Invia sleduje vaše chování na webu, provádí personalizaci obsahu a zobrazuje vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutí na tlačítko „Rozumím“ nebo kamkoliv mimo toto oznámení beze změny nastavení vnímáme jako udělení souhlasu také s využíváním cookies a předáním údajů o vašem chování na webu reklamním a sociálním sítím pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Personalizaci, cookies a předávání můžete kdykoli vypnout v Nastavení soukromí. Zjistit více informací o ochraně soukromí.

Rozumím

Recenze hotelů
Rakousko

Napište svou recenzi

Celkem: 4,6 Měli jsme pouze ubytování se snídaní na jednu noc, není moc co hodnotit na "dovolené". Hotel je ale kousíček od metra, což bylo to, proč...

  • 4,5 Ubytování
  • 3 Strava
  • 6 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Měli jsme pouze ubytování se snídaní na jednu noc, není moc co hodnotit na "dovolené". Hotel je ale kousíček od metra, což bylo to, proč jsem jej volila. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj jsme měli do ulice a byli jsme v šestém patře. Na pokoji bylo v jedenáct večer téměř 26 stupňů, z ulice tak neskutečný hluk, že se nedalo větrat. V podstatě se v tom pokoji nedalo spát. Jinak byl čistý a pěkný, ale vzhledem k tomu, že jsme se přišli pouze vyspat, moc nadšeni jsme nebyli.

Strava
Co se nabídky jídla týká, mohu hodnotit jako nadstandardní. Problém byl ale si na snídani vůbec mít kde sednout. Kapacita jídelny absolutně neodpovídá velikosti hotelu. U kávovaru nebyly hrnky. Sem tam personál přinesl z nouze 4 hrnečky a ty byly hned pryč. To samé skleničky na džus. Malé lžičky do kávy nebo na jogurt jsem nezahlédla ani jednou během celé snídaně a to o ně hosté žádali.

Lada M., 11.10.2018, Datum pobytu: 6.10. - 7.10.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Vídeň, Hotel: Austria Trend Beim Theresianum

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Krásné klidné místo, apartmány čisté, uklizené

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Krásné klidné místo, apartmány čisté, uklizené Zobrazit celou recenzi

Ubytování
v celém ubytování čisto, uklizeno

Anonym, 10.10.2018, Datum pobytu: 27.9. - 30.9.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Kaprun / Zell am See, Hotel: APPARTHOTELS ANTON WALLNER STRAßE

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Úžasný hotel se super spa

  • 9,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Úžasný hotel se super spa Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Úžasný hotel se super spa

Strava
Výborné jídlo s velým výběrem.

Služby hotelu
Úžasný wellness.

Anonym, 09.10.2018, Datum pobytu: 26.8. - 29.8.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Nassfeld, Hotel: Falkensteiner Hotel & Spa Carinzia

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Místo pro strávení aktivní dovolené

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Místo pro strávení aktivní dovolené Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Jednodušší, čisté, pohodlné postele

Strava
Pestrá, široký výběr jídla na snídaně i večeře

Služby hotelu
Pěkné sauny, klidný a tichý hotel blízko centra města

Renata S., 08.10.2018, Datum pobytu: 28.9. - 30.9.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Salcbursko, Hotel: JUFA Altenmarkt-Zauchensee

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Skvelý hotel neďaleko skvelého lyžiarskeho strediska.

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Skvelý hotel neďaleko skvelého lyžiarskeho strediska. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Komfortné a vcelku veľké izby s balkónom a ak máte s výhľadom na hory, je to o to čarovnejšie.

Strava
Polpenzia asi najlepšia akú som kedy mala. Počas nášho pobytu mi chutilo asi všetko. Najviac ale kuracie kúsky s hríbmi v úžasnej omáčke. Prílohy a rôzne šaláty a nátierky nechýbali. Počas raňajok veľa druhov kávy (nescafé, bezkofeinová, turecká,...), čaje, štyri druhy džúsov, mlieko, cereálie, koláče, vajíčka na viac spôsobov, rôzne druhy pečiva a šuniek. Proste super.

Služby hotelu
Už som tu strávila druhý pobyt, no vždy je skvelé počuť Slovákov a Čechov. Na recepcii nás po príchode vítal milý slovenský recepčný, v reštauráciách zas čašníci hovorili po česky. Tu sa určite nestratíte. :)

Musím spomenúť aj veľmi milý telefonát počas nášho prvého pobytu v Alpenhofe. Boli sme na ceste do hotela, no cesta nám mala trvať dlhšie, teda nám volali z hotela či nás majú očakávať, a keďže nestihneme večeru či nám pripravia studenú misu a prinesú na izbu. Veľmi nás to milo prekvapilo.

Bazén super, dalo sa tam skvele plávať alebo si poležať na lehátkach a kochať sa na okolitý les. Sauna super. Tento rok (9/2018) nás prekvapila rekonštrukcia priestorov kde sa nachádza sauna. Sauna samotná je super, užili sme si ju. Tiež pochvaľujem aj možnosť rezervácie sauny na danú hodinu.

Klaudia B., 08.10.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Semmering / Zauberg, Hotel: Alpenhof

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Výhľad z balkóna č1 2 fotografie

Celkem: 6,6 Velmi hezká dovolená.

  • 7 Ubytování
  • 4 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Velmi hezká dovolená. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Jednoduché ale účelné vybavení, čistota, pravidelný úklid.Příjemná jídelna i celodenní bar. Útulný hotýlek.

Strava
Nejslabší článek dovolené. K snídani cca 4 druhy pečiva, k pečivu máslo, med, marmeláda, něco, co měla být šunka ale byl to spíš dietní salám, gouda, vejce na tvrdo, dále jogurty, musli, nějaké sladké pečivo. Každý den totéž, jednou navíc anglická slanina. Naprosto chyběla jakákoliv čerstvá zelenina, z ovoce k dispozici pouze nejspíš padaná jablka, jinak kompoty.

Na večeři výběr asi ze 3 druhů jídla, ale po půl hodině už většinou jen 2 nebo jeden druh. Každý den k večeři polévka a čerstvé saláty. K dispozici po celý den příšerná káva, čaje, limonády, víno, pivo.

Celkově všechno jídlo čerstvé, chutné, hladem jsme určitě netrpěli, ale opravdu jsme očekávali trochu více.

Služby hotelu
Velmi příjemný a usměvavý personál, nebyl žádný problém.

Monika S., 05.10.2018, Datum pobytu: 28.9. - 2.10.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Dachstein West, Hotel: Gasthof Torrenerhof

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Příjemné ubytování, výborný servis, vstřícný a milý personál, výborná kuchyně, není co dodat.

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Příjemné ubytování, výborný servis, vstřícný a milý personál, výborná kuchyně, není co dodat. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj krásný.

Strava
Super bez jediné chybičky.

Služby hotelu
Vše v naprostém pořádku.

Stanislava N., 04.10.2018, Datum pobytu: 27.9. - 30.9.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Salcbursko, Hotel: Viktoria

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,6 Do Rakouska jezdím již dlouho jak v létě tak v zimě, troufám si říci, že už mě nic nepřekvapí.Vždy jezdím individuálně a vše si domlouvám...

  • 7,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Do Rakouska jezdím již dlouho jak v létě tak v zimě, troufám si říci, že už mě nic nepřekvapí.Vždy jezdím individuálně a vše si domlouvám sám.Nikdy jsem se nesetkal se špatným chováním ubytovatelů nebo i službami.Vždy jsem dostal to co jsem si objednal.Manželka tentokrát dostala dárkový poukaz od rodiny k životnímu jubileu od Invie.Chtěli jsme ho využít jako obvykle k zájezdu do Rakouska.Při vybírání z nabídky od Invie, ačkoli se zdá bohatá, jsem jen těžko vybíral zajímavou oblast a příslušné ubytování.Když jsem si vybral hotel nebo pension, tak mi bylo sděleno, že už je obsazen a to po zaplacení příslušného doplatku na zájezd.Následovala nabídka vrácení peněz nebo vybrání jiného zájezdu.o to jsem se ještě několikrát snažil, vždy bylo ubytování obsazeno.tak jsem si nechal ze zoufalství peníze vrátit - třeba dotyčná osoba z kanceláře není tak schopná zájezd sehnat.Poté jsem si vybral další ubytování a jiná zaměstnankyně se mi snažila vyhovět, ovšem situace se opakovala !!Nakonec jsem na nabídku kývnul i s tím že budeme bydlet ve vedlejší budově a ne přímo v hotelu, který je samozřejmě lepší.Docházeli jsme na stravu do hotelu cca 200m, což nebylo nejhorší i když ne ideální.Invia mi poslala neskutečných 25 emailů, několik SMS a telefonátů, podotýkám že většinu zbytečných, způsob jejich práce je doslova ubíjející, vypadalo to , že moje nejdůležitější práce je starat se o zájezd. Chápu že ty děvčata za to nemůžou, ale někdo by se měl zamyslet nad systémem jejich práce.Vyberu si kupř. 5 nabídek, oni to obvolají zjistí podrobnosti a když je hotel volný teprve napíší email s nabídkou, já si vyberu, oni zarezervují, zaplatím a je to.Max 2 emaily.Nevím jestli jinde pracují efektivněji, ale s Invií už opravdu ne. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vzhledem k tomu, že jsem souhlasil s ubytováním ve vedlejší budově, tak toto ubytování bylo pouze 3* a nebylo tak pěkné jako je hlavní budova (4*), přesto to nebyla žádná tragedie, bylo čisto, pravidelná výměna ručníků, jen drobné nedostatky v koupelně ( vana se sprchou, raději bych sprchu, ztuha ovladatelné pákové baterie - asi starší, na záchodě při spláchnutí vytekla odněkud voda)

Strava
Stravu musím naopak vyzvednout, ta vylepšila celkový dojem, snídaně bohatá, co kdo si vybral a nandal, někteří překvapivě rakouští turisté si chodili i třikrát pro plný talíř ( nevím kam to dali :-) ) namátkou jogurty, mysli,ovoce,zelenina, sladké koláčky,smažená vejce,opečená slanina, bavorské párečky,presso, čaj, mléko,džusy kolik kdo chtěl.Večeře se skládala z předkrmu který nebyl servírovaný a podobně jako snídaně byl bohatý výběr opět v libovolném množství, nasledovala již servírovaná polévka, hlavní chod na výběr ze třech jídel plus jedno dětské,pak dezert na výběr buď káva nebo zákusek nebo schnaps. K jídlu v ceně jeden nápoj 0,5l, pivo,víno, limo,džus...

Služby hotelu
Personál tradičně milý a ochotný, nabízené služby jako fitness nebo saunu jsme nevyužili. Po turistice už nebyla na fitness chuť :-) .

Pláž
Dotaz na pláž měním na okolí.To je samozřejmě pěkné, Krimelské vodopády stojí pochopitelně za návštěvu - dokonce vstup zdarma s Gästekarte, hotel poskytuje i mapku turistických cest, možnost jízdy na horském kole, kdo jak má kondici nebo zapůjčení elektrokola - doporučuji - staré babči šlapou jak o závod do prudkých kopců. :-)

Petr D., 04.10.2018, Datum pobytu: 28.9. - 1.10.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Zillertal Arena, Hotel: Klockerhaus

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Vedlejší budova 1 fotografie

Celkem: 9,2 výborný hotel poměr cena / služby čistota, komfort, dostupnost, prostředí

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
výborný hotel poměr cena / služby

čistota, komfort, dostupnost, prostředí Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ok

Strava
OK

Služby hotelu
Omezený čas provozu sauny

Luděk S., 04.10.2018, Datum pobytu: 27.9. - 30.9.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Tyrolsko, Hotel: Crystal

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Příjemný prodloužený víkend v Alpách. Relax.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Příjemný prodloužený víkend v Alpách. Relax. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Příjemný pohodový rodinný hotel s množstvím aktivit pro děti i dospělé. Pokoje velké, postele pohodlné.

Strava
Strava výborná, milý a pozorný personál.

Služby hotelu
bazén s teplou vodou. Velká zahrada.

Jana K., 04.10.2018, Datum pobytu: 28.9. - 1.10.2018
Oblast: Rakousko Rakousko, Salcbursko, Hotel: Ferienparadies Lerch

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622