Recenze hotelů
Mexiko

Napište svou recenzi

Celkem: 8,4 Určitě doporučuji absolvovat dovolenou v Mexiku, neskutečné památky, neuvěřitelná pracovitost a ochota personálu a lidí v oblasti ,...

  • 8,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Určitě doporučuji absolvovat dovolenou v Mexiku, neskutečné památky, neuvěřitelná pracovitost a ochota personálu a lidí v oblasti ,

vynikající služby místní agentury Mexikočesky. Pár mínusů a upozornění: Neskutečná dlouhá a nepříjemná celní prohlídka ve Frankfurtu n/M při zpáteční cestě. Netuším proč jsme členy EU?? Na výletech pozor na to, že v autobusech je klimatizace nastavena na 17 stupňů. Mexičani se snaží všemožně vycházet tímto ,,gringos" z USA.. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Příjemný menší hotel Viva Azteka , veškeré služby výborné. Pouze všude přítomná vlhkost na pokojích a minimální možnost někam mokré věci pověsit. Personál se ale enormně snaží, výborný úklid a čistota. Spoustu stromů a zeleně, aguti, nosálové, veverky, ještěrky a kočky v areálu- úžasné.

Bohužel při objednání v Praze nás nikdo neinformoval, že v části hotelu probíhají stavební úpravy a hned vedle se kompletně přestavuje hotelový komplex.

Strava
Plno jídla a pití od rána až do noci, doporučuji navštívit restaurace alacarte - orientální a mexickou ( v Hotelu Viva Maya) . Bohužel je škoda, že větší část potravin pro hotelové řetězce pochází z USA.

Služby hotelu
Výborné, ale je nutné počítat, že se jedná o menší hotel a například velkolepé divadelní představení je možné navštívit v cca 400 metrů vzdáleném hotelu Viva Maya, který je dvojnásobný. Ale i místní program v tomto menším hotelu je kvalitní a stojí za to se ho zúčastnit.

Pláž
Denně upravovaná, perfektní lehátka pod palmou. Ale pozor, pláž je písčitá a rozhodně není vidět na dno při vlnách. Na potápění za rybkami je potřeba si dojet dále.

Michal, 29.10.2019, Datum pobytu: 12.10. - 23.10.2019
Oblast: Mexiko Mexiko, Playa del Carmen, Hotel: Viva Wyndham Azteca

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 7,2 Dovolená byla výborná, na to že mimo sezónu, počasí bylo nádherné. Celkově jsme si to užili.

  • 7,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 4 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla výborná, na to že mimo sezónu, počasí bylo nádherné. Celkově jsme si to užili. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování rozhodně neodpovídá 5*, ale tak celkově pokoj jsme využili minimálně. Nicméně spíše kategorie 3*. Pokoje mají to nejlepší za sebou.

Strava
Klasická de facto stejná jako evropská. Každý den nějaká mexická specialita. Nicméně nic extra a člověk se toho taky přejí.

Služby hotelu
Personál byl bezchybný, dává restauraci ten správný punc, usměvavý, ochotný a úžasný.

Pláž
Přístup k pláži no pokud bydlíte nahoře tak jako my, tak je to doopravdy kus cesty a člověk rád využije hotelového vláčku, aby ho popovezl. Nicméně pláž byla znečištěna řasama, bylo to hodně cítit, jeden den se tam nebylo vůbec být a v moři se nedalo koupat vůbec, právě kvůli řasám. To jsme si vynahradili, až v Playa del Carmen.

Anonym, 09.09.2019, Datum pobytu: 27.8. - 6.9.2019
Oblast: Mexiko Mexiko, Playa del Carmen, Hotel: BlueBay Grand Esmeralda

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Vyborne. Bola som nadmieru spokojna so vsetkyk

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Vyborne. Bola som nadmieru spokojna so vsetkyk Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Fantasticke

Strava
Strava vynikajuca

Služby hotelu
Vynikajuci pristup

Pláž
Plaz velmi pekna

Anonym, 12.06.2019, Datum pobytu: 2.6. - 9.6.2019
Oblast: Mexiko Mexiko, Playa del Carmen, Hotel: Iberostar Paraiso Beach (Playa Paraíso)

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8,6 Super dovolenka a ešte lepší hotel.Hotel odporúčam ľuďom čo majú radi zábavu,hudbu atd.Kazdy deň pri bazénoch...

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Super dovolenka a ešte lepší hotel.Hotel odporúčam ľuďom čo majú radi zábavu,hudbu atd.Kazdy deň pri bazénoch hudba,animacie,súťaže.Obsluhuju vás aj pri lehatkach.Od bazénov pár metrov je pláž a more.Pri hoteli je aj taký kamenný breh.Vedla je hneď hotel Riu caribe my sme mohli využívať služby oboch hotelov.Mozno pre niekoho môže byt pláž sklamaním je menšia na taký veľký hotel ale môžte využiť tu vedľa.Nam úplne stačila. Mali sme aj šťastie pretože pláž bola čistá alebo minimum rias.V takom Tulume by ste sa nedostali do mora toľko rias na pláži a vo vode.Priroda my to neovplyvníme. Večerné animácie začínajú neskôr 21.45 ešte predtým sú animácie pre deti a živá hudba.Raz párty na pláži,inokedy párty v bazéne.V hoteli sú aj vilky tzv Adults only kde majú svoj vlastný bazén a vlastnú reštauráciu.Sport bar je otvorený 24 hod. Som veľmi náročný klient ale tento hotel si neviem vynachvalit.Do centra je to busom 10 min.Autobus stojí 12 pesos na osobu,je jedno koľko zastaviek sa zveziete.Napr od hotela k diskotéke Coco bongo dvaja sme platili 24 pesos - taxi opačná cesta do hotela 250 pesos s taxíkom.Peniaze nemeniť na hoteli bol tam najhorší kurz. Môžte platiť aj americký dolár,ale ja si vždy mením na mexické pesos.Nedaleko hotela sú prístavy kde sa dostanete loďou na ostrov Isla Mujeres.Takze ti odvážni čo sa dohovoria anglicky radšej si obehať všetko sami vyjde to oveľa oveľa lacnejšie ako výlety objednáne cez cestovku.Na začiatku Cancúne sú ruiny El rey Archaeological Zóne za malé vstupné si môžte pozrieť ruiny s množstvom leguánov.Predsa má napadlo jedno negatívum a to sú tie výlety cez cestovky -stoja nehorázne peniaze-my sme síce boli cez nemecké cestovku ale ceny sú isto podobne.Najvacsie sklamanie pre mna bolo prírodná rezervácia chránená unescom Sian Kaan 190 e na osobu a videli sme jedného krokodíla jednu korytnačku a troch delfínov a pár vtákov.Tento výlet som si vybrala lebo má dobre recenzie a veľa ľudí ho odporúča ale ja nie :) voľne žijúce zvery čo znamená,že buď ich uvidíte alebo neuvidíte :) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Mali sme izbu Juniorsuite Seaview na 12 poschodí - nádherný výhľad. Izba veľká,priestranná, v izbe vaňa umývadla -wc je separátne aj sprchovací kút. V skrini žehlička aj zehliaca doska. Upratovali každý deň,aj keď sme každý deň nechali tringeld nie vždy urobili niečo s uterákov.V izbe dve postele. Na balkóne stôl stoličky aj popolník.

Strava
Neviem si vynachváliť stravu v tomto hoteli.Mam pochodenych dosť 5* luxusných hotelov ale strava v tomto hoteli je perfekt.Vecere môžte jesť aj v iných reštauráciách bez poplatku buď si miesto rezervujete,usadia vás aj bez rezervácie ak budú mat voľne -tam samozrejme sa už necháva vyšší tringeld.

Služby hotelu
Služby hotela veľmi dobre vždy nápomocní,mili,ochotní

Pláž
Pláž čistá minimum rias voda krásna tepla.Na schnorchlovanie tam nič nie je, nič neuvidíte :)

Anonym, 13.05.2019, Datum pobytu: 24.4. - 4.5.2019
Oblast: Mexiko Mexiko, Cancún, Hotel: Riu Palace Peninsula

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9,2 Super dovolenka,Mexiko je nadhera.Hotel je top !!!

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Super dovolenka,Mexiko je nadhera.Hotel je top !!! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Mali sme izbu Juniorsuite Seaview,boli sme na 12 poschodi.Vyhlad s balkona nadhera,prilozim aj fotky.V izbe su dve postele,stol,stolik,maly gauc,vana.V skrini je zehlicka a zehliaca doska,sprchovaci kut je separat aj toaleta je separat.Na balkone stolik,stolicky aj popolnik.Izba je dost velka,pekna.Upratovali kazdy den,vzdy sme nechavali tringeld 20pesos ale nie vzdy urobili nieco s uterakov.

Strava
Tak strava v tomto hoteli je top!!! mam toho vela pochodene hlavne luxusne 5* hotely ale tento hotel a strava nieco uzasne.Dokonca je to prvy hotel kde som si dala sunku a salamu,uz len na pohlad vyzerali dobre.Bolo tam vsetko mozne rozne druhy masa,ovocie,morske plody jednoducho vsetko mozne.Mohli sme sa najest aj inych restauraciach,bud si rezervujte do predu miesto,mozte ist aj bez rezervacie ak bude v tej danej restauracii volne miesto tak vas usadia.Samozrejme tam sme uz nechavali vyssie prepitne.

Služby hotelu
Sluzby hotela super,ustretovi,mili,ochotni niet co vytknut.Mozte vyuzivat aj vedlajsi hotel riu caribe-my sme tam neboli,pretoze nas hotel bol perfektny nic nam nechybalo.Pri bazenoch vzdy hudba ,animacie, sutaze.Vecerne animacia tiez velmi dobre,samozrejme v reci spanielsky a anglicky.Dva dni sme mali problem s kartou do izby,viackart sme sa nemohli dostat do izby ale riesili to hned,kartu od izby nemat v blizkosti napr mobilu.Aby som nezabudla hotel je plny americanov,aby sa nejako zle spravali som nepostrehla,ziaden bordel alebo nieco take.Musim povedat ze hotel je skor pre aktivnych ludi co chu zabavu,hudbu atd urcite nie vhodny pre tych co chcu totalny klud.Bolo tam aj vela rodin s detmi dokonca tam v bazene mali nejaku detsku party.Pre tych co chu navstivit slavnu disko schow-je to sice drahe ale radsej si objednajte VIP s rezervaciou stola ako keby ste mali stat ako sardinky v konzerve,kedze kazdu noc navstivi tuto diskoteku tisic ludi aj viac.Musim povedat ze vylety su velmi drahe na sk pomery-my sme boli sice cez CK,ale myslim ze sk ceny daleko neusli.

Pláž
Plaz v tomto hoteli moze byt pre niekoho sklamanim.Pred hotelom plaz na tak obrovsky hotel sa moze zdat ze mala-ale od bazenov k moru mate 1 minutu,takze raz bazen,raz more.Na pravej strane je taky kamenny breh pomedzi su aj take mini zakutia,pre niekoho kto chce sukromie,su aj kamenne schody takze v pohode sa dostanete tiez do mora.Da sa povedat ze my sme mali stastie lebo sme nemali ziadne riasy alebo minimum.Ked som videla ine oblasti napr.Tulum tak tam by ste sa do mora nedostali take mnozstvo rias na plazi aj v mori.Komu sa zda plaz mala mozte vyuztit hned vedlajsi hotel.

Anonym, 11.05.2019, Datum pobytu: 24.4. - 4.5.2019
Oblast: Mexiko Mexiko, Cancún, Hotel: Riu Palace Peninsula

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

dekoracia s uterakov 5 fotografií

Celkem: 7 velmi dobrý hotel za velmi slušné peníze, čistota perfektní, ačkoli nejsem žádný ekolog velmi oceňuji že neplýtvají plastem (celý hotel...

  • 8 Ubytování
  • 7 Strava
  • 4 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
velmi dobrý hotel za velmi slušné peníze, čistota perfektní, ačkoli nejsem žádný ekolog velmi oceňuji že neplýtvají plastem (celý hotel používá vratné kelímky), BOHUŽEL OTŘESNÉ MOŘE, ŠPINAVÉ PLNÉ ŘAS, i kdyby řasy nebyly, voda je kalná do hněda protože pláž je mělká a jsou vlny, jediným plusem je, že hotel pláž uklízí velmi pečlivě Zobrazit celou recenzi

Ubytování
pokud použijete pokoje superior po rekonstrukci, je to pohoda, nejde ale o žádný luxus...čistota perfektní, minusem je že platíte za trezor a vodu vám doplní jen když dáte všimné, ve vodovodu odsolená voda, na druhou stranu nemám problém nechat během dovolené cca 20USD celkem uklízečkám, takže vše absolutně OK

Strava
rozmanitá, obludné množství, ryby maso saláty většinou vše velmi dobré, na druhou stranu vaří pro všechny, takže je to i trochu nevýrazné, ale dá se doupravit, mexický koutek mají, možnost několika ala carte

Služby hotelu
milí lidé, slušný velmi ochotný personál, pečliví, absolutně bez výhrad

Pláž
ABSOLUTNÍ PROPADÁK, kalná špinavá voda (mělké moře), plavat se dá až tak 20m od břehu, dál ale zase nemůžete (bojky), vlny jakž takž ale moře většinu roku PLNÉ PICHLAVÝCH ŘAS. v tomto ohledu nejhorší pláž v karibiku co jsme viděli, jediným plusem je že hotel se snaží intenzivně uklízet řasy z břehu každý den,ale nemohou to zvládnout. je to katastrofa za kterou nemohou, já ale nikdy více...

Anonym, 26.04.2019, Datum pobytu: 22.3. - 10.4.2019
Oblast: Mexiko Mexiko, Playa del Carmen, Hotel: Viva Wyndham Maya

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 10 Dovolená splnila očekávání, tzn.vynikající. Pouze problém s delegátkou, která vlastně neexistovala a bylo nutné řešit odjezd následně...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená splnila očekávání, tzn.vynikající.

Pouze problém s delegátkou, která vlastně neexistovala a bylo nutné řešit odjezd následně SOS CK. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
perfektní, nevím co by šlo zlepšit

Strava
výborná, každý den byl v duchu nějakého státu

Služby hotelu
dokonalé

Pláž
pláž byla krásná, bohužel jsme měli smůlu s velkým množstvím řas, které celou dobu odváželi a čistili, ale každý den museli znovu

Irena Počtová, 05.03.2019, Datum pobytu: 22.2. - 2.3.2019
Oblast: Mexiko Mexiko, Playa del Carmen, Hotel: BlueBay Grand Esmeralda

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

Celkem: 9 Příjemný rodinný hotel přímo u krásné čisté a denně udržované pláže.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Příjemný rodinný hotel přímo u krásné čisté a denně udržované pláže. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Prostorné a čisté pokoje. Vybavení - lednice, TV, klimatizace, fen, žehlička, dostatek úložných prostor.

Strava
Strava velmi rozmanitá, vybere si každý. Dostatek ovoce, zeleniny, různé druhy skvěle připraveného masa, rozmanité přílohy. Při obědě dózy s různými druhy sladkostí pro děti.

Služby hotelu
Na velmi dobré úrovni. Personál velmi vstřícný.

Pláž
Nádherná a denně udržovaná.

Dagmar Jiříčková, 30.01.2019, Datum pobytu: 12.1. - 23.1.2019
Oblast: Mexiko Mexiko, Cancún, Hotel: Dos Playas Beach House

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Hotel Ocean Maya Royal je "adults only" a vhodny pre vekove kategorie 18+. Malokedy sa vraciam na to iste miesto ale do tohto...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Hotel Ocean Maya Royal je "adults only" a vhodny pre vekove kategorie 18+. Malokedy sa vraciam na to iste miesto ale do tohto hotela sa urcite vratim. 10 uzasnych dni vratane Vianoc a Silvestra. Zabavy a aktivity rozneho druhu. Okrem iného sa po rezorte volne pohybovali rozne zvieratka. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Nemám čo vytknúť. Izby boli utulne a upratovane kazdy den. Nechybala kvetinova vyzdoba, resp. rozne vytvory z uterakova v podobe zvierat.

Strava
Strava bola rozmanitá od výmyslu sveta. Okrem hlavnej reštaurácie Hacienda tam boli ďalšie "a la carte", ktoré bolo mozne navstivit po predchadzajucej rezervacii. V baroch ci uz pri bazene alebo v hlavnej budove v lobby bol siroky vyber alko aj nealko, kokteijly ake ste mozno este nikdy neochutnali.

Služby hotelu
Celkovo sluzby na vysokej urovni. Hotel je "only adults" tak aj samotny program, o ktory sa kazdy den starali animátori (pri bazene aj vecerny program v amfiteatri) bol uzasny a nikdy sme sa nenudili. Urcite si kazdy najde ten svoj druh zabavy ci uz kludnej alebo viac odvaznej a blaznivej.

Pláž
Cista, upravena. Aj ked sa po dazdi objavili na plazi riasy, zamestanci hotela sa snazili plaz vycistit co najskor.

Zuzana M., 08.01.2019, Datum pobytu: 21.12.2018 - 1.1.2019
Oblast: Mexiko Mexiko, Playa del Carmen, Hotel: Ocean Maya Royale By H10 Hotels

Byla tato recenze užitečná? Ano (5) Ne (0)

4 fotografie

Celkem: 8,4 Jde o exklusivní resort s širokou nabídkou možných sportovních aktivit, tenisu, zumby, aquaaerobicu a jiných, v lednici je každý den...

  • 8,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Jde o exklusivní resort s širokou nabídkou možných sportovních aktivit, tenisu, zumby, aquaaerobicu a jiných, v lednici je každý den doplněna základní škála nápojů, jídlo pití all inclusive. Krásné jsou procházky po pláži, je možno dojít až do Playa del Carmen, ca za 1,5-2 hodiny. Kdo chce mít klid, musí si ho najít, často hraje do ca 17ti hlasitá hudba, ... Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Bez námitek, o pořádek postaráno

Strava
Výborná, je možné si např. objednat langustu za 600 Peso.

Služby hotelu
Viz výše

Pláž
Bezpečná, bez kamenů a ježků.

Milena C., 07.01.2019, Datum pobytu: 10.12.2018 - 3.1.2019
Oblast: Mexiko Mexiko, Playa del Carmen, Hotel: Grand Riviera Princess All Suites & Spa Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)