Recenze hotelů
Belle Mare - Mauricius

Napište svou recenzi

Celkem: 9,6 Nádherné. Za ty peníze vážně moc krásné, jen jiný způsob all inclusive než známé, ale nakonec to narušilo dojem z pobytu.

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Nádherné. Za ty peníze vážně moc krásné, jen jiný způsob all inclusive než známé, ale nakonec to narušilo dojem z pobytu. Zobrazit celou recenzi

Strava
Naprosto nejlepší!!

Pláž
Málo lidí a čisto

Eliška Sítková, 20.01.2020, Datum pobytu: 8.1. - 16.1.2020
Oblast: Mauricius Mauricius, Belle Mare, Hotel: Ambre

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8,8 Dovolená se opravdu povedla, jen těch 10 dnů bylo málo. Rezort byl pěkný, čistý, s velmi ochotným personálem, který neustále dohlížel na...

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená se opravdu povedla, jen těch 10 dnů bylo málo. Rezort byl pěkný, čistý, s velmi ochotným personálem, který neustále dohlížel na to, aby bylo vše v pořádku a nikomu nic nescházelo. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo pěkné. Tak rozlehlý pokoj s velmi prostornou koupelnou jsme ještě nezažili nikde v Evropě.

Strava
Strava formou bufetu nebo na objednání servírovaná večeře (tu jsme nikdy nevyužili, nebylo potřeba).

Nabídka jídel a salátů byla pestrá, jídlo bylo vždy čerstvé a i přes velký počet hostů nikdy nic nechybělo.

Služby hotelu
Wellness & beauty přímo v hotelu, na pláži masáže. Dále na hotelové pláži sportovní aktivity.

Pláž
Hotel byl přímo na pláži. Pláž čistá s pozvolným vstupem do moře. Na pláži lehátka a slunečníky vše v ceně pobytu, včetně plážových ručníků.

Vladimír K., 28.12.2019, Datum pobytu: 19.11. - 28.11.2019
Oblast: Mauricius Mauricius, Belle Mare, Hotel: Maritim Crystals Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

4 fotografie

Celkem: 7 Mauricius je nádherný ostrov a týden na úplné prozkoumání jeho krás nestačí. Pokud sem jedete na dovolenou, určitě neváhejte a podnikněte...

  • 8,5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 7 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Mauricius je nádherný ostrov a týden na úplné prozkoumání jeho krás nestačí. Pokud sem jedete na dovolenou, určitě neváhejte a podnikněte nějaký výlet. Pokud jsme byli s něčím spokojeni na 100%, tak to byl celodenní výlet po Mauriciu s jedním z taxikářů od hotelu Friday. Mrzí mě, že si nepamatuju jeho jméno, protože to byl úžasné hodný a milý člověk, který byl ochotný a bylo vidět, že ho jeho práce baví. Jeho úkolem bylo pouze zavést nás na pár zajímavých míst a zase zpět. On však vymyslel vlastní okruh, abysme toho viděli co nejvíc a celou dobu nám k tomu vyprávěl anglicky a zastavovali kvůli různým zajímavostem. Pomohl nám i v bance s výměnou peněz. Ani nemluvím o tom, jak je pohodlné cestovat hezkým, klimatizovaným autem. Cenově tento výlet vyšel stejně, jako kdybyste si sami půjčili auto na den. Takže pro nás výhra a doporučujeme. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl krásný, čistý a stylově zařízený. Byla jsem příjemně překvapená. S úklidem nebyl žádný problém a pití v mini baru v ceně dovolené bylo rozhodně příjemné. Zavírání dveří nám činilo trochu potíže. Je třeba dodržet přesný postup, ale člověk na to přijde v průběhu.

Strava
Strava nenadchla, ani neurazila.

(To nejhorší si nechávám na konec)

Co mi trochu vadilo, byla přílišná organizovanost. Přijdete do restaurace a hned se vás ujme číšník, který vám vybere stůl. Chápu, že v restauracích určitého typu to tak chodí, ale tady mi to přišlo zbytečné. Jako vegetariánka jsem měla zúžený výběr, a tak jsem víceméně jedla to samé. Co bylo naopak skvělé, byl čaj o páté, kdy jste si mohli venku pochutnat na mini dezertech a čaji, nebo kávě. Rovněž různé koktejly na plážovém baru, které jsou v ceně, byly výtečné. Škoda jen, že jsme to objevili až ke konci dovolené. Pokud se ještě vrátím k restauraci smutné bylo, že káva z automatu chutnala líp, než ta kterou vám uvařili. Po celé restauraci také poletovali malí ptáčci, kradli jídlo a káleli všude kolem, ale chápu, že je nejspíš nemožné, tohle nějak ovlivnit. Každopádně to nejhorší na konec. "Díky" jejich jídlu jsem onemocněla kampylobakterií, která mi způsobila den před odjezdem vysoké horečky až 39 a zažívací potíže. Zkazilo mi to naprosto poslední den a cestování domů bylo naprosté peklo. Jelikož je to nákaza nejčastěji z nedovařeného kuřecího a já jsem vegetariánka, počítám že krájeli to syrové maso na stejném prkénku, jako zeleninu co jsem si dávala jako přílohu. Pozor na to !!!

Služby hotelu
V hotelu byl každý ochotný, usměvavý a komunikativní. Proběhlo i několik zábavných večerů. Nebyl to úplně můj šálek kávy, ale jinak nemám se službami žádný problém. Byly dostatečné.

Pláž
Pláž byla malá, čistá a nepřecpaná. Slunečníků a lehátek bylo dostatek. Celkově máme z pláže dobrý pocit.

Daniela F., 19.12.2019, Datum pobytu: 13.9. - 20.9.2019
Oblast: Mauricius Mauricius, Belle Mare, Hotel: Friday Attitude

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

59 fotografií

Celkem: 10 Vybirali jsme mezi ruznymi destinacemi a tento pobyt nas nejvice zaujal. Hotel bez deti, skvele sluzby, dokonala plaz a nepreberne...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Vybirali jsme mezi ruznymi destinacemi a tento pobyt nas nejvice zaujal. Hotel bez deti, skvele sluzby, dokonala plaz a nepreberne mnozstvi moznosti v cestovani nam dovolenou u more posunuly o dalsi uroven vyse. Uz ted se tesime na dalsi navstevu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotelovy komplex zasazeny do palmove oazy pusobil az letakove dokonale. Pokoj se soc. zarizenim naprosto dostacoval nasim potrebam. Byl utulny a velice dobre vybaveny.

Strava
Jidlo formou stolu nam poskytlo sirokou paletu moznych kombinaci. Bylo velice chutne a diky uzasnemu personalu nikdy nic nechybelo.

Služby hotelu
Mnozstvi fakultativnich vyletu, moznosti poznat mistni zvyky, kazdodenni uklid pokoje, moznosti masazi, obsluha primo na plazi, alko naelko napoje, drinky a velice ochotny a prijemny personal.

Pláž
Plaz se nachazela v prime blizkosti hotelu cca 50 m. Mnozstvi slunecniku na bile piscite plazi vytvorilo dokonale pozadi na fotkach. Voda v prosinci byla velice tepla a o jeji cistote netreba slov. Jen par metru od brehu se rozkladal koralovy utes, bohuzel jiz z velke casti postizen belenim (global.problem). Mezi 11-15 hod. moznost napoju primo na plazi. Obcasne projizdeni mistnich s cerstvymi ananasy dotvarel dokonalost. Stravili jsme hodiny snorchlovanim a pozorovanim zivota pod vodou, od krabu az po uzasne perutyny. Dokonalost.

Michal Kocourek, 18.12.2019, Datum pobytu: 5.12. - 15.12.2019
Oblast: Mauricius Mauricius, Belle Mare, Hotel: Emeraude Beach Attitude

Byla tato recenze užitečná? Ano (4) Ne (0)

Celkem: 8,2 Mauritius není ráj na zemi, hotel Emeraude asi nemá aby byl pětihvězdičkový, ale na základě recenzí které jsme si přečetli před odjezdem...

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Mauritius není ráj na zemi, hotel Emeraude asi nemá aby byl pětihvězdičkový, ale na základě recenzí které jsme si přečetli před odjezdem na dovolenou a které jsou většinou přesné jsme byli s dovolenou velmi spokojeni. Zobrazit celou recenzi

Strava
Byla poměrně jednotvárná, ale vybrat se dalo vždy, všeho bylo dostatečné množství.

Služby hotelu
Nebylo nač si stěžovat, chtěli bychom vyzdvihnout personál hotelu, který byl milý a ochotný.

Pláž
Pláž u hotelu byla udržovaná,pěkná, velký problém o kterém se ví je nedostačující počet deštníků a lehátek na pláži. Voda byla čistá,teplá a při šnorchlování u korálového útesu byla fantastická.

Josef Nováček, 12.12.2019, Datum pobytu: 23.11. - 9.12.2019
Oblast: Mauricius Mauricius, Belle Mare, Hotel: Emeraude Beach Attitude

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9,4 Krásný klidný hotel se skvělým personálem, v nádherné tropické palmové zahradě, v blízkosti pláže.

  • 10 Ubytování
  • 7 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Krásný klidný hotel se skvělým personálem, v nádherné tropické palmové zahradě, v blízkosti pláže. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj vždy čistý, krásně uklizený, výborné služby.

Strava
Strava dobrá, ale dost jednotvárná. Ale každý si své najde.

Služby hotelu
Služby hotelu perfektní, personál vždy milý a vstřícný.

Pláž
Pláž přírodní, krásná,s několika lehátky, popř. soukromí pod palmou nebo ve stínu stromů.

Josef Škubal, 12.11.2019, Datum pobytu: 28.10. - 9.11.2019
Oblast: Mauricius Mauricius, Belle Mare, Hotel: Emeraude Beach Attitude

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 7,4 velice dobrá

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 3 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
velice dobrá Zobrazit celou recenzi

Ubytování
perfektní

Strava
rozmanitá, mnoho místních specialit

Pláž
pláže byla slabina, přístup přes frekventovanou silnici, pláže v blízkosti hotelu neudržované

Roman Hradecký, 12.11.2019, Datum pobytu: 26.10. - 7.11.2019
Oblast: Mauricius Mauricius, Belle Mare, Hotel: Emeraude Beach Attitude

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8,6 Hotel i pláž dobrý, jen nespokojenost s cestovní kanceláří. V popisu zájezdu je psané, že tam bude česky mluvící delegát, následně vám...

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Hotel i pláž dobrý, jen nespokojenost s cestovní kanceláří. V popisu zájezdu je psané, že tam bude česky mluvící delegát, následně vám pošlou nabídku s cenou, kde vše vypadá že to bude podle popisu, který uvádí na stránka, odsouhlasíte to, podepíšete smlouvu, kde si kontrolujete časy letů, jména a datumy narození s tím, že to je však jak počítáte a pak ejhle malinkatým písmem ve smlouvě je, že tam není český delegát, ale pouze německy mluvící. Německy nemluvíme, anglicky taky ne, tak píši do cestovky a odepíšou mě, že tam našim jazykem mluvícího delegáta nemají, pro jistotu tam volám paní prodejkyni opět řekne, že at se nebojím, že vše bude v pořádku, že tam žádného delegáta bohužel nemají. Přiletíme do hotelu, první schůzka, mluví na nás německy, vůbec jim nerozumíme a ochota německé delegátky taky nebyla nic moc, když zjistila, že se nedomluvíme německy. Další den jsme zjistili, že je tam pro jinou skupinku delegát, co mluví slovensky k čechům, tak se jich ptáme, s jakou cestovkou tam jsou a oni řekli, že to kupovali přes CA . Stejně jak my. Takže upozorňuji, dejte si velký pozor při nákupu zájezdů od této společnosti, nemusí se to shodovat s popisem na stránkách, podle kterého vybíráte a nikdo vás na to dopředu neupozorní! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel dobrý, akorát trochu vlhčí postele a matrace, ale to se dá očekávat v této destinaci. Úklid denně

Strava
jídlo se dalo , velký výběr z různých kuchyní (asijská, indická, arabská...), ovšem nejlepší je velký výběr drinku alko i nealko.

Služby hotelu
celkem ochotný personál

Pláž
krásná, čistá, uklizená

Šárka Z., 24.10.2019, Datum pobytu: 21.7. - 1.8.2019
Oblast: Mauricius Mauricius, Belle Mare, Hotel: Maritim Crystals Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9,6 S přítelem jsme již procestovali mnoho zemí, ale až zde jsme poznali svatý klid a dokonale jsme si odpočinuli od hektické reality. Hotel...

  • 10 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
S přítelem jsme již procestovali mnoho zemí, ale až zde jsme poznali svatý klid a dokonale jsme si odpočinuli od hektické reality. Hotel je určen pouze pro dospělé.

Hezké místo na procházky. 1 km od hotelu pár obchůdků se suvenýry, které jsou rozhodně levnější jak v hotelu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl prostorný, útulný a hezky vybavený. Denně uklizeno. V rámci all inclusive lze využít na pokoji minibar, kde jsou v lednici denně dvě plechovky Pepsi, piva a láhev balené vody. Sušenky jako Snickers, Bounty a brambůrky Pringles za poplatek okolo 75 mauricijských rupií. Dále je na pokoji konvice na přípravu kávy a čaje. Na pokoji byl evropský typ zásuvek, takže adaptéry nebyly třeba. K dispozici byl elektrický odpuzovač hmyzu do zásuvky, který jsme používali každou noc. První den bylo v pokoji pár komárů, tak jsme se pozabíjeli a zavřeli všechna okna a

celý týden jsme pak od nich měli klid. Klimatizaci jsme nevyužili ani jednou, jelikož v noci bylo poměrně chladno a spali jsme pod dvěma přikrývkami.

Strava
Vše co jsme jedli bylo výborné. Jelikož se jedná o menší rodinný hotel, tak zde toho není na výběr tolik jako ve velkých resortech, ale určitě si vybere každý. Sama jsem hrozně vybíravá, ale i tak jsem si vždy vybrala a pochutnala si. K snídani bylo prakticky to stejné - kuřecí a vepřová šunka, sýry, másla, marmelády, pečivo, palačinky, hodně ovoce, jogurty, musli, míchaná vajíčka na různé styly, fazole a spousty dalšího. Velice dobré mají džusy, které nejsou kupované, nýbrž domácí výroby. K obědu se střídaly různé druhy masa. Téměř skoro každý den byla na výběr i ryba. Klasické přílohy jako rýže, hranolky, těstoviny a americké brambory. Deserty byly poměrně dost sladké, takže na ochutnávku doopravdy stačil jeden kousíček. Za celý pobyt jsme měli večeři 2x formou menu, kdy si vybíráte ze dvou hlavních chodů. Samozřejmostí byl překrm, polévka a desert. Bohužel u hlavního chodu to byla malá porce, takže chlapi si ještě říkali o jeden další chod, protože měli stále hlad, ale není problém a druhou porci donesou. Jediné co nás u jídla vždy tak trochu mrzelo, že si nemůžete jít a sami natočit pití (Cola, Sprite, pivo, voda atd...). Vždy vám k jídlu donesou jednu skleničku pití a pro další si musíme dojít do Lobby baru sami.

Na večeře se dodržuje dress code, u snídaní a obědů můžete jít v čem chcete.

Při plánovaném delším výletu si můžete na recepci předem objednat piknikový koš, který je velmi bohatý, a vyberete si z nabídky (2 varianty), které "menu" chcete.

V druhé a lá carte restauraci Kot Nou najdete pouze místní kuchyni, kde byla v nabídce pouze pikantní jídla (mauricijská kuchyně). Je otevřena pouze na večeři asi 4 dny v týdnu.

Služby hotelu
Za příplatek v nabídce spa a masáže. Přímo v hotelu je kancelář taxi, kde se dá domluvit odvod, popřípadě některé nabízené výlety. Také nabízejí praní a žehlení oblečení.

V rámci all inclusive lze zdarma využít hodinu vaření se šéfkuchařem, místní bazar atd.

3x do týdne večerní program, který byl buď taneční nebo hudební.

Pláž
Pláž byla nádherná, bez odpadků. Řasy z oceánu byly pravidelně odklízeny. Jsou místa ve vodě, kde určitě doporučuji boty do vody pro výskyt ježků. Lehátka jsou již brzy ráno zabraná ručníky ostatních návštěvníků.

Po pláži chodí sem tam nějaký prodejce a nabízí zboží, ale nejsou vtíraví - stačí si jich nevšímat nebo slušně odmítnout a jdou zase dál.

V rámci all inclusive lze využít loďku s proskleným dnem (plutí trvá asi 1 hodinu). Obsluha z hotelu nosí na pláž drinky.

U pláže není žádná sprcha či wc, ale zase je vše dostupné hned přes ulici v hotelu.

Anonym, 22.10.2019, Datum pobytu: 17.9. - 26.9.2019
Oblast: Mauricius Mauricius, Belle Mare, Hotel: Emeraude Beach Attitude

Byla tato recenze užitečná? Ano (10) Ne (0)

26 fotografií

Celkem: 8,2 Hotel krásný, pláž čistá, jídlo dobré, všude klid. Služby společnosti CK katastrofální

  • 8,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Hotel krásný, pláž čistá, jídlo dobré, všude klid.

Služby společnosti CK katastrofální Zobrazit celou recenzi

Strava
Ne příliš velký výběr, ale jídlo chutné. Líbily se nám servírované večeře, které jsou 3x týdně.

Služby hotelu
všichni milí a ochotní pomoci

Pláž
pláž čistá, vždy se našla nějaká volná lehátka

Šárka H., 23.09.2019, Datum pobytu: 9.9. - 18.9.2019
Oblast: Mauricius Mauricius, Belle Mare, Hotel: Friday Attitude

Byla tato recenze užitečná? Ano (5) Ne (1)