Recenze hotelů
Dachstein West - Rakousko

Napište svou recenzi

Celkem: 8,6 Skvělá dovolené, není co důležitého vytknout. Malý problém se zasláním finálních instrukcí předem, vyřešeno velmi rychle.

  • 9 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Skvělá dovolené, není co důležitého vytknout. Malý problém se zasláním finálních instrukcí předem, vyřešeno velmi rychle. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj odpovídal cenové kategorii, byl dobře vybavený, vše bylo funkční, úklid perfektní. Hotel je na náměstí, což je skvělé pro večerní procházky, nicméně hluk noční dopravy trochu rušil spánek.

Strava
S večeří jsme byli spokojeni, ale v porovnání s jinými podobnými hoteli se jednalo o standard. Domnívám se, že jídlo bylo ovlivněno tím, že jsem byli jediní hosté na večeři. Snídaně zcela splňovali naše očekávání, klasická snídaně bufetového typu s výběrem pečiva, sýru, šunky a pod., jedno jídlo teplé - vajíčka.

Služby hotelu
Úklid perfektní. Personál hotelu také skvělý, zajímal se o cíle cesty, výlety, zaměstnanec nám přinesl mapu běžeckých tras pro zimní dodvolenou. Parkoviště v pořádku.

Pláž
Dovolená v Alpách - hory perfektní, služby tardičně výborné.

Jiří V., 25.10.2018, Datum pobytu: 19.10. - 22.10.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Dachstein West, Hotel: Der Abtenauer

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,6 Velmi hezká dovolená.

  • 7 Ubytování
  • 4 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Velmi hezká dovolená. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Jednoduché ale účelné vybavení, čistota, pravidelný úklid.Příjemná jídelna i celodenní bar. Útulný hotýlek.

Strava
Nejslabší článek dovolené. K snídani cca 4 druhy pečiva, k pečivu máslo, med, marmeláda, něco, co měla být šunka ale byl to spíš dietní salám, gouda, vejce na tvrdo, dále jogurty, musli, nějaké sladké pečivo. Každý den totéž, jednou navíc anglická slanina. Naprosto chyběla jakákoliv čerstvá zelenina, z ovoce k dispozici pouze nejspíš padaná jablka, jinak kompoty.

Na večeři výběr asi ze 3 druhů jídla, ale po půl hodině už většinou jen 2 nebo jeden druh. Každý den k večeři polévka a čerstvé saláty. K dispozici po celý den příšerná káva, čaje, limonády, víno, pivo.

Celkově všechno jídlo čerstvé, chutné, hladem jsme určitě netrpěli, ale opravdu jsme očekávali trochu více.

Služby hotelu
Velmi příjemný a usměvavý personál, nebyl žádný problém.

Monika S., 05.10.2018, Datum pobytu: 28.9. - 2.10.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Dachstein West, Hotel: Gasthof Torrenerhof

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,8 Jeli jsme na 4dny podívat se na jezera, hory a celkově se procházet a toto místo je skvělé. všude kousek a nádherná krajina

  • 6 Ubytování
  • 5 Strava
  • 10 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Jeli jsme na 4dny podívat se na jezera, hory a celkově se procházet a toto místo je skvělé. všude kousek a nádherná krajina Zobrazit celou recenzi

Ubytování
3 patra, ubytování v pohodě, ale už to není nejnovější. Nemám rád ve sprchovém koutě igelitový závěs:) pokoj byl menší ale spalo se dobře. v hotelu sauna, ale nevyužili jsme ji. parkování u hotelu

Strava
sice polopenze, ale nebyli jsme moc spokojeni. Snídaně pořád stejné- šunky, sýry, pečivo, marmelády, vajíčka, ale nic sladkého jako koláč nebo buchta, atd. Večeře taky žádná sláva, polévka jedna ale byly výborné, druhé jídlo na výběr ze dvou- ryba, gordon bleu, nějaké brambory se špekem, vařené hovězí a dezert. Dalo by se vylepšit vše, žena nebyla nikdy najedená a spokojená a já jsem také nebyl nadšený

Služby hotelu
sauna a to je vše

Pláž
hory skvělé, jezera také

Ing. Michal Andraško, 29.09.2018, Datum pobytu: 26.9. - 29.9.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Dachstein West, Hotel: Gasthof Kirchenwirt

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 Dovolená v tomto hotelu se nám celkem líbila, krásné okolí, turistické cesty a příroda.

  • 7,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená v tomto hotelu se nám celkem líbila, krásné okolí, turistické cesty a příroda. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj účelně zařízený, čistý. Koupelna společná s WC, nové obklady, ale sprcha není oddělená závěsem ani stěnou, takže při sprchování stříká voda po celé koupelně. Pokoje v patrech jsou dostupné po schodech i výtahem, ale na chodbě v 2. patře je jeden schod, který je dost špatně vidět, protože splývá s dlažbou. Většina hostů zde poprvé většinou upadne, pak už si dávají pozor.

Strava
Snídaně i večeře chutné, ale výběr je trochu omezený a s doplňováním nespěchají.

Služby hotelu
Nepříjemný recepční.

Anonym, 25.09.2018, Datum pobytu: 17.9. - 22.9.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Dachstein West, Hotel: Gasthof Torrenerhof

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,2 vybavení hotelu je starší, jídlo k večeři výborné, snídaně by měly mít více ovoce. Jinak celkový dojem dobrý.

  • 7,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 7 Cena
  • 6 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
vybavení hotelu je starší, jídlo k večeři výborné, snídaně by měly mít více ovoce. Jinak celkový dojem dobrý. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
starší vybavení pokoje, celkově dobré.

Strava
Výborný výběr jídel ve večerním bufetu. Snídaně by chtěly rozšířit o více čerstvého ovoce

Služby hotelu
dětský koutek je prakticky pár hraček na chodbě hotelu asi by se to dalo vylepšit.

Sjezdovky
Byli jsme v létě - irelevantní dotaz

Petr B., 11.09.2018, Datum pobytu: 2.9. - 6.9.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Dachstein West, Hotel: Gasthof Torrenerhof

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,4 Jednoduchý, ale čistý hotel s nádherným výhledem na okolní hory.

  • 5 Ubytování
  • 4 Strava
  • 8 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Jednoduchý, ale čistý hotel s nádherným výhledem na okolní hory. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
-jednoduché vybavení pokojů, někde i ještě s postarším nábytkem, společné prostory už lepší

-my měli pokoj s balkonem, velká výhoda si moc posedět i venku s výhledem na hory

-dost neprakticky řešené sociální zařízení, kde wc je v jednom prostoru se sprchou, která je neohrazená a pevně zabudovaná na stropě, tudíž po sprše je celý prostor mokrý

Strava
-snídaně klasické a pouze studené-hlavně pečivo, sýry, salámy, jogurt, ... nepodává se nic teplého (např.vajíčka,párky,...) a bez čerstvého ovoce

-večeře dobré, větší výběr, člověk si může různě nakombinovat

Služby hotelu
-o žádných dalších službách jsme neslyšeli, ani nevyžadovali a nepotřebovali

-pro malé děti žádné vyžití (hřiště, dět.koutek), naštěstí po výletech byly brzo znavené ;-)

-vhodný ale pro pejskaře, pes může na pokoj

-wifi po celém hotelu zdarma

Josef V., 05.09.2018, Datum pobytu: 12.8. - 19.8.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Dachstein West, Hotel: Gasthof Torrenerhof

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,4 Starší vybavení hotelu, ale velmi čisto. Jídlo skvělé, nádherné prostředí, nádherné počasí, co si přát víc.

  • 5,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 6 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Starší vybavení hotelu, ale velmi čisto. Jídlo skvělé, nádherné prostředí, nádherné počasí, co si přát víc. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Starší vybavení, ale čisto. Denně úklid, bez připomínek.

Strava
Snídaňový bufet pro nás dostačující, výborné marmelády. Výběr na večeři dostatečný, stále se doplňovalo, téměř bez výhrad.

Služby hotelu
dobrý dojem

Pláž
v okolí žádná pláž

Vladimíra Marková, 27.08.2018, Datum pobytu: 16.8. - 23.8.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Dachstein West, Hotel: Gasthof Torrenerhof

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,6 místo krásné, personál bohužel nehovoří anglicky, ale to není problém cestovní kanceláře

  • 8 Ubytování
  • 5 Strava
  • 7 Cena
  • 10 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
místo krásné, personál bohužel nehovoří anglicky, ale to není problém cestovní kanceláře Zobrazit celou recenzi

Ubytování
nevyhovující koupelna, sprcha součástí wc, žádné oddělení a sprcha pouze ze stropní hlavice

Strava
jídlo nic moc, dostupnost nápojů perfektní, all inclusive zbytečné, přes den hlad a večeře nic moc, obědovy balíček... hrozné, způsob stravování nevyhovuje, uvítali bychom jen snídani, přes den člověk stejně za jídlo utratí

Služby hotelu
rodinný hotel pro nenáročné, není to perfektní, ale cena odpovídá, lokalita super, největší problém jídlo

Sjezdovky
nevyužil

Silvie Hanzlíková, 22.08.2018, Datum pobytu: 16.8. - 19.8.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Dachstein West, Hotel: Gasthof Torrenerhof

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Dovolená byla super všeho bylo dostatek ,vemi čisto,moc se nám líbilo doporučujeme

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla super všeho bylo dostatek ,vemi čisto,moc se nám líbilo doporučujeme Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo pěkné všude čisto

Strava
Strava výtečná bylo z čeho vybírat

Služby hotelu
Vše super

Pláž
nebyli jsme

Pavel Kubr, 21.08.2018, Datum pobytu: 9.8. - 16.8.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Dachstein West, Hotel: Gasthof Torrenerhof

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Starší hotel dobře situovaný v srdci Alp.

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Starší hotel dobře situovaný v srdci Alp. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje vybavené vším potřebným, akorát postele byli velmi měkké a polštáře proleželé, my měli vlastní polštáře, takže bez problémů

Strava
Měli jsme zaplaceno all inclusive, ale už dopředu jsme věděli, že obědy jsou řešeny formou balíčku, jelikož převážná většina hostů je přes den na výletech, ale i kdyby někdo zůstal, tak se tam vařilo jedno jídlo. Snídaně byli vždy stejné, ale velmi pestré, ovocná mísa, 3 druhy jogurtů, spoustu cereálií, Kaiser housky, tmavé pečivo, bábovka, vánočka, med, marmelády, pro děti nutela, sýrová mísa, salámová mísa, párečky, slanina, vejce na všechny způsoby. Večeře byli velmi pestré a každý den jiné, výběr byl z ryb, červeného i bílého masa, spoustu zeleniny, pro děti byli nachystané mini řízky a hranolky (můžete být proti, ale kdo se má s nima nervovat

Služby hotelu
Hotel měl v suterénu slušný wellnes zdarma v provozu od 8.00 do 20.00. Několik saun, odpočinkové místnosti, bazén menší cca 8x4 m s hloubku 160cm po celé ploše. Byla tam také posilovna, hlídání dětí, ping pong, biliár a stolní fotbálek za poplatek 1€/hra. V rámci hotelové terasy, na které jsme trávili čas po večeři, jsme mohli nadále využívat služby all in(nápoje, dezerty,...) měli děti přístup na hřiště, kde mimo fotbal, basket, dětských houpaček a klouzaček byla i malá farma ( kozy, králíčci)

Pláž
Alpy!!!

David Ernes, 17.08.2018, Datum pobytu: 11.8. - 14.8.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Dachstein West, Hotel: Vitalhotel Gosau

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

6 fotografií