Recenze hotelů
Německo

Napište svou recenzi

Celkem: 6,4 Během dvou dnů jsme ani nestihli projít vše, co jsme chtěli. Večer laser show na obloze, přes den příjemné koupání, tobogány pro všechny...

  • 6 Ubytování
  • 6 Strava
  • 6 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Během dvou dnů jsme ani nestihli projít vše, co jsme chtěli. Večer laser show na obloze, přes den příjemné koupání, tobogány pro všechny generace. Některé jsou již od 3 let, ale nechají na nich klouzat i mladší, když vidí, že je v pohodě a umí sama dole vystoupit. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Příliš vyklimatizované, jelikož v hale je kolem 31, tak pokoj klimatizovaný na 22 se jeví jako studený. "Přitopili" jsme si na 24 a bylo to OK.

Strava
Bohužel hodně restaurací zavřeno, takže byl poměrně malý výběr. Snídaně byla naprosto úžasná, z hlediska dětí až moc velký výber (nevěděly co dřív).

Služby hotelu
Vše OK.

Pláž
Je tam několik druhů pírku a bezpočet lehátek.

Antonín K., 13.05.2019, Datum pobytu: 7.5. - 8.5.2019
Oblast: Německo Německo, Berlín, Hotel: Tropical Islands

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 10 Uzasna dovolena radi se nekdy vratime :)

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Uzasna dovolena radi se nekdy vratime :) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Naprosto perfektni! Byli jsme ubytovano v Mobil Homes prekrasny domecky s terasou a grilem (elektricky) . Opravdu nadherne zarizene, vsude cisto. Kuchyn je plne vybavena od priborů,nožů,hrnců i pánev nechybí tudíž uvařit si můžete bez problému. Soucasti kuchyne je take lednice s mrazakem,mycka,kavovar na prekapavane kafe, v popisu je psat toustovac u nas receno topinkovac :) nechybi i rychlo varna konvice. Koupelna take super zarizena najdete i fen na vlasy. Ve skrince v obyvaku jsou i veci na uklid jako je koste,mop a smetacek (uklid mobile homes se provadi az kdyz vam pobyt konci ) ale nam to nevadilo,poklidili jsme si samy... stejnak vetsinu casu jsme stravili v Tropical Islandu :)

Take bych urcite doporucila navstevu Berlinske Zoo kde uvidite i Pandu, vlakem cca 50minut pani na recepci vam rada poradi :)

Co bych doporucila pribalit s sebou pri pobytu nad 3 dny:

1. Tablety do mycky ( ve skrince jsou 2ks na pobyt)

2. Pytle do kose ( ve skrince jsou 2ks na pobyt)

Strava
Varili jsme si samy, restaurace jsme nevyuzili je to docela drahe :D ale stim jsme pocitali tak jsme si nakoupili po ceste do Nemecka, konkretne doporucuji na nakup obchod REAL v Pirne.

Služby hotelu
Velmi ochotna pani na recepci :)

Pláž
Tropical je peradni misto, jak pro deti jak pro dospele. Jen za cely pobyt jsme chytli pouze 1x spustene tobogany pro deti ale je to opravdu zazitek, vsude tece voda proudem klouzacky jak pro mensi tak i pro vetsi deti :) . Nemusite jen chodit plavat, muzete se i s detma vyblbnout na velkych i malych hristich, balonkach,autickach,rizeni lodicek atd... urcite doporucuji si zakoupit ve stanku u detskeho hriste ledovou trist fakt vyborna :-) vse co si budete chtit koupit tak nemusite nosit sebou penize vse se plati naramkama a platite az pri konci pobytu.

Takze za nas celkove shrnuti je vyborne. Velmi radi se sem zas nekdy vratime :-)))

Monika K., 07.05.2019, Datum pobytu: 4.5. - 7.5.2019
Oblast: Německo Německo, Berlín, Hotel: Tropical Islands

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (1)

5 fotografií

Celkem: 9,2 Nádherný zážitek pro děti

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Nádherný zážitek pro děti Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Skvěle čisté stany

Strava
Dobrá jen menu v němčině

Služby hotelu
Super

Pláž
Super

Renata Hájková, 10.04.2019, Datum pobytu: 6.4. - 7.4.2019
Oblast: Německo Německo, Berlín, Hotel: Tropical Islands

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Spokojenost.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Spokojenost. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování v pěkném a kvalitním pokoji s klimatizací. Byli jsme spokojení.

Lea N., 25.03.2019, Datum pobytu: 20.3. - 21.3.2019
Oblast: Německo Německo, Berlín, Hotel: Tropical Islands

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 8,6 Opravdu nádhera, mají to tak dokonalé, že si člověk připadá jako v Thajsku

  • 8,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Opravdu nádhera, mají to tak dokonalé, že si člověk připadá jako v Thajsku Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Spali jsme ve stanu, všude čisto, pohodlné a prostorné stany

Strava
Strava rozmanitá, chuťově super a cenové dražší

Pláž
Pláž čistá, velká

Michaela Doutnáčová, 04.03.2019, Datum pobytu: 25.2. - 27.2.2019
Oblast: Německo Německo, Berlín, Hotel: Tropical Islands

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 7,8 Super akváč. Ani chvilku jsme se nenudili

  • 7,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Super akváč. Ani chvilku jsme se nenudili Zobrazit celou recenzi

Mojmír Babor, 28.02.2019, Datum pobytu: 22.2. - 24.2.2019
Oblast: Německo Německo, Berlín, Hotel: Tropical Islands

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9,4 Celkově se mi víkend moc líbil. Občerstvení je tam sice dražší,ale s tím člověk musí počítat.

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Celkově se mi víkend moc líbil. Občerstvení je tam sice dražší,ale s tím člověk musí počítat. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Spala jsem ve stanu a bylo to plně dostačující. Povlečení bylo čisté. Ve stanu nebylo ani příliš horko. Celkově spokojená.

Strava
Strava výborná. Při snídani velký výběr. Jak slaného tak sladkého. V čase oběda a večeře též velký výběr. I když mužu hodnotit pouze jednu restauraci. Jedla jsem pouze v té jedné.

Služby hotelu
Služby v pořádku.

Marie Z., 26.02.2019, Datum pobytu: 22.2. - 23.2.2019
Oblast: Německo Německo, Berlín, Hotel: Tropical Islands

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 7,6 Cena odpovídá kvalitě.

  • 6,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Cena
  • 9 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Cena odpovídá kvalitě. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Starší nábytek různého stylu, ale čisto

Strava
Nadnesený pojem "vaječný den" - skládal se z vajíček natvrdo. Jinak k snídani nic teplého. K obědu většinou to, co zbylo z předchozí večeře.

Služby hotelu
Personál ochotný. V odpočívárně po saunování bylo chladno a některé sauny mimo provoz.

Sjezdovky
Výborná dostupnost ski areálu Hochficht

Hana H., 25.02.2019, Datum pobytu: 17.2. - 22.2.2019
Oblast: Německo Německo, Bavorsko, Hotel: Bergland Hof (Neukirchen)

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9,2 Krásně prožité dva dny

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Krásně prožité dva dny Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Dobré

Strava
Výborná

Služby hotelu
Dobré

Pláž
Nádherná

Jaroslava Martínková, 22.01.2019, Datum pobytu: 18.1. - 19.1.2019
Oblast: Německo Německo, Berlín, Hotel: Tropical Islands

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)