Recenze hotelů
Le Morne - Mauricius

Napište svou recenzi

Celkem: 10 Dovolená se nám velice líbila. Rádi bychom se sem vrátili a objevovali další krásy, které tento ostrov nabízí. Služby delegáta nejlepší s...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená se nám velice líbila. Rádi bychom se sem vrátili a objevovali další krásy, které tento ostrov nabízí. Služby delegáta nejlepší s jakými jsme se kdy setkali. Rychlost, ochota a spolehlivost, vše jak má být. Můžeme jen doporučit. Neváhejte a jeďte na Mauricius!!!! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Příjemný personál, čistota na pokoji i všude na hotelu nás velmi překvapila. Pokoj každý den uklizen, vždy nás čekalo nějaké překvapení v podobě dekorace.

Strava
Vynikající gastro zážitek. Velký výběr masa, příoh, dezertů, ovoce i zmrzliny. Samozřejmostí je zde i fast food (pizza, hamburgery, hranolky atd.) Asijská a indická kuchyně je velmi pestrá, bohužel jsme nestihli ochutnat všechno... :-)

Služby hotelu
Hotelové služby jsou na profesionální úrovni, nelze nic vytknout. Večerní programy s živou hudbou, animační zábavné programy přes den i večer...velmi vtipné.

Pláž
Pláž čistá, jemný písek. Vhodná pro vodní sporty i na koupání.

Petr V, 22.05.2019, Datum pobytu: 7.5. - 20.5.2019
Oblast: Mauricius Mauricius, Le Morne, Hotel: Riu Creole

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 9 Hotel - skvělý

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Hotel - skvělý Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Perfektní

Strava
Pestrá - výborná

Služby hotelu
Skvělé

Pláž
Moře i pláž dokonalá

Marta B., 01.04.2019, Datum pobytu: 19.3. - 28.3.2019
Oblast: Mauricius Mauricius, Le Morne, Hotel: Riu Creole

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Dovolená splnila to, co jsme od ní očekávali - odpočinuli jsme si, navštívili spoustu zajímavých míst, setkali jsme se se samými milými...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená splnila to, co jsme od ní očekávali - odpočinuli jsme si, navštívili spoustu zajímavých míst, setkali jsme se se samými milými lidmi. Problém jsme měli pouze s letem tam, ale kvůli počasí, nikoli kvůli CK! Místo přes Amsterdam s KLM jsme letěli přes Paříž s Air France, ale díky přehledným značením jsme vše zvládli (my i naše zavazadla). Na mauricijském letišti nás vyzvedl velmi milý řidič, který nám cestou řekl spoustu zajímavostí o ostrově a zevezl nás do nádherného hotelu Riu Creole. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel i všichni jeho zaměstnanci byli úžasní! Milí, úslužní, ale nevtíraví, velice přátelští. Hotel byl neustále čistý jak uvnitř tak venku, zahrady upravené, svěží, večer krásně nasvícené. Pro milovníky přírody - překrásný zpěv ptactva, večer mezi palmami létali kaloni. Pokoje dostatečně prostorné (měli jsme rodinný pokoj) s velkou manželskou postelí a menším dvoulůžkem pro děti (naprosto dostačující i pro dcery 12 a 16 let). Koupelna s vanou a sprchovým koutem, oddělené WC. Nemuseli jsme řešit žádný nedostatek.

Strava
V hotelu: velmi rozmanitý a pestrý výběr masa, příloh, ovoce, zeleniny, zákusků, pečiva + speciality světových kuchyní. Snídaně, oběd a večeře formou rautových stolů. Veškeré nápoje dobře chlazené, místní pivo Phoenix lepší, než leckteré v ČR! Opravdu skvělé!

Služby hotelu
Služby hotelu jsme ani nevyužili všechny - bylo možné využít masáže, výuku potápění, nějaké výlety. Výlety jsme měli dohodnuté s paní, která na Mauriciu žije a spolupracuje s CK. Využili jsme pouze hotelové taxi, bez problému. Jinak celkový dojem z hotelu skvělý, opravdu velmi přátelský přístup, stále čisto a klid.

Pláž
Pláž je ihned u hotelu, bílý písek, čistý a velmi teplý oceán. Při šnorchlování pár desítek metrů od břehu lze najít velké kameny, u kterých žijí menší murény, natočily jsme i tři perutýny, mořské ježky, barevné rybky. Celou dobu pobytu jsme všichni čtyři chodili plavat bez bot, bez úrazu. Kameny s ježky jsou jen místy a v již větší hloubce. Nicméně na pláži je pro jistotu vyčleněný prostor zcela bez kamenů a také příjemný velký bazén 15 kroků od břehu.

Tomáš Jedlička, 27.03.2019, Datum pobytu: 4.3. - 15.3.2019
Oblast: Mauricius Mauricius, Le Morne, Hotel: Riu Creole

Byla tato recenze užitečná? Ano (9) Ne (0)

pláž - Riu Creole 7 fotografií

Celkem: 9,6 Naša svadobná cesta splnila naše očakávania, môžem povedať, že ich aj prevýšila, dovolenku v hoteli sme si užili aj zásluhou kvalitných...

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Naša svadobná cesta splnila naše očakávania, môžem povedať, že ich aj prevýšila, dovolenku v hoteli sme si užili aj zásluhou kvalitných služieb a ochotného a vždy milého a usmievavého personálu, nech som prišla s akoukoľvek požiadavkou. Jediné, čo nikto neovplyvní, je počasie, ale na to, že sme tam boli v najdaždivejšom období, nám počasie vyšlo krásne a horúce - pršalo len takmer celý jeden deň a v ďalší asi hodinku, inak horúco a slnečno. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Celkový vzhľad izby aj vybavenie boli veľmi pekné, čisté, každý deň hotelová služba upratovala izby, doplnila minibar, každý deň nás na posteli čakalo milé prekvapenie od nášho "room boy-a", kvietky alebo originálne poskladaná osuška do rôznych tvarov. V izbe by sa už zišlo vymeniť šparovku, pretože niekde bola vymrvená, niekde bola popraskaná, ale beriem to tak, že je to spôsobené vlhkosťou vzduchu, no sú tam aj novoprerobené izby, kde sú tieto "kozmetické vady" odstránené. Inak sú izby rovnaké, pekne zariadené, oceňujem balkón, takmer každá izba má výhľad na more a pláž.

Strava
Tu len chválim a chválim, jedlo bolo perfektné, vybral by si aj ten najväčší špekulant. Od vegetariánskych jedál cez všetky druhy mäsa, rýb, plodov mora, sladkého, nespočetne druhov príloh, okrem toho veľa zeleniny, samozrejme aj zmrzliny. Ovocie bolo neskutočné, u nás takto nechutí :) Bolo aj veľa zákuskov, akurát v to teple som naň ani nemala chuť. Páčilo sa nám, že vždy na raňajky nám personál priniesol plnú kanvicu kávy a v malej kanvičke horúce mlieko.

Služby hotelu
Hotelové služby sme naplno využívali, páčilo sa mi, že pri recepcii bol samoobslužný box, kde ste sa mohli obslúžiť medzi hlavnými jedlami, hocikedy keď ste hladní. Každý deň sme mali doplnený minibar na izbe, nápoje v bare dnu aj na pláži boli výborné, barmani naozaj ovládajú svoje povolanie. Dvakrát sa nám stalo, že sme mali kartu od izby pri mobile a karta sa nám zmagnetizovala, ale na recepcii nemali žiadny problém znovu nám ju načipovať. Páčilo sa nám, že pri vstupe do jedálne nás niekto s personálu usadil, ešte sa nás aj opýtali, v ktorej časti reštaurácie by sme chceli sedieť. V posledný deň po check-out sme si odložili batožinu do stráženého priestoru, k batožine sme mali po celý čas prístup, aj keď sme už neboli na izbe, v priestore špeciálne na to určenom sme sa mohli osprchovať.

Pláž
Pláž bola pekná, piesková, akurát k večeru už bola zanesená od ihličia, ktoré rastie na stromoch na pláži. Personál ráno síce čistil pláže, no večer to tam bolo zase aj vo vode, takže to je asi jediné mínus. Vždy sme našli voľné lehátka. S "tower cards" sme každé ráno v stánku pri bazéne dostali čisté uteráky, tie naše sme ani nepoužívali. Na pláži sú kamery a priebežne tam chodí aj stráž z personálu, po dva dni sme sa boli prejsť na obe strany pláže od hotela, veci sme mali na lehátku asi hodinu a pol a keď sme prišli, všetko bolo na svojom mieste.

Monika Karkošková, 11.03.2019, Datum pobytu: 17.2. - 26.2.2019
Oblast: Mauricius Mauricius, Le Morne, Hotel: Riu Creole

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

4 fotografie

Celkem: 8 Absolutní nespokojenost z CA, od začátku dovolená jsme měly samé problémy(zpožděný let z Prahy do Londýna, nestihnutí následujícího letu...

  • 7,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Absolutní nespokojenost z CA, od začátku dovolená jsme měly samé problémy(zpožděný let z Prahy do Londýna, nestihnutí následujícího letu na Mauricius, ztracená zavazadla apod.) za které jsme nemohly my ani CK. Z důvodu že neumíme anglicky, jsme si dovolenou koupily od CK, aby řešila možné vzniklé problémy. Z Londýna jsem volal CK, že z důvodu zpoždění nám uletěl spoj na Mauricius, bylo mi sděleno že si to musím vyřídit sám na British Airways a když neumím anglicky, tak mám použít překladač v mobilu!!! Po noci strávené na letišti nám byl přebukován let, hurá letíme na dovolenou (o den zkrácenou). Po příletu na Mauricius nastal další problém, byly jsme bez kufrů. Na CK už jsem neměl sílu volat, tak jsem zavolal jejich místního delegáta , ten mi sdělil že si všechny reklamace máme vyřešit sami z leteckou společností a že po transferu na nás na hotelu bude čekat jeho žena a že nám pomůže (neměli jsme nic na sebe, kosmetiku, opalováky atd.). Potřebovaly jsme poradit kde si tyto věci koupit. Na hotelu samozřejmě nikdo nečekal, takže jsme volal paní Lence, že potřebujeme tyto věci řešit, ta nám sdělila že přijede až druhý den ve 12:30, když jsem se zeptal co tady zítra bude dělat, že ji potřebuji dnes, tak mi řekla že nám nabídne ke koupi nějaké výlety...….. , asi si dovedete představit co jsem jí řekl (o den později na dovolené a ještě bez kufrů). Na závěr opravdu nechápu za co jsme si platil CA, ani po příletu se mnou nechtěli nic řešit, prostě super přístup ke klientům, je vidět že jich mají dost. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Byly jsme spokojení, úklid každý den, doplnění baru apod.

Strava
Strava jednotvárná, ale bylo si stále z čeho vybírat. Doporučuji návštěvu asijské restaurace v hotelu, super.

Služby hotelu
Super personál, řekl bych že dokonalé.

Pláž
Pláž čistá a moře průzračné, večer trochu zakalené.

Petr Dienelt, 20.02.2019, Datum pobytu: 8.2. - 17.2.2019
Oblast: Mauricius Mauricius, Le Morne, Hotel: Riu Creole

Byla tato recenze užitečná? Ano (4) Ne (0)

Celkem: 7,8 Příjemné místo, krásné pláže, výborné jídlo.

  • 7 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Příjemné místo, krásné pláže, výborné jídlo. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Jednoduché pokoje, doporučuji nebydlet na kraji komplexu z důvodu zápachu z žumpy

Strava
Výborná strana, bohaté, dostatek zeleniny, ryb, mas, vše chutné.

Služby hotelu
velmi příjemné hudební vystoupení, půjčovna paddle boardů, kajaků - příjemné zpestřední.

Pláž
krásná, čistá, místy korály a kamení, dá se koupit bez bot ale je lepší s botami.

Anonym, 11.12.2018, Datum pobytu: 30.11. - 5.12.2018
Oblast: Mauricius Mauricius, Le Morne, Hotel: Riu Le Morne

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 10 Z dovolené jsme se vrátili plni zážitků a krásných pocitů. Úžasní lidé/personál/. Vstřícní, milí, komunikativní.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Z dovolené jsme se vrátili plni zážitků a krásných pocitů. Úžasní lidé/personál/. Vstřícní, milí, komunikativní. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Krásný pokoj, výhled na moře. Nadstandardní úklid a vybavenost. Velmi potěšila vždy doplněná lednička. Možnost uvařit si kávu i čaj.

Strava
Stravě nelze nic vytknout. Vybere si tu každý. Zpestření specialitkami připravovanými, před Vašima očima. Možnost Insické a Asijské restaurace, nás potěšila.

Služby hotelu
Personál usměvavý, vždy ochotný. Už jen to, že Vás každý pozdravil. Nelze nic vytknout.

Pláž
U hotelu nebyl problém si vždy najít místečko, úžasný bar! Sice nepřetržitě foukal vítr, ale 200m bylo možné zajít na veřejnou pláž mino hotel a zde nefoukalo.

Petronela Bulířová, 07.12.2018, Datum pobytu: 12.11. - 21.11.2018
Oblast: Mauricius Mauricius, Le Morne, Hotel: Riu Le Morne

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8,2 Byli jsme velmi spokojeni - jídlo, čistota, ochota personálu, programy - i pro děti, služby hotelu. Nenašli jsme nic, co bychom hotelu...

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 6 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme velmi spokojeni - jídlo, čistota, ochota personálu, programy - i pro děti, služby hotelu. Nenašli jsme nic, co bychom hotelu vytkli. Navíc v rámci ALL Incl - minibar na pokoji denně doplňován. Zobrazit celou recenzi

Pláž
Pláž horší - podle mě nevhodná na koupání - velmi větrno a tím také hodně zakalená voda.

Anonym, 05.11.2018, Datum pobytu: 21.10. - 30.10.2018
Oblast: Mauricius Mauricius, Le Morne, Hotel: Riu Creole

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Velmi příjemný personál, bezvadný servis, ochota. Hezké ubytování.

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Velmi příjemný personál, bezvadný servis, ochota. Hezké ubytování. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hezké ubytování, čisto.

Strava
Perfektní kuchyně. Opravdu široký výběr jídel a vše velmi chutné.

Služby hotelu
Servis perfektní.

Pláž
Pláž přimo u hotelu. Bílý písek. Avšak velmi větrno. Ráj surfařů.

Anonym, 09.09.2018
Oblast: Mauricius Mauricius, Le Morne, Hotel: Riu Creole

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 3 Z Ostravy jsme dohromady cestovali na Mauricius cca 25 hodin a těch 25 hodin cesty za tu dovolenou nestálo . Ani nehodou .

  • 2,5 Ubytování
  • 1 Strava
  • 5 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Z Ostravy jsme dohromady cestovali na Mauricius cca 25 hodin a těch 25 hodin cesty za tu dovolenou nestálo . Ani nehodou . Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Bylo špatné . V umyvadle špatně odtékala voda . Nedalo se tam spát , byly tam lidi kteří pravidelně vyřvávali na chodbě a byly prostě hluční . Personál byl taky hlučný a to i ve 2 hodiny ráno kdy pravidelně procházeli kolem našeho pokoje s nějakým vozíkem co dělal Hluk takový , že vás to hned vzbudilo

Strava
Strava byla příšerná . I v Tunisku, nebo v Itálii to bylo stokrát lepší než v Riu le morne . No řeknu to takhle , každý den bylo ÚPLNĚ to stejné jídlo jako následující den a to celou dobu co jsme tam byli . PLUS , to co bylo na snídani , bylo i na oběd a dokonce i na večeři a takhle celých 7 nocí co jsme tam byli . Tak že jsme jedli pořád to stejné celý den , každý den ...

Služby hotelu
Personál byl milí , usměvavý . Ale když jste si na dveře nedali červenou kartu ( nerušit ) tak vám tam bérec klidně vejde a začne třeba doplňovat minibar a pod ... Co kdyby jsme s přítelkyní zrovna něco dělali a on by tam jen tak vešel nějaký člověk z porsonalu ?

Pláž
Pláž byla čistá a prostorná . Celých 8 dní tam byl silný vítr , tak že byly dost velké vlny , ale to já rád . Voda byla teplá , čistá . Jen jste si museli dávat pozor na neustále projíždějící čluny , frajery na surfingu windsurfingu a pod ... Těch tam bylo až až . Což nebylo zrovna ideální . Plus vás na pláži pořád otravoval nějaký prodejce zájezdů po okolí . A občas byl na pláži i koňský trus . Ale to bude tím že těch koni tam bylo docela dost a pořád se procházeli po pláži a vodě

Daniel N., 04.09.2018, Datum pobytu: 20.8. - 29.8.2018
Oblast: Mauricius Mauricius, Le Morne, Hotel: Riu Le Morne

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (1)