Recenze hotelů
Polsko

Napište svou recenzi

Celkem: 9 Boli sme veľmi spokojní.

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Boli sme veľmi spokojní. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Izba bola čistá, útulná. Mala iba jednu chybu, okno bolo na železničnú trať. Veľkou výhodou ubytovania je, že hotel sa nachádza blízko centra mesta.

Strava
Raňajky v hoteli poskytovali dostatočný výber, všetko bolo čerstvé a chutné v dostatočnom množstve. V priebehu dňa nie je problém najesť sa kdekoľvek v meste, dať si kávu a podobne

Služby hotelu
Personál príjemný, ochotný poradiť.

Jana Košútová, 04.12.2021, Datum pobytu: 26.11. - 28.11.2021
Oblast: Polsko Polsko, Krakov, Hotel: Alexander II.

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 10 super

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
super Zobrazit celou recenzi

Ubytování
super

Strava
rybí speciality všeho druhu. naprostá spokojenost

Služby hotelu
super

Milan M., 17.11.2021, Datum pobytu: 12.11. - 14.11.2021
Oblast: Polsko Polsko, Sudety, Hotel: Gołębiewski (Karpacz)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 Celkově velmi dobré, ale CK nám zajišťovala pouze ubytování v hotelu.

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Celkově velmi dobré, ale CK nám zajišťovala pouze ubytování v hotelu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel je moderní, vkusně zařízený a veškeré prostory jsou velmi čisté. V tom není žádný problém. Vzhledem k roční době a charakteru počasí však byl určitý problém s intenzitou topení. Moji spolucestující bydleli ve velkém rohovém pokoji ve 3. patře a tam byla první noc vyloženě zima. V mém menším pokoji také ve 3. patře sice nebylo žádné horko, ale tepelné podmínky tam byly ještě akceptovatelné. Na přání mých spolucestujících jim byl pokoj vyměněn za menší v první patře. Zde už byly tepelné podmínky přijatelné.

Strava
Měli jsme pouze snídaně a ty byly po všech stránkách vynikající a velmi rozmanité.

Služby hotelu
První večer jsme využili tureckou parní lázeň a whirlpool. Whirlpool bez problémů, parní lázeň mohla být přece jen o něco teplejší.

Pláž
Vzhledem k roční době (konec října) jsme pláž nevyužívali, ale navštívili jsme ji a myslím, že je velmi čistá a na vysoké úrovní.

Jan Hřích, 03.11.2021, Datum pobytu: 28.10. - 31.10.2021
Oblast: Polsko Polsko, Baltské moře, Hotel: Bartan Gdańsk Seaside

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 4,4 Hotel má dobré zázemí a místo ( je blízko moře). Denní recepční byla velmi milá a ochotná. Je čistý. Problém má ale v tom, že na konci...

  • 1 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Hotel má dobré zázemí a místo ( je blízko moře). Denní recepční byla velmi milá a ochotná. Je čistý. Problém má ale v tom, že na konci října, když teplota vzduchu je 5 stupňů, tak od 14 hodin dne se přestalo topit. A tak se netopilo celou noc. Byla hrozná zima a nedalo se spát v čepici a svetry. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování je hezké, ale jen v létě, protože v zimě se tady netopí ani večer ani v noci. Je hrozná zima a nedá se spát.

Strava
Výborná a pestrá nabídka.

Služby hotelu
Denní recepční je velmi milá a ochotná. Mluví polsky a anglicky. Mají dobrou saunu a Whirlpool. Je Wi-Fi zdarma.

Pláž
Pláž čistá, moře také.

Anonym, 29.10.2021, Datum pobytu: 28.10. - 31.10.2021
Oblast: Polsko Polsko, Baltské moře, Hotel: Bartan Gdańsk Seaside

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9 Dobrá lokalita pro výlety.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dobrá lokalita pro výlety. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Odpovídalo 4* hotelu.

Přímo v centru u pláže.

Strava
Dostatek výběru.

Služby hotelu
Každý den úklid, málo parkovacích míst.

Pláž
Dlouhá, písčitá.

Anonym, 04.10.2021, Datum pobytu: 25.9. - 1.10.2021
Oblast: Polsko Polsko, Baltské moře, Hotel: Aurora Family and Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Perfektní, jako vždy - byli jsme zde již pětkrát a to asi hovoří za vše.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Perfektní, jako vždy - byli jsme zde již pětkrát a to asi hovoří za vše. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Krásné, tentokrát jsme dostali pokoj s výhledem na Sněžku.

Postele velmi pohodlné.

K dispozici je malá lednička, rychlovarná konvice + příslušenství pro přípravu kávy nebo čaje.

Check out je ve 12:00 hodin, pokud pokoj není druhý den obsazený, na recepci vám check out prodlouží do 16:00 hodin včetně vstupu do aquaparku :-) Bylo krásné počasí, tak jsme prodloužení využili.

Strava
Polopenze - bohatý bufet, každý si vybere to, co má rád... K dispozici stále voda, postmix nápoje a káva.

Ostatní - pivo, víno....je možné zakoupit

Služby hotelu
Aquapark Tropikana

Pláž
x

Zdenka S., 30.09.2021, Datum pobytu: 25.9. - 27.9.2021
Oblast: Polsko Polsko, Sudety, Hotel: Gołębiewski (Karpacz)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Golebiewski 3 fotografie

Celkem: 7 S pobytem v uvedeném hotelu jsem byla částečně spokojená.

  • 8 Ubytování
  • 5 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
S pobytem v uvedeném hotelu jsem byla částečně spokojená. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel i pokoje jsou zařízené v zámeckém stylu, na pokoji však nebyla lednice a varná konvice, které ve většině hotelů již jsou.

Strava
Strava byla velice chutná, na výběr však byla vždy jen jedna příloha a to 2x brambory a 1x bramborová kaše. Chyběla nám k tomu na výběr rýže nebo těstoviny.

Soňa, 13.09.2021, Datum pobytu: 6.9. - 9.9.2021
Oblast: Polsko Polsko, Hotel: Adam (Kudowa)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Super dovolena

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Super dovolena Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj čistý vše ok, neuklizi každý den ani nemění ručníky,ale to nám nevadilo

Strava
Stravování formou bufetu, Velký vyber

Služby hotelu
K dispozici bazén a sauna,na recepci nemluví anglicky,parkování k dispozici u hotelu za poplatek,ale dalo se parkovat vedle hotelu zadarmo

Pláž
Písečná Plaz asi 750m od hotelu

Magdalena Velasová, 13.09.2021, Datum pobytu: 6.9. - 10.9.2021
Oblast: Polsko Polsko, Baltské moře, Hotel: Mona Lisa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Velká spokojenost. Jen personál na recepci by mohl umět anglicky.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Velká spokojenost. Jen personál na recepci by mohl umět anglicky. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje byly pěkné a čisté.

Strava
Snídaně a večeře formou bufetu, velký výběr, dobré jídlo.

Služby hotelu
Hotel nabízí wellness, které bylo pěkné a čisté.

Pláž
Pláž nebyla od hotelu daleko, pláže jsou písčité, pěkné. Akorát voda v moři nebyla nejčistší, oproti jiným místům které jsme v Polsku navštívili.

Anonym, 10.09.2021, Datum pobytu: 1.9. - 7.9.2021
Oblast: Polsko Polsko, Baltské moře, Hotel: Król Plaza Spa & Wellness

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5 Cestovní kancelář uvádí, že hotel je 200 metrů od pláže. To je sice pravda, ale bohužel je v jezeře zákaz plavání, protože se jedná o...

  • 4 Ubytování
  • 9 Strava
  • 4 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Cestovní kancelář uvádí, že hotel je 200 metrů od pláže. To je sice pravda, ale bohužel je v jezeře zákaz plavání, protože se jedná o oblast NP. Nepovažuji tedy za korektní tuto informaci vůbec uvádět. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl vybaven dostatečně. Velmi chyběla lednice. Úklid na pokoji velmi podprůměrný. Pod postelí byly zbytky jídla. Celkové koberec nebyl podle našeho názoru vysáván. Za celou dobu pobytu (9 nocí) nám nebyly ani jednou vyměněny ručníky, doplněn toaletní papír ani převlečeny postele. V koupelně chyběla předložka a sprchový závěs.

Strava
Snídaně dobré. Výběr dostatečný.

Služby hotelu
V podstatě žádné služby jsme kromě parkování a zaplacených snídaní nevyužili.

Pláž
“Pláž” byla vzdálena cca 200 metrů, se zákazem koupání. Velké zklamání.

Eva K., 26.08.2021, Datum pobytu: 4.8. - 14.8.2021
Oblast: Polsko Polsko, Hotel: Łebsko

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 fotografie