Recenze hotelů
Trou aux Biches - Mauricius

Napište svou recenzi

Celkem: 9 Celkový dojem z dovolené dobrý, ale shodli jsme se s manželem, že jsme očekávali o něco víc. Jeli jsme na svatební cestu a čekali jsme,...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 6 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem z dovolené dobrý, ale shodli jsme se s manželem, že jsme očekávali o něco víc. Jeli jsme na svatební cestu a čekali jsme, že Mauricius bude ostrov jak z plakátu, všude palmy a krásný písek, ale skutečnost je jiná. Na velké většině ostrova panuje nepořádek a celkově ostrov působí dost chudě... Další věc, nechali jsme si doporučit destinaci, protože jsme chtěli letět v červenci a potřebovali jsme vybrat exotiku, kde bude sezóna a kolega z Invie nám doporučil Mauricius, že tam je v podstatě sezóna celoročně, což jsem se v průvodci dočetla také, ale realita je zase trochu jiná. Dozvěděli jsme se, že červenec je nejhorší měsíc, každý den nám pršelo, takže jsme jeli na pár výletů, ale pokaždé jsme přijeli do hotelu promáčení, zabahnění a unavení a musím říct, že takhle jsme si líbánky nepředstavovali. Do oceánu se nám taky úplně nechtělo protože voda byla samozřejmě studená a když vylezete ven z vody a ještě prší, tak to je opravdu ideální. Kdybychom to věděli dopředu, tak zvolíme jinou destinaci nebo bychom raději dovolenou odložili! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo skvělé a především, co se personálu týče. Řekla bych, že jsme toho nacestovali už něco málo a nikdo se k nám tak hezky nechoval jako tady, opravdu úžasné.

Strava
Strava super, jen vegetariáni si tam úplně nevyberou, téměř všude je maso.

Služby hotelu
Služby hotelu bez problémů, wifi fungovala i na pláži.

Pláž
Na pláži se nedalo bosky skoro chodit, v písku byly pomerně velké kamínky, mušle a občas se tam našlo i sklo, zip a podobné věci, to nás dost překvapilo, ale když jsme popošli trochu dál, tak jsme našli i krásné písčité pláže nebo jen oblázové, dá se na Mauriciu najít asi vše, ale konkrétně u tohoto hotelu nic moc. Co musím vynachválit byl bazén Připlatili jsme si za ubytování beach front a byli jsme vlatně hned u bazénu a to bylo fakt perfektní, určitě se to vyplatí, doporučujeme.

Helena Kalašová, 05.08.2019, Datum pobytu: 23.7. - 1.8.2019
Oblast: Mauricius Mauricius, Trou aux Biches, Hotel: Récif Attitude

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 7,2 Líbanky na Mauriciu byli můj sen. Všechno se povedlo, všechno klaplo tak jak mělo.

  • 7,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Líbanky na Mauriciu byli můj sen. Všechno se povedlo, všechno klaplo tak jak mělo. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo v menším hotelu na pláži. Dostali jsme pokoj v patře s výhledem na moře. Pokoj byl menší, ale v celku čistý, uklízeli každý den, doplňovali minibar (voda, pivo a cola). Ručníky a ložní prádlo měnili na požádání. Jediné co se nám na pokoji nelíbilo byl plesnivý závěs, naštěstí byla v noci taková tma, že jsme ho nemuseli zatahovat. Pokoje mají balkony se stolečkem a židlemi a sušákem na plavky.

Strava
Měli jsme all inclusive. K snídani bylo pečivo, šunka, sýr, jogurt, ovoce, klobásky, fazole, ovesná kaše...čerstvě par připravovali vejce na několik způsobů, vafle a palačinky. Bylo také čerstvé ovoce - banány, ananas, papája, maracuja, jablka, pomeranče a grepy. Obědy byly a la carte - předkrmy, saláty, hlavní jídla - pizza, burger, těstoviny, masové směsi, kuřecí s hranolkami, a deserty. Večeře byli formou bufetu - saláty, kořeněné masové směsi, rýže....Je možné si také zatím do restaurace v patře, kde je výběr z jídelního lístku. Odpoledne je také v provozu stánek Taba-J s vybraými specialitami. Od 4 hodin byla svačina - káva, čaj, koláče, palačinky. Na hotelu nám také připravili speciální večeři pro novomanželé - 3 chody.

Služby hotelu
Ihned po příjezdu na hotel se nás ujali, odvezli nám kufry, usadili nás, poté jsme dostali welcome drink, studený ručník na ochlazení, pak přišli z recepce a v tabletu s námi vyplnili chech-in. Pak už jsme byli uvedeni na pokoj s tím, at přijdeme ráno, že nám vše ukáží (na hotel jsme totiž dorazili až za tmy). Ráno proběhla problídka areálu, nabídli nám aktivity, které hotel pořádá - kurzy kreolštiny, kurzy vaření, k dispozici je menší fitko. Každou středu večer pořádájí speciální drink. Každý večer je nějaká zábava - živá hudba, trhy... V hotelu je k dispozici malý krámek se suvenýry.

Pláž
Pláž je hned před hotelem a je vcelku čistá. Je ale hodně kamenitá, boty do vodu jsou nutností. Moře je dost mělké, takže při šnorchlování skoro dřete břichem o kameny, pokud tedy neplavete o dost dál. Před hotelem je ale korálový útes, takže je se na co dívat. Hotel má vlastní Glassbottom lodičku, zdarma dělají 2x denně vyjíždky.

Gabriela M., 05.08.2019, Datum pobytu: 21.7. - 2.8.2019
Oblast: Mauricius Mauricius, Trou aux Biches, Hotel: Récif Attitude

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Dovolená se nám moc líbila. Jeli jsme s přítelem a byly jsme spokojeni jak s hotelem tak i s cestovni agenturou a zajišťováním výletů....

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená se nám moc líbila. Jeli jsme s přítelem a byly jsme spokojeni jak s hotelem tak i s cestovni agenturou a zajišťováním výletů.

Doporučuji jet přes místní zimní (naše léto) sezónu. Počasí bylo příjemné a severozápadni strana je téměř bez větru. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel byl pěkný, čistý, jako na obrázcích. Zaměstnanci milí, nebyl problém se s nimi anglicky dohodnout. Vždy nám vyšli vstříc.

Strava
Měli jsme balíček all inclusive a pokud rádi večer posedíte u baru s koktejlem nebo si ho rádi dáte na pláži nebo přes den tak se určitě balíček vyplatí. S jídlem jsme byli spokojení. Dobrá nabídka bufetu při snídani a večeři. Oběd byl ala carte. Vše nám chutnalo. Jídlo bylo ovlivněno indickou a kreolskou kuchyní ale i evropské jídlo bylo k dispozici.

Služby hotelu
Bez námitek. Hotel nabízel řadu služeb zdarma jako například výlet loďkou se skleněným dnem a pujčení kajaků. Pokoj byl pěkný, dostali jsme s evropskými zásuvkami a velkou terasou. Koktejly jsme si mohly odnášet na pokoj. Každý náš požadavek byl splněn bez problému.

Pláž
Písečná pláž s kamenitým vstupem do vody. Pozor - občas silnější proud, který může vtahovat dál do moře, ale dobré potápění. Určitě si vemte boty do vody. Voda čistá. Lehátka zdarma a je jich dost.

Miroslava D., 09.07.2019, Datum pobytu: 28.6. - 6.7.2019
Oblast: Mauricius Mauricius, Trou aux Biches, Hotel: Récif Attitude

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,2 Mauricius nádherný (doporučujeme půjčit auto a ostrov projet), ale příště zvolit jiný hotel. Za tyto peníze jsme očekávali mnohem lepší...

  • 5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 8 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
Mauricius nádherný (doporučujeme půjčit auto a ostrov projet), ale příště zvolit jiný hotel. Za tyto peníze jsme očekávali mnohem lepší servis hotelu. Pokud se chystáte na luxusní nebo romantickou dovolenou a chcete využívat klidu, pohody a služeb hotelu, tak toto není ideální volba. Pokud budete trávit v hotelu málo času a neočekáváte služby na vysoké úrovni, tak klidně tento hotel, pokud zrovna nebude za stejnou cenu jako nesrovnatelně lepší hotely jako to bylo v našem případě. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje v pohodě. Areál hotelu malý, ale pěkný - 3 bazény + 1 malinký, který má být jako vířivka, fitko, spa centrum (nevyužili jsme, nevím, jak vypadá), velká venkovní zastřešená restaurace a recepce.

Strava
Snídaně, večeře bufetové. Večeře tématické. Obědy jsme měli servírované s výběrem podle menu - asi z důvodu vedlejší sezóny a velkého množství klientů s polopenzí. Hotel nebyl plný.

Jídlo bylo chutné, ale na výběr bychom toho ocenili trochu více (hlavně u snídaní).

Pokud má člověk pouze polopenzi, jsou ceny jak pití, tak jídla v hotelu opravdu strašně vysoké (cca 3x vyšší než ve stáncích u pláže).

Pití v programu all inclusive bylo také fajn - v ceně i míchané drinky (mojito, super pina colada, atd.).

Služby hotelu
Velké zklamání. Všechno včetně vstupu do fitka, jídla a pití se musí neustále podepisovat na účtenkách, a to, i když jsme měli zaplacený all inclusive a měli jsme vše zdarma. Na pokoji nám přestalo uprostřed pobytu svítit světlo v chodbě, kde není okno. Do konce pobytu nebyl personál schopný světlo opravit. Měli jsme na pokoji problémy s tlakem vody. Několikrát nám voda vůbec netekla.

Při all inclusive programu máte nárok na jídlo pouze na hotelu, když si naplánujete celodenní výlet, tak vám nejprve slíbí obědový balíček s sebou a druhý den řeknou, že to nelze a nic vám nedají.

Bazény čistí pouze ráno, přes den je tam pak spousta smetí z palem. Víno i pivo předtáčeli do sklenic do lednice, takže nám na baru chtěli dávat zvětralé pivo. Když jsme si objednali více než 2 drinky zároveň, už se na to netvářili a měli problém. V programu all inclusive je pouze jeden bar. Druhý je placený.

Obecně nám přišlo, že se více věnovali "platícím" klientům, tj. těm, kteří neměli all inclusive, ale pouze polopenzi.

Úklid pokoje super.

Animační programy přes den na papíru naplánované v reálu nula, ale nám nechyběly. Cca každý druhý večer živá hudba, ukázka místních tanců nebo jiný program + prodejný stánek s místním zbožím přímo v hotelu při večeři.

Pláž
Začátek veřejné pláže je 300 m od hotelu podél silnice. Na pláži pak doporučuji pokračovat vpravo - méně lidí, lodí a příjemnější ležení pod palmami. Výhodou pláže je určitě šnorchlování. Korály samozřejmě nejsou tak barevné jako v Egyptě, ale jsou, a rybek je kolem korálů spousta. Navíc doporučuji během dopoledne sledovat, kde je ve vzdálenosti asi 150 m od břehu (cca 5 min plavání s ploutvemi) chumel lodí. Na toto místo totiž místňáci vyváží turisty (1000 - 1500 rupií za 2 osoby) na 1 hod na výlet za želvami. Lákají želvy na maso, ty jsou na to zvyklé, takže je jisté, že cca 5 želv připlave a celou dobu plavou i se spoustou rybek mezi lidmi.

Jinak na pláži krásný bílý písek. Vyplavené řasy, které hotelová služba z přilehlého hotelu pravidelně uklízí, možnost koupení si lehátka nebo klidně ležení mezi lehátky cizího hotelu na ručníku. V levé části pláže mnoho ukotvených lodí. V pravé části je to volnější. Možnost nákupu výletů lodí nebo vodních sportů přímo na pláži.

Soňa B., 17.05.2019, Datum pobytu: 29.4. - 9.5.2019
Oblast: Mauricius Mauricius, Trou aux Biches, Hotel: Le Palmiste Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Vše bylo připravené naprosto dokonale naplánovane od letišť až po transfery a ubytování.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Vše bylo připravené naprosto dokonale naplánovane od letišť až po transfery a ubytování. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel byl čistý, nádherný se soukromou pláži. Dokonce nám po zjištění že jsme Češi daly pokoj kde byly české zásuvky takže adaptér jsme braly zbytečně. Hotel byl nádherný všichni pracovních hotelu naprosto užasní, ochotní, usměvaví a velice chápavý (naše kvalita angličtiny) Hotel mužů jen doporučit a sám osobně se tam minimálně ještě jednou vrátím.

Strava
Strava je klasická jak u nás,měly jsme polopenzi(snídaně a večeře) snídaně byly klasické salám,sýr, plno ovoce, lívance, palačinky, omelety, lupínky s mlékem, džusu, čaje káva a různé saláty s kuřecím i hovězím nebo ryba.

Večeře byla skoro to samé jen tekutiny už nebyly ty si člověk musel koupit na baru 2 metry vedle. Rýže, saláty, ovoce prostě paráda a vše řešeno švédskými stoly takže jste mohly jist do prasknutí klidne několik hodin. Snídaně od 7:00-10:00 a večeře taky tak od 19:00-22:00. Jídlo bylo vše naprosto v pořádku.

Služby hotelu
Wi-Fi v celém areálů(pokoj, pláž nebo bar) Wi-Fi jste chytli všude a je zdarma. Trezor na pokoji zdarma, ručníky na pláž a plážové lehátka zdarma. Denně úklid pokoje. Při příjezdu welcome drink na uvítání.

Soukromá pláž čistá uklizena. Hned na pláži typek u kterého si můžete zapůjčit brýle a šnorchl(zdarma) také je schopný zatřídit výlety jako třeba potápění s želvami ( 2200Mur dvě osoby což je cca 1540,- Kč pro dvě osoby) dále parasailing ( dvě osoby 3000 MUR což je cca 2100,- Kč ) a mnoho dalšího. Vše naprosto dokonalé. Voda stojí 1litr 90 MUR takže klidně chcete-li ušetřit pojďte s kohoutku voda je čistá a pitná pily jsme ji cely pobyt a vše naprosto OK. Klidne si ji dávejte chladit do minibaru.

Pláž
Pláž krásná uklizena, Písek ale i par kamínků. Rozumný člověk má ke koupené boty do vody kdyby náhodou šlápl na ježka takže kamínky taky nepocitite.

Anonym, 11.04.2019, Datum pobytu: 30.3. - 8.4.2019
Oblast: Mauricius Mauricius, Trou aux Biches, Hotel: Récif Attitude

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

2 fotografie

Celkem: 9,2 Skvělá dovolená

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Skvělá dovolená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Kvalitní ubytování, skvělá, komunikativní paní na úklid, každodenní výměna ručníků, na vyžádání ložního prádla. Čistota ubytování byla v pořádku.

Strava
Výběr obědového menu se v průběhu dovolené maličko snížil, snídaně a večeře byly OK. Kvalita, množství stravy a pití byly odpovídající rámci all inclusive.

Služby hotelu
Velice ochotný personál komunikující anglicky, francouzsky a německy. Všichni velice ochotní, odpovídající na jakýkoliv dotaz, připraveni pomoci vyřešit problémy.

Pláž
Hotel u pláže, pláž tvořená z písku a maličkých úlomků korálů a drobných mušliček. Nicméně i pro bosou nohu poměrně příjemná. Moře průzračné a poměrně hodně teplé a čisté. Lávové kameny tvoří v místě před hotelem poměrně hezkou a chráněnou zátoku.

Pavel P., 03.04.2019, Datum pobytu: 17.3. - 29.3.2019
Oblast: Mauricius Mauricius, Trou aux Biches, Hotel: Récif Attitude

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Celkový dojem z dovolené byl nádherný. Je to super zelený ostrov, kde je hodně míst, které stojí za to navštívit. Doporučuji výlet...

  • 9,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem z dovolené byl nádherný. Je to super zelený ostrov, kde je hodně míst, které stojí za to navštívit. Doporučuji výlet motorovým člunem z Blue Bay podél východního pobřeží na ostrov Ile Aux Cerfs. Další výlet s CK jsme podnikli na vodopád Chamarel, sedmibarevnou zemi, dále Rhumérii a posvátné jezero Grand Bassin. Dva dny jsme si udělali výlety s najatým taxikem, který stojí u hotelu, dáte mu pouze lísteček s názvy míst, které chcete navštívit a všude vás doveze a počká tak dlouho, jak se budete chtít na daném místě zdržet. Nejlepší je domluvit si cenu hned a zaplatit na konci výletu. Takto jsme projeli sever ostrova, včetně botanické zahrady Palmousses, hlavního města Port Luis a krásného kostela Notre-Dame Auxiliatrice.Krásná je i Eureka s vodopádem. Další den jsme projeli jih - Le Morne, krásné vyhlídky Maconde a Gris Gris a navštívili rezervaci La Vanille. V hotelu je dosti špatný kurz Euro - Rupie, nejlepší je vyměnit si přímo na letišti. Menší krámky totiž Eura nechtějí, ale zase taxi je výhodnější platit v Eurech, vyjde to o hodně levněji. Úžasné jsou i hiduistické chrámy, které vidíte všude cestou. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo krásné v menších bílých domcích posetých v zahradě podél písčité pláže s lávovými kameny.

My jsme měli pokoj s velkým balkonem v prvním patře s výhledem do zahrady, ale blízko pláže.

V pokoji nejsou skříně, jsou to jen velké prostorné police, ale zase je vše po ruce. Klimatizace nehlučná, úklid a výměna ručníků denně, tomu se nedalo nic vytknout.

Strava
Strava je hodně indická a kreolská. Hodně se podávala rýže na různé způsoby a vše bylo hodně voňavě kořeněné. Každý den byly ryby .Kuřecí maso ale upravují jinak než jsme zvyklé z Evropy. Výborné malé zákusky a ovoce. Lahev vody k večeři stála cca 70 Kč, sklenička vína cca 140 Kč a mochito cca 170 Kč.

Služby hotelu
Z hotelových služeb jsme využili projíždku lodí s proskleným dnem, byly vidět korály a nějaké menší rybky.

Dále Hammam, ale jiný než jsme zvyklí z Turecka, bylo to vlastně jenom 2x20 minut horké páry a sprchy.

Jinak personál ochotný.

Pláž
Pláž byla menší se světlým pískem a lávovými kameny, vstup do oceánu byl někde písečný, někde byly větší kameny a dále pak korály. Oceán byl nádherně průzračný a teplý, cca 28 stupňů, Skvěle položený byl hotelový bazén, který lemoval pláž, krásný na plavání a pozorování západu slunce, to byla úžasná podívaná. Teplota bazénu byla 33-35 stupňů.

Stáňa S., 26.03.2019, Datum pobytu: 2.3. - 10.3.2019
Oblast: Mauricius Mauricius, Trou aux Biches, Hotel: Récif Attitude

Byla tato recenze užitečná? Ano (9) Ne (0)

Pokoj 4 fotografie

Celkem: 5,6 Mauricius je krásný ostrov, dovolená byla hezká, hotel ale určitě neodpovídal úrovni ****, na to co nabízí, to bylo předražené.

  • 5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 7 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Mauricius je krásný ostrov, dovolená byla hezká, hotel ale určitě neodpovídal úrovni ****, na to co nabízí, to bylo předražené. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
CA uvádí, že má hotel Casuriana Resort and Spa ****, všude jinde se uvádí ***, skutečnost je tak **1/2. Měli jsme Měli jsme superior pokoj, který nebyl z největších, zařízení zastaralé, sprcha vypadala jako někde na ubytovně. K přespání to stačilo, neodpovídá ale ani ***.

V pokoji je sice klimatizace, ale nedá se nastavit, je tam buď teplo, pokud nepoužíváte, nebo zima, pokud ji zapnete.

Balkon se stolkem a 2 křesly, na který celý den svítí slunce, chybí slunečník.

Lednička s vodou a soft drinky, denně doplňováno.

Na pokoji sejf, ten se vždy hodí.

Krásná a celkem udržovaná zahrada kolem.

Strava
Snídaně - dost malý výběr, každý den totéž, žádná zelenina.

Obědy a večeře byly lepší, první týden se hotel snažil víc, druhý se tam konala nějaká akce a zřejmě nestíhali, jídlo bylo chudší. Skvělé moučníky.

Celkově to nebylo špatné a určtě jsme netrpěli hlady.

Přestože jsme měli zaplaceno all inclusive, hotel nepřipravuje balíčky, pokud jedete na celodenní výlet.

Služby hotelu
Zaměstnanci baru velice příjemní, paní uklízečka se snažila, byla taky milá.

Zaměstnanci restaurace - smíšené pocity, někteří byli milí a slušní, někteří nepříjemní. Ještě ani nedojíte, už vám odnášejí talíře a slánku s pepřenkou, zřejmě abychom tam netrávili zbytečně moc času.

Recepce-vypadalo to, že zaměstnanci recepce jsou němí, na pozdrav zásadně neodpovídali, pokud vůbec mluvili, většinou jednoslabičně, vždy bez úsměvu, vypadalo to, že je obtěžujeme.

Oba bazény v pořádku, sice tam bylo málo lehátek, ale většinou jsme místo našli.

Pláž
Pláž je menší, jedna z nejhorších v okolí, tím nechci říct, že je špatná, jen ty ostatní jsou lépe udržované.

Kamenitý vstup do moře.

Málo lehátek, kromě toho je většina z nich ceý den rezervována, i když jsou všude cedule že se to nemá dělat.

Pavel M., 20.02.2019, Datum pobytu: 4.2. - 16.2.2019
Oblast: Mauricius Mauricius, Trou aux Biches, Hotel: Casuarina Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

Celkem: 8,2 Od zajezdu jsem dostal vse, jak jsem ocekaval, takze spokojenost.

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Od zajezdu jsem dostal vse, jak jsem ocekaval, takze spokojenost. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Odpovida cene.

Strava
Spokojenost. Snidane a obedy byly v ocekavane kvalite, vecere s velkym vyberem vynikajici. Slabsi pouze odpoledni snack, ktery v podstate predstavuje babovka..

Služby hotelu
Odpovidajici zarazeni hotelu. Zadne problemy nebyly.

Pláž
Hotelovou plaz jsme vyuzivali jen kvuli lehatkum, protoze je kamenita a hned vedle parkuji lode. Koupat jsme se chodili asi 80 metru vlevo a dale, kde je vse vynahrazeno, protoze tam zacina dlouha nadherna plaz.

Karel Šembera, 29.01.2019, Datum pobytu: 11.1. - 25.1.2019
Oblast: Mauricius Mauricius, Trou aux Biches, Hotel: Casuarina Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 5,8 Ostrov Mauricius je zelený kvetoucí ráj na zemi a rád se sem budu vracet.

  • 6 Ubytování
  • 4 Strava
  • 7 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Ostrov Mauricius je zelený kvetoucí ráj na zemi a rád se sem budu vracet. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Průměrné, vybavení by mohlo být trochu lepší, v pokoji není kam si sednout, centrální klimatizace nevyhovuje všem, byla by lepší možnost nastavení klimatizace dle požadavku klientů.

Strava
Průměrná, k večeři malý výběr zeleniny do salátů (zelí, cibule, mrkev, občas rajče či zelený salát), nepopsané lahve na dresinky. K hlavnímu chodu se střídala ryba a kuře na grilu, chudý výběr příloh. Velmi málo ovoce. Naopak pochvala za velmi dobré a pestré snídaně.

Služby hotelu
OK.

Pláž
Občas se stávalo, že již mezi 10.-11. hodinou dopoledne nebylo na hotelové pláži volné lehátko pod slunečníkem. Aktivní "důchodci" si ještě před snídaní naházeli na lehátka ručníky a pak přišli třeba až po obědě... Pláž čistá, vše OK.

Jiří Livers, 26.12.2018, Datum pobytu: 3.12. - 18.12.2018
Oblast: Mauricius Mauricius, Trou aux Biches, Hotel: Casuarina Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)