Recenze hotelů
Bad Kleinkirchheim - Rakousko

Napište svou recenzi

Celkem: 10 Pěkná, dostupná destinace s mnoha možnosti zábavy a vyžití.

  • 10 Ubytování
  • 10 Cena
  • 10 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Pěkná, dostupná destinace s mnoha možnosti zábavy a vyžití. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování je naprosto TOP! Vše je nové čisté, moderní a plně vybavené.

Strava
Ubytování bylo bez stravy s vlastní kuchyní. Ta je moderní a plně vybavená.

Služby hotelu
Ubytovací komplex malých domků je blízko sjezdovky i města. Recepce funguje spolehlivě, včetně prodeje skipasů a slevových karet. Ubytování bylo po všech stránkách příjemné bez chyb. Teplo, světlo, čisto. Není co dodat.

Sjezdovky
Sjezdovky jsou široké rozmanité a je jich dostatek na týdenní pobyt. Snad jen chybí více krytých sedaček v případě špatného počasí. To lze ale vyřešit kombinací lyžování a návštěvy dvou místních komplexů termálních lázní(mnohdy zdarma v ceně skipasu).

Ivo Zobal, 10.03.2020, Datum pobytu: 29.2. - 7.3.2020
Oblast: Rakousko Rakousko, Bad Kleinkirchheim, Hotel: Tröster apartments

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

8 fotografií

Celkem: 5,8 Vecere velmi spatne, personal neumi moc anglicky, snidane prumerny bufet.

  • 7 Ubytování
  • 3 Strava
  • 7 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Vecere velmi spatne, personal neumi moc anglicky, snidane prumerny bufet. Zobrazit celou recenzi

Strava
Vecere velmi spatne, personal neumi moc anglicky, snidane prumerny bufet.

Radan Liška, 07.03.2020, Datum pobytu: 28.2. - 2.3.2020
Oblast: Rakousko Rakousko, Bad Kleinkirchheim, Hotel: Kolmhof

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,4 Jednodušší, ale celkem fungující apartmány. Zásadní problém byl jen chybějící jeden pokoj než bylo požadováno.

  • 4,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
Jednodušší, ale celkem fungující apartmány.

Zásadní problém byl jen chybějící jeden pokoj než bylo požadováno. Zobrazit celou recenzi

Martin Lebeda, 03.03.2020, Datum pobytu: 22.2. - 29.2.2020
Oblast: Rakousko Rakousko, Bad Kleinkirchheim, Hotel: Apartmány Reichl

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,5 Městečko je pěkné, dva supermarkety, pekárna, kostel. Vše co jsem potřeboval. Ubytování je velmi blízko k lanovce.

  • 5 Ubytování
  • 5 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Městečko je pěkné, dva supermarkety, pekárna, kostel. Vše co jsem potřeboval. Ubytování je velmi blízko k lanovce. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovací prostory jsou velmi malé a vybavení je staršího data. Ale všechno je perfektně čisté. Kuchyňka byla dobře vybavená, i když taky velmi malá. Na druhou stranu dobrá lokalita u vleku. Dostatek míst na parkování. Pekárna cca 600m od ubytování a supermarkety cca 1km.

Strava
- bez stravy.

Služby hotelu
- bez služeb

David Mach, 26.02.2020, Datum pobytu: 15.2. - 22.2.2020
Oblast: Rakousko Rakousko, Bad Kleinkirchheim, Hotel: Apartmány Taferner

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,8 Celkový dojem spíše pozitivní.

  • 5 Ubytování
  • 7 Cena
  • 6 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Celkový dojem spíše pozitivní. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Kvalita ubytování odpovídala nižší ceně.

Pokud by byl sních, dalo by se hovořit i o tom, že ubytování je téměř na sjezdovce.

Vzhledem k tomu, že sních nebyl, museli jsme v přaskáčích dupat 400 metrů k dolní stanici lanovky.

Strava
Beze stravy.

Sjezdovky
Snaha udržet kvalitní sjezdovky i v nepříznivém počasí byla velká.

Lanovky jsou až na jednu vyjímku starší a pokročilé.

Milan K., 18.02.2020, Datum pobytu: 8.2. - 15.2.2020
Oblast: Rakousko Rakousko, Bad Kleinkirchheim, Hotel: Apartmány Taferner

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Naprosto dokonale vámi vybraný hotel se skvělými službami,personálem a jídlem. Krásné okolí a prázdné sjezdovky. Děkuji za výběr, prostě...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Naprosto dokonale vámi vybraný hotel se skvělými službami,personálem a jídlem. Krásné okolí a prázdné sjezdovky. Děkuji za výběr, prostě dokonalá svatební cesta. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Čistý, prostorný, plně vybavený pokoj s výhledem na les. Denní úklid.

Strava
Výborné jídlo, velmi kvalitní a pestré.

Služby hotelu
Příjemný personál, služby wellnes také skvělé.

Marcela Šimečková, 03.04.2019, Datum pobytu: 23.3. - 27.3.2019
Oblast: Rakousko Rakousko, Bad Kleinkirchheim, Hotel: Trattlerhof

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4 Dovolená je vždy hlavně o počasí. Podvečer 17.3. po příjezdu nám začalo sněžit, takže další dny bylo lyžování na upravených sjezdovkách...

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená je vždy hlavně o počasí. Podvečer 17.3. po příjezdu nám začalo sněžit, takže další dny bylo lyžování

na upravených sjezdovkách úžasné. Úterý, středa, čtvrtek a pátek jen sluníčko , takže doslova nádhera.Kvalita

ubytování a služby personálu jen podtrhují celkovou spokojenost. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování v perfektně udržovaných a čistých pokojích, personál usměvavý a ochotný, není co víc dodat.

Strava
Snídaně velmi pestré a chutné, jak je v Rakousku dnes už běžné.

Večeře formou výběru ze tří jídel včetně několika chodů opět na vysoké úrovni.

Výhrady jsem osobně měl pouze k hovězím snad steakům, které jsem nebyl schopný rozžvýkat,

i když na pohled se zdálo, že se jedná o kvalitní hovězí. Jinak pestrost večeří a stolování byly na velmi

vysoké úrovni.

Služby hotelu
Obsluha v jídelně byla vždy velmi úslužná, taktní a usměvavá.

Úklid jsme viděli vždy jen na chodbě, kdy nás vždy zdravili. Na pokojích uklízeli až když tam nikdo nebyl,

prostě tak jak to má být. Pokoje vč sociálních zařízení byly každý den perfektně uklizené.

Pláž
Hotel Kolmhof je asi cca 200 m vzdálený od nástupní stanice čtyřsedačky Mainbrun, takže jsme byli velmi brzy

nahoře na sjezdovkách.

Otakar Žurman, 25.03.2019, Datum pobytu: 17.3. - 22.3.2019
Oblast: Rakousko Rakousko, Bad Kleinkirchheim, Hotel: Kolmhof

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Co se týká ubytování a stravování, skvělé. Sjezdovky upravené, dostatek, ale jsou lepší a horší části. Navštívili jsme Thermal Romerbad....

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Cena
  • 6 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Co se týká ubytování a stravování, skvělé. Sjezdovky upravené, dostatek, ale jsou lepší a horší části. Navštívili jsme Thermal Romerbad. Pokud nejdete do saunového světa, tak čistě v bazénech není moc pestrá nabídka. Pouze jeden bazén se stejnou teplotou vevnitř a minimem zábavy, brouzdaliště pro děti, a bazén venku, kde je teplota vyšší, to je vše na vyhlášené termální bazény. Po necelé hodině jsme šli na ubytování. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Útulný a hezký hotel s rodinnou atmosférou, čistý, každý den úklid.

Strava
Strava naprosto dokonalá, hlavně večeře. U snídaně je třeba si říct o míchaná vajíčka, volské oko atd., není v ohřívačích jako bývá standart. Zjistili jsme až druhý den.

Služby hotelu
Služby na jedničku, příjemný personál, naprosto bez závad.

Sjezdovky
Sjezdovky jsou trochu náročnější, ale pro zdatné lyžaře ideální. Pro nás nejlepší část Nockalmbahn, široké sjezdovky, méně lidí. Co hodnotím špatně, je výpadek na víc jak půl dne celé této části, to jsem ještě za 10 let co jezdím do Rakouska a Itálie nezažil, tím pádem všude přelidněno. Prostě smůla.

Pavel Jasek, 18.03.2019, Datum pobytu: 12.3. - 15.3.2019
Oblast: Rakousko Rakousko, Bad Kleinkirchheim, Hotel: Sport

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)