Recenze hotelů
Mauricius

Napište svou recenzi

Celkem: 4,4 Musím říci, ze za mě zatím největší zklamání z dovolené, hotelu, jídla, cestovky(delegátky) znovu ne a ne přes cestovku. Vše se zde dá...

  • 5 Ubytování
  • 2 Strava
  • 6 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Musím říci, ze za mě zatím největší zklamání z dovolené, hotelu, jídla, cestovky(delegátky) znovu ne a ne přes cestovku. Vše se zde dá zařídit jinak a užit si to mnohem lépe. Zapomněl jsem dodat ze po výlezu z pokoje 15 metru staveniště dalšího hotelu.... naštěstí jsme si je-li dovolenou užit a zařídili jsme si sami dostatek skvělých zážitku. A noc jsme vždy přežili v zatuchlem pokoji. Personál byl na některých pozicích famózní někde vysloveně tragedie. To, že není hlavní sezóna by snad nemělo znamenat, ze kvalita bude méně než poloviční... Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj vypadal úplně jako na fotkách - pecka. ovšem ihned po vstupu facka zatuchleho smradu, který nezmizel ani po urgencich a umístěného osvezovace a vysousece ???? vyrivka v pokoji delší dobu neudrzovana...

Strava
Zatím nejhorší výběr a to nejsem náročný. Kvalita jídla neodpovídala kvalitě prezentovane dovolené :( :( :( raději jsme chodili jist k místním na ulici, kde jídlo bylo nesrovnatelně lepší a za par korun. Drinky v all-inclusive klasicky katastrofa .... pivo se dalo:))

Služby hotelu
Služby jsou vtipné - prezentují co vše je v ceně, ale doplňkových plateb je až až.... za vše možné

Pláž
Pláž fajn jen lehatek méně než lidi , a bohužel ručníky na pláž hotel neměl třeba 3 dny ....

Pavel Z., 12.08.2019, Datum pobytu: 29.7. - 7.8.2019
Oblast: Mauricius Mauricius, Belle Mare, Hotel: Maritim Crystals Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Celkový dojem z dovolené dobrý, ale shodli jsme se s manželem, že jsme očekávali o něco víc. Jeli jsme na svatební cestu a čekali jsme,...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 6 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem z dovolené dobrý, ale shodli jsme se s manželem, že jsme očekávali o něco víc. Jeli jsme na svatební cestu a čekali jsme, že Mauricius bude ostrov jak z plakátu, všude palmy a krásný písek, ale skutečnost je jiná. Na velké většině ostrova panuje nepořádek a celkově ostrov působí dost chudě... Další věc, nechali jsme si doporučit destinaci, protože jsme chtěli letět v červenci a potřebovali jsme vybrat exotiku, kde bude sezóna a kolega z Invie nám doporučil Mauricius, že tam je v podstatě sezóna celoročně, což jsem se v průvodci dočetla také, ale realita je zase trochu jiná. Dozvěděli jsme se, že červenec je nejhorší měsíc, každý den nám pršelo, takže jsme jeli na pár výletů, ale pokaždé jsme přijeli do hotelu promáčení, zabahnění a unavení a musím říct, že takhle jsme si líbánky nepředstavovali. Do oceánu se nám taky úplně nechtělo protože voda byla samozřejmě studená a když vylezete ven z vody a ještě prší, tak to je opravdu ideální. Kdybychom to věděli dopředu, tak zvolíme jinou destinaci nebo bychom raději dovolenou odložili! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo skvělé a především, co se personálu týče. Řekla bych, že jsme toho nacestovali už něco málo a nikdo se k nám tak hezky nechoval jako tady, opravdu úžasné.

Strava
Strava super, jen vegetariáni si tam úplně nevyberou, téměř všude je maso.

Služby hotelu
Služby hotelu bez problémů, wifi fungovala i na pláži.

Pláž
Na pláži se nedalo bosky skoro chodit, v písku byly pomerně velké kamínky, mušle a občas se tam našlo i sklo, zip a podobné věci, to nás dost překvapilo, ale když jsme popošli trochu dál, tak jsme našli i krásné písčité pláže nebo jen oblázové, dá se na Mauriciu najít asi vše, ale konkrétně u tohoto hotelu nic moc. Co musím vynachválit byl bazén Připlatili jsme si za ubytování beach front a byli jsme vlatně hned u bazénu a to bylo fakt perfektní, určitě se to vyplatí, doporučujeme.

Helena Kalašová, 05.08.2019, Datum pobytu: 23.7. - 1.8.2019
Oblast: Mauricius Mauricius, Trou aux Biches, Hotel: Récif Attitude

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 7,2 Líbanky na Mauriciu byli můj sen. Všechno se povedlo, všechno klaplo tak jak mělo.

  • 7,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Líbanky na Mauriciu byli můj sen. Všechno se povedlo, všechno klaplo tak jak mělo. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo v menším hotelu na pláži. Dostali jsme pokoj v patře s výhledem na moře. Pokoj byl menší, ale v celku čistý, uklízeli každý den, doplňovali minibar (voda, pivo a cola). Ručníky a ložní prádlo měnili na požádání. Jediné co se nám na pokoji nelíbilo byl plesnivý závěs, naštěstí byla v noci taková tma, že jsme ho nemuseli zatahovat. Pokoje mají balkony se stolečkem a židlemi a sušákem na plavky.

Strava
Měli jsme all inclusive. K snídani bylo pečivo, šunka, sýr, jogurt, ovoce, klobásky, fazole, ovesná kaše...čerstvě par připravovali vejce na několik způsobů, vafle a palačinky. Bylo také čerstvé ovoce - banány, ananas, papája, maracuja, jablka, pomeranče a grepy. Obědy byly a la carte - předkrmy, saláty, hlavní jídla - pizza, burger, těstoviny, masové směsi, kuřecí s hranolkami, a deserty. Večeře byli formou bufetu - saláty, kořeněné masové směsi, rýže....Je možné si také zatím do restaurace v patře, kde je výběr z jídelního lístku. Odpoledne je také v provozu stánek Taba-J s vybraými specialitami. Od 4 hodin byla svačina - káva, čaj, koláče, palačinky. Na hotelu nám také připravili speciální večeři pro novomanželé - 3 chody.

Služby hotelu
Ihned po příjezdu na hotel se nás ujali, odvezli nám kufry, usadili nás, poté jsme dostali welcome drink, studený ručník na ochlazení, pak přišli z recepce a v tabletu s námi vyplnili chech-in. Pak už jsme byli uvedeni na pokoj s tím, at přijdeme ráno, že nám vše ukáží (na hotel jsme totiž dorazili až za tmy). Ráno proběhla problídka areálu, nabídli nám aktivity, které hotel pořádá - kurzy kreolštiny, kurzy vaření, k dispozici je menší fitko. Každou středu večer pořádájí speciální drink. Každý večer je nějaká zábava - živá hudba, trhy... V hotelu je k dispozici malý krámek se suvenýry.

Pláž
Pláž je hned před hotelem a je vcelku čistá. Je ale hodně kamenitá, boty do vodu jsou nutností. Moře je dost mělké, takže při šnorchlování skoro dřete břichem o kameny, pokud tedy neplavete o dost dál. Před hotelem je ale korálový útes, takže je se na co dívat. Hotel má vlastní Glassbottom lodičku, zdarma dělají 2x denně vyjíždky.

Gabriela M., 05.08.2019, Datum pobytu: 21.7. - 2.8.2019
Oblast: Mauricius Mauricius, Trou aux Biches, Hotel: Récif Attitude

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Báječná dovolená

  • 9,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Báječná dovolená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl moc hezký a čistý, každý den úklid.

Strava
Opravdu velký výběr z jídel různých kuchyní u oběda i večeře (asijská, indická, mořská a tématická podle dne). Nejsme úplně na ryby, ale každý den jsem se těšila jaká bude dnes, protože byly opravdu dokonalé.

Služby hotelu
Hotel je moc hezký, zaměstnanci jsou všichni velice příjemní a ochotní. Je tu spoustu aktivit k vyžití. Hezké je to i venku - chodníčky mezi pokoji s palmami a osvětlením v noci.

Jenom příjezd do hotelu není úplně ideální, pokud přijede brzy (my cca o půl jedenácté). Ubytovává se až od 15nácté, všechny restaurace jsou na rezervaci den dopředu a tak jsem byla nejen unavená z letu, ale k tomu opravdu hladová.

Pláž
Pláž krásná a upravená, ráno nastoupila vždy uklízecí četa. Na pláži opravdu fouká a to hodně, není to žádný vlahý větřík, ale pořádný vítr a k tomu studený, mysleli jsme si že lidé s tím větrem přehání :D , nepřehání je to návětrná strana. Asi 300 metrů doleva po pláži je ale zátočina s bezvětřím. Byli jsme ale v jejich zimě, je možné že když mají léto je situace jiná a vítr příjemný.

Anonym, 10.07.2019, Datum pobytu: 10.6. - 19.6.2019
Oblast: Mauricius Mauricius, Belle Mare, Hotel: Maritim Crystals Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Dovolená se nám moc líbila. Jeli jsme s přítelem a byly jsme spokojeni jak s hotelem tak i s cestovni agenturou a zajišťováním výletů....

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená se nám moc líbila. Jeli jsme s přítelem a byly jsme spokojeni jak s hotelem tak i s cestovni agenturou a zajišťováním výletů.

Doporučuji jet přes místní zimní (naše léto) sezónu. Počasí bylo příjemné a severozápadni strana je téměř bez větru. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel byl pěkný, čistý, jako na obrázcích. Zaměstnanci milí, nebyl problém se s nimi anglicky dohodnout. Vždy nám vyšli vstříc.

Strava
Měli jsme balíček all inclusive a pokud rádi večer posedíte u baru s koktejlem nebo si ho rádi dáte na pláži nebo přes den tak se určitě balíček vyplatí. S jídlem jsme byli spokojení. Dobrá nabídka bufetu při snídani a večeři. Oběd byl ala carte. Vše nám chutnalo. Jídlo bylo ovlivněno indickou a kreolskou kuchyní ale i evropské jídlo bylo k dispozici.

Služby hotelu
Bez námitek. Hotel nabízel řadu služeb zdarma jako například výlet loďkou se skleněným dnem a pujčení kajaků. Pokoj byl pěkný, dostali jsme s evropskými zásuvkami a velkou terasou. Koktejly jsme si mohly odnášet na pokoj. Každý náš požadavek byl splněn bez problému.

Pláž
Písečná pláž s kamenitým vstupem do vody. Pozor - občas silnější proud, který může vtahovat dál do moře, ale dobré potápění. Určitě si vemte boty do vody. Voda čistá. Lehátka zdarma a je jich dost.

Miroslava D., 09.07.2019, Datum pobytu: 28.6. - 6.7.2019
Oblast: Mauricius Mauricius, Trou aux Biches, Hotel: Récif Attitude

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Velmi pěkný hotel se profi službami a skvělým jídlem, doporučuji.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Velmi pěkný hotel se profi službami a skvělým jídlem, doporučuji. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel překvapil krásnými interiéry, pokoj byl čistý, měl vanu i sprchu, velmi pohodlnou postel, velká spokojenost!

Strava
Strava na velmi dobré úrovni. Hotel má michelinskou restauraci, určitě doporučujeme navštívit. Jídlo je jak na snídaních, bufetu, na pláži i v restauracích opravdu skvělé, nemám absolutně co vytknout.

Služby hotelu
Celkový dojem je skvělý. Personál je evidentně velmi pečlivě školen, působí přirozeně, profesionálně, všichni se usmívají, zdraví, umí poměrně dobře AJ.

Pláž
Měli jsme možná trochu smůlu na větrné počasí, byli jsme na dovolené na konci června. Pláž byla pravidelně uklízena, hotel nebyl na konci června plný, takže bylo všude dostatek místa. S přelomem měsíce se na hotelu ubytovalo výrazně více lidí, tak to bylo s místy složitější, ale stále nesrovnatelné s klasickým hotelem, kde se perete o místa na ležení. V hotelu můžete využít mnoho služeb - krásné wellness, půjčení vybavení do moře - paddleboard, šlapadla, apod.

Tomáš N., 03.07.2019, Datum pobytu: 21.6. - 30.6.2019
Oblast: Mauricius Mauricius, Belle Mare, Hotel: LUX Belle Mare

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Dovolená sestavená termínově na míru v době místní "zimy" s ubytováním v severozápadní části ostrova - rozhodně méně srážek,...

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená sestavená termínově na míru v době místní "zimy" s ubytováním v severozápadní části ostrova - rozhodně méně srážek, než na jihu ostrova. Letecká doprava s Emirates s přestupem v Dubaji (6+6h letu). Rozhodně jde o pohodlnější variantu, než 12h let z Evropy. Na každém letu byla nějaká česky hovořící letuška.

Po celou dobu počasí v noci 22, přes den 26 - příjemně.

Skvělý odpočinek, služby opravdu příjemné - komunikační dovednost v cizím jazyce je velmi důležitá (A, Fr, N). Skvělý zážitek a odpočinková dovolená. 14 dní je málo. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel Maritim je v obrovské vlastní ohrazené zahradě s vlastní bezpečnostní službou. Součástí je mj. 9 jamkové golfové hřiště a obrovská pestrost květin, keřů a stromů s péčí mnoha zahradníků. Hotelové budovy jsou jednopatrové, pokoje mají výhled na moře a pláž. Přízemí má verandu přímo do zahrady k moři. Velikost pokoje Privileged - pro dva více než dostatečná. Samostatně vana a vedle samostatný oddělený sprchový kout. Evropské zásuvky v dostatečném množství (místní jsou britského standardu). Pokojový servis automaticky několikrát denně.

Strava
Hotel v hlavní restauraci vaří škálu jídel včetně vegetariánských.Mezinárodní i místní kuchyni. Vybere si snad každý. Nelze nic vytknout.

K večeři se vyžaduje smart casual. Pro pány košile s límečkem, společenské dlouhé kalhoty, pro další restaurace v areálu se vyžaduje večerní standard včetně společenské obuvi.

Služby hotelu
Hotel je cash less. Služby recepce jsou v angličtině, francouzštině, němčině. Hotel sice nabízí směnárenské služby, ale strhává si přes10% ve srovnání se směnárnou na letišti. Hotel má nabídku "taxi" s výkladem od řidiče, typovými výlety za pevné ceny - rozhodně pohodlnější, než řízení vypůjčeného vozu vlevo po místních silnicích. Shuttle na botanickou zahradu, Port Louis, Grand Baie. Hotel provozuje Boat house s velmi solidní nabídkou vodních hrátek + diving center. Kromě toho Spa s masážemi a další služby.

Hotel má vlastní stáje a koně k vyjíždce a plavání v moři. Mikro zoo má sbírku želv obrovských.

Pláž
Pláž je v podstatě privátní, písečná + další prostor s lehátky je kolem vlastního hotelového bazénu. Celý ostrov je od Indického oceánu schovaný za korálovou bariérou. Tomu odpovídá příjemný vstup do moře a teplá voda i v zimním období.

Radim R., 02.07.2019, Datum pobytu: 15.6. - 26.6.2019
Oblast: Mauricius Mauricius, Balaclava, Hotel: Maritim Resort & Spa Mauritius

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Z barového křesílka u daiquiri 3 fotografie

Celkem: 9,8 Nejkrásnější dovolená a rádi se tam zase vrátíme.

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Nejkrásnější dovolená a rádi se tam zase vrátíme. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vcelku dokonalé. Jen denně nevyměňují ručníky, ale to byla malickost :).

Strava
Rozmarná strava, pití taktéž. Piňa Colada..nejlepší!

Služby hotelu
Personál příjemný. Od začátku do konce se o nás hezky starali.

Pláž
Krásná pláž, občas obsadili všechna lehátka. Nám to ale nevadilo, leželi jsme na trávě a pohoda :)

Regina Černá, 21.06.2019, Datum pobytu: 10.6. - 18.6.2019
Oblast: Mauricius Mauricius, Belle Mare, Hotel: Emeraude Beach Attitude

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 10 Perfektná dovolenka, rozhodli sme sa po dlhom čase pre exotickú dovolenku a môžem povedať, že toto bolo naozaj splnené. Aj napriek tomu,...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Perfektná dovolenka, rozhodli sme sa po dlhom čase pre exotickú dovolenku a môžem povedať, že toto bolo naozaj splnené. Aj napriek tomu, že sme boli na ostrove v zimnom období, počasie bolo veľmi príjemné, ako vonkajšia teplota, tak aj teplota vody. Oproti letnému obdobiu na ostrove bolo menej zrážok, ale o niečo veternejšie. Bolo to super, pretože na slnku nebol taký úpek. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel je rozdelený do množstva menších budov, niečo ako radová zástavba cca 50 m od pláže. Od samotnej pláže ho oddeľuje malý park s kokosovými a ďatlovými palmami. Kvalita ubytovania je na veľmi dobrej úrovni, izba naozaj priestranná a tak isto aj kúpeľňa. WC je v osobitnej miestnosti, nie je spojené s kúpeľňou, čo je naozaj v rámci mnohých hotelov rarita.

Strava
Výber stravy bol veľmi dobrý, vždy sa dalo vybrať nie len z "klasickej" kuchyne, ale aj s domácej, teda rôzne ryby a iné morské plody. Večere boli vždy tématické - čínska kuchyňa, americká kuchyňa a pod. Nápoje boli neobmedzené počas celého dňa. Jediné na čo si treba dať pozor, že nie všetky nápoje sú zahrnuté v All Inclusive, ale na toto sme boli aj upozornení obsluhou hneď na začiatku. Napriek tomu je výber nápojov v rámci All Inclusive veľmi široký, aj nápoje typu Cola, Fanta.. V rámci All Inclusive je zahrnutý aj minibar, ktorý sa nachádza na izbe.

Služby hotelu
Personál hotela je na vysokej úrovni, aj pri obyčajnom stretnutí len počas chôdze sa automaticky pozdravia. Nie je problém sa na čokoľvek opýtať v rámci recepcie. Po celom areáli hotela sa maximálne snažia udržovať čistotu.

Pláž
Pláž je piesočná, očakávali sme, že fotky, ktoré sú uverejnené na webe budú viac-menej retušované, ale nebolo tak, prakticky fotky zodpovedajú realite. Počas veternejšieho obdobia každý deň more naplaví na pláž nejaké riasy, ktoré pravidelne každý deň odstraňujú. Vstup do mora pri hoteli je veľmi pohodlný, sú miesta kde sa dá vojsť do mora aj 100-200 m bez plávania, ale aj miesta, kde je možné pohodlne si zaplávať. Vzhľadom na neďalekú koralovú bariéru sa vlny nedostávajú až na pobrežie a rozbijú sa o bariéru a medzi bariérou a plážou more prakticky nie je nijak zvlnené. Na pláži sa nachádza aj veľké množstvo drobných úlomkov koralov, ktoré more prinesie od bariéry.

Anonym, 15.06.2019, Datum pobytu: 3.6. - 12.6.2019
Oblast: Mauricius Mauricius, Belle Mare, Hotel: Ambre, A Sun Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Pohľad od pláže smerom na recepciu 2 fotografie

Celkem: 10 naprostá spokojenost

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
naprostá spokojenost Zobrazit celou recenzi

Ubytování
skromné a čisté ubytování. Vše dle kategorie.

Strava
Strava velmi rozmanitá a chutná

Služby hotelu
Personál vstřícný

Pláž
Pláž čistá, přístupnost bez problému

Jaroslava K., 25.05.2019, Datum pobytu: 9.5. - 20.5.2019
Oblast: Mauricius Mauricius, Grand Baie, Hotel: Coin de Mire Attitude

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)