Recenze hotelů
Bavorsko - Německo

Napište svou recenzi

Celkem: 10 Hotel je situován cca 400m od silnice, okolí hotelu je čisté a upravené, parkování bez problémů. Kousek nad hotelem je malá zemědělská...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Hotel je situován cca 400m od silnice, okolí hotelu je čisté a upravené, parkování bez problémů. Kousek nad hotelem je malá zemědělská usedlost, což pozitivně doplňuje prostředí klidného alpského venkova. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bez jakéhokoliv problému. Hotel, pokoje a sociální zařízení čisté a bez závad.

Strava
Stravování formou polopenze. Snídaně samoobslužná, pokud něco došlo, personál to doplnil, tj. může se jít na snídani bez obav i později. Večeře, výběr ze dvou jídel, se stravováním jsme byli spokojeni.

Služby hotelu
Velmi přátelská atmosféra rodinného hotelu. Uvítali jsme individuální přístup k hostům a rady kam se v okolí vypravit na výlety, pro nás důležité s ohledem na dítě, kde je možné vzít kočárek a kde už pouze dětský batoh na záda. Hotel mohu doporučit.

Jaroslav Dvořák, 12.08.2019, Datum pobytu: 4.8. - 8.8.2019
Oblast: Německo Německo, Bavorsko, Hotel: Český hotel Lampllehen

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,2 Tento kraj je nádherný.

  • 7,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Tento kraj je nádherný. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel je starší, ale dobře udržovaný. Chyběla mi na pokoji lednice a v koupelně mýdlo. Jinak vše ok.

Strava
Jídlo bylo vynikající a bylo ho hodně.

Služby hotelu
Služby na vysoké úrovni.

Marcela Hepfelová, 06.08.2019, Datum pobytu: 31.7. - 3.8.2019
Oblast: Německo Německo, Bavorsko, Hotel: Rupertihof (Berchtesgaden / Ainring)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 úžasná dovolená pro děti i dospělé

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
úžasná dovolená pro děti i dospělé Zobrazit celou recenzi

Ubytování
cestovali jsme druhý rok po sobě a přála jsem si zajistit jiný domeček než s egyptskou tématikou, bylo uvedeno ve smlouvě. Nakonec jsme měli nejen egyptskou tématiku, ale i úplně stejné číslo pokoje jako minulý rok. Jediné minus, které bych vytknula, ale vesnička jako taková je pro děti úžasná

Strava
velmi chutné snídaně, velký výběr od všeho, večeře formou bufetu jsme si dokoupili

Služby hotelu
Skvělé, určitě se někdy v budoucnu do legolandu vrátíme

Eva B., 05.08.2019, Datum pobytu: 29.7. - 31.7.2019
Oblast: Německo Německo, Bavorsko, Hotel: LEGOLAND Feriendorf

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Super prodlouzeny vikend v Legolandu a Lego domecku

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Super prodlouzeny vikend v Legolandu a Lego domecku Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Byli jsme všichni moc spokojeni nejvíce deti

Strava
Splnila ocekavani všichni jsme se precpali

Služby hotelu
Perfektni

Ladislav Kleistner, 19.06.2019, Datum pobytu: 14.6. - 16.6.2019
Oblast: Německo Německo, Bavorsko, Hotel: LEGOLAND Feriendorf

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,6 Cena odpovídá kvalitě.

  • 6,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Cena
  • 9 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Cena odpovídá kvalitě. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Starší nábytek různého stylu, ale čisto

Strava
Nadnesený pojem "vaječný den" - skládal se z vajíček natvrdo. Jinak k snídani nic teplého. K obědu většinou to, co zbylo z předchozí večeře.

Služby hotelu
Personál ochotný. V odpočívárně po saunování bylo chladno a některé sauny mimo provoz.

Sjezdovky
Výborná dostupnost ski areálu Hochficht

Hana H., 25.02.2019, Datum pobytu: 17.2. - 22.2.2019
Oblast: Německo Německo, Bavorsko, Hotel: Bergland Hof (Neukirchen)

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8,8 Příjemně strávená dovolená, syn nadšen.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Příjemně strávená dovolená, syn nadšen. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Dostali jsme pokoj s egyptskou tématikou. Čistý, denně výměna ručníků a uklizeno.

Strava
Snídaně rozmanité. Večeře možno dokoupit ve steak housu nebo v buffe formou sněz, co můžeš. Tříčlennou rodinu vyšla večeře cca na 60€.

Služby hotelu
Oceňuji dětská hřiště na každém rohu, syn se opravdu vyřádil.

Pláž
-

Eva B., 16.07.2018, Datum pobytu: 2.7. - 5.7.2018
Oblast: Německo Německo, Bavorsko, Hotel: LEGOLAND Feriendorf

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Dovolená celkově velmi pohodová, byli jsme maximálně spokojeni

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená celkově velmi pohodová, byli jsme maximálně spokojeni Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Měli jsme zaplacený pokoj s bočním výhledem na jezero, ale dostali jsme pokoj s přímým výhledem, což nás velmi potěšilo, výhled byl opravdu nezapomenutelný. Hotel sice starší, ale čistý a hlavně poloha a výhled k nezaplacení

Strava
Měli jsme polopenzi, byli jsme maximálně spokojeni, jídlo oparavdu výborné.

Služby hotelu
Celkem jsme nic nepotřebovali, všichni byli ochotní, usměvaví, měli jsme dobrý pocit.

Pláž
poloha přímo u jezera

Blanka Rožňová, 13.05.2018, Datum pobytu: 5.5. - 8.5.2018
Oblast: Německo Německo, Bavorsko, Hotel: Königsee

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,6 Cestovnou kanceláriou nám bola sľúbená izba na prízemí, aj na voucheri to bolo tak uvedené. Skutočnosť, že hotel nedisponuje s izbou na...

  • 5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 8 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Cestovnou kanceláriou nám bola sľúbená izba na prízemí, aj na voucheri to bolo tak uvedené. Skutočnosť, že hotel nedisponuje s izbou na prízemí sme sa dozvedeli až na recepcii. Zobrazit celou recenzi

Robert Marák, 04.04.2018, Datum pobytu: 30.3. - 1.4.2018
Oblast: Německo Německo, Bavorsko, Hotel: Königsee

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,8 Celkem slušné.

  • 6 Ubytování
  • 5 Strava
  • 5 Cena
  • 7 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Celkem slušné. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Od Sporthotelu bych očekával posilovnu, welness je trochu omšelé.

Strava
Celkem v pořádku, ale tzv. all inklusive nefunguje, slíbená odpol. polévka a zákusek byl až třetí den, víno se nedá pít a oběd znamená si zopakovat snídani a sám si zabalit balíček.

Služby hotelu
Průměr.

Sjezdovky
Odpovídající , bohužel nejlepší Jenner byl uzavřený.

Vladimír Šíp, 13.03.2018, Datum pobytu: 3.3. - 10.3.2018
Oblast: Německo Německo, Bavorsko, Hotel: Alpensport-Hotel Seimler

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Spokojenost.

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Spokojenost. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl oproti loňskému roku moderněji rekonstruovaný, moc hezká koupelna a sprchový kout, bydleli jsme blíže restauraci......naprostá spokojenost.

Strava
Nemám co bych vytkla.

Služby hotelu
Spokojenost.

Pláž
Ta jediná nám na naší zimní dovolené v horách chyběla :-)

Šárka S., 13.03.2018, Datum pobytu: 3.3. - 10.3.2018
Oblast: Německo Německo, Bavorsko, Hotel: Predigtstuhl Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)