Recenze hotelů
Marrákeš - Maroko

Napište svou recenzi

Celkem: 10 Dovolena se moc povedla. Byli jsme spokojeni, urcite se radi vratime. Vytkla bych akorat to, ze nas cestovni kancelar neinformovala, kdy...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolena se moc povedla. Byli jsme spokojeni, urcite se radi vratime. Vytkla bych akorat to, ze nas cestovni kancelar neinformovala, kdy nas vyzvedne transfer na letiste na ceste domu. Resila jsme to pres Invii. Pani mi to zjistila a zavolala zpatky. Akorat to byl zbytecny stres. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje jsou velke a hezky zarizene. Z balkonu jsme meli vyhled na cely areal.

Strava
Strava se da rozdelit do 3 skupin - asijska, francouzska a marocka. Vzdy bylo z ceho vybirat. Je tam dost moznosti i pro vegetariany. K obedu a veceri se vzdy grilovalo i maso (vetsinou 2 druhy). K piti se krome nealka dalo vybrat vzdy ze 3 druhu vina a nekolika druhu koktejlu. V kavarne podavali behem dne krome kavy i marocky matovy caj.

Služby hotelu
Personal byl moc prijemny a vstricny. Pokoje se uklizely denne, venkovni areal dokonce nekolikrat za den. Animacni program probiha cely den, krome toho je moznost zapujcit si rakety na ping pong, hole na minigolf,... Hotel nabizi dvakrat za den i transfer autobusem do Marrakese a pak zpet do hotelu.V nabidce jsou i ruzne vylety (v anglictine, nemcine a francouzstine).

Pláž
V arealu je hodne bazenu, dva vyhrivane jsou v prizemi jedne z budov. Krome toho spousta toboganu, minigolf, ping pong, billiard, fotbalek a ruzna hriste (fotbal, basketbal,..)

Anonym, 03.12.2018, Datum pobytu: 18.11. - 28.11.2018
Oblast: Maroko Maroko, Marrákeš, Hotel: Aqua Fun Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8 Hezké prostředí s milým a pozorným personálem.

  • 7,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Hezké prostředí s milým a pozorným personálem. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Až na pár prvotních problémů s čistotou a funkčností koupelny a zimou v pokoji, pěkné útulné prostředí, krásná zeleň v okolí.

Strava
prvotřídní

Služby hotelu
Výborné. Recepce vyřešila veškeré problémy a obsluha byla velmi milá a nápomocná.

Pláž
V Marakéši pláž nenajdete :-)

Kateřina L., 13.03.2018, Datum pobytu: 4.2. - 11.2.2018
Oblast: Maroko Maroko, Marrákeš, Hotel: Farah Marrakech

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

Celkem: 4,6 V zájezdu měl být transfer z letiště, ale nikdo nepřijel. Musela jsem tedy řešit přes SOS linku.

  • 3 Ubytování
  • 5 Strava
  • 7 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
V zájezdu měl být transfer z letiště, ale nikdo nepřijel. Musela jsem tedy řešit přes SOS linku. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Na pokoji nefungovala klimatizace resp. nefungovalo topení klimatizací. Byli jsme tam na konci prosince. V noci teplota venku kolem 10 stupnu. Ústřední topení na pokoji nebylo, ačkoliv bylo uvedeno v popisu vybavení hotelu.

Klimatizaci, aby topila nakonec v hotelu opravili, ale za 3 dny opět nefungovala.

Wifi na pokoji šla občas.

Trezor na pokoji je jen za poplatek.

Strava
Snídaně průměrná.

Jídlo mimo hotel bylo výborné.

Blanka, 03.01.2018, Datum pobytu: 24.12. - 31.12.2017
Oblast: Maroko Maroko, Marrákeš, Hotel: Oudaya

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (1)

Celkem: 10 Nejlepši dovolena

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Nejlepši dovolena Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Užasny

Strava
Marocka kuchyne

Služby hotelu
Nic nebyl problem

Pláž
Bez plaže

Jan Uher, 26.09.2017, Datum pobytu: 16.9. - 23.9.2017
Oblast: Maroko Maroko, Marrákeš, Hotel: Le Caspien

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Celkově nejlepší servis s služby. Sám hotel si zakládá na kvalitě a dává klientům dotazníky, aby mohli vylepšovat.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Celkově nejlepší servis s služby. Sám hotel si zakládá na kvalitě a dává klientům dotazníky, aby mohli vylepšovat. Zobrazit celou recenzi

Strava
Tady se tomu nedá co vytknout. Jak v sedmém nebi.

Pláž
Hotel má pouze dva bazény, protože je ve vnitrozemí, ale bomba. :)

Anonym, 15.06.2017, Datum pobytu: 13.5. - 20.6.2017
Oblast: Maroko Maroko, Marrákeš, Hotel: Iberostar Club Palmeraie Marrakech

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,6 Celkově smíšené pocity a čekali jsme víc... Příjezdová cesta k hotelu připomínala tankodrom. Okolí hotelu špína a odpadky - osobně jsem...

  • 6,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 3 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Celkově smíšené pocity a čekali jsme víc... Příjezdová cesta k hotelu připomínala tankodrom. Okolí hotelu špína a odpadky - osobně jsem zvyklý, ale pro přítelkyni to byl šok. Další problém byl s vytápěním - klimatizace nevytopila pokoj a na pokoji bylo 17-18 stupňů. Občas tekla pouze vlažná voda. Wifi fungovala jen občas a to hodně pomalu. Jinak služby a stravování na hotelu bez problémů. Zobrazit celou recenzi

Václav Štětina, 04.01.2017, Datum pobytu: 25.12.2016 - 1.1.2017
Oblast: Maroko Maroko, Marrákeš, Hotel: Kasbah Le Mirage

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 OK

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
OK Zobrazit celou recenzi

Ubytování
koupelna poněkud omšelá, dlaždičky ochozené, je vidět, že to něco pamatuje, ale jinak čisto.

Strava
I na výletě byl oběd dobrý.

Služby hotelu
Moc jsem je nevyužíval, byli tam velmi ochotní

Pláž
nebyla

Miloš Netopilík, 12.12.2016, Datum pobytu: 30.11. - 7.12.2016
Oblast: Maroko Maroko, Marrákeš, Hotel: Le Caspien

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (2)

Celkem: 7,2 Až na popsané drobnosti výtečná dovolená

  • 5,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Až na popsané drobnosti výtečná dovolená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj poněkud ušmudlaný

Strava
Výtečná

Služby hotelu
Slabá organizace práce obsluhy

Pláž
Hotel je situován ve středu města

Andrej H., 09.06.2016, Datum pobytu: 28.5. - 4.6.2016
Oblast: Maroko Maroko, Marrákeš, Hotel: Medina Gardens

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)