Recenze hotelů
Malta

Napište svou recenzi

Celkem: 9 Opravdu jsme si dovču užili

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Opravdu jsme si dovču užili Zobrazit celou recenzi

Ubytování
úklid a vse spojene s ubytováním dle standartu, i prekvapeni jsme byli

Strava
Luxus, od evropske kuchyne, pres mistni i svetovou, vse kvalitni a v hojnem vyberu

Služby hotelu
Malo jsme vyuzivali, ale vse + standart

Pláž
Je to proste Malta, plaze vice kamenite, ale ciste, upravene, vne pisek, voda kameny, nic ostreho a velkeho, ale destinace takova je a s tim se musi pocitat, vecery (noci) na plazi luxusni, i s obsluhou

Ladislav V., 14.08.2019, Datum pobytu: 21.6. - 28.6.2019
Oblast: Malta Malta, Mellieha, Hotel: Ramla Bay

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Vynikající destinace s perfektní kombinací relaxace u moře na čisté písečné pláži nebo u bazénu, dobrým jídlem a pitím, s mnoha památkami...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Vynikající destinace s perfektní kombinací relaxace u moře na čisté písečné pláži nebo u bazénu, dobrým jídlem a pitím, s mnoha památkami pro milovníky historie. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj čistý, prostorný, funkční klimatizace v ceně pobytu. Rychlá reakce personálu v případě potřeby něco opravit/zařídit.

Strava
Vynikající, pestrá.

Služby hotelu
Velmi dobré.

Pláž
Snadný přístup do moře i pro vozíčkáře, písečná pláž dlouhá 1 km, čistá voda.

Anonym, 13.08.2019, Datum pobytu: 3.8. - 10.8.2019
Oblast: Malta Malta, Mellieha, Hotel: Seabank Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Dovolená se nám moc líbila, počasí super, spoustu míst na výlety, historicky zajímavé místo. Nevhodné místo pro rodinu s dětmi a...

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená se nám moc líbila, počasí super, spoustu míst na výlety, historicky zajímavé místo. Nevhodné místo pro rodinu s dětmi a neplavce. Velká výhoda hotelu, při Allinclusive se můžete najíst přímo u bazénu a nemusíte zpátky do hotelu.

Samostatnou kapitolou je paní delegátka z cestovní kanceláře !!!! To byl teprve zážitek, téměř žádná informace a kterou podala nebyla úplně pravdivá nebo pomotaná. Na otázku ohledně výletů odpověděla " je Vás málo, máte smůlu", na půjčení auta odpověděla "řekněte mi, kde tu zaparkujete . . . " Řidičů autobusu se na nic neptejte, nic neví . . . naopak poradili nám vždycky. To byl asi tak jediný zádrhel. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel je 50 let starý, ale udržovaný. Úplně neodpovídá fotkám, na nich vypadá luxusnější, ale přesto je pěkný.

Strava
Jídlo velice chutné, 3x týdně tématická večeře (Orient, Mexiko, Malta . . . atd.)

Služby hotelu
Se službami hotelu jsme byli spokojeni. Personál ochotný, vstřícný.

Pláž
Skalnatá, vstup rovnou do vody. Voda nádherná, možnost šnorchlování. Osušky, lehátka a ručníky jsou zdarma. Opravdu příjemné koupání a málo lidí.

Václav K., 12.08.2019, Datum pobytu: 31.7. - 7.8.2019
Oblast: Malta Malta, Sliema, Hotel: Preluna & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Vše super!

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Vše super! Zobrazit celou recenzi

Pláž
Moře bylo velmi divoké. Pláž je na skále a sleza se dolu po žebříku, nebo po schůdkách

Je nutno mít boty do vody. Ale bazén je úžasný! A s výhledem na moře!

Anonym, 07.08.2019, Datum pobytu: 27.7. - 31.7.2019
Oblast: Malta Malta, Sliema, Hotel: Preluna & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 6,8 Přijatelné

  • 7,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 4 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Přijatelné Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velmi dobré ubytování

Strava
Strava kvalitní, i když supermarketového původu. Samotná práce kuchařů velmi dobrá, kuchaři kvalitnější než např. v blízké Kalábrii a na Sicílii.

Služby hotelu
Opravu klimatizace jsme žádali třikrát, 2x se pokusili o opravu a teprve na třetí pokus (2 dny před naším odjezdem) se jim klimatizaci v pokoji podařilo opravdu opravit. Na Maltě bylo celý týden kolem 34°C. Poškodilo to dojem z dovolené.

Pláž
Pláž je hlavní problém tohoto hotelu - pláž za 4 proudovou hlavní komunikací (že je před hotelem silnice jsme věděli předem), ale že to je kus místní dálnice, jsme zjistili až na místě. Samotná pláž je veřejná, což je problém asi všude, na Maltě však zásadní... samotní místní jsou sice hluční a hodí si svoji deku klidně mezi lehátka platících klientů (6 EUR/osobu a den - není v ceně zájezdu), ale to je ten menší problém.. pláž je však také navštěvovaná mládeží z letních škol, učících angličtinu, kteří byli většinou z východních zemí (bývalý Sovětský svaz, Blízký východ...), a i přes viditelnou snahu personálu udržet na pláži čistotu a pořádek, jsme už třetí den vyhodnotili, že se to nedá a používali jsme ke koupání jiná místa v okolí.

Pavel S., 07.08.2019, Datum pobytu: 27.7. - 3.8.2019
Oblast: Malta Malta, Mellieha, Hotel: Seabank Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Velká spokojenost s ubytováním, službami, čistotou, kvalitou jídla a prostředím.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Velká spokojenost s ubytováním, službami, čistotou, kvalitou jídla a prostředím. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj pro dvě osoby byl v rekonstruované nové části hotelu a byl moderně a vkusně zařízen. Každý den probíhal úklid pokoje a výměna ručníku.

Strava
Měli jsme zajištěné snídaně, ale doplatili jsme si na místě i večeře za 18 euro na osobu. Výběr jídel byl pestrý a hlavně chutný. Každý si přišel na své.

Služby hotelu
V areálu je italská restaurace, na pláži Mojito bar - podávalo se zde i jídlo, u bazénů to samé.

Pláž
Pláž byla přímo u hotelu, písčitá, mírný přístup do moře, ale doporučovala bych, pro citlivé jedince, boty do vody. Lehátka a slunečníky zdarma. U bazénů také vše k dispozici. Ručníky jsme také dostali zdarma.

Martina N., 06.08.2019, Datum pobytu: 27.7. - 3.8.2019
Oblast: Malta Malta, Mellieha, Hotel: Ramla Bay

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 8,4 Musím pochválit, personám i služby super.

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 7 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Musím pochválit, personám i služby super. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj útulný, s bočním výhledem na moře, v noci klid.

Strava
Jídlo bylo dobré, ochutnaly jsme s dcerou i nějaké speciality,bylo to rozmanité, dalo se pokaždé vybrat něco jiného, u všeho byl popis.

Služby hotelu
Hotel v klidné části, mimo hlavní zábavní centrum, k moři přes rušnou komunikaci,ale bez problémů, vstup k bazénu na kartu a k moři, kde byla i lehátka vcelku dobrý, vstup do moře horší, kamenitá pláž s ostrými kameny, nutno mít boty do vody, použít zábradlí a lana, ale dalo se to .

Pláž
Pláž patřící k hotelu kamenitá, ale dalo se tam ležet, je tam k zapůjčení dost lehátek.

Vladimíra Petrlíková, 06.08.2019, Datum pobytu: 27.7. - 3.8.2019
Oblast: Malta Malta, Sliema, Hotel: Preluna & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,4 A co se týče cestovní kanceláře? Jedna velká verbeš. Naše první dovolená přes cestovní kancelář a také poslední, budeme se držet našich...

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
A co se týče cestovní kanceláře? Jedna velká verbeš.

Naše první dovolená přes cestovní kancelář a také poslední, budeme se držet našich starých zvyků a vše si budeme zařizovat sami.

Pokud bychom v práci nemuseli vybrat fond FKSP, ani bych do cestovky nešla, ale u nás v práci nám bohužel nemohli proplatit zahraniční faktury, kdybych třeba chtěla zařídit pobyt přes booking.com..

A hned od začátku samé problémy.. Zadala jsem údaje, odlet z Prahy a vyplivlo mi to určitou cenu.. Ale v nabídce, která mi došla na mail, bylo o pár tisíc víc.. A tím začalo veškeré martirium s Inviou.. Paní se snažila mě samozřejmě zblbnout, atd atd.. Nakonec jsme vybrali odlet z Vídně jak kvůli financím, tak i proto, že to pro nás bylo blíž a měli jsme i odvoz..

Další problém.. Závazná rezervace a najednou další částka v hodnotě pár tisíc korun. Další telefonát a vysvětlení.. Pojištění a ještě něco, ani si to už nepamatuji.. Nic paní neřekla a automaticky tam naskládá a zkouší český národ, jestli jsme dementi nebo ne a budeme jen platit..

Zaplatila jsem rezervační poplatek, došla smlouva a email.. Ten byl v rozporu se smlouvou, co se týče dalších plateb.. Nevěděla jsem, jak to Invia má a paní mě o tom neinformovala a odepisovala jen strohé maily.. A že se mám řídit mailem a ne smlouvou.. To mi přišlo trošku divné, že by mail byl víc než smlouva.

Do té doby, než mi to paní konečně vysvětlila a sdělila informace, které jsem do té doby neměla..

Vše se nakonec nějak vyřídilo a po zaplacení ticho na pěšině.. Potřebovala jsem něco vyřešit a těžký nezájem.. Však co by se obtěžovala, když už bylo vše zaplacené a ona vydělala..

A ta další a poslední rána byl přílet na Maltu a potom odlet..

Měli jsme pobyt od 26. 7. do 31. 7... Plánovaný přílet na 10:40, na hotel jsme se ale dostali až někdy kolem 15 hodiny.. Já vím, že na letištích se nějaké zpoždění neřeší, to je v pořádku.. Ale jde o to, že první den takto osekaný..

A odlet? 31. 7. v 7 hodin ráno a transfer na letiště 3:30.. Poslední den dovolené jsme strávili jen na letišti Zobrazit celou recenzi

Ubytování
A nyní bych přešla k té horší stránce..

Narazila jsem při check in na slečnu, která to ještě nikdy nedělala, ale to jí samozřejmě nezazlívám, každý učený z nebe nespadl.. Ale ten přístup ostatních recepčních.. Arogance, neochota.. My jsme byli po cestě a z horka dost unavení a už jsme se opravdu těšili, až vydechneme. Naštěstí se nás ujala jiná recepční, milá starší paní a vše nám ochotně vysvětlila a poradila.

Ano, neomezené množství alkoholických i nealkoholických nápojů, ale jen vybrané a mnoho jich nebylo, jen ty u kterých je značka AI, jako all inclusive. To vám za pár dní začne lézt krkem i vybraný rum.

A každý, kdo z barmanů nebo pracovníků jídelen, kde se prodávaly pokrmy, viděl váš zelený náramek, který měli lidé s all inclusive - okamžitě pohledy a chování ve stylu.. Nedáš dýško, nezasloužíš si úsměv a něco navíc..

Neříkám, že jsme nedávali dýška, například paní pokojské za krásně uklizený pokoj, ustlanou postel, atd..

Ale prostě to tu funguje tak, že pokud jsme si objednali bez dýška, tak nám nalili málo alkoholu nebo se ani neobtezovali nás obsloužit. Ale jakmile to cinklo nebo viděli mávání bankovky, mohli se přetrhnout a to ne, že by dali dvojitou whiskey nebo lepší koktejl.. To byla whiskey o objemu snad jednoho a půl deci a v koktejlu 98 % alkoholu a zbytek trošku šťávy a led..

Myslím si, že náš pobyt měl hotel moc dobře zaplacený a dle mého názoru nebyla potřeba si dále ještě připlácet za něco, co má být automaticky. Například poctivý koktejl a hezké a slušné jednání. I v jídelně, kde si vás při vstupu odškrtnou, že máte pro tento den splněno.. Dal jsi dýško? Číšník u tebe bude hned a obslouží tě s nápoji. Pokud žádné dýško není, můžete si počkat, až k vám vůbec někdo přijde a může se stát, že vám nápoj donesou až dloooouho po jídle..

Martina M., 05.08.2019, Datum pobytu: 26.7. - 31.7.2019
Oblast: Malta Malta, Mellieha, Hotel: Ramla Bay

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 7,4 Malta je krasna krajina, je tam mnoho pamiatok a krásnych plazi, ktore sme ani nestihli pobehat, ale velmi sa nam tam pacilo a boli sme...

  • 7 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Malta je krasna krajina, je tam mnoho pamiatok a krásnych plazi, ktore sme ani nestihli pobehat, ale velmi sa nam tam pacilo a boli sme spokojni so sluzbamy hotela a cestovnej kancelarie. Cize dovolenku v tejto destinacii urcite odporucame :) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
S ubytovaním sme boli spokojní. Vyhrady mame voci balkonu, zmestila sa naň jedna stolicka, cakali sme aspon maly balkonik, inak uteraky menene kazdy den, upratovanie kazdy den, wifi vypadavalo casto, ale prezili sme to :)

Ubytovanie vsetko ok, az na ten balkon.

Strava
Kazdy den bolo to iste na vyber, az sa nam to prejedlo, cakali sme viac lokalnych produktov, kedze Malta ma vela druhov vlastnych syrov jogurtov a domáceho pečiva.

Služby hotelu
So službami hotela sme boli spokojni.

Pláž
V blizkosti hotela sa nachadzala mala kamenista plaz, inak sme za plazami museli cestovat, ale to nam neprekazalo.

Andrea Rusnáková, 05.08.2019, Datum pobytu: 26.7. - 2.8.2019
Oblast: Malta Malta, Hotel: Porto Azzurro

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Dovolenku sme si veľmi užili, more krásne, strava a drinky výborné!

  • 9,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenku sme si veľmi užili, more krásne, strava a drinky výborné! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel je trochu starší, chodby tiež trošku desivé, ale izba krásna s výhľadom na more a bolkónikom, takže posledné, čo nás trápilo, bola chodba. Areál nádherne upravený.

Strava
Strava bola veľmi chutná, boli sme spokojní. Jediné čo bola škoda, že reštaurácia nebola veľmi veľká - takže stoly boli pomerne natesno, ale to bol len taký detail a ak by nám to veľmi prekážalo, je možné vybrať si hodinu, kedy je reštaurácia prázdnejšia (napr na začiatku a na konci podávania stravy). Priateľ je navyše celiatik a nebol problém ani s raňajkovým pečivom (je potrebné si ho vypýtať) a taktiež pri obede večeri mu pekne vymenovali, čo múku obsahuje a čo nie. Na 95% múkou omáčky nezahusťujú.

Služby hotelu
Personál bol veľmi milý a ústretový. To by som chcela špeciálne vyzdvihnúť, keďže podľa mňa tvorí personál celkový dojem z dovolenky. Mne osobne je jedno, ako vyzerá kľúčka na dverách na izbe (inak bola vtipná), hlavne, že sa necítim blbo, pokiaľ sa niečo opýtam, alebo si prosím niečo špeciálne - ešte sa usmejú, že to musia tiež vyskúšať.

Pláž
Pláž bola síce menšia ale jednoznačne to je hlavný dôvod, prečo sa sem chcem vrátiť. Nádherne čisté, teplé more s vlastnou plážičkou. Plávalo sa výborne (jeden deň privialo medúzy, ale len zopár, hlavne ich v tom mori vidno)

Blízko bufetik s teraskou a výhľadom, veľa vodných atrakcií.

Musím ešte povedať, že na fotkách na mňa pôsobili zvláštne tie lehátka v jednom rade vedľa seba ale po vlastnej skúsenosti musím povedať, že to bolo oveľa príjemnejšie ako na tradičných plážach. Nikto vám nebehá po boku, pred vami iba more a noačo že vedľa ležia iní ľudia, aj tak pozeráte pred seba na more, ktoré je na dva kroky.

Ivana Pastoreková, 31.07.2019, Datum pobytu: 20.7. - 27.7.2019
Oblast: Malta Malta, Mellieha, Hotel: Mellieha Bay

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

1 fotografie