Recenze hotelů
Panama

Napište svou recenzi

Celkem: 9,4 Celkově v pořádku, splnilo očekávání. Hotelové domy v krásné zahradě ve svahu sahají až k pláži. Dost často je nutné jít do kopce nebo po...

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Celkově v pořádku, splnilo očekávání. Hotelové domy v krásné zahradě ve svahu sahají až k pláži. Dost často je nutné jít do kopce nebo po schodech. Existuje sice rozvoz po hotelu, ale spíš pro hosty s příplatkem + . Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje velké pohodlné, úklid denně, ale v různou dobu, ručníky měnili každý den mimo posledního.

Posuvné dveře na terasy, balkony mají vesměs opotřebované zavírání, používají tzv. náhradní řešení (tyčky na zemi).

Strava
Strava pestrá, nabídka bohatá, zejména v bufetových restauracích. Jídlo dobré, vždy se dá vybrat. V restauracích a la carte předkrmy bufet a jedno jídlo na objednání. Nesedne-li výběr, možnost návštěvy ještě bufetové restaurace. Počet restaurací v provozu dle obsazenosti hotelu.

Služby hotelu
Zahrada pečlivě udržovaná, pláž celkem také, všude plno personálu. Ostraha pravidelně obchází a kontroluje uzamčení teras v přízemí.

Klimatizované fitko, večer nabídka různých programů 2 - 3 scény, venkovní kino a pod.

.

Pláž
Moře teplé, dost silný příboj, písek dvoubarevný, (bílý a černý), lehátek dost, slunečníků méně, podobné i u bazénů,

osušky zdarma, při ztrátě se hradí pokuta. Doporučuji nenechávat dlouho, ztrácejí se. Na pláži i u bazénů dost plavčíků.

Jana B., 25.04.2019, Datum pobytu: 7.4. - 18.4.2019
Oblast: Panama Panama, Hotel: Royal Decameron Golf Beach Resort & Villas Panama

Byla tato recenze užitečná? Ano (4) Ne (0)

Celkem: 8,4 VÝBORNÉ

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
VÝBORNÉ Zobrazit celou recenzi

Ubytování
UBÝTOVÁNÍ NA VELMI SLUŠNÉ ÚROVNI , VYTKNOUT SE DÁ JEN HORŠÍ KVALITA ÚKLIDU

Strava
NENÍ CO VYTKNOUT

Služby hotelu
VÝBORNÉ VE VŠEM NÁM BYLO VYHOVĚNO

Pláž
TA BYLA HORŠÍ , MÁLO SLUNEČNÍKŮ , MÍSTY NEPOŘÁDEK NA PLÁŽI

Jiří Hampl, 22.04.2019, Datum pobytu: 7.4. - 18.4.2019
Oblast: Panama Panama, Hotel: Riu Playa Blanca

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 Skvělý

  • 7 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Skvělý Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování vcelku dobrý až na to že jsme byli tři ale pokoj byl sice s přistýlkou ale deky a ručníky jen pro dva i po upozornění na recepci.

Strava
Výborná

Služby hotelu
Bez připomínek s vyjímkou přistýlky

Pláž
Výborná

Anonym, 02.04.2019, Datum pobytu: 22.3. - 30.3.2019
Oblast: Panama Panama, Hotel: Royal Decameron Golf Beach Resort & Villas Panama

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,2 Byla to velice příjemná dovolená

  • 7,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Byla to velice příjemná dovolená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo standardní. Všechny pokoje měly problém s rozbitým otevíráním dveří na balkon. Jinak prostorný pokoj i koupelna.

Strava
Strava byla různorodá, pestrá a bylo jí dost.

Služby hotelu
V hotelu jsou velmi vstřícní a příjemní lidé, kteří pomohou kdykoliv.

Pláž
Velice čistá, písčitá pláž, krásné moře a vše dostupné po ruce.

Karel Tuček, 25.03.2019, Datum pobytu: 9.3. - 20.3.2019
Oblast: Panama Panama, Hotel: Royal Decameron Golf Beach Resort & Villas Panama

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9,6 Uzasna dovolená, misto kam bychom se rádi vratili.

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Uzasna dovolená, misto kam bychom se rádi vratili. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Krasny pokoj s vyhledem na ocean a okoli hotelu

Strava
Kulinarsky zážitek

Služby hotelu
All inc. Plus

Pláž
Krásná, cista pláž, vyborny vstup do oceánu

Jindřich K., 22.03.2019, Datum pobytu: 8.3. - 19.3.2019
Oblast: Panama Panama, Hotel: Royal Decameron Golf Beach Resort & Villas Panama

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 fotografie

Celkem: 9 Celkově pobyt pěkný, nesouhlasila nabídka výletů. To co nabízela cestovka, neodpovídalo nabídce v místě určení, některé výlety tam nebyly...

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Celkově pobyt pěkný, nesouhlasila nabídka výletů. To co nabízela cestovka, neodpovídalo nabídce v místě určení, některé výlety tam nebyly vůbec k dispozici. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování odpovídalo nabídce, čisté, pěkné.

Strava
Strava byla pestrá, bylo z čeho stále vybírat.

Služby hotelu
Služby hotelu dobré, všichni milí a ochotni pomoci s jakýmkoliv problémem.

Pláž
Pláž byla kousek od hotelu, dobře přístupná, akorát při úplńku velký odliv oceánu.

Anonym, 09.03.2019, Datum pobytu: 15.2. - 23.2.2019
Oblast: Panama Panama, Hotel: Dreams Delight Playa Bonita Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4 Spokojenost,dovolená plná exotiky. Byli jsme na výletě Panama Ciudad, průplav,prales, lanovka, indiáni.Výborná průvodkyně paní...

  • 8,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 7 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Spokojenost,dovolená plná exotiky. Byli jsme na výletě Panama Ciudad, průplav,prales, lanovka, indiáni.Výborná průvodkyně paní Jarmila.Žije 38 let v Panamě, Češka.Potřebovala by českou vlaječku, prosí nevyhazovat časopisy z cesty, ráda si přečte:) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Prostorné pokoje,dvojté, pohodlné postele,balkon se stolečkem a křesílky, výhled na Tichý oceán a krásný východ slunce. V zahradě leguáni, veverky, pávi, krásný zpěv ptáků.

Hotel je rozlehlý, takže i při plném obsazení není pocit přeplněnosti.

Strava
Rozmanitá strava.Spousty exotického ovoce 3x denně. U snídaně 10 druhů.Oběd a večeře vždy kromě jiného ryba, mořské plody, gril.Asi 6 restaurací a la carte.Navštívili jsme 2 - spokojenost. Výborné džusy u snídaně.

Byla plná sezona, proto občas z hlavní jídelny jsme byli přesměrováni do jídelny Pacific, kde bylo volněji (asi 100 m).

Jinak bychom museli čekat.

Služby hotelu
Denně na pokoji velká láhev vody.Úklid denně.Občas někomu vzali osušky a dodali později. Výměna až zbytečně často i nepoužitých osušek. 3 loby bary. Během dne animace,večer program na dobré úrovni.

Spousta bazénů, vypadaly čistě, nevyužívali jsme.

Pláž
Pláž čistá.Dostatek tvrdých, nepohodlných lehátek.Nedostatek slunečníku.Do 17.30 hod. hlídané plavčíky. Po této době koupání na vlastní nebezpečí.Odliv asi 35 m. Oceán rozvířený, né moc čistý.Šnorchlování zbytečné.

Anonym, 27.02.2019, Datum pobytu: 6.2. - 16.2.2019
Oblast: Panama Panama, Hotel: Royal Decameron Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (4) Ne (0)

Celkem: 4,4 Hotel v provozu min 20 let, coz je znat. V retezci jsme byli jiz nekolikrat, toto bylo nejhorsi. Urcite to neodpovida 4*+ ani 4*. Spise...

  • 4,5 Ubytování
  • 3 Strava
  • 6 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Hotel v provozu min 20 let, coz je znat. V retezci jsme byli jiz nekolikrat, toto bylo nejhorsi. Urcite to neodpovida 4*+ ani 4*. Spise tak 2* az 3*.

Vylety jsme si zajistili sami, pronajate auto nebk i auto s ridicem = znacna uspora oproti organizovanym vypravam a clovek byl panem sveho casu. Silnice nic moc, sama dira, kolem Panamy dosti zacpy. Celkove dobry, ale doporucit ho s tim, ze pod doporuceni se podepisi, to fakt nemohu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Postele docela sila, na koleckach :-), matrace masakr. Nabytek se uz misty rozpada, klicka ci madlo vam obcas zustane v ruce, supliky zasunout je nekdy umeni. Vypadky vody, teple i studene, nekdy netekla vubec. To se muze stat :-). Postele pro 2 dle nas trochu uzsi :-).

Strava
Vyber celkem dobry. Jen kuchar, resp. radoby kuchar, ktery ma na starosti maso /pecene, grilovane.../ by zaslouzil useknout ruce. Proste to neumi. Ale to se v podobnych zemich obcas stava. Nekdy dosti pomale doplnovani jidla, casto fronty. Pribory a sklenicky nekdy spinave.

Služby hotelu
Doporucuji se naucit spanelsky. Bezny personal jinak nemluvi, nekdy byl problem aby vam anglicky rozumeli i na recepci. Par veci jsme pres ne zajistovali a vse bylo s komplikacemi nebo spatne. Ve 4* hotelu jsme toto jeste nezazili.

Pláž
Pekna a asi i cista. Nekdy vetsi vlny, tim padem voda zkalena. Ale je to ocean, neni to karibik... ve vode neni nic :-). Bazen relativne cisty, parkrat zkaleny...

Anonym, 14.02.2019, Datum pobytu: 1.2. - 15.2.2019
Oblast: Panama Panama, Hotel: Royal Decameron Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)