Recenze hotelů
Rakousko

Napište svou recenzi

Celkem: 10 Jedna z velmi vydařených dovolených.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Jedna z velmi vydařených dovolených. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo velice pěkné, podle našich představ, čisto a příjemné prostředí. Výborná dostupnost k jezeru.

Strava
Strava v hotelu dokonalá, veliký výběr jak snídaně, tak naprostá spokojenost s možností výběru při večeři. Rakousko má velice pestrý jídelníček, dá se v něm najít dostatečné množství různých pokrmů.

Služby hotelu
Personál hotelu a zřejmě i majitelé byli velice příjemní a ochotní. Personál byl vstřícný nic nebyl problém jakýkoliv požadavek nám byl ochotně hned vyřízen.

Pláž
Pláž u jezera byla čistá, uklizeno. Pro nás, ale byla voda v jezeře velice studená i za největšího vedra. Vynahradili jsme si to úžasnýma výlety kolem jezera. Nádherný pohled, krásná krajina.

Drahomíra Šímová, 18.08.2017, Datum pobytu: 3.8. - 7.8.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Achensee, Hotel: Sportpension Geisler

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Achensee 1 fotografie

Celkem: 8 Hotel se nachází na hlavní, rušnější ulici, přímo naproti hotelu se nachází jedna lanovka, za hotelem půl kilometru pak další lanovka....

  • 6,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Hotel se nachází na hlavní, rušnější ulici, přímo naproti hotelu se nachází jedna lanovka, za hotelem půl kilometru pak další lanovka. Okolí je velmi krásné a určitě stojí za vidění. Hotel odpovídá ceně, přesto velmi příjemný. Veškerý personál mluví česky, rádi vám poradí kam se podívat nebo co navštívit.Všude kolem celého Saalbachu cyklostezky, které vedou podél průzračného potoka.Vhodně zvolená lokalita určitě doporučuji. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Každý pokoj má balkon který je společný. Ubytování je skromnější avšak na přespání a odpočinek bohatě stačí. Všude čisto a uklizeno.

Strava
Polopenze obsahovala snídani ve stylu švédských stolů, kde bylo na výběr z různých druhů salámu a sýru, vajíčka na tvrdo, paštika, med, nugeta, marmeláda, jogurt a různé lupínky, k pití byl na výběr čaj a melta, na stole vždy sklenička pomerančového džusu. K večeři bylo na výběr ze dvou chodů přičemž jeden byl vždy vegetariánský a druhý masový (řízek s bramborovým salátem, plátek masa s hranolky, kuřecí stehno s rýži), dále byla k večeři vždy polévka a zákusek.

Služby hotelu
Velmi ochotný personál se vším poradí co navštívit nebo doporučí kam se jet podívat. V případě jakýchkoliv dotazů rádi odpoví. Všichni v hotelu mluví česky, tak není problém se domluvit.

Ivan K., 18.08.2017, Datum pobytu: 11.8. - 14.8.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Saalbach / Hinterglemm, Hotel: Reisinger

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Lanovka za hotelem 2 fotografie

Celkem: 10 Dovolena v Zell am see byla naprosto skvela. Lze zde delat mnoho aktivit v letnich mesicich. Tesime se na zimu na lyzovani na ledovci a...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolena v Zell am see byla naprosto skvela. Lze zde delat mnoho aktivit v letnich mesicich. Tesime se na zimu na lyzovani na ledovci a urcite se vratime na stejne misto do stejneho hotelu, kde personal je velice mily a ochotny s pratelskym pristupem. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Maly hotel St. Florian je cisty a utulny.

Strava
Bohata snidane. K veceri vyber ze dvou chodu plus polevka, salatovy bar a dezert. Vzdycky si vyberete a vari velmi dobre.

Veronika K., 18.08.2017, Datum pobytu: 11.8. - 14.8.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Kaprun / Zell am See, Hotel: St. Florian

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 jednoznačně doporučuji

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
jednoznačně doporučuji Zobrazit celou recenzi

Pláž
Achental na horském kole z Krimmlu jednoznačně doporučuji, prostě úžasné :-)

(pozn. cyklotrack není vhodný pro děti - zejména ze začátku je to dost do kopce)

Pavel M., 16.08.2017, Datum pobytu: 4.8. - 11.8.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Zillertal Arena, Hotel: Krimmlerfälle

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,4 Služby na hotelu odpovídají ceně, jsou zatím kvalitní nicméně hotel působí dojmem, že je na úpadku (majiteli vzhledem k věku dochází elán...

  • 7 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Služby na hotelu odpovídají ceně, jsou zatím kvalitní nicméně hotel působí dojmem, že je na úpadku (majiteli vzhledem k věku dochází elán k renovaci údržbě - např svěla bez žárovek a krytů na pokoji, zavřený obchod se suvenýry, na recepci dělají číšníci takže tam věčne nikdo neni atd.) , i přesto hotel působí příjemným (rodinným) dojmem. Jinak než německy se na hotelu prakticky nedomluvíte. Veškerý servis který poskytnula CK bylo zarezervování pokojů ( což mi za rozdílnou cenu (marži CK) o 7000 Kč na 5 nocí vyšší pro dva příjde neskutečně slabé) , žádná nabídka výletů ani žadné tipy, při dotazech jen obecné věci co si najdete na mapě - hotel je daleko , objednejte si taxi. Ve čtvrtek zaplaceno voucher na ubytování přišel z CK až v pondělí ( 18hodin před odjezdem). Tudíž stylem udělej si sám. Plánujeme už další dovolenou v AT ,ale raději 6000 ušetříme a hotel objednáme sami - služby budo na stejné úrovni jako u CK. Zobrazit celou recenzi

Strava
Super domácí kuchyně, podobná té naší.

Služby hotelu
Absence ochoty personálu zapůjčit kola ( jak je uvedeno popisu zájezdu) odpověď typu - no to bych se musel domluvit se šéfem.

Pláž
Hotel vzdálenější od městecka - cca 35 min procházkovým tempem. Transfer k vlakovému nádraží 12€.

Ondřej Turecký, 15.08.2017, Datum pobytu: 24.7. - 29.7.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Dachstein West, Hotel: Gasthof Torrenerhof

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

2 fotografie

Celkem: 10 Pěkný rodinný hotel s výbornou kuchyní.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Pěkný rodinný hotel s výbornou kuchyní. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Úžasný výhled z balkonu na okolní hory.

Strava
Večeře excelentní:-)

Služby hotelu
Služby odpovídaly rakouské kvalitě, prostě perfektní.

Pláž
Okolí Obergurglu je úžasné, spoustu možností výletů a chození po horách.

Karel M., 14.08.2017, Datum pobytu: 4.8. - 11.8.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Tyrolsko, Hotel: Hotel Alpenaussicht

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Skvělé

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Skvělé Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Přesně podle představ, výborné, čisté.

Strava
Vynikající. Jen jsme odháněli dotěrné mouchy.

Služby hotelu
Skvělé, lidé ochotní i bez znalosti řeči

Pláž
nebyla součástí :)

Lenka H., 14.08.2017, Datum pobytu: 4.8. - 11.8.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Dachstein West, Hotel: Gasthof Kirchenwirt

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Naprostá spokojenost !!!

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Naprostá spokojenost !!! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj mêl starší vybavení, ale jinak čistý, takže spokojenost.

Strava
Jídlo bylo vynikající a bylo ho až příliš - večeře o čtyřech chodech, snídaně také velmi dobré.

Služby hotelu
Ok

Simona Sonnkova, 14.08.2017, Datum pobytu: 4.8. - 11.8.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Kaprun / Zell am See, Hotel: St. Florian

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,6 Malý rodinný penzion na konci obce Kaprun. Není to zrovna nějaký "TOP" penzion v Kaprunu a jak se říká neoslní ale ani neurazí, obsluha...

  • 7 Ubytování
  • 6 Strava
  • 6 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Malý rodinný penzion na konci obce Kaprun. Není to zrovna nějaký "TOP" penzion v Kaprunu a jak se říká neoslní ale ani neurazí, obsluha příjemná, čisto, útulno, ale pokud někdo chce něco lepšího, tak je zde spousta jiných možností, ale taky i za jiné peníze. Ale celkově palec nahoru. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Při příjezdu nás přivítaly dvě starší dámy (pravděpodobně majitelka a druhá, která vše zařizuje a obsluhuje v jídelně). Jinak ale chybí absolutně nějaká recepce, či služba na recepci. Vše se odehrává v jídelně, nebo mezi dveřmi mezi jídelnou a kuchyní. Pokoj čistý, útulný, vybavený sociálním zařízením (WC, sprchový kout, umyvadlo), na pokoji TV (z českých programů pouze ČT24, ale aspoň něco víte o dění u nás doma). Odkládací prostory - skříně a skříňky jsou dostačující, ale pouze u vestavěné trojdílné skříni v chodbičce by mohla být jedná část s policemi (celá skříň je na věci na ramínka s jednou nebo dvěma horními policemi). Absence chladničky!!! Pokud máte nějaké své potraviny, které potřebují do chladničky, tak nelze ani v centrální kuchyni či jídelně. Je vhodné si s sebou vzít si nějaký ponorný vařič nebo malou rychlovarnou konvici a hrnek, kdyby jste chtěli uvařit si na pokoji kávu (pokud si jí přivezete), nepodařilo se mě zjistit jestli je možné si dole v kuchyni kávu dát, protože jsem tam nikoho nenašel. Wifi je v penzionu, heslo dostanete od obsluhy a bezproblémové přihlášení. Parkování je možné jak před penzionem, kde je 5 – 6 míst, tak i za penzionem, kde je dalších 5 míst. Penzion, ačkoliv je na konci obce, tak je u silnice vedoucí na Zell am See a je zde docela silný provoz.

Strava
Snídaně formou bufetu – výběr různých salámů, šunky, sýrů, vajíčka, zelenina, pomazánky, máslo, paštiky, buchty, müsli, lupínky, jogurty, marmelády, pečivo, ovoce, k pití džus, mléko, voda, kakao, kafe. Dostačující.

Večeře – 4 chody – předkrm, polévka, hlavní jídlo, zákusek a jeden nápoj na osobu (pivo, víno, džus).

Můžete si dát i další nápoj, ale bohužel nikde se nedozvíte nápojový lístek a ani ceny, teda pokud neumíte německy a nedomluvíte se s obsluhou. Večeře začíná v 18.30 a připravte se, že v jídelně strávíte 1,5 hodiny, protože tam běhá jedna paní, a i když docela kmitá, tak nejde to tak rychle, ale zas jedno jídlo vám slehne a pak dáte další. Zase to je takové v poklidu v pohodě. Kdo má rád větší porce přílohy (rýže, brambory, knedlík atd.) bude zklamán, ale za to maso je větší porce. Jak jsem již psal, nápojový či jídelní lístek budete hledat stěží. Dozvědět se co bude k večeři je malý zázrak. A tak když usednete ke stolu, jsou všechny chody jedním velkým tajemstvím a překvapením šéfa kuchyně. Připravte se, že oblibou v kuchyni jsou omáčky různého typu a složení snad ke každému hlavnímu jídlu.

Celkové hodnocení stravy: snídaně dle chuti, jak je libo, a večeře za mě byly chutné a obsluha se snažila, ale je to subjektivní názor mé osoby. Někomu by to třeba nemuselo chutnat.

Služby hotelu
Pozor, tento penzion není partnerem velmi výhodné letní karty „Summercard Zell am See-Kaprun“. Pouze dostanete vyplnit příjezdové doklady a k tomu dostanete „Guest card“, která však má pouze 10% slevy na některé aktivity (bazén, výlet lodí, lanovku na Kitzsteinhorn atd.). Summercard má tyto aktivity zdarma, ale hotel, či penzion musí být partnerem, což Trauner není. Otázkou je zdali zaplatit cenu tohoto penzionu a nemít kartu a aktivity si uhradit sám nebo si zaplatit podstatně více za jiný hotel s kartou. To si musí každý spočítat sám.

Petr Kopecký, 14.08.2017, Datum pobytu: 4.8. - 11.8.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Kaprun / Zell am See, Hotel: Trauner

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Trauner 10 fotografií

Celkem: 8,2 spokojen

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
spokojen Zobrazit celou recenzi

Anonym, 07.08.2017, Datum pobytu: 19.7. - 26.7.2017
Oblast: Rakousko Rakousko, Korutany, Hotel: Lavendel

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622