Recenze hotelů
Marrákeš - Maroko

Napište svou recenzi

Celkem: 8,8 Velmi příjemné ubytování, přátelský přistup.

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 5 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Velmi příjemné ubytování, přátelský přistup. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl útulný, ale trochu dost malý.

Strava
Měli jsme objednané jen snídaně, byly v marockém stylu. OK. Jen jsme postrádali ovoce.

Služby hotelu
Hotel byl příjemný, čistý.

Zuzana Jonova, 05.03.2019, Datum pobytu: 25.2. - 2.3.2019
Oblast: Maroko Maroko, Marrákeš, Hotel: Riad Les Hibiscus

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,2 Sám pobyt v Maroku OK, problém byl organizace cesty tam a zpět. Počátek ve Vídni s přestupem v Mnichově spolu s nutnou vlastní dopravou z...

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Sám pobyt v Maroku OK, problém byl organizace cesty tam a zpět. Počátek ve Vídni s přestupem v Mnichově spolu s nutnou vlastní dopravou z Prahy do Vídně a potom zpět znamená velmi nepříjemné prodloužení celé cesty o řadu hodin. Logičtější by pro nás z Čech byl odlet a přílet z/do Mnichova, tak jako to dělá spousta jiných cestovních kanceláří. Jinak zájezd doporučujeme i rodinám s malými dětmi, je tam pro ně zajištěný program od animátorů. Hygienické zázemí, ubytování i stravování byly velmi dobré. Mimo jiné jeden velký bazén s vyhříváním. Celý areál je v podstatě velká udržovaná zahrada. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování je v několika objektech organizovaných do uzavřených dvorců, uprostřed vždy stinná zahrada, v jednom případě i velký bazén. Pokoje dobře vybavené, klasická WC a sprchové kouty, chladnička, TV. Služby pokojských velmi dobré, čisto. V každém pokoji je trezor na cennosti, vstupy do pokojů umožňuje magn.karta s el. zámky.

Strava
Strava (all inclusiv) je organizována výhradně formou švédských stolů v objektu s výdejními stoly pro teplu i studenou kuchyni, dvěma vnitřními a venkovní jídelnou. Dostatek personálu průběžně zajišťuje doplňování čerstvého jídla i čistotu. Výběr jídel velmi pestrý. Mimo výdejní dobu hlavní jídelny jsou otevřeny bary v jiných částech komplexu s možností dalšího jídla. Nápoje bez omezení, míchané drinky na náš vkus hodně sladké, víno velmi dobré, balená voda podle potřeby.

Služby hotelu
CK zajistila transfer z a na letiště, hotel má svůj autobus na dopravu do centra Marrákeše, převozní elektrokáry na dopravu zavazadel po areálu. Je zde tenisový kurt, cvičné golfové odpaliště, několik bazénů, tobogán, lázně, ošetřovna. Průběžně je organizována zábava partou animátorů přes den i večer, možnost tanců i cvičení. K dispozici jsou zástupci cest. agentur pro nákup zájezdů na další turistická místa v blízkém i vzdáleném okolí.

Vchod do areálu je nepřetržitě hlídán ostrahou.

Pláž
U bazénů je dostatek plochy pro stolky a lehátka, místa ke slunění vybavená lehátky jsou i po celém areálu. Všude čisto, čistá voda bez chemie.

Vladimír Vodička, 01.03.2019, Datum pobytu: 17.2. - 24.2.2019
Oblast: Maroko Maroko, Marrákeš, Hotel: Kenzi Club Agdal

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

2 fotografie

Celkem: 10 Přes den jsme se opalovali, což je o Vánocích prima a co druhý den jsme odpoledne jezdili (hotelovým spojem zdarma) do mediny na trhy,...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Přes den jsme se opalovali, což je o Vánocích prima a co druhý den jsme odpoledne jezdili (hotelovým spojem zdarma) do mediny na trhy, ochutnat místní jídlo a tak. Prima. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
rozhodně stojí zato připlatit nějakou tu hvězdičku navíc, je to rozdíl

Pláž
jeden bazén byl vyhřívaný, jupí

Iveta Rehušová, 31.12.2018, Datum pobytu: 21.12. - 28.12.2018
Oblast: Maroko Maroko, Marrákeš, Hotel: Kenzi Club Agdal

Byla tato recenze užitečná? Ano (4) Ne (0)

Celkem: 10 Dovolena se moc povedla. Byli jsme spokojeni, urcite se radi vratime. Vytkla bych akorat to, ze nas cestovni kancelar neinformovala, kdy...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolena se moc povedla. Byli jsme spokojeni, urcite se radi vratime. Vytkla bych akorat to, ze nas cestovni kancelar neinformovala, kdy nas vyzvedne transfer na letiste na ceste domu. Resila jsme to pres Invii. Pani mi to zjistila a zavolala zpatky. Akorat to byl zbytecny stres. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje jsou velke a hezky zarizene. Z balkonu jsme meli vyhled na cely areal.

Strava
Strava se da rozdelit do 3 skupin - asijska, francouzska a marocka. Vzdy bylo z ceho vybirat. Je tam dost moznosti i pro vegetariany. K obedu a veceri se vzdy grilovalo i maso (vetsinou 2 druhy). K piti se krome nealka dalo vybrat vzdy ze 3 druhu vina a nekolika druhu koktejlu. V kavarne podavali behem dne krome kavy i marocky matovy caj.

Služby hotelu
Personal byl moc prijemny a vstricny. Pokoje se uklizely denne, venkovni areal dokonce nekolikrat za den. Animacni program probiha cely den, krome toho je moznost zapujcit si rakety na ping pong, hole na minigolf,... Hotel nabizi dvakrat za den i transfer autobusem do Marrakese a pak zpet do hotelu.V nabidce jsou i ruzne vylety (v anglictine, nemcine a francouzstine).

Pláž
V arealu je hodne bazenu, dva vyhrivane jsou v prizemi jedne z budov. Krome toho spousta toboganu, minigolf, ping pong, billiard, fotbalek a ruzna hriste (fotbal, basketbal,..)

Anonym, 03.12.2018, Datum pobytu: 18.11. - 28.11.2018
Oblast: Maroko Maroko, Marrákeš, Hotel: Aqua Fun Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (4) Ne (0)

Celkem: 8 Hezké prostředí s milým a pozorným personálem.

  • 7,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Hezké prostředí s milým a pozorným personálem. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Až na pár prvotních problémů s čistotou a funkčností koupelny a zimou v pokoji, pěkné útulné prostředí, krásná zeleň v okolí.

Strava
prvotřídní

Služby hotelu
Výborné. Recepce vyřešila veškeré problémy a obsluha byla velmi milá a nápomocná.

Pláž
V Marakéši pláž nenajdete :-)

Kateřina L., 13.03.2018, Datum pobytu: 4.2. - 11.2.2018
Oblast: Maroko Maroko, Marrákeš, Hotel: Farah Marrakech

Byla tato recenze užitečná? Ano (5) Ne (0)

Celkem: 4,6 V zájezdu měl být transfer z letiště, ale nikdo nepřijel. Musela jsem tedy řešit přes SOS linku.

  • 3 Ubytování
  • 5 Strava
  • 7 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
V zájezdu měl být transfer z letiště, ale nikdo nepřijel. Musela jsem tedy řešit přes SOS linku. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Na pokoji nefungovala klimatizace resp. nefungovalo topení klimatizací. Byli jsme tam na konci prosince. V noci teplota venku kolem 10 stupnu. Ústřední topení na pokoji nebylo, ačkoliv bylo uvedeno v popisu vybavení hotelu.

Klimatizaci, aby topila nakonec v hotelu opravili, ale za 3 dny opět nefungovala.

Wifi na pokoji šla občas.

Trezor na pokoji je jen za poplatek.

Strava
Snídaně průměrná.

Jídlo mimo hotel bylo výborné.

Blanka, 03.01.2018, Datum pobytu: 24.12. - 31.12.2017
Oblast: Maroko Maroko, Marrákeš, Hotel: Oudaya

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (3)

Celkem: 10 Nejlepši dovolena

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Nejlepši dovolena Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Užasny

Strava
Marocka kuchyne

Služby hotelu
Nic nebyl problem

Pláž
Bez plaže

Jan Uher, 26.09.2017, Datum pobytu: 16.9. - 23.9.2017
Oblast: Maroko Maroko, Marrákeš, Hotel: Le Caspien

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Celkově nejlepší servis s služby. Sám hotel si zakládá na kvalitě a dává klientům dotazníky, aby mohli vylepšovat.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Celkově nejlepší servis s služby. Sám hotel si zakládá na kvalitě a dává klientům dotazníky, aby mohli vylepšovat. Zobrazit celou recenzi

Strava
Tady se tomu nedá co vytknout. Jak v sedmém nebi.

Pláž
Hotel má pouze dva bazény, protože je ve vnitrozemí, ale bomba. :)

Anonym, 15.06.2017, Datum pobytu: 13.5. - 20.6.2017
Oblast: Maroko Maroko, Marrákeš, Hotel: Iberostar Club Palmeraie Marrakech

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 5,6 Celkově smíšené pocity a čekali jsme víc... Příjezdová cesta k hotelu připomínala tankodrom. Okolí hotelu špína a odpadky - osobně jsem...

  • 6,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 3 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Celkově smíšené pocity a čekali jsme víc... Příjezdová cesta k hotelu připomínala tankodrom. Okolí hotelu špína a odpadky - osobně jsem zvyklý, ale pro přítelkyni to byl šok. Další problém byl s vytápěním - klimatizace nevytopila pokoj a na pokoji bylo 17-18 stupňů. Občas tekla pouze vlažná voda. Wifi fungovala jen občas a to hodně pomalu. Jinak služby a stravování na hotelu bez problémů. Zobrazit celou recenzi

Václav Štětina, 04.01.2017, Datum pobytu: 25.12.2016 - 1.1.2017
Oblast: Maroko Maroko, Marrákeš, Hotel: Kasbah Le Mirage

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)