Recenze hotelů
Polsko

Napište svou recenzi

Celkem: 9.8 Hotel doporučuji.

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Hotel doporučuji. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování super, čisté, denně úklid.

Strava
Strava pestrá, jen mohl být větší výběr z příloh. Nápoje v ceně , super dětský bufet.

Služby hotelu
Služby na skvělé úrovni, ochotný personál.

Ivana R., 08.08.2022, Datum pobytu: 30.7. - 4.8.2022
Oblast: Polsko Polsko, Baltské moře, Hotel: Interferie Medical SPA

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Hotel v pohodě

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Hotel v pohodě Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj čistý a pěkný

Strava
Bohata

Služby hotelu
Kuželky kulečník pingpong bazén solná jeskyně vyhřívka sauna ...

Pláž
Čistá hlava na hlavě

Ondřej, 04.08.2022, Datum pobytu: 26.7. - 1.8.2022
Oblast: Polsko Polsko, Baltské moře, Hotel: Wolin

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7.8 Zájezd jsme si užili. Poprvé na Baltu. Určitě se vrátíme.

  • 7 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Zájezd jsme si užili. Poprvé na Baltu. Určitě se vrátíme. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj, čistota, služby ok. Jen společný balkon (terasa) nám nevyhovoval.

Strava
Snídaně super. Večeře milé překvapení. Do té doby jsme polskou kuchyni neznali.

Služby hotelu
Ok

Pláž
Pláž písčitá, poměrně čistá, dost velká, takže větší množství lidí nevadilo. Kiosky funkční. Voda super

Pavel K., 04.08.2022, Datum pobytu: 23.7. - 30.7.2022
Oblast: Polsko Polsko, Baltské moře, Hotel: Passat

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Hotel předčil mé očekávání. Vše naprosto v pořádku, čisto a poměrně klid, i když byl pravděpodobně plně obsazen.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Hotel předčil mé očekávání. Vše naprosto v pořádku, čisto a poměrně klid, i když byl pravděpodobně plně obsazen. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Dvoupokojové studio pro 4-členou rodinu - TV, trezor, lednice, fén, hygienické potřeby, a také rychlovarná konvice, hrnky, skleničky, 4 vody, čaje a rozpustná káva, ve skříni jsme našli i 2 plážové ohrádky proti větru. Tento pokoj však neměl balkon, takže jsme měli menší problém se sušením mokrých věcí. Do rána nám i tak vše uschlo.

Strava
Jídlo výborné, vše dobře ochuceno. U snídaně, mimo jiné, hodně ovoce, sýrů, uzenin. Voda, džusy, káva, čaj.

Večeře různé, ne moc masa, spíše uzeniny a studené rolády apod., rybí saláty na různé způsoby, sýry, hodně zeleniny, 1x v týdnu grilování. I u večeře byly nápoje - voda, džusy, čaj a na každý den voucher do baru na 1 drink (pivo, víno nebo nealko). Jediné nepatrné mínus bylo, že u večeře nebylo ovoce ani žádné dezerty, na co jsme zvyklí z jiných destinací. Ale není to vlastně nutné.

Služby hotelu
V hotelu jsme využívali akorát bazén a vířivku, vždy večer. Jinak tam bylo v nabídce mnoho dalších služeb. My jsme trávili čas spíše venku na pláži.

Pláž
Pláž písečná, dlouhá, široká, dostupná asi 600 m příjemnou procházkou od hotelu. Vstup do moře pozvolný, voda čistá, studená (17 st.), 3 dny velké vlny, takže zákaz koupání, ale i tak byla pláž plná lidí. V té studené vodě je dostačující si smočit jen nohy na břehu :-) U vstupu na pláž splachovací WC s umyvadélkem, které minimálně 2x denně uklízeli. Vždy tam byl toaletní papír.

Markéta H., 02.08.2022, Datum pobytu: 25.7. - 30.7.2022
Oblast: Polsko Polsko, Baltské moře, Hotel: Bursztyn Spa & Wellness

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9.4 Dojem celkový 8 na 10

  • 8.5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dojem celkový 8 na 10 Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Za te peníze velmi dobrý pokoj

Strava
Viborny výběr stravy a hodně a chutna strava

Služby hotelu
Nutné časté výměna a úklid v pokojích - 2 krát na týden pro mne za málo

Pláž
Kvalita vody a dostupnost a čistota na pláži a ve vodě skvělé, pláž bez ochrany {100m}

Grzasko Andrzej, 02.08.2022, Datum pobytu: 24.7. - 30.7.2022
Oblast: Polsko Polsko, Baltské moře, Hotel: Venus Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 4.8 Hotel se orientuje na německé zákazníky, skoro všichni mluví německy či polsky, to dělá velmi špatný dojem. Absolutně slabý wellness,...

  • 4 Ubytování
  • 6 Strava
  • 6 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Hotel se orientuje na německé zákazníky, skoro všichni mluví německy či polsky, to dělá velmi špatný dojem.

Absolutně slabý wellness, jeden bazén bez pořádných trysek, páchnoucí vířivka, dvě sauny, toť vše. Chybí odpocivaci místnost, voda na pití atd.

Župany si dávají zaplatit!

Pokoj stísněný, malý. Balkón ošklivý, výhled na parkoviště a jiný hotel.

Největší gól byla koupelna s páchnoucími odpady, smrdelo to tam, jako by někdo snědl zelí a poté jej vyloučil.

Strava dobrá.

Pláž kousek od hotelu.

Možnost najíst se v přilehlých restauracích.

Vizual hotelu pěkný, nicméně není jediný důvod se vracet do tohoto hotelu znova.

Vrchol je, že nemají dostatek parkovacích míst pro své hosty a parkování není v ceně! Zobrazit celou recenzi

Magdalena H., 01.08.2022, Datum pobytu: 26.7. - 29.7.2022
Oblast: Polsko Polsko, Baltské moře, Hotel: Vestina Wellness & SPA

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Naprostá spokojenost.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Naprostá spokojenost. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vše v pořádku.

Strava
Dostatečná rozmanitá.

Služby hotelu
Dostatečné

Pláž
Písek.

Jan B., 01.08.2022, Datum pobytu: 26.7. - 29.7.2022
Oblast: Polsko Polsko, Baltské moře, Hotel: Solny Resort & SPA

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5.4 Dovolenka bola dobrá. Nie prvý krát sme boli v Kołobrzegu. Program sme si organizovali sami bez hotelu.

  • 5 Ubytování
  • 4 Strava
  • 8 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenka bola dobrá. Nie prvý krát sme boli v Kołobrzegu. Program sme si organizovali sami bez hotelu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Postele sú fatálne nephodlné bez roštu. Mali sme izbu bez klimatizácie. Nie je to štandardná záležitosť musíte si priplatiť. Na ôsmom poschodí bolo teplo, hoci vonku neboli, až tak tropické teploty.

Strava
Jedlo jednotvárne. Nám extra nechutilo. Kávu, ani nebudem komentovať.

Služby hotelu
Je tam všetko, pre rodiny s malými deťmi, alebo pre seniorov, ale pre vekovú kategóriu medzitým nič. Ale pochvaľujem thajskú masáž.

Pláž
Pláž blízko a čisté more. Nádhera.

Anonym, 01.08.2022, Datum pobytu: 22.7. - 28.7.2022
Oblast: Polsko Polsko, Baltské moře, Hotel: Arka Medical Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Velká spokojenost, ochota personálu. Vše je na 100%.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Velká spokojenost, ochota personálu. Vše je na 100%. Zobrazit celou recenzi

Jana Buryanová, 28.07.2022, Datum pobytu: 18.7. - 22.7.2022
Oblast: Polsko Polsko, Baltské moře, Hotel: Amber Baltic

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8.4 Krásná dovolená u moře nedaleko ČR

  • 9 Ubytování
  • 6 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Krásná dovolená u moře nedaleko ČR Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování čisté, pokojová služba na přání hosta (nikdo vám tam neleze, když nechcete, nebo když jste na pokoji a odpočíváte), postýlka pro miminko i s peřinkou a polštářem zdarma, obrázkové povlečení pro děti, nádherný výhled z hotelu na moře

Strava
+ k snídani i k večeři na výběr studený i teplý bufet

- málo příloh k masu (převážně jen neustále se opakující brambory s koprem)

Služby hotelu
Sauny i bazén v ceně - vše prostorné, nemačkáte se hlava na hlavě, v celém hotelu je vše přizpůsobené dětem - spousta vyžití pro děti, židličky ke stolům v jídelně, nafukovací kruhy a pomůcky v bazéně, dětský koutek, vše k dispozici

Pláž
Písečná pláž opravdu kousíček od hotelu

Kristýna F., 27.07.2022, Datum pobytu: 17.7. - 23.7.2022
Oblast: Polsko Polsko, Baltské moře, Hotel: Arka Medical Spa - Apartments

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)