Recenze hotelů
Mauricius

Napište svou recenzi

Celkem: 9,8 Nejkrásnější dovolená a rádi se tam zase vrátíme.

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Nejkrásnější dovolená a rádi se tam zase vrátíme. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vcelku dokonalé. Jen denně nevyměňují ručníky, ale to byla malickost :).

Strava
Rozmarná strava, pití taktéž. Piňa Colada..nejlepší!

Služby hotelu
Personál příjemný. Od začátku do konce se o nás hezky starali.

Pláž
Krásná pláž, občas obsadili všechna lehátka. Nám to ale nevadilo, leželi jsme na trávě a pohoda :)

Regina Černá, 21.06.2019, Datum pobytu: 10.6. - 18.6.2019
Oblast: Mauricius Mauricius, Belle Mare, Hotel: Emeraude Beach Attitude

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Perfektná dovolenka, rozhodli sme sa po dlhom čase pre exotickú dovolenku a môžem povedať, že toto bolo naozaj splnené. Aj napriek tomu,...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Perfektná dovolenka, rozhodli sme sa po dlhom čase pre exotickú dovolenku a môžem povedať, že toto bolo naozaj splnené. Aj napriek tomu, že sme boli na ostrove v zimnom období, počasie bolo veľmi príjemné, ako vonkajšia teplota, tak aj teplota vody. Oproti letnému obdobiu na ostrove bolo menej zrážok, ale o niečo veternejšie. Bolo to super, pretože na slnku nebol taký úpek. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel je rozdelený do množstva menších budov, niečo ako radová zástavba cca 50 m od pláže. Od samotnej pláže ho oddeľuje malý park s kokosovými a ďatlovými palmami. Kvalita ubytovania je na veľmi dobrej úrovni, izba naozaj priestranná a tak isto aj kúpeľňa. WC je v osobitnej miestnosti, nie je spojené s kúpeľňou, čo je naozaj v rámci mnohých hotelov rarita.

Strava
Výber stravy bol veľmi dobrý, vždy sa dalo vybrať nie len z "klasickej" kuchyne, ale aj s domácej, teda rôzne ryby a iné morské plody. Večere boli vždy tématické - čínska kuchyňa, americká kuchyňa a pod. Nápoje boli neobmedzené počas celého dňa. Jediné na čo si treba dať pozor, že nie všetky nápoje sú zahrnuté v All Inclusive, ale na toto sme boli aj upozornení obsluhou hneď na začiatku. Napriek tomu je výber nápojov v rámci All Inclusive veľmi široký, aj nápoje typu Cola, Fanta.. V rámci All Inclusive je zahrnutý aj minibar, ktorý sa nachádza na izbe.

Služby hotelu
Personál hotela je na vysokej úrovni, aj pri obyčajnom stretnutí len počas chôdze sa automaticky pozdravia. Nie je problém sa na čokoľvek opýtať v rámci recepcie. Po celom areáli hotela sa maximálne snažia udržovať čistotu.

Pláž
Pláž je piesočná, očakávali sme, že fotky, ktoré sú uverejnené na webe budú viac-menej retušované, ale nebolo tak, prakticky fotky zodpovedajú realite. Počas veternejšieho obdobia každý deň more naplaví na pláž nejaké riasy, ktoré pravidelne každý deň odstraňujú. Vstup do mora pri hoteli je veľmi pohodlný, sú miesta kde sa dá vojsť do mora aj 100-200 m bez plávania, ale aj miesta, kde je možné pohodlne si zaplávať. Vzhľadom na neďalekú koralovú bariéru sa vlny nedostávajú až na pobrežie a rozbijú sa o bariéru a medzi bariérou a plážou more prakticky nie je nijak zvlnené. Na pláži sa nachádza aj veľké množstvo drobných úlomkov koralov, ktoré more prinesie od bariéry.

Anonym, 15.06.2019, Datum pobytu: 3.6. - 12.6.2019
Oblast: Mauricius Mauricius, Belle Mare, Hotel: Ambre, A Sun Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Pohľad od pláže smerom na recepciu 2 fotografie

Celkem: 10 naprostá spokojenost

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
naprostá spokojenost Zobrazit celou recenzi

Ubytování
skromné a čisté ubytování. Vše dle kategorie.

Strava
Strava velmi rozmanitá a chutná

Služby hotelu
Personál vstřícný

Pláž
Pláž čistá, přístupnost bez problému

Jaroslava K., 25.05.2019, Datum pobytu: 9.5. - 20.5.2019
Oblast: Mauricius Mauricius, Grand Baie, Hotel: Coin de Mire Attitude

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 10 Dovolená se nám velice líbila. Rádi bychom se sem vrátili a objevovali další krásy, které tento ostrov nabízí. Služby delegáta nejlepší s...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená se nám velice líbila. Rádi bychom se sem vrátili a objevovali další krásy, které tento ostrov nabízí. Služby delegáta nejlepší s jakými jsme se kdy setkali. Rychlost, ochota a spolehlivost, vše jak má být. Můžeme jen doporučit. Neváhejte a jeďte na Mauricius!!!! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Příjemný personál, čistota na pokoji i všude na hotelu nás velmi překvapila. Pokoj každý den uklizen, vždy nás čekalo nějaké překvapení v podobě dekorace.

Strava
Vynikající gastro zážitek. Velký výběr masa, příoh, dezertů, ovoce i zmrzliny. Samozřejmostí je zde i fast food (pizza, hamburgery, hranolky atd.) Asijská a indická kuchyně je velmi pestrá, bohužel jsme nestihli ochutnat všechno... :-)

Služby hotelu
Hotelové služby jsou na profesionální úrovni, nelze nic vytknout. Večerní programy s živou hudbou, animační zábavné programy přes den i večer...velmi vtipné.

Pláž
Pláž čistá, jemný písek. Vhodná pro vodní sporty i na koupání.

Petr V, 22.05.2019, Datum pobytu: 7.5. - 20.5.2019
Oblast: Mauricius Mauricius, Le Morne, Hotel: Riu Creole

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,4 Misto nadherne, asi bych priste jel spise na zapadni pobrezi, jelikoz je tam dle me vice zajimavych mist co jsme chteli navstivit a...

  • 8 Ubytování
  • 6 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Misto nadherne, asi bych priste jel spise na zapadni pobrezi, jelikoz je tam dle me vice zajimavych mist co jsme chteli navstivit a timpadem by to bylo jednodussi na cestovani. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Naprosta spokojenost, super bylo, ze na hotelu meli i evropske zasuvky => nebyli jsme zavisli jen na jedne redukci, kterou jsme sebou meli.

Strava
Pokud jedete na vylet a nechate si pripravit snidani na pokoj, dostanete drobnejsi verzi, ktera spise je pro jednoho misto pro dva.

Zaroven neni mozne si nechat zabalit obedovy balicek (i kdyz mate all inclusive). Zduvodnenim bylo, ze nekteri hoste v minulosti si stezovali, ze se jidlo nekomu zkazilo, jak ho nechal v teple a bylo mu pak nevolno a vinil z toho hotel. Tak radeji se rozhodli uplne zakazat delani obedovych balicku.

Služby hotelu
Na hotelove recepci doporuci kam se vydat a podobne. Je lepsi si zaridit dopravu zvlast, jelikoz v pripade pouziti hoteloveho taxiku je vyssi sazba, predevsim kvuli priplatku na pojisteni, coz z naseho pohledu bylo zbytecne, kdyz jsme meli vlastni cestovni pojisteni.

Pláž
V podstate jen hotelova plaz (oficialne vsechny plaze tam v okoli byly verejne) => je mozne si na ni vzit piti z all inclusive. Na druhou stranu tam clovek nenajde zadne mistni stanky s mistnimi pokrmy.

Radim H., 20.05.2019, Datum pobytu: 3.5. - 13.5.2019
Oblast: Mauricius Mauricius, Hotel: Silver Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,2 Mauricius nádherný (doporučujeme půjčit auto a ostrov projet), ale příště zvolit jiný hotel. Za tyto peníze jsme očekávali mnohem lepší...

  • 5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 8 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
Mauricius nádherný (doporučujeme půjčit auto a ostrov projet), ale příště zvolit jiný hotel. Za tyto peníze jsme očekávali mnohem lepší servis hotelu. Pokud se chystáte na luxusní nebo romantickou dovolenou a chcete využívat klidu, pohody a služeb hotelu, tak toto není ideální volba. Pokud budete trávit v hotelu málo času a neočekáváte služby na vysoké úrovni, tak klidně tento hotel, pokud zrovna nebude za stejnou cenu jako nesrovnatelně lepší hotely jako to bylo v našem případě. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje v pohodě. Areál hotelu malý, ale pěkný - 3 bazény + 1 malinký, který má být jako vířivka, fitko, spa centrum (nevyužili jsme, nevím, jak vypadá), velká venkovní zastřešená restaurace a recepce.

Strava
Snídaně, večeře bufetové. Večeře tématické. Obědy jsme měli servírované s výběrem podle menu - asi z důvodu vedlejší sezóny a velkého množství klientů s polopenzí. Hotel nebyl plný.

Jídlo bylo chutné, ale na výběr bychom toho ocenili trochu více (hlavně u snídaní).

Pokud má člověk pouze polopenzi, jsou ceny jak pití, tak jídla v hotelu opravdu strašně vysoké (cca 3x vyšší než ve stáncích u pláže).

Pití v programu all inclusive bylo také fajn - v ceně i míchané drinky (mojito, super pina colada, atd.).

Služby hotelu
Velké zklamání. Všechno včetně vstupu do fitka, jídla a pití se musí neustále podepisovat na účtenkách, a to, i když jsme měli zaplacený all inclusive a měli jsme vše zdarma. Na pokoji nám přestalo uprostřed pobytu svítit světlo v chodbě, kde není okno. Do konce pobytu nebyl personál schopný světlo opravit. Měli jsme na pokoji problémy s tlakem vody. Několikrát nám voda vůbec netekla.

Při all inclusive programu máte nárok na jídlo pouze na hotelu, když si naplánujete celodenní výlet, tak vám nejprve slíbí obědový balíček s sebou a druhý den řeknou, že to nelze a nic vám nedají.

Bazény čistí pouze ráno, přes den je tam pak spousta smetí z palem. Víno i pivo předtáčeli do sklenic do lednice, takže nám na baru chtěli dávat zvětralé pivo. Když jsme si objednali více než 2 drinky zároveň, už se na to netvářili a měli problém. V programu all inclusive je pouze jeden bar. Druhý je placený.

Obecně nám přišlo, že se více věnovali "platícím" klientům, tj. těm, kteří neměli all inclusive, ale pouze polopenzi.

Úklid pokoje super.

Animační programy přes den na papíru naplánované v reálu nula, ale nám nechyběly. Cca každý druhý večer živá hudba, ukázka místních tanců nebo jiný program + prodejný stánek s místním zbožím přímo v hotelu při večeři.

Pláž
Začátek veřejné pláže je 300 m od hotelu podél silnice. Na pláži pak doporučuji pokračovat vpravo - méně lidí, lodí a příjemnější ležení pod palmami. Výhodou pláže je určitě šnorchlování. Korály samozřejmě nejsou tak barevné jako v Egyptě, ale jsou, a rybek je kolem korálů spousta. Navíc doporučuji během dopoledne sledovat, kde je ve vzdálenosti asi 150 m od břehu (cca 5 min plavání s ploutvemi) chumel lodí. Na toto místo totiž místňáci vyváží turisty (1000 - 1500 rupií za 2 osoby) na 1 hod na výlet za želvami. Lákají želvy na maso, ty jsou na to zvyklé, takže je jisté, že cca 5 želv připlave a celou dobu plavou i se spoustou rybek mezi lidmi.

Jinak na pláži krásný bílý písek. Vyplavené řasy, které hotelová služba z přilehlého hotelu pravidelně uklízí, možnost koupení si lehátka nebo klidně ležení mezi lehátky cizího hotelu na ručníku. V levé části pláže mnoho ukotvených lodí. V pravé části je to volnější. Možnost nákupu výletů lodí nebo vodních sportů přímo na pláži.

Soňa B., 17.05.2019, Datum pobytu: 29.4. - 9.5.2019
Oblast: Mauricius Mauricius, Trou aux Biches, Hotel: Le Palmiste Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Naprosto uzasna dovolena. Velice ochotny personal hotelu.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Naprosto uzasna dovolena. Velice ochotny personal hotelu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velice luxusni. Perfektni uklid. Vzdy vse doplneno, vymeneno, srovnano.

Strava
Velky vyber vseho. Snad jen svickova nebyla. Vecere vzdy s tematem nejake kuchyne + nejaky klasicky zaklad salatu a ryb.

Služby hotelu
Vynikajici. V ramci hotelu funguje i "sestra" obdoba naseho obvodaka. Vi jak na deti aby neplakaly - spokojenost.

Pláž
Krasna cista plaz. Nikdy nebyla prelidnena. Temer vzdy dost lehatek snad jednou bylo chvili plno. Kazdy den plaz uklizi. Mezi plazi a morem je vzdy urcity pas 0,5 - 1,5m vyplavenych ulomenych koralu - je potreba opatrneji prejit nebo mit boty do vody. Jinak pisek je jemnoucky. Na potapeni s pristrojem moc pekna lokalita. V ramci hotelu je Dive centrum. Ceny uplne suprove.

Zdeněk Wagner, 16.05.2019, Datum pobytu: 2.5. - 13.5.2019
Oblast: Mauricius Mauricius, Belle Mare, Hotel: Maritim Crystals Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,4 Az na urcite nedostatky spokojny.

  • 5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 5 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Az na urcite nedostatky spokojny. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Boli sme ubytovany v zahradnom bungalove ( Spalna pekna nova,.... kuchynka, obyvacka a kupelna stare neprerobene no nie uplne najhorsie ) . Problem nastal ked sme na druhy den zistili ze mame v domceku mys/mysi. Po staznosti sa to snazili vyriesit no zly pocit ostal a tak nam na druhu staznost vymineli domcek za izbu na poschodi. Izba pekna ale tiez uz starsia prerabka .

Strava
Kedze je pravdepodobne hlavnou klientelou hotela India a tomu krajiny podobne bol jedalnicek z 50 percent prisposobeny im. Ich jedla atd. Jedlo bolo ale velmi chutne a striedalo sa. Pocas obeda otvoreny aj Burger Bar mimo hlavnej restauracie. Velmi chutne hamburgery a najma steak.

Služby hotelu
Personal velmi mily, ochotny a hlavne je ho tam vela. Miestami mate pocit ze na jedneho ubytovaneho cloveka pripada aj 4 5 casnikov a obsluhy.

Pláž
Pri hotely je len maly vstup do mora kde to nieje az tak pekne a najma v okoli hotela skaly. Flick en Flack plaz zacina az ca. 200 300 metrov mimo hotela a tiahne sa ca. 7 km.

Miloš M., 15.05.2019, Datum pobytu: 3.5. - 11.5.2019
Oblast: Mauricius Mauricius, Flic en Flac, Hotel: Anelia (ex. Klondike)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 skvělá dovolená se spoustou zážitků

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
skvělá dovolená se spoustou zážitků Zobrazit celou recenzi

Ubytování
ubytování velmi dobré, vybavenost pokoje perfektní, úklid úplně ne 100%, je to dáno náturou místních, jak říkají, žádný stres, ale úklid provádí denně

Strava
různorodá, bohatá, lze ochutnat cokoliv od mořských ryb po jakékoliv druhy masa, spousta variací, ovlivněno hodně indickou, čínskou, ale i evropskou kuchyní

Služby hotelu
hotelový personál je velice starostlivý, ochotný a vstřícný. Pro své klienty v hotelu zajišťují i různé jak neplacené aktivity (šnorchlování, loď s proskleným dnem, šlapadla, kajaky, samozřejmostí jsou na pláži lehátka se slunečníkem) i placené (celodenní výlet hotelovým katamaránem za super cenu - cca 700,- Kč/os.)

Pláž
hotel je od pláže kousíček, pouze přes místní komunikaci, ale lze přejít bez problémů, dokonce i personál pomůže bezpečně přejít, u pláže je hned malý přístav pro místní menší lodě, takže doporučuji koupání někde po straně pláže, šnorchlování v místě trochu horší - menší viditelnost, ale dobrý plavec se může opatrně vydat dál na moře a tam je to úžasné, jinak z hotelu vás na šnorchlování zdarma 1x denně vyvezou, doporučuji zkusit potápění v místním potápěčském centru, člověka proškolí + malý tréning v bazénu centra a poté úžasný ponor v moři za asistence instruktora, je to nezapomenutelný zážitek.

Dále je možné domluvit jak na pláži, tak přes hotel, nebo přes delegáta spoustu výletů na ostrově, taktéž doporučuji...

Jaromír V., 13.05.2019, Datum pobytu: 29.4. - 8.5.2019
Oblast: Mauricius Mauricius, Grand Baie, Hotel: Coin de Mire Attitude

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Nemám záporné hodnocení k ničemu.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Nemám záporné hodnocení k ničemu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel Attitude Friday je menší hotel, ale vybavení perfektní, pokoje čisté, útulné, denně uklizené. Ručníky měněny dle potřeby. Pokoje jsou ve dvou patrech v samostatných domcích v zahradě.

Strava
Strava trochu jednotvárná, ale hlad určitě nikdo nemá, ob den je servírovaná tříchodová večeře výběrem z menu. Personál ochotný, ale trochu zpomalený na evropeské tempo. :-). Když najedete na jejich rychlost, bude vše ok. Jste na dovolené, není kam chvátat. Občas je nutné přivřít oko, že jste si objednali jiné víno, než bylo doneseno, ale s ochotou přinesou tu správnou barvu :-). Bar je tam v podstatě jeden otevřený od 11h, až večer v 18h se otvírá další u recepce. V případě deště si není kam sednout u baru na recepci, je tam málo krytých míst.

Služby hotelu
Hotel poskytuje masáže (nevyužili jsme) a v zahradě je menší bazén (též jsme nevyužili, moře bylo parádní). Zdarma je možno využít plavbu na vedlejší ostrov IIe aux Crefs, stačí si objednat na recepci den. Dále je možno na recepci objednat taxi na celodenní výlet za 3000 MRU nebo 80 Eur, případně si můžete vzít taxi před hotelem sami za stejné ceny. Využili jsme 2x, taxikář velice ochotný, odvezl všude, kam jsme chtěli, poradil, dokonce nás pozval i k sobě domů na čaj. Taxametry nemají, berou peníze od hodin ne od km, ale ono to většinou na celý den vyjde.

Pláž
U hotelu je krásná malá pláž se slunečníky a lehátky, vše zdrama. Žádná tlačenice o lehátka, byla vždy pro všechny. Ne každý hotel v okolí má tak pěknou pláž. Na pláži i v hotelové zahradě jsou všude kamery, což dodává pocit bezpečí, že by do hotelu neměl vstoupit nikdo nepovolaný, ještě vše hlídá securitní služba.

Blanka Mojdlová, 08.05.2019, Datum pobytu: 23.4. - 5.5.2019
Oblast: Mauricius Mauricius, Belle Mare, Hotel: Friday Attitude

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

hotelová pláž 2 fotografie