Recenze hotelů
Playa del Carmen - Mexiko

Napište svou recenzi

Celkem: 9,6 Celkový dojem naprosto úžasné

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem naprosto úžasné Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování je v domcích naprosto skvělé a dostačující pohodlná postel i klimatizace a trezor v ceně zájezdu.

Strava
Strava skvělá. Večeře byly tematické vždy věnované nějaké zemi třeba italský večer španělský večer mexický večer a tak dále. Bylo opravdu z čeho vybírat

Služby hotelu
Služby hotelu byly také skvělé až na wifi, která i přesto že je inzerována na lobby baru zdarma není vůbec nikde zdarma . Nutno zaplatit buďto 12 dolarů za den nebo 45 za týden. My vyřešili koupí sim karty. Toto jedině bych vytkla.

Pláž
Nádherná a čistá. Když náhodou připluly řasy ihned naběhli zaměstnanci a pláž čistili. vstup do moře pozvolný a jen písek který ani přes pravé poledne vůbec nepálí. Lehátek na pláži je dostatek , neni nutno si privstát a dávat ručníky jak je zvykem v jiných destinacích

Martina Lišková, 03.03.2020, Datum pobytu: 16.2. - 28.2.2020
Oblast: Mexiko Mexiko, Playa del Carmen, Hotel: Occidental Allegro Playacar

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

2 fotografie

Celkem: 5,6 Hotel Paradisus la Esmeralda je vhodný především pro rodiny s dětmi od 1/2 do 6 let. My jsme cestovali s 13 letým vnukem a protože jsme...

  • 7 Ubytování
  • 10 Strava
  • 1 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
Hotel Paradisus la Esmeralda je vhodný především pro rodiny s dětmi od 1/2 do 6 let. My jsme cestovali s 13 letým vnukem a protože jsme nesměli navštěvovat polovinu restaurací a bazénů určených pouze pro dospělé, tak nám zůstaly k dispozici pouze prostory pro malé děti a tím velký hluk a bazény 70 cm hluboké.

Hotel je vzdálen od centra Playa de Carmen cca 7km, je nutno jezdit taxi.

Hotel je vhodný

1. pro rodiny s malými dětmi do 6 let

2. pro dospělé kterým stačí lehátko u bazénu a nechtějí pláž Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel je poměrně dobře vybaven a pokoje prostorné. I když jsme zaplatili za 3 dospělé osoby náš pokoj byl vybaven pouze dvoulůžkem a přistýlkou pro malé dítě. Reklamaci nám hotel neuznal neboť jejich dospělá osoba je od 18 let. Proč jsme tedy platili plnou sazbu za 3 dospělé osoby?

Strava
Strava byla velmi rozmanitá, jídlo chutné a znamenité. Byli jsme velmi spokojeni

Služby hotelu
Služby jsme nevyužívaly neboť mimo wellness nic nebylo nabízeno.

Pláž
Hotelová pláž velmi špatná, nedalo se jít do moře po celou dobu našeho pobytu. Museli jsme docházet na městskou pláž abychom se vykoupali čisté a průzračné slané vodě. O této skutečnosti nás informovali ostatní účastníci, kteří si na základě této informace zvolili jiný hotel.

Pavel N., 20.02.2020, Datum pobytu: 4.2. - 16.2.2020
Oblast: Mexiko Mexiko, Playa del Carmen, Hotel: Paradisus La Esmeralda

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

hotelová pláž 1 fotografie

Celkem: 8,6 Velmi pohodová dovolená

  • 8,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Velmi pohodová dovolená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
ubytování velmi dobré , ale odpovídá spíše 4* .

Strava
strava byla velmi dobrá a rozmanitá

Služby hotelu
kvalitní hotel s dobrým a ochotným personálem.

Pláž
na pláž je zde doprava autobusem , ale je to pohoda a pláž je kvalitní.

Jaroslav Tesárek, 31.01.2020, Datum pobytu: 13.1. - 28.1.2020
Oblast: Mexiko Mexiko, Playa del Carmen, Hotel: Riu Lupita

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Dovolená neměla chybu, krásné ubytování ve velkém resortu, kterýí se nacházel v upravené džungli. Žilo tady s námií plno zvířátek -....

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená neměla chybu, krásné ubytování ve velkém resortu, kterýí se nacházel v upravené džungli. Žilo tady s námií plno zvířátek -. nosáli, opičky, pro děti malá zoologická zahrada. Plno barů, restaurací k dispozici, jídlo výborné. Personál milý a ochotný, nebránil se sem tam nějakému tomu dolaru.

Večer pěkné animační programy. Moře teplé, pláž udržovaná, jen místy bylo v moři hodně hnědých řas.

Dají se podnikat pěkné výlety za památkami starých Mayů. Rozumný poměr cena/výkon. Zobrazit celou recenzi

Eva Kožoušková, 03.12.2019, Datum pobytu: 16.11. - 28.11.2019
Oblast: Mexiko Mexiko, Playa del Carmen, Hotel: Sandos Caracol Eco Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4 Určitě doporučuji absolvovat dovolenou v Mexiku, neskutečné památky, neuvěřitelná pracovitost a ochota personálu a lidí v oblasti ,...

  • 8,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Určitě doporučuji absolvovat dovolenou v Mexiku, neskutečné památky, neuvěřitelná pracovitost a ochota personálu a lidí v oblasti ,

vynikající služby místní agentury Mexikočesky. Pár mínusů a upozornění: Neskutečná dlouhá a nepříjemná celní prohlídka ve Frankfurtu n/M při zpáteční cestě. Netuším proč jsme členy EU?? Na výletech pozor na to, že v autobusech je klimatizace nastavena na 17 stupňů. Mexičani se snaží všemožně vycházet tímto ,,gringos" z USA.. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Příjemný menší hotel Viva Azteka , veškeré služby výborné. Pouze všude přítomná vlhkost na pokojích a minimální možnost někam mokré věci pověsit. Personál se ale enormně snaží, výborný úklid a čistota. Spoustu stromů a zeleně, aguti, nosálové, veverky, ještěrky a kočky v areálu- úžasné.

Bohužel při objednání v Praze nás nikdo neinformoval, že v části hotelu probíhají stavební úpravy a hned vedle se kompletně přestavuje hotelový komplex.

Strava
Plno jídla a pití od rána až do noci, doporučuji navštívit restaurace alacarte - orientální a mexickou ( v Hotelu Viva Maya) . Bohužel je škoda, že větší část potravin pro hotelové řetězce pochází z USA.

Služby hotelu
Výborné, ale je nutné počítat, že se jedná o menší hotel a například velkolepé divadelní představení je možné navštívit v cca 400 metrů vzdáleném hotelu Viva Maya, který je dvojnásobný. Ale i místní program v tomto menším hotelu je kvalitní a stojí za to se ho zúčastnit.

Pláž
Denně upravovaná, perfektní lehátka pod palmou. Ale pozor, pláž je písčitá a rozhodně není vidět na dno při vlnách. Na potápění za rybkami je potřeba si dojet dále.

Michal, 29.10.2019, Datum pobytu: 12.10. - 23.10.2019
Oblast: Mexiko Mexiko, Playa del Carmen, Hotel: Viva Wyndham Azteca

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 7,2 Dovolená byla výborná, na to že mimo sezónu, počasí bylo nádherné. Celkově jsme si to užili.

  • 7,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 4 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla výborná, na to že mimo sezónu, počasí bylo nádherné. Celkově jsme si to užili. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování rozhodně neodpovídá 5*, ale tak celkově pokoj jsme využili minimálně. Nicméně spíše kategorie 3*. Pokoje mají to nejlepší za sebou.

Strava
Klasická de facto stejná jako evropská. Každý den nějaká mexická specialita. Nicméně nic extra a člověk se toho taky přejí.

Služby hotelu
Personál byl bezchybný, dává restauraci ten správný punc, usměvavý, ochotný a úžasný.

Pláž
Přístup k pláži no pokud bydlíte nahoře tak jako my, tak je to doopravdy kus cesty a člověk rád využije hotelového vláčku, aby ho popovezl. Nicméně pláž byla znečištěna řasama, bylo to hodně cítit, jeden den se tam nebylo vůbec být a v moři se nedalo koupat vůbec, právě kvůli řasám. To jsme si vynahradili, až v Playa del Carmen.

Anonym, 09.09.2019, Datum pobytu: 27.8. - 6.9.2019
Oblast: Mexiko Mexiko, Playa del Carmen, Hotel: BlueBay Grand Esmeralda

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Vyborne. Bola som nadmieru spokojna so vsetkyk

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Vyborne. Bola som nadmieru spokojna so vsetkyk Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Fantasticke

Strava
Strava vynikajuca

Služby hotelu
Vynikajuci pristup

Pláž
Plaz velmi pekna

Anonym, 12.06.2019, Datum pobytu: 2.6. - 9.6.2019
Oblast: Mexiko Mexiko, Playa del Carmen, Hotel: Iberostar Paraiso Beach (Playa Paraíso)

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 7 velmi dobrý hotel za velmi slušné peníze, čistota perfektní, ačkoli nejsem žádný ekolog velmi oceňuji že neplýtvají plastem (celý hotel...

  • 8 Ubytování
  • 7 Strava
  • 4 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
velmi dobrý hotel za velmi slušné peníze, čistota perfektní, ačkoli nejsem žádný ekolog velmi oceňuji že neplýtvají plastem (celý hotel používá vratné kelímky), BOHUŽEL OTŘESNÉ MOŘE, ŠPINAVÉ PLNÉ ŘAS, i kdyby řasy nebyly, voda je kalná do hněda protože pláž je mělká a jsou vlny, jediným plusem je, že hotel pláž uklízí velmi pečlivě Zobrazit celou recenzi

Ubytování
pokud použijete pokoje superior po rekonstrukci, je to pohoda, nejde ale o žádný luxus...čistota perfektní, minusem je že platíte za trezor a vodu vám doplní jen když dáte všimné, ve vodovodu odsolená voda, na druhou stranu nemám problém nechat během dovolené cca 20USD celkem uklízečkám, takže vše absolutně OK

Strava
rozmanitá, obludné množství, ryby maso saláty většinou vše velmi dobré, na druhou stranu vaří pro všechny, takže je to i trochu nevýrazné, ale dá se doupravit, mexický koutek mají, možnost několika ala carte

Služby hotelu
milí lidé, slušný velmi ochotný personál, pečliví, absolutně bez výhrad

Pláž
ABSOLUTNÍ PROPADÁK, kalná špinavá voda (mělké moře), plavat se dá až tak 20m od břehu, dál ale zase nemůžete (bojky), vlny jakž takž ale moře většinu roku PLNÉ PICHLAVÝCH ŘAS. v tomto ohledu nejhorší pláž v karibiku co jsme viděli, jediným plusem je že hotel se snaží intenzivně uklízet řasy z břehu každý den,ale nemohou to zvládnout. je to katastrofa za kterou nemohou, já ale nikdy více...

Anonym, 26.04.2019, Datum pobytu: 22.3. - 10.4.2019
Oblast: Mexiko Mexiko, Playa del Carmen, Hotel: Viva Wyndham Maya

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 10 Dovolená splnila očekávání, tzn.vynikající. Pouze problém s delegátkou, která vlastně neexistovala a bylo nutné řešit odjezd následně...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená splnila očekávání, tzn.vynikající.

Pouze problém s delegátkou, která vlastně neexistovala a bylo nutné řešit odjezd následně SOS CK. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
perfektní, nevím co by šlo zlepšit

Strava
výborná, každý den byl v duchu nějakého státu

Služby hotelu
dokonalé

Pláž
pláž byla krásná, bohužel jsme měli smůlu s velkým množstvím řas, které celou dobu odváželi a čistili, ale každý den museli znovu

Irena Počtová, 05.03.2019, Datum pobytu: 22.2. - 2.3.2019
Oblast: Mexiko Mexiko, Playa del Carmen, Hotel: BlueBay Grand Esmeralda

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

Celkem: 10 Hotel Ocean Maya Royal je "adults only" a vhodny pre vekove kategorie 18+. Malokedy sa vraciam na to iste miesto ale do tohto...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Hotel Ocean Maya Royal je "adults only" a vhodny pre vekove kategorie 18+. Malokedy sa vraciam na to iste miesto ale do tohto hotela sa urcite vratim. 10 uzasnych dni vratane Vianoc a Silvestra. Zabavy a aktivity rozneho druhu. Okrem iného sa po rezorte volne pohybovali rozne zvieratka. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Nemám čo vytknúť. Izby boli utulne a upratovane kazdy den. Nechybala kvetinova vyzdoba, resp. rozne vytvory z uterakova v podobe zvierat.

Strava
Strava bola rozmanitá od výmyslu sveta. Okrem hlavnej reštaurácie Hacienda tam boli ďalšie "a la carte", ktoré bolo mozne navstivit po predchadzajucej rezervacii. V baroch ci uz pri bazene alebo v hlavnej budove v lobby bol siroky vyber alko aj nealko, kokteijly ake ste mozno este nikdy neochutnali.

Služby hotelu
Celkovo sluzby na vysokej urovni. Hotel je "only adults" tak aj samotny program, o ktory sa kazdy den starali animátori (pri bazene aj vecerny program v amfiteatri) bol uzasny a nikdy sme sa nenudili. Urcite si kazdy najde ten svoj druh zabavy ci uz kludnej alebo viac odvaznej a blaznivej.

Pláž
Cista, upravena. Aj ked sa po dazdi objavili na plazi riasy, zamestanci hotela sa snazili plaz vycistit co najskor.

Zuzana M., 08.01.2019, Datum pobytu: 21.12.2018 - 1.1.2019
Oblast: Mexiko Mexiko, Playa del Carmen, Hotel: Ocean Maya Royale By H10 Hotels

Byla tato recenze užitečná? Ano (5) Ne (0)

4 fotografie