Recenze hotelů
Polsko

Napište svou recenzi

Celkem: 10 Bylo skvěle, personál sama ochota, jídla výborná a velké množství, hotel čisťounký. Jediná menší chybička, že ve vířivce byla poměrně...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Bylo skvěle, personál sama ochota, jídla výborná a velké množství, hotel čisťounký. Jediná menší chybička, že ve vířivce byla poměrně studená voda. Na posezení a uvolnění svalů po celodenním chození to nebylo. Bohužel nám nepřálo počasí na túry, ale i tak bylo kam jít a na co koukat. Zobrazit celou recenzi

Martina, 23.03.2020, Datum pobytu: 5.3. - 8.3.2020
Oblast: Polsko Polsko, Hotel: Kudowa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,2 Hotel jsme vybrali, abychom si užili rodinnou dovolenou s malou dcerou. Dle fotek a popisu na stránkách hotelu zde mají krásné dětské...

  • 4,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 5 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
Hotel jsme vybrali, abychom si užili rodinnou dovolenou s malou dcerou. Dle fotek a popisu na stránkách hotelu zde mají krásné dětské koutky, programy pro děti, kinosál, atd. Realita je taková, že se jedná o jiné 2 místnosti - v jedné jsou obří rozbité šachy, pár kostek, houpačka a žíněnka, kinosál nemají - tedy alespoň dle recepční. V místnosti není okno. Druhá místnost je s prolejzačkou a skluzavkou do balónků.

Recepční jsou naprosto neochotné, chtějí mluvit pouze polsky, anglicky uměla jen 1 recepční. Česky nerozumějí - zajímavé je, že ostatní personál - číšníci a pokojské ano.

Pokoje jsou velice hlučné - hluk jde z chodeb, ale i z venčí, kde je celou noc slyšet čističku bazénu i přes zavřené okno.

Vodní park je v pořádku. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje jsou velice hlučné - hluk jde z chodeb, ale i z venčí, kde je celou noc slyšet čističku bazénu i přes zavřené okno. Pod dveřmi jsou veliké škvíry.

Strava
Strava byla nejlepší složkou celého pobytu - sice není výběr jako na fotkách, ale jídlo výborné, kvalitní a velice ochotní číšníci, kuchaři.

Služby hotelu
Pracovníci recepce jsou nepříjemní, neochotní a nechtějí komunikova jinak, než Polsky.

Pláž
Kvalita vody v bazénu byla v pořádku.

Filip P., 05.03.2020, Datum pobytu: 1.3. - 4.3.2020
Oblast: Polsko Polsko, Hotel: Verde Montana

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,8 Na výlety po okolí dobré startovací místo.

  • 5,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 7 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Na výlety po okolí dobré startovací místo. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel čistý i pokoje. Ale část pro wellnes konkrétně sauna a bazén s vyrivkou zanedbané. Nikdo nekontroluje dodržování hygieny. V sauně plíseň a do výřivky můžete i v trenkách.

Strava
Jídla dost. Vybere si každý.

Služby hotelu
Celkově byli ochotni s námi hned řešit každý problém.

Pláž
Není

Jana S., 04.03.2020, Datum pobytu: 18.10. - 20.10.2019
Oblast: Polsko Polsko, Hotel: Buczyński Medical & Spa (Świeradów Zdrój)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6 Hotel jsme navštívili cca před 15-ti léty (bez ubytování) a hotel se nám líbil. Tentokrát jsme byli trochu zklamáni, hotel už působil...

  • 7 Ubytování
  • 4 Strava
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Hotel jsme navštívili cca před 15-ti léty (bez ubytování) a hotel se nám líbil. Tentokrát jsme byli trochu zklamáni, hotel už působil zastarale. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
dtto

Strava
Průměrná

Služby hotelu
Personál chladný, nebyl moc příjemný. Asi jsme ze zahraničí zvyklí na jiný přístup. (v lednu jsme např. byli na Tenerife - vše bylo skvělé, personál velice vstřícný).

Sportovní náplň kurzu
Vodní svět - super.

Jiřina Juchelková, 29.02.2020, Datum pobytu: 22.2. - 24.2.2020
Oblast: Polsko Polsko, Hotel: Gołębiewski (Wisla)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Lázeňské místo na klid a pohodu v měsíci únoru

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Lázeňské místo na klid a pohodu v měsíci únoru Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Krásné místo

Strava
Hlady jsme vážně netrpěli při plné penzí

Služby hotelu
Dostačující komunikace v polštině

Pláž
Místo pláže kavárna s živou hudbou

Radek Zachariáš, 19.02.2020, Datum pobytu: 14.2. - 16.2.2020
Oblast: Polsko Polsko, Hotel: Zameczek

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Líbilo se nám tam moc, skvělé umístění hotelu ... na kolonádu pěšky minuta. Určitě se vrátíme.

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Líbilo se nám tam moc, skvělé umístění hotelu ... na kolonádu pěšky minuta. Určitě se vrátíme. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
To bylo jediné mínus ... měli jsme zaplacený pokoj superior a dostali standart, prý žádný superior nebyl volný.

Strava
Skvělé, není co vytknout.

Služby hotelu
Na tak velký hotel, který byl o valentýnském víkendu plně obsazený, je ve wellness velmi málo lehátek. Slovy deset !

Pláž
Hotel nemá pláž ...

Lucie Machačková, 19.02.2020, Datum pobytu: 14.2. - 16.2.2020
Oblast: Polsko Polsko, Hotel: Buczyński Medical & Spa (Świeradów Zdrój)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Výkendový pobyt splnil očekávání.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 6 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Výkendový pobyt splnil očekávání. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Skvělé.

Strava
Výborna

Anonym, 12.02.2020, Datum pobytu: 7.2. - 9.2.2020
Oblast: Polsko Polsko, Hotel: Adam (Kudowa)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 2,6 Byli jsme po třetí v tomto hotelu, ale kvalita rapidně padá dolů. Ubytování děsný, prý máme smůlu že na nás vyšel holo pokoj. Nebylo...

  • 1 Ubytování
  • 9 Strava
  • 1 Okolí
  • 1 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme po třetí v tomto hotelu, ale kvalita rapidně padá dolů. Ubytování děsný, prý máme smůlu že na nás vyšel holo pokoj. Nebylo vybaveno jak slíbili. Byla nám nabídnuta náhrada - menší doplnění a NIC. Velmi neochotní. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Moc špatný. Pokoj děsný

Strava
Strava byla odpovídající a chutná

Služby hotelu
špatné

Ivana Pilc Procházková, 09.02.2020, Datum pobytu: 7.2. - 9.2.2020
Oblast: Polsko Polsko, Hotel: Adam (Kudowa)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Hotel velmi komfortní. Perfektní pobyt se skvělými službami. Velmi dobré propojení ubytování a přechod koridorem do wellness části. Bylo...

  • 9,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Hotel velmi komfortní. Perfektní pobyt se skvělými službami. Velmi dobré propojení ubytování a přechod koridorem do wellness části. Bylo možné přejít z pokoje jen v županu a plavkách. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj velmi pěkně vybaven, včetně luxusní sanity, vše čisté. Krásný výhled na krajinu i propojení s wellness částí. Viděli jsme kolik lidí je v bazénu, i obou vířivkách.

Strava
Na vynikající úrovni, velmi pestrá,čerstvá a chutná. Polopenze byla dostačující, nebyla nouze, při snídaních a večeřích žádné přejídání.

Služby hotelu
Využili jsme připlacení masáže, který byla skvělá ( lávové kameny a aroma-olejová, ta mohla být vzhledem k ceně

pobytu i její součástí) Ale na štěstí pobyty v bazénu, solné jeskyni,sauně a vnitřní i venkovní vířivce byly časově neomezené, takže příjemné

Jaroslav Kozák, 22.01.2020, Datum pobytu: 12.1. - 15.1.2020
Oblast: Polsko Polsko, Hotel: Medi Spa Bialy Kamien

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Dovolená předčila mé očekávání. Tři noci s polopenzí (9. - 12. 1. 2020) v krásném a příjemném hotelu s vánoční výzdobou a příjemnou...

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená předčila mé očekávání. Tři noci s polopenzí (9. - 12. 1. 2020) v krásném a příjemném hotelu s vánoční výzdobou a příjemnou obsluhou. Možnost ubytování od 15 hodin, vyklizení pokojů v den odjezdu do 11 hod. Naše první a věřím, že ne poslední dovolená v tomto hotelu. Personál příjemný, ochotný, vše naprosto dokonalé. Vše co je nafoceno k tomuto hotelu se shoduje s realitou.

V našem případě příjezdová cesta k hotelu byla v rekonstrukci - blátivá. Parkování u hotelu pouze v omezeném množství, ale další parkovací plocha pro hotelové klienty je vpravo za rohem - naprosto bez problémů. Ubytovací poplatek bylo nutné platit v hotovosti, ale stačilo až na konci pobytu. V okolí hotelu je mnoho směnáren - Kantorů. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj 2 + 1 standard s pohodlným křeslem, židlí a dvěma taburety, malý vlastní balkon. Sociální zařízení se sprchovým koutem a WC, vybaven vestavným vysoušečem vlasů. Na pokoji televize (bohužel české TV programy nefunkční, zřejmě z důvodu změny vysílání, ale nám to nevadilo), WIFI připojení, lednička, konvice, skleničky, porcelán. Instantní káva, čaj a voda na jeden den v ceně. K dispozici osuška, ručník a osuška + župan a jednorázové přezůvky (ne vhodné do bazénu) pro wellness.

Strava
Stravování formou bufetu - na snídani několik druhů uzenin a sýrů, pomazánky, máslo, sádlo se škvarky, zelenina, ovoce, moučníky, cereálie, v teplém pultu - vajíčka, párky, klobásky, vafle, lívance, několik druhů chleba a pečiva. Nápoje - 2 kávové automaty s několika druhy nápojů, mletá káva k přípravě turecké kávy,několik druhů zeleného, bylinkového a ovocného sáčkového čaje, mléko teplé i studené, ve džbáncích asi 3 druhy nápojů. Všechno jídlo je průběžně doplňováno, nestalo se, že by něco chybělo. Určitě si vybere každý dle své chuti.

Večeře také formou bufetu, polévka většinou se zeleninou, ale vždy naprosto teplá a chutná ne žádná voda.Teplý pult - vařené brambory, těstoviny, smažené kuřecí řízečky, špíz, dušená ryba, žebírko, saláty - přílohy - mrkvový salát, žampionový salát, zelný salát, ... K dispozici ve džbánku voda s citronem. K dokoupení další nápoje. Vše skvěle dochuceno, upraveno.

Služby hotelu
K dispozici služby hotelu od 8 do 20 hod - herna pro děti vedle vstupní haly, v suterénu spa centrum - bazén s možností proudů a dvěma masážními lehátky, dvě vířivé vany, parní sauna. Relaxační centrum vybavené polohovatelnými sedačkami s vlastní televizní obrazovkou, tlumeně osvětleno s výhledem na bazén - skvělé místo k případnému odpočinku. Za úplatu možnost dvou finských saun, solární jeskyně, masáže. Do spa centra z pokoje v županu výtahem, naprosto skvělé bez nutnosti převlékání, ukládání svršků.

Marie, 15.01.2020, Datum pobytu: 9.1. - 12.1.2020
Oblast: Polsko Polsko, Hotel: Adam (Kudowa)

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)