Recenze hotelů
Mauricius

Napište svou recenzi

Celkem: 4.4 Ubytování v hotelu neodpovídá standardu 4 hvězd.

  • 4 Ubytování
  • 5 Strava
  • 5 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Ubytování v hotelu neodpovídá standardu 4 hvězd. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Poměrně dost mají problém s čistotou, špinavá okna, špinavé závěsy v pokoji a co bylo teda opravdu zlé..tak špinavé polštáře v posteli.. museli jsme si několikrát stěžovat na recepci, aby nám je přišli vyměnit a pořádně uklidit pokoj!

Strava
Snídaně, obědy a večeře formou švédských stolů.. bohužel téměř každý den převládaly indické pokrmy.. nabídka ovoce mizerná! Když jste na tropickém ostrově, tak čekáte rozmanitost ovoce, ale to se nekoná, byla pouze každodenní nabídka čerstvého ananasu, jablek a bánánů a tím to končilo..

Služby hotelu
Celkem fajn, od nabídky výletů až možnost zařízení bezpečného taxi to šlo.

Pláž
Celkem pěkná a čistá, ale zaměstnanci hotelu, kteří pláž udržují v relativní čistotě, tzn. že se dost často v písku valely odpalky z cigaret, lehátka hotelu byla roztrhaná ( museli jste hledat nějaké nezničené, nebo nepolité od lidí nějakým pitím..) by se měli snažit více.

Debora P., 11.05.2022, Datum pobytu: 27.4. - 6.5.2022
Oblast: Mauricius Mauricius, Belle Mare, Hotel: Maritim Crystals Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Úžasný hotel na krásném místě přímo u pláže. Ochotný perzonál. Jediné mínus - večer prakticky nebylo kam jít, kousek od hotelu tři...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Úžasný hotel na krásném místě přímo u pláže. Ochotný perzonál. Jediné mínus - večer prakticky nebylo kam jít, kousek od hotelu tři resturace a to je vše, jinak vše večer pozavírané. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování nemělo chybu.

Strava
Snídaně bezvadné a občasné dokoupené obědy nebo večeře také skvělé. Stoly pár metrů od pláže, pod stromem. Paráda.

Služby hotelu
Služby hotelu také na jedničku.

Pláž
Pláž také bez chyby, soukromá, písčitá,trochu místy úlomky korálů / pro jistotu boty do vody / lehátka v dostatečném množství k dispozici, pláž i voda čistá.

Dana Hlavatovičová, 11.05.2022, Datum pobytu: 28.4. - 8.5.2022
Oblast: Mauricius Mauricius, Tamarin, Hotel: La Mariposa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Hotel , jeho zahrady a pláž je veľmi pekný ,splňa všetky kritéria na príjemnú a kľudnú dovolenku.Hotelová pláž bola asi najlepšia v...

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Hotel , jeho zahrady a pláž je veľmi pekný ,splňa všetky kritéria na príjemnú a kľudnú dovolenku.Hotelová pláž bola asi najlepšia v okolí, možme tento hotel odporučať .Obsluha a aj strava bola nadpriemerná a chutná. Zobrazit celou recenzi

Peter Kopalko, 03.05.2022, Datum pobytu: 21.4. - 30.4.2022
Oblast: Mauricius Mauricius, Flic en Flac, Hotel: La Pirogue Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9.6 Výborná, pohodová dovolená.

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Výborná, pohodová dovolená. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj s výhledem na oceán. Jednoduše zařízen, čistý.

Strava
Rozmanitá, spousta ovoce.

Služby hotelu
Velice ochotný personál hotelu.

Pláž
Pláž byla denně udržovaná.

Roman M., 28.04.2022, Datum pobytu: 11.4. - 22.4.2022
Oblast: Mauricius Mauricius, Le Morne, Hotel: Riu Creole

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9.8 Absolutně nemám co vytknout hotelu a služeb, které byly nabízený v rámci hotelu. Restaurace perfektní a i denní program, který byl...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Absolutně nemám co vytknout hotelu a služeb, které byly nabízený v rámci hotelu. Restaurace perfektní a i denní program, který byl připraven pro hosty, kteří trávili čas na hotelu byl velmi pestrý a zábavný.

Jediné, s čím jsem měla velký problém je CA a její poskytování služeb. Jakmile byl zájezd zakoupen a zaplacen, tak tím veškerá "péče" o zákazníka skončila. Na email jsme obdrželi pokyny v němčině a když jsme požádali, zda by nám je mohli poslat v českém jazyce, tak nám bylo sděleno, ať si je sami přeložíme. Dále jsme cestovní kancelář požádali, zda by nám nemohli pomoc s místem v letadle, jelikož před dovolenou jsem měla úraz kolene, tak nám bylo opět řečeno, ať si do letecké společnosti zavoláme sami. Po dlouhé době jsme cestovali s cestovní kanceláří a opět nás to utvrdilo v tom, že po vlastní ose je to lepší. Zobrazit celou recenzi

Anonym, 25.04.2022, Datum pobytu: 8.4. - 20.4.2022
Oblast: Mauricius Mauricius, Belle Mare, Hotel: Sunrise Attitude (ex. Emeraude Beach Attitude)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 Byly jsme velice spokojené! Místo s nejkrásnějšími západy slunce!

  • 7 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Byly jsme velice spokojené! Místo s nejkrásnějšími západy slunce! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Byly jsme ubytované v bungalovu přímo na pláži. Vybavení pokoje mělo sice to nejlepší už za sebou ale bylo dostačující, nic nám nechybělo.

Strava
Měly jsme ALL IN, snídaně byly slabší, ne moc pestré. Oběd i večeře moc dobré. Ob den byly večeře tématické. V hotelu se neměla pít voda z vodovodu, ale v jídelně byl automat na vodu, kde jsme si mohly kdykoli načepovat.

Služby hotelu
Lehátka na pláži byly zdarma, stejně tak plážové ručníky. Byla možnost zapůjčení věcí na šnorchlování, kajak apod,

Pláž
Pláž byla čistá, písečná. Vstup do moře byl plný vyplavených úlomků korálů a mušlí. Moře bylo v dubnu krásně teplé a čisté.

Kateřina J., 18.04.2022, Datum pobytu: 4.4. - 13.4.2022
Oblast: Mauricius Mauricius, Flic en Flac, Hotel: Villas Caroline

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6.8 Spokojní

  • 8.5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 4 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Spokojní Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Izby sú staršie no čisté a vždy upratané.

Strava
Malú sme len raňajky, ktoré boli rozmanité a naozaj sa dalo vždy vybrať.

Služby hotelu
Služby super, vodné športy, bary, reštaurácie, spa sme nevyužili tak nevieme posúdiť.

Pláž
Pláž bola z tohto rezortu najsmutnejšie, prístup bol dobrý avšak boli kusy koralov a čo je najhoršie boli rastliny, riasy po celej dĺžke kde sa dalo vstúpiť do vody, nedalo sa tam plávať bolo to odpudivé, ani sme sa nekupali len opláchli. Prešli sme sa ďalej po pláži a vsade to bolo nádherne okrem našej pláže. Hneď další resort mal krásnu pláž, biely piesok, kryštálovú vodu.

Gabriela D., 18.04.2022, Datum pobytu: 5.4. - 15.4.2022
Oblast: Mauricius Mauricius, Flic en Flac, Hotel: Hilton Mauritius Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9.2 Od příletu až do odletu naprostá spokojenost. Letecká společnost Air France super, transfer z/na letiště ok, ubytování a přivítání v...

  • 9.5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Od příletu až do odletu naprostá spokojenost. Letecká společnost Air France super, transfer z/na letiště ok, ubytování a přivítání v hotelu super, spolupráce s delegátkou bez chybičky. Načerpaná energie a hodně krásných zážitků. Ostrov nás překvapil tím jak moc je zelený. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Měli jsme pokoj s výhledem na moře a naprostá nádhera. Vybavení pokoje i hotelu je postarší, ale naprosto vyhovující.

Strava
Ač "masař", tak jsem si za celý pobyt nemohla stěžovat na nedostatek výběru. Večeře se střídají bufet a servírovaná o 4 chodech. To jediné bych asi změnila. Servírovaná by nemusela být tak často. Jinak snídaně - vajíčka, omelety, palačinky, müsli, jogurty, sýr, salám, káva, čaj, džusy. Obědy/večeře - formou bufetu - těstoviny, rýže, čočka, občas brambory, drůbež, grilované ryby, maso, saláty, zmrzlina, dortíky. Servírovaná večeře - předkrm, polévka, výběr ze dvou hlavních jídel a dezert. Co se pití týče tak klasika nealko, míchané drinky, pivo, víno a jejich rum :-)

Služby hotelu
Recepce - domluví výlety, taxika i půjčení auta; úklid pokoje - uklízí muži a super, každý den výměna ručníků, čisto; číšníci - ať obsluha u večeře nebo u baru bez výtky, rychlé a vždy s úsměvem; obsluha na pláži - výměna ručníků, půjčení šlapadel, kajaků nebo věcí na potápění super.

Pláž
Pláž krásná, dlouhá, čistá (řasy nepočítám jako nepořádek, ikdyž i ty byly uklízeny). Díky tomu, že velké vlny se rozbíjí o korálový útes, tak koupaní je super. Voda čistá, teplá - 26 stupňů. U hotelu možnost zapůjčení šlapadla, kajaku, paddleboardu, brýlí a ploutví na potápění.

Kateřina K., 13.04.2022, Datum pobytu: 24.3. - 7.4.2022
Oblast: Mauricius Mauricius, Belle Mare, Hotel: Silver Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

12 fotografií