Recenze hotelů
Grand Gaube - Mauricius

Napište svou recenzi

Celkem: 9,6 Velmi pěkný hotel, včetně celého areálu. Celkem 2 pláže, menší, tedy nevytvářejí dojem masovosti. Na pořádné zaplavani to však není. Moře...

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Velmi pěkný hotel, včetně celého areálu. Celkem 2 pláže, menší, tedy nevytvářejí dojem masovosti. Na pořádné zaplavani to však není. Moře je mělké, zejména odpoledne při odlivu. Nicméně voda čistá s krásnou barvou. Velmi milý a ochotný personál. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj splnil očekávání dle inzerce. Pokoj je rustikalni, jednoduchý, zároveň však dostatečně prostorný. Každý den byl čistě uklizen.

Strava
Jedna velká restaurace a 4 menší, na objednání- v ceně all inclusive. Jídlo výborné, všeho byl dostatek.

Služby hotelu
Služby hotelu velmi dobré - nabízí i zážitky v ceně all inclusive, které pobyt zpestří. Rovněž jsou k dispozici sluzby placené-absolvovali jsme výlet na katamaranu - velmi dobrý.

Pláž
Viz. shora.

Lenka Jahelková, 15.03.2019, Datum pobytu: 15.2. - 22.2.2019
Oblast: Mauricius Mauricius, Grand Gaube, Hotel: Zilwa Attitude

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Prostě super, nemám co vytknout, včetně vstřícného a operativního jednání pana Vojtěch Petruňa Ck Invia

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Prostě super, nemám co vytknout, včetně vstřícného a operativního jednání pana Vojtěch Petruňa Ck Invia Zobrazit celou recenzi

Anonym, 13.05.2018, Datum pobytu: 26.4. - 5.5.2018
Oblast: Mauricius Mauricius, Grand Gaube, Hotel: Veranda Paul and Virginie Hotel and Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,2 Prijemny pobyt, uzili jsme si to.

  • 7 Ubytování
  • 8 Strava
  • 6 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Prijemny pobyt, uzili jsme si to. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj bohate stacil, velka postel, mensi pohovka a stolek, zvlastni mistnost se satni skrini a lavici na odkladani veci, prostorna koupelna. Pokoj byl v prizemi s vyhledem na bazen. Ubytovani ciste, udrzovane. V televizi par programu, az na jeden vsechny ve FR, anglicky pouze zpravodajsky kanal. Klimatizace je, ale meli jsme ji neustale vypnutou, nemohu posoudit funkcnost. Kazdy den uklid pokoje, rucniky vymeni po zadost na recepci a zapujci i na lezeni na lehatka. Pokoj spojeny zamcenymi dvermi s vedlejsim, proto byl dost slyset veskery ruch odvedle. Na pokoji jsme ovsem netravili tolik casu, tak to vubec nevadilo. V noci klid, zadny hluk.

Strava
Polopenze, snidane formou bufetu. Vyber ovoce, peciva (bagety i sladke), vajicka, slanina, syry, müsli, napoje (dzus, voda, kava, mleko), palacinky... jen chybela cerstva zelenina, ale to je drobnost. Obsluha mila, pozorna.

Vecere opet formou bufetu, vyber salatu, peciva, hlavnich jidel, priloh a dezertu. Kazdy vecer jina kuchyne - indicka, asijska, cinska, kreolska, italska... 6 dni v tydnu nejaky program, tanecni vystoupeni nebo zpev.

Jidlo bylo chutne, napadite, vhodne i pro vegetariany, vzdy byla nejaka zelenina ci salat bez masa.

Služby hotelu
Na hotelu je moznost vyuzit masaze a kosmetiku, jako pozornost hotelu jsme dostali 45min masaz zdarma, velmi dobra a relaxacni. Vyuzili jsme jeste kosmeticke osetreni a dalsi masaz, naprosta spokojenost. Na miste je mensi obchod se suvenyry, zdalo se mi ponekud predrazene a ne moc vyber. Moznost zahrat si petangue, volejbal, pro deti detsky koutek, bazen (maximalni hloubka 150cm), na plazi moznost zapujceni kajaku a slapadla zdarma (starsi a chtelo by to vymenu, obzvlast slapadlo delalo silene vrzave zvuky), na vedlejsi plazi paddleboard a windsurf. Obsluha funguje i na plazi, donesou vam tam jidlo i piti. Dvakrat za pobyt byl koktejlovy vecer, kdy je od hotelu zdarma piti (michane drinky) a drobne snacky (smazena ryba, cuketa atd).

Pláž
Plaz mensi, prijemna, slunecniky a lehatka dostacujici, ale byli jsme mimo hlavni sezonu. Bohuzel voda na koupani neni, je ponekud kalnejsi, ovsem hlavni problem je hloubka. Cca 50m od brehu je voda stale nad kolena. Idealni pro ten kajak nebo slapadlo, koupani spis v bazenu. Plaz kazde rano zametena, jen nekolik drobnych naplavenych chaluh. Za krasnejsimi plazemi je vhodne vyjet po ostrove - Mont Choisy, Belle Mare, Le Morne..atd.

Anonym, 19.09.2017
Oblast: Mauricius Mauricius, Grand Gaube, Hotel: Slavie Calodyne Lifestyle Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (6) Ne (1)

Celkem: 10 Překrásná dovolená, které se nedá nic vytknout.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Překrásná dovolená, které se nedá nic vytknout. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Super

Strava
Výborná, super all inclusive pacet

Služby hotelu
Vyborné

Pláž
hezká

Bronislav Hošek, 21.06.2017, Datum pobytu: 5.6. - 18.6.2017
Oblast: Mauricius Mauricius, Grand Gaube, Hotel: Lux Grand Gaube

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Nebolo nic co by nas sklamalo naozaj úžasný ostrov úžasný ľudia úžasné jedlo. ..posledný den som plakala ze musim ist prec

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Nebolo nic co by nas sklamalo naozaj úžasný ostrov úžasný ľudia úžasné jedlo. ..posledný den som plakala ze musim ist prec Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Super izba s klimatizáciou aj ventilátorom, minibar stále doplnany velky balkón. ..super

Strava
Posledne dni nám trochu išlo krkom kari ale kuchyna super rozmanita úžasné cestoviny

Služby hotelu
Neviem dobre po anglicky ale pomocou prekladaca mi recepčná vsetko vysvetlila do nemčiny :-) vsetci milí a ústretoví usmievavy

Pláž
Mala ale utulna stale boli volne lehatka sem tam nieco more vyplavilo ale nad ranom sa čistila. Odporúčame topanky do vody aj keď mi sme nemali, ja osobne mam paniku ked na nieco stupim a neviem co to je ci uz koral alebo riasa. Pocas odlivu mozete ist aj 200 metrov a voda je po kolená :-D

Terezia Dibalová, 22.05.2017, Datum pobytu: 6.5. - 17.5.2017
Oblast: Mauricius Mauricius, Grand Gaube, Hotel: Veranda Paul and Virginie Hotel and Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

3 fotografie

Celkem: 10 Nádherná přírodní hotel, všude krásné zahrady - hodně zeleně. Více pláží, na Mauriciu jsou veřejné, tedy nepatří hotelu, takže si můžete...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Nádherná přírodní hotel, všude krásné zahrady - hodně zeleně. Více pláží, na Mauriciu jsou veřejné, tedy nepatří hotelu, takže si můžete zajít na jakoukoliv. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Uybtování bud s vhledem do zahrady, nebo na moře. Krásné pokoje v exotickém stylu.

Strava
Více restauraci, mají také místní stravu, restaurace také na pláži.

Služby hotelu
Skvelý personál, starají se, takový rodinný hotel, velmi příjemní.

Pláž
Pláž je krásná, opravdu exotická, každopádně průzračné moře tady nehledejte.

Linda V., 16.03.2017, Datum pobytu: 26.2. - 4.3.2017
Oblast: Mauricius Mauricius, Grand Gaube, Hotel: Zilwa Attitude

Byla tato recenze užitečná? Ano (4) Ne (0)

Celkem: 9 hotelove izby by si uz zasluzili trosku zmodernizovat, inak na urovni plaz, areal, okoli - uuuuuuzasne all inclusive na vybornu -...

  • 9,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
hotelove izby by si uz zasluzili trosku zmodernizovat, inak na urovni

plaz, areal, okoli - uuuuuuzasne

all inclusive na vybornu - kazdych 20 min. sa objavil personal na plazi

vecere by si zasluzili trochu vylepsit - vyber siroky, ale kvalita trochu viazla - nedovarene zemiaky, tvrde maso atd.

ranajky a obedy - na vybornu

zajazd v tejto cenovej kategorii uz by si zasluzil honosnejsi transfer z/na letisko ako zberacku mikrobusom po hoteloch na pobrezi

siroke moznosti fakultativnych vyletov Zobrazit celou recenzi

Anonym, 24.02.2017, Datum pobytu: 10.2. - 21.2.2017
Oblast: Mauricius Mauricius, Grand Gaube, Hotel: Lux Grand Gaube

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Velmi příjemný hotel s mnoho službami a dobrým vyžitím

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Velmi příjemný hotel s mnoho službami a dobrým vyžitím Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Prostorné pokoje v tradičním mauricijském stylu

Strava
Rozmanitá, dobrý výběr

Služby hotelu
zajímavé animační programy

Pláž
pláží je k dispozici více, je třeba si vybrat tu správnou

Eliška K., 01.11.2016, Datum pobytu: 6.10. - 8.10.2016
Oblast: Mauricius Mauricius, Grand Gaube, Hotel: Zilwa Attitude

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 10 Cekově to hodnotíme jako naši nejkrásnější dovolenou

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Cekově to hodnotíme jako naši nejkrásnější dovolenou Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pěkné, čisté a denně uklizené. Jediné co se nám nelíbylo byly polštáře na sedačce, které zapáchali.

Strava
Určitě doporučuji vzít vč. all inclusive. Pokud byste měli platit za jídla a koktejly na hotelu, tak to vyjde určitě dráž. Jinak večeře formou bufetů nebo výběr ze 3 dalších restaurací, kam je potřeba udělat rezervaci den do předu. Obědy formou bufetů nebo snack bar s burgery, paniny apod. nebo grilování na ostrově (je potřeba rezervace den dopředu).

Služby hotelu
Vše super - hodně ochotný personál, který se vším vyjde vstříc.

Pláž
Pěkná, čistá a s obsluhou.

Tomáš Krejčí, 01.08.2016, Datum pobytu: 18.7. - 27.7.2016
Oblast: Mauricius Mauricius, Grand Gaube, Hotel: Zilwa Attitude

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

Celkem: 9,2 Hotel je krásný, moc se nám líbil. Člověk zde najde klid a soukromí. Hotel nabízí krásný výhled na protější ostrov. Super odpočinek....

  • 9,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Hotel je krásný, moc se nám líbil. Člověk zde najde klid a soukromí. Hotel nabízí krásný výhled na protější ostrov. Super odpočinek. Určitě můžu jen doporučit. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo super, pokoje jsou krásné, dobře vymyšlené. Super výhled na moře rovnou z postele. Úklid každý den, dávali nám vždy ručník navíc ... super.

Strava
Jídlo bylo dobré, formrou bufetu, vždy bylo z čeho výbírat. Obsluha byla snaživá až na vyjímky. Občas jsme se museli připomínat o pití, jednou nám dokonce někdo stůl zabral, ale to asi nebyla vina hotelu ...

Služby hotelu
Hotel nabízí hodně sportovního vyžití, což je super. Super posilovna, vodní sporty ... bohužel nám foukal hodně silní vítr, takžě některé sporty jsme nemohli využít. Je zde možnost pronájmu tenisového kurtu zdrama, ale míčky si musíte v přepočtu za cca 500 Kč koupit v hotelovém butiku.

Pláž
Pláž je krásná, čistá, udržovaná, dostatek lehátek. Bohužel plavání v moři nic moc, voda je všude po pás, navíc jsou blízko bojky. Plavat se dá, ale počítejte s odřenými koleny. Boty do vody také přijdou vhod.

Barbora S., 11.07.2016, Datum pobytu: 28.6. - 8.7.2016
Oblast: Mauricius Mauricius, Grand Gaube, Hotel: Zilwa Attitude

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)