Recenze hotelů
Panama

Napište svou recenzi

Celkem: 9,6 Byla to velmi příjemně prožitá dovolená s kvalitními službami

  • 9,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Byla to velmi příjemně prožitá dovolená s kvalitními službami Zobrazit celou recenzi

Ubytování
standartní, odpovídající 4 hvězdičkovému hotelu

Strava
rozmanitá, velký výběr

Služby hotelu
možnosti výletů s kvalitní průvodkyní

Pláž
čistá, s volnými lehátky během celého dne, jediní, kdo to nechápou, jsou Češi, kteří ráno vyrážejí před snídaní zabrat místa, ale i tak jsou stále volná místa

Milada K., 09.03.2020, Datum pobytu: 23.2. - 5.3.2020
Oblast: Panama Panama, Hotel: Royal Decameron Golf Beach Resort & Villas Panama

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 7,4 CELKOVÝ DOJEM VÝBORNÝ.

  • 7 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
CELKOVÝ DOJEM VÝBORNÝ. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
UBYTOVÁNÍ BEZ PROBLÉMŮ.

Strava
CHYBĚLI MI SVAČINY (SNACK). DLE POPISU SLUŽEB SE SVAČINY MĚLY PODÁVAT KAŽDÝ DEN, ALE NIKDY JSME JE NENAŠLY.

Služby hotelu
CHYBĚL MI ROZPIS SLUŽEB ANIMÁTORŮ, S UVEDENÍM, KDE SE KTERÁ AKTIVITA BUDE KONAT

Pláž
PLÁŽ ČISTÁ, SLUNEČNÍKŮ I LEHÁTEK DOSTATEK

Karin Toldy, 24.02.2020, Datum pobytu: 9.2. - 21.2.2020
Oblast: Panama Panama, Hotel: Royal Decameron Golf Beach Resort & Villas Panama

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 10 Krásná zimni dovolená za slunickem.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Krásná zimni dovolená za slunickem. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Moderni hotel, pokoj prostorný s doststkem mista, denně uklizeno, mini bar doplňován, na pokoji i alkoholový bar v rámci allincl.

Strava
Výborná, hlavní kidelna k tomu 3 další tématické jidelny.

Služby hotelu
Výborné, pokud ještě sem tam dáte dolarek spropitné udělají pro Vás vše.

Pláž
Krásná velká. Dostatek lehátek.

Anonym, 13.02.2020, Datum pobytu: 7.2. - 15.2.2020
Oblast: Panama Panama, Hotel: Riu Playa Blanca

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

2 fotografie

Celkem: 10 Úžasná dovolená,spokojenost od A do Z. Opět jsme se nezklamali výběrem dovolené a doporučuji tuto destinaci všem, co chtějí navštívit...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Úžasná dovolená,spokojenost od A do Z. Opět jsme se nezklamali výběrem dovolené a doporučuji tuto destinaci všem, co chtějí navštívit Panamu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Je to velký areál, který po dobu dovolené patří Vám.Budovy jsou rozmístěny do svahu v krásných zahradách.Pokoj hezký,denně uklízený, vše funkční.Hodně bazénů,snack barů s dobrým a velkým výběrem drinků a různého pití.

Strava
Velký výběr jak na snídani oběd i večeři. Možnost objednání večeří v restauracích. V každé je jiný druh kuchyně.

Služby hotelu
Vstřícnost,ochota od recepce až po zahradníka.Skvělá delegátka se kterou můžete komunikovat a poradí ve všem.

Na vámi objednané výlety jezdí většinou milá paní , která zde žije už 46 let a poví vám i co nemusí.

Pláž
Krásná,čistá,černobílý písek,moře teplé. Východ slunce nádherný.

Pavel Uhlík, 13.02.2020, Datum pobytu: 29.1. - 9.2.2020
Oblast: Panama Panama, Hotel: Royal Decameron Golf Beach Resort & Villas Panama

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

Celkem: 10 Výborná dovolena , doporučuji

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Výborná dovolena , doporučuji Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Doporučuji doplatit all inclusive plus, jak kvůli ubytování tak kvůli stravování

Strava
Výborná

Služby hotelu
Perfektní , nejlepší byla Delegatka Michaela. Všechno vám zařídí a vyřídí za co ji děkuji .

Pláž
Nádherné moře

Světlana Bartošová, 03.01.2020, Datum pobytu: 20.12. - 31.12.2019
Oblast: Panama Panama, Hotel: Royal Decameron Golf Beach Resort & Villas Panama

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (1)

Celkem: 9 Panama nás rozhodně nezklamala a můžeme ji rozhodně zařadit mezi další naše spokojené dovolené (Mexiko, Jamajka,...). Absolvovali jsme 2...

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Panama nás rozhodně nezklamala a můžeme ji rozhodně zařadit mezi další naše spokojené dovolené (Mexiko, Jamajka,...). Absolvovali jsme 2 výlety - Panama City + Panamský průplav a další do deštného pralesa, k místnímu původnímu obyvatelstvu - kmeni Embera a poté se projeli i po samotném panamském průplavu. Skvěle organizované, výborná místní průvodkyně, která zde žije 39 let.

V neposlední řadě oceňuji pomoc delegátky CK, která nám s výběrem a zajištěním výletů pomohla (pamatujeme si na její skvělé služby již z Mexika, a proto jsme ji moc rádi viděli i zde). Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Odpovídá panamskému prostředí, vše bylo udržováno v čistotě, denně vyměněné ručníky, toaletní potřeby a dodávána voda v plastových lahvích (pro ústní hygienu - nedoporučuje se zde voda z kohoutku).

Strava
Velmi dobrá, včetně obsluhy. Hotel má 9 restaurací a la carte, 11 barů po celém hotelu, všude se setkáte s velmi příjemným personálem. Vše je udržováno v čistotě.

Služby hotelu
Vše, co jsme potřebovali zajistit (např. odvoz na letiště - toto jsme museli individuelně, CK nemá v místě svého delegáta), perfektně zvládl pracovník Lobby 1).

Pláž
Hotel je vystaven kaskádově, takže prakticky všude se setkáte s mnoha schody; zároveň lze hojně využít i bezbariérového přístupu. Starší ročníky by to však nemělo odradit, zcela bez problémů se zde pohybovali návštěvníci s hůlkou i francouzskými holemi. K dispozici je i případně odvoz po areálu hotelu. Pláž je udržovaná, čistá, prostorná, v žádném případě není přelidněná. Prosinec byl k návštěvě Panamy ideální, poté následují 4 měsíce prázdnin a všechny destinace se naplní dětmi a turisty z celé latinské Ameriky. My jsme ocenili toto klidnější období a stálejší počasí.

Věra Matýsková, 18.12.2019, Datum pobytu: 5.12. - 14.12.2019
Oblast: Panama Panama, Hotel: Royal Decameron Golf Beach Resort & Villas Panama

Byla tato recenze užitečná? Ano (7) Ne (0)

7 fotografií

Celkem: 9,4 Celkově v pořádku, splnilo očekávání. Hotelové domy v krásné zahradě ve svahu sahají až k pláži. Dost často je nutné jít do kopce nebo po...

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Celkově v pořádku, splnilo očekávání. Hotelové domy v krásné zahradě ve svahu sahají až k pláži. Dost často je nutné jít do kopce nebo po schodech. Existuje sice rozvoz po hotelu, ale spíš pro hosty s příplatkem + . Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje velké pohodlné, úklid denně, ale v různou dobu, ručníky měnili každý den mimo posledního.

Posuvné dveře na terasy, balkony mají vesměs opotřebované zavírání, používají tzv. náhradní řešení (tyčky na zemi).

Strava
Strava pestrá, nabídka bohatá, zejména v bufetových restauracích. Jídlo dobré, vždy se dá vybrat. V restauracích a la carte předkrmy bufet a jedno jídlo na objednání. Nesedne-li výběr, možnost návštěvy ještě bufetové restaurace. Počet restaurací v provozu dle obsazenosti hotelu.

Služby hotelu
Zahrada pečlivě udržovaná, pláž celkem také, všude plno personálu. Ostraha pravidelně obchází a kontroluje uzamčení teras v přízemí.

Klimatizované fitko, večer nabídka různých programů 2 - 3 scény, venkovní kino a pod.

.

Pláž
Moře teplé, dost silný příboj, písek dvoubarevný, (bílý a černý), lehátek dost, slunečníků méně, podobné i u bazénů,

osušky zdarma, při ztrátě se hradí pokuta. Doporučuji nenechávat dlouho, ztrácejí se. Na pláži i u bazénů dost plavčíků.

Jana B., 25.04.2019, Datum pobytu: 7.4. - 18.4.2019
Oblast: Panama Panama, Hotel: Royal Decameron Golf Beach Resort & Villas Panama

Byla tato recenze užitečná? Ano (7) Ne (0)

Celkem: 8,4 VÝBORNÉ

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
VÝBORNÉ Zobrazit celou recenzi

Ubytování
UBÝTOVÁNÍ NA VELMI SLUŠNÉ ÚROVNI , VYTKNOUT SE DÁ JEN HORŠÍ KVALITA ÚKLIDU

Strava
NENÍ CO VYTKNOUT

Služby hotelu
VÝBORNÉ VE VŠEM NÁM BYLO VYHOVĚNO

Pláž
TA BYLA HORŠÍ , MÁLO SLUNEČNÍKŮ , MÍSTY NEPOŘÁDEK NA PLÁŽI

Jiří Hampl, 22.04.2019, Datum pobytu: 7.4. - 18.4.2019
Oblast: Panama Panama, Hotel: Riu Playa Blanca

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)