Recenze hotelů
Dachstein West - Rakousko

Napište svou recenzi

Celkem: 7,4 Služby na hotelu odpovídají ceně, jsou zatím kvalitní nicméně hotel působí dojmem, že je na úpadku (majiteli vzhledem k věku dochází elán...

  • 7 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Služby na hotelu odpovídají ceně, jsou zatím kvalitní nicméně hotel působí dojmem, že je na úpadku (majiteli vzhledem k věku dochází elán k renovaci údržbě - např svěla bez žárovek a krytů na pokoji, zavřený obchod se suvenýry, na recepci dělají číšníci takže tam věčne nikdo neni atd.) , i přesto hotel působí příjemným (rodinným) dojmem. Jinak než německy se na hotelu prakticky nedomluvíte. Veškerý servis který poskytnula CK bylo zarezervování pokojů ( což mi za rozdílnou cenu (marži CK) o 7000 Kč na 5 nocí vyšší pro dva příjde neskutečně slabé) , žádná nabídka výletů ani žadné tipy, při dotazech jen obecné věci co si najdete na mapě - hotel je daleko , objednejte si taxi. Ve čtvrtek zaplaceno voucher na ubytování přišel z CK až v pondělí ( 18hodin před odjezdem). Tudíž stylem udělej si sám. Plánujeme už další dovolenou v AT ,ale raději 6000 ušetříme a hotel objednáme sami - služby budo na stejné úrovni jako u CK. Zobrazit celou recenzi

Strava
Super domácí kuchyně, podobná té naší.

Služby hotelu
Absence ochoty personálu zapůjčit kola ( jak je uvedeno popisu zájezdu) odpověď typu - no to bych se musel domluvit se šéfem.

Pláž
Hotel vzdálenější od městecka - cca 35 min procházkovým tempem. Transfer k vlakovému nádraží 12€.

Ondřej Turecký, 15.08.2017, Datum pobytu: 24.7. - 29.7.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Dachstein West, Hotel: Gasthof Torrenerhof

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

2 fotografie

Celkem: 10 Skvělé

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Skvělé Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Přesně podle představ, výborné, čisté.

Strava
Vynikající. Jen jsme odháněli dotěrné mouchy.

Služby hotelu
Skvělé, lidé ochotní i bez znalosti řeči

Pláž
nebyla součástí :)

Lenka H., 14.08.2017, Datum pobytu: 4.8. - 11.8.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Dachstein West, Hotel: Gasthof Kirchenwirt

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: .

Celkové shrnutí
. Zobrazit celou recenzi

Anonym, 06.08.2017, Datum pobytu: 15.7. - 22.7.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Dachstein West, Hotel: Gasthof Torrenerhof

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4 Ideální lokalita pro motorkáře a jejich výjezdy

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Ideální lokalita pro motorkáře a jejich výjezdy Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ok

Strava
Dobrá

Služby hotelu
Dobré

Radim S., 02.08.2017, Datum pobytu: 23.7. - 27.7.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Dachstein West, Hotel: Bergblick

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 fotografie

Celkem: 9,2 Dovolená byla skvělá

  • 8,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla skvělá Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování dobré

Strava
Kuchyně výborná

Služby hotelu
Služby dobré, příjemný personál

Eliška Kolbabová, 31.07.2017, Datum pobytu: 21.7. - 28.7.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Dachstein West, Hotel: Gasthof Kirchenwirt

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,8 Celkový dojem je pozitivní.

  • 6,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 10 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem je pozitivní. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo na velmi dobré úrovni, spokojenost.

Strava
Strava byla normální, převažuje spokojenost, žádné závažnější výhrady.

Služby hotelu
Bylo inzerováno WiFi připojení. To však fungovalo jen sporadicky, připojení "padalo". Bylo pro nás důležité, protože syn měl školní úkoly (po závažné nemoci dohání ztracený ročník, má individuální studijní plán a měl za povinnost on-line cvičení v psaní všemi deseti. Kvůli "padání" připojení si pokazil skóre a musí nyní cvičit daleko více každý den, aby to dohnal.

Menu k výběru pro stravování bylo psáno jen v němčině a byla používána nějaká neznámá slova (slang či co), která nebyla ani v běžném německo-českém slovníku. Často jsme tedy nevěděli, co objednáváme.

Při předávání klíčů po nás byl požadován místní rekreační poplatek (myslím 24 €). To však nebylo, pokud si pamatuji, nikde v nabídce uvedeno.

Pláž
Bylo inzerováno, že součástí je volný vstup do krytého obecního bazénu. Ten je však po téměř celé léto mimo provoz. Tudíž tato výhoda nebyla naplněna. Pro nás to bylo velmi důležité, protože se syn zotavuje z velmi těžké nemoci a plavání, resp. pohyb ve vodě je silně doporučovanou aktivitou. Škoda. Kdybychom to tušili, objednali bychom si ubytování jinde.

Zdeněk Kadlec, 31.07.2017, Datum pobytu: 21.7. - 28.7.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Dachstein West, Hotel: Gasthof Kirchenwirt

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

10 fotografií

Celkem: 8,8 Prijemny hotel, velke pokoje s balkonem

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Prijemny hotel, velke pokoje s balkonem Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vse fajn

Strava
Klasicka rakousko-uherska kuchyne

Služby hotelu
ok

Václav Šolc, 26.07.2017, Datum pobytu: 18.7. - 21.7.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Dachstein West, Hotel: Alpenhotel Dachstein

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6 Hezká atraktivní lokalita - okolí. Hotel má charakter spíše hezkého pensionu. Pokoje jsou prostorné a hezky vybavené, čistota všude,...

  • 6 Ubytování
  • 5 Strava
  • 8 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Hezká atraktivní lokalita - okolí. Hotel má charakter spíše hezkého pensionu. Pokoje jsou prostorné a hezky vybavené, čistota všude, úklid denně. Personál vstřícný a příjemný. Bohužel hotel je hned u silnice, kde jezdí dost aut a část pokojů s okny na tuto stranu to odnáší. V létě je nutné mít otevřená okna z důvodu horka, pokoje nemají ani klimatizaci ani ventilátory a pak se lidé nevyspí bud z důvodu horka nebo hluku zvenčí (ještě kostelní hodiny každou hodinu budí). Kdo si nevezme pokoj s okny na opačnou stranu kde je potok, pak má dost smůlu a o dovolené se nevyspí.

Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje prostorné, vkusně vybavené, postele pohodlné, všude čisto. Úklid každý den, ručníky často vyměnované. Bohužel zde není klimatizace ani ventilace (větrák) a v teplých měsících je zde horko, je velmi nutné mít otevřená okna což u části pokojů s okny která vedou na silnici způsobuje nevyspání z důvodu hluku od aut a zvonu. Kdo to neví a předem si nevyžádá pokoj s okny na druhou stranu od silnice k potoku, má smůlu...:-(..moc se o dovolené nevyspí...Doporučuji protihlukové špunty do uší !!!

Strava
Snídaním nebylo co vytknout, na výběr od zeleninových salátů přes ovoce, džusy, kávu, čaje nebo teplé snídaně vpodstatě cokoliv. Neomezeně. Večeře byly horší, poněkud zvláštní skladba jídla. Sice výběr ze 3 jídel, ale víceméně vše prašt jako bouchni. Z hlavního jídla by se nenajedlo ani 7leté dítě. Např. 1 malý kopeček rýže smíchané s hráškem plus hořtice v smaženém trojobalu..pokud si člověk vybral maso, byly to asi 4 úzké nudličky v kvantu zahuštěné omáčky opět s malým kopečkem rýže (většinou napůl smíchaná rýže s hráškem). Pokud by nebyly polévky plus možnost volného výběru zeleninových salátů, pak by se z hlavního jídla dospělý člověk nemohl najíst a v noci by kukal hlady, zvlášt když celý den sportoval. Především tedy hlavní jídlo neobsahovalo žádné živiny, což na SportHotel kam lidé jezdí především za pohybem je udivující. V horkém počasí mastné polévky nejsou moc vhodné a zákusek v podobě "maxikalorie" potřebu živin po celodenní tůře také nezachrání. Na hlavním večerním jídle ubytovaných hostů evidentně velmi šetřili, přitom cena není zase až tak levná ... vůbec se ta jídla nedala srovnat s tím, co servírovali hostům, kteří přišli jen na jídlo a vybírali si ho z jídelního lístku - těm krásné jídlo z talířů přetékalo až se sliny sbíhaly. To, co dávali k večeři nám bylo minimálně dost podivné a to nejsem nijak vybíravá. Středeční barbecue bylo ok.

Služby hotelu
Uklid denně, výtah funkční. Parkoviště není u hotelu ale stojíte na veřejném parkovišti asi 300 metrů od hotelu.

Nezdálo se mi, že v hotelu nefungoval žádný večerní život - bar tam byl, jídelna i terasa se stolky kde jsme si mohii dát i večeři, ale přesně ve 20:30 nás odevšad i z terasy vymetli a bar zavřeli, takže dát si víno nebo drink a posedět s přáteli u baru nebo na terase večer nepřipadalo v úvahu. Takže dospělý člověk v létě v půl deváté večer šup na pokoj kde bylo dost horko. Ne všechny pokoje mají balkon. V obci není moc kam jít a když jste celý den v horách, asi nepůjdete po večeři bezcílně chodit malou obcí. Člověk by v hotelu očekával trochu večerního společenského života - bohužel - nula. Přitom myslím že to je škoda. Kdo z dospělých očekává, že na letní dovolené bude vyhnán ze společenských prostor na pokoj o půl 9 večerní... Moje představy za jejich ceny byly poněkud někde jinde.

Anonym, 25.07.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Dachstein West, Hotel: Sporthotel Annaberg

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 7,4 Během našeho pobytu se hotel potýkal s overbookingem. Majitel na nás zkoušel, abychom se ubytovali ve 2km vzdáleném hotelu Adler s tím,...

  • 5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Během našeho pobytu se hotel potýkal s overbookingem. Majitel na nás zkoušel, abychom se ubytovali ve 2km vzdáleném hotelu Adler s tím, že je krásný a lepší..... Pravdou byly ušmudlané starší pokoje sice v centru městěčka, ale s výhledem do zdi. Navíc v hotelu jsou jen snídaně a bar, na večeře se musí dojíždět. Tak se nenechte "ukecat",my se taky nedali :) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vybavení pokoje je starší, ale stačí. Jediný velký mínus byla sprcha bez jakékoli zástěny či závěsu takže když zapomenete, že se někdo sprchoval, tak se pěkně sklouznete :)

Strava
Snídaně slabší průměr, večeře to ale vynahradily.

Františka K., 24.07.2017, Datum pobytu: 8.7. - 15.7.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Dachstein West, Hotel: Gasthof Torrenerhof

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 Velmi příjemně strávená dovolená, ubytování, strava, personál - vše na vysoké úrovni, profesionalita

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Velmi příjemně strávená dovolená, ubytování, strava, personál - vše na vysoké úrovni, profesionalita Zobrazit celou recenzi

Ubytování
čisté, nezničené

Strava
ráno švédský stůl, večer výběr z 2 jídel, velmi chutné, rozmanité

Lenka M., 22.07.2017, Datum pobytu: 7.7. - 14.7.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Dachstein West, Hotel: Gasthof Kirchenwirt

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622