Recenze hotelů
Belle Mare - Mauricius

Napište svou recenzi

Celkem: 9,4 Veliká spokojenost, nádherný zelený ostrov, úžasný Indický oceán, po dlouhé době jsme se dostatečně vykoupali v moři.Delegátka perfektní...

  • 9,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Veliká spokojenost, nádherný zelený ostrov, úžasný Indický oceán, po dlouhé době jsme se dostatečně vykoupali v moři.Delegátka perfektní služby a nabídka výletů. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje jsou dostatečně veliké, čisté, obrovská koupelna (sprcha i vana), denně uklizeno, nebylo co vytknout.

Strava
Vybere si každý, lze využít i a la Carte restaurací, byli jsme ve francouzské a byla úžasná.

Služby hotelu
Personál je velice milý, příjemný a ochotný se vším pomoci, jsou opravdu úslužní.

Pláž
nádherná a čistá pláž, raději boty do vody, jsou tam mořští ježci a korály.

Marie Ondráčková, 13.04.2019, Datum pobytu: 28.3. - 9.4.2019
Oblast: Mauricius Mauricius, Belle Mare, Hotel: Maritim Crystals Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 Hotel rodinného typu, pěkný, čistý, služby velmi dobré. Zaměstnaci hotelu velice vstřícní, milí a usměvaví. Vše je blízko- bazén, pláž,...

  • 7,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Hotel rodinného typu, pěkný, čistý, služby velmi dobré. Zaměstnaci hotelu velice vstřícní, milí a usměvaví.

Vše je blízko- bazén, pláž, jídelna, bar ... Hotel naprosto splňuje podmínky 3-hvězdičkového hotelu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje pěkné, čisté, každý den uklizeno a doplněn bar.

Výhled na moře úžasný, příjemné posezení na terase u pokoje.

Měli jsme pokoj v patře, vše v pořádku fungovalo, spokojenost.

Strava
Strava byla chutná , ale mírně omezený výběr, hlavně na snídani.

Za to obden servírované večeře v podobě menu byly výborné.

Bar OK, pouze výtka k provozní době. Bar otevíral až v 11:00 hod.

Služby hotelu
Celkový dojem výborný

Pláž
Krásná, písčitá, bílá pláž. Denně uklízena.

Po pláži možnost krásných procházek. Moře krásné, průzračné a hlavně velice teplé.

Lubomír U., 10.04.2019, Datum pobytu: 18.3. - 27.3.2019
Oblast: Mauricius Mauricius, Belle Mare, Hotel: Emeraude Beach Attitude

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Perfektni rodinna dovolena! Vsechno bylo moc fajn, zadne problemy se nevyskytli, pocasi bylo skvele, jidlo a hotel bajecny, plaze nadherny!

  • 9,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Perfektni rodinna dovolena! Vsechno bylo moc fajn, zadne problemy se nevyskytli, pocasi bylo skvele, jidlo a hotel bajecny, plaze nadherny! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovani bylo fajn.

Strava
Strava byla dobra, spoustu palivy jidla, ale take dost jine na vyber

Služby hotelu
Sluzby byly skvely

Pláž
Plaz krasna, cista, v blizkosti hotelu, lehatka vzdy dost

Tatyana Tomshichkova, 01.04.2019, Datum pobytu: 18.3. - 28.3.2019
Oblast: Mauricius Mauricius, Belle Mare, Hotel: Maritim Crystals Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,2 Pruměrný hotel

  • 6 Ubytování
  • 2 Strava
  • 6 Okolí
  • 6 Cena

Ubytování
Pruměrný hotel Zobrazit celou recenzi

Strava
Strava nebyla vubec dobrá, malý výběr, špatná příprava jídla, snidaně formou bufetu nazvládnuté

Služby hotelu
Služby, přístup, ochota byly velmi v pořádku

Pláž
Málo lehátek, častější uklid pláže by byl vhodný v zásadě lepší průměr.

Jan B., 01.04.2019, Datum pobytu: 19.3. - 28.3.2019
Oblast: Mauricius Mauricius, Belle Mare, Hotel: Emeraude Beach Attitude

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,2 Organizace od CA před zájezdem i na místě skvělá. Nabídka zájezdů předražená. Služby delegáta skvělé. Vhodné pro ty, kteří chtějí mít...

  • 8 Ubytování
  • 7 Strava
  • 3 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Organizace od CA před zájezdem i na místě skvělá.

Nabídka zájezdů předražená.

Služby delegáta skvělé.

Vhodné pro ty, kteří chtějí mít jistotu, že je o ně plně postaráno. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování (Junior Suite) v naprostém pořádku. Z balkónu neuvidíte moře a pláž, ale palmy.

Úklid v pořádku, i když až odpoledne.

Strava
Dostatek jídla i dostatečný výběr po celou výdejní dobu. Nečekejte mořské plody a ryby v rozsahu větším, než v restauraci v Čechách. To asi zklame u jídla nejvíce.

V all inklusive nápoje zdarma, koktejly z místních značek, amatérské a z 50% nechutnající, náhražkové.

Z nějakého důvodu se Vás občas ptají a občas neptají na číslo pokoje, nepochopíte.

Obsluha ochotná, ale amatérská.

Služby hotelu
Hotel fungoval dobře, ochota personálu (není tak profesionální, spíš se v mnoha věcech musí na někoho obrátit) je dobrá.

Pláž
Pláž špinavá, po odlovu sice odhrabou naplavené řasy a mrtvé korály, ale pod slunečníky a na trávnících pocit špíny.

Naprosto příšerný a trapný zvyk, že si lidé před snídaní obsadí lehátky ručníky, takže ostatní mají smůlu, že se nikam nevejdou. Hotel to toleruje, i když kolikrát na daná lehátky nikdo půl dne nepřijde. Chce to víc lehátek, nebo to netolerovat (odebrat ručníky).

Moře nenabízí moc možností na šnorchlování, hrana reefu je asi 200 metrů do pláže, ale jsou tam téměř stále nebezpečné vlny. Silné pobřežní proudy, nejen v resortu, ale i na jiných plážích. Hodně lidí bylo naštvaných, že bójky vymezující prostor pro koupání hustí lidi těsně na sebe, nejdou do dostatečné hloubky (při odlivu voda jen do pasu). Za bójkami bezohledný provoz lodí. Po osobní stížnosti manažerce hotelu žádné řešení. Nebyla odpověď na otázku, proč lodě musí plout tak těsně u břehů a proč vyhánějí plavce se šnorchly, kteří chtějí vidět alespoň něco z té chudé fauny. Výmluvy typu, že to nejsou jejich lidi (přitom sedí v domečku na pláži patřícími hotelu, že jsou nějaké předpisy, etc.). Nabízejí jednou denně pro šnorchlování odvoz loďkou, ale je to v době největšího žáru a Vaše očekávání je, že budete šnorchlovat několikrát denně a v dobu, kdy chcete vy. Z tohoto pohledu velké zklamání a pokažený dojem oproti očekávání.

Ladislav Kröbl, 19.03.2019, Datum pobytu: 3.3. - 12.3.2019
Oblast: Mauricius Mauricius, Belle Mare, Hotel: Maritim Crystals Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Cesta tam proběhla hladce a cestování AIRBUS A380-800 ( jak let Praha - Dubai, tak i Dubai - Mauricius) bylo velkým zážitkem. Po první...

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Cesta tam proběhla hladce a cestování AIRBUS A380-800 ( jak let Praha - Dubai, tak i Dubai - Mauricius) bylo velkým zážitkem. Po první komplikaci ohledně ubytování ( hotel neměl volné pokoje ) jsem byli nuceni přespat 2 noci v náhradním pokoji( pravděpodobně pro personál) Po urgencích jsme dostali po dvou dnech pokoj suites nadstanardní výbavou. Tím se nám hotel snažil nahradit ubytovací služby z prvních dvou nocí.Tento pokoj byl velmi luxusní. Absovovali jsme dva celodenní výlety do oblasti Chamarel a druhý výlet byl na jih ostrova Mauricius. Strava byla různorodá a naprosto výtečná. Pláž vždy uklizená, dostatek lehátek , služeb u bazénu, i na pláži. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
viz pasáž v celkovém hodnocení

Strava
Strava all inclusiv - pestrá, bohatá na ovoce,zeleninu, ryby, maso, speciality mauricijské kuchyně

Služby hotelu
V hotelovém komplexz masáže, a fit centrum

Pláž
Pláž přímo u parku hotelu - od hotelu cca 100 m. Denně uklizená, lehátek dostatek. Kdo přišel až v pozdních dopoleních hodinách, nebo odpoledne musel využít lehátek v parku vedle pláže.

Jiří J., 18.03.2019, Datum pobytu: 4.3. - 15.3.2019
Oblast: Mauricius Mauricius, Belle Mare, Hotel: Maritim Crystals Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Vše vynikající , ale poprvé jsme seděli v business třídě každý v jiné řadě. Příště si zajistím letenku raději sám nebo u jiné CK. Stalo...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Vše vynikající , ale poprvé jsme seděli v business třídě každý v jiné řadě. Příště si zajistím letenku raději sám nebo u jiné CK. Stalo se nám to po deseti letech poprvé. Velmi nepříjemné. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
kvalitní

Strava
tři restaurace strava pestrá

Služby hotelu
velmi kvalitní

Pláž
super u hotelu

Slavomír Svoboda, 18.03.2019, Datum pobytu: 4.3. - 13.3.2019
Oblast: Mauricius Mauricius, Belle Mare, Hotel: Ambre, A Sun Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Supr relax. Jen doporučuji vzít sebou repelent proti komárům.

  • 9,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Supr relax. Jen doporučuji vzít sebou repelent proti komárům. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování čisté, každý den uklid. Spokojennost.

Strava
Hodně se opakovalo kuřecí a ryby, ale i tak nám chutnalo. Výborné salaty, ovoce.

Pláž
Pláž čistá, moře supr, teplé. Určitě je dobré mít boty do vody. Jsou zde úlomky korálů a u kamenů ježovky.

Irena H., 17.03.2019, Datum pobytu: 4.3. - 12.3.2019
Oblast: Mauricius Mauricius, Belle Mare, Hotel: Emeraude Beach Attitude

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Vše bez problému, úžasná dovolená, prostě úplně jiný svět. Ideální hotel pro ty co mají rádi klid a pohodu. Po 15 letech cestování po...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Vše bez problému, úžasná dovolená, prostě úplně jiný svět.

Ideální hotel pro ty co mají rádi klid a pohodu.

Po 15 letech cestování po různých destinacích jsem si nikde neodpočinul tak jako tady. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj naprosto v pořádku, každý den uklizeno + doplněný minibar.

Strava
Jídla není tolik jako v Turecku, Řecku atd, ale KAŽDÝ si bez problému vybere. A myslím, že je to dobře, aspoň se tolik neplýtvá.

Služby hotelu
Veškerý personál hotelu je ochotný, se vším poradí a pomůže.

Pláž
Pláž super, 50 m od hotelu, čistá, klidná jen pro hotelové hosty. Cca od 10 hod. do 16:00 hod. pití v rámci All inclusive.

Václav Kuneš, 09.03.2019, Datum pobytu: 20.2. - 1.3.2019
Oblast: Mauricius Mauricius, Belle Mare, Hotel: Emeraude Beach Attitude

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8,8 Pri ceste na Maurícius nám už v lietadle dali vypísať formulár (originál tlačivo) o zdravotnom stave. Po prílete to od nás vyžadovali pri...

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Pri ceste na Maurícius nám už v lietadle dali vypísať formulár (originál tlačivo) o zdravotnom stave. Po prílete to od nás vyžadovali pri kontrole. Transfer z letiska na hotel trval cca 1 hodinu. Prílet sme mali ráno o 08:00 hod. miestneho času. Na privítanie sme dostali na osvieženie drink a navlhčené, vychladené utierky, ktoré potešili. Izbu sme dostali až o 13:00 hod. Do toho času sme mali možnosť využívať dočasne miestnosť s toaletou a sprchou na preoblečenie sa, prípadne osprchovanie. Osobné veci sme mali uložené na recepcii. Služby ALL INCLUSIVE sme mohli využívať hneď po príchode. Hotel je malý, útulný, čistý, priamo na pláži s nádhernou plážou a s jedným bazénom, kde bola aj vyhradená časť pre detičky. Hotel má dve malé reštaurácie a jeden bar. Reštaurácia Regatta a bar Barakuda je situovaná pri bazéne. Plážová reštaurácia Horizont je priamo na pláži. Jednotlivé súčasti hotela sú rozložené tak, že všetko je na dosah, všetko je v poruke, všetko je blízko. Počet ležadiel a slnečníkov je postačujúci. Počas nášho pobytu bolo zvykom hostí si ich ráno obsadzovať. Osobne si myslím, že to nebolo nutné, ale bolo to tak. Osobne sme problém s ležadlami nemali. Počas pobytu hotelový personál organizoval rôzne akcie ako napr. pirátska noc a pod. Hotelový personál je veľmi milý a pozorný. Strava tu bola chutná, ale čo sa týka rôznorodosti, tak skromnejšia. Hotel je vhodný pre rodiny s deťmi. Kto nehľadá luxus ale príjemný hotel s vlastným čarom a nádhernou plážou tak si príde na svoje. Nám sa tam páčilo, veľmi páčilo a preto tento rezort odporúčam.

Odporúčam si zakúpiť repelenty (do trópov) proti komárom a piť veľa tekutín. Keďže v našom zimnom a ich letnom období sa na Mauríciu vyskytujú cyklóny a tropické búrky, odporúčam v tom období sledovať počasie.

http://metservice.intnet.mu/probabilistic-forecast.php?fbclid=IwAR0Jzf5nAacWke5aqIk55s8ogfzk1fmX8BiffuRFuuD8IyUc0f41m1KH4R4 Na mauríciu určite nazažijete nudu. Výlety sme si organizovali cez slováka žijúceho na Mauríciu https://www.facebook.com/Slovak-Point-Mauriti Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Izba bola čistá, útulná s výhľadom na more s terasou. Súčasťou izby bol funkčný trezor, stále dopĺňaný minibar, ale aj taká raritka ako raid proti komárom. Na izbe bolo dostatočné množstvo ukladacích priestorov. Kúpeľňa bola veľká (sprchový kút + WC). Izbu sme mali vždy dobre upratanú a čistú. Uteráky a osušky boli pravidelne menené. WIFI bolo dostatočne rychlé a dostupné v celom areáli (je potrebné si vyžiadať na recepcii hesla).

Strava
Strava bola výborná. Na prvý pohľad bol skromnejší výber jedál, ale vždy si bolo z čoho vybrať. Hladní určite nebudete. Osobne som sa tam nešiel prežierať. Mne osobne chutili ryby a kreolské špecialitky. Veľmi často chodil medzi hostí šéfkuchár a pýtal sa, či je všetko v poriadku, či je všetko OK. V prípade, že deťúrence nechceli papať, tak im ponúkol pizzu alebo hranolky. Mojim deťúrencam jedlo chutilo a tak sme ponuku šéfkuchara nemuseli využiť :-)

Služby hotelu
Personál bol super. Vždy sa pýtali, či je všetko v poriadku, či niečo nepotrebujeme. Ako príklad môžem uviesť, že si personál odsledoval dátum mojich narodenín (počas pobytu som mal narodeniny) a pripravili mi milé prekvapenie. Už ráno pri bare mi zagratuloval barman a pri večeri ma čakalo to hlavné prekvapenie v podobe malej čokoládovej torty so sviečkami a gratuláciou od personálu. Bolo to veľmi príjemné. Služby hotela hodnotím veľmi pozitívne.

Pláž
Stredisko ja malé ale na relax a oddych postačujúce. Pláž je široká, čistá s pozvoľným vstupom do mora. Voda je teplá a čistá. Jednoducho nádherná. Pravidelne ju čistili. Piesok aj napriek horúčavam je príjemný na dotyk (nie je horúci). Do mora je pozvoľný vstup. Obuv do mora nieje potrebná. Na plávanie je vyčlenený priestor bojkami. Niekomu sa to možno bude zdať príliš malé a obmedzujúce tak odporúčam ísť na ine pláže. Pláže na Mauríciu sú verejné, takže v prípade potreby je možné sa kúpať aj niekde inde. Ak sa rozhodnete ísť niekam inam mimo areál hotela, tak musíte rátať s tým, že za ležadlá a slnečníky si budete musieť zaplatiť alebo ich nebudete môcť vôbec yužívať. V bazéne sme boli iba jedenkrát počas pobytu a to až posledný deň našej dovolenky. Malé vlnky a pozvoľný vstup učarovali naše deťúrence tak že na bazén ani nepomysleli. Na pláži boli poskytované rôzne aktivity a to buď animátormi hotela alebo miestnými obyvateľmi. Bolo z čoho vyberať. My sme všetky aktivity prispôsobovali naším deťom.

Anonym, 07.03.2019, Datum pobytu: 14.2. - 26.2.2019
Oblast: Mauricius Mauricius, Belle Mare, Hotel: Veranda Palmar Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)