Recenze hotelů
Rakousko

Napište svou recenzi

Celkem: 10 Klidné, úžasné místo schované v horách, přesto dobře dostupné:-)

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Klidné, úžasné místo schované v horách, přesto dobře dostupné:-) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pořádek, super čistota, klid, vstřícnost personálu.

Strava
Několika chodová večeře...co dodat...rozmanitost jídla, rozsáhlá nabídka pokrmů u snídaně - super....Při pochůzkách po horách neměli v jedné chaloupce udělat nám pokrm, který nebyl na seznamu podávaných jídel..to jsem v Čechách nezažila..prostě jsme to jen zkusili a ono to vyšlo:-D

Služby hotelu
Není co dodat ani kritizovat.

Renata Micková Kristlová, 18.06.2017, Datum pobytu: 26.5. - 30.5.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Salcbursko, Hotel: Hotel Alpenkrone

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Hotel Alpenkrone, Salcbursko, Rakousko Renata Micková Kristlová 2017-06-18 10 1 10 Alpenkrone

Celkem: 10 Ubytova, obsluha, strava... vše v nejlepším pořádku.Určite by jsme se tam chtěli někdy opět vrátit. Krásné prostředí v létě na koupání,...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Ubytova, obsluha, strava...

vše v nejlepším pořádku.Určite by jsme se tam chtěli někdy opět vrátit. Krásné prostředí v létě na koupání, cyklistiku. V zimě 20 míň na ledovec autem. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
V naprostém pořádku.

Strava
Vynikající....bez připomínek.

Monika Hložková, 18.06.2017, Datum pobytu: 22.4. - 25.4.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Kaprun / Zell am See, Hotel: Oberwirt (Niedernsill)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Oberwirt (Niedernsill), Kaprun / Zell am See, Rakousko Monika Hložková 2017-06-18 10 1 10 Oberwirt

Celkem: 7,6 Ubytování v akci 4=3 rozhodně stojí za to, vylepšit by chtělo především stravování - jednotvárnost snídaní (bez zeleniny/ovoce, pár druhů...

  • 7 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Ubytování v akci 4=3 rozhodně stojí za to, vylepšit by chtělo především stravování - jednotvárnost snídaní (bez zeleniny/ovoce, pár druhů salámů a sýrů jíst celý týden moc nejde) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Postarší hotel s nově renovovanými pokoji - plně dostačující

Anonym, 18.06.2017, Datum pobytu: 9.6. - 13.6.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Salcbursko, Hotel: Carossa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Carossa, Salcbursko, Rakousko Anonym 2017-06-18 7.6 1 10 Abersee, hotel Carossa

Celkem: 8,6 Opravdu velká spokojenost, hotel i okolí pro rodiny s malými dětmi mohu doporučit. Měli jsme pouze jedinou výtku a to bylo nedostatečné...

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Opravdu velká spokojenost, hotel i okolí pro rodiny s malými dětmi mohu doporučit. Měli jsme pouze jedinou výtku a to bylo nedostatečné volné WIFI připojení,které je pouze v prostorách recepce a na pokojích již není. To je v dnešní době dost nezvyklé... Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování zcela odpovídá danému popisu v katalogu CK. Hotel už je sice starší, nicméně pokoje jsou plně vybaveny, prostorné, pěkně zařízeny a jsou velmi čisté. Jako čtyřčlenná rodina jsme měli pokoj, kde byli odděleny místnosti (rodiče/děti) + balkón se sezením - doporučuji. K ubytování jsme neměli absolutně žádnou výhradu.

Strava
Strava chuťově vynikající - výběr min. ze tří jídel - bufetový servis. Neustále bylo ráno i večer doplňováno ... vybere si opravdu každý.

Služby hotelu
V hotelu je dětská herna, skromně vybavená, ale v případě deště bohatě vystačila. Součástí hotelu je neomezený vstup do bazénu - není velký, ale děti se v něm vyblbnou. U hotelu je skromné dětské hřiště a výběh koz - dostačující, protože pár metrů od hotelu je ještě obecní dětské hřiště pro malé i větší děti.

Veronika, 17.06.2017, Datum pobytu: 5.6. - 12.6.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Dachstein West, Hotel: Vitalhotel Gosau

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Vitalhotel Gosau, Dachstein West, Rakousko Veronika 2017-06-17 8.6 1 10 Vitalhotel Gosau

Celkem: 5,8 V hotelu je čisto a klid, ale platit si zde polopenzi je škoda peněz, večeře nešli jíst. Velké zklamání bylo nepoužitelné wifi, které...

  • 6,5 Ubytování
  • 2 Strava
  • 10 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
V hotelu je čisto a klid, ale platit si zde polopenzi je škoda peněz, večeře nešli jíst. Velké zklamání bylo nepoužitelné wifi, které bylo avizováno v jídelně, ale nic. Chtěli jsme si jen zkouknout tipy na výlet v okolí, ale marně. Jako pozitivní můžu zmínit nádherný výhled na jezero a okolí. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pěkný čistý pokoj. Škoda, že není pokrytí wifi.

Strava
K večeři nám byla podána instantní polévka a ohřáté mražené kupované plněné knedlíky. Nebylo to k jídlu a tak jsme na další večeře již nešli. Na snídani nebylo co zkazit - pečivo, salám, sýry, tak ty jsme využili.

Anonym, 17.06.2017, Datum pobytu: 7.6. - 10.6.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Horní Rakousko, Hotel: Georgshof

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Georgshof, Horní Rakousko, Rakousko Anonym 2017-06-17 5.8 1 10 Georgshof

Celkem: 8,4 *

  • 10 Ubytování
  • 6 Strava
  • 8 Cena
  • 8 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
* Zobrazit celou recenzi

Anonym, 12.06.2017, Datum pobytu: 13.4. - 16.4.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Zillertal 3000 / Hintertux, Hotel: Pension Gredler

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Pension Gredler, Zillertal 3000 / Hintertux, Rakousko Anonym 2017-06-12 8.4 1 10 Penzion Gredler v Hippachu

Celkem: 10 *

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Cena
  • 10 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
* Zobrazit celou recenzi

Anonym, 12.06.2017, Datum pobytu: 12.4. - 16.4.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Kaprun / Zell am See, Hotel: St. Florian

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

St. Florian, Kaprun / Zell am See, Rakousko Anonym 2017-06-12 10 1 10 Hotel St. Florian v Kaprunu - 200 m od lanovek

Celkem: 9,6 Boli sme tam iba 6 dní, ale bolo tam super, krásna krajina. Výborné pre deti tak cca do 10 r.

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Boli sme tam iba 6 dní, ale bolo tam super, krásna krajina. Výborné pre deti tak cca do 10 r. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovacie zariadenie bolo príjemné, rodinná atmosféra. Izba bola kromnejšia, ale všade čisto.

Strava
My sme mali PP. Raňajky boli formou bufetu v našom penzione. Boli sme spokojní , dokonca sme si mohli každý deň urobiť na desiatu pre každú osobu 1ks obloženej žemle. A ak pršalo, po obede sme ešte mohli ísť na ľahké občerstvenie do penzionu, kam sme chodili večerať. Bolo to asi 800 m od nášho penzionu Salaterhof. - pekná prechádzka. Večere boli výdatné, viac druhov šalátov, vždy bola polievka, dezerty, každý den zmrzlina.

Služby hotelu
V penzione bolo povolené chodiť so psíkmi, denne upratovali. Na recepcii bolo dostatok propagačných materiálov, takže sa dalo z čoho vyberať a plánovať výlety po blizkom a aj vzdialenejšom okolí.

Jolana K., 11.06.2017, Datum pobytu: 2.6. - 7.6.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Salcbursko, Hotel: Pension Salaterhof

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Pension Salaterhof, Salcbursko, Rakousko Jolana K. 2017-06-11 9.6 1 10 Pension Salaterhof

Celkem: 8,8 Super dovolená, okolí vhodné k procházkám. Bazén nedaleko hotelu. Dostupné lanovky Hallstatt, Gosausee, atd. (Auto je nutné)

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Super dovolená, okolí vhodné k procházkám. Bazén nedaleko hotelu. Dostupné lanovky Hallstatt, Gosausee, atd. (Auto je nutné) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Odpovídá kategorii hotelu. Čisto, denně uklizeno.

Strava
Večeře a snídaně v hotelu - super, super, super.......

Služby hotelu
Solidní a velmi vstřícný personál. Profesionální přístup k hostům. :-)

Vladimír S., 06.06.2017, Datum pobytu: 31.5. - 3.6.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Dachstein West, Hotel: Gasthof Kirchenwirt

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Gasthof Kirchenwirt, Dachstein West, Rakousko Vladimír S. 2017-06-06 8.8 1 10 Hotel Gasthof Kirchenwirt

Celkem: 8,2 Doporučuji. V okolí je plno možností na výlety. Byli jsme spokojeni. Krásná příroda, krásné hory, krásná městečka.

  • 8,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Doporučuji. V okolí je plno možností na výlety. Byli jsme spokojeni. Krásná příroda, krásné hory, krásná městečka. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Klidné prostředí. Trochu dál k jezeru. Výtah k pokojům.

Strava
Majitelé vstřícní. Dostatek jídla. Výběr večeří ze dvou chodů byl dostačující. K večeři výborné pivo.

Služby hotelu
Překvapil nás bazén ve druhém poschodí. Bazén byl k dispozici celý den.

Pláž
Na pláž jezera doporučuji kolo a hlavně hezké počasí ( to se nám letos povedlo).

Ivana Mrázová, 05.06.2017, Datum pobytu: 26.5. - 2.6.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Salcbursko, Hotel: Gasthof Zinkenbachmühle

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Gasthof Zinkenbachmühle, Salcbursko, Rakousko Ivana Mrázová 2017-06-05 8.2 1 10 Gasthof Zinkenbachmühle

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622