Recenze hotelů
Mexiko

Napište svou recenzi

Celkem: 7.2 Pokoje: Je vidět, že už nejsou nejmladší, ale jinak čisté a prostorné. Hlučnější klimatizace Bazény teplé čisté Jídlo vynikající,...

  • 7.5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 4 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Pokoje:

Je vidět, že už nejsou nejmladší, ale jinak čisté a prostorné.

Hlučnější klimatizace

Bazény teplé čisté

Jídlo vynikající, animační program vynikající.

Pláž a moře hrůza, na pláže jsou vyplavovány mraky řas, které po pár hodinách neuvěřitelně smrdí, čistota moře nic moc.

Možnost výlet na památky skvělá. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Starší pokoje, ale čisté a prostorné

Strava
Vynikající.

Velmi rozmanitá nabídka a vše kvalitní a velmi chutné.

Služby hotelu
Služby skvělé, denně doplňován bar, úklid...

Pláž
Velké zklamání :-(

Na pláže jsou vyplavovány velké množství řas, které po pár hodinách jsou neuvěřitelně cítit.

Celková čistota vody podprůměrná

Michael Gross, 18.07.2022, Datum pobytu: 7.7. - 15.7.2022
Oblast: Mexiko Mexiko, Yucatan, Hotel: Dreams Tulum Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 7.8 Dovolenka a výlety mimo rezort boli super. More pri hoteli bolo špinavé a nestíhali sa starať o sargaso ktoré more vyplavovalo. Hotel...

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 4 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenka a výlety mimo rezort boli super.

More pri hoteli bolo špinavé a nestíhali sa starať o sargaso ktoré more vyplavovalo.

Hotel a izba a jedlo bolo dobré.

Hodnotil by som 8/10.

Mínus body za more.

Jedlo ktoré bolo skôr klasické ako mexické. Zobrazit celou recenzi

Anonym, 27.06.2022, Datum pobytu: 12.6. - 22.6.2022
Oblast: Mexiko Mexiko, Playa del Carmen, Hotel: Viva Wyndham Azteca

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Pohádkový hotel, perfektní personál, prvotřídní čistota, výběr restaurací a aktivit i při špatném počasí.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Pohádkový hotel, perfektní personál, prvotřídní čistota, výběr restaurací a aktivit i při špatném počasí. Zobrazit celou recenzi

Strava
Neskutešný výběr jídel, dezertů. Vše čerstvé a v perfektní kvalitě. Kromě mexické kuchyně byl výběr i světové a evropské kuchyně.

Služby hotelu
Půjčovna ručníků, vláček až na pláž. Velmi ochotné a vždy nápomocné osazenstvo recepce.

Pláž
Trochu vzdálenější pláž dostupná malým vláčkem. Na pláži byla restaurace a bary, takže se na ní dal trávit celý den. Písek a voda byla pohádka.

Anonym, 13.06.2022, Datum pobytu: 28.5. - 7.6.2022
Oblast: Mexiko Mexiko, Playa del Carmen, Hotel: Club Riu Tequila

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Výborná dovolenka ,hoteli boli ústretový, milá obsluha ,animatori - pekný program na urovni venovali sa aktivitám,

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Výborná dovolenka ,hoteli boli ústretový, milá obsluha ,animatori - pekný program na urovni venovali sa aktivitám, Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Každý deň upratovali, veľké postele dobré vybavenie

Strava
pestrá aj ovocia zeleniny nápoje dostatočný výber

Služby hotelu
Bol výber masaže, velness fitko,joga

Pláž
každy deň upratuju breh , dostatok lehátok

Mária Kadvanová, 07.06.2022, Datum pobytu: 18.5. - 1.6.2022
Oblast: Mexiko Mexiko, Playa del Carmen, Hotel: Viva Wyndham Maya

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 Naprosto úchvatný hotel, umístěný v džungli, přímo v areálu se taky nachází pár kousků, které zbyly z doby Mayů. ECO Resort je zcela...

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 4 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Naprosto úchvatný hotel, umístěný v džungli, přímo v areálu se taky nachází pár kousků, které zbyly z doby Mayů.

ECO Resort je zcela správné označení. Byť odpad se.třídí jen velmi málo. Na druhou stranu přímo v areálu je Cenotes, ke kterému se přistupuje a chová s maximální možnou ochranou, spousta mývalů, opic, želv, nosálů, leguánů,.... Prostě tam žijí ve svém prostředí. Z hotelu jako takového jsme byli doslova paf. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Tady už je to trochu horší. Evropskému standardu 4 nebo 5* rozhodně neodpovídá. Úklid pokoje byl tak trochu poloviční, podlaha byla neustále tak špinavá, že jsme nemohli být bosky.

Vybavení pokoje už zažilo lepší časy a absolutně neodpovídalo tomu, co je na oficiálních fotografiích.

Pokoj byl neustále zatuchlý a nebylo možné ho vůbec vyvětrat.

Na druhou stranu, chodili jsme tam jen spát.

Strava
Vynikající. Hotel má 7 restaurací. Jídlo má formu menu nebo bufetu. Vybere si naprosto každý.

Služby hotelu
Pokud nastal nějaký problém (při úklidu nám zapomněli dát ručníky nebo nevyměnili prázdný barel s vodou za nový), vyřešili hned.

Jediná věc mě trochu zarazila - v podstatě denně jsme byli na nějakém výletě a s odvoláním na skutečnost, že nemáme příplatek za "room service" nám nebylo umožněno, že bychom si s sebou vzali třeba trochu jídla. Možná je to jen o zvyku na evropské poměry, kdy je to při plné penzi nebo all inclusive úplně normální.

Pláž
Pláž u hotelu nádherná, čistá. Bohužel, přístup do moře je přes korály a neustále máte vodu po kolena. Tam, kde můžete plavat, už jezdí čluny a nesmí se tam.

Pláže v Playa del Carmen jsou určitě krásné a dalo by se tam plavat, možná to byl trochu smolný termín, ale v době našeho pobytu byly tamní pláže pokryty cca 2 metrovými hromadami vyplavených a asi i vybagrovaných řas, které hnily a děsně páchly. Neměli jsme do Mexika ležet na pláži, ale ten půl den, který jsme chtěli věnovat válení, bohužel tímto nedopadl.

Zuzana Marková, 07.06.2022, Datum pobytu: 17.5. - 27.5.2022
Oblast: Mexiko Mexiko, Playa del Carmen, Hotel: Sandos Caracol Eco Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9.2 perfektny hotel, okolie, prostredie, program.. nie je co vytknut, snad len jedlo mohlo byt lepsie ale nebol to problem, inak rozhodne...

  • 10 Ubytování
  • 6 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
perfektny hotel, okolie, prostredie, program.. nie je co vytknut, snad len jedlo mohlo byt lepsie ale nebol to problem, inak rozhodne odporucam. Zobrazit celou recenzi

Kristína L., 27.05.2022, Datum pobytu: 16.5. - 24.5.2022
Oblast: Mexiko Mexiko, Playa del Carmen, Hotel: Viva Wyndham Maya

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8.4 Super

  • 9 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Super Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Dobré,jen problémy se vstupní kartou,4krát výměna za jinou..

Strava
Je z čeho vybírat

Služby hotelu
Problémy řešeny ihned

Pláž
Uklizena průběžně,doba řas,snaha byla celkem velká

Martin M., 17.05.2022, Datum pobytu: 3.5. - 14.5.2022
Oblast: Mexiko Mexiko, Playa del Carmen, Hotel: Riu Yucatan

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9.6 velice příjemný hotel a personál

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
velice příjemný hotel a personál Zobrazit celou recenzi

Ubytování
udržované, vše čisté,

Strava
skvělé

Služby hotelu
skvělé

Pláž
pláž udržovaná, čistá, nedaleko hotelu, bohužel, zrovna jsme natrefili na období, kdy "kvete" moře a byla spousta řas, nicméně každý den od rána do odpoledne byla pláž čistěna a byla možnost koupání

Ilona Postova, 16.05.2022, Datum pobytu: 28.4. - 10.5.2022
Oblast: Mexiko Mexiko, Riviera Maya, Hotel: Iberostar Paraíso del Mar (Playa Paraiso)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8.2 CA- NIKDY VIAC!!!!

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
CA- NIKDY VIAC!!!! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Po presťahivaní sa a priplatení si za lepšiu izbu bolo ubytovanie nádherné.

Strava
Bola vynikajúca, po priplatení si za all inclusive, ktorý platí všade sme mali prístup do každej reštaurácie a baru

Anonym, 14.05.2022, Datum pobytu: 24.4. - 30.4.2022
Oblast: Mexiko Mexiko, Cancún, Hotel: Grand Oasis Cancún

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)