koupelna se záchodem. Ale to, že balkon byl neuklizený (ptačí výkaly, pavučiny, nezameteno), na společné chodbě byl k volnému použití kávovar na kapsle, který byl tak od prachu a špinavý, že tu kávu si člověk opravdu odpustil a také v restauraci bylo mnoho lapačů prachu a pavučin, které majitele zřejmě přehlíží.

Strava
V ceně zájezdu jsme měli zahrnutou pouze snídani. Ta z celého pobytu byla opravdu dobrá. Každý den jsme dostávali čerstvé pečivo. Samozřejmě výhodou pro majitele hraje to, že ve městě Bad Goisern, kde se penzion nachází, je opravdu hodně supermarketů.

Služby hotelu
Raději jsme nevyužívali.

Lucie C., 08.08.2017, Datum pobytu: 2.8. - 4.8.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Dachstein West, Hotel: Bergblick

Byla tato recenze užitečná? Ano (4) Ne (0)

Celkem: 9 Dobre bolo

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dobre bolo Zobrazit celou recenzi

Anonym, 08.08.2017, Datum pobytu: 20.7. - 22.7.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Dachstein West, Hotel: Garni Haflingerhof

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4 Ideální lokalita pro motorkáře a jejich výjezdy

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Ideální lokalita pro motorkáře a jejich výjezdy Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ok

Strava
Dobrá

Služby hotelu
Dobré

Radim S., 02.08.2017, Datum pobytu: 23.7. - 27.7.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Dachstein West, Hotel: Bergblick

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 fotografie

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622