Recenze hotelů
Rakousko

Napište svou recenzi

Celkem: 9 Byli jsme v tomto ubytování již podruhé a byli jsme maximálně spokojeni.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme v tomto ubytování již podruhé a byli jsme maximálně spokojeni. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Bydleli jsme v třílůžkovém pokoji, předsíň, koupelna se sprchovým koutem ( doplněná vysoušečem na vlasy) a vlastní pokoj(televize), který nám zcela vyhovoval.

Strava
Snídaně probíhaly formou švédských stolů, prakticky každý den to samé, ale neměli jsme problém. Večeře byli servírované majitelem podle předchozí nabídky ze dvou jídel, vždy polévka, zákusek a hlavně volná nabídka zeleninových salátů, což jsme ocenili.

Služby hotelu
Vždy ochotný a milý majitel.

Petra G., 16.02.2019, Datum pobytu: 2.2. - 9.2.2019
Oblast: Rakousko Rakousko, Salcbursko, Hotel: Gasthof Hammerschmidt

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9,2 Výborný hotel, milý personál, příjemné zázemí.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Cena
  • 7 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Výborný hotel, milý personál, příjemné zázemí. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Naprostá spokojenost. Klidné místo. Domácí produkty z vlastní farmy. Nádherné wellness.

Strava
Zatím nejlepší z našich cest. Originální a stále nové. Velký výběr.

Služby hotelu
Hotel nabízí masáže, které nejsou v ceně (škoda).

Možnost sauny a pláže. Jen mě trochu mrzelo, že je to pouze pro dospělé, děti vstup zakázán.

Sjezdovky
Sjezdovky jsou super, když tam není moc lyžařů. O víkendu po 3 hod po otevření vleků jsou sjezdovky, jak řešeto a odpoledne už je to fakt nepříjemné. Pokud jedete lyžovat v týdnu, tak nápor turistů není tak velký a lyžování je super.

Petra Císařová, 15.02.2019, Datum pobytu: 8.2. - 10.2.2019
Oblast: Rakousko Rakousko, Hinterstoder, Hotel: Gut Enghagen

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 7,4 Celkový dojem uspokojivý

  • 7 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem uspokojivý Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl bez balkonu, ač jsme o něj žádali a většina pokojů měla balkon nebo terasu. A dle počtu lidí na večeři se dalo usuzovat, že hotel nebyl plný. Nepříjemné bylo, že hučel kotel a večer při usínání to bylo slyšet....

Strava
Strava dobrá

Služby hotelu
Služba dobrá

Pláž
Vzhledem k tomu, že jsme byli lyžovat, pláž opravdu nebyla

Monika Černá, 15.02.2019, Datum pobytu: 8.2. - 11.2.2019
Oblast: Rakousko Rakousko, Dachstein West, Hotel: Gasthof Sonnenhof

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Celkově super dovolená.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Celkově super dovolená. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Útulné a prostorné pokoje, bez problému. Dostali jsme i balkon, který nebyl placen a vyslyšeli naše přání a dali nám oddělená lůžka.

Jen matrace jsou brutálně měkké, nemusí vyhovovat všem.

Strava
Nadprůměr.

Snídaně - vše co je třeba + navíc automat na fresh pom. juice zdarma.

Odpolední svačinky po lyžování - něco málo teplého, jinak koláče.

Večeře většinou servírovaná, občas bufet. Někdy výborné, někdy slabší ale pořád dobré.

Služby hotelu
Výhodou je podzemní tunel do termálů, cca 5 min chůze v županu až k bazénům. Vstup zdarma bez omezení.

Pláž
Z lyžázny je to na skibus 50m a autobus jezdí přes 1 zastávku až na svah asi 4 min.

Jakub S., 15.02.2019, Datum pobytu: 7.2. - 10.2.2019
Oblast: Rakousko Rakousko, Bad Gastein, Hotel: Norica

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9,4 Se vším velká spokojenost, hlavně stravování. Nespokojenost s přístupem k internetu, za poplatek, všude již bývá v ceně. A pouze k...

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Cena
  • 10 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Se vším velká spokojenost, hlavně stravování. Nespokojenost s přístupem k internetu, za poplatek, všude již bývá v ceně. A pouze k jednomu zařízení na pokoji.-:( Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Prostorný, čisto

Strava
Bezkonkurenční

Služby hotelu
Internet za poplatek

Sjezdovky
My byli na běžkách, stopy za poplatek, s wintercard sleva, spokojenost

Marie, 14.02.2019, Datum pobytu: 7.2. - 11.2.2019
Oblast: Rakousko Rakousko, Schladming / Dachstein, Hotel: Post

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Ramsau 1 fotografie

Celkem: 10 Perfektní ubytování blízko lyž.střediska za skvělou cenu.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Cena
  • 10 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Perfektní ubytování blízko lyž.střediska za skvělou cenu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Blízko sjezdovek, ubytování čisté, pěkné, typický rakouský styl. Bylo zde velice teplo a každý den probíhal pravidelný úklid.

Strava
vlastní

Iva Kosinová, 13.02.2019, Datum pobytu: 3.2. - 7.2.2019
Oblast: Rakousko Rakousko, Schladming / Dachstein, Hotel: Apartmány Kerschbaumerhof

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Spokojenost , jen hotel vlastní vietnamci :-D což nás trochu zaskočilo, ale v celém městečku je hooodně vietnamců, tak jsme pak zvykly...

  • 9,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Spokojenost , jen hotel vlastní vietnamci :-D což nás trochu zaskočilo, ale v celém městečku je hooodně vietnamců, tak jsme pak zvykly :-D

Skibus jezdí od hotelu jen to je docela daleko, cca půl hodiny až 40 min , ale stojí to za to :-) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování pěkné, krásný výhled z pokoje, byli jsme spokojeni.

Strava
Večeře byli slabší, jednotné jídlo pro všechny - první den smažený (nedodělaný) kuřecí řízek a smažené hranolky - přítel nesmí smažené, tak to nebylo moc fajn :-( k tomu každý večer polévka a salátový bar a dezert (buď sladký nebo ovoce). Snídaně super, bohaté, jen každý den to stejné - být tam cca týden tak nevím co jíst :-(

Služby hotelu
wellnes - dvě malé sauny a k tomu docela studený bazén, lehátka na odpočinek, pěkný výhled

Kateřina B., 13.02.2019, Datum pobytu: 7.2. - 10.2.2019
Oblast: Rakousko Rakousko, Dachstein West, Hotel: Lindwurm

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,6 ubytování kvalitní, ale horší dostupnost sjezdovek

  • 7,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 7 Cena
  • 5 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
ubytování kvalitní, ale horší dostupnost sjezdovek Zobrazit celou recenzi

Ubytování
penzion byl pěkný, typický rakouský domeček, milá a tolerantní paní "domácí" - akorát uměla pouze německy, vytápěná lyžárna, v přízemí pak plně vybavená kuchyň (2x lednice, mikrovlnka, sporák, konvice, dřez, spousta nádobí, jar, utěrky..) se 2 velkými stoly, ze které hluk tolik nerušil další ubytované. Na pokoji není fén, což mě nevadí. Pohodlná postel. Z každého pokoje se dá vyjít na dlohou terasu, která vede přes 3 pokoje na patře a je propojená, takže jsme se tam mohli sejít, protože jsme byli ve dvou pokojích. TV na pokoji. Penzion nemá saunu, bazén, ping pong ani nic podobného. Zato má svého ducha. Ubytovaných je pouze do 15 zhruba, takže je to komornější penzion.

Strava
snídaně - formou bufetu, spíš menší rozmanitost, ale každý si něco najde... sýr, šunky, sálám, vajíčko na tvrdo, marmelády, med, čaj, káva, džus, křupavé pečivo. Chyběla mi zelenina a ovoce trochu. Rodinná atmosféra, rakouská Panorama v TV.

Sjezdovky
Z penzionu se dá dostat na různé sjezdovky autem, vlakem nebo skibusem. Je tam více areálů. My jezdili vlakem (cca 400 m od penzionu je zastávka) do Mayerhofenu, se skipasem je zadarmo. A z nádraží v Mayrhofenu skibusem k vleku. Odtud jede velká lanovka nahoru, kde se dá jet různými směry. Většina sjezdovek je spíš červená, modré jsou spíš vyhlídkové traverzy. Takže pro pokročilejší. U rampa nebyla upravená bohužel, snowpark a skikross ano. Nevýhodou je, že se musí dolu zase lanovkou (nebo tam byla nějaká neoficiální sjezdovka ale do jinýho městečka, kde neni moc dobré spojení). Poslední den jsme jeli autem do Kaltenbachu - tam bylo hodně lidí, hodně turistický a nahoře silný vítr a sjezdovky užší. Ale neměli jsme čas prozkoumat hodně sjezdovek, tak nevím jak to bylo jinde.

Anonym, 13.02.2019, Datum pobytu: 7.2. - 10.2.2019
Oblast: Rakousko Rakousko, Zillertal Arena, Hotel: Pension Reischer

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)