Recenze hotelů
St. Julian - Malta

Napište svou recenzi

Celkem: 4.8 .

  • 6 Ubytování
  • 4 Strava
  • 4 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
ubytování bylo ucházející

Strava
strava byla chutná

Služby hotelu
poslední den nám byli u hotelového bazénu ukradeny ručníky

Pláž
pláž byla pěkná ale přelidněná

Anonym, 02.08.2022, Datum pobytu: 24.7. - 30.7.2022
Oblast: Malta Malta, St. Julian, Hotel: Beach Garden

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 1.6 Komunikace s CA byla naprosto v pořádku, problémy začaly v destinaci a to tak, že hotel absolutně neodpovídá inzerovanému popisu, ani...

  • 1 Ubytování
  • 3 Strava
  • 2 Okolí
  • 1 Cena

Celkové shrnutí
Komunikace s CA byla naprosto v pořádku, problémy začaly v destinaci a to tak, že hotel absolutně neodpovídá inzerovanému popisu, ani fotkám (zde problém, že CA se k tomu vyjádřila tak, že foto pokoje v nabídce je pouze ilustrativní, což nikde v nabídce není uvedeno), nebyli jsme ani upozornění na fakt, že je v hotelu rekonstrukce (nefunguje vnitřní bazén a spa), ležení u venkovního bazénu je podmíněno útratou 200€, volných lehátek je málo a není zaručeno, že se dostane na všechny hosty.

Hotelový pokoj po příjezdu vypadal úplně jinak, než právě na fotkách a nebyl zrovna přívětivé vůně, což absolutně neodpovídalo 5*hotelu. Na vlastní náklady jsme se rozhodli o upgrade, protože bychom v přiřazeném pokoji od cestovní kanceláře nevydrželo.

Nicméně úplně nejhorší problémy byli s CK a jejich delegátem , jehož služby byly KATASTROFÁLNÍ, chtěli jsme určitě informace o hotelu a Maltě, chtěli jsme zajistit výlet, vše byl problém. Delegát později odmítal komunikovat a když jsme mu sdělili nespokojenost, tak utekl z recepce hotelu

(pro všechno máme důkazy, takže to jsou podložená tvrzení.)

Absolutně jsme si nemohli zájezd užit, protože jediné, co odpovídalo a bylo v pořádku byl let a destinace, hotel absolutně mimo popis a chování delegáta naprosto neodpovídající ceně zájezdu.

Nakonec jsme po hádce s delegátem, když jsme ho 3x prosili o zapsání stavu hotelu, že X věcí nefunguje, že hotelový pokoj nebyl v pořádku, aby to s námi sepsal, což odmítl udělat, nezapsal si ani jedinou poznámku, se rozhodli na vlastní náklady check out a přemístit se do jiného hotelu. Už jen to, že jsme za zájezd zaplatili 46 000 a už druhy den jsme dělali check out o stavu hotelu a příšerném delegátovi vypovídá dostatečně, CK se nám jedinkrát nepovedlo telefonicky nebo e-mailem spojit, abychom daný problém mohli na Maltě řešit. CA nám doporučila podat reklamaci, ale až po návratu z dovolené, tudíž v destinaci jsme si museli poradit sami. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Strašné, neodpovídá popisu/ani standardům 5*hotelu

Strava
Malá nabídka, snídaně relativně dobrá

(ale měli jsme k upgrade pokoji snídani ne v klasické restauraci hotelu, ale v lounge, jen pro vybrané hosty, snídani, která je v rezervaci u “deluxe” pokoje nemůžeme hodnotit)

Služby hotelu
Hrozné, lehátka za 200€ u bazénu, room service = buď objednanou věc neobdržíte nebo obdržíte s 40minutovou prodlevou. Ne všichni zaměstnanci v hotelu se umí k hostovi chovat, je tam přes letošní sezónu poměrně dost studentů

Pláž
Pláž malá, naprosto bezvýznamná “soukromá pláž”, která je uvedena, že k hotelu patří, je na veřejné pláži, pouze oddělená bambusovým plotem, nicméně lidí je tam opravdu dost, určitě se nejedná o soukromou pláž pouze pro hotelové hosty. Pláž je malá a lidí je na ní extrémně dost.

Alejandra D., 18.07.2022, Datum pobytu: 6.7. - 13.7.2022
Oblast: Malta Malta, St. Julian, Hotel: InterContinental Malta

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 2.4 Malta je nadherna a na miste levne a lehce sjezditelna busem (trajektem). Dovolena tedy byla fajnova, kdyz si odmyslim CK.... pres kterou...

  • 2 Ubytování
  • 4 Strava
  • 2 Okolí
  • 2 Cena

Celkové shrnutí
Malta je nadherna a na miste levne a lehce sjezditelna busem (trajektem). Dovolena tedy byla fajnova, kdyz si odmyslim CK.... pres kterou nam ji CA prodala. Delegata jsme nevideli ani jednou, stejne jako logo CK na letisti a nervy, ze se zpet na odlet budeme dopravovat taxikem byly tak znacne. Jinak nejaka kniha od CK ci nastenka na recepci? Ani nahodou! Na sms ani volani delgatka nereagovala, az teprve, kdyz jsem volal do Cech do CA, pak teprve zavolala. HRUZA, hlavne pro strasi turisty s obycejnym telefonem a neznalosti anglictiny. TEZCE NEDOPORUCUJI!!! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovani jsme byli v plesnivem a spinavem dvouluzkovem pokoji s vyhledem do svetliku, kde jela celou noc klimatizace, okno na wc bylo zasroubovane a neslo otevrit. Rano jsme pokoj reklamovali a dostali cisty trojluzak as vyhledem na more. Nepochopil jsem, co to na nas zkouseli. Zrejme cesti turiuste nemaji v tomto hotelu dobre jmeno, pritom CR zrejme ano, nebot ve Vallete je pamatnik venovany V.Havlovi. Na recepci byli jinak vstricni a ochotni.

Strava
Snidanova jidelna byla zasla, neuklizena, stoly lepily. Vyber celkem bohaty, avsak denne stejny. Mleko ve dzbanu, zjevne stale to same, nebot bylo stale kysele (a neslo o kefir). Dvere do jidelny ze zahrady jednou open, vetsinou vsak close, takze musite pres recepci. Vecere v prilehle garden restauraci, kde rvou z mega platna fotbalove prenosy. Vyber z predkrmu a hlavniho jidla. Narok mate i na dezert, ale nevite jaky, takze se spokojite se zmrzlinou. Na jidlo cekate i pres hodonu. Kvalita jidla jako v hospode Na ruzku. Burger si nedavejte, suchy az k udaveni. Maltska specialita - kralik = kosti v omacce. Predkrm - spicy kureci kridelka (spicy nebyly) moc dobre, pizzu take umeji. Personal vesmes mily. Piti predrazene (pivo 4,50 jinde 3E. Vino 5E - obcas nepitelne)

Služby hotelu
Obcas si musite jit rict o rucniky, neb vam stare odnesou a nove nedaji, popelnik na balkone si nakonec musite vysypat sami, plisen v kuplne a za skrini na pokoji uz asi patri ke zdejsimu koloritu. Jinak celkem uklizeno.

Pláž
Mala plaz pred hotelem u rusne silnice v zatoce. Malta je spis o kamnitych plazich. Za tremi krasnymi si musite dojet busem. Po ceste objevite jeste par mestskych piscitych plazi , avsak v kvetnu to stejne neni na koupani, ale spis na vyletovani. U hotelu je bazen se slanou vodou na ktery ve fotodokumentaci lakaji. Nikdo se o nej nestara, neni uplne u hotelu a na nejaky pool service zapomente.

Pavel B., 13.05.2022, Datum pobytu: 3.5. - 10.5.2022
Oblast: Malta Malta, St. Julian, Hotel: Beach Garden

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 6.8 Dobré

  • 7 Ubytování
  • 9 Strava
  • 3 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dobré Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Dobré, záleží jaký pokoj dostanete, jinak počítejte s hlučným okolím.

Strava
Velká spokojenost.

Služby hotelu
Celkem čisto, v postelích se spalo dobře.

Pláž
Chodily jsme na jinou pláž, ta u hotelu byla veřejná a ne tak hezká.

Markéta Nožková, 03.05.2022, Datum pobytu: 23.4. - 30.4.2022
Oblast: Malta Malta, St. Julian, Hotel: Beach Garden

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5.2 Len ohľadne hotela:žiadna klimatizácie,ventilator nefunkčný. Hotel má dosť poschodí a aj tak nešiel ani jeden výťah , myslené časť hotelu...

  • 2.5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 9 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Len ohľadne hotela:žiadna klimatizácie,ventilator nefunkčný. Hotel má dosť poschodí a aj tak nešiel ani jeden výťah , myslené časť hotelu mimo recepcie. Výťahy v budove s recepciu - neviem. Zariadenie stare,postel mala pozbijane dosky klincami. Zariadenie z doby našich komunistov. Jedáleň celkom cista,ale žiadny výber pitia okrem čistej vody a ráno kávy. Za mňa na budúce nie. Radšej priplatiť a ísť do iného hotela. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Stare

Strava
Dá sa vybrať

Služby hotelu
Hotel určený mladým,tam sa dá vybrať

Pláž
Dostupnosť dobrá na pieskovu aj kamenistú pláž

Eva G., 21.10.2019, Datum pobytu: 8.8. - 13.8.2019
Oblast: Malta Malta, St. Julian, Hotel: The St. George's Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9 Celková spokojnosť.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Celková spokojnosť. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Výborné.

Strava
Dobrý výber

Služby hotelu
Na úrovni.

Pláž
Pláž skalnatá a prístup trochu komplikovaný,ale voda pekná čistá.

Milan G., 14.09.2019, Datum pobytu: 25.8. - 1.9.2019
Oblast: Malta Malta, St. Julian, Hotel: Golden Tulip Vivaldi

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 7.6 Vzhledem k nízké ceně vynikající

  • 5.5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Vzhledem k nízké ceně vynikající Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Dobré až na téměř netekoucí vodu ve sprše, oprava po 2 dnech, a dvou urgencích

Strava
Výborná

Služby hotelu
Dobré

Jarmila Vašková, 26.11.2018, Datum pobytu: 14.11. - 21.11.2018
Oblast: Malta Malta, St. Julian, Hotel: The St. George's Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9.6 Byl jsem velmi spokojen.

  • 10 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Byl jsem velmi spokojen. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velmi dobré, čistota, služby vše ok.

Strava
Stravoval jsem se sám, různě...

Služby hotelu
Velmi dobré, ochota...

Pláž
Na pláži jsem nebyl.

Milan Kačmár, 16.11.2018, Datum pobytu: 6.11. - 13.11.2018
Oblast: Malta Malta, St. Julian, Hotel: The St. George's Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

San Julian&#039,s 3 fotografie

Celkem: 8.4 Hotel pekný, čístý. Každý deň vymieňali uteráky aj postelné prádlo. Hotel je na dobrom mieste, kto chce nakupovať a zabávať sa....

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 4 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Hotel pekný, čístý. Každý deň vymieňali uteráky aj postelné prádlo. Hotel je na dobrom mieste, kto chce nakupovať a zabávať sa. Autobusová zastávka pred hotelom do Valetti a na výlety. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Izba veľká priestranná, chladnička, fén, trezor. Rychlovarná konvica, káva, čaj NIE JE na izbách.

Strava
Raňajky: toasty, pečivo, croasanty .... Palacinky, vajíčka na každý spôsob, šunky, salám, slanina, zelenina, ovocie, káva, čaj, džús........

Služby hotelu
Požičovňa auta, sprostretkovanie výletov .....

Pláž
Hotel nemá vlastnú pláž. Na 50 metrov je taká skalnatá, s rebríkovým vstupom , kto sa nebojí rakov, ježkov .... Potom asi na 300 metrov je pláž z drobnými kamienkami nie pieskom. Voda je plná odpadkami. Lehátka a slnečníky sú za poplatok na pol dňa 8 eur na osobu. Využívali sme radšej bazén na streche hotela. Kto sa rád kúpe v mori na Malte sa neokúpe. Sú len 3 preplnené pieskové pláže + modrá lagúna, kde sa dostanete len ľoďov.

Anonym, 11.07.2018, Datum pobytu: 1.7. - 8.7.2018
Oblast: Malta Malta, St. Julian, Hotel: Golden Tulip Vivaldi

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (1)

Celkem: 6.8 Fajn dovolena , fajn hotel- cisty pokoj, uklid kazdy den, opravdu luxusni nadherny kryty bazen a venkovni pool nema chybu, super lokace v...

  • 6.5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Fajn dovolena , fajn hotel- cisty pokoj, uklid kazdy den, opravdu luxusni nadherny kryty bazen a venkovni pool nema chybu, super lokace v centru Malty, pro nas velice vyhodne- doporucuju.

Hotel celkove velmi dobry dojem-idealni pro ty co chteji byt v centru /bary, kluby, diskoteky/

Celkove shrnuti - velmi dobre Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl ok, az na zvlastni divne zeleny nabytek , pusobilo to na nas jak pokoj pro dva vojaky :D, zelena barva nabytku se absolutne nehodila a divna barva zavesu-prvni dojem -cisty , ale starsi pokoj , ale pak uz jsme si asi zvykli, s nasimi vecmi to pak uz vypadalo lepe., postele pohodlne, nic nas nepostipalo, ciste.-celkove tedy OK.

Strava
Snidane nic moc, kafe z automatu se nedalo pit, jinak jidlo uspokojive

Služby hotelu
Dojem OK, na recepci jsme cekali trochu vrelejsi privitani , ale jinak ucel to splnilo,ukazali, poradili , atd.-proste prumer.

Recepce je trochu chaoticka, nezdravi a moc se neusmivaji, profesionalita nic moc, to same staff v jidelne...ale jinak celkove hotel OK, klidne bych se tam vratila, pro nas bylo hlavni , aby to bylo ciste a aspon trochu pekne a to hotel splnil.

Akorat transfer z letiste a zpet- ridic maltan -nepripadal nam zrovna profesionalni ..ale dovezl, privezl- proste prumer.

celkove OK

Pláž
Plaz jsme vyuzili az dal od hotelu ve Slieme a Golden Bay.

Katerina S., 20.09.2016, Datum pobytu: 10.9. - 17.9.2016
Oblast: Malta Malta, St. Julian, Hotel: Alexandra Palace

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)