Recenze hotelů
Rakousko

Napište svou recenzi

Celkem: 10 Od ubytování, přes stravu a ochotu personálu až po celkovou vybavenost hotelu bylo vše na čistou jedničku s hvězdičkou. Určitě všem...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Od ubytování, přes stravu a ochotu personálu až po celkovou vybavenost hotelu bylo vše na čistou jedničku s hvězdičkou. Určitě všem doporučujeme. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování v krásném menším hotelu s plně českým personálem bylo naprosto perfektní. Pokoje čisté, útulné a veliké akorát.

Strava
Strava polopenzí. Jídlo výborné a bohatě dostačující. Snídaně formou švédských stolů, k večeři výběr ze dvou teplých jídel, které bylo potřeba si vybrat již při snídani.

Služby hotelu
Ochotný a vstřícný personál. V hotelu zdarma přístupné wellness s několika saunami a relaxačními prostory a také menší posilovna s několika moderními stroji. Solárium za poplatek jsme ani nestihli využít.

Petr Loos, 14.04.2019, Datum pobytu: 10.3. - 14.3.2019
Oblast: Rakousko Rakousko, Kaprun / Zell am See, Hotel: St. Florian

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

1 fotografie

Celkem: 10 Skvělá zimní dovolená, v létě to musí být super místo pro cyklisty, rodinný hotel, vynikající jídlo (!)

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Skvělá zimní dovolená, v létě to musí být super místo pro cyklisty, rodinný hotel, vynikající jídlo (!) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Nový prostorný pokoj se skvělou koupelnou a balkonem, výborná lokalita poblíž Kitzbühlu, skibusem buď 1 zastávku k nejbližší lanovce nebo do 15 min u Hahnenkammu, celkově skvělé služby

Strava
Určitě doporučujeme polopenzi, jídlo bylo skvělé, úžasné tyrolské speciality, k večeři 5-chodové menu, domácí výroba (majitel si peče vlastní chleba, domácí je i sladké pečivo, O/N oats k snídani, freshe, které si sami můžete namixovat z širokého výběru čerstvého ovoce a zeleniny), všechno čerstvé s důrazem na "fit" a zdravou stravu (název hotelu "lifesport" je přesný), ale z široké nabídky si vybere určitě každý

Služby hotelu
Perfektní servis, přímo v hotelu si lze zakoupit skipassy, pěkná sauna, v okolí turistické trasy, zastávka skibusu přímo před hotelem

Hana P., 13.04.2019, Datum pobytu: 31.3. - 4.4.2019
Oblast: Rakousko Rakousko, Tyrolsko, Hotel: Lifesport

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Velmi příjemný hotel se skvělými službami.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Cena
  • 10 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Velmi příjemný hotel se skvělými službami. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vkusně zařízené pokoje.

Strava
Exceletní kuchař s úžasnými nápady. Jídlo bylo skvělé, zvláště pak večeře.

Služby hotelu
Restaurace i wellness služby jsou na velmi dobré úrovni.

Sjezdovky
Sjezdovky jsou upravené, bohužel kvalita úpravy není úplně skvělá. Už po 10té hodině jsou na některých částech nerovná místa. Myslím že to souvisí s nedostatečnou úpravou rolbou.

Počty lanovek jsou dostačující a čekací doby jsou obvykle velmi krátké.

Michal Malý, 12.04.2019, Datum pobytu: 6.4. - 9.4.2019
Oblast: Rakousko Rakousko, Stubaital, Hotel: Almhof

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 4 Lyžování bylo skvělé, co nás ale velmi zklamalo bylo ubytování.

  • 1 Ubytování
  • 4 Strava
  • 5 Cena
  • 9 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Lyžování bylo skvělé, co nás ale velmi zklamalo bylo ubytování. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Místo do penzionu nás šoupli do nějakého starého baráku, kde to páchlo zatuchlinou, starý nábytek, postele vrzaly tak, že se na nich nedalo spát a ještě k tomu byl náš pokoj průchozí s vedlejším pokojem. Sprcha byla na chodbě a zabudovaná hned za dveřmi, takže jsme si ani neměli kam dát boty.

Strava
K večeři byla vždy polévka, předkrm, hlavní jídlo a dezert, takže jsme se najedli dobře, hlad jsme neměli.

Služby hotelu
Obsluha byla milá.

Sjezdovky
Lyžování naprosto super, není co vytknout.

Anonym, 10.04.2019
Oblast: Rakousko Rakousko, Kaprun / Zell am See, Hotel: Penzion Unterwirt

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Super zájezd, mohu jen doporučit

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Cena
  • 10 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Super zájezd, mohu jen doporučit Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Odpovídá popisu

Strava
Dle popisu, velký výběr snídaní

Služby hotelu
Dle popisu dostačující

Sjezdovky
Super, upravené

Anonym, 09.04.2019, Datum pobytu: 5.4. - 6.4.2019
Oblast: Rakousko Rakousko, Kaprun / Zell am See, Hotel: Penzion JHA

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6 Dovolená podle očekávání

  • 6 Ubytování
  • 6 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená podle očekávání Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Jedná se o starší dům se 4 apartmány. Klid, čisto.

Strava
Ubytování bez stravování

Služby hotelu
Ubytování podle očekávání. Velkou výhodou je blízkost lanovek. Nevýhodou je nutnost si pro pobyt vše

( mimo povlečení) vzít s sebou a to včetně toaletního papíru, což může zaskočit. Není problém vše dokoupit, obchod cca 300m. Dále může být pro někoho problém převážně telefonický kontakt s majitelkou, která ale mimo němčiny ovládá i angličtinu a je velmi příjemná.

Vítězslava R., 08.04.2019, Datum pobytu: 25.3. - 1.4.2019
Oblast: Rakousko Rakousko, Flachau, Hotel: Ferienhaus Grabenbauer

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,4 Pobyt sa nám páčil,chceli by sme sa ešte vrátiť.Výborné podmienky na skvelú lyžovačku, každý si môže vybrať.

  • 7,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 7 Cena
  • 9 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Pobyt sa nám páčil,chceli by sme sa ešte vrátiť.Výborné podmienky na skvelú lyžovačku, každý si môže vybrať. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Malý útulný hotel vhodný aj pre rodiny s deťmi aj pre tých ktorý hladajú oddych a klud.

Strava
Možností stravovania je dosť ale treba rátať s vyššími cenami.

Sjezdovky
Zjazdovky sú skvelé,upravené.

Jana, 08.04.2019, Datum pobytu: 23.3. - 26.3.2019
Oblast: Rakousko Rakousko, Ischgl / Kappl, Hotel: Bel Ami

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Dostupný a velmi pěkný čistý hotel.

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dostupný a velmi pěkný čistý hotel. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Jednoduchý, čistý a pěkný pokoj, prostorná koupelna

Strava
výborná strava a milý personál, všeho dostatek

Služby hotelu
Kvalifikovaný a milý personál, nemáme žádný důvod cokoli vytknout, doporučujeme!

Stanislava Hrstková, 08.04.2019, Datum pobytu: 31.3. - 4.4.2019
Oblast: Rakousko Rakousko, Kaprun / Zell am See, Hotel: St. Florian

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,6 Lokalita vyborna. Vadilo mi, ze v penzionu se vsude kouri. Nedalo se mi dychat. Skoda, ze cestovka mi neupozornila, ze penzion je urceny...

  • 3 Ubytování
  • 4 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Lokalita vyborna. Vadilo mi, ze v penzionu se vsude kouri. Nedalo se mi dychat. Skoda, ze cestovka mi neupozornila, ze penzion je urceny pro kuraky. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovani slusne. Trochu nam byla zima. Ubytovali jsme v rohu na konci chodby. Nejhorsi je, kour ze cigaret se dostal z prizemni do druheho patra do pokoje. Tak nam nasmradlo i ciste obleceni. To bylo hodne nejprijemne.

Strava
Obycejna strava. Neco se opakovalo. Skoda, ze stravy nebyly mistni speciality. Zeleniny bylo dost.

Služby hotelu
Majitelka je prijemna. Stary a udrzovany penzion. Skoda kuracky. Bowling nefunkcni.

Bedrich Broz, 04.04.2019, Datum pobytu: 8.3. - 12.3.2019
Oblast: Rakousko Rakousko, Kaprun / Zell am See, Hotel: Penzion Unterwirt

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 8,6 Za málo peněz hodně muziky :)

  • 8,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Za málo peněz hodně muziky :) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Čistý pokoj s pohodlnou postelí.

Strava
Polopenze. Snídaně lehce jednotvárné, chyběla zelenina a ovoce a káva by mohla být lepší. Večeře se skládaly z polévky, hlavního chodu, míchaných salátů a výběru dezertů. Došlo i na Wienerschnitzel :)

Služby hotelu
K dispozici vířivka, wellness a lyžárna.

Veronika P., 04.04.2019, Datum pobytu: 28.3. - 31.3.2019
Oblast: Rakousko Rakousko, Kaprun / Zell am See, Hotel: Lukashansl

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)