Recenze hotelů
Riviera Maya - Mexiko

Napište svou recenzi

Celkem: 9,4 Obrovský resort, ve kterém můžete strávit celou dovolenou a nevytáhnout paty, protože je tak rozsáhlý, že je stále co objevovat.

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Obrovský resort, ve kterém můžete strávit celou dovolenou a nevytáhnout paty, protože je tak rozsáhlý, že je stále co objevovat. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Slušné a v Karibiku průměrné. Pokoje jsou starší a tomu také ubytování odpovídá, ale denně vyměněné ručníky i ložní prádlo odpovídá kvalitě uvedených služeb. Doporučujeme

Strava
Obrovský výběr, i když za 11 dnů se trochu omrzí, ale to je nevýhoda all inclusive. Hotel však nabízí několik tematických restaurací, které výběr rozšíří. Zároveň i výběr nápojů a to jak alko, tak i nealko je obrovský. Moc doporučujeme

Služby hotelu
Spousta různých možností, které jsme většinou ani nevyužili. Personál hotelu je neuvěřitelně milý, ochotný a usměvavý, nepotkali jsme jediného zaměstnance, který by se na nás mračil.

Pláž
Krásný jemný písek. Naplavené řasy, které bohužel trápí celé pobřeží poloostrova se pracovníci hotelu snaží odklízet a vesměs se jim to daří, pouze větší kusy korálů trošku znesnadňují vstup do moře, jinak pohádka.

Hana K., 20.12.2018, Datum pobytu: 2.12. - 12.12.2018
Oblast: Mexiko Mexiko, Riviera Maya, Hotel: Grand Palladium Colonial Resort and Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 10 Tato dovolena, tento hotel, tato destinace, ty služby hotelu atd - vse splnilo nad ocekavani.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Tato dovolena, tento hotel, tato destinace, ty služby hotelu atd - vse splnilo nad ocekavani. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Nejhezčí ubytovani ve kterem jsme kdy byli

Strava
Stravu takove urovni jsme nikde nezazili

Služby hotelu
Neuveritelny servis

Pláž
Nadhera

Zuzana R., 04.06.2018, Datum pobytu: 15.5. - 27.5.2018
Oblast: Mexiko Mexiko, Riviera Maya, Hotel: The Royal Suites Yucatán

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Byli jsme ze zájezdu velmi nadšeni. Skvělá destinace vhodná jak na válení na pláži, u bazénu nebo i na výlety po okolí.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme ze zájezdu velmi nadšeni. Skvělá destinace vhodná jak na válení na pláži, u bazénu nebo i na výlety po okolí. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Moc pěkné, čisté. denně uklizené.

Strava
Jídlo zde bylo to nejlepší, které jsem kde ochutnala. Výběr kuchyní naprosto impozantní. Škála jídel neskutečná. Vybere si zde opravdu každý. Vše čerstvé a velmi chutné. Každý den jiné zaměření (Francie, Itálie, Mexiko, apod.)

Služby hotelu
Velmi dobré. Každý hovořil velmi anglicky. Na všem se dalo domluvit. Jediné co bych vytkla bylo ranní obsazování lehátek. Každý si obsadil lehátko ručníkem a objevil se tam až odpoledne. Takže téměř půl dne bylo 60% lehátek nevyužitých a zároveň nepoužitelných.

Pláž
Bohužel v našem termínu se na pláži objevila neskutečná kvanta vyplavené mořské trávy. Což samozřejmě nevytýkám hotelu, jejich staff se snažil co se dalo tuto trávu odklízet pomocí bagrů. Jinak byly pláže čisté, každý den uklizené od smetí, připravené pro nové opalovací komando.

Dominika J., 12.03.2018, Datum pobytu: 27.2. - 8.3.2018
Oblast: Mexiko Mexiko, Riviera Maya, Hotel: Gran Bahia Principe Tulum

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (1)

Celkem: 9,2 velmi sa mi pacilo a bola som spokojna, hlavne servis hotela

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
velmi sa mi pacilo a bola som spokojna, hlavne servis hotela Zobrazit celou recenzi

Ubytování
ubytovanie na urovni, cistota a krasne prostredie

Strava
personal ochotny a poradi so vsetkym, nikdy som nedostala odpoved NIE

Služby hotelu
profesionalita a ochota pomoct

Pláž
ciste okolie a pekne prostredie

Katarína P., 13.02.2018, Datum pobytu: 30.1. - 6.2.2018
Oblast: Mexiko Mexiko, Riviera Maya, Hotel: Gran Bahia Principe Tulum

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 7,8 Zajimava lokalita, pekne ubytovani, ciste teple more, dobre potapeni na nedalekem ostrove Cozumel, zajimava oblast na vylety

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Zajimava lokalita, pekne ubytovani, ciste teple more, dobre potapeni na nedalekem ostrove Cozumel, zajimava oblast na vylety Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotelovy komplex kvalitni, dobre udrzovany, dobre sluzby, dobre stravovani. Z meho pohledu az moc veliky komplex.

Strava
Dobra vsestranna strava

Služby hotelu
V dnesni dobe jsem nepochopil internet za poplatek, jinak dobre

Pláž
Hotel ma vlastni peknou plaz s palmami, dostatek lehatek, fungujici obsluha na plazi, PADI zakladna v hotelu, siroka moznost ruznych vodnich sportu

Radek Strnad, 08.05.2017, Datum pobytu: 24.4. - 4.5.2017
Oblast: Mexiko Mexiko, Riviera Maya, Hotel: Barceló Maya Palace Deluxe

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 7,2 Zajímavá destinace, poměrně hodně turisticky exponovaná. 4 denní putování po Mayských památkách bylo velmi zajímavé.

  • 8,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 5 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Zajímavá destinace, poměrně hodně turisticky exponovaná. 4 denní putování po Mayských památkách bylo velmi zajímavé. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Luxusní hotel, perfektní služby. Z pohledu Středoevropana neskutečně velký, cesta z pokoje na pláž trvala cca 20 min.(5 min. chůze a 15 min. vláčkem), takže hlavně nic si nezapomenout !

Strava
Mexické jídlo asi nepatří k vrcholům světové gastronomie, přesto stojí za to ho ochutnat. Mexickému vínu rozlévanému v hotelích se raději vyhněte. Pokud narazíte na hotelu na "Italskou restauraci", nečekejte, že dostanete opravdové italské jídlo. Pravděpodobně v něm bude místo Oregana Koriandr.

Služby hotelu
Perfektní, pravděpodobně jsou již vycvičeni od náročných amerických turistů.

Pláž
Hezká, poněkud našlapaná, ale byly velikonoce, tedy vrchol sezóny, možná je to jindy lepší. Na šnorchlování to nebylo, koupací zóny ohrazeny bójemi a plavčíci dost nekompromisní. Pokud se popojde mimo pláže hotelu (v našem případě měla hotelová pláž několik kilometrů !), je to lepší.

Petr, 26.04.2017, Datum pobytu: 17.4. - 22.4.2017
Oblast: Mexiko Mexiko, Riviera Maya, Hotel: Luxury Bahia Principe Sian Ka'an

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Pro nás to byla první návštěva Mexika, ze které jsme nadšení. Kromě pobytu v resortu jsme využili možnosti jednodenních výletů a zažili...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Pro nás to byla první návštěva Mexika, ze které jsme nadšení. Kromě pobytu v resortu jsme využili možnosti jednodenních výletů a zažili tak ještě něco navíc. Ale ani plážoví či bazénoví povaleči v tomto resortu nepřijdou zkrátka! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování odpovídá dané kategorii. Ocenili jsme rozlehlost komplexu, klidné prostředí, upravené okolí, každodenní úklid pokoje s výměnou ručníků a doplněním minibaru. Pokoje jsou prostorné s dostatkem místa pro uložení kufrů. Snad jediná věc, se kterou je třeba počítat, je nutnost zakoupit trezor na pokoji - platili jsme 5 USD za den. Příjemným překvapením byla žehlička s žehlicím prknem v šatní skříni.

Strava
Strava v hotelu byla v rámci programu all inclusive spíše ultra all inclusive! Ve společné restauraci Yucatán byl nejširší výběr jídel od snídaně po večeři, včetně široké nabídky nápojů, speciální výživy - bezlepkové, diabetické, výběru světových kuchyní - denně sushi, čínská kuchyně, mexická, italská,... Vybrat si musí opravdu každý.

Pokud se nechcete v době oběda zdržovat a chcete zůstat na pláži, máte k dispozici menší restauraci s omezeným, ale i tak dostačujícím výběrem jídel. Nápoje všeho druhu jsou k mání během celého dne na různých místech komplexu, takže se nemusíte vzdalovat od pláže nebo bazénu nebo čekat na určitou hodinu (jak tomu bývá v různých evropských destinacích). Důležitá byla také hygiena při přípravě a servírování jídel - rukavice, síťky na vlasy. Zato při konzumaci jídel mimo resort buďte velmi opatrní, pokud se chcete vyhnout nepříjemným potížím!

Služby hotelu
Při příjezdu vám pomohou se zavazadly, po komplexu se můžete dopravovat golfovými vozíky s řidičem, wi-fi byla v hlavní budově - v recepci - k dispozici celý den, ale připojení bylo pomalé a komplikované. Osušky na pláž jsou k dispozici zdarma, měnit je můžete klidně denně. Platí se použe v případě ztráty nebo zničení. Můžete využít hodiny potápění v bazénu zdarma, za poplatek pak na moři. Součástí areálu je také delfinárium s každodenní show. Za poplatek si můžete s delfíny zaplavat. U bazénu probíhá celodenní animační program - soutěže, hry, sport.

Obecně platí, že za všechny služby, včetně obsluhy v barech a restauracích, instruktorů, průvodců, atd. se očekává, že poskytnete spropitné, min. 1USD nebo přibližný ekvivalent v mex. pesos (20MXN).

Pláž
Pláž je velká, členitá, chráněná vlnolamy. Vstup do moře je pozvolný, s písčitým dnem se sporadickými kameny. Voda je čistá, rybky můžete pozorovat přímo nebo při šnorchlování

Markéta C., 23.02.2017, Datum pobytu: 12.2. - 20.2.2017
Oblast: Mexiko Mexiko, Riviera Maya, Hotel: Gran Bahia Principe Tulum

Byla tato recenze užitečná? Ano (10) Ne (0)

Celkem: 9,2 Celkově velká spokojenost

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Celkově velká spokojenost Zobrazit celou recenzi

Pláž
Pláž je jediné malé minus,v moři jsou vlnolamy,takže se nedá pořádně zaplavat

Petr H., 31.01.2017, Datum pobytu: 18.7. - 28.7.2016
Oblast: Mexiko Mexiko, Riviera Maya, Hotel: Gran Bahia Principe Tulum

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (4)

Celkem: 8,4 Hotel byl velmi příjemné, služby a jídlo skvělé, personál velice ochotný a milý. Jediná vada na kráse byla zastaralá vzduchotechnika....

  • 7,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Hotel byl velmi příjemné, služby a jídlo skvělé, personál velice ochotný a milý. Jediná vada na kráse byla zastaralá vzduchotechnika. Klimatizace se nedala nastavit, takže se musela buď vypnout nebo nám foukala přímo na hlavu. Navíc byla velice hlučná. Výsledek - dovezla jsem si angínu, tomu skutečně nebylo možné zabránit.

Absolutní propadák byla ovšem naše delegátka. V hotelu nebyla žádná informační tabule, Delegatku ( možná ) jsme tam zahlédli jednou. Nejhorší ale bylo to, že tak jak to uvádí cestovní kancelář, nám osobně vůbec nesdělila termín odjezdu na letiště, za pomoci hotelového personálu a delegátů jiných CK jsme nenašli informační tabuli, kterou tam jiné CK měly, neměli jsme vzkaz na recepci a termín odjezdu jsme se dozvěděli v kooperaci pomoci delegátky jiné CK, recepce a dalšího pracovníka hotelu. Delegatke zavolal a ta nám na základě toho termín sdělila. Neomluvila se a byla dost nepřijemná. Pokud bychom se nedomluvili anglicky, tak jsme v Mexiku asi doteď. To se nám skutečně ještě nikdy nestalo. Vážně nevím, k čemu tam vlastně byla, protože nabídky výletů poskytovaly spolupracující kanceláře hotelu a konkrétně náš výlet byl tak o 40 USD lacinější, než byla nabídka CK. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo příjemné, každý si mohl najít "to svoje". Kromě klimatizace velká spokojenost.

Strava
Strava byla skvělá. Různorodá, velký výběr, spousta ryb, plodů moře, kvalitní, zdravá. Problém byl ráno u snídaně, protože kapacita restaurace nestačila uspokojit všechny hosty najednou, takže se muselo čekat. Ale personál byl tak milý, že se to dalo dobře vydržet.

Služby hotelu
Personál byl velice ochotný a snažil se vyhovět všem požadavkům. Jediné, co nás zarazilo bylo to, že jsme si v tomto typu hotelu museli zvlášť platit trezor na pokoji - za týden to vyšlo asi na 36 USD.

Pláž
Pláž byla příjemná. Byla pravidelně čištěná od mořských řas, které se naplavily. I když byla písečná, při vstupu do vody bylo vhodné použít boty do vody kvůli naplaveným kamenům a korálům. Horší to bylo s bazény, které nebyly zcela čisté a zasloužily by si více pozornosti.

Gabriela Brůžičková, 01.01.2016, Datum pobytu: 20.12. - 29.12.2015
Oblast: Mexiko Mexiko, Riviera Maya, Hotel: Grand Oasis Tulum

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)