Recenze hotelů
Rakousko

Napište svou recenzi

Celkem: 9,2 Krásné okolí Wolfgangsee, možnost cyklovýletů, nejstrmější zubatá dráha v Evropě, lodě, lanovky, zmrzlina, hotelová pláž. Parádní...

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Krásné okolí Wolfgangsee, možnost cyklovýletů, nejstrmější zubatá dráha v Evropě, lodě, lanovky, zmrzlina, hotelová pláž. Parádní dovolená. Jen hodně našinců, z nichž někteří nedodržovali noční klid. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
pokoj čistý prostorný, pěkný výhled z balkonu.

Strava
Polopenze. Snídaně klasika - jogurty, müsli, salámy, sýry, máslo, marmelády, nutella, čaje, džusy, káva, housky, chleba. Večeře tříchodová - polévka, hlavní jídlo se salátkem, sladkost nakonec - naší rodince chutnalo vyloženě vše.

Služby hotelu
služby akorát, zaměstnanci milí a vycházeli vstříc.

Pláž
pláž akorát, travnatá a čistá, voda parádně teplá a čistá.

Martina D., 25.07.2021, Datum pobytu: 14.7. - 18.7.2021
Oblast: Rakousko Rakousko, Salcbursko, Hotel: Carossa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,8 Shrnutí jsem rozepsal do jednotlivých bodů níže.

  • 5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 10 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Shrnutí jsem rozepsal do jednotlivých bodů níže. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Dle propagačních materiálů měl být hotel v roce 2017 rekonstruován, ovšem rekonstrukcí prošly pouze prostory wellness a nábytku pokoje. Ostatní prostory hotelu a koupelna na pokoji už nikoliv. V mém případě jsem se potýkal s protékajícím wc, který i přes upozornění na recepci za celý týden mého pobytu nikdo neřešil. Koupelna byla původní, kolem vany byly prasklé obklady a prasklá skleněná police. Připojení wifi nefunkční. Kladně však hodnotím čistotu a každodenní úklid. A za velkou kompenzaci považuji nádherný výhled na hory.

Strava
Snídaně pro tento typ propagovaného hotelu hodnotím slabě. Během večeře chyběl uváděný salátový bufet. Jídlo ovšem chutnalo.

Služby hotelu
Wellness menší ale pěkný a k relaxaci ideální. Prezentované tématické večery nebyly. Whirpool a relaxační koupele nebyly umožněny.

Pláž
V okolí horského hotelu pláže většinou nebývají :-)

Tomáš P., 21.07.2021, Datum pobytu: 10.7. - 17.7.2021
Oblast: Rakousko Rakousko, Dachstein West, Hotel: Alpenhotel Dachstein

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Apartmán byl nově vybaven. Překvapila nás krásná terasa a velikost pokoje pro 4 - velmi komfortní. S ubytováním jsme získali Letní...

  • 10 Ubytování
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Apartmán byl nově vybaven. Překvapila nás krásná terasa a velikost pokoje pro 4 - velmi komfortní.

S ubytováním jsme získali Letní kartu, která platila na všechny lanovky, vlaky, autobusy, vstupy do nejatraktivnějších míst, dokonce i do místního bazénu - vše zdarma.

Okolí Kaprunu je nádherné. V pěkném počasí se dá koupat, v horším chodit na krásné tůry.

S Kartou se dá dostat do míst i dál od Kaprunu. Zobrazit celou recenzi

Rita Vavrdová, 20.07.2021, Datum pobytu: 12.7. - 17.7.2021
Oblast: Rakousko Rakousko, Kaprun / Zell am See, Hotel: VAYA Kaprun

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

1 fotografie

Celkem: 9,2 Lokalita, ubytování, jídlo a služby, vše bylo skvělé. Schladming je výborné startovací místo pro nádherné výlety, vše do 15 km.

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Lokalita, ubytování, jídlo a služby, vše bylo skvělé. Schladming je výborné startovací místo pro nádherné výlety, vše do 15 km. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Skvělé jídlo, velký prostorný a čistý apartmán, milá obsluha.

Strava
Bohatý snídaňový bufet, skvěla káva, výborné večeře - výběr ze tří jídel - k tomu salátový bufet, polévka, hlavní jídlo, dezert. Krásná práce kuchaře.

Služby hotelu
Se službami, recepcí, úklidem jsme byli moc spokojeni. Chybělo nám jen hřiště pro míčové sporty ;)

Ivana B., 19.07.2021, Datum pobytu: 10.7. - 16.7.2021
Oblast: Rakousko Rakousko, Schladming / Dachstein, Hotel: Ferienalm Schladming

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Velmi hezká dovolená, krásná lokalita s velkou možností turistických tras. Ski pas v ceně hotelu.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Velmi hezká dovolená, krásná lokalita s velkou možností turistických tras. Ski pas v ceně hotelu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velmi pěkné, čisté (každodenní úklid), výborná strava, velmi ochotný a vstřícný personál.

Strava
Výborná, kulinářský zážitek.

Služby hotelu
Výborné.

Michaela Polášková, 14.07.2021, Datum pobytu: 6.7. - 11.7.2021
Oblast: Rakousko Rakousko, Zillertal Arena, Hotel: Mountainclub Hotel Ronach (Wald im Pinzgau)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Dovolená byla perfektní. Skvělé místo v oblasti Zell am See, kde je spousta možností na výlety. Ideální pro všechny věkové kategorie.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla perfektní. Skvělé místo v oblasti Zell am See, kde je spousta možností na výlety. Ideální pro všechny věkové kategorie. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel byl čistý, účelně a pěkně zařízený. Koutek pro menší děti, hřiště pro menší i větší děti. Oceňuji pokoj s terasou, ze které se dalo hned vyjít ven. Měli jsme krásný výhled do zeleně.

Strava
Úžasná. Velký výběr a jídlo bylo opravdu velmi chutné.

Jana B., 13.07.2021, Datum pobytu: 3.7. - 7.7.2021
Oblast: Rakousko Rakousko, Kaprun / Zell am See, Hotel: Gartenhotel Daxer

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Fantastické místo ve všech směrech

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Fantastické místo ve všech směrech Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Krásný srub s atmosférou, fantastický výhled. Pozor, krásný výhled je jen z některých srubů. Na druhou stranu je nádherný výhled je tu i z restaurace nebo z wellness, tak v chalupě ho již člověk nutně nepotřebuje.

Strava
Vynikající. Stojí za to přiobjednat večeře. Jsou až do pozdních hodin a jedná se o pětichodové vynikající menu. Snídaně také výborné.

Služby hotelu
Na nejvyšší úrovni. Luxusní wellness

Ondřej K., 12.07.2021, Datum pobytu: 3.7. - 8.7.2021
Oblast: Rakousko Rakousko, Schladming / Dachstein, Hotel: Almwelt Austria

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5 Kemp vždy čistý a uklizený, ostatně jako všude v Rakousku. Pro 5 -členou rodinu ale opravdu příliš malý.

  • 5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Kemp vždy čistý a uklizený, ostatně jako všude v Rakousku. Pro 5 -členou rodinu ale opravdu příliš malý. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Standard, mobilheimy a la " Italská" kvalita :-)

Strava
bez stravy

Tereza P., 12.07.2021, Datum pobytu: 30.6. - 5.7.2021
Oblast: Rakousko Rakousko, Štýrsko, Hotel: Prázdninový areál Bella Austria

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Dovolená v Tirolsku je vždy krásná,lidé,příroda,upravená okolí domů

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená v Tirolsku je vždy krásná,lidé,příroda,upravená okolí domů Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hezký,prostorný pokoj se soc.zařízením a balkonem

Strava
Snídaně velký výběr,večeře velké porce,vždy nějaká místní specialita

Služby hotelu
Služby jsme nevyužili

Josef F., 05.07.2021, Datum pobytu: 27.6. - 1.7.2021
Oblast: Rakousko Rakousko, Tyrolsko, Hotel: Gasthof Dorfwirt

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 krásné místo, spousta míst k navštívení

  • 9 Ubytování
  • 7 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
krásné místo, spousta míst k navštívení Zobrazit celou recenzi

Ubytování
pěkné, chybí lednice

Strava
dostatek, ale chtělo by to přidat na pestrosti

Služby hotelu
dostačující

Pláž
pláž pěkná a vybavená

Blanka B., 05.07.2021, Datum pobytu: 27.6. - 2.7.2021
Oblast: Rakousko Rakousko, Salcbursko, Hotel: Carossa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)