Recenze hotelů
Rakousko

Napište svou recenzi

Celkem: 9.4 Rodinný hotel, majitel slušně mluvi anglický, takže skvěle! Poměr cena a kvalita je rozhodně velmi dobrý!

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Rodinný hotel, majitel slušně mluvi anglický, takže skvěle! Poměr cena a kvalita je rozhodně velmi dobrý! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Typická rakouská budova jako hlavní část hotelů, plus nová budova (kde se nachází i bazén).

My jsme objednali pokoj na 2 dospělé osoby a dítě a ubytovali nas v prostornem pokoji (2 ložnice), takže maximální spokojenost.

Strava
Snídaně: několik druhů šunky a sýrů, jogurt, trochu zeleniny, hodně vloček na výběr, čerstvé a kvalitní pečivo, vařena vejce, míchána vejce, maslo, med apod. Velmi dostačující a čerstvé.

Kvalitní čaj, káva, nealko nápoje. U večeře si můžete načepovat pivo, vino.

Večeře: na výběr z dvou jídel, jedno vegetariánské a jedno masové. Jednoduché ale chutná skvěle.

Co by mohlo byt lepší: stalo se nám, že jedno jidlo mělo v sobě česnek a druhé - pepřovou omáčku, takže pro dítě trochu problém.

U večeři jsme dostali polevku a dezert.

Seděli jsme vždy u stejného stolu, takže paráda!

Služby hotelu
Bazén jsme nenavštívili, protože byl v jiné budově, a župany na pokoji nebyli :(

V koupelně není sprchový gel ani šampon.

Pláž
Hotel je u jezera, které jsme objeli na kolech - fantastická příroda!

Diána I., 22.04.2022, Datum pobytu: 15.4. - 18.4.2022
Oblast: Rakousko Rakousko, Korutany, Hotel: Steindl

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7 Majitelovi vadia hostia po 23h na spolocnych toaletach a vyhana ich na izbu s neprijemnymi komentarmi hraniciacimi s obtazovanim. Toalety...

  • 5.5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 10 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Majitelovi vadia hostia po 23h na spolocnych toaletach a vyhana ich na izbu s neprijemnymi komentarmi hraniciacimi s obtazovanim. Toalety na izbe vybavene sklenenymi dverami potlacaju intimitu pri pouzivani, hlavne ak v jednej izbe je ubytovana viac clenna rodina. Nehovoriac o tom, ze v takomto pripade pre 4 clenov na jednej izbe je toaleta mixovana so sprochou absolutne nedostatocna. Zobrazit celou recenzi

Henrich Eckhardt, 22.04.2022, Datum pobytu: 7.3. - 13.3.2022
Oblast: Rakousko Rakousko, Kaprun / Zell am See, Hotel: Römerhof (Fusch an der Glocknerstrasse)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Útulný hotel, milý personál, výběr jídla rozmanitý, porce k večeři opravdu velké

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Útulný hotel, milý personál, výběr jídla rozmanitý, porce k večeři opravdu velké Zobrazit celou recenzi

Jana K., 20.04.2022, Datum pobytu: 14.4. - 17.4.2022
Oblast: Rakousko Rakousko, Pitztal, Hotel: Wiese (St. Leonhard)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Do tohoto hotelu se vracíme již několik let.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Do tohoto hotelu se vracíme již několik let. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování je v pořádku.

Strava
Strava v tomto hotelu byla a je stále na vysoké úrovni.

Služby hotelu
Vracíme se proto, že v tomto hotelu všechno funguje.

Sportovní náplň kurzu
Jezdíme sem lyžovat.

Irena V., 05.04.2022, Datum pobytu: 20.3. - 27.3.2022
Oblast: Rakousko Rakousko, Bad Gastein, Hotel: Haas

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Pěkný hotel, luxusní wellness v ceně, vynikající jídlo formou bufetu,

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Pěkný hotel, luxusní wellness v ceně, vynikající jídlo formou bufetu, Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje malé ale dostačující, čisté...jen zde není ani rychlovarná konvice,ale pití do termosky lze vzít u snídaně

Strava
Bufetová, rozmanitá a velmi chutná

Služby hotelu
Wellness luxusní

Pavel Hrubý, 04.04.2022, Datum pobytu: 27.3. - 30.3.2022
Oblast: Rakousko Rakousko, Salcbursko, Hotel: Berghotel Rudolfshütte

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Celkový dojem z dovolené je na dlouhou dobu nepřekonatelný. Díky cestovní agentuře Invia !!

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem z dovolené je na dlouhou dobu nepřekonatelný. Díky cestovní agentuře Invia !! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování odpovídalo popisu v nabídce, proto jsme si tento hotel vybrali. Mezonetový apartmán s terasou a kuchyňkou předčil naše očekávání. Tichý pokoj, milí sousedé (o kterých jsme díky tichosti vůbec nevěděli :-)).

Strava
Měli jsme objednané snídaně, které probíhali formou "švédských stolů". Každý den nás vítal s úsměvem pan číšník, který se o nás během snídaně staral (přinesl kávu, čaj, chtěl vědět, zda máme všechno a jsme spokojeni).

Služby hotelu
Služby hotelu jsme nevyužili, byli jsme stále "v terénu".

Lucie Soukupová, 04.04.2022, Datum pobytu: 27.3. - 31.3.2022
Oblast: Rakousko Rakousko, Vídeň, Hotel: Derag Livinghotel Kaiser Franz Joseph

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Dovolená (lyžováni) byla i díky užasnému počasí a upraveným sjezdovkám i při vyšších teplotách perfektní.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená (lyžováni) byla i díky užasnému počasí a upraveným sjezdovkám i při vyšších teplotách perfektní. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel Jufa bych zařadila mezi nejlepší v lokalité Saalbach, Hinterglemm, Leogang.

Strava
Jídlo skvělé. Bohužel v 7 ráno si těžko můžu užít bohaté snídaně, tak jsem si to vynahradila večeří, která byla každý den excelentní.

Lucie Danešová, 03.04.2022, Datum pobytu: 24.3. - 27.3.2022
Oblast: Rakousko Rakousko, Saalbach / Hinterglemm, Hotel: JUFA Alpenhotel Saalbach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

2 fotografie

Celkem: 7.6 Hezká dovolená, jen krátká :) :)

  • 7.5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
Hezká dovolená, jen krátká :) :) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel trochu vybydlený, prošlapané koberce, otlučený nábytek, etc. Měli jsme dva pokoje a to jak na hlavní budově, tak na depandance. Ta byla lepší než hlavní budova. Na fotkách vypadá mnohem lépe, než je skutečnost.

Strava
Vynikající, není co dodat.

Služby hotelu
Příjemní lidé a to vynahradilo všechny ostatní nedostatky. Služby normální, vše OK.

Martin D., 02.04.2022, Datum pobytu: 16.3. - 19.3.2022
Oblast: Rakousko Rakousko, Alpbachtal / Wildschönau, Hotel: Harfenwirt (Niederau)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7 Pobyt ve Vídni fajn. Hotel nic moc.

  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Pobyt ve Vídni fajn. Hotel nic moc. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel nás rozčaroval. Takto si zákaznický servis skutečně nepředstavuji.

Strava
Naprosté zklamání. Ačkoliv jsme měli zaplacené ubytování se snídaní v ceně více než 100 EUR/den , tak nám nebylo dovoleno se nasnídat. Zdůvodnění bylo takové, že nemáme plné očkování proti Covid- 19 (chybí 3. dávka, nebo jsme neprodělali Covid v uplynulých 6 měsících) a "pravidla" nám tak nedovolují se v hotelu nasnídat (čerstvý PCR test nebyl dle "pravidel" dostatečný). Toto všechno jsem chápal a přijal s naprostým porozuměním a respektem ("pravidla jsou pravidla"). Co mě však šokovalo bylo, že nám personál odmítl dál i minimální snídaňový balíček (například jablko) na pokoj, nebo abychom si ho snědli na ulici venku. Covidu se evidentně pracovníci neobávali, rádi a sáhodlouze "vysvětlovali", že nemáme na snídani nárok ani v hotelu, ani na pokoj, ani na ven. To, že jsme zaplatili nás prý ke snídaňovém balíčku neopravňovalo...

Služby hotelu
Podle mého subjektivního názoru jedním slovem - špatné. Neochota a neflexibilita personálu cokoliv řešit a vyjít zákazníkovi vstříc.

Program poznávacího zájezdu
Vše jsem si organizovali sami. Poznávací zájezd nebyl součástí ubytování. Nemohu nic vytknout.

Petr Kašpar, 01.04.2022, Datum pobytu: 26.3. - 27.3.2022
Oblast: Rakousko Rakousko, Vídeň, Hotel: Lucia

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8.8 klidné místo u jezera

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
klidné místo u jezera Zobrazit celou recenzi

Ubytování
čisté

Strava
mohla by být rozmanitější

Služby hotelu
výborné

Petr, 29.03.2022, Datum pobytu: 19.3. - 26.3.2022
Oblast: Rakousko Rakousko, Korutany, Hotel: Steindl

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)