Recenze hotelů
Německo

Napište svou recenzi

Celkem: 9 Super

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Super Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vše funkční

Strava
Výborná

Služby hotelu
Vše čisté v pořádku

Anonym, 15.08.2019, Datum pobytu: 10.8. - 11.8.2019
Oblast: Německo Německo, Berlín, Hotel: Tropical Islands

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Perfektní výlet na dvě noci Děti nadšené

  • 10 Ubytování
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Perfektní výlet na dvě noci

Děti nadšené Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování v Mobile Home bylo skvělé, perfektně uklizeno, navíc jsme se mohli ubytovat hned po příjezdu ve 12:30

a ne až v plánovaných 16:00.

Náš Mobile Home snad jako jediný neměl na terase slunečník, ale ve stínu borovic nám ani trochu nechyběl.

Strava
V obchůdku na recepci kempu dostatečný výběr základních potravin i nápojů.

Služby hotelu
Velice milý personál recepce v kempu.

Božský klid v části, kde se nacházejí Mobile Homes.

Pláž
Při našem příjezdu 8.8. odpoledne bylo uvnitř Tropical Islands zaplněno téměř do posledního místa,

opravdu hlava na hlavě, okamžitě jsme zakotvili ve venkovní části, kde byla obsazenost nižší.

Nesrovnával bych tento park, jako mnozí, s klasickým obřím aquaparkem, s nekonečným množstvím tobogánů a dalších atrakcí.

Myslím, že zaměření tohoto resortu je prostě trochu jiné a kdo potřebuje další Čestlice a podobné, ten by mohl být zklamán.

Na druhou stranu nekonečná, klidně 20-30 minutová fronta na totálně nesmyslném uzoučkém schodišti tobogánové věže, by měla provozovatelům napovědět, co rozšířit...

Nám se z atrakcí nejvíc líbila venkovní divoká řeka.

Jiří Horák, 13.08.2019, Datum pobytu: 8.8. - 10.8.2019
Oblast: Německo Německo, Berlín, Hotel: Tropical Islands

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Hotel je situován cca 400m od silnice, okolí hotelu je čisté a upravené, parkování bez problémů. Kousek nad hotelem je malá zemědělská...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Hotel je situován cca 400m od silnice, okolí hotelu je čisté a upravené, parkování bez problémů. Kousek nad hotelem je malá zemědělská usedlost, což pozitivně doplňuje prostředí klidného alpského venkova. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bez jakéhokoliv problému. Hotel, pokoje a sociální zařízení čisté a bez závad.

Strava
Stravování formou polopenze. Snídaně samoobslužná, pokud něco došlo, personál to doplnil, tj. může se jít na snídani bez obav i později. Večeře, výběr ze dvou jídel, se stravováním jsme byli spokojeni.

Služby hotelu
Velmi přátelská atmosféra rodinného hotelu. Uvítali jsme individuální přístup k hostům a rady kam se v okolí vypravit na výlety, pro nás důležité s ohledem na dítě, kde je možné vzít kočárek a kde už pouze dětský batoh na záda. Hotel mohu doporučit.

Jaroslav Dvořák, 12.08.2019, Datum pobytu: 4.8. - 8.8.2019
Oblast: Německo Německo, Bavorsko, Hotel: Český hotel Lampllehen

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Dovolenou jsme si s dcerou moc užily.

  • 10 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenou jsme si s dcerou moc užily. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Byly jsme ubytované ve stanu. I ve stanu pro dvě osoby je dost místa, vešly jsme se tam i s kufry. Matrace jsou pogumované - docela jsme se v noci potily. Na přikrytí dostanete jen prostěradlo, ale ani to není potřeba, i v noci je v areálu velké teplo.

Strava
Stravovaly jsme se v asijské restauraci i ve fast-foodu. Měly jsme jen třídenní dovolenou, tak se to i s tím rychlým občerstvením dalo vydržet, celý týden nebo i více dní bychom se takto stravovat určitě nechtěly, Smažená jídla jsme si v tom teple nedávaly, většinou jsme jedly pizzu nebo špagety.

Služby hotelu
V Tropicalu se denně střídají tisíce návštěvníků - šatny, sprchy i toalety byly vždy perfektně čisté.

Pláž
Třemi slovy - hlava na hlavě - ale s tím jsme počítaly. Já mám raději klidnější prostředí, ale kvůli dceři jsem se překonala. Klapky na oči i uši a také jsem si to moc užila.

Vítězslava S., 12.08.2019, Datum pobytu: 6.8. - 8.8.2019
Oblast: Německo Německo, Berlín, Hotel: Tropical Islands

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,2 Tento kraj je nádherný.

  • 7,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Tento kraj je nádherný. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel je starší, ale dobře udržovaný. Chyběla mi na pokoji lednice a v koupelně mýdlo. Jinak vše ok.

Strava
Jídlo bylo vynikající a bylo ho hodně.

Služby hotelu
Služby na vysoké úrovni.

Marcela Hepfelová, 06.08.2019, Datum pobytu: 31.7. - 3.8.2019
Oblast: Německo Německo, Bavorsko, Hotel: Rupertihof (Berchtesgaden / Ainring)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 úžasná dovolená pro děti i dospělé

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
úžasná dovolená pro děti i dospělé Zobrazit celou recenzi

Ubytování
cestovali jsme druhý rok po sobě a přála jsem si zajistit jiný domeček než s egyptskou tématikou, bylo uvedeno ve smlouvě. Nakonec jsme měli nejen egyptskou tématiku, ale i úplně stejné číslo pokoje jako minulý rok. Jediné minus, které bych vytknula, ale vesnička jako taková je pro děti úžasná

Strava
velmi chutné snídaně, velký výběr od všeho, večeře formou bufetu jsme si dokoupili

Služby hotelu
Skvělé, určitě se někdy v budoucnu do legolandu vrátíme

Eva B., 05.08.2019, Datum pobytu: 29.7. - 31.7.2019
Oblast: Německo Německo, Bavorsko, Hotel: LEGOLAND Feriendorf

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,4 Rujana je nádherná

  • 7 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Rujana je nádherná Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování v penzionu Diechgraf bylo ucházející, bohužel neumím německy a oni anglicky :-)

Strava
snídaně v pohodě, obvyklá kvalita

Služby hotelu
vnitřní bazén fajn, nefunkční protiproud

Ivan Šulek, 17.07.2019, Datum pobytu: 10.7. - 14.7.2019
Oblast: Německo Německo, Hotel: Pension Deichgraf

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Super prodlouzeny vikend v Legolandu a Lego domecku

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Super prodlouzeny vikend v Legolandu a Lego domecku Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Byli jsme všichni moc spokojeni nejvíce deti

Strava
Splnila ocekavani všichni jsme se precpali

Služby hotelu
Perfektni

Ladislav Kleistner, 19.06.2019, Datum pobytu: 14.6. - 16.6.2019
Oblast: Německo Německo, Bavorsko, Hotel: LEGOLAND Feriendorf

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 návštěva tropického aquaparku byla opravdu zážitková,celý koncept aquaparku je dokonale promyšlený, krásný a vše jsme si náramně užili.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
návštěva tropického aquaparku byla opravdu zážitková,celý koncept aquaparku je dokonale promyšlený, krásný a vše jsme si náramně užili. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Bydleli jsme ve stanech s matrací,to nebylo špatné, ale bylo nám v nich hrozné horko, ubytovací domy,nebo přilehlý hotel by jistě byly lepší nicméně varianta ve stanech byla levnější, proto jsme si ji vybrali a také abychom byly potažmo v centru dění a užili si takové to kempování na písku, navíc jsme měli takový odlehlý stan s výhledem na zeleň, tudíž i navzdory teplu bylo toto ubytování příjemné

Strava
celkově se stravovat v Tropical Island bylo dosti nákladné..měli jsme zaplacené snídaně (500Kč na osobu) ve formě švédských stolů, které byly opravdu bohaté nicméně člověk co není zvyklý hojně snídat se této hodnotě 5stovek ani nepřiblížil..další jídlo v podobě obědů nebo večeří bylo cenově dost vysoké, nejlépe se dala koupit pizza okolo 11 eur. Pivo stálo 5eur. Naštěstí jsme měli sebou zásobu minerálek, takže aspoň co se týče pití jsme nemuseli utrácet.

Služby hotelu
služby celého komplexu byly super..zaujalo mne, že i na velký počet dalších návštěvníků, byly sprchy i toalety vždy čisté, dostupné téměř na každém kroku a také že se zde dali najít místa,ke klidu a odpočinku. Jediné co mě napadá,že jsem nemohla ani v plánku areálu objevit nabíjecí stanice na mobil,po 500 fotkách se mi vybil mobil a za celou tu dobu jsem nevěděla kde jej nabít. Stejně tak bych více zviditelnila zázemí ošetřovny, ta sice v plánku areálu zaznačená je, ale kdo se nepodívá předem tak by kolem ní prošel bez povšimnutí

Pláž
pláže jak uvnitř Tropicu tak venkovní byly pěkné, v týdnu zde nebylo tolik lidí, tudíž se dali najít lehátka která byla volná a v nerušeném prostředí. Venkovní areál mi na celý komplex aquaparku přišel malý a očekávala bych od něj vícero atraktivních skluzavech atd. I uvnitř aquaparku byly pouze tři tobogány a ty teda byly věčně plné, tudíž se na jednu jízdu čekalo i klidně 20min, což se moc nevyplatilo..vše ale vynahradila atrakce divoké řeky, ta byla fakt úžasná. Voda byla ve všech bazénech příjemná a čistá (a nesmrděla chlórem)

Zuzana R., 18.06.2019, Datum pobytu: 10.6. - 12.6.2019
Oblast: Německo Německo, Berlín, Hotel: Tropical Islands

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

7 fotografií