Recenze hotelů
Belle Mare - Mauricius

Napište svou recenzi

Celkem: 9,8 Nejkrásnější dovolená a rádi se tam zase vrátíme.

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Nejkrásnější dovolená a rádi se tam zase vrátíme. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vcelku dokonalé. Jen denně nevyměňují ručníky, ale to byla malickost :).

Strava
Rozmarná strava, pití taktéž. Piňa Colada..nejlepší!

Služby hotelu
Personál příjemný. Od začátku do konce se o nás hezky starali.

Pláž
Krásná pláž, občas obsadili všechna lehátka. Nám to ale nevadilo, leželi jsme na trávě a pohoda :)

Regina Černá, 21.06.2019, Datum pobytu: 10.6. - 18.6.2019
Oblast: Mauricius Mauricius, Belle Mare, Hotel: Emeraude Beach Attitude

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Perfektná dovolenka, rozhodli sme sa po dlhom čase pre exotickú dovolenku a môžem povedať, že toto bolo naozaj splnené. Aj napriek tomu,...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Perfektná dovolenka, rozhodli sme sa po dlhom čase pre exotickú dovolenku a môžem povedať, že toto bolo naozaj splnené. Aj napriek tomu, že sme boli na ostrove v zimnom období, počasie bolo veľmi príjemné, ako vonkajšia teplota, tak aj teplota vody. Oproti letnému obdobiu na ostrove bolo menej zrážok, ale o niečo veternejšie. Bolo to super, pretože na slnku nebol taký úpek. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel je rozdelený do množstva menších budov, niečo ako radová zástavba cca 50 m od pláže. Od samotnej pláže ho oddeľuje malý park s kokosovými a ďatlovými palmami. Kvalita ubytovania je na veľmi dobrej úrovni, izba naozaj priestranná a tak isto aj kúpeľňa. WC je v osobitnej miestnosti, nie je spojené s kúpeľňou, čo je naozaj v rámci mnohých hotelov rarita.

Strava
Výber stravy bol veľmi dobrý, vždy sa dalo vybrať nie len z "klasickej" kuchyne, ale aj s domácej, teda rôzne ryby a iné morské plody. Večere boli vždy tématické - čínska kuchyňa, americká kuchyňa a pod. Nápoje boli neobmedzené počas celého dňa. Jediné na čo si treba dať pozor, že nie všetky nápoje sú zahrnuté v All Inclusive, ale na toto sme boli aj upozornení obsluhou hneď na začiatku. Napriek tomu je výber nápojov v rámci All Inclusive veľmi široký, aj nápoje typu Cola, Fanta.. V rámci All Inclusive je zahrnutý aj minibar, ktorý sa nachádza na izbe.

Služby hotelu
Personál hotela je na vysokej úrovni, aj pri obyčajnom stretnutí len počas chôdze sa automaticky pozdravia. Nie je problém sa na čokoľvek opýtať v rámci recepcie. Po celom areáli hotela sa maximálne snažia udržovať čistotu.

Pláž
Pláž je piesočná, očakávali sme, že fotky, ktoré sú uverejnené na webe budú viac-menej retušované, ale nebolo tak, prakticky fotky zodpovedajú realite. Počas veternejšieho obdobia každý deň more naplaví na pláž nejaké riasy, ktoré pravidelne každý deň odstraňujú. Vstup do mora pri hoteli je veľmi pohodlný, sú miesta kde sa dá vojsť do mora aj 100-200 m bez plávania, ale aj miesta, kde je možné pohodlne si zaplávať. Vzhľadom na neďalekú koralovú bariéru sa vlny nedostávajú až na pobrežie a rozbijú sa o bariéru a medzi bariérou a plážou more prakticky nie je nijak zvlnené. Na pláži sa nachádza aj veľké množstvo drobných úlomkov koralov, ktoré more prinesie od bariéry.

Anonym, 15.06.2019, Datum pobytu: 3.6. - 12.6.2019
Oblast: Mauricius Mauricius, Belle Mare, Hotel: Ambre, A Sun Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Pohľad od pláže smerom na recepciu 2 fotografie

Celkem: 9,6 Naprosto uzasna dovolena. Velice ochotny personal hotelu.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Naprosto uzasna dovolena. Velice ochotny personal hotelu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velice luxusni. Perfektni uklid. Vzdy vse doplneno, vymeneno, srovnano.

Strava
Velky vyber vseho. Snad jen svickova nebyla. Vecere vzdy s tematem nejake kuchyne + nejaky klasicky zaklad salatu a ryb.

Služby hotelu
Vynikajici. V ramci hotelu funguje i "sestra" obdoba naseho obvodaka. Vi jak na deti aby neplakaly - spokojenost.

Pláž
Krasna cista plaz. Nikdy nebyla prelidnena. Temer vzdy dost lehatek snad jednou bylo chvili plno. Kazdy den plaz uklizi. Mezi plazi a morem je vzdy urcity pas 0,5 - 1,5m vyplavenych ulomenych koralu - je potreba opatrneji prejit nebo mit boty do vody. Jinak pisek je jemnoucky. Na potapeni s pristrojem moc pekna lokalita. V ramci hotelu je Dive centrum. Ceny uplne suprove.

Zdeněk Wagner, 16.05.2019, Datum pobytu: 2.5. - 13.5.2019
Oblast: Mauricius Mauricius, Belle Mare, Hotel: Maritim Crystals Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Nemám záporné hodnocení k ničemu.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Nemám záporné hodnocení k ničemu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel Attitude Friday je menší hotel, ale vybavení perfektní, pokoje čisté, útulné, denně uklizené. Ručníky měněny dle potřeby. Pokoje jsou ve dvou patrech v samostatných domcích v zahradě.

Strava
Strava trochu jednotvárná, ale hlad určitě nikdo nemá, ob den je servírovaná tříchodová večeře výběrem z menu. Personál ochotný, ale trochu zpomalený na evropeské tempo. :-). Když najedete na jejich rychlost, bude vše ok. Jste na dovolené, není kam chvátat. Občas je nutné přivřít oko, že jste si objednali jiné víno, než bylo doneseno, ale s ochotou přinesou tu správnou barvu :-). Bar je tam v podstatě jeden otevřený od 11h, až večer v 18h se otvírá další u recepce. V případě deště si není kam sednout u baru na recepci, je tam málo krytých míst.

Služby hotelu
Hotel poskytuje masáže (nevyužili jsme) a v zahradě je menší bazén (též jsme nevyužili, moře bylo parádní). Zdarma je možno využít plavbu na vedlejší ostrov IIe aux Crefs, stačí si objednat na recepci den. Dále je možno na recepci objednat taxi na celodenní výlet za 3000 MRU nebo 80 Eur, případně si můžete vzít taxi před hotelem sami za stejné ceny. Využili jsme 2x, taxikář velice ochotný, odvezl všude, kam jsme chtěli, poradil, dokonce nás pozval i k sobě domů na čaj. Taxametry nemají, berou peníze od hodin ne od km, ale ono to většinou na celý den vyjde.

Pláž
U hotelu je krásná malá pláž se slunečníky a lehátky, vše zdrama. Žádná tlačenice o lehátka, byla vždy pro všechny. Ne každý hotel v okolí má tak pěknou pláž. Na pláži i v hotelové zahradě jsou všude kamery, což dodává pocit bezpečí, že by do hotelu neměl vstoupit nikdo nepovolaný, ještě vše hlídá securitní služba.

Blanka Mojdlová, 08.05.2019, Datum pobytu: 23.4. - 5.5.2019
Oblast: Mauricius Mauricius, Belle Mare, Hotel: Friday Attitude

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

hotelová pláž 2 fotografie

Celkem: 9,2 Spokojenost, výborně jsme si odpočinuli.

  • 10 Ubytování
  • 7 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Spokojenost, výborně jsme si odpočinuli. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Bez výhrad, čisté, pohodlné, maximální spokojenost.

Strava
Vzhledem k velikosti resortu a počtu klientů logicky menší výběr ale jídlo opravdu chutné, hlavně ryby, za pobyt 2 x tématická večeře. Určitě zde nezhubnete. Když něco dojde a máte strpení (kam spěchat na dovolené), tak to časem doplní. Jediné co neumí jsou kuřata. Asi je před úpravou rozsekají sekáčkama na malé kousky, které jsou plné drobných úlomků kostí. Dětem rozhodně nedávat.

Zajímavá je škrábaná zmrzlina.

Služby hotelu
Vše v naprostém pořádku, smekám. Přetože je v manuálu k pobytu psáno, že služby končí opuštěním pokoje ve 12,00, tak Vám sdělí že veškeré služby all incusive lze využívat až do odjezdu. Tak by to mělo být všude. Dostanete k dispozici "Tranzit room", kde Vám uloží kufry, je zde sprcha, WC, umyvadlo a čisté ručníky, takže se můžete v klidu dál koupat.

Pláž
Skvělá, dostatek lehátek a slunečníků, písek, pozvolný vstup do vody. Je pohodlnější mít boty do vody, jsou zde pochopitelně kousky korálů ale nejsou ostré a nezraníte se. Voda křišťálově čistá, teplá - úžasné. Určitě Vás navštíví místní pejsci (mají rádi vejce na tvrdo ze snídaně :). A pokud se občas škrábou, tak to jsou blechy psí, ty na.... :) Pláže jsou poloprázdné, čisté a je príma procházka doleva cca 2 km na Palmar, kde je budhistický chrám. Ti zdatnější cca 5 km na Belle Mare, kde jsou také krásné pláže a podél resortů můžete volně korzovat.

Josef J., 17.04.2019, Datum pobytu: 1.4. - 13.4.2019
Oblast: Mauricius Mauricius, Belle Mare, Hotel: Friday Attitude

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 fotografie

Celkem: 9,4 Veliká spokojenost, nádherný zelený ostrov, úžasný Indický oceán, po dlouhé době jsme se dostatečně vykoupali v moři.Delegátka perfektní...

  • 9,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Veliká spokojenost, nádherný zelený ostrov, úžasný Indický oceán, po dlouhé době jsme se dostatečně vykoupali v moři.Delegátka perfektní služby a nabídka výletů. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje jsou dostatečně veliké, čisté, obrovská koupelna (sprcha i vana), denně uklizeno, nebylo co vytknout.

Strava
Vybere si každý, lze využít i a la Carte restaurací, byli jsme ve francouzské a byla úžasná.

Služby hotelu
Personál je velice milý, příjemný a ochotný se vším pomoci, jsou opravdu úslužní.

Pláž
nádherná a čistá pláž, raději boty do vody, jsou tam mořští ježci a korály.

Marie Ondráčková, 13.04.2019, Datum pobytu: 28.3. - 9.4.2019
Oblast: Mauricius Mauricius, Belle Mare, Hotel: Maritim Crystals Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 7,8 Hotel rodinného typu, pěkný, čistý, služby velmi dobré. Zaměstnaci hotelu velice vstřícní, milí a usměvaví. Vše je blízko- bazén, pláž,...

  • 7,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Hotel rodinného typu, pěkný, čistý, služby velmi dobré. Zaměstnaci hotelu velice vstřícní, milí a usměvaví.

Vše je blízko- bazén, pláž, jídelna, bar ... Hotel naprosto splňuje podmínky 3-hvězdičkového hotelu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje pěkné, čisté, každý den uklizeno a doplněn bar.

Výhled na moře úžasný, příjemné posezení na terase u pokoje.

Měli jsme pokoj v patře, vše v pořádku fungovalo, spokojenost.

Strava
Strava byla chutná , ale mírně omezený výběr, hlavně na snídani.

Za to obden servírované večeře v podobě menu byly výborné.

Bar OK, pouze výtka k provozní době. Bar otevíral až v 11:00 hod.

Služby hotelu
Celkový dojem výborný

Pláž
Krásná, písčitá, bílá pláž. Denně uklízena.

Po pláži možnost krásných procházek. Moře krásné, průzračné a hlavně velice teplé.

Lubomír U., 10.04.2019, Datum pobytu: 18.3. - 27.3.2019
Oblast: Mauricius Mauricius, Belle Mare, Hotel: Emeraude Beach Attitude

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Perfektni rodinna dovolena! Vsechno bylo moc fajn, zadne problemy se nevyskytli, pocasi bylo skvele, jidlo a hotel bajecny, plaze nadherny!

  • 9,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Perfektni rodinna dovolena! Vsechno bylo moc fajn, zadne problemy se nevyskytli, pocasi bylo skvele, jidlo a hotel bajecny, plaze nadherny! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovani bylo fajn.

Strava
Strava byla dobra, spoustu palivy jidla, ale take dost jine na vyber

Služby hotelu
Sluzby byly skvely

Pláž
Plaz krasna, cista, v blizkosti hotelu, lehatka vzdy dost

Tatyana Tomshichkova, 01.04.2019, Datum pobytu: 18.3. - 28.3.2019
Oblast: Mauricius Mauricius, Belle Mare, Hotel: Maritim Crystals Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,2 Pruměrný hotel

  • 6 Ubytování
  • 2 Strava
  • 6 Okolí
  • 6 Cena

Ubytování
Pruměrný hotel Zobrazit celou recenzi

Strava
Strava nebyla vubec dobrá, malý výběr, špatná příprava jídla, snidaně formou bufetu nazvládnuté

Služby hotelu
Služby, přístup, ochota byly velmi v pořádku

Pláž
Málo lehátek, častější uklid pláže by byl vhodný v zásadě lepší průměr.

Jan B., 01.04.2019, Datum pobytu: 19.3. - 28.3.2019
Oblast: Mauricius Mauricius, Belle Mare, Hotel: Emeraude Beach Attitude

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,2 Organizace od CA před zájezdem i na místě skvělá. Nabídka zájezdů předražená. Služby delegáta skvělé. Vhodné pro ty, kteří chtějí mít...

  • 8 Ubytování
  • 7 Strava
  • 3 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Organizace od CA před zájezdem i na místě skvělá.

Nabídka zájezdů předražená.

Služby delegáta skvělé.

Vhodné pro ty, kteří chtějí mít jistotu, že je o ně plně postaráno. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování (Junior Suite) v naprostém pořádku. Z balkónu neuvidíte moře a pláž, ale palmy.

Úklid v pořádku, i když až odpoledne.

Strava
Dostatek jídla i dostatečný výběr po celou výdejní dobu. Nečekejte mořské plody a ryby v rozsahu větším, než v restauraci v Čechách. To asi zklame u jídla nejvíce.

V all inklusive nápoje zdarma, koktejly z místních značek, amatérské a z 50% nechutnající, náhražkové.

Z nějakého důvodu se Vás občas ptají a občas neptají na číslo pokoje, nepochopíte.

Obsluha ochotná, ale amatérská.

Služby hotelu
Hotel fungoval dobře, ochota personálu (není tak profesionální, spíš se v mnoha věcech musí na někoho obrátit) je dobrá.

Pláž
Pláž špinavá, po odlovu sice odhrabou naplavené řasy a mrtvé korály, ale pod slunečníky a na trávnících pocit špíny.

Naprosto příšerný a trapný zvyk, že si lidé před snídaní obsadí lehátky ručníky, takže ostatní mají smůlu, že se nikam nevejdou. Hotel to toleruje, i když kolikrát na daná lehátky nikdo půl dne nepřijde. Chce to víc lehátek, nebo to netolerovat (odebrat ručníky).

Moře nenabízí moc možností na šnorchlování, hrana reefu je asi 200 metrů do pláže, ale jsou tam téměř stále nebezpečné vlny. Silné pobřežní proudy, nejen v resortu, ale i na jiných plážích. Hodně lidí bylo naštvaných, že bójky vymezující prostor pro koupání hustí lidi těsně na sebe, nejdou do dostatečné hloubky (při odlivu voda jen do pasu). Za bójkami bezohledný provoz lodí. Po osobní stížnosti manažerce hotelu žádné řešení. Nebyla odpověď na otázku, proč lodě musí plout tak těsně u břehů a proč vyhánějí plavce se šnorchly, kteří chtějí vidět alespoň něco z té chudé fauny. Výmluvy typu, že to nejsou jejich lidi (přitom sedí v domečku na pláži patřícími hotelu, že jsou nějaké předpisy, etc.). Nabízejí jednou denně pro šnorchlování odvoz loďkou, ale je to v době největšího žáru a Vaše očekávání je, že budete šnorchlovat několikrát denně a v dobu, kdy chcete vy. Z tohoto pohledu velké zklamání a pokažený dojem oproti očekávání.

Ladislav Kröbl, 19.03.2019, Datum pobytu: 3.3. - 12.3.2019
Oblast: Mauricius Mauricius, Belle Mare, Hotel: Maritim Crystals Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)