Recenze hotelů
Bad Kleinkirchheim - Rakousko

Napište svou recenzi

Celkem: 10 Naprosto dokonale vámi vybraný hotel se skvělými službami,personálem a jídlem. Krásné okolí a prázdné sjezdovky. Děkuji za výběr, prostě...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Naprosto dokonale vámi vybraný hotel se skvělými službami,personálem a jídlem. Krásné okolí a prázdné sjezdovky. Děkuji za výběr, prostě dokonalá svatební cesta. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Čistý, prostorný, plně vybavený pokoj s výhledem na les. Denní úklid.

Strava
Výborné jídlo, velmi kvalitní a pestré.

Služby hotelu
Příjemný personál, služby wellnes také skvělé.

Marcela Šimečková, 03.04.2019, Datum pobytu: 23.3. - 27.3.2019
Oblast: Rakousko Rakousko, Bad Kleinkirchheim, Hotel: Trattlerhof

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4 Dovolená je vždy hlavně o počasí. Podvečer 17.3. po příjezdu nám začalo sněžit, takže další dny bylo lyžování na upravených sjezdovkách...

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená je vždy hlavně o počasí. Podvečer 17.3. po příjezdu nám začalo sněžit, takže další dny bylo lyžování

na upravených sjezdovkách úžasné. Úterý, středa, čtvrtek a pátek jen sluníčko , takže doslova nádhera.Kvalita

ubytování a služby personálu jen podtrhují celkovou spokojenost. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování v perfektně udržovaných a čistých pokojích, personál usměvavý a ochotný, není co víc dodat.

Strava
Snídaně velmi pestré a chutné, jak je v Rakousku dnes už běžné.

Večeře formou výběru ze tří jídel včetně několika chodů opět na vysoké úrovni.

Výhrady jsem osobně měl pouze k hovězím snad steakům, které jsem nebyl schopný rozžvýkat,

i když na pohled se zdálo, že se jedná o kvalitní hovězí. Jinak pestrost večeří a stolování byly na velmi

vysoké úrovni.

Služby hotelu
Obsluha v jídelně byla vždy velmi úslužná, taktní a usměvavá.

Úklid jsme viděli vždy jen na chodbě, kdy nás vždy zdravili. Na pokojích uklízeli až když tam nikdo nebyl,

prostě tak jak to má být. Pokoje vč sociálních zařízení byly každý den perfektně uklizené.

Pláž
Hotel Kolmhof je asi cca 200 m vzdálený od nástupní stanice čtyřsedačky Mainbrun, takže jsme byli velmi brzy

nahoře na sjezdovkách.

Otakar Žurman, 25.03.2019, Datum pobytu: 17.3. - 22.3.2019
Oblast: Rakousko Rakousko, Bad Kleinkirchheim, Hotel: Kolmhof

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Co se týká ubytování a stravování, skvělé. Sjezdovky upravené, dostatek, ale jsou lepší a horší části. Navštívili jsme Thermal Romerbad....

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Cena
  • 6 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Co se týká ubytování a stravování, skvělé. Sjezdovky upravené, dostatek, ale jsou lepší a horší části. Navštívili jsme Thermal Romerbad. Pokud nejdete do saunového světa, tak čistě v bazénech není moc pestrá nabídka. Pouze jeden bazén se stejnou teplotou vevnitř a minimem zábavy, brouzdaliště pro děti, a bazén venku, kde je teplota vyšší, to je vše na vyhlášené termální bazény. Po necelé hodině jsme šli na ubytování. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Útulný a hezký hotel s rodinnou atmosférou, čistý, každý den úklid.

Strava
Strava naprosto dokonalá, hlavně večeře. U snídaně je třeba si říct o míchaná vajíčka, volské oko atd., není v ohřívačích jako bývá standart. Zjistili jsme až druhý den.

Služby hotelu
Služby na jedničku, příjemný personál, naprosto bez závad.

Sjezdovky
Sjezdovky jsou trochu náročnější, ale pro zdatné lyžaře ideální. Pro nás nejlepší část Nockalmbahn, široké sjezdovky, méně lidí. Co hodnotím špatně, je výpadek na víc jak půl dne celé této části, to jsem ještě za 10 let co jezdím do Rakouska a Itálie nezažil, tím pádem všude přelidněno. Prostě smůla.

Pavel Jasek, 18.03.2019, Datum pobytu: 12.3. - 15.3.2019
Oblast: Rakousko Rakousko, Bad Kleinkirchheim, Hotel: Sport

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 Ubytování velmi dobré, relativně velká vzdálenost k recepci, klidné apartmány, dobrá poloha pro lyžování (blízko stanice skibusu a...

  • 9,5 Ubytování
  • 7 Cena
  • 6 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Ubytování velmi dobré, relativně velká vzdálenost k recepci, klidné apartmány, dobrá poloha pro lyžování (blízko stanice skibusu a dojezdu sjezdovek) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
prostorné, velmi dobře vybavené místnosti, žádná laciná řešení, velký balkón, ale nevytápěná lyžárna pro možnost sušení lyžařských bot (na pokoj by se neměly nosit)

Strava
bez stravy

Služby hotelu
Při ubytování nám byla chybně zaúčtována pobytová taxa a poplatek za úklid neodpovídal rozmezí uvedenému v pokynech pro ubytování , celkově nám tak bylo účtováno o cca 30 EUR více. Bohužel jsme si toho všimli až po odjezdu.

Sjezdovky
i přes horší kvalitu sněhu (březen) dobré lyžování, pro děti relativně náročné sjezdovky, starší, skromné, ale dobré vybavení.

Miloš Tichý, 15.03.2019, Datum pobytu: 4.3. - 8.3.2019
Oblast: Rakousko Rakousko, Bad Kleinkirchheim, Hotel: Kaiserburg apartments

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,4 Dobre ubytovabi v blizkosti sjezdovky.

  • 7 Ubytování
  • 9 Strava
  • 7 Cena
  • 7 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Dobre ubytovabi v blizkosti sjezdovky. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velke apartmany, castecne zrekonstruovane s pomerne dobre vybavenou kuchynkou. Klasicky chybi malickosti typu toaletni papir, jar, sacky na odpadky atp.

CK uvadi nespravne informace o cenach zaverecneho uklidu a mistnich poplatcich.

Strava
Vlastni.

Služby hotelu
Ok.

Sjezdovky
Dobre, siroke sjezdovky, prakticky pouze cervene. Vleky postarsi. Celkove OK, ale zadny zazrak.

Anonym, 12.03.2019, Datum pobytu: 2.3. - 9.3.2019
Oblast: Rakousko Rakousko, Bad Kleinkirchheim, Hotel: Kaiserburg apartments

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Super

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Super Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování, vybavení pokoje super

Strava
Výborně jídlo, skvělá obsluha. Jídelní lístek v českém jazyce by uvítalo jistě více ubytovanych návštěvníků z ČR

Služby hotelu
Vyborne

Pláž
Blízkost sjezdovky, supermarketu byl vyborny

Anonym, 08.03.2019, Datum pobytu: 23.2. - 27.2.2019
Oblast: Rakousko Rakousko, Bad Kleinkirchheim, Hotel: Kolmhof

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 4,2 me, my family and friends (13 people altogether) were staying in this hotel for 4 nights during our skiing holiday. We were highly...

  • 3 Ubytování
  • 5 Strava
  • 4 Cena
  • 6 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
me, my family and friends (13 people altogether) were staying in this hotel for 4 nights during our skiing holiday. We were highly recommended to choose this hotel by friends who had stayed there last year.

However, what happened in this hotel has never ever happened to us in any other hotel. We are completely disappointed with the behavior of the staff since they moved all our things to another room without letting us know or without any agreement if something like this would be possible. Our personal things were moved. It is horrible and really a shame for a hotel to do something like this. We would not have a problem to move to another room if we were informed in a polite way and not without our awareness. Except all of these negative issues, I have to mention that the new room that we got had the smell of cigarette smoke and we are nonsmokers.

We have never met with such a behavior in any other accommodation we ever had. we would like to forward this experience further and inform others at least like this. The entire experience ruined our entire vacation and we will never be going back to this hotel or recommending it to any of our friends.

We wanted a refund for our total stay but they did not want to talk about it. We feel completely disappointed and miss-led. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Boli sme velmi sklamani zo sluzieb hotela, nakolko bez nasho vedomia nam pocas nasej nepritomnosti prestahovali vsetky veci do uplne inej izby. Nemali by sme problem sa prestahovat, ak by nas milo poziadali, urobili to vsak bez akehokolvek upozornenia. Na izbe sme mali osobne veci. Personal sa k tomu ani nevyjadril. Veci sme uz mali prestahovane v izbe, ktora bola zafajcena. Boli sme velmi sklamani, s takymto spravanim sme sa este nestretli.

Anonym, 04.03.2019, Datum pobytu: 27.2. - 3.3.2019
Oblast: Rakousko Rakousko, Bad Kleinkirchheim, Hotel: Kärntnerhof (Bad Kleinkirchheim)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 3,2 me, my family and friends (13 people altogether) were staying in this hotel for 4 nights during our skiing holiday. We were highly...

  • 1,5 Ubytování
  • 3 Strava
  • 5 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
me, my family and friends (13 people altogether) were staying in this hotel for 4 nights during our skiing holiday. We were highly recommended to choose this hotel by friends who had stayed there last year.

However, what happened in this hotel has never ever happened to us in any other hotel. We are completely disappointed with the behavior of the staff since they moved all our things to another room without letting us know or without any agreement if something like this would be possible. Our personal things were moved!!!! It is horrible and really a shame for a hotel to do something like this. We would not have a problem to move to another room if we were informed in a polite way and not without our awareness. Except all of these negative issues, I have to mention that the new room that we got had the smell of cigarette smoke and we are nonsmokers!

We have never met with such a behavior in any other accommodation we ever had. we would like to forward this experience further and inform others at least like this. The entire experience ruined our entire vacation and we will never be going back to this hotel or recommending it to any of our friends.

We wanted a refund for our total stay but they did not want to talk about it. We feel completely disappointed and miss-led. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
We were very disapointwd with the hotel’s staff and their approach to us

Strava
Food was ok

Služby hotelu
We have never met with such a behaviour. We were very disappointed

Anonym, 03.03.2019, Datum pobytu: 27.2. - 3.3.2019
Oblast: Rakousko Rakousko, Bad Kleinkirchheim, Hotel: Kärntnerhof (Bad Kleinkirchheim)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Hezký hotel, velmi dobrá poloha pro lyžování, jedny ze dvou místních lázní hned naproti hotelu (pro hotelové hosty sleva do lázní 15%,...

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Hezký hotel, velmi dobrá poloha pro lyžování, jedny ze dvou místních lázní hned naproti hotelu (pro hotelové hosty sleva do lázní 15%, musíte o ni požádat na recepci), v blízkosti bar, cukrárna, pizzerie, informační středisko, supermarket ca 2 km. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velmi dobré, pokoj pro dvě osoby prostorný, velký úložný prostor, 2.patro s výtahem

Strava
Velmi dobrá kvalita i kvantita, snídaně dostatečně rozmanité, večeře servírované - polévka, předkrm , hlavní chod jako volba ze tří možností: 1. maso, 2. ryba, 3. bezmasé jídlo, dezert. Krom toho salátový bufet, těstoviny, další moučník. Ceny nápojů přijatelné.

Služby hotelu
Posilovna, sauna, menší venkovní vyhřívaný bazén, vířivka, možnost relaxace, placené masáže. Na pokoji pro každého župan a ručník do wellnessu.

Pláž
Lyžování: z lyžárny k lanovce na Maibrun ca 150m, odtamtud se dostanete i na Kaiserberg (pokud sjedete ale až dolů k nástupní stanici kabinkové lanovky, počkáte si ráno až 20min, později je to už bez problémů). Z hotelu přes silnici se dostanete na další lanovku (je to asi 400-500m), která je směrem na Priedröf, a odtud opět obsáhnete druhou polovinu lyžařského střediska. My jsme jeli autem směrem na St. Oswald, 1.parkoviště asi 7km od hotelu ve Staudachu, další po 2km v Oswaldu. Všechny sjezdovky dobře upravené, většinou červené, možnost občerstvení.

Jiří K., 27.02.2019, Datum pobytu: 21.2. - 24.2.2019
Oblast: Rakousko Rakousko, Bad Kleinkirchheim, Hotel: Kolmhof

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 2 Jiné na obrázku... jiné ve skutečnosti....

  • 1 Ubytování
  • 1 Cena
  • 5 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Jiné na obrázku... jiné ve skutečnosti.... Zobrazit celou recenzi

Ubytování
nejdřív bylo nutno uklidit a teprve potom se nastěhovat...… nikdo nebyl u předání ubytování spoustu věci rozbitých---

Služby hotelu
nebyly žádné......

Sjezdovky
dobré

Alena Brčková, 19.02.2019, Datum pobytu: 9.2. - 16.2.2019
Oblast: Rakousko Rakousko, Bad Kleinkirchheim, Hotel: Wald Residence

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)