Recenze hotelů
Mexiko

Napište svou recenzi

Celkem: 9,6 Celkový dojem naprosto úžasné

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem naprosto úžasné Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování je v domcích naprosto skvělé a dostačující pohodlná postel i klimatizace a trezor v ceně zájezdu.

Strava
Strava skvělá. Večeře byly tematické vždy věnované nějaké zemi třeba italský večer španělský večer mexický večer a tak dále. Bylo opravdu z čeho vybírat

Služby hotelu
Služby hotelu byly také skvělé až na wifi, která i přesto že je inzerována na lobby baru zdarma není vůbec nikde zdarma . Nutno zaplatit buďto 12 dolarů za den nebo 45 za týden. My vyřešili koupí sim karty. Toto jedině bych vytkla.

Pláž
Nádherná a čistá. Když náhodou připluly řasy ihned naběhli zaměstnanci a pláž čistili. vstup do moře pozvolný a jen písek který ani přes pravé poledne vůbec nepálí. Lehátek na pláži je dostatek , neni nutno si privstát a dávat ručníky jak je zvykem v jiných destinacích

Martina Lišková, 03.03.2020, Datum pobytu: 16.2. - 28.2.2020
Oblast: Mexiko Mexiko, Playa del Carmen, Hotel: Occidental Allegro Playacar

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

2 fotografie

Celkem: 10 doporučuji, vše skvělé, čisté a hodné lidičky, naprosto dokonalé

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
doporučuji, vše skvělé, čisté a hodné lidičky, naprosto dokonalé Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Náš pokoj byl romanticky výhled na moře, naprosto dokonalý. bar na pokoji, super koupelna skvělá.ručníky měnili.

Strava
strava bezkonkurenční

Služby hotelu
super!!!!! se vším nám vyšli vstříc úsměvem

Pláž
čistá, bíly písek nemá chybu

Pavel Šmíd, 25.02.2020, Datum pobytu: 13.2. - 21.2.2020
Oblast: Mexiko Mexiko, Cancún, Hotel: Riu Cancun

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,2 problémy v přepravě přes Atlantik, ikdzž jsem byl ubezpečován, že vzdálenosti mezi jednotlivými ředani sedadel v letadle budou dostatečné...

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 5 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
problémy v přepravě přes Atlantik, ikdzž jsem byl ubezpečován, že vzdálenosti mezi jednotlivými ředani sedadel v letadle budou dostatečné tak u společnosti jsem se skoro nevešel na svou sedačku, měřím 192 cm Zobrazit celou recenzi

Ubytování
dobré ikdyž výhled z okna byl v 1.patře do klimatizace

Strava
dobrá

Služby hotelu
dobré, mimo placeného wifi - 12USD/den . I na Kubě v horším hotelu byla zdarma

Pláž
malá a v bezprostřední blízkosti plavební dráhy lodí

Libor Jalůvka, 23.02.2020, Datum pobytu: 5.2. - 13.2.2020
Oblast: Mexiko Mexiko, Cancún, Hotel: Occidental Costa Cancún

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,6 Hotel Paradisus la Esmeralda je vhodný především pro rodiny s dětmi od 1/2 do 6 let. My jsme cestovali s 13 letým vnukem a protože jsme...

  • 7 Ubytování
  • 10 Strava
  • 1 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
Hotel Paradisus la Esmeralda je vhodný především pro rodiny s dětmi od 1/2 do 6 let. My jsme cestovali s 13 letým vnukem a protože jsme nesměli navštěvovat polovinu restaurací a bazénů určených pouze pro dospělé, tak nám zůstaly k dispozici pouze prostory pro malé děti a tím velký hluk a bazény 70 cm hluboké.

Hotel je vzdálen od centra Playa de Carmen cca 7km, je nutno jezdit taxi.

Hotel je vhodný

1. pro rodiny s malými dětmi do 6 let

2. pro dospělé kterým stačí lehátko u bazénu a nechtějí pláž Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel je poměrně dobře vybaven a pokoje prostorné. I když jsme zaplatili za 3 dospělé osoby náš pokoj byl vybaven pouze dvoulůžkem a přistýlkou pro malé dítě. Reklamaci nám hotel neuznal neboť jejich dospělá osoba je od 18 let. Proč jsme tedy platili plnou sazbu za 3 dospělé osoby?

Strava
Strava byla velmi rozmanitá, jídlo chutné a znamenité. Byli jsme velmi spokojeni

Služby hotelu
Služby jsme nevyužívaly neboť mimo wellness nic nebylo nabízeno.

Pláž
Hotelová pláž velmi špatná, nedalo se jít do moře po celou dobu našeho pobytu. Museli jsme docházet na městskou pláž abychom se vykoupali čisté a průzračné slané vodě. O této skutečnosti nás informovali ostatní účastníci, kteří si na základě této informace zvolili jiný hotel.

Pavel N., 20.02.2020, Datum pobytu: 4.2. - 16.2.2020
Oblast: Mexiko Mexiko, Playa del Carmen, Hotel: Paradisus La Esmeralda

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

hotelová pláž 1 fotografie

Celkem: 9,2 Jedna z nejlepších destinací, kde jsem kdy byl, ve srovnání Jamajka- Negril, USA Miami Beach, Thajsko Kho Samed a pod

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Jedna z nejlepších destinací, kde jsem kdy byl, ve srovnání Jamajka- Negril, USA Miami Beach, Thajsko Kho Samed a pod Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování odpovídá 5*, K dispozici klimatizovaná posilovna, 2 bazény pro dospělé, bazén pro děti a dětské brouzdaliště, na pokoji trezor zdarma, lednice, fén na vlasy, u bazenu i na pláži dostatek lehátek, ručníky k bazénu i na pláž zdarma.

Strava
Kvalita stravy v pořádku, ale výběr jídel je celkem malý, neodpovídá hotelu 5* ve srovnání třeba s hotely 5* v Egyptě nebo Tunisku, výběr jídel je spíše jako v hotelu 3*.

Služby hotelu
Celkový dojem z hotelu je více než OK, je příjemné, že personál si nevynucuje spropitné, jako třeba personál hotelů na Jamajce, v Turecku, Egyptě nebo Tunisku. Většina ubytovaných u baru nedávala žádné spropitné a číšníci se pořád usmívali. V hotelu byli nejčastěji ubytováni lidé z Jižní Ameriky - Argentina, Peru, Brazílie, dále lidé z USA, Kanady, téměř žádní z Ruska ani z Evropy.

Pláž
Pláž i vstup do moře čistý, avšak místy v mělké vodě rostla na dně vodní tráva, člověk se bál do trávy stoupnout, aby tam něco živého nebylo, třeba krab nebo hvězdice .

Miroslav Kubáč, 17.02.2020, Datum pobytu: 1.2. - 13.2.2020
Oblast: Mexiko Mexiko, Cancún, Hotel: Dos Playas Beach House

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 Z pobytu jsme měli velmi dobrý dojem (i když rozpačitém začátku z hlediska ubytování) a pobyt můžeme doporučit.

  • 7,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Z pobytu jsme měli velmi dobrý dojem (i když rozpačitém začátku z hlediska ubytování) a pobyt můžeme doporučit. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování je v jednotlivých 3-podlažních budovách po 6 dvoulůžkových pokojích s balkonem na každém podlaží. Velká nepříjemnost byla po příjezdu 30. ledna navečer a po našem uvedení do přiděleného pokoje (2614), kde byly pro 3 dospělé osoby, uvedené ve woucheru od CK, jen 2 postele. Po reklamaci na recepci nám po dohadování přivezli cca do 2 hod. přistýlku - lehátko pro "dítě", vnuka 15 let s výškou 189 cm, což nebylo dle smlouvy, kde byly uvedeny 3 dospělé osoby!! Následují den 31,ledna jsme problém dále řešili v recepci při schůzce se zástupkyní CK "Mexikočesky" , kde byla po delší diskuzi domluvena výměna pokoje na následují den tj. 1.února (nové č.pokoje 2002) se 3 postelemi, tj. prakticky až 3 den pobytu. To jsme se měli dostavit do recepce se zavazadly v 10 h. dopoledne. Z naší iniciativy jsme cca po 1 hodině této dohody v recepci ověřili prostřednictvím pokojské bloku, kde se nacházel pokoj 2002, že tento pokoj jej již zcela uvolněný a byl i uklizen cca ve 13 h . Nato jsme šli znovu do recepce, jestli se do něj můžeme ještě týž den přestěhovat, avšak v recepci nám oznámili, že to z nějakých důvodů nejde a že pokoj bude k dispozici až skutečně další den tj. dle původní domluvy s delegátkou 1.února v 10 h, což nás velmi rozčílilo, protože celý další den u pláže byl ztracen. Dostavili jsme se tedy se zavazadly 3. den v 10 h v sobotu 1.února do recepce, kde nám bylo řečeno, že se můžeme přestěhovat až v 15 h.Po rázné výměně názorů s recepcí jsme se vrátili čekat do původního pokoje 2614 (vzdálenost od recepce cca 500 m) a teprve po 14 h jsme obdrželi klíč od nového pokoje 2002. Tím chceme poukázat na naprostou neschopnost recepce vyhovět hostům jejich oprávněným nárokům, čímž dokázali znechutit začátek pobytu. Ubytování ve 3 dospělých na původně 2-lůžkovém pokoji neodpovídalo již pokoji Superior na hotelu 5*, ale budiž, člověk tam netráví celý den a slouží to hlavně na přespání. Podstatný nedostatek zřejmě všech pokojů v hotelu je neodvětraná koupelna se záchodem.

Strava
Ke stravě nelze mít žádných připomínek, byl velmi pestrý výběr jídel k snídani, obědu i večeři včetně veškerých nápojů. Stravování i obsluha v restauracích výborná.

Služby hotelu
Hotel je velmi dobře udržovaný včetně okolí hotelových objektů, velmi čistý. Velmi dobrá i dopravní obsluha v rámci hotelu elektrickými vozíky pro více osob při větších vzdálenostech k jídelnám a recepci atd. Poněkud méně příjemné bylo zavlažování s přidáváním vody z čističky odpadních vod, kdy byl cítit zápach. To na druhou stranu musí být z ekologického hlediska hodnoceno kladně.

Pláž
Pláž čistá, udržovaná, dostatek lehátek i slunečníků, přístup k moři dobrý. Rovněž čisté a udržované bazény a okolí, dobrý servis plážových ručníků, plážových barů.

Jan Ondruch, 13.02.2020, Datum pobytu: 30.1. - 10.2.2020
Oblast: Mexiko Mexiko, Riviera Maya, Hotel: Gran Bahia Principe Tulum

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 Velmi pohodová dovolená

  • 8,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Velmi pohodová dovolená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
ubytování velmi dobré , ale odpovídá spíše 4* .

Strava
strava byla velmi dobrá a rozmanitá

Služby hotelu
kvalitní hotel s dobrým a ochotným personálem.

Pláž
na pláž je zde doprava autobusem , ale je to pohoda a pláž je kvalitní.

Jaroslav Tesárek, 31.01.2020, Datum pobytu: 13.1. - 28.1.2020
Oblast: Mexiko Mexiko, Playa del Carmen, Hotel: Riu Lupita

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Dovolená zatím nejúžasnější, kterou jsme zažili, Mexiko je nádherná země a Bahia Principe Grand Coba je nádherný resort. V resortu pobíhá...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená zatím nejúžasnější, kterou jsme zažili, Mexiko je nádherná země a Bahia Principe Grand Coba je nádherný resort. V resortu pobíhá mnoho nosálů, kteří jsou docela krotcí, dále potom aguti, mývalové a mnoho leguánů, spousta různých druhů ptáků, vily jsou umístěny v dobře udržované tropické zahradě, mnoho kokosových palem, nádherných květin (některé máme u nás jako pokojovky) živé ploty z pokojových ibišků.Doporučuji určitě výlety za Mayskými památkami, koupání v cenote (krápníkové jeskyně) a nádherná je návštěva vesničky v pralese, se šamanem a ukázkami života dnešních potomků Mayů. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
V příjemných dvoupatrových vilách, pokoj opravdu velký , hezky vybavený, obrovská vysoká postel s kvalitní matrací, v minibaru cola, fanta, voda, pivo, vše denně doplněno a v rámci all inclusive zdarma, na pokoji také kávovar, žehlící prkno a žehlička, velká koupelna s hydromasážní vanou, úklid každý den převlečená postel, doplněny hygienické potřeby, klimatizace tichá.

Strava
Neskutečné ! Tak rozmanité stravování ani snad není možné. Snídaně spousta druhů uzenin, jamon šunka, uzený losos, kaviár, různé druhy chorizza, mnoho druhů klobásek, skvělá smažená slanina, vejce na všechny možné způsoby, na přání připravované omelety, pečivo, sendviče, sýry, výborné přírodní šťávy a džusy, samozřejmě něco i z mexické kuchyně, na své si přišli i milovníci sladkých snídaní, nápoje ke snídani , obědu i večeři nosí číšník.

Obědy a večeře opět něco neuvěřitelného. Všechny možné světové kuchyně, různé druhy masa, výborné steaky, různé polévky, saláty , spousty ovoce, sladkostí, mnoho druhů ryb, slávky na všechny možné způsoby, různé druhy krevet, velké mušle, kalamáry, krabi, mořské ovoce, výborné pizzy, na přání připravované těstoviny s ingrediencemi dle vlastního výběru, vynikající a rozmanité sushi, spousta ovoce, sladkostí, zeleninových salátů. Mnoho barů a restaurací u pláže, u bazénů. Výborné alko i nealko koktejly, spousta druhů alkoholu, ale ne jak je zvykem třeba v Egyptě, ale nápoje jsou originály (whisky, vodky, rumy, samozřejmě tequilla, sekt, vína, nealko nápoje . Je dobré určitě využít nabídku ala carte restaurací, byli jsme v Le Gourmet restauraci, výborné jídlo (třeba jehněčí kotletky s langustou, výborný lososový krém), potom jsme byli v Mexické, dobré fajitas v horké pánvi, Brazilská je obdoba našeho Ambienta Brazileira, ale slabší nabídka a vepřové se nedalo rozžvýkat. Zato japonská restaurace, kde jsme měli teppanyiaki, je opravdu zážitek. Neskutečná show kuchaře, to rozhodně stojí za to vidět a jídlo vynikající.

Služby hotelu
Hotel se o klienty opravdu stará, spousta různých sportovních vyžití, služby animátorů, v komplexu je i velká hala s programem, každý večer tematické představení, např rock, vystupuje docela kvalitní kapela s company. V areálu je sport bar, kde na 12 velkoplošných obrazovkách se dá sledovat asi každý sport, v Haciendě doňa Isabela je možnost shlédnout fiestu, to je ale myslím zpoplatněno.

Pláž
Resort Coba má svojí pláž, kam Vás odveze vláček, kterých jezdí velké množství ca každých 10 minut. Kromě toho je možné zajet vláčkem do loby Tulum, tam je výhoda velké restaurace u pláže, baru a vodního baru, a bazénů (samozřejmě na pláži Coby jsou bary také) Kromě toho je ještě pláž pro Luxury resort Sian-ká-an a Akumal, kde Vás nikdo nevyhodí, ale neplatí tam pásky all inclusive z Coby a Tulumu a Premieru (tzn. že v barech a restauracích Vás neobslouží) Je to luxusní resort, kde jsou ubytováni klienti 18 + (bez dětí) Pláže jsou nádherné s bílým pískem, osušky a lehátka zdarma v dostatečném množství, ve vodě spousta rybiček, u pláže Sian -ká-an jsou nejlepší, jsou tam koráli a rybiček jak v akváriu, ve vodě vedle Vás běžně plavou pelikáni.

Jan K., 29.01.2020, Datum pobytu: 14.1. - 26.1.2020
Oblast: Mexiko Mexiko, Hotel: Gran Bahia Principe Coba

Byla tato recenze užitečná? Ano (6) Ne (0)

Celkem: 8,8 Super,luxusní dovolená

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Super,luxusní dovolená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Krásné,čisté,pokoje v průměrné kvalitě

Strava
Super na 1*****

Služby hotelu
Vše OK jediný nedostatek celé dovolené nedostupnost wifi což je v dnešní době považováno za velké minus.Wifi je dostupné jen v jediné části z 5hotelu a to pouze od 10-17.30hod,jinak lze zakoupit za 12dolarů na den,ale funguje pouze v pokoji,kde celý den stejně nejste,takže je do zbytečné.

Pláž
krásná,čístá,lehátek vždy dostatek.

Martina Hase, 20.01.2020, Datum pobytu: 4.1. - 15.1.2020
Oblast: Mexiko Mexiko, Riviera Maya, Hotel: Barceló Maya Grand Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Báječná dovolená splňující naše očekávání

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Báječná dovolená splňující naše očekávání Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Dle našich požadavků.

Strava
Široká nabídka formou bufetu a nabídka několika restaurací ala carte. Nabídka místní i mezinárodní kuchyně. Senzační zážitek

Služby hotelu
Služby hotelu perfektní

Pláž
Krásná písčitá pláž, průzračná voda. Výborný plážový bar.

Blanka, 03.12.2019, Datum pobytu: 17.11. - 30.11.2019
Oblast: Mexiko Mexiko, Hotel: Gran Bahia Principe Coba

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)