Recenze hotelů
Mauricius

Napište svou recenzi

Celkem: 9,4 Veliká spokojenost, nádherný zelený ostrov, úžasný Indický oceán, po dlouhé době jsme se dostatečně vykoupali v moři.Delegátka perfektní...

  • 9,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Veliká spokojenost, nádherný zelený ostrov, úžasný Indický oceán, po dlouhé době jsme se dostatečně vykoupali v moři.Delegátka perfektní služby a nabídka výletů. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje jsou dostatečně veliké, čisté, obrovská koupelna (sprcha i vana), denně uklizeno, nebylo co vytknout.

Strava
Vybere si každý, lze využít i a la Carte restaurací, byli jsme ve francouzské a byla úžasná.

Služby hotelu
Personál je velice milý, příjemný a ochotný se vším pomoci, jsou opravdu úslužní.

Pláž
nádherná a čistá pláž, raději boty do vody, jsou tam mořští ježci a korály.

Marie Ondráčková, 13.04.2019, Datum pobytu: 28.3. - 9.4.2019
Oblast: Mauricius Mauricius, Belle Mare, Hotel: Maritim Crystals Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Vše bylo připravené naprosto dokonale naplánovane od letišť až po transfery a ubytování.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Vše bylo připravené naprosto dokonale naplánovane od letišť až po transfery a ubytování. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel byl čistý, nádherný se soukromou pláži. Dokonce nám po zjištění že jsme Češi daly pokoj kde byly české zásuvky takže adaptér jsme braly zbytečně. Hotel byl nádherný všichni pracovních hotelu naprosto užasní, ochotní, usměvaví a velice chápavý (naše kvalita angličtiny) Hotel mužů jen doporučit a sám osobně se tam minimálně ještě jednou vrátím.

Strava
Strava je klasická jak u nás,měly jsme polopenzi(snídaně a večeře) snídaně byly klasické salám,sýr, plno ovoce, lívance, palačinky, omelety, lupínky s mlékem, džusu, čaje káva a různé saláty s kuřecím i hovězím nebo ryba.

Večeře byla skoro to samé jen tekutiny už nebyly ty si člověk musel koupit na baru 2 metry vedle. Rýže, saláty, ovoce prostě paráda a vše řešeno švédskými stoly takže jste mohly jist do prasknutí klidne několik hodin. Snídaně od 7:00-10:00 a večeře taky tak od 19:00-22:00. Jídlo bylo vše naprosto v pořádku.

Služby hotelu
Wi-Fi v celém areálů(pokoj, pláž nebo bar) Wi-Fi jste chytli všude a je zdarma. Trezor na pokoji zdarma, ručníky na pláž a plážové lehátka zdarma. Denně úklid pokoje. Při příjezdu welcome drink na uvítání.

Soukromá pláž čistá uklizena. Hned na pláži typek u kterého si můžete zapůjčit brýle a šnorchl(zdarma) také je schopný zatřídit výlety jako třeba potápění s želvami ( 2200Mur dvě osoby což je cca 1540,- Kč pro dvě osoby) dále parasailing ( dvě osoby 3000 MUR což je cca 2100,- Kč ) a mnoho dalšího. Vše naprosto dokonalé. Voda stojí 1litr 90 MUR takže klidně chcete-li ušetřit pojďte s kohoutku voda je čistá a pitná pily jsme ji cely pobyt a vše naprosto OK. Klidne si ji dávejte chladit do minibaru.

Pláž
Pláž krásná uklizena, Písek ale i par kamínků. Rozumný člověk má ke koupené boty do vody kdyby náhodou šlápl na ježka takže kamínky taky nepocitite.

Anonym, 11.04.2019, Datum pobytu: 30.3. - 8.4.2019
Oblast: Mauricius Mauricius, Trou aux Biches, Hotel: Récif Attitude

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

2 fotografie

Celkem: 7,8 Hotel rodinného typu, pěkný, čistý, služby velmi dobré. Zaměstnaci hotelu velice vstřícní, milí a usměvaví. Vše je blízko- bazén, pláž,...

  • 7,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Hotel rodinného typu, pěkný, čistý, služby velmi dobré. Zaměstnaci hotelu velice vstřícní, milí a usměvaví.

Vše je blízko- bazén, pláž, jídelna, bar ... Hotel naprosto splňuje podmínky 3-hvězdičkového hotelu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje pěkné, čisté, každý den uklizeno a doplněn bar.

Výhled na moře úžasný, příjemné posezení na terase u pokoje.

Měli jsme pokoj v patře, vše v pořádku fungovalo, spokojenost.

Strava
Strava byla chutná , ale mírně omezený výběr, hlavně na snídani.

Za to obden servírované večeře v podobě menu byly výborné.

Bar OK, pouze výtka k provozní době. Bar otevíral až v 11:00 hod.

Služby hotelu
Celkový dojem výborný

Pláž
Krásná, písčitá, bílá pláž. Denně uklízena.

Po pláži možnost krásných procházek. Moře krásné, průzračné a hlavně velice teplé.

Lubomír U., 10.04.2019, Datum pobytu: 18.3. - 27.3.2019
Oblast: Mauricius Mauricius, Belle Mare, Hotel: Emeraude Beach Attitude

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 2,8 SEM SE OPRAVDU JIŽ NIKDY NEVRÁTÍM. ALL EXCLUSIVE I KDYŽ MÁTE ZAPLACENO ZDE NENÍ. PŘI PŘÍJEZDU DOSTANETE INFO, ŽE OBĚDY NEJSOU FORMOU...

  • 4 Ubytování
  • 1 Strava
  • 4 Okolí
  • 1 Cena

Celkové shrnutí
SEM SE OPRAVDU JIŽ NIKDY NEVRÁTÍM. ALL EXCLUSIVE I KDYŽ MÁTE ZAPLACENO ZDE NENÍ. PŘI PŘÍJEZDU DOSTANETE INFO, ŽE OBĚDY NEJSOU FORMOU BUFETU JAK JE PREZENTOVÁNO, ALE V JÍDELNĚ NA PLÁŽI. ZDE JSOU, ALE VŠECHNA JÍDLA ZA DOPLATEK. MÁTE JEŠTĚ MOŽNOST BUFETU NA PLÁŽI, A PO CELOU DOVOLENOU JÍST PIZZU, SENDVIČE, BURGER, A HRANOLKY. TOTO SE NEMUSÍ DOPLÁCET.NĚKTERÉ DNY NENÍ ANI VEČEŘE FORMOU BUFETU. VÝBĚR Z JÍDELNÍHO LÍSTKU, PO OBJEDNÁVCE, ASI HODINU ČEKÁTE, A PAK DOSTANETE ÚPLNĚ NĚCO JINÉHO. PITÍ VÁM VĚTŠINOU PŘINESOU PŘI ODCHODU Z JÍDELNY. NĚKDY SE STANE, ŽE OBJEDNANÉ JÍDLO ANI NEDOSTANETE. JIŽ NIKDY VÍCE. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
HOTEL A POKOJE JIŽ STARŠÍ, ALE POKOJ PĚKNÝ VELKÝ, PROSTORNÝ, Z BALKONEM.

Strava
STRAVA ZDE SKORO ŽÁDNÁ NENÍ, KROM SNÍDANĚ, NEPOMŮŽE ANI KDYŽ MÁTE ALL EXCLUSIVE, VŠE ZA DOPLATEK, KROMĚ ALKOHOLU.

Služby hotelu
TAKÉ NIC MOC, VŠUDE SPOUSTA ZAMĚSTNANCŮ, ALE NIKDO NECHCE DĚLAT.

Pláž
TAKÉ VELKÉ SKLAMÁNÍ, ZA 12 DNÍ DOVOLENÉ NIKDO NA PLÁŽI NEUKLIDIL.PŘÍMO PŘED HOTELEM SE PROHÁNÍ SPOUSTA LODÍ, TAKŽE SE NEDÁ ANI POŘÁDNĚ PLAVAT, NEBO STOJÍ CELEJ DEN PŘÍMO PŘED LEHÁTKY.

Zdeněk Kot, 09.04.2019, Datum pobytu: 23.3. - 6.4.2019
Oblast: Mauricius Mauricius, Flic en Flac, Hotel: Sugar Beach, A Sun Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Hotel předčil naše očekávání

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Hotel předčil naše očekávání Zobrazit celou recenzi

Ubytování
krásné velké pokoje

Strava
velký výběr, výborné

Služby hotelu
odpovídající pěti hvězdám

Pláž
horší přístup do moře

Gabriela K., 08.04.2019, Datum pobytu: 24.3. - 3.4.2019
Oblast: Mauricius Mauricius, Balaclava, Hotel: Maritim Resort & Spa Mauritius

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4 VÝBORNÉ

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 5 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
VÝBORNÉ Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Výborné

Strava
Všeobecně všude výborné

Služby hotelu
Naprosto bez chyby

Pláž
Špatný vstup do vody, kalná voda, šnorchlování nebylo možné

Marie Jaremová, 05.04.2019, Datum pobytu: 22.3. - 31.3.2019
Oblast: Mauricius Mauricius, Hotel: Coral Azur Beach Resort (Mon Choisy)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Skvělá dovolená

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Skvělá dovolená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Kvalitní ubytování, skvělá, komunikativní paní na úklid, každodenní výměna ručníků, na vyžádání ložního prádla. Čistota ubytování byla v pořádku.

Strava
Výběr obědového menu se v průběhu dovolené maličko snížil, snídaně a večeře byly OK. Kvalita, množství stravy a pití byly odpovídající rámci all inclusive.

Služby hotelu
Velice ochotný personál komunikující anglicky, francouzsky a německy. Všichni velice ochotní, odpovídající na jakýkoliv dotaz, připraveni pomoci vyřešit problémy.

Pláž
Hotel u pláže, pláž tvořená z písku a maličkých úlomků korálů a drobných mušliček. Nicméně i pro bosou nohu poměrně příjemná. Moře průzračné a poměrně hodně teplé a čisté. Lávové kameny tvoří v místě před hotelem poměrně hezkou a chráněnou zátoku.

Pavel P., 03.04.2019, Datum pobytu: 17.3. - 29.3.2019
Oblast: Mauricius Mauricius, Trou aux Biches, Hotel: Récif Attitude

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Vše bylo výborné, ubytování na přání v přízemí, jídlo paráda, mimo výběr jídel byly i dny zaměřené na různé kuchyně světa. Personál milý,...

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Vše bylo výborné, ubytování na přání v přízemí, jídlo paráda, mimo výběr jídel byly i dny zaměřené na různé kuchyně světa. Personál milý, úslužný, jedna chybička se vloudila : že nás zapomněli v noci probudit k odjezdu, ač slibovali večer i malou snídani. Zažili jsme pak pěkný fofr, abychom chytili mikrobus na letiště.

Večer pěkné programy, ponejvíce místní folklor i pro děti.

Pláž u hotelu malá, krásná velká pláž 500 m po břehu moře.

Celkově doporučuji dovolenou na Mauritiu. Zobrazit celou recenzi

Václav M., 01.04.2019, Datum pobytu: 19.3. - 28.3.2019
Oblast: Mauricius Mauricius, Hotel: Coral Azur Beach Resort (Mon Choisy)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Hotel - skvělý

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Hotel - skvělý Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Perfektní

Strava
Pestrá - výborná

Služby hotelu
Skvělé

Pláž
Moře i pláž dokonalá

Marta B., 01.04.2019, Datum pobytu: 19.3. - 28.3.2019
Oblast: Mauricius Mauricius, Le Morne, Hotel: Riu Creole

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Perfektni rodinna dovolena! Vsechno bylo moc fajn, zadne problemy se nevyskytli, pocasi bylo skvele, jidlo a hotel bajecny, plaze nadherny!

  • 9,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Perfektni rodinna dovolena! Vsechno bylo moc fajn, zadne problemy se nevyskytli, pocasi bylo skvele, jidlo a hotel bajecny, plaze nadherny! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovani bylo fajn.

Strava
Strava byla dobra, spoustu palivy jidla, ale take dost jine na vyber

Služby hotelu
Sluzby byly skvely

Pláž
Plaz krasna, cista, v blizkosti hotelu, lehatka vzdy dost

Tatyana Tomshichkova, 01.04.2019, Datum pobytu: 18.3. - 28.3.2019
Oblast: Mauricius Mauricius, Belle Mare, Hotel: Maritim Crystals Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)