Recenze hotelů
Agadir - Maroko

Napište svou recenzi

Celkem: 8,6 Dovolená pěkná, jen je potřeba počítat s ne úplně slunečným počasím. Nad Agadirem se sráží vlhkost od oceánu a teplo od pouště a vzniká...

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená pěkná, jen je potřeba počítat s ne úplně slunečným počasím. Nad Agadirem se sráží vlhkost od oceánu a teplo od pouště a vzniká opar. Město velké, vhodné na výlety. Doporučuji výlet od Marrakéše. Byly jsme od CK a některé nabízené výlety jsou jen v angličtině nebo ve francouštině. V Maroku lze platit eurama, s dolarami je problém. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování pěkné, čisté. Kávový set na pokoji, vždy doplňován Možnost všude zdarma velké lahve vody. Přímo v hotelu bankomat, obchůdek i možnost výměny peněz.

Strava
Služby all inclusive velké, dostatek barů. Dostatek místního jídla, ale i klasiky. Možnost jednou za pobyt možnost ala carte restaurace, možnost italské, marocké a asijské. V těchto restauracích vždy ráno výběr jednoho z chodu z menu. V rámci programu zdarma míchané nápoje, doporučuji mojito.

Služby hotelu
Personál milý, vše bez problémů. Maroko je v hodně ohledech podobné Evropě.

Pláž
Na pláži zdarma plážové osušky, lehátka. Sice je ohraničený prostor, kam nesmí prodejci, ale jinak je pláž veřejná. Někteří prodejci a mladý kluci jsou otravný, ale paří to j africké kultuře.

Kamila T., 19.11.2019, Datum pobytu: 5.10. - 12.10.2019
Oblast: Maroko Maroko, Agadir, Hotel: Amadil Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 6,4 Zájez jako takový byl hezký ale okolí hotelu opravdu hrůza.

  • 8,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 3 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Zájez jako takový byl hezký ale okolí hotelu opravdu hrůza. Zobrazit celou recenzi

Lucie G., 18.11.2019, Datum pobytu: 17.8. - 24.8.2019
Oblast: Maroko Maroko, Agadir, Hotel: Omega

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,4 poměr kvalita cena super

  • 6,5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 5 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
poměr kvalita cena super Zobrazit celou recenzi

Ubytování
čisté prostorné

Strava
jednotvárná ale dobrá

Služby hotelu
dostačující

Pláž
vzdálená ale vše ok...čisto

Zdeněk P., 15.11.2019, Datum pobytu: 17.8. - 24.8.2019
Oblast: Maroko Maroko, Agadir, Hotel: Omega

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Dobrý

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dobrý Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velmi dobré

Strava
Výborná

Služby hotelu
Ochotní. Mají nedostatek skla v barech. Na baru poslední den mi pravděpodobně zředili džus, nebo led vyrobili z kohoutková vody a už jsem měla týdenní problémy. Je to afrika, slabší jedinci ať nepijí koktejly.

Pláž
Vše čisté, obsluha příjemná. Šnorchlování nelze...

Sylva Navrátilová, 17.10.2019, Datum pobytu: 28.9. - 5.10.2019
Oblast: Maroko Maroko, Agadir, Hotel: Amadil Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

1 fotografie

Celkem: 8 Celkově lze hodnotit

  • 9 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Celkově lze hodnotit Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování na skvělé úrovni, pokoje prostorné, čisté, dobře vybavené. Každý den výměna ručníků a osušek, denně úklid.

Strava
Rozmanitá, všeho dostatek, každý si mohl vybrat dle své chuti.

Služby hotelu
Služby v hotelu na vysoké úrovni.

Pláž
Pláž je poměrně malá, ale vzhledem k tomu, že u bazénů byl dostatek lehátek a pláž prakticky v dosahu, nebyl to žádný velký problém.

Dagmar Dušánková, 16.10.2019, Datum pobytu: 5.10. - 13.10.2019
Oblast: Maroko Maroko, Agadir, Hotel: Amadil Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,8 Celkově jsme byli spokojeni. Co nám vadilo především chybějící voda u večeře a málo ovoce . Jídlo se stále opakovalo dokola. Na pokoji...

  • 7 Ubytování
  • 5 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Celkově jsme byli spokojeni. Co nám vadilo především chybějící voda u večeře a málo ovoce . Jídlo se stále opakovalo dokola. Na pokoji nám chyběla lednice. Jinak ok. Zobrazit celou recenzi

Michal Pecha, 16.10.2019, Datum pobytu: 28.9. - 13.10.2019
Oblast: Maroko Maroko, Agadir, Hotel: Omega

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9,4 Naprostá spokojenost s pobytem v Maroku v hotelu LTI AGADIR BEACH CLUB od 5. 10. - 12. 10. 2019, velmi pěkné prostředí spousta zeleně,...

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Naprostá spokojenost s pobytem v Maroku v hotelu LTI AGADIR BEACH CLUB od 5. 10. - 12. 10. 2019, velmi pěkné prostředí spousta zeleně, květiny, bazén naprosto čistý, lehátka vše tak jak má být Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Bylo naprosto v pořádku každý den úklid + výměna ručníků a osušek což si myslím, že je zbytečné

Strava
Strava vynikajíci hodně zeleniny, ovoce, ryb a ty zákusky radost pohledět

Služby hotelu
Hotelové služby opět naprosto v pořádku

Pláž
Pláž na dosah ruky dlouhá a široká přístup do moře pozvolný, ale vlny a stále vanoucí vítr někdy silný a studený, ale byli jsme v říjnu

Zdeňka F., 15.10.2019, Datum pobytu: 5.10. - 12.10.2019
Oblast: Maroko Maroko, Agadir, Hotel: lti Agadir Beach Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 5,2 Celkový dojem dobrý.

  • 5 Ubytování
  • 4 Strava
  • 3 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem dobrý. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Na 50.let starý hotel ubytování dobré. Dne 11.10.2019 nešel proud a tak ani netekla voda, ale to bylo dopředu hlášeno.

Strava
Strava byla stereotypní, málo pestrá, proti Evropě podprůměrná, ale asi na Afriku dobrá.

Služby hotelu
Úklid dobrý, Ochotný personál, WIFI všude po hotelu.

Pláž
Pláž byla super, Atlantik rozbouřený po celou dobu pobytu, dalo se koupat jen na začátku pláže u kola, asi 4 km dál, než jsme chodili na pláž, ale to jsme se dozvěděli nebo spíš našli až den před odjezdem v pátek.

Zdeněk Pavlíček, 15.10.2019, Datum pobytu: 5.10. - 12.10.2019
Oblast: Maroko Maroko, Agadir, Hotel: Omega

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Hotel Omega-příchod od pláže. 4 fotografie

Celkem: 6,6 Celkově spokojenost.

  • 7 Ubytování
  • 8 Strava
  • 5 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Celkově spokojenost. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování dobré, pokoj byl čistý, jen by to chtělo nějakou šňůru na prádlo.

Strava
Strava pořád stejná, málo ryb. Všechny restaurace a la card měly stejnou nabídku. My jsme byli v rybí: polévka výborná, předkrm normální, hlavní chod ryba s rýží (opravdu zvláštní kombinace, většina hostů vrátila) a jako zákusek spálené zapečené jablko. Do další už jsme nešli.

Služby hotelu
Službám se nedalo nic vytknout.

Pláž
Pláž byla čistá, ale v poledne už byly všechny lehátka obsazené.

Jitka S., 13.10.2019, Datum pobytu: 28.9. - 6.10.2019
Oblast: Maroko Maroko, Agadir, Hotel: El Pueblo Tamlelt

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,6 Celkový dojem z dovolené je velmi pozitivní. Zejména cena/výkon splnili naše očekávání. Pro hosty s menšími nároky na ubytování je tento...

  • 7,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem z dovolené je velmi pozitivní. Zejména cena/výkon splnili naše očekávání. Pro hosty s menšími nároky na ubytování je tento hotel ideální. Zázemí hotelu je velmi pěkné. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Na zařízení hotelu se již podepsal zub času, ale s tím jsme počítali. Pokoje byly starší, ale velké pozitivum pro nás byly bazény, čistota v celém hotelu, péče o celkový vzhled hotelu - zeleň. Celkový dojem velmi příjemný. Upozorňuji na kočky, které se nacházejí v hotelových zahradách.

Strava
Dostatečný výběr zeleniny, ať už syrové nebo tepelně upravené.salátů, příloh. V určité časy se tvořily fronty na maso - toto dávám za vinu "netoleratním" hostům, kteří si nakládali plné talíře jídla (toto se děje prakticky všude). K obědu a večeři byly v nabídce cca 3 druhy dezertů a ovoce. Snídaně byly skromnější, ale výborné pečivo - bagety, housky. Nápoje by mohly být podávány pouze ve sklenicích a ne v jednorázových kelímcích.

Služby hotelu
Hotel nabízí pestrou škálu služeb, ze kterých si vybere každá věková kategorie. Co se týče personálu - zaměstnanci byli velice milí a ochotní.

Pláž
Na pláži se nachází bar pouze s nealko nápoji. Pláž je oddělena lany, což zabraňuje prodejcům, aby hosty rušili při relaxaci. Na pláž se dostanete přes silnici a promenádu. Na pláži je poměrně velké množství psů, kteří jsou ale moc hodní a neotravují hosty.

Eva K., 09.10.2019, Datum pobytu: 13.9. - 20.9.2019
Oblast: Maroko Maroko, Agadir, Hotel: Carribean Village Agador

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)