Recenze hotelů
Grand Baie - Mauricius

Napište svou recenzi

Celkem: 10 naprostá spokojenost

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
naprostá spokojenost Zobrazit celou recenzi

Ubytování
skromné a čisté ubytování. Vše dle kategorie.

Strava
Strava velmi rozmanitá a chutná

Služby hotelu
Personál vstřícný

Pláž
Pláž čistá, přístupnost bez problému

Jaroslava K., 25.05.2019, Datum pobytu: 9.5. - 20.5.2019
Oblast: Mauricius Mauricius, Grand Baie, Hotel: Coin de Mire Attitude

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8,8 skvělá dovolená se spoustou zážitků

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
skvělá dovolená se spoustou zážitků Zobrazit celou recenzi

Ubytování
ubytování velmi dobré, vybavenost pokoje perfektní, úklid úplně ne 100%, je to dáno náturou místních, jak říkají, žádný stres, ale úklid provádí denně

Strava
různorodá, bohatá, lze ochutnat cokoliv od mořských ryb po jakékoliv druhy masa, spousta variací, ovlivněno hodně indickou, čínskou, ale i evropskou kuchyní

Služby hotelu
hotelový personál je velice starostlivý, ochotný a vstřícný. Pro své klienty v hotelu zajišťují i různé jak neplacené aktivity (šnorchlování, loď s proskleným dnem, šlapadla, kajaky, samozřejmostí jsou na pláži lehátka se slunečníkem) i placené (celodenní výlet hotelovým katamaránem za super cenu - cca 700,- Kč/os.)

Pláž
hotel je od pláže kousíček, pouze přes místní komunikaci, ale lze přejít bez problémů, dokonce i personál pomůže bezpečně přejít, u pláže je hned malý přístav pro místní menší lodě, takže doporučuji koupání někde po straně pláže, šnorchlování v místě trochu horší - menší viditelnost, ale dobrý plavec se může opatrně vydat dál na moře a tam je to úžasné, jinak z hotelu vás na šnorchlování zdarma 1x denně vyvezou, doporučuji zkusit potápění v místním potápěčském centru, člověka proškolí + malý tréning v bazénu centra a poté úžasný ponor v moři za asistence instruktora, je to nezapomenutelný zážitek.

Dále je možné domluvit jak na pláži, tak přes hotel, nebo přes delegáta spoustu výletů na ostrově, taktéž doporučuji...

Jaromír V., 13.05.2019, Datum pobytu: 29.4. - 8.5.2019
Oblast: Mauricius Mauricius, Grand Baie, Hotel: Coin de Mire Attitude

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8 velmi dobrá úroveň dovolené, spokojenost ve všem, vše odpovídalo ceně zájezdu

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
velmi dobrá úroveň dovolené, spokojenost ve všem, vše odpovídalo ceně zájezdu Zobrazit celou recenzi

Ubytování
ubytování vynikající, v 3podlažních bungalovech v tropickém parku, pokoje dobře vybavené, úklid v pořádku - všude čisto, upravený park, klimatizace fungující

Strava
velmi dobrá kuchyně, strava rozmanitá, vše chutné, upravené, čistá jídelna open air, snídaně a večeře formou teplého bufetu, oběd servírovaný - obsluha poněkud pomalejší

Služby hotelu
personál recepce ochotný, pouze při příjezdu jsme museli čekat 3 hodiny na ubytování (přijeli jsme do hotelu v 11 dopoledne a pokoj měli až ve 14 hod odpoledne), úklid interiérů i exteriérů výborný, delegát také vstřícný a ochotný

Pláž
hotelová pláž vytvořená z betonového podkladu s nasypaným pískem, osázená palmami, lehátka pevná dřevěná, s molitanovým krytím s bavlněným potahem (mohl by se občas vyprat), dostatek slunečníků, vstup do vody z mola po nerezové žebříku, voda velmi čistá, velmi teplá, perfektní byl malý počet lidí v hotelu i na pláži (zpravidla 10 - 15 osob)

Zora Aichlerová, 20.03.2019, Datum pobytu: 9.3. - 17.3.2019
Oblast: Mauricius Mauricius, Grand Baie, Hotel: Hibiscus Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Top dovolená

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Top dovolená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vždy usměvavé uklízečky, čistý voňavý pokoj

Strava
Luxusní

Služby hotelu
Nepřekonatelné

Pláž
Pláž byla v pohodě, krásné výhledy, procházky a klid

Jiří Hájek, 22.02.2019, Datum pobytu: 8.2. - 19.2.2019
Oblast: Mauricius Mauricius, Grand Baie, Hotel: Coin de Mire Attitude

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 7,6 Menší resort s bungalovy podél pobřeží, ubytování v přízemí s otevřenou terasou a volným východem do zahrady, nebo k bazénové části, 2. a...

  • 8,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 5 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Menší resort s bungalovy podél pobřeží, ubytování v přízemí s otevřenou terasou a volným východem do zahrady, nebo k bazénové části, 2. a 3 patro s balkónem, sezením a výhledem na moře. Náš pokoj v přízemí označen de luxe, čistý, rozdělen pohledovou stěnou na ložnici a hygienickou část, klimatizovaný, s ledničkou a minibarem, stropní ventilátor, TV, ručníky, a vše potřebné k hygieně. Celkem prostorný pro 3 dospělé osoby. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokojový servis, úklid, obsluha na špičkové úrovni.

Strava
Využili jsme polopenzi, což preferujeme vzhledem k cestování po okolí, snídaně bohatý výběr + nápoje, večeře uspokojivé množství druhů jídla, zeleniny, ovoce, bez nápojů. Nápoje kupované v resortu, u bazénu, v občerstvení a při večeři jsou poměrně drahé. Museli jsme zajet do poměrně vzdáleného supermarketu pro limonády, které jsme měli k dispozici během dne a na pláži.

Služby hotelu
Personál je snaživý, komunikativní, velice milý a distingovaný. Recepce je ve venkovním přístřešku s pohodlným posezením a 24 hodinovým provozem. Veškeré platby jsou zapisovány na účet pokoje a hrazeny při ukončení pobytu. Při ukončení pobytu a odevzdání klíče od pokoje jsou k dispozici vybavené toalety, sprchy, místnost na převlékání a uložení kufrů. Zbytek dne jsme strávili u bazénu až do večerního transferu. Nebyl problém.

Pláž
Pláž je přístupná z hotelu přes místní komunikaci, poměrně frekventovanou. Je bez sprchy a toalet, lehátka se slunečníky volně k dispozici, v dostatečném množství. Pláž denně uklizena v rámci možnosti. Bílý písek až do několika metrů od břehu, malá laguna končící černým lávovým kamenem. Všude kotvily lodě, jachty, výletní či rybářské. Což nás nenadchlo. Moře bez vln, při přílivu vyplavená vodní tráva.

Dagmar Bránecká, 18.02.2019, Datum pobytu: 6.2. - 14.2.2019
Oblast: Mauricius Mauricius, Grand Baie, Hotel: Coin de Mire Attitude

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

Celkem: 10 Užili jsme si nejlepší dovolenou po mnoha letech.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Užili jsme si nejlepší dovolenou po mnoha letech. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Super

Strava
Super

Služby hotelu
Super. Doporučuji

Pláž
Krásná. Spokojenost

Dagmar F., 13.02.2019, Datum pobytu: 2.2. - 10.2.2019
Oblast: Mauricius Mauricius, Grand Baie, Hotel: Victoria Beachcomber Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8 Celkově vše odpovídalo cenové relaci. Let byl zcela v pořádku, transport na resort byl v čas připraven, veškerá komunikace s cestovkou,...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 3 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Celkově vše odpovídalo cenové relaci. Let byl zcela v pořádku, transport na resort byl v čas připraven, veškerá komunikace s cestovkou, delegátem i personálem resortu příjemná. Celkově jsme byli velmi spokojeni. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Resort odpovídá recenzím, fotkám i prezentaci na webu. Nově opravený, dobře situovaný, prostorově velmi dobře řešený. Malý rodinný resort s dětským hřištěm i bazénem, spa, program pro děti i dospělé už od odpoledních hodin. Personál usměvavý, vstřícný a na úrovni. Pokoje světlé, čisté, pravidelně uklizené i s doplněním lednice a hygienických potřeb.

Strava
Strava velmi bohatá, každý den jiná, bylo vždy z čeho vybírat. Ovoce, zelenina, pečivo vždy čerstvé. Z masa hlavně ryby, kuřecí, jehněčí. Kari na 100 způsobu. Vždy připravené i výborné dezerty. Personál nás vždy usadil, nabídl dětskou židličku, obsloužil s pitím a zdvořile konverzoval. V rámci all inclusive byly zdarma balené vody na celý den, veškerý alkohol, nealko i drinky. Jediné mínus byly balené svačiny na výlety ( suché bagety a jednou nám zapomněli přibalit objednané ovoce).

Služby hotelu
Spa jsme nezkoušeli, měli jsme nabitý program i tak. Fakultativní výlety jsme si řešili sami s místními, ale byla možnost rezervovat i přes hotel. K zapůjčení vybavení na sporty, loďky, šlapadla. Animační programy zajímavé a bohaté. Není co vyčítat

Pláž
Veliké zklamání. Na pláž se jde přes rušnou silnici. S tím se nedá nic dělat. Udržování pláže ovšem hrozné. U takového resortu návštěvník očekává údržbu i na pláži (hrabání naplavených řas a písku, příprava lehátka s ručníkem, obsluha s občerstvením) nic takového zde ale není. Nenechte se zmást krásnými fotkami. Pláž je neudržovaná, personál sedí a zvedne se jen tehdy, máte- li zájem o loďku ( těch tam kotví na můj vkus velmi a nedá se mezi nimi plavat). Plavat jsme chodili o pár set metrů dál.

Jana V., 01.02.2019, Datum pobytu: 20.1. - 29.1.2019
Oblast: Mauricius Mauricius, Grand Baie, Hotel: Coin de Mire Attitude

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 7,8 Hodně povedená dovolená :)

  • 7 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Hodně povedená dovolená :) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Mohlo by být více uklizeno, ručníky a hygienické potřeby při nástupu chyběly. Po upozornění byla sjednána náprava hotelem.

Strava
Strava byla naprosto vynikající jak v hotelu, tak i mimo něj. Max spokojenost :)

Služby hotelu
Služby hotelu byly trochu dezorientované, co jsme měli objednané o tom nevěli, až později na moje dotazy ohledně benefitů, se snažili vše rychle napravit.

Pláž
Pláž hezká a dlouhá s minimem lidí, obchodníci taky slušní a nabízejí, ale neotravují a nevnucují své služby, což velice oceňuji .... avšak celkově pláž neuklizená, mohla by se aspoň každý druhý den shrabat - jehličí a listí nedávají takovou tu příjemnou atmosféru.

Zdeněk Šlésinger, 18.10.2018, Datum pobytu: 6.10. - 15.10.2018
Oblast: Mauricius Mauricius, Grand Baie, Hotel: Coin de Mire Attitude

Byla tato recenze užitečná? Ano (7) Ne (0)

Celkem: 7,6 Na dovolenou budeme rádi vzpomínat, 10denní dovolená vč. cesty na tak krásný ostrov nestačí! :)

  • 7,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Na dovolenou budeme rádi vzpomínat, 10denní dovolená vč. cesty na tak krásný ostrov nestačí! :) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel Coin de Mire Attitude na severu ostrova je výborná volba. Pokoj typu de luxe sice neodpovídá "evropským standardům", ale vybavení pokoje je ok (lednička a minibar, trezor na pokoji bez poplatku) - vadily nám pouze měkké postele.

Strava
Snídaně i večeře formou bufetů, na výběr vždy více i čerstvě připravených jídel. Doporučujeme využít restauraci s typickými pokrmy, bokem od hlavních prostor jídelny (zdarma výměna za bufetovou večeři), vše v areálu hotelu. Stravování venku.

Služby hotelu
Služby hotelů výborné - trezory, lehátka a ručníky na pláži, využití stolního tenisu a tenisu, apod - to vše zdarma! Personál milý a ochotný, doporučí, pomůžou, poradí. ANJ a FRJ vždy a všude bez problémů. 10/10

Pláž
Pláž je přes silnici, ale využívají ji pouze hoteloví hosté - nikdy nebyla přeplněná, spíše jsme byli v moři sami. Krásný výhled. Moře mělké. Možná jediný nedostatek, že tam kotví loďky (ale zvykli jsme si) :)

Michala F., 02.05.2018, Datum pobytu: 19.4. - 28.4.2018
Oblast: Mauricius Mauricius, Grand Baie, Hotel: Coin de Mire Attitude

Byla tato recenze užitečná? Ano (5) Ne (0)