Recenze hotelů
Malta

Napište svou recenzi

Celkem: 8.2 Jediný nedostatek byla probíhající stavba části hotelu a tudíž neustálý hluk.

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 6 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Jediný nedostatek byla probíhající stavba části hotelu a tudíž neustálý hluk. Zobrazit celou recenzi

Zdeňka Baranyková, 03.05.2022, Datum pobytu: 23.4. - 30.4.2022
Oblast: Malta Malta, Bugibba a Qawra, Hotel: Qawra Palace

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6.8 Dobré

  • 7 Ubytování
  • 9 Strava
  • 3 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dobré Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Dobré, záleží jaký pokoj dostanete, jinak počítejte s hlučným okolím.

Strava
Velká spokojenost.

Služby hotelu
Celkem čisto, v postelích se spalo dobře.

Pláž
Chodily jsme na jinou pláž, ta u hotelu byla veřejná a ne tak hezká.

Markéta Nožková, 03.05.2022, Datum pobytu: 23.4. - 30.4.2022
Oblast: Malta Malta, St. Julian, Hotel: Beach Garden

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9.4 Celkově spokojenost, jen lepší zajištění a domluvení transferu z letiště a na letiště

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Celkově spokojenost, jen lepší zajištění a domluvení transferu z letiště a na letiště Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje čisté, vybavené, každodenní úklid, ... jen matrace proležené

Strava
Obrovský výběr, chuťově vynikající a kvalitní

Služby hotelu
v případě potřeby vždy velmi ochotný personál

Pláž
pláž hned naproti hotelu, krásné čisté azurové moře, vzhledem k návštěvě v dubnu málo lidí a voda studenější ale bylo to výzva a skvělí pocit

Zdeněk Jurček, 28.04.2022, Datum pobytu: 21.4. - 25.4.2022
Oblast: Malta Malta, Mellieha, Hotel: Seabank Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (4)

Celkem: 7.2 Hotel je starší a je to poznat. Nicméně personál je vstřícný, vybavení dostačující a v hotelu je čisto. Jídlo je poněkud jednotvárné, ale...

  • 7 Ubytování
  • 6 Strava
  • 7 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Hotel je starší a je to poznat. Nicméně personál je vstřícný, vybavení dostačující a v hotelu je čisto. Jídlo je poněkud jednotvárné, ale člověk hlady netrpí. Zobrazit celou recenzi

Eva S., 26.04.2022, Datum pobytu: 16.4. - 23.4.2022
Oblast: Malta Malta, Bugibba a Qawra, Hotel: The San Anton

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 3.6 Hotel potřebuje rekonstrukci, čas se tam zastavil v 90 letech, odpovídá tomu vybavení, personál. V "posilovně" byl funkční...

  • 3.5 Ubytování
  • 3 Strava
  • 4 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Hotel potřebuje rekonstrukci, čas se tam zastavil v 90 letech, odpovídá tomu vybavení, personál. V "posilovně" byl funkční jeden běžecký pás. Zbytek nefungoval. Do této místnosti také zatékalo, koberec odporně páchl a byl mokrý. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vybavení staré, kolem oken táhlo, v noci nám byla zima. Po týdnu jsme měli v pokoji i koupelně chuchvalce prachu. Zametání ani umytí podlahy jsme se nedočkali.

Strava
Jídlo spíš podprůměrné, každý den na snídani to stejné, jako slané pečivo pouze toustový chléb. Ovoce chybělo úplně, kromě rozkrájeného pomeranče. Večeře se obměňovaly, saláty stejné, zákusky velice umělé. Pro vegetariány byl výběr velice omezený, pro vegany žádný.

Služby hotelu
Pokojový servis se omezil na vynášení koše a výměnu ručníků (o kterou jsme nežádali tak často). Po týdnu jsme měli v pokoji i koupelně chuchvalce prachu. Zametání ani umytí podlahy jsme se nedočkali. Bazén podprůměrný, sauna vypnutá.

Pláž
Pláž vhodná ke koupání je pěšky docela daleko.

Anonym, 31.03.2022, Datum pobytu: 19.3. - 26.3.2022
Oblast: Malta Malta, Mellieha, Hotel: Canifor

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9.6 Příjemný hotel s kvalitními službami.

  • 9.5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Příjemný hotel s kvalitními službami. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování odpovídalo uvedené kategorii. Personál byl profesionální, ubytování kvalitní, úklid zcela bezchybný.

Strava
Strava pestrá, dostatek ovoce a zeleniny. Byli jsme v době masopustu a byly nám servírována národní jídla, která se v této době na Maltě jí, což jsme ocenili. Všeho bylo dostatek.

Služby hotelu
Služby hotelu odpovídaly kategorii hotelu. Jediný problém je s vnitřním bazénem. Byli jsme v únoru a tak byl tento bazén hojně využíván. Hotel si určitě uvědomuje, že zde vzniká potřeba vyčlenit tento bazén v určitých časech jen dospělým, kteří by si v něm chtěli zaplavat, což s dětmi ( v malém bazénu klidně i 50 dětí) možné není. Časy tedy hotel vyčlenil ( od 7 do 9h a od 12 do 14h ), což by jistě bylo dostatečné, ale rodiče dětí toto nerespektují, i v tomto čase je bazén plný dětí ( personál to neřeší), takže pokud by si chtěl někdo zaplavat ve vnitřním bazénu, moc šancí mít nebude a měl by s tím počítat.

Pláž
Je přes cestu, velká, což není na Maltě příliš časté, takže perfektní.

Anonym, 02.03.2022, Datum pobytu: 21.2. - 27.2.2022
Oblast: Malta Malta, Mellieha, Hotel: Seabank Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 10 Dovolená zejména pobyt splnil přesněji předčil očekávání. Všechno naprosto všechno "hrálo a zpívalo".Krom transportu na hotel,...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená zejména pobyt splnil přesněji předčil očekávání. Všechno naprosto všechno "hrálo a zpívalo".Krom transportu na hotel, který nevyšel.Ale to výhradně zásluhou amaterismu CK . Tímto zároveň upozorňuji - vyhněte se jí.Pokud by jste chtěli něco u CK reklamovat? Nedopídíte se výsledku. Dotazník s konkretizací reklamace je sestaven tak, aby vás kompletně a spolehlivě odradil od případné reklamace. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel sice neleží u pláže, ale nic to na věci nemění.Leží na místě dobře dopravně přístupném.Doprava je na Maltě zařízena tak, že po nákupu jízdenky v busu můžete ještě 2-3 hodinky zdarma jezdit i jinými linkami.Nedaleko hotelu jsou důležité obchody a ty správné zastávky pro cestování po celém ostrově.Hotel má všechny možné vymoženosti.Krom sauny /kovid/ všechno dokonale fungovalo.Povlečení a ručnníky vždy vyhlazené, čisté.Výměna ručníků a kompletní úklid denně.Jídelna přesněji restaurace v naprosté čistotě.

Strava
Při délce pobytu 10 dní se vyzkoušelo opravdu všechno.Dokonce tady měli i řízky.Fakt je, že strava se přibližuje Anglii. Ostatně všechno je zde v anglickém stylu.Hotel je velkorysý! Bez zvláštního příplatku uspořádal Vánoční a Silvestrovskou večeři ve velkém stylu.O několika chodech.Včetně přípitku šampaňským.V Africe za takovou věc na hotelu vybírají CK příplatek.Kompletní nápoje včetně místního alko po celou dobu pobytu v ceně /All ink/.Světové značky? Ano za symbolickou cenu 2,5 eura. Krásné gesto k pijákům! Kuchaři i cukráři se v kuchyni prostě snažili být vstřícní.Nic nepůsobilo dojmem jen "jako".

Služby hotelu
Hotel je celkově orientován výhradně na hosta.Dominuje snaha vyhovět.Nikdo nevytýká nošení nápojů na pokoje.Nikdo nereklamuje odnos pití před hotel na lavečky.Slovem všechno tady hraje a zpívá. Na recepci komletní nabídka zájezdů a výletů po okolí.S tpělivým vysvětlováním a upřesněním.Na recepci vám kamkoliv zavolají přeptají se, upřesní.Panuje tady taková vyjímečná domácí pohoda.

Pláž
byly Vánoce, pláž nebyla v plánu byl krytý vnitřní bazén s vyhřívanou vodou

Zdeněk Gerža, 04.01.2022, Datum pobytu: 23.12.2021 - 1.1.2022
Oblast: Malta Malta, Bugibba a Qawra, Hotel: Bella Vista

Byla tato recenze užitečná? Ano (6) Ne (0)

Vánoce na Maltě 5 fotografií

Celkem: 6.2 V listopadu nelze očekávat vždy koupání v moři.Podniknout výlety do okolí bylo optimální místo.

  • 6.5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 6 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
V listopadu nelze očekávat vždy koupání v moři.Podniknout výlety do okolí bylo optimální místo. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
hotelu s 3 hvězdičkami odpovídal

Strava
menší výběr jídla ,ale chutná jídla

Služby hotelu
Služby v hotelu byly velmi dobré.

Pláž
to nemohu posoudit

Miroslava Urbanová, 02.12.2021, Datum pobytu: 23.11. - 29.11.2021
Oblast: Malta Malta, Bugibba a Qawra, Hotel: Topaz

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Skvělá

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Skvělá Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vynikající

Strava
Vynikající

Služby hotelu
Vynikající

Pláž
Výborná, dostupná autem nebo busem, málo lidí.

Roman K., 23.11.2021, Datum pobytu: 14.11. - 20.11.2021
Oblast: Malta Malta, Mellieha, Hotel: Labranda Riviera & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)