Recenze hotelů
Trou aux Biches - Mauricius

Napište svou recenzi

Celkem: 5 Plážový hotýlek, příjemná obsluha, jídlo normální, málo ovoce a zeleniny,pláž menší ale klidná, nikdo neotravuje, dost toulavých...

  • 4 Ubytování
  • 5 Strava
  • 6 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Plážový hotýlek, příjemná obsluha, jídlo normální, málo ovoce a zeleniny,pláž menší ale klidná, nikdo neotravuje, dost toulavých pejsků,plaž není oslnující jak bývá na fotkach v cestovkách,šnorch nic moc, možná za bojkami,kdo chce pláž krásnou musíte na

Flic en Flac nebo Grand Baie, ale na těchto plážích je moc lidí. Jestli chcete na výlet je lepší si to domluvit na pláži ne přes delegáta, je to levnější, chlapíci jeden se jmenoval Bredly je příjemný cenu přizpůsobí,dále pokud chcete do Port Luis krásné město, jen se vyhněte Central Marketu ,delegát nám řekl že je tam nejlevněji , není to tak, pokud chcete koupit levněji magnetky, čaj, koření, upomínkové předměty,káva, a mauricijský Rum nejlevnější maji v marketu POPO. Pokud chcete dobrého taxikáře na hotelové recepci řekněte že chcete Michaela, dobrý chlapík... cena dobrá poradí vám jaký výlet, má pěkné auto pro 6 oso Mazda,

celkově, dovolená se nám líbila. Mrzí nás přístup cestovní kanceláře, chtěli jsme zrušit tuto dovolenou, kvůli korona viru ale cestovka by nám nevrátila zalohu 60 000 kč. Návrat vyšel za 5 min 12 jak se říká .Ti co přijeli po nás už mají smůlu, to se mi nelíbí cestovky vše ví předem a nechají lidi odjet, hlavně aby nemuseli vracet peníze. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Dost opotřebované uklízí každý den, cisto

Strava
snídaně nejlepší,obědy slabší, večeře jak kdy,

Služby hotelu
Služby hotelu na jedničku, obsluha příjemná vstřícná,

Anonym, 20.03.2020, Datum pobytu: 4.3. - 15.3.2020
Oblast: Mauricius Mauricius, Trou aux Biches, Hotel: Veranda Pointe aux Biches (Pointe aux Piments)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Všechno bylo fajn až na to,že nám často pršelo.

  • 10 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Všechno bylo fajn až na to,že nám často pršelo. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo perfekt.,každý den úklid,pokojský co uklízel ,byl výborný.

Strava
Ovoce,zelenina nechyběla.Vařili dobře.Výběr byl dostačující.

Služby hotelu
dobrý

Pláž
Pláže byly hezké,voda čistá.

Mária Rudyová, 19.03.2020, Datum pobytu: 2.3. - 11.3.2020
Oblast: Mauricius Mauricius, Trou aux Biches, Hotel: Le Palmiste Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,6 Organizace CK byla bez problemu a vse probehlo velmi hladce vcetne transferu na letistich.Informace ktere jsme obdrzeli pomohli nasi...

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 5 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Organizace CK byla bez problemu a vse probehlo velmi hladce vcetne transferu na letistich.Informace ktere jsme obdrzeli pomohli nasi orientaci.Prace delegata byla vstricna a jeho doporuceni nam zpestrilo pobyt. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Odpovidalo 3´hvezdickovemu hotelu v mistnich podminkach,uklid denni,klima fungovala,vzdalenost od more,bazenu a centralnim

jidelnam velmi dobre.Zpestrenim byly navstevy malych gekonu na terase a nekdy i v pokoji.

Strava
Odpovidajici mistnim zvyklostem,dostatek ovoce-vytecne chuti,priloh a ruznych grilovacich specialit podavanych na plazi.

Pro nasi chut ruzne okorenena jidla ovsem je to domorody zvyk.Svedske stoly byly vzdy plne ruznych zakusku a zmrzliny.

Celkove strava super.Denni bar s chapajicim personalem mel otevreno dle potreb nas zakazniku s velmi bohatou nabidkou alko i nealko koktejlu.

Služby hotelu
Velmi dobre,obsluha prijemna,nekdy pomala ,ale vzdy usmevava s peknymi devcaty tmave pleti.Kazdy vecer hudebni produkce.

Zpestrenim jednoho vecera bylo vystoupeni tanecni skupiny se sesti tanecnicemi doprovazenymi hudebniky s bubny v uzasnem rytmu do nehoz zapojili i nas divaky

Pláž
Rozhodne neni piscita s bilym piskem.Je to smes ulomku muslicek,koralu i pisku pod nohama propadajici se se vstupem do oceanu.Rozhodne si zajistit boty do vody.Daji se koupit v nedalekem supermarketu za cca 200kc.Bohuzel v hotelovem shopu nebyly.

Jinak i na plazi mezi slunecniky neuklizeno,zbytky ostrych kamenu a jinych sutin.To je snad nejvetsi slabina.

Jindřich Zendulka, 16.03.2020, Datum pobytu: 1.3. - 12.3.2020
Oblast: Mauricius Mauricius, Trou aux Biches, Hotel: Récif Attitude

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Krásné místo, hotel Casuarina na sev. západ. straně ostrova. CK měla 100% profesionální přístup, stejně tak CA, která zájezd...

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Krásné místo, hotel Casuarina na sev. západ. straně ostrova. CK měla 100% profesionální přístup, stejně tak CA, která zájezd zprostředkovala. Příjemní delegáti , skvělé rady a jejich doporučení. Místo krásné, mnoho možností perfektně zařízených výletů přes delegáty a společnost po ostrově za rozumnou cenu. Byla to pro nás zřejmě nejhezčí dovolená doposud. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Čisté, prostorné a dostupné pokoje. Bezpečnost výborná, obsluha hotelu bez chyby.

Strava
Převažovala Indická kuchyně, ale byla i možnost si vybrat z mezinárodních jídel. Kvalita jídla výborná, moc chutné hlavně Indická kuchyně. Jídlo bylo opravdu lahodné.

Služby hotelu
Služby v hotelu na vysoké úrovni. Vstřícnost a přístup zaměstnanců byl výborný. Úsměv a naše případně požadavky řešili okamžitě a velice citlivě. Opravdu veliká spokojenost.

Pláž
Pláž je přes cestu cca 30 m od vchodu do hotelu. Jde o korálovou bariérou obklopený ostrov, takže pláže jsou všude posypané úlomky korálů a sopečných kamínků. Písek je krásně bílý. Všude čisto a hotelová lehátka vždy volná, což bylo dáno termínem - leden až duben.

Robert B., 25.02.2020, Datum pobytu: 14.2. - 22.2.2020
Oblast: Mauricius Mauricius, Trou aux Biches, Hotel: Casuarina Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9,6 Vse bylo v naprostem poradku: komunikace s cestovkou, organizace zajezdu, transfery, hotel, stravovani, prostredi. Vse na jednicku!

  • 10 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Vse bylo v naprostem poradku: komunikace s cestovkou, organizace zajezdu, transfery, hotel, stravovani, prostredi. Vse na jednicku! Zobrazit celou recenzi

Anonym, 20.02.2020, Datum pobytu: 5.2. - 17.2.2020
Oblast: Mauricius Mauricius, Trou aux Biches, Hotel: Récif Attitude

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Hotel Récif Attitude 1 fotografie

Celkem: 10 Krásná dovolená v krásné části ostrova.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Krásná dovolená v krásné části ostrova. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Na vysoké úrovni.Prostorný, čistý pokoj s moderním nadstandartním vybavením /osobní váha, žehlička, žehlící prkno,domácí pantofle,elektrický odpuzovač hmyzu, vybavená lednička nápoji /.

Strava
Rozmanitá, bohatá na ovoce.Při snídani džusy kvalitní i z čerstvých pomerančů.Jídla dostatek -ryby denně, maso kuřecí, hovězí, skopové výborně upravené.K večeři výběr dvou polévek.

Služby hotelu
Hotel má vlastní fitko, možnost masáží za poplatek.Hotel zařídí na přání taxi .

Pláž
Nádherná s dostatkem lehátek, proutěných oválných košů.a několika sítěmi.Plážové ručníky jsou k dispozici s denní bezplatnou výměnou.Pláž každé ráno uklizená a uhrabaná.Sprcha k dispozici.

Hana Pachmanová Nováková, 28.01.2020, Datum pobytu: 10.1. - 25.1.2020
Oblast: Mauricius Mauricius, Trou aux Biches, Hotel: Veranda Pointe aux Biches (Pointe aux Piments)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 Krásná dovolená, příjemné prostředí. Krásný hotel i pláže. Až na služby delegáta. Krásná dovolená

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Krásná dovolená, příjemné prostředí. Krásný hotel i pláže.

Až na služby delegáta. Krásná dovolená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje jsou čisté , každý den chodí uklízečka. Vždy doplní minibar o pitnou vodu.

Strava
Měli jsme All inclusive byli jsme velice spokojeni. Snídaně formou bufety velký výběr od sladkých jídel, klasické snídaně plno ovoce a zeleniny. Obědy v restauraci dle vlastního výběru z jídelního lístku, pozdní svačina formou sladkého bufetu, večeře byli opět rautové. Po celý den neomezené množství pití jak nealkoholických nápojů tak koktejlů a jiných alkoholických nápojů. Se stravováním jsme byli nad míru spokojeni.

Služby hotelu
Hotel čistý, velice milý a vstřícný personál ve všem se snažili vyjít vstříc.

Pláž
Pláž je hned u hotelu prostorná a čistá, K dispozici mnoho lehátek.

Adriana Mahmoodová, 28.01.2020, Datum pobytu: 17.1. - 25.1.2020
Oblast: Mauricius Mauricius, Trou aux Biches, Hotel: Récif Attitude

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Veľmi sme boli spokojní

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Veľmi sme boli spokojní Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovanie v LE PALMISTE resort odporučujeme

Strava
Strava pestrá a chutná

Služby hotelu
len uteráky sme si požičali, ostatné služby sme nevyužívali. Páčilo sa nám, že upratovačka ktorá mala nastarosťmnašu izbu bola ústretová a ochotná

Pláž
Verejná pláž v Trou aux Biches bola OK. Plne vybavená.

Robert Brnák, 08.01.2020, Datum pobytu: 22.12. - 30.12.2019
Oblast: Mauricius Mauricius, Trou aux Biches, Hotel: Le Palmiste Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Prekvapive byla cena SLM stejna jako za rok objednaný zájezd. Cesta proběhla v poradku

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Prekvapive byla cena SLM stejna jako za rok objednaný zájezd. Cesta proběhla v poradku Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování celkově mensi hotel ale vše skvělé uklizené vybavené několikrát denně pokojový servis. Vše perfektní doplněné atd

Strava
Jídla bylo vždy dostatek a roste na rozmanitost

Služby hotelu
Masáže i denní animace.

Pláž
Čistá ohraničená zabezpečená vybavena coby kamenem dohodil od baru :-)

Jan Rudolf, 06.01.2020, Datum pobytu: 22.12.2019 - 1.1.2020
Oblast: Mauricius Mauricius, Trou aux Biches, Hotel: Veranda Pointe aux Biches (Pointe aux Piments)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

2 fotografie

Celkem: 9,2 Dovolena byla krasna, Mauricius je uzasny ostrov plny kontrastu, doporucuji vsem, kteri chteji zazit exotiku, koupani, plaze ale i...

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolena byla krasna, Mauricius je uzasny ostrov plny kontrastu, doporucuji vsem, kteri chteji zazit exotiku, koupani, plaze ale i prirodu, hory a poznat jinou kulturu. S cestovni kancelar ale nedoporucuju dovolenou absolvovat. Meli jsme velmi spatnou zkusenost s delegatem primo na miste a prisli diky nemu o nemale penize! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Mensi hotel, jednoduse vybaveny, bez deti. Ciste pokoje, kazdy den uklidova sluzba, velmi pratelsky personal. Moznosti vyziti primo v ramci hotelu. Na plazi a u bazenu dostatek lehatek, kazdy den ciste plazove rucniky.

Strava
Upravena mauricijska strava pro evropsky jazyk. Snidane stejne kazdy den, ale velky vyber z jidel sladkych i slanych. Cerstve ovoce, stavy. Vecere napadite, kazdodenni nabidka ryb a morskych plodu. S jidlem v okolinich restauracich se to neda srovnat, ale asi nejlepsi hotelove jidlo, co nabizi all inclusive co jsem zazila.

Služby hotelu
Personal je opravdu ochotny, mily, porad se o nas nekdo staral, ptal se jestli jsme spokojeni. Moznost zajit do malinke posilovny, take male Spa primo v hotelu, slapadla, kurzy vareni, kreolstiny a dalsi vyziti. Na recepci si muzete domluvit vylet, objednat taxi, atd. V ramci arealu hotelu je i obchod se suvenyry. Kazdy vecer ziva hudba a nejaky bazar s mistnimi vecmi.

Pláž
Plaze v ramci hotelu jsou ciste, udrzovane, na verejnych plazich to neplati vzdy, prece jen mistni kultura je jina.

Anonym, 20.11.2019, Datum pobytu: 29.10. - 14.11.2019
Oblast: Mauricius Mauricius, Trou aux Biches, Hotel: Récif Attitude

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)