Recenze hotelů
Maroko

Napište svou recenzi

Celkem: 7,6 Zájezd se nám velice líbil, až na počasí. Slunce je dopoledne ve velkém oparu a svítí až odpoledne. Nám nesvítilo ani odpoledne????

  • 7,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Zájezd se nám velice líbil, až na počasí. Slunce je dopoledne ve velkém oparu a svítí až odpoledne. Nám nesvítilo ani odpoledne???? Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl uklizený a čistý. Problém byl akorát v tom, že ve večerních hodinách netekla voda. Výhled do zahrady byl na hlavní rušnou třídu.

Strava
Výběr jídla slušný.

Služby hotelu
Bez problémů. Milý, ochotný, usměvavý.

Pláž
Uklizená.

Lenka, 14.08.2019, Datum pobytu: 3.8. - 10.8.2019
Oblast: Maroko Maroko, Agadir, Hotel: Labranda Les Dunes

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Úžasná dovolená, která předčila naše očekávání. Vše klapalo, neměli jsme žádný problém, byl to opravdu relax, služby na úrovni 5* hotelu.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Úžasná dovolená, která předčila naše očekávání. Vše klapalo, neměli jsme žádný problém, byl to opravdu relax, služby na úrovni 5* hotelu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje byly každý den uklizené, vyměněné ručníky. Měli jsme výhled na bazén a moře. Pokoj byl dostatečně prostorný.

Strava
Vynikající. Neustálé obměňování a doplňování jídel. Dostatek ovoce, zeleniny. Nepřeberné množství ryb, plodů moře a místních specialit.

Služby hotelu
Všichni zaměstnanci usměvaví a příjemní. Všude čisto a upraveno. Delegát na jedničku.

Animační programy pro děti i dospělé byly super.

Pláž
Čistá, dostatek volných lehátek. Moře čisté, příjemné vlny. Pro děti super!

Tereza K., 13.08.2019, Datum pobytu: 29.7. - 5.8.2019
Oblast: Maroko Maroko, Saidia, Hotel: Be Live Grand Saïdia

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 Dovolená skvělá, je třeba počítat s podnebím v Agadiru, kdykoliv může přijít opar, přestane svítit slunce. Ideální pro ty, co nesnáší...

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 6 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená skvělá, je třeba počítat s podnebím v Agadiru, kdykoliv může přijít opar, přestane svítit slunce. Ideální pro ty, co nesnáší velká vedra. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytováni jsme byli všichni v neuklizených pokojích, nebylo čisté povlečení, ručníky, všude odpadky, v jednom pokoji nešla světla, po chodbách tma, byla to zřejmě starší část hotelu. Okamžitě jsme šli žádat na recepci výměnu pokoje, bylo nám u dvou pokojů okamžitě vyhověno, jeden vyměnili druhý den. Pokoje o dvě třídy lepší, sice bez balkonu, ale nové, čisté, uklizené.

Služby hotelu
Personál milý, ochotný. Bazén pěkný, k dispozici posilovna, fotbálek, stolní tenis.

Pláž
K pláži se píše 500m, ale samozřejmě myšleno vzdušnou čarou. Je to tak 1000m. Počítat s tím, že jdete tam z kopce, zpět do kopce, přecházíte dvě rušné silnice. pláž pěkná, jemný písek, k dispozici lehátka, slunečník, ale není zaručeno, i když píšou, že je ke každému pokoji. Tolik jich tam není. Na pláži není sprcha, WC. Sprcha nám tak nevadila, na WC jsme chodili do MC Donalds, které je poblíž.

Renata V., 13.08.2019, Datum pobytu: 3.8. - 10.8.2019
Oblast: Maroko Maroko, Agadir, Hotel: Argana

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Dovolená se vydařila. Počasí bylo nádherné. Konec července, začátek srpna a příjemné teploty 30 stupňů. Hodně cetuji a byla jsem v...

  • 9,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená se vydařila. Počasí bylo nádherné. Konec července, začátek srpna a příjemné teploty 30 stupňů. Hodně cetuji a byla jsem v různých destinacích a hotelech a můžu říci, že tento byl skvělý ve všech směrech. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování ve velkém pěkném pokoji se vším všudy. Služby velmi dobré. O co jsem si řekla, tak jsem měli.

Strava
Jídla bylo tolik, že jsme nestihli vše ochutnat. Několik otevřených barů během dne u bazénů a spoustu jídla a pití. Úžasný byl čerstvý tuňák, nezapomenutelný zážitek! u nás takového tuňáka nedostanete ani v luxusní restauraci :o) Opravdu byl luxusní! Nemůžeme si na nic stěžovat. Když se jde včas, tedy hned jak začnou například obědy, večeře, tak je to paráda s obsluhou číšníků, kteří jsou velice milí, usměvaví, vstřícní a rychlí na rozdíl od některých v našich restauracích.

Služby hotelu
Co se týká služeb hotelu, není žádný problém. Splní Vám vše, co potřebujete a za pár éček!

Pláž
Pláž je písčitá, čistá, moře skvělé. Pozvolný vstup do moře. Větší vlny, ale jeden den se dalo plavat i dál, ale vlny vůbec ničemu nevadí.

Dalo se jet vláčkem do malého přístavu Marina, /můžete jít krásnou procházkou po promenádě cca 3 km/, kde jsou malé obchůdky se suvenýry, malý market, skvělá lékárna kde seženete marockou kosmetiku nebo když si řeknete, pan lékárník Vám sežene, co potřebujete. Já si řekla o malé marocké parfémy a marocký jíl a další kosmetiku a doatala jsem vše a za super ceny. Perfektní!

Vlasta, 12.08.2019, Datum pobytu: 25.7. - 1.8.2019
Oblast: Maroko Maroko, Saidia, Hotel: Be Live Grand Saïdia

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

pláž 21 fotografií

Celkem: 10 Boli sme velmi spokojny,pekny,piestranny a cisty hotel,jedlo viborne a mili personal.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Boli sme velmi spokojny,pekny,piestranny a cisty hotel,jedlo viborne a mili personal. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
S izbou sme boli tiez velmi spokojny,velka,cista,pekna a s krasnym bocnym vyhladom na ocean.

Strava
Strava bola tiez super,rozmanita a velmi chutna.

Služby hotelu
Sluzby hotela viborne a personal velmi mili.

Pláž
Plaz bola krasna,siroka,dlha,cista s priemnym zltym pieskom.

Jozef M., 12.08.2019, Datum pobytu: 1.8. - 8.8.2019
Oblast: Maroko Maroko, Saidia, Hotel: Be Live Grand Saïdia

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Maroko, ako krajina: - citili sme sa bezpecne aj mimo rezortu, ludia mili hovoriaci po anglicky a franzuzsky. Neotravuju vas, ceny maju...

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Maroko, ako krajina:

- citili sme sa bezpecne aj mimo rezortu, ludia mili hovoriaci po anglicky a franzuzsky. Neotravuju vas, ceny maju cca fix - uplny opak Egypta. Pocasie super, bez oblakov s jennym prijemnym vetron od Atlantiku.

Hotel:

- pekny, novy hotel s velkymi izbami, animatori a obsluha super, ziadny problem, pomozu, obsluzia. Zase uplny opak Egypta

- na plaz 124 schodov od hotela, no nevadi, trosku pohybu nezaskodi. Plaz siroka a dlha, udrziavana. Atlantik chkadnejsi s vlnami no nam to uplne vyhovovalo. Este aj wifi tam chytite ????

- strava ok, fajna no trosku sa dlhsie caka - mozno treba len v spravny cas prist.

Urcite odporucame krajinu aj hotel! Zobrazit celou recenzi

Anonym, 11.08.2019, Datum pobytu: 28.7. - 4.8.2019
Oblast: Maroko Maroko, Hotel: Lixus Beach Resort (Larache)

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

3 fotografie

Celkem: 3 Izby ok, personál ok

  • 5 Ubytování
  • 1 Strava
  • 3 Okolí
  • 1 Cena

Celkové shrnutí
Izby ok, personál ok Zobrazit celou recenzi

Ubytování
ok

Strava
Strava des, boli sme s deťmi 2+2 izba. Neboli sme pri mori prvýkrát absolvovali sme s deťmi destinácie ako Egypt, Tunisko, Turecko Bulharsko 3X ale tu des! Tretí deň začali problémy, najskôr jedno dieťa potom druhé dieťa a nakoniec aj my dospelí. Vracanie a hnačky deti, my dospelí len pokazený žalúdok, dvakrát sme museli volať súkromného lekára a dvakrát nám bolo potvredené otrava jedlom, zle spracované tepelnou úpravou a umytím jedlo. Rezort je pekný, okolie, pláž, izby tiež no čo sa deje za dverami kuchyne musí byť strašný hnus lebo žalúdočné problémy z jedla mali viacerí dokonca aj delegátka čo bola tam mala črevné problémy no aj napriek tomu nám pomohla ďakujeme. Nikdy viac MAROKO

Služby hotelu
boli milí a úctiví

Pláž
pekná ale mohli by sa snažiť a viac udržiavať je nevyužitá turistami, skôr pustá len dva hotely a pár domorodcov

Anonym, 09.08.2019, Datum pobytu: 1.8. - 8.8.2019
Oblast: Maroko Maroko, Saidia, Hotel: Iberostar Saidia

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Príjemná oddychová dovolenka a veľmi pekný a čistý rezort. Na izbách treba ešte popracovať. Pekná vydlaždená promenáda, na oboch koncoch...

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Príjemná oddychová dovolenka a veľmi pekný a čistý rezort. Na izbách treba ešte popracovať. Pekná vydlaždená promenáda, na oboch koncoch uzavretá závorami, aby tam nepremávali autá. Za promenádou už bola pláž (info nižšie). Až na pár múch počas dňa tam nebol na naše prekvapenie žiaden otravný hmyz. Samozrejme, ak niekto vykydne pri bazéne od lehátkom nápoj s citrónmi a nechá to tam, tak sa tam nahrnú včely, no inak nič. Za nás personál v jedálni, pri bazénoch, v reštaurácii...proste všade milý a ústretový. Dohovoriť sa dalo vždy. A keď sa usmejete, úsmev vám bude opätovaný :-) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
V troch oddelených, poschodových pavilónoch. Izby sú čisté, každý deň upratované, no nie je to v našom prípade na 5*. Dali by sme také 3*. Klimatizácia sa ovládala na izbe, čiže zapnutá/vypnutá podľa potreby. Cez deň sme nechali vetrať izbu, no nepodarilo sa ju vyvetrať za celý čas pobytu...mala taký zvláštny "nádych" :D Ak chýbal uterák, alebo čokoľvek, vždy tam pobehoval niekto, kto to priniesol. V izbe sme sa zdržovali minimálne. Len prespatie a pred obedom. Vaňa bola dosť opotrebovaná, tiež splachovanie išlo ťažšie...no sú to len chybičky, ktoré nekazili celkový dojem z dovolenky.

Strava
Pestrá v podobe viacerých druhov mäsa na rôzne spôsoby, viacero druhov ryže, zemiaky, hranolky, pizza, rôzne druhy šalátov a kopec zákuskov. Vždy si je z čoho vyberať a jedlo pravidelne dokladali...samozrejme pri kvante ľudí sa nedá vždy všetko načas doložiť :) TIP: kto sa chce v kľude najesť, treba ísť na začiatok raňajok, obedov a večerí. Večere bývali tématické: ázijský, marocký, francúzsky, ... a tomu prispôsobené jedlá, no vždy bolo na výber aj z klasických jedál, ak by niekomu vadila nejaká téma.

Služby hotelu
V areáli sú dva hlavné bazény: hlučnejší, pri východe z recepcie, kde je celý deň hudba + program animátorov. Tu je aj detský bazén. Druhý, tichší, oproti hlavnej reštaurácii, kde je to bez hudby. Pri oboch sú denné bary, kde dostane podľa mňa výborné espresso, víno, pivo, nealko a jedlo (ovocie, zelenina, hranolky, mäso,...) ak sa vám nechce do hlavnej reštaurácie na obed :) PLAVECKÉ BAZÉNY TU NIE SÚ.

Pláž
V blízkosti rezortu, krátkou cestou cez promenádu a ste tam. Bola celkom čistá. Na pláži nie sú WC, ani žiadny bar ako mnohí očakávali. Dostatočný počet lehátok, vždy sa našli voľné a dali sa preniesť na vyhovujúce miesto mimo slnečníkov, ak ste sa nechceli tlačiť medzi ostatnými. Áno, mnohí spomínajú špinavé lehátka...je to piesková pláž a ku podivu je tam piesok :-) , ktorý na nich ostane, keď si ich ťahajú turisti do vody a nedávajú naspäť. Odpadky sú na pláži pravidelne zbierané a sú tam aj koše, ku ktorým sa tým turistom taaak strašne nechce... Pláž vedie popri mori od Mariny až po centrum Saidie, takže je sa kam prejsť :)

Jozef Sitár, 09.08.2019, Datum pobytu: 1.8. - 8.8.2019
Oblast: Maroko Maroko, Saidia, Hotel: Be Live Grand Saïdia

Byla tato recenze užitečná? Ano (5) Ne (0)

6 fotografií

Celkem: 7,8 Celkový dojem z lokality byl velmi dobrý, ubytováni jsme byli prakticky v centru historické části města mezi domorodci, kde v čase našeho...

  • 7,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem z lokality byl velmi dobrý, ubytováni jsme byli prakticky v centru historické části města mezi domorodci, kde v čase našeho pobytu nebyli skoro žádní turisté.

Problém byl jen s chybějící informací o odjezdu zpět do ČR. Dle pokynů cestovní kanceláře jsme měli být vyrozuměni nejméně 24 hod. o transferu zpět na letiště/měl být druhý den v dopoledních hodinách/, avšak ještě večer jsme marně pátrali na recepci a i sms, jak se mělo stát. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
hotel spíše skromnější, ale čistý, personál příjemný a ochotný

Strava
měli jsme jen snídani, bohatá - spokojenost

Služby hotelu
dobré

Pláž
pláž v Rabatu asi neudělá radost typickým plážovým povalečům. Moře není úplně čisté a pláž byla dosti zaplněna místními obyvateli se slunečníky a vlasním, přineseným plastovým nábytkem, Navečer vše zase zmizelo. Koupat se ale dalo.

Ladislav Šabatka, 08.08.2019, Datum pobytu: 1.8. - 5.8.2019
Oblast: Maroko Maroko, Rabat, Hotel: Dar El Kebira

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 Celkově byla dovolená super. Moc se nám libilo. Pokoj sice neodpovídá 5*, ale bylo uklizeno a čisto. Bohužel v okolí není téměř nic, dá...

  • 7,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Celkově byla dovolená super. Moc se nám libilo. Pokoj sice neodpovídá 5*, ale bylo uklizeno a čisto. Bohužel v okolí není téměř nic, dá se pěšky po promenade do přístavu ( cca 30 min ), kde není nic k vidění. Na druhou stranu do města Saidia taxikem, kde je tržiště, ale nic extra. Výlety nabízené CK nás nezaujaly a určitě předražené.

Hotel je opravdu velký a mají to dobře řešené. Dva velké bazény, takže místa pro všechny.

Barů k posezení několik. Každý večer animační programy.

Moře čisté Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování neodpovídá 5*, ale tak 3*.

Strava
Zde není co vytknout, naopak jsme byli velice spokojení. Velký výběr všeho, ryby, masa, přílohy, ovoce, zelenina..... Každý den něco na grilu ...

Služby hotelu
Velice dobré

Pláž
Pláž je velká a čistá.

Michaela P., 08.08.2019, Datum pobytu: 29.7. - 5.8.2019
Oblast: Maroko Maroko, Saidia, Hotel: Be Live Grand Saïdia

Byla tato recenze užitečná? Ano (5) Ne (1)

4 fotografie