Recenze hotelů
Rakousko

Napište svou recenzi

Celkem: 7,2 Pěkné ubytování, příjemná paní majitelka. Chutná snídaně.

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 5 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Pěkné ubytování, příjemná paní majitelka. Chutná snídaně. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Starší vybavení. Pokoj velký.

Strava
Dobrá snídaně převážně z domácích surovin.

Pláž
Byli jsme lyžovat, nikoliv se opalovat :-) Každopádně ubytování bylo poměrně daleko od vleků cca 20 km. Zastávka skibusu také poměrně daleko. V okolí nic nebylo obchod ani restaurace.

Anonym, 27.02.2020, Datum pobytu: 20.2. - 24.2.2020
Oblast: Rakousko Rakousko, Kaprun / Zell am See, Hotel: Embachbauer

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 4 Očekávání splnilo pouze lyžování, prostředí a okolní krajina. Vybavennost hotelu, služby hotelu na podprůměrné úrovni. Ochota personálu...

  • 2 Ubytování
  • 3 Strava
  • 4 Cena
  • 9 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Očekávání splnilo pouze lyžování, prostředí a okolní krajina. Vybavennost hotelu, služby hotelu na podprůměrné úrovni. Ochota personálu na bodu mrazu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Nic moc. Hotel má 4 patra bez výtahu. Pokoje převoňané, zcela nevhodné pro alergiky a astmatiky. Nefunkční internet 3 dny za sebou. Při vstupu do hotelu ze suterénu do lyžárny nepříjemný zápach z toalet, který se táhne do dalších pater hotelu. Tyto toalety jsou pro hosty restaurace, která je v 1.patře.

Strava
Snídaně pořád stejné a studené. Večeře dobré, není však nad českou kuchyni. Večeře s obsluhou, dlouhé čekání.

Služby hotelu
Nezájem a neochota zaměstnanců, především paní recepční.

Sjezdovky
Každý den upravené sjezdovky rozdílné náročnosti. Moc pěkné.

Radek H., 26.02.2020, Datum pobytu: 15.2. - 22.2.2020
Oblast: Rakousko Rakousko, Annaberg, Hotel: Dolomitenhof

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 dobré

  • 6 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Cena
  • 9 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
dobré Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Jeden dvoulůžkový pokoj byl dobrý,ale druhý velice strohý za stejnou cenu. Myslím, že když si všichni zaplatíme stejnou cenu mělo by být ubytování stejné.

Strava
Strava byla velice chutná .

Služby hotelu
Služby dobré

Sjezdovky
Spokojenost

Stanislava Cirkvová, 26.02.2020, Datum pobytu: 16.2. - 21.2.2020
Oblast: Rakousko Rakousko, Hinterstoder, Hotel: Almhotel Lindbichler

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,5 Městečko je pěkné, dva supermarkety, pekárna, kostel. Vše co jsem potřeboval. Ubytování je velmi blízko k lanovce.

  • 5 Ubytování
  • 5 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Městečko je pěkné, dva supermarkety, pekárna, kostel. Vše co jsem potřeboval. Ubytování je velmi blízko k lanovce. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovací prostory jsou velmi malé a vybavení je staršího data. Ale všechno je perfektně čisté. Kuchyňka byla dobře vybavená, i když taky velmi malá. Na druhou stranu dobrá lokalita u vleku. Dostatek míst na parkování. Pekárna cca 600m od ubytování a supermarkety cca 1km.

Strava
- bez stravy.

Služby hotelu
- bez služeb

David Mach, 26.02.2020, Datum pobytu: 15.2. - 22.2.2020
Oblast: Rakousko Rakousko, Bad Kleinkirchheim, Hotel: Apartmány Taferner

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,2 Vstřícný přístup - domácí prostředí

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Cena
  • 7 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Vstřícný přístup - domácí prostředí Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Klasika za slušnou cenu

Strava
Kvalitní domácí strava, výborné saláty, dobrá obsluha, skvělá péče

Služby hotelu
Výborný (v ceně zájezdu) welnes - bazén se saunovým komplexem - super ralax se saunovými obřady

Sjezdovky
3,7 Km Ankogl - dobré sjezdovky - ale lanovky jen na stání.

24,5 Km Mölltarer - super sjezdovky, přiměřeně lidí, výborný free ride, občerstvení (samoobslužná jídelna) kvalitní a za dobrou cenu, dokonce točí i Plzeň

Jiří Plšek, 26.02.2020, Datum pobytu: 19.2. - 23.2.2020
Oblast: Rakousko Rakousko, Mölltal / Ankogel, Hotel: Hubertus

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Při příjezdu nás v hotelu ubytovali hned v 11,30hod, což považuji za velice vstřícné. Nemuseli jsme čekat do odpoledních hodin. Nejdříve...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Při příjezdu nás v hotelu ubytovali hned v 11,30hod, což považuji za velice vstřícné. Nemuseli jsme čekat do odpoledních hodin. Nejdříve jsem se zalekla, že nástup lanovky je daleko, ale pravidelně ( skoro každých 15 minut) jezdí od hotelu skibus. Sjezdovky se mi zdály dost náročné, ale hned druhý den jsem objevila i mírné, pro méně zdatné lyžaře. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Na pokoji mě trochu mrzí, že na záchodě nešla ventilace. Jinak čisto.

Strava
V tomto hotelu mi vyhovovalo, že bylo možné si vybrat přílohu i hranolky, americké brambory, krokety, brambory, rýži. Většinou je možné si vybrat jen ze dvou max ze tří příloh. Tady velký výběr. Jinak vše chutné, každý si vybral podle chuti.

Eva Kaňková, 26.02.2020, Datum pobytu: 20.2. - 23.2.2020
Oblast: Rakousko Rakousko, Korutany, Hotel: Hunguest Hotel Heiligenblut

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,2 Díky počasí, přírodě v okolí a mému úžasnému příteli jsem si dovolenou užila.

  • 4 Ubytování
  • 4 Strava
  • 4 Cena
  • 10 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Díky počasí, přírodě v okolí a mému úžasnému příteli jsem si dovolenou užila. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel sám o sobě stojí nedaleko centra městečka. V blízkosti hotelu je nádherný vodopád, který jsme viděli pouze z jídelny nebo pokud jsme obešli hotel z venčí. Byl nám přidělen pokoj ve třetím patře s výhledem na kostel. Bohužel kostelní zeď byla zhruba 1,8m od oken. Takže slibovaný výhled na vodopád nebo hory nebyl. V pokoji byla tím pádem tma i když venku svítilo sluníčko. Pokud to tedy shrnu, horší pokoj v hotelu již nebyl, proč tedy zrovna my..? I na sídlišti v prvním patře by byl větší výhled.

Strava
Snídaně v hotelu stále naprosto stojné (4dny). Nic míň a nic navíc nebo uvařeno jinak. Večeře různé, nechalo se dobře kombinovat. Nestále doplňované švédské stoly.

Obědy jsme trávili mimo hotel (většinou v restauracích na sjezdovkách). Vše v pořádku, výborné, některá jídla úplná premiéra.

Služby hotelu
Lyžárna se vstupem přímo z ulice. Funkční sušáky na boty. Hotelový bazén jsme nevyužili, jeli jsme do termálních lázní. Župany nebyly na pokoji, ale pouze na vyžádání na recepci. Úklidová služba na pokoji v pořádku. Číšníci v restauraci snaživý, milý.

Sjezdovky
Letošní zvláštní zima nepřeje nikomu, ale Gastein překvapil a my jsme si lyžovačku parádně užili. Lanovky pohodlné, bez front. Sjezdovky ráno upravené a super.

Monika Radilová, 25.02.2020, Datum pobytu: 19.2. - 22.2.2020
Oblast: Rakousko Rakousko, Bad Gastein, Hotel: Sanotel Bad Gastein & Residenz (Gasteinertal)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

2 fotografie