Recenze hotelů
Agadir - Maroko

Napište svou recenzi

Celkem: 6 Celkový dojem z dovolené pozitivní.Trochu nám vadilo že vždy ráno až do oběda byla mlha.

  • 6 Ubytování
  • 6 Strava
  • 6 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem z dovolené pozitivní.Trochu nám vadilo že vždy ráno až do oběda byla mlha. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování dobré,denně uklizeno.

Strava
Strava dostačující,jen by mohli přidat více ovoce.

Služby hotelu
Hotel i služby v pořádku.

Pláž
Pláž byla čistá,jen trošku dál od hotelu po dlouhých schodech.Vstup do oceánu pozvolný.

Marcela, 16.08.2019, Datum pobytu: 3.8. - 10.8.2019
Oblast: Maroko Maroko, Agadir, Hotel: Anezi Tower

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,6 Zájezd se nám velice líbil, až na počasí. Slunce je dopoledne ve velkém oparu a svítí až odpoledne. Nám nesvítilo ani odpoledne????

  • 7,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Zájezd se nám velice líbil, až na počasí. Slunce je dopoledne ve velkém oparu a svítí až odpoledne. Nám nesvítilo ani odpoledne???? Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl uklizený a čistý. Problém byl akorát v tom, že ve večerních hodinách netekla voda. Výhled do zahrady byl na hlavní rušnou třídu.

Strava
Výběr jídla slušný.

Služby hotelu
Bez problémů. Milý, ochotný, usměvavý.

Pláž
Uklizená.

Lenka, 14.08.2019, Datum pobytu: 3.8. - 10.8.2019
Oblast: Maroko Maroko, Agadir, Hotel: Labranda Les Dunes

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 Dovolená skvělá, je třeba počítat s podnebím v Agadiru, kdykoliv může přijít opar, přestane svítit slunce. Ideální pro ty, co nesnáší...

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 6 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená skvělá, je třeba počítat s podnebím v Agadiru, kdykoliv může přijít opar, přestane svítit slunce. Ideální pro ty, co nesnáší velká vedra. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytováni jsme byli všichni v neuklizených pokojích, nebylo čisté povlečení, ručníky, všude odpadky, v jednom pokoji nešla světla, po chodbách tma, byla to zřejmě starší část hotelu. Okamžitě jsme šli žádat na recepci výměnu pokoje, bylo nám u dvou pokojů okamžitě vyhověno, jeden vyměnili druhý den. Pokoje o dvě třídy lepší, sice bez balkonu, ale nové, čisté, uklizené.

Služby hotelu
Personál milý, ochotný. Bazén pěkný, k dispozici posilovna, fotbálek, stolní tenis.

Pláž
K pláži se píše 500m, ale samozřejmě myšleno vzdušnou čarou. Je to tak 1000m. Počítat s tím, že jdete tam z kopce, zpět do kopce, přecházíte dvě rušné silnice. pláž pěkná, jemný písek, k dispozici lehátka, slunečník, ale není zaručeno, i když píšou, že je ke každému pokoji. Tolik jich tam není. Na pláži není sprcha, WC. Sprcha nám tak nevadila, na WC jsme chodili do MC Donalds, které je poblíž.

Renata V., 13.08.2019, Datum pobytu: 3.8. - 10.8.2019
Oblast: Maroko Maroko, Agadir, Hotel: Argana

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,2 Dovolená příjemná, hotel už má něco za sebou, ale velmi příjemný a milý personál, číšníci se snaží učit česky a rádi komunikují. Úklid...

  • 7 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená příjemná, hotel už má něco za sebou, ale velmi příjemný a milý personál, číšníci se snaží učit česky a rádi

komunikují. Úklid vpořádku, každý den čisté ručníky. Jídlo dobré a výběr dostačující, hodně zeleniny a různého pečiva.

Pláž čistá, moře také, na pláži hodně domorodců a velbloudů, ale pro hotel je vymezený prostor se slunečníky a lehátky zdarma, osušky také. Celkový dojem z dovolené pěkný. Zobrazit celou recenzi

Naděžda P., 07.08.2019, Datum pobytu: 27.7. - 3.8.2019
Oblast: Maroko Maroko, Agadir, Hotel: Amadil Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Čekala jsem víc.

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Čekala jsem víc. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Perfektní, všichni byli vstřícní a milí. Bezpečnost ubytovaných na prvním místě!!!!

Strava
Za mě velká spokojenost.

Služby hotelu
Není co vytknout.

Pláž
V pohodě.

Silvie Bařinková, 06.08.2019, Datum pobytu: 27.7. - 3.8.2019
Oblast: Maroko Maroko, Agadir, Hotel: Royal Decameron Tafoukt Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Hotel 1 fotografie

Celkem: 9,8 Velmi příjemná nadstandardní dovolená, hotel přímo u pláže, hotelový komplex stávající z nižších budov zasazených v zahradách.

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Velmi příjemná nadstandardní dovolená, hotel přímo u pláže, hotelový komplex stávající z nižších budov zasazených v zahradách. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj čistý, velký, koupelna prostorná, denně prováděný kompletní úklid včetně automatické výměny všech ručníků.

Strava
Bohatý výběr jak studené kuchyně, tak i teplé, spousta zeleniny, ovoce, nápojů (včetně vína), jen co se týká chutě teplých jídel, tak byly vařeny lehce "sterilně, bez chuti". Výběr zákusků rozmanitý a zákusky velice chutné, dobrý výběr zmrzliny. Hotelové restaurace jak na snídani s obědem, tak na večeři velké, čisté. Asijská restaurace s nabízenou večeří naprosto dokonalá, ochucená jídla, velmi bohatý výběr.

Služby hotelu
Personál hotelu při jakémkoliv požadavku velice vstřícný a nápomocný. Služby animátora jsme vzhledem k věku nevyužili, každý večer v hlavní hale hotelu program, tematické večery.

Pláž
pláž přes cestu pod hotelem, dostatečné množství lehátek i slunečníků, bezproblémové denní měnění plážových osušek.

Ivana Kejřová, 06.08.2019, Datum pobytu: 27.7. - 3.8.2019
Oblast: Maroko Maroko, Agadir, Hotel: Clubhotel Riu Tikida Dunas

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Odpočinková dovolená, když chcete pohyb, tak je spousta příležitostí, výlety procházky, animační programy. Levné a kvalitní zboží...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Odpočinková dovolená, když chcete pohyb, tak je spousta příležitostí, výlety procházky, animační programy. Levné a kvalitní zboží nakoupíte v Marjane (Maržane), je to klasický evropský obchoďák za městem, doprava taxíkem nebo pěšky cca 30min. Originál arganový olej tam měli za 63 DHM, máte jistotu a dobrou cenu. Na trhu mají většinou ředěný nebo rovnou falešný. Byla to naše první dovolená na tomto kontinentu a stála zato, Agadir je bezpečné a moderní město s trochou té exotiky. A abych nezapomněl, perfektní delegátka Daniela, vždy dobře poradila a všechno domluvila. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Standardní hotelový pokoj s klimatizací, velkým balkónem, velmi pohodlná postel. Občas netekla voda, ale tak maximálně do 15min zase začala téct, vzhledem k nedostatku vody v celé oblasti je to pochopitelné. Pokoj s výhledem do zahrady a částečně na bazén ve zvýšeném přízemí - perfektní.

Doporučuji návštěvu místního trhu Souk El Had, doprava taxíkem pro dva 2eura, pro čtyři 5eur pěšky do 30ti minut. Perfektní atmosféra, obrovský výběr a klasika smlouvání. Pokud jezdíte ve dvou až třech tak oranžové taxíky jsou levnější, pro rodiny jsou ty bílé třikrát dražší

Strava
Velmi pestrá, výběr dostatečný, na snídani každý den pomerančový fresh, vaječná omeleta s výběrem ingrediencí smažená přímo před vámi. Palačinky, pečivo bílé i grahamové, ovoce i zelenina. Obědy různé, ryba, burgry, tažín, kuřecí, hovězí, skopové někdy i vepřové, na grilu i dušené, pizza čerstvá, těstoviny různé omáčky. Večeře opět velký výběr, obsluha vždy usměvavá a kdo si nevybral tak je rozežraný. V barech míchají koktejly, alkohol místní, pivo celkem dobré, led poživatelný bez následků.

Služby hotelu
Výborné služby animátorů, přes den různé soutěže a sportovní aktivity, večer animační programy vždy zakončené tancem. Vtahují každého do děje, ale pokud nemáte zájem stačí říct ne a z úsměvem se rozloučí vetšinou s pozdravem tak zítra. Opravdu nás to bavilo a každý si něco vybral. Jinak personál stále úsměv na rtu za drobný bakšiš vám najdou volný stůl a obskakují, cokoliv donesou a pamatují si vás.

Pláž
Písečná 10km široká, hodně lidí i místních prodejců čehokoliv. Je potřeba si jich nevšímat pokud nechcete nic koupit pokud kupujete tak smlouvat a smlouvat. Jízda na velbloudu se dá ukecat i za 2-3 eura ale je to šichta. Pozor na počasí, my měli celý týden "opar" většinou dopoledne není vidět slunce, odpoledne pálilo jak čert, ale teploty dopoledne 20-22, odpo 25-27, večer 18-20. Kupovali jsme na trhu svetříky a dlouhé kalhoty, to v Africe nečekáte. Na pláži lehátka i slunečníky zdarma, moře mírné vlny celý týden, takže ideální. Šnorchl jsem nechal v kufru.

Jan Štecher, 06.08.2019, Datum pobytu: 27.7. - 3.8.2019
Oblast: Maroko Maroko, Agadir, Hotel: Labranda Les Dunes

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

14 fotografií

Celkem: 10 Velká spokojenost!

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Velká spokojenost! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Nadherne, prostorne, ciste ubytovani s prekrasnym vyhledem na Atlantic

Strava
Stravovani super; vse nac si jen vzpomenete v perfektni kvalite a skvele uvarene. Chutnalo nam vse !

Pláž
Plaz je hned u hotelu, pouze o vikendu velke mnozstvi domorodcu, ale v pohode

Anonym, 25.07.2019, Datum pobytu: 6.7. - 13.7.2019
Oblast: Maroko Maroko, Agadir, Hotel: Clubhotel Riu Tikida Dunas

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 9,8 Dovolená byla na velmi dobré úrovni.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla na velmi dobré úrovni. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo kvalitní.

Strava
Jídlo nám velmi chutnalo.

Služby hotelu
služby byly lepší než u nás, je vidět, že si tu lidé váží práce.

Pláž
pláž byla hned u hotelu, písečná,moře teplé.

Ludmila Richterová, 21.07.2019, Datum pobytu: 6.7. - 13.7.2019
Oblast: Maroko Maroko, Agadir, Hotel: Amadil Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Jsme nadšeni. Moc se nám v Maroku a v Agadiru líbilo. Agadir je poměrně moderní letovisko. Hotel i okolí bylo super. Byli jsme překvapeni...

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Jsme nadšeni. Moc se nám v Maroku a v Agadiru líbilo. Agadir je poměrně moderní letovisko. Hotel i okolí bylo super. Byli jsme překvapeni jak zajímavá je lokalita Maroka a poznávání jiných kultur. Byli jsme zde 14 dní a pořád jsme měli co dělat. Určitě doporučuji. Úžasně příjemní lidé i když obchodníci na ulici jsou chvílemi otravní. Buďte připraveni na pravidelný bakšiš a snahu Vám prodat cokoliv a pokud možno za co nejvíc. Kdo rád smlouvá tak si přijde na své. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Středně velký hotel s pěkným bazénem. Pokoje pěkné. Měli jsme pokoj orientovaný k bazénu a vůbec nám nevadilo, že nemáme výhled na moře. Ostatně to se dá za příplatek zařídit. Úklid na pokoji každý den. Poloha hotelu ideální.Nebyl to luxus 6-ti hvězdičkového hotelu, ale to se nám právě líbilo. Co hodnotím negativně je možnost připojení k wi-fi. Ta funguje jen na recepci a to ještě velice slabě a zřídka. Na druhou stranu to alespoň nutí lidi odpočívat a ne pracovat nebo drtit sociální sítě :o) Toto je jediný bod, který bych doporučoval hotelu zlepšit.

Strava
Nám strava vyhovovala. Kromě Marockých jídel Vaří i Evropská. Velký výběr k obědu i k večeři. Navíc je možné v rámci all inclusive navštívit i hotelové restaurace - Marocká, Rybí, Italská a Světová, kde si můžete dát třeba i biftek. Jen vepřové nečekejte. Přeci jen jste v muslimské zemi. Všude velice milý personál.

Služby hotelu
V hotelu funguje skupina animátorů, která pro Vás vymýšlí přes den program v bazénu a večer v baru. Zvláště pro děti je animační program úžasný. Všichni animátoři jsou naprosto úžasní. Chovají se k hostům i dětem neuvěřitelně přátelsky.

Pláž
Hotel se nachází na pláži. Zadním vchodem jste hned u moře. Na pláži je krásný písek a hotel má vyhrazenou část se slunečníky a lehátky zdarma. Do tohoto sektoru za Vámi nemůžou prodejci, kteří jsou všude, ale to je specifikum Maroka a Afriky vůbec. Jen moře se studené. Opravdu studené. Na hodinové vyvalování to není. Dopoledne je nad Agadirem oblačno a fouká větřík. Díky tomu nejsou žádné extrémní vedra. Odpoledne se obloha vyčistí a i moře je teplejší.

Jiří Mlynář, 16.07.2019, Datum pobytu: 29.6. - 13.7.2019
Oblast: Maroko Maroko, Agadir, Hotel: lti Agadir Beach Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)