Recenze hotelů
Playa del Carmen - Mexiko

Napište svou recenzi

Celkem: 7 velmi dobrý hotel za velmi slušné peníze, čistota perfektní, ačkoli nejsem žádný ekolog velmi oceňuji že neplýtvají plastem (celý hotel...

  • 8 Ubytování
  • 7 Strava
  • 4 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
velmi dobrý hotel za velmi slušné peníze, čistota perfektní, ačkoli nejsem žádný ekolog velmi oceňuji že neplýtvají plastem (celý hotel používá vratné kelímky), BOHUŽEL OTŘESNÉ MOŘE, ŠPINAVÉ PLNÉ ŘAS, i kdyby řasy nebyly, voda je kalná do hněda protože pláž je mělká a jsou vlny, jediným plusem je, že hotel pláž uklízí velmi pečlivě Zobrazit celou recenzi

Ubytování
pokud použijete pokoje superior po rekonstrukci, je to pohoda, nejde ale o žádný luxus...čistota perfektní, minusem je že platíte za trezor a vodu vám doplní jen když dáte všimné, ve vodovodu odsolená voda, na druhou stranu nemám problém nechat během dovolené cca 20USD celkem uklízečkám, takže vše absolutně OK

Strava
rozmanitá, obludné množství, ryby maso saláty většinou vše velmi dobré, na druhou stranu vaří pro všechny, takže je to i trochu nevýrazné, ale dá se doupravit, mexický koutek mají, možnost několika ala carte

Služby hotelu
milí lidé, slušný velmi ochotný personál, pečliví, absolutně bez výhrad

Pláž
ABSOLUTNÍ PROPADÁK, kalná špinavá voda (mělké moře), plavat se dá až tak 20m od břehu, dál ale zase nemůžete (bojky), vlny jakž takž ale moře většinu roku PLNÉ PICHLAVÝCH ŘAS. v tomto ohledu nejhorší pláž v karibiku co jsme viděli, jediným plusem je že hotel se snaží intenzivně uklízet řasy z břehu každý den,ale nemohou to zvládnout. je to katastrofa za kterou nemohou, já ale nikdy více...

Anonym, 26.04.2019, Datum pobytu: 22.3. - 10.4.2019
Oblast: Mexiko Mexiko, Playa del Carmen, Hotel: Viva Wyndham Maya

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 10 Dovolená splnila očekávání, tzn.vynikající. Pouze problém s delegátkou, která vlastně neexistovala a bylo nutné řešit odjezd následně...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená splnila očekávání, tzn.vynikající.

Pouze problém s delegátkou, která vlastně neexistovala a bylo nutné řešit odjezd následně SOS CK. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
perfektní, nevím co by šlo zlepšit

Strava
výborná, každý den byl v duchu nějakého státu

Služby hotelu
dokonalé

Pláž
pláž byla krásná, bohužel jsme měli smůlu s velkým množstvím řas, které celou dobu odváželi a čistili, ale každý den museli znovu

Irena Počtová, 05.03.2019, Datum pobytu: 22.2. - 2.3.2019
Oblast: Mexiko Mexiko, Playa del Carmen, Hotel: BlueBay Grand Esmeralda

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 10 Hotel Ocean Maya Royal je "adults only" a vhodny pre vekove kategorie 18+. Malokedy sa vraciam na to iste miesto ale do tohto...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Hotel Ocean Maya Royal je "adults only" a vhodny pre vekove kategorie 18+. Malokedy sa vraciam na to iste miesto ale do tohto hotela sa urcite vratim. 10 uzasnych dni vratane Vianoc a Silvestra. Zabavy a aktivity rozneho druhu. Okrem iného sa po rezorte volne pohybovali rozne zvieratka. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Nemám čo vytknúť. Izby boli utulne a upratovane kazdy den. Nechybala kvetinova vyzdoba, resp. rozne vytvory z uterakova v podobe zvierat.

Strava
Strava bola rozmanitá od výmyslu sveta. Okrem hlavnej reštaurácie Hacienda tam boli ďalšie "a la carte", ktoré bolo mozne navstivit po predchadzajucej rezervacii. V baroch ci uz pri bazene alebo v hlavnej budove v lobby bol siroky vyber alko aj nealko, kokteijly ake ste mozno este nikdy neochutnali.

Služby hotelu
Celkovo sluzby na vysokej urovni. Hotel je "only adults" tak aj samotny program, o ktory sa kazdy den starali animátori (pri bazene aj vecerny program v amfiteatri) bol uzasny a nikdy sme sa nenudili. Urcite si kazdy najde ten svoj druh zabavy ci uz kludnej alebo viac odvaznej a blaznivej.

Pláž
Cista, upravena. Aj ked sa po dazdi objavili na plazi riasy, zamestanci hotela sa snazili plaz vycistit co najskor.

Zuzana M., 08.01.2019, Datum pobytu: 21.12.2018 - 1.1.2019
Oblast: Mexiko Mexiko, Playa del Carmen, Hotel: Ocean Maya Royale By H10 Hotels

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

4 fotografie

Celkem: 8,4 Jde o exklusivní resort s širokou nabídkou možných sportovních aktivit, tenisu, zumby, aquaaerobicu a jiných, v lednici je každý den...

  • 8,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Jde o exklusivní resort s širokou nabídkou možných sportovních aktivit, tenisu, zumby, aquaaerobicu a jiných, v lednici je každý den doplněna základní škála nápojů, jídlo pití all inclusive. Krásné jsou procházky po pláži, je možno dojít až do Playa del Carmen, ca za 1,5-2 hodiny. Kdo chce mít klid, musí si ho najít, často hraje do ca 17ti hlasitá hudba, ... Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Bez námitek, o pořádek postaráno

Strava
Výborná, je možné si např. objednat langustu za 600 Peso.

Služby hotelu
Viz výše

Pláž
Bezpečná, bez kamenů a ježků.

Milena C., 07.01.2019, Datum pobytu: 10.12.2018 - 3.1.2019
Oblast: Mexiko Mexiko, Playa del Carmen, Hotel: Grand Riviera Princess All Suites & Spa Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Mexiko jsme zvolili proto, abychom poznali kulturu původních obyvatel a Karibské moře, což se nám splnilo. Před Vánocemi jsme vyjeli na...

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Mexiko jsme zvolili proto, abychom poznali kulturu původních obyvatel a Karibské moře, což se nám splnilo.

Před Vánocemi jsme vyjeli na dovolenou do země, která je od nás velmi vzdálená. To znamená, že již první hodiny dovolené jsou velmi náročné. Celkově jsme ve dvou letadlech na cestě tam strávili 13,5 hodiny, zpátky to bylo o něco méně. Je dobré se seznámit s leteckými společnostmi, se kterými poletíte. Mohou se lišit rozsahem poskytovaných služeb a váhovým limitem zavazadel. Proto je důležité se na cestu lépe připravit. Při přestupu nesmíte mít vodu, kterou jste si koupili na letišti předchozím.

Počasí jsme měli jako na houpačce, někdy tam bylo jako v prádelně a z toho jsme dva dny chodili ráno a večer ve svetrech. Běžné jsou v tomto období krátké přeháňky. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel se nachází v příjemném prostředí, všechny budovy jsou umístěny v tropické zeleni. Žijí tady milá zvířátka, leguáni, veverky, spousta druhů ptáků. Hned za vstupem do hotelu je prostranství pro odpočinek pod otevřeným nebem mezi palmami a tropickými stromy. Pokoje jsou vybaveny klimatizací, ale nebylo ji nutné v prosinci zapínat. Zásuvky neodpovídají našim koncovkám, proto je vhodné si s sebou vzít adaptér (dal se koupit i v prodejně v hotelu). Postele jsou velmi široké a pohodlné. Mezi vybavení pokoje patřila i televize, fén, žehlička s prknem, deštník atd.

Strava
Byla naprosto dokonalá. Každý si určitě vybere, na co má chuť. Denně byly v různých úpravách ryby, na které jsme se hodně těšili. Při snídani poskytovali velký výběr džusů. Při každém jídle nabízeli několik druhů zeleniny, různé omáčky, tropické ovoce, zákusky, zmrzlinu atd. Kuchaři před vámi restují, opékají a doslova vás rozmlsají. Velmi jsme si oblíbili pizzu, dělají ji přímo v peci v restauraci u bazénu od oběda do večeře.

Služby hotelu
Služby, úklid, výměna ručníků - vše v naprostém pořádku. V areálu hotelu je v průběhu dne spousta aktivit. Například cvičení v bazénu, míčové hry na pláži, výuka různých druhů tanců, cvičení při hudbě, různé hry pro děti i dospělé, malování keramiky, výcvik na visuté hrazdě, výuka španělského jazyka atd. My jsme si oblíbili lukostřelbu. Také jsme si zdarma půjčili kola a projeli se po okolí. Je lepší si pořídit zámek, protože kolo nemůžete jen tak někde postavit. Každý večer o půl desáté začínala vystoupení, ze kterých nás upoutaly mexické lidové tance a latinské tance. Ještě je dobré upozornit, že poslední den pobytu musíte v poledne odevzdat karty od pokoje, karty na plážové ručníky a zaplatit taxu na životní prostředí. Prodloužení užívání pokoje bylo možné za příplatek asi 40 dolarů. Můžete však jít na oběd a stravovat se až do doby odjezdu. Kufry vám uschovají u recepce. Můžete se jít ještě koupat a u bazénu se osprchovat. Je dobré si vzít s sebou dostatek oblečení, neboť prádlo v pokoji neschne. Na balkoně nepověsíte šňůru a jedině na pláži, kde téměr pořád fouká, občas něco přeschne na léhátku. Je zde také zvláštní tekuté mýdlo na koupání a šampon - téměr vůbec nepění, zřejmě kvůli životnímu prostředí. O klienty se v hotelu stará hodně lidí, od ochranky až po prodejce výletů. Celodenní výlet stojí od asi 100 dolarů výše. Nasnídáte se ještě v hotelu, oběd je na výletě, večeři stihnete v hotelu. Mayské památky a cenote určitě stojí za návštěvu. Navštívili jsme historické místo na skále u moře v městě Tulum, v Cobá umístěné v džungli jsme vystoupali na pyramidu s překrásným rozhledem, v Chichen Itzá jsme obdivovali především Kukulcanovu pyramidu a zaplavali jsme si v cenote - krasové prohlubni s vodou.

Pláž
V moři jsme si zaplavali v průběhu pobytu až poslední dva dny, jinak byly pořád vlny, které přinášely mořské rostliny a vířily písek. Zaměstnanci hotelu sice každé ráno čistili pláž traktorem (je dost široká), ale za chvíli byla znovu znečištěná. Voda byla chladnější. Ovšem pohled z lehátek na bílou pláž a modré moře, pokud svítí slunce, je opravdu nezapomenutelný. Velkým zážitkem byly přelety pelikánů kolem okraje moře a jejich lov ryb. Mají určitě lepší zrak než my, protože my jsme živého tvora v moři u hotelu neviděli. Jednou jsme se vydali na celodenní šnorchlování k ostrovu s korály a rybičkami. Prodejce výletů nám ale neřekl, že když budou větší vlny, tak nás do moře nepustí. S ohledem na bezpečnost je to pochopitelné, ale termín výletu nepřeložili. Rozdali nám plovací vesty na lodi a užili jsme si to jako v lunaparku. Ostrov byl krásný přírodní park plný různých druhů ptáků.

Věra D., 20.12.2018, Datum pobytu: 6.12. - 17.12.2018
Oblast: Mexiko Mexiko, Playa del Carmen, Hotel: Viva Wyndham Maya

Byla tato recenze užitečná? Ano (7) Ne (2)

Tulum 24 fotografií

Celkem: 9,2 Dovolená byla, až na pár drobností způsobených cestovní kanceláří, krásná.

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla, až na pár drobností způsobených cestovní kanceláří, krásná. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo hezké, pokoje denně čistě uklizené. Sice jsme neměly výhled na moře, ale nevadilo to. V pokojích nebylo horko, klimatizaci jsme pouštěly ojediněle. Všude okolo byly palmy a zeleň. Překvapující bylo, že v oblasti jsme nepotkaly jediného komára.

Strava
Strava v bufetové jídelně (La Terazza) byla úžasná, nepřeberné množství jídel jak pro vegetariány, tak pro milovníky masa. K snídani byly v nabídce čerstvé freshe z různých druhů ovoce a zeleniny. V rámci all inclusive jsme navštívily 3 a la carte restaurace - Mexickou, mezinárodní a Italskou. Všechny byly výborné, nejvíce nám jídlo chutnalo v mezinárodní, ovšem Mexická nabízela bezkonkurenční Margaritu :-)

Služby hotelu
Personál vždy milý a usměvavý, pomohl nám rychle vyřešit jakýkoliv problém.

Pláž
Písečná pláž byla překrásná, rozlehlá, nikdy nebyla přeplněná (i když hotel měl plnou kapacitu). Bylo k dispozici spoustu lehátek jak na slunci, tak ve stínu palem. Po dešti a silném větru moře vyplavili na pláž řasy, do druhého dne ale bylo opět čisto. Moře bylo průzračné, přístup do moře dlouho pozvolný. Velké vlny.

Lenka M., 15.12.2018, Datum pobytu: 30.11. - 10.12.2018
Oblast: Mexiko Mexiko, Playa del Carmen, Hotel: Viva Wyndham Maya

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (1)

Celkem: 7,6 S dovolenou celková spokojenost včetně výletu, bohužel další výlet na ostrovy nám byl zrušen údajně pro silný výtr, prostředí hotelu...

  • 8,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 5 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
S dovolenou celková spokojenost včetně výletu, bohužel další výlet na ostrovy nám byl zrušen údajně pro silný výtr, prostředí hotelu krásné a udržované, služby výborné, na pláži stále volná místa, dobré animační programy Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Dobré, záleží jaký pokoj dostanete, bohužel mi měli pokoj v přízemí v rohu hned proti SPA a asi patřil k těm horším (porovnávali jsme se spolucestujícími), denně uklid, všude čisto, doporučujeme vzít sebou repelent, zejména u pokojů v přízemí. Jinak hotel pěkný a příjemný s krásnou zahradou

Strava
Velice dobrá a pestrá, každý si vybere, bohatý bufet, dostatek ovoce, obsluha v restauraci velice dobrá

Služby hotelu
Služby na úrovni a bez připomínek, ve všem se snaží vyjít vstříc

Pláž
pláž pěkná a čistá, občas na břehu chaluhy, které jsou odklízeny. Jediná velice špatná věc je zaparkování cca 60 lodí přímo u pláže hotelu. Pokud nechcete plavat u lodí musíte cca 200 metrů bokem, kde je moře již volné. Hned u pláže i přístup do bazenu a výřivek.

Vladimír Wimmer, 10.12.2018, Datum pobytu: 25.11. - 5.12.2018
Oblast: Mexiko Mexiko, Playa del Carmen, Hotel: The Reef Coco Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Nezáujem,neochota delegáta!

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Nezáujem,neochota delegáta! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Skvele

Strava
Skvela

Služby hotelu
Ok

Pláž
Pekna

Miroslav Kozáček, 18.10.2018, Datum pobytu: 5.10. - 15.10.2018
Oblast: Mexiko Mexiko, Playa del Carmen, Hotel: Viva Wyndham Maya

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 10 Dovolená nádherná

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená nádherná Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Výborné

Strava
Dobrá

Služby hotelu
Výborné

Pláž
Nic moc

Andrej Makuňa, 04.07.2018, Datum pobytu: 23.6. - 1.7.2018
Oblast: Mexiko Mexiko, Playa del Carmen, Hotel: Viva Wyndham Maya

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (3)

Celkem: 9 Dovolenka bola super

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 5 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenka bola super Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovanie bolo OK, čistota veľmi dobrá, upratovacia služba stále viditeľná a v činnosti

Strava
veľmi dobrý výber, každý večer venovaný nejakej medzinárodnej kuchyni

Služby hotelu
stále nejaké aktivity počas dňa, využili sme aj služby druhého hotela siete Iberostar

Pláž
pláž kazila celkový dojem z dovolenky, veľa naplavených chalúh, ktoré nebol manažment hotela schopný dať odpratať počas 14 dní - tmolili sa pri tom jeden, dvaja zamestnanci, ktorí najskôr vytvárali kopy, a potom sa ich snažili zakopať, čo sa im evidentne nedarilo. Pri vedľajších hoteloch využívali ťažkú techniku a pláž vyzerala neporovnateľne.

Jana S., 12.04.2018, Datum pobytu: 25.3. - 8.4.2018
Oblast: Mexiko Mexiko, Playa del Carmen, Hotel: Iberostar Quetzal

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)