Recenze hotelů
Bad Gastein - Rakousko

Napište svou recenzi

Celkem: 6 Klidný hotel v pěkné horské přírodě, až na tu hotelovou stravu

  • 5,5 Ubytování
  • 2 Strava
  • 10 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Klidný hotel v pěkné horské přírodě, až na tu hotelovou stravu Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Kvalita ubytování odpovídá nízké ceně, starší vybavení

Strava
Snídaně skromné švédské stoly, k obědu na vyžádání balíček (jablka, hrušky, mandarinky, müsli tyčinky), večeře bez chuti se zeleninovým salátem ze snídaně. K pití točená cola, fanta, sprite, pivo, víno. Pití pouze při snídani a obědu.

Služby hotelu
Hotel působil jako ubytovna, při třídenním pobytu se nekonal žádný úklid na pokoji ani výměna ručníků, na recepci se nikdo nenacházel, klíče tam leželi k volnému vyzvednutí, při odjezdu nechtěli ani zaplatit pobytovou taxu.

Pláž
V okolí hotelu moc pěkná horská příroda

Ivo J., 24.10.2017, Datum pobytu: 19.10. - 21.10.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Bad Gastein, Hotel: Parkhotel Gastein

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Podle očekávání, na odpovídající úrovni, spokojenost.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Podle očekávání, na odpovídající úrovni, spokojenost. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Příjemné, spíš rodinný penzion, než klasický hotel, což mi vyhovuje.

Strava
Velmi dobrá, místně tradiční, porce pro mně příliš velké.

Služby hotelu
Nevyužíval jsem.

Pláž
Venkovní vyhřívaný bazén.

František, 25.09.2017, Datum pobytu: 15.9. - 22.9.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Bad Gastein, Hotel: Alpenblick

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 fotografie

Celkem: 7,2 Ještě kdyby nám více přálo počasí, tak by nebylo co dodat :-)

  • 8 Ubytování
  • 5 Strava
  • 9 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Ještě kdyby nám více přálo počasí, tak by nebylo co dodat :-) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Byli jsme v renovovaném pokoji, takže spokojenost.

Strava
Když je po celodenním chození hlad, tak se sní všechno :-)

Služby hotelu
OK

Pláž
Nebyli jsme u moře.

Romana K., 15.09.2017, Datum pobytu: 8.8. - 12.8.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Bad Gastein, Hotel: Alpenhaus Evianquelle

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 Prostředí hotelu a jeho okolí bylo klidné a příjemné. Atmosféra v hotelu byla skoro až rodinného charakteru. Malou vadou na kráse byl...

  • 7,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Prostředí hotelu a jeho okolí bylo klidné a příjemné. Atmosféra v hotelu byla skoro až rodinného charakteru. Malou vadou na kráse byl fakt, že personál hotelu mluvil hlavně německy a velmi málo anglicky. Zobrazit celou recenzi

Anonym, 11.09.2017, Datum pobytu: 1.9. - 8.9.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Bad Gastein, Hotel: Alpenhaus Evianquelle

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4 I když jsme procestovali celou Evropu, tak tato dovolená neměla chybu. Skvělé po všech stránkách.

  • 8,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 7 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
I když jsme procestovali celou Evropu, tak tato dovolená neměla chybu. Skvělé po všech stránkách. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování velmi kvalitní, absolutní čistota, i zázemí hotelu pěkné.

Strava
Měli jsme polopenzi Al an.bylo velmi kvalitní a pestré stravování a výborně zorganizovaný výběr večeří.

Služby hotelu
Služby hotelu výborné po všech stránkách včetně parkování.

Pláž
Byli jsme v horách a tak mohu hodnotit jen polohu hotelu v místě, která je velmi dobrá, veliká zahrada vybavená vším co patří k dobrému odpočinku.

Jan Tomandl, 31.08.2017, Datum pobytu: 15.8. - 22.8.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Bad Gastein, Hotel: Germania

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Celkovy dojem z hotelu je velmi dobry. Je to starsi hotel v centru lazenskeho mesta, pristup k hostum je na vysoke urovni. Do sousednich...

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Celkovy dojem z hotelu je velmi dobry. Je to starsi hotel v centru lazenskeho mesta, pristup k hostum je na vysoke urovni. Do sousednich mest se da pohodlne dojet na kole nebo dojit pesky podel reky. Lanovka, pesi zona i termalni lazne jsou opravdu za rohem. Obchod primo naproti. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vybaveni apartmanu bylo starsi, ale dostacujici. Dle naseho prani jsme bydleli v nejvyssim patre s velkym balkonem a opravdu krasnym vyhledem na Alpy. Bylo nam prideleno i parkovaci misto.

Strava
Snidane dostacujici, ale na 4* pomerne chude a sladke pecivo (babovky, vanocky) bylo kupovane. Vecere petichodova a az na par vyjimek vynikajici. Vyborne vino. Je treba pocitat s tim, ze k veceri je bezplatne pouze voda, vsechny ostatni napoje se plati.

Služby hotelu
Personal byl velmi prijemny a ochotny zejmena na recepci a v restauraci. Jedinou vyjimkou byla nevymenena praskla zarovka. Bezkonkurencni byl neomezeny pristup do mistnich termalnich lazni se samostatnym vchodem v podzemi. K dospozici jsou hostum i hotelova kola zdarma k zapujceni. Gastein karta je samozrejmosti.

Anna Batíková, 28.08.2017, Datum pobytu: 18.8. - 25.8.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Bad Gastein, Hotel: Kurhotel Österreichischer Hof

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 Termín nástupu mi byl o týden posunutý. I tak byl hotel přebukovaný a recepční se mi omlouvala, že nemají jiný pokoj. Pokoj byl pro tři...

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Termín nástupu mi byl o týden posunutý. I tak byl hotel přebukovaný a recepční se mi omlouvala, že nemají jiný pokoj. Pokoj byl pro tři osoby kriticky malý. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velmi dobrý hotel, výborné vybavení pro turistický, lázeňský i wellness pobyt.

jediné co lze vytknout je nedostatečné připojení na internet přes wifi (jinde už velmi běžné).

Strava
Ke stravě nemám připomínky, byla chutná a dostatečně rozmanitá.

Služby hotelu
Nedostatečné wifi připojení na internet.

Pláž
Hotel je v blízkosti turistického centra Bad Gasteinu.

Jaroslav J., 09.08.2017, Datum pobytu: 29.7. - 5.8.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Bad Gastein, Hotel: Alpenblick

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 spokojeny

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
spokojeny Zobrazit celou recenzi

Anonym, 08.08.2017, Datum pobytu: 19.7. - 22.7.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Bad Gastein, Hotel: Sanotel Bad Gastein & Residenz (Gasteinertal)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 Byli jsme ubytováni v apartmánu s vlastní kuchyňkou. Okolí je krásné se spoustou možností k aktivní dovolené. Jediné se bych hodnotila...

  • 7 Ubytování
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme ubytováni v apartmánu s vlastní kuchyňkou. Okolí je krásné se spoustou možností k aktivní dovolené. Jediné se bych hodnotila negativně je nepřítomnost majitelky po cca 3 dny. V celém ubytovacím zařízení jsme byli sami. Nikdo jiný zde ubytován nebyl. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Více péče by zasloužila koupelna, neodtékal odpad. Hodilo by se také více vybavení do kuchyňky ( mikrovlnná trouba a větší výběr z nádobí).

Strava
Beze stravy

Renata Rambousková, 26.07.2017, Datum pobytu: 14.7. - 21.7.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Bad Gastein, Hotel: Apt. Villa Christina

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7 Nedostali pokoje, které měli domluvené.

  • 7 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Nedostali pokoje, které měli domluvené. Zobrazit celou recenzi

Anonym, 24.07.2017, Datum pobytu: 2.7. - 6.7.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Bad Gastein, Hotel: Alpenhaus Evianquelle

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622