Recenze hotelů
Maroko

Napište svou recenzi

Celkem: 8,8 Velmi příjemné ubytování, přátelský přistup.

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 5 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Velmi příjemné ubytování, přátelský přistup. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl útulný, ale trochu dost malý.

Strava
Měli jsme objednané jen snídaně, byly v marockém stylu. OK. Jen jsme postrádali ovoce.

Služby hotelu
Hotel byl příjemný, čistý.

Zuzana Jonova, 05.03.2019, Datum pobytu: 25.2. - 2.3.2019
Oblast: Maroko Maroko, Marrákeš, Hotel: Riad Les Hibiscus

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,2 Sám pobyt v Maroku OK, problém byl organizace cesty tam a zpět. Počátek ve Vídni s přestupem v Mnichově spolu s nutnou vlastní dopravou z...

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Sám pobyt v Maroku OK, problém byl organizace cesty tam a zpět. Počátek ve Vídni s přestupem v Mnichově spolu s nutnou vlastní dopravou z Prahy do Vídně a potom zpět znamená velmi nepříjemné prodloužení celé cesty o řadu hodin. Logičtější by pro nás z Čech byl odlet a přílet z/do Mnichova, tak jako to dělá spousta jiných cestovních kanceláří. Jinak zájezd doporučujeme i rodinám s malými dětmi, je tam pro ně zajištěný program od animátorů. Hygienické zázemí, ubytování i stravování byly velmi dobré. Mimo jiné jeden velký bazén s vyhříváním. Celý areál je v podstatě velká udržovaná zahrada. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování je v několika objektech organizovaných do uzavřených dvorců, uprostřed vždy stinná zahrada, v jednom případě i velký bazén. Pokoje dobře vybavené, klasická WC a sprchové kouty, chladnička, TV. Služby pokojských velmi dobré, čisto. V každém pokoji je trezor na cennosti, vstupy do pokojů umožňuje magn.karta s el. zámky.

Strava
Strava (all inclusiv) je organizována výhradně formou švédských stolů v objektu s výdejními stoly pro teplu i studenou kuchyni, dvěma vnitřními a venkovní jídelnou. Dostatek personálu průběžně zajišťuje doplňování čerstvého jídla i čistotu. Výběr jídel velmi pestrý. Mimo výdejní dobu hlavní jídelny jsou otevřeny bary v jiných částech komplexu s možností dalšího jídla. Nápoje bez omezení, míchané drinky na náš vkus hodně sladké, víno velmi dobré, balená voda podle potřeby.

Služby hotelu
CK zajistila transfer z a na letiště, hotel má svůj autobus na dopravu do centra Marrákeše, převozní elektrokáry na dopravu zavazadel po areálu. Je zde tenisový kurt, cvičné golfové odpaliště, několik bazénů, tobogán, lázně, ošetřovna. Průběžně je organizována zábava partou animátorů přes den i večer, možnost tanců i cvičení. K dispozici jsou zástupci cest. agentur pro nákup zájezdů na další turistická místa v blízkém i vzdáleném okolí.

Vchod do areálu je nepřetržitě hlídán ostrahou.

Pláž
U bazénů je dostatek plochy pro stolky a lehátka, místa ke slunění vybavená lehátky jsou i po celém areálu. Všude čisto, čistá voda bez chemie.

Vladimír Vodička, 01.03.2019, Datum pobytu: 17.2. - 24.2.2019
Oblast: Maroko Maroko, Marrákeš, Hotel: Kenzi Club Agdal

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

2 fotografie

Celkem: 10 Přes den jsme se opalovali, což je o Vánocích prima a co druhý den jsme odpoledne jezdili (hotelovým spojem zdarma) do mediny na trhy,...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Přes den jsme se opalovali, což je o Vánocích prima a co druhý den jsme odpoledne jezdili (hotelovým spojem zdarma) do mediny na trhy, ochutnat místní jídlo a tak. Prima. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
rozhodně stojí zato připlatit nějakou tu hvězdičku navíc, je to rozdíl

Pláž
jeden bazén byl vyhřívaný, jupí

Iveta Rehušová, 31.12.2018, Datum pobytu: 21.12. - 28.12.2018
Oblast: Maroko Maroko, Marrákeš, Hotel: Kenzi Club Agdal

Byla tato recenze užitečná? Ano (4) Ne (0)

Celkem: 9,6 Vynikající dovolená. Dlouhá doba letu nevadila, Co velmi vadilo, je místo na nohy, Mám velmi narostlé mužské a ani já nepatřím k...

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Vynikající dovolená.

Dlouhá doba letu nevadila, Co velmi vadilo, je místo na nohy, Mám velmi narostlé mužské a ani já nepatřím k nejmenším. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Výborné. Čistota a úklid, ochota personálu

Strava
Fantastická, Velký výběr jídel.

Velmi vstřícný a milý personál

Služby hotelu
Dostačující

Pláž
Uklizená, čistá

Alena K., 10.12.2018, Datum pobytu: 6.10. - 13.10.2018
Oblast: Maroko Maroko, Agadir, Hotel: Labranda Les Dunes

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

Celkem: 10 Dovolena se moc povedla. Byli jsme spokojeni, urcite se radi vratime. Vytkla bych akorat to, ze nas cestovni kancelar neinformovala, kdy...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolena se moc povedla. Byli jsme spokojeni, urcite se radi vratime. Vytkla bych akorat to, ze nas cestovni kancelar neinformovala, kdy nas vyzvedne transfer na letiste na ceste domu. Resila jsme to pres Invii. Pani mi to zjistila a zavolala zpatky. Akorat to byl zbytecny stres. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje jsou velke a hezky zarizene. Z balkonu jsme meli vyhled na cely areal.

Strava
Strava se da rozdelit do 3 skupin - asijska, francouzska a marocka. Vzdy bylo z ceho vybirat. Je tam dost moznosti i pro vegetariany. K obedu a veceri se vzdy grilovalo i maso (vetsinou 2 druhy). K piti se krome nealka dalo vybrat vzdy ze 3 druhu vina a nekolika druhu koktejlu. V kavarne podavali behem dne krome kavy i marocky matovy caj.

Služby hotelu
Personal byl moc prijemny a vstricny. Pokoje se uklizely denne, venkovni areal dokonce nekolikrat za den. Animacni program probiha cely den, krome toho je moznost zapujcit si rakety na ping pong, hole na minigolf,... Hotel nabizi dvakrat za den i transfer autobusem do Marrakese a pak zpet do hotelu.V nabidce jsou i ruzne vylety (v anglictine, nemcine a francouzstine).

Pláž
V arealu je hodne bazenu, dva vyhrivane jsou v prizemi jedne z budov. Krome toho spousta toboganu, minigolf, ping pong, billiard, fotbalek a ruzna hriste (fotbal, basketbal,..)

Anonym, 03.12.2018, Datum pobytu: 18.11. - 28.11.2018
Oblast: Maroko Maroko, Marrákeš, Hotel: Aqua Fun Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (4) Ne (0)

Celkem: 6,4 spokojen

  • 6 Ubytování
  • 7 Strava
  • 6 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
spokojen Zobrazit celou recenzi

Ubytování
odpovidá 3*

Strava
dobra

Služby hotelu
přijemná obsluha

Pláž
kousek od hotela

František J., 31.10.2018, Datum pobytu: 22.9. - 29.9.2018
Oblast: Maroko Maroko, Agadir, Hotel: Atlas Les Almohades

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 10 Ubytování odpovídalo našim požadavkům. Příjemné prostředí, bohatý výběr jídla vše krásné připravené a velmi chutné. Příjemný personál,...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Ubytování odpovídalo našim požadavkům. Příjemné prostředí, bohatý výběr jídla vše krásné připravené a velmi chutné. Příjemný personál, ochotný vyhovět ve všem. Každý večer program pro hosty. Plaz cista. Doporučujeme navštívit tento hotel. Moc se nám zde libilo. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje ciste, každý den čistě povleceno a uklizeno. Maximalni spokojenost.

Strava
Strava velmi chutna. Velmi bohaty vyber vseho, od tepleho jidla, salatu, cerstve zeleniny, ovoce a sladkych pochutin.

Služby hotelu
Služby na hotelu jsou na vysoke urovni. Velmi ochotný personál.

Pláž
Pláž čistá. Pár metrů od hotelu. Lehátka, hlidany prostor na pláži. Oceán když není vítr vhodný na plavání. Když jsou vlny vhodné na potápění a serf. Hezké procházky.

Monika Proňová, 23.10.2018, Datum pobytu: 13.10. - 20.10.2018
Oblast: Maroko Maroko, Agadir, Hotel: lti Agadir Beach Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (1)

Eassaouira 4 fotografie

Celkem: 10 Fantastická kuchyně, hotel překrásný a čistý, milý a úslužný personál. Navíc nám krásně svítilo sluníčko, prostě naprostá spokojenost.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Fantastická kuchyně, hotel překrásný a čistý, milý a úslužný personál. Navíc nám krásně svítilo sluníčko, prostě naprostá spokojenost. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo super, hotel je krásný, velký až moc, uvnitř hotelového komplexu překrásný bazén, lehátka...paráda. postele na pokoji byly super, dobře se na nich spalo. Jen jedna výtka, na chodbě vestavěná skříň po otevření to z ní strašně zapáchalo.Netušíme proč, no tak jsme tam nedávaly věci.

Strava
Strava velmi pestrá, všeho bylo hodně, zeleniny a ovoce a sladkého. Prostě opravdu paráda. Pití také bylo hodně, od všeho si člověk vybral, mě osobně chutnal jejich čaj.

Služby hotelu
Spokojenost, všichni lidé byli moc milý a usměvavý.

Pláž
Pláž byla čistá, upravená, lidí málo ( říjen). Vždy jsme dostali čistou osušku a molitanovou podložku na lehátko. Moře bylo čisté a dokonce teplé.

Iva Jehličková, 23.10.2018, Datum pobytu: 13.10. - 20.10.2018
Oblast: Maroko Maroko, Agadir, Hotel: lti Agadir Beach Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (1)

Celkem: 9,4 Pěkné, čisté

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Pěkné, čisté Zobrazit celou recenzi

Strava
Chutná, pestrá, bohatá

Služby hotelu
Výborné

Pláž
Písčitá, uklizena

Ladislava Stehlíková, 23.10.2018, Datum pobytu: 13.10. - 20.10.2018
Oblast: Maroko Maroko, Agadir, Hotel: lti Agadir Beach Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 6,8 Lepší průměr, výborní průvodci, hezký výlet do Marakeše, spousta zajímavých informací, okamžité vyřešení problému, trochu nepřesné...

  • 7 Ubytování
  • 6 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Lepší průměr, výborní průvodci, hezký výlet do Marakeše, spousta zajímavých informací, okamžité vyřešení problému, trochu nepřesné informace od Invie. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
První pokoj hrůza a děs, druhý den výměna za mnohem lepší, bez lednice, denně výměna ručníků, ale čisté donesly po několika hodinách, v noci klid.

Strava
Jídlo dobré, rozmanité, teplé, spousta ovoce a zeleniny, saláty, zálivky, chyběla mi zmrzlina, dostatek míst na terase nebo v jídelně, čisto, jen obsluha občas nestíhala.

Pláž
Pláž blízko, jemný písek, hotelových lehátek dostatek, poměrně čisto, plážoví prodavači nesměli do vyhrazeného prostoru s lehátky.

Jana H., 19.10.2018, Datum pobytu: 6.10. - 13.10.2018
Oblast: Maroko Maroko, Agadir, Hotel: Atlas Les Almohades

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

5 fotografií