Recenze hotelů
Salalah - Omán

Napište svou recenzi

Celkem: 10 Běžně hodnocení a recenze svých dovolených nepíšu, ale tentokrát neodolám podělit se za své pocity. Dovolená byla úžasná a splnila...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Běžně hodnocení a recenze svých dovolených nepíšu, ale tentokrát neodolám podělit se za své pocity.

Dovolená byla úžasná a splnila všechna naše očekávání. Po zkušenostech s větším množství destinací, které jsme s rodinou navštívili, byla tato nejlepší. Alespoň dle mého úsudku. Odlétali jsme z Prahy v 6:10 a let byl celou dobu klidný a pohodový. Z důvodu odstavení B 737 Max 8 plánované zdržení na letišti v Arabských Emirátech 50 minut. Po přistání na letišti v Salalahu jsme bez problému prošli, bez jakéhokoliv zdržení, měli jsme víza zajištěny předem elektronicky. Jednotlivý delegáti konkrétních CK uvítali své cestující a ihned nám dali náramky, číslo pokoje, na kufry přidělili vizitku s naším číslem pokoje, dostali jsem obálku se základními informacemi a s číslem autobusum, který již čekal před letištěm. V autobuse nám delegátka poskytla první informace o tom, jak to bude vypadat po příjezdu na hotel. Na hotelu jsme dostali welcome drink (džus), obálku s kartou na pokoj a kartami na plážové ručníky. Najít pokoj nebylo složité, i přesto, že jsme nebyli ubytovaní v zaplacené hlavní budově. Za to jsme byli vlastně i rádi, protože jsme byli v přilehlých rezidencích, které byli klidnější. Kufry nám dovezli během chvíle na náš pokoj. Následoval klidný přesun na večeři. A další pobyt …. Perfektní. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje odpovídají fotografiím. Na pokoji televize, wifi, lednička (každý den doplnění balené vody, podle počtu osob na pokoji), žehlička, žehlící prkno, kávovar na kapsle (taktéž denně doplňováno), čaj a fén v koupelně.

Strava
Maximální spokojenost. Výběr z několika restaurací a ve všech velký výběr neskutečného množství pokrmů. Hned druhý den jsme si objednali tématické večeře, které byly v nabídce a byly součástí all inclusive. My jsme zvolili Ománskou (skvělá), Brazilskou (skvělá) a řeckou (normál). V ostatních restauracích netématicky zaměřených klasický bufet, jak na snídaně, tak obědy a večeře. Opravdu velký výběr jídel. Musí si vybrat i ten největší labužník.

Služby hotelu
Vše maximální. Každý se Vám snaží pomoci a poradit. Měli se jsem pocit, že si hostů opravdu váží.

Pláž
Pláže jsou to nejkrásnější co si z Ománu odvážím a jsou zde celkem tři. První pláž - laguna, je hned vedle hotelu, je ideální pro malé děti s pozvolným vstupem do moře. Tam jsme za celou dobu nebyli. Druhá pláž - také klidnější, navazuje na první pláž a je zde možnost půjčit nějakou vodní aktivitu – skutr, člun atd. Tam jsme byli poslední tři dny. A nejvzdálenější pláž je u otevřeného oceánu. Je na neskutečně dlouhé písečné pláži. Opravdu nezapomenutelné. Na téhle pláži si přijdete jako na soukromém ostrově, jak na pláži pod deštníky, tak i ve vodě. Většinu času jsou opravdu vlny, které můžou být pro některé jedince nepohodlné a nepříjemné pro běžné klidné koupání. Vyřádí se zde opravdu každý. Některý den byly vlny i tak velké, že nechali přítomní plavčíci pro vstup do vody z důvodu bezpečnosti pouze úsek cca 80m a nepouštěli dále do vody než po prsa. Malé děti neměli v tomto období přístup vůbec. Proto je příjemné, že je zde možnost dalších klidných pláží, kde není žádné omezení. U této pláže je restaurace, kde je možné se občerstvit po celý den, alko, nealko a obědy se svačinou. Je od hlavní budovy cca 800m. Jde se na ní kolem zbývajících pláží pře krásnou a udržovanou zeleň. Ke každé rostlince vede vlastní závlaha. U ostatních pláží je možné zajistit pitný režim. K dispozici jsou deštníky a lehátka.

Odlet v odpoledních hodinách cca ve 14 hodin, all inclusive k dispozici až do odjezdu. Přesun na letiště bez problému, pouze menší chaos na letišti při zahájení odbavovaní. Vypadalo to tak, že jsme první turisti, které odbavují. Ale nakonec vše OK. Opět mezipřistání na dotankování na letišti v Arabských Emirátech a po 50ti minutách bezproblémový návrat do Prahy. Pouze…. Kdo je zimomřivější, vezměte si do letadla vlastní deku, na palubě je chladněji a zápůjčních dek je pouze omezené množství.

Kdo touží po nezapomenutelné dovolené, která bude v klidném a prvotřídním resortu s dokonalými službami, kdo chce zažít spoustu vzrušení v úžasném oceánu, volte Omán a Fanar Hotel and Residences. Opravdu stojí za návštěvu.

Anonym, 03.06.2019, Datum pobytu: 23.4. - 30.4.2019
Oblast: Omán Omán, Salalah, Hotel: Fanar Hotel and Residences

Byla tato recenze užitečná? Ano (27) Ne (0)

7 fotografií

Celkem: 9,4 krasna krajina, prijemny ludia, skvely sprievodca , uzasny hotel

  • 10 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
krasna krajina, prijemny ludia, skvely sprievodca , uzasny hotel Zobrazit celou recenzi

Ubytování
velka pekna izba a velka kupelna, vyborne vybavenie

Strava
pestra strava, dobry vyber, dostatok vsetkeho

Služby hotelu
vsetko bez problemov, vyborny servis

Pláž
plaz fantasticka, velke vlny, cista voda

Ludmila M., 28.05.2019, Datum pobytu: 30.4. - 7.5.2019
Oblast: Omán Omán, Salalah, Hotel: Fanar Hotel and Residences

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8,6 Dovolenka super, okrem tej dlhej cesty s medzipristátím.

  • 9,5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenka super, okrem tej dlhej cesty s medzipristátím. Zobrazit celou recenzi

Jan Terezka, 13.05.2019, Datum pobytu: 30.4. - 7.5.2019
Oblast: Omán Omán, Salalah, Hotel: Fanar Hotel and Residences

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Dovolená byla dle očekávání, splnila vše. Ubytování, strava, pláže, služby, vše na super úrovni.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla dle očekávání, splnila vše.

Ubytování, strava, pláže, služby, vše na super úrovni. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování odpovídalo 5* standardu, postele převlečené každý den, vše fungovalo, výhled super

Strava
Strava byla výborná, vše chutné, výběr velký, každý si určitě našel to co má rád

Služby hotelu
Služby na úrovní, personál ochotný, vstřícný

Pláž
Pláž bez chyby, hned u hotelu, voda teplá, výběr - laguna nebo otevřené moiře

Ružena Komárová, 13.05.2019, Datum pobytu: 30.4. - 7.5.2019
Oblast: Omán Omán, Salalah, Hotel: Fanar Hotel and Residences

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

Celkem: 10 Dovolenka super, odpočinková, kľudná, pekné prostredie, výborné služby hotela a delegáta, super čistota na izbách aj v priestoroch...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenka super, odpočinková, kľudná, pekné prostredie, výborné služby hotela a delegáta, super čistota na izbách aj v priestoroch hotela, denne dopĺňaný minibar vodou, denne dopĺňané kávy a čaje, na izbe je kávovar na kapsule, denne vymieňané uteráky na izbe, boli sme spokojní. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovanie výborné, mali sme krásny výhľad na more a bazény, izby veľké, priestranné, čisté, boli sme spokojní.

Strava
Strava v celku dobre, len by mohlo byť viacej našich jedál.

Služby hotelu
Personál ochotný, milý, ústretový, ak sme niečo chceli doplniť, nebol to problém.

Pláž
Pláž čistá, blízko od hotela, slnečníky, lehátka všetko ok.

Anonym, 03.05.2019, Datum pobytu: 23.4. - 30.4.2019
Oblast: Omán Omán, Salalah, Hotel: Fanar Hotel and Residences

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 8,8 Vynikajúce všetko, okrem tej dlhej cesty s medzipristátím (chápem nutné tankovanie, nakoľko B 737 Max 8 stiahli z obehu kvôli tomu...

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Vynikajúce všetko, okrem tej dlhej cesty s medzipristátím (chápem nutné tankovanie, nakoľko B 737 Max 8 stiahli z obehu kvôli tomu nešťastiu) , tam 7 hodín, späť 9 hodín, neviem ale, prečo taká okľuka ponad Perzský záliv a Irán... ale ostatné bolo fakt super. Dva výlety sme absolvovali, super sprievodca z Česka aj s pomocníkmi touto cestou ešte raz ďakujeme. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Komfortná veľká izba, každý deň upratovali, maličká chyba bola trochu hlučnejšia klíma, ako by v takom hoteli mala byť. Cez deň bola stále pustená a na spanie sme ju vypli a pootvorili balkón a spali sme bez problémov.

Strava
Nie je čo vytknúť, každý večer iná národná kuchyňa, v jednej zo 6 reštaurácii (nutné nahlásiť sa) , ináč pestrá strava, každý si musel nájsť to svoje obľúbené.

Služby hotelu
Bez pripomienok.

Pláž
Každý má na výber, či dve pokojné lagúny alebo jedna otvorená s vlnami ako sa patrí. Užili sme si.

Martin Bátovský, 29.04.2019, Datum pobytu: 16.4. - 23.4.2019
Oblast: Omán Omán, Salalah, Hotel: Fanar Hotel and Residences

Byla tato recenze užitečná? Ano (4) Ne (0)

Celkem: 9,6 Krasny hotelovy komplex, vyborne jedlo akurat pre deti boli dost vysoke vlny tak sme museli ist na inu ako hotelovu plaz.

  • 9,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Krasny hotelovy komplex, vyborne jedlo akurat pre deti boli dost vysoke vlny tak sme museli ist na inu ako hotelovu plaz. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Krasne nove ciste priestory ako z rozpravky o 1000 a 1 noci :)

Strava
Vyborne jedlo, roznorode a vzdy cerstve hned doplnane svedske stoly.

Služby hotelu
Velmi mily personal, ustretovy k malym detom.

Pláž
Krasna plaz s bielym pieskom akurat par dni bola cervena zastava kvoli vysokym vlnam.

Petra M., 13.04.2019, Datum pobytu: 30.3. - 9.4.2019
Oblast: Omán Omán, Salalah, Hotel: Rotana Salalah Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 9,8 Úžasná dovolená

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Úžasná dovolená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Super..obrovská terasa i pokoj.

Strava
Výborná,jen chyběla káva na třetí pláži během dne. V době oběda byla pak ne..ale zase tak strašně nám to nevadilo.

Služby hotelu
Vše super

Pláž
Úžasná...3x jsme viděli delfíny...na třetí pláži jsem se koupala a viděla jsem jak připlouvaji,šli jsme teda na molo a pozorovaly je .

Helena V., 05.04.2019, Datum pobytu: 24.3. - 31.3.2019
Oblast: Omán Omán, Salalah, Hotel: Fanar Hotel and Residences

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 9,8 Absolútna spokojnosť.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Absolútna spokojnosť. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Izby pekné veľké a hlavne čistučké.Upratovali každý deň.

Strava
Veľmi chutná strava, bohatý výber.

Služby hotelu
Služby na veľmi dobrej úrovni. Všetci boli veľmi milí, ústretoví a hlavne usmievaví, žiadna zamračená tvár, ako to býva v niektorých hoteloch.

Pláž
Nachádzajú sa tam tri pláže, dve sú kľudnejšie - vhodné pre detičky a jedna pláž - otvorené more s vlnami na vybláznenie ako stvorené. Krásne pláže s bielym pieskom.

Renáta I., 28.03.2019, Datum pobytu: 9.3. - 23.3.2019
Oblast: Omán Omán, Salalah, Hotel: Fanar Hotel and Residences

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 10 Se zájezdem jsme byli spokojeni.Zaskočilo nás pouze placení víza.Jako měnu jsme použili eura.V přepočtu mělo stát vízum na jednoho...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Se zájezdem jsme byli spokojeni.Zaskočilo nás pouze placení víza.Jako měnu jsme použili eura.V přepočtu mělo stát vízum na jednoho cestujícího 12 eur.Měli jsme nachystaných 24 eur a úředník drobné nechtěl přijmout.Přidali jsme tedy k dvaceti eurovce ještě jednu papírovou pěti eurovku a s tím také nebyl spokojený.

Jelikož anglicky nikdo z nás nerozumí dali jsme mu k dvaceti eurovce ještě deseti eurovku.To už přijal,ale vrátil nám pouze 0.60 OMR.Vím,že nás ošidil a nebyli jsme jediní.Se zájezdem jsme jinak byli velice spokojeni.Jediné mínus a s tím asi nic neuděláme je spousta všude přítomných místních havranů,kteří znepříjemňují pobyt na pláži svým neustálým krákáním a co je horší v naší nepřítomnosti sedají na lehátka a zanechávají tam svou navštívenku v podobě svého trusu a to je poněkud nepříjemné. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování a hotel super.

Strava
Bez chyby.Nebylo co vytknout.

Služby hotelu
Super.

Pláž
Pláž,voda super.Až na ty již zmiňované havrany.

Antonín Žák, 27.03.2019, Datum pobytu: 16.3. - 23.3.2019
Oblast: Omán Omán, Salalah, Hotel: Fanar Hotel and Residences

Byla tato recenze užitečná? Ano (6) Ne (0)