Recenze hotelů
Rakousko

Napište svou recenzi

Celkem: 7,5 Nádherné místo - spojení lyžování v rozsáhlém areálu s koupáním v termálních lázních hned pod sjezdovkou.

  • 6 Ubytování
  • 9 Cena
  • 9 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Nádherné místo - spojení lyžování v rozsáhlém areálu s koupáním v termálních lázních hned pod sjezdovkou. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Návrat do 80-tých let :-) nicméně vše funkční a po stránce hygieny a čistoty na 100%, nižší cena odpovídala typu ubytování.

Strava
Stravu jsme si zajišťovali sami.

Služby hotelu
Kdo nehledá zbytečný luxus, tak nebude litovat, penzion je navíc jen cca 200m od nástupu na kabinkovou lanovku.

Sjezdovky
Sjezdovky vždy každé ráno perfektně upravené, bohužel však v polovině března byly dolní poloviny sjezdovek odpoledne již kvůli rozbředlému sněhu téměř nesjízdné...

Petr A., 27.04.2017, Datum pobytu: 10.3. - 14.3.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Bad Kleinkirchheim, Hotel: Apartmány Taferner

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Apartmány Taferner, Bad Kleinkirchheim, Rakousko Petr A. 2017-04-27 7.5 1 10 Apartmány Taferner

Celkem: 9 Jediná připomínka je že by sme ocenili více informací ohledem parkování protože je tam omezená kapacita parkovacích míst. Jinak Super

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Cena
  • 9 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Jediná připomínka je že by sme ocenili více informací ohledem parkování protože je tam omezená kapacita parkovacích míst. Jinak Super Zobrazit celou recenzi

Anonym, 27.04.2017, Datum pobytu: 11.3. - 15.3.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Dachstein West, Hotel: Der Abtenauer

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Der Abtenauer, Dachstein West, Rakousko Anonym 2017-04-27 9 1 10 Hotel Der Abtenauer

Celkem: 8,8 Výkon x cena = ideální lyžování v tomto termínu s ubytovánim v tomto objektu

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Cena
  • 8 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Výkon x cena = ideální lyžování v tomto termínu s ubytovánim v tomto objektu Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel zřejmě v přestavbě- bylo nám nabídnuto lepší ubytováni, než jsme zaplatili

Strava
Kvalitní polopenze s příjemnou obsluhou

Služby hotelu
Flexibilita- 15 minut po našem příjezdu (20:00) jsme již večeřeli

Sjezdovky
Na pozdní termín výborné sněhové podmínky i počasí

Václav Kudera, 26.04.2017, Datum pobytu: 20.4. - 22.4.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Kaprun / Zell am See, Hotel: Penzion Unterwirt

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Penzion Unterwirt, Kaprun / Zell am See, Rakousko Václav Kudera 2017-04-26 8.8 1 10 penzion Unterwirt a jeho depandance

Celkem: 8 Dobrý dojem.

  • 7,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Cena
  • 9 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Dobrý dojem. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Příjemné.

Strava
Chybělo více ovoce.

Služby hotelu
V dnešní době si myslím,že služba WIFI by měla být v ceně ubytování a měla by fungovat.Zde za poplatek 5 euro za pobyt a na pokoji nešla vůbec a v jídelně a restauraci omezeně.

Sjezdovky
Kvalitní,samozřejmě úměrné ročnímu období(polovina dubna).

Vladimír Kraus, 19.04.2017, Datum pobytu: 12.4. - 16.4.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Ischgl / Kappl, Hotel: Silvretta

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Silvretta, Ischgl / Kappl, Rakousko Vladimír Kraus 2017-04-19 8 1 10 Hotel Silvretta

Celkem: 6,8 Škoda, že majitelé nemluví anglicky.

  • 6 Ubytování
  • 5 Strava
  • 7 Cena
  • 10 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Škoda, že majitelé nemluví anglicky. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ucházející - cena + kvalita.

Strava
Absence zeleniny a ovoce.

Služby hotelu
Vyhovující.

Sjezdovky
Úžasné.

Zítková Marta, 19.04.2017, Datum pobytu: 12.4. - 16.4.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Zillertal 3000 / Hintertux, Hotel: Pension Gredler

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Pension Gredler, Zillertal 3000 / Hintertux, Rakousko Zítková Marta 2017-04-19 6.8 1 10 Gästehaus Gredler

Celkem: 9 Bylo to skvělé, po všech stránkách. Naprostá pohoda. Doprovod/řidič luxusní, ochota, vstřícnost.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Cena
  • 9 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Bylo to skvělé, po všech stránkách. Naprostá pohoda. Doprovod/řidič luxusní, ochota, vstřícnost. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Naprosto vyhovuje potřebám pohodové dovolené.

Strava
Normální, dobrá. Snídaně dostatečně rozmanitá a chutná. Večeře, to samé.

Služby hotelu
Jel bych tam klidně znova, a taky pojedu.

Sjezdovky
Úžasné, není co vytknout.

Michal Pivokonský, 19.04.2017, Datum pobytu: 13.4. - 16.4.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Saalbach / Hinterglemm, Hotel: Gasthof Unterwirt

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

2 fotografie

Gasthof Unterwirt, Saalbach / Hinterglemm, Rakousko Michal Pivokonský 2017-04-19 9 1 10 penzion Unterwirt a jeho depandance

Celkem: 6,2 Pěkná dovolená

  • 5,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 6 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Pěkná dovolená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování nebylo podle očekávání. pokoj v přízemí ve starším pensionu, vybavení zastaralé (koupelna), a strašný hluk z pokoje nad námi. Vůbec se nedalo spát, jakmile se někdo z obyvatel nad námi pohnul, podlaha vrzala tak, že se každý probudil.

Strava
Večeře celkem dobrá, snídaně výborná.

Služby hotelu
Úklid každý den, ale zastaralé vybavení (koberce atd.) se nedá již uklidit. Cigaretový pach v pokoji.

Anonym, 19.04.2017, Datum pobytu: 13.4. - 16.4.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Kaprun / Zell am See, Hotel: Gasthof Limberghof

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Gasthof Limberghof, Kaprun / Zell am See, Rakousko Anonym 2017-04-19 6.2 1 10 Gasthof Limberghof,

Celkem: 2,8 Oblast Dachstein je nádherná a Bad Goisern je výborným místem na pro ubytování, ať už v zimě či v létě. Samotný penzion Bergblick je...

  • 2 Ubytování
  • 1 Strava
  • 1 Cena
  • 8 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Oblast Dachstein je nádherná a Bad Goisern je výborným místem na pro ubytování, ať už v zimě či v létě. Samotný penzion Bergblick je bohužel ostudou nabídky CK a divím se, že ji mají stále v nabídce. Pro příjemnou dovolenou bych se tomuto penzionu vyhnul obloukem - ostuda nabídky CK . Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování čisté, nicméně veškeré zařízení a vybavení má již to nejlepší za sebou a je staré. V koupelně pouze malé světlo, které tuto ani zdaleka neosviti. I ostatní prostory působí jako ze 70. let. Nakonec zapálené vonné tyčinky na schodišti, ten smrad se nedal vydržet...

Strava
Snídaně formou bufetu, každý den to samé na výběr, pokud došel např. džus, už nebyl doplněn. Večeře byly jedním slovem katastrofa. Pokud člověk platí CK za polopenzi, očekával bych ověřený standart. Veškeré jídlo podávané k večeři bylo kupované a ohřáté. Majitel se ještě kolikrát divil, že jsme nedojedli. Veškerá nabídka z místních supermarketů. Hnus !!!

Služby hotelu
V penzionu je pouze majitel, který je zároveň "kuchař", obsluha, recepční atd... Celkové vystupování tohoto pána nepříjemné. Služby žádné nenabízí.

Patrik M., 19.04.2017, Datum pobytu: 12.4. - 16.4.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Dachstein West, Hotel: Bergblick

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Bergblick, Dachstein West, Rakousko Patrik M. 2017-04-19 2.8 1 10 Penzion Bergblick v Bad Goisern

Celkem: 10 Hotel je výborně situován v centru města a blízko lanovky. Soukromé parkoviště, lyžárna, wellness, vynikající jídlo, výborný hotelový...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Hotel je výborně situován v centru města a blízko lanovky. Soukromé parkoviště, lyžárna, wellness, vynikající jídlo, výborný hotelový servis. Hotel doporučuji. Nevím akorát, jak by to bylo pro rodiny, které se nedomluví cizími jazyky. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotelový pokoj plně vybaven, včetně trezoru. Úklidová služba na jedničku, včetně denního úklidu a výměny ručníků. Pokoj disponuje jednou skříní, což mi přijde málo. Topení také pouze jedno, to znamená, že v případě, kdy přijdete ze sjezdovky a potřebujete usušit prádlo, tak je to trochu malé.

Strava
Stravování formou švédských stolů bylo pestré. Vždy jste našli vše čerstvé a v dostatečném množství. Servis hotelu jídla doplňoval. Chuťově vynikající.

Služby hotelu
Hotelový wellness byl perfektní. Velký prostorný wellness, který nabízí finskou saunu, bylinkovou saunu a infrasaunu byl vynikající. Vše čisté včetně ručníků. Odpočívárna byla veliká a ve wellnessu byl klid. Doporučuji si vzít s sebou župan. Ten se dá za poplatek 5€ vypůjčit na recepci.

Michal Cvrček, 19.04.2017, Datum pobytu: 12.4. - 16.4.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Schladming / Dachstein, Hotel: JUFA Schladming

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

JUFA Schladming, Schladming / Dachstein, Rakousko Michal Cvrček 2017-04-19 10 1 10 JUFA Schladming

Celkem: 10 úžasné, úžasné a zase úžasné .

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Cena
  • 10 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
úžasné, úžasné a zase úžasné . Zobrazit celou recenzi

Ubytování
ubytování 100% Všude čisto , denně čísté ručníky , naprostá spokojenost.

Strava
Jídlo úžasné

Služby hotelu
Vstřícnost recepčních i servírek a všeho personálu. Možnost využití sauny toto zařízení zvedá ještě o úroveň nahoru.

Sjezdovky
V tuto dobu sjezdovky pouze na Kaprun, i při plných parkovištích v horní čási skvělá organizae a odvoz zájemců pro lyžování skibusem.

Lucie Kolářová, 18.04.2017, Datum pobytu: 13.4. - 15.4.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Kaprun / Zell am See, Hotel: Wasserfall

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Wasserfall, Kaprun / Zell am See, Rakousko Lucie Kolářová 2017-04-18 10 1 10 WASSERFALL

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622