Recenze hotelů
Mauricius

Napište svou recenzi

Celkem: 7,4 Dovolenou hodnotíme velmi kladně. Objednávala jsem zájezd pro rodinu, pět lidí, žádné malé děti. Mauritius je úžasný ostrov, který stojí...

  • 6,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenou hodnotíme velmi kladně. Objednávala jsem zájezd pro rodinu, pět lidí, žádné malé děti. Mauritius je úžasný ostrov, který stojí za návštěvu a dovolená byla úžasná. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Nenápadný tříhvězdičkový hotel je starší, ale všude je čisto. Když něco nefunguje, ochotně Vám pomůžou. Vybavení jednoduché, ale dostačující, chodili jsme jen přespat. Úklid pokojů pravidelný, každé dopoledne uklizeno.

Strava
Výborná indická kuchyně, hodně kari a pálivého jídla. Výběr není nijak ohromující, ale zjistíte, že si vždy vyberete. Chybělo nám více ovoce jak při snídani, tak během oběda. Vanilková zmrzlina fantastická. Velmi kladně hodnotíme servírované večeře, polévky nic moc, ale hlavní chod, dezert a předkrm výborný. Bar je fajn, pár základních koktejlů, ale když zdravíte a kamarádíte se s barmanem, ochotně Vám dodá i jiný koktejl.

Služby hotelu
Tady to trochu pokulhává, žádný velký odvaz nečekejte. Na pláži půjčují kajaky, šlapadla a vybavení na šnorchlování. Víc nic. Jedině tady byl personál ne úplně vstřícný. Jako plus je každodenní výměna osušek. Večerní zábava byla někdy dobrá, jindy slabší. Kulečníkový bar katastrofa.

Hotel je opravu malý, když hledáte klidné místo a příjemný bar, je to pro Vás dobrá volba.

My jsme si zařídili několik výletů, to bylo super, ostrov je krásný.

Pláž
Pláž je moc hezká! K dispozici u hotelu lehátka. Byli jsme na třech výletech, viděli několik pláží a tahle je jedna z hezčích. Čistá, menší, kousek od hotelu možnost šnorchlování.

Místní na pláži Vám budou nabízet hrozně výhodně vodní sporty. Je to OK, ale délka je cca 5 min u vodních lyží, i když budou tvrdit 20, za 50 euro hustý...

Dominika S., 07.11.2019, Datum pobytu: 24.10. - 4.11.2019
Oblast: Mauricius Mauricius, Hotel: Silver Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8,6 Hotel i pláž dobrý, jen nespokojenost s cestovní kanceláří. V popisu zájezdu je psané, že tam bude česky mluvící delegát, následně vám...

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Hotel i pláž dobrý, jen nespokojenost s cestovní kanceláří. V popisu zájezdu je psané, že tam bude česky mluvící delegát, následně vám pošlou nabídku s cenou, kde vše vypadá že to bude podle popisu, který uvádí na stránka, odsouhlasíte to, podepíšete smlouvu, kde si kontrolujete časy letů, jména a datumy narození s tím, že to je však jak počítáte a pak ejhle malinkatým písmem ve smlouvě je, že tam není český delegát, ale pouze německy mluvící. Německy nemluvíme, anglicky taky ne, tak píši do cestovky a odepíšou mě, že tam našim jazykem mluvícího delegáta nemají, pro jistotu tam volám paní prodejkyni opět řekne, že at se nebojím, že vše bude v pořádku, že tam žádného delegáta bohužel nemají. Přiletíme do hotelu, první schůzka, mluví na nás německy, vůbec jim nerozumíme a ochota německé delegátky taky nebyla nic moc, když zjistila, že se nedomluvíme německy. Další den jsme zjistili, že je tam pro jinou skupinku delegát, co mluví slovensky k čechům, tak se jich ptáme, s jakou cestovkou tam jsou a oni řekli, že to kupovali přes CA . Stejně jak my. Takže upozorňuji, dejte si velký pozor při nákupu zájezdů od této společnosti, nemusí se to shodovat s popisem na stránkách, podle kterého vybíráte a nikdo vás na to dopředu neupozorní! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel dobrý, akorát trochu vlhčí postele a matrace, ale to se dá očekávat v této destinaci. Úklid denně

Strava
jídlo se dalo , velký výběr z různých kuchyní (asijská, indická, arabská...), ovšem nejlepší je velký výběr drinku alko i nealko.

Služby hotelu
celkem ochotný personál

Pláž
krásná, čistá, uklizená

Šárka Z., 24.10.2019, Datum pobytu: 21.7. - 1.8.2019
Oblast: Mauricius Mauricius, Belle Mare, Hotel: Maritim Crystals Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9,6 S přítelem jsme již procestovali mnoho zemí, ale až zde jsme poznali svatý klid a dokonale jsme si odpočinuli od hektické reality. Hotel...

  • 10 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
S přítelem jsme již procestovali mnoho zemí, ale až zde jsme poznali svatý klid a dokonale jsme si odpočinuli od hektické reality. Hotel je určen pouze pro dospělé.

Hezké místo na procházky. 1 km od hotelu pár obchůdků se suvenýry, které jsou rozhodně levnější jak v hotelu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl prostorný, útulný a hezky vybavený. Denně uklizeno. V rámci all inclusive lze využít na pokoji minibar, kde jsou v lednici denně dvě plechovky Pepsi, piva a láhev balené vody. Sušenky jako Snickers, Bounty a brambůrky Pringles za poplatek okolo 75 mauricijských rupií. Dále je na pokoji konvice na přípravu kávy a čaje. Na pokoji byl evropský typ zásuvek, takže adaptéry nebyly třeba. K dispozici byl elektrický odpuzovač hmyzu do zásuvky, který jsme používali každou noc. První den bylo v pokoji pár komárů, tak jsme se pozabíjeli a zavřeli všechna okna a

celý týden jsme pak od nich měli klid. Klimatizaci jsme nevyužili ani jednou, jelikož v noci bylo poměrně chladno a spali jsme pod dvěma přikrývkami.

Strava
Vše co jsme jedli bylo výborné. Jelikož se jedná o menší rodinný hotel, tak zde toho není na výběr tolik jako ve velkých resortech, ale určitě si vybere každý. Sama jsem hrozně vybíravá, ale i tak jsem si vždy vybrala a pochutnala si. K snídani bylo prakticky to stejné - kuřecí a vepřová šunka, sýry, másla, marmelády, pečivo, palačinky, hodně ovoce, jogurty, musli, míchaná vajíčka na různé styly, fazole a spousty dalšího. Velice dobré mají džusy, které nejsou kupované, nýbrž domácí výroby. K obědu se střídaly různé druhy masa. Téměř skoro každý den byla na výběr i ryba. Klasické přílohy jako rýže, hranolky, těstoviny a americké brambory. Deserty byly poměrně dost sladké, takže na ochutnávku doopravdy stačil jeden kousíček. Za celý pobyt jsme měli večeři 2x formou menu, kdy si vybíráte ze dvou hlavních chodů. Samozřejmostí byl překrm, polévka a desert. Bohužel u hlavního chodu to byla malá porce, takže chlapi si ještě říkali o jeden další chod, protože měli stále hlad, ale není problém a druhou porci donesou. Jediné co nás u jídla vždy tak trochu mrzelo, že si nemůžete jít a sami natočit pití (Cola, Sprite, pivo, voda atd...). Vždy vám k jídlu donesou jednu skleničku pití a pro další si musíme dojít do Lobby baru sami.

Na večeře se dodržuje dress code, u snídaní a obědů můžete jít v čem chcete.

Při plánovaném delším výletu si můžete na recepci předem objednat piknikový koš, který je velmi bohatý, a vyberete si z nabídky (2 varianty), které "menu" chcete.

V druhé a lá carte restauraci Kot Nou najdete pouze místní kuchyni, kde byla v nabídce pouze pikantní jídla (mauricijská kuchyně). Je otevřena pouze na večeři asi 4 dny v týdnu.

Služby hotelu
Za příplatek v nabídce spa a masáže. Přímo v hotelu je kancelář taxi, kde se dá domluvit odvod, popřípadě některé nabízené výlety. Také nabízejí praní a žehlení oblečení.

V rámci all inclusive lze zdarma využít hodinu vaření se šéfkuchařem, místní bazar atd.

3x do týdne večerní program, který byl buď taneční nebo hudební.

Pláž
Pláž byla nádherná, bez odpadků. Řasy z oceánu byly pravidelně odklízeny. Jsou místa ve vodě, kde určitě doporučuji boty do vody pro výskyt ježků. Lehátka jsou již brzy ráno zabraná ručníky ostatních návštěvníků.

Po pláži chodí sem tam nějaký prodejce a nabízí zboží, ale nejsou vtíraví - stačí si jich nevšímat nebo slušně odmítnout a jdou zase dál.

V rámci all inclusive lze využít loďku s proskleným dnem (plutí trvá asi 1 hodinu). Obsluha z hotelu nosí na pláž drinky.

U pláže není žádná sprcha či wc, ale zase je vše dostupné hned přes ulici v hotelu.

Anonym, 22.10.2019, Datum pobytu: 17.9. - 26.9.2019
Oblast: Mauricius Mauricius, Belle Mare, Hotel: Emeraude Beach Attitude

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

26 fotografií

Celkem: 9,6 Super

  • 10 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Super Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Super

Strava
Šlo to

Služby hotelu
Super

Pláž
Super

Pavel H., 04.10.2019, Datum pobytu: 17.9. - 23.9.2019
Oblast: Mauricius Mauricius, Hotel: Silver Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 8,8 dovolená se nám velice vydařia, spokojenost veliká, vše vyšlo dobře,od letecké dopravy a poté transferu z letiště do naší destinace, a...

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 6 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
dovolená se nám velice vydařia, spokojenost veliká, vše vyšlo dobře,od letecké dopravy a poté transferu z letiště do naší destinace, a zpět na letiště. Dobře zorganizované byly i výlety po ostrově a na moři. Dostupné byly i další super aktivity, např parasailing nebo potápění. Důležité - vzít boty do vody s sebou, ve vodě jsou ostré úlomky korálů a ježci. U hotelu byla jen malá ale pěkná písčitá pláž, k bojce asi 200m, voda do pasu. Více se dalo zaplavat kousek dále na veřejné pláži, nebo na výletech lodí. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
S ubytováním jsem byli nadmíru spokojeni, krásný pokoj, výhled z terasy na oceán a do tropické zahrady. Volte raději pokoje v 1. a 2. patře, lepší výhled, v přízemí výhled jen do bazenu a zahrady. .

Strava
strava dobrá, jen někdy jídla na náš vkus zbytečně hodně kořeněná, bohatý výběr, jen v závěru e jídla trošku opakovaly.

Služby hotelu
Velká spokojenost, Každý den úklid, vždy čisto, výměna ručníků denně. Veškerý hotelový personál nesmírně milý, usměvavý, obětavý, vždy vstřícný, zdvořilý, ochotný se vším pomoci.

Pláž
Důležité - vzít boty do vody s sebou, ve vodě jsou ostré úlomky korálů a ježci. U hotelu byla jen malá ale pěkná písčitá pláž, k bojce asi 200m, voda do pasu. Více se dalo zaplavat kousek dále na veřejné pláži, nebo na výletech lodí. Šnorchlování si více užijete při výletech lodí na blízké ostrůvky.

Lenka O., 24.09.2019, Datum pobytu: 10.9. - 19.9.2019
Oblast: Mauricius Mauricius, Flic en Flac, Hotel: Anelia (ex. Klondike)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 9,6 Byli jsme velice spokojeni.

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme velice spokojeni. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel Le Palmiste - úžasná destinace a velmi vstřícný personál.

Strava
Velmi lahodná a pestrá.

Služby hotelu
Pouze u půjčovny kol, kola jsou špatně servisovaná.

Pláž
Nejhezčí co jsme kdy viděli.

Jaroslav Vadas, 23.09.2019, Datum pobytu: 10.9. - 19.9.2019
Oblast: Mauricius Mauricius, Trou aux Biches, Hotel: Le Palmiste Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Pláž 1 fotografie

Celkem: 8,2 Hotel krásný, pláž čistá, jídlo dobré, všude klid. Služby společnosti CK katastrofální

  • 8,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Hotel krásný, pláž čistá, jídlo dobré, všude klid.

Služby společnosti CK katastrofální Zobrazit celou recenzi

Strava
Ne příliš velký výběr, ale jídlo chutné. Líbily se nám servírované večeře, které jsou 3x týdně.

Služby hotelu
všichni milí a ochotní pomoci

Pláž
pláž čistá, vždy se našla nějaká volná lehátka

Šárka H., 23.09.2019, Datum pobytu: 9.9. - 18.9.2019
Oblast: Mauricius Mauricius, Belle Mare, Hotel: Friday Attitude

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (1)

Celkem: 10 Hotel byl velice útulný. Vše odpovídalo. Personál hotelu byl velice milý a přívětivý. Aktivity v hotelu byli dostatečně a výborně...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Hotel byl velice útulný. Vše odpovídalo. Personál hotelu byl velice milý a přívětivý. Aktivity v hotelu byli dostatečně a výborně organizované. Zobrazit celou recenzi

Anonym, 23.09.2019, Datum pobytu: 10.9. - 19.9.2019
Oblast: Mauricius Mauricius, Hotel: Tarisa Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 8 Dobré - lokace hotelu, skromný-útulný resort. Bambusový style.

  • 8,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dobré - lokace hotelu, skromný-útulný resort. Bambusový style. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Jednoduchý styl ubytování. Výborná čistota hotelu.

Strava
Pestrý výběr jídla. Snídaně a večeře byly bufetového stylu

Služby hotelu
Bohužel služby hotelu nebyly úplně v pořádku. Příliš mnoho personálu, který byl zmaten a všichni dělali všechno a pak nikdo nedělal nic. Jednou jsme dlouho 1:20 minut čekali na objednané jídlo v hotelové restauraci Tribu a nechápali jsme proč to tak dlouho trvá, když tam skoro žádní lidé nebyli!? Při odjezdu jsme měli mít 24 hodin vzkaz od delegátky, kdy nás řidič vyzvedne a recepční nám tvrdily, že nic nepřišlo, prostože důležitý vzkaz už tam od rána byl. Museli jsem volat delegátce a urgovat to. chyba tedy byla na recepci hotelu. V personálu je mnoho trenee, kteří se všecho učí. Chybí tam pořádný vedoucí, který by na to dohlíže!

Pláž
Celkově čistá.

Monika Tocháčková, 23.09.2019, Datum pobytu: 12.9. - 20.9.2019
Oblast: Mauricius Mauricius, Hotel: Tamarin by Veranda

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,4 Nádherná dovolená, na kterou bychom se určitě vydali znova!

  • 7 Ubytování
  • 5 Strava
  • 7 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Nádherná dovolená, na kterou bychom se určitě vydali znova! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
V resortu jsme téměř nepotkali nepříjemného člověka, někoho, kdo by se na nás neusmál, nepozdravil... jediné, co bychom doporučili vylepšit je koupelna a signál wifi, tu ovšem tolik využívat nepotřebujete, máte jiné zájmy :) ale na hledání výletů se jistě hodí.

Strava
Strava byla spíše průměrná, ale neurazila. Každý den téměr stejné jídlo, jen každý den uvařené podle jiné kultury (Mauricijská kuchyně, Indická kuchyně, Asijská kuchyně, Francouzská, Italská..) snídaně každý den stejné. Bohužel jsme za celý pobyt nejedli pořádně teplé jídlo, ale spíš vlažné. Ale to je podle našeho poznatku pro místní obyvatele běžné - teplé nebylo pořádně ani v bistru či restauraci.

Služby hotelu
Na služby hotelu a chování personálu si nelze stěžovat, naopak jen chválíme. Hotel nabízí také mnoho výletů.

Pláž
Pláž v okolí hotelu čistá a bez připomínek, pokud ale zajdete lehce mimo běžně navštěvované pláže, je z moře v okolí naplavený různý odpad. Místa na šnorchlování jsme využili především na výletech na lodi a katamaránu, v okolí hotelu nelze při šnorchlování nic spatřit. Voda je nádherně čistá, pozvolný vstup do vody, vhodné pro děti.

Adéla, 16.09.2019, Datum pobytu: 24.8. - 5.9.2019
Oblast: Mauricius Mauricius, Hotel: Coral Azur Beach Resort (Mon Choisy)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)