Recenze hotelů
Severní Atol Male - Maledivy

Napište svou recenzi

Celkem: 9 Splnilo očekávání.

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Splnilo očekávání. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velmi kvalitní a špičková údržba a čistota.

Strava
Pestrá, vynikající kvality.

Služby hotelu
Minimální požadavky z naší strany.

Pláž
Udržovaná a čistá. Problém při odlivu - nízký stav vody a nebezpečí odření o korály.

Pavel Vlček, 03.10.2019, Datum pobytu: 27.8. - 5.9.2019
Oblast: Maledivy Maledivy, Severní Atol Male, Hotel: Paradise Island Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 7,2 Dojem z dovolené je příjemný ostatně má své ALE. V cestovní kanceláři, při platbě zájezdu, mi slečna za stolem tvrdila, jelikož máme...

  • 8 Ubytování
  • 6 Strava
  • 10 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Dojem z dovolené je příjemný ostatně má své ALE. V cestovní kanceláři, při platbě zájezdu, mi slečna za stolem tvrdila, jelikož máme přestup v Dubaji, že tam na nás bude čekat delegát česky hovořící. Jelikož naše angličtina není na skvělé úrovni. Ovšem, delegát nikde. Při příletu na letiště v Male, kam naše cesta směřovala, jsme doufali, že bude tedy delegát čekat tam a že nás dovede do hotelu. Delegát opět nečekal. Při příjezdu do resortu, kam jsme se dopravili, jsme tedy čekali delegáta na svém místě. Delegát opět nikde! Proč nám tedy v cestovní kanceláři řekli, že delegát bude? Myslím si, že pokud má člověk dovolenou od cestovní kanceláře, měl by mít i na svém místě delegáta, nebo se mýlím? Proč to u jiných cestovek funguje? Toto nám značně snížilo zážitky z dovolené, neboť jak jsem již zmiňovala výše, naše angličtina není na skvělí úrovni a dovolenou nám to značně zkomplikovalo. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bychom nic nevytýkali. Bylo velice příjemné a čisté. Každý den úklid bungalovu, sice v nepravidelném čase, ale přece jen. Úklid byl poctivý.

Strava
Strava v hotelu byla dobrá. Jídla bylo mnoho, na výběre z různých chutí a druhů. Určitě si každý najde své. Co nás ovšem nemile překvapilo, byl pitný režim. Jen voda na příděl? Vše ostatní za poplatek, který nebyl v přepočtu zrovna malý. Myslím si, že v takové destinaci, kde je stále teplo, je pitný režim dost důležitý, jelikož to beru také z pohledu zdravotnického pracovníka. Dvě litrové lahve pro dvě osoby na celý den si myslím, že je tedy dost málo!

Služby hotelu
Služby hotelu byli průměrné.

Pláž
Přístup do vody byl skvělý. Pláž velice čistá, voda byla také čistá a teplá. Toto nás nadchlo z celé dovolené nejvíce.

Pavla Ditrichová, 02.10.2019, Datum pobytu: 15.9. - 24.9.2019
Oblast: Maledivy Maledivy, Severní Atol Male, Hotel: Paradise Island Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9 Určitě nejlepší dovolená na které jsme byli.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Určitě nejlepší dovolená na které jsme byli. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování čisté,každý den uklizené, nejvíce jsme využili venkovní sprchu. K dispozici byli plážové osušky s tím,že je každý den měnili. Šampóny, sprcháče, kartáčky vše bylo na pokoji.

Strava
Jídlo v hlavní restauraci výborné,velký výběr( rýže,nudle,maso,ryby,saláty,zelenina a mnoho sladkého+ovoce) Jídlo bylo fakt výborné,není co vytknout. Byli jsme i v jiných restauracích a taky rozhodně stojí za to je navštívit.

Služby hotelu
Mnoho výletů na výběr. Určitě stojí za to pár výletů navštívit. Bohužel ceny poněkud vyšší.

Pláž
Pláž každý den udržovali, denně tak 3x uklízeli od řas/ korálu pokud byly vyplavené, na pláži jsme byli skoro sami. Moře teplé,čisté a velký podmořský život.

Tereza K., 13.09.2019, Datum pobytu: 1.9. - 10.9.2019
Oblast: Maledivy Maledivy, Severní Atol Male, Hotel: Paradise Island Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Perfektná dovolenka, kľud, oddych a maximálny relax v raji

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Perfektná dovolenka, kľud, oddych a maximálny relax v raji Zobrazit celou recenzi

Strava
Výborná strava

Pláž
Krásna čistá pláž s bielym pieskom

Matej K., 13.07.2019, Datum pobytu: 26.5. - 4.6.2019
Oblast: Maledivy Maledivy, Severní Atol Male, Hotel: Paradise Island Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Dovolená byla naprosto perfektní. Nikdy jsme nebyli na takovém místě, takže vše pro nás bylo překvapující.Jediná vada na kráse byl hned...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla naprosto perfektní. Nikdy jsme nebyli na takovém místě, takže vše pro nás bylo překvapující.Jediná vada na kráse byl hned problém při ubytování, kdy nám bylo vystaveno stravování jako PP namísto AI, trvalo tři hodiny, než jsme vykomunikovali náš požadavek. Příroda, prostředí, pláže vše dokonalé, ačkoliv při stravování zde byly stovky lidí, nikde nikoho nebylo vidět ani na pláži, ani ve vodě, prostě božský klid. Bohužel jako lidstvo jsme se podepsali na devastaci podmořského světa, takže nějaké obdivování mořské flory je marné, vše je mrtvé. Fauny jsme si užili celkem dost, ryba všemožných tvorů je k vidění dost, nebyl problém, když kolem Vás proplaval žralok nebo rejnok. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Byli jsme ubytováni v domku č. 278,a pro prozkoumání ostrova jsme byli za tento rádi. orientace na východ, blízko centra ostrova-míněno bary, restaurace a fitness.Jsou řady domů, kde to s výhledem je špatné, v podstatě na 20 metrů koukáte do dalšího vlnolamu. Za nás spokojenost. Každodenní převlékání, úklid. Nejsme nároční, byli jsme spokojeni

Strava
Neskutečné. Výběr všech možných kuchyní z oblasti. Prostě jsme si užili od všeho něco málo k ochutnání. Pro konzervativce byly i jídla z oblasti středomoří.

Služby hotelu
Bez výtek, personál zvládá množství jazyků, takže nebyl problém kombinovat Eng, Ru, De a i češtinu u vrchního managera. Všichni usměvaví, ochotní se vším pomoci, poradit. Podvečery jsme trávili na kurtu s tenisem, stolní tenis a badminton.Je zde i posilovna, squash, sauna, lázně. Místní peronál vyslouží pochvalu. Pozor jen v baru, ačkoliv jsme měli allin, drinky a nápoje mají rozdělené do skupin v nápojácích, musíte vysledovat v nápojových lístcích, co můžete a nemůžete a v jaké cenové relaci.

Pláž
Krásný bílý, do očí bodající písek. Klid, prázdno, pohoda.Východní strana hodně plytká, pokrytá mrtvými korály s minimálním množstvím vody, tam se dalo koupat při přílivu.Voda se zde zvedla zhruba o metr a postoupila o 4m. pouze jeden flek s hlubokou propastí, kde byly zbytky živé přírody, ale se zákazem koupání. Západ měl pláž absolutně písečnou i ve vodě s hlubším dnem bez korálů, takže tam bylo možnost se proplavat. Jinak taky jedno místo s životem. Jinak důrazně nedoporučujeme domky 170-220. Tam opravdu koukáte do mořské řeky široké 10m a další šelf, který stíní moře. A domky 170-172 mají výhled do prostoru, kde se sváží odpad a pálí se, takže toto ne!

Miroslav Šarman, 15.04.2019, Datum pobytu: 2.4. - 10.4.2019
Oblast: Maledivy Maledivy, Severní Atol Male, Hotel: Paradise Island Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (14) Ne (1)

Celkem: 9,6 výborná dovolená

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
výborná dovolená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Beach vila - naprosto vyhovující, klimatizace, trezor, minibar...ok

Strava
Jidlo chutné, nádherně připravené a vždy velký výběr.

Služby hotelu
velmi ochotný personál, který splní vše pokud je to možné

Pláž
okolo celého ostrova vždy upravená pláž, super

Miroslav V., 20.02.2019, Datum pobytu: 6.2. - 13.2.2019
Oblast: Maledivy Maledivy, Severní Atol Male, Hotel: Meeru Island

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Dovolenou na Maledivy jsem si dala jako odměnu za studium. Omezená finančními prostředky, jsem původně měla vybraný hotel Equator...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenou na Maledivy jsem si dala jako odměnu za studium. Omezená finančními prostředky, jsem původně měla vybraný hotel Equator Village, ale 5 dnů před odletem mne Invia kontaktovala s omluvou, že na původním hotelu probíhá stále rekonstrukce bazénu a nabídli mi hotel Summer Island, za původní cenu, s tím, že rozdíl doplatí hotel EV. Takže za mne skvělé. A tímto chci moc poděkovat a ocenit takový přístup ke klientům.

Celkově můžu říct, že pobyt splnil nad míru mé očekávání ve všem. Je zde možnost relaxace v krásném tropickém prostředí, kde nejsou potřeba boty a zároveň příjemné večerní zábavy, když člověk chtěl.

Pobyt nedoporučuji pro lidi, kteří chtějí aktivní dovolenou. Na tak malém prostoru to ani nejde i když jsou tam výlety na potápění šnorchlování. Je to vhodné pro ty, kteří si chtějí odpočinout a úplně vypnout od civilizace. Co jsem mohla srovnat s fotografiemi ostatních míst na Maledivách, řadím to do takového středu, co se týká luxusu zázemí. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Výborné. Jsem v celku nenáročná na ubytování, důležité je okolí a pláž. Takže, když mne ubytovali v přízemí 4 pokojové vilky, kde terasa byla od pláže vzdálená cca 10-15m a přímo z postele bylo vidět na pláž a palmy kolem, nic lepšího jsem si nemohla přát. Pokoj malý, útulný, postel pohodlná, TV, wifi, lednice, varná konev a pravidelné doplňování kávy, čajů, vody. Koupelna skvělá a hlavně neobvyklá = živé rostliny zasazené v půdě a otevřený pás pod střechou. A hlavně jsem dostala pokoj na hezčí (západní) straně ostrova, blízko do jídelny, baru, bazénu (5 min)

Strava
Výborná, nejsem polévková, ale tam nešlo odolat výborným polévkám. Bohatý výběr masa, ryby, kuřecí, hovězí, jehněčí, všechny druhy příloh - brambory, rýže, těstovin, luštěnin, studená kuchyně, suši... Moučníky, zelenina, ovoce, místní speciality..

Jediné, co trochu kazilo dojem, tak allinclusive tam nebylo v takovém rozsahu, jak jsem byla zvyklá všude jinde na dovolené. V baru se vztahovalo pouze na základní alko, asi 5 druhů. Míchané koktejly byly za úhradu. Výhodou bylo, že šlo si donést na pokoj. Další malá nevýhoda byla, že se vztahovalo pouze na jídelnu a v bar určeném pro nás suchozemce, vodní vily mají zvlášť bar a jídelnu.Tam jsem sice mohli chodit, ale vše hradit ze svého.

Služby hotelu
Na ostrově jsou "pouze" bungalovy, hotel jako velká budova tam není. Tady bylo trochu neobvyklé časté uklízení 2x denně, což šlo omezit upozorněním "nerušit".

Každý večer byl nějaký program, což bylo fajn. Wifi byla dostupná ve všech veřejných prostorách a bez poplatku.

Personál velmi příjemný, ochotný.

Pláž
Krásná, čistá, pár metrů od vlastní terasy, k dispozici vlastní lehátko, ve vodě houpací sít..nádhera.

Anonym, 17.02.2019, Datum pobytu: 11.10. - 25.10.2018
Oblast: Maledivy Maledivy, Severní Atol Male, Hotel: Summer Island

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Ubytování 14 fotografií

Celkem: 6 Průměrné

  • 5,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Průměrné Zobrazit celou recenzi

Ubytování
standardní v dané kategorii

Strava
standardní v dané kategorii

Služby hotelu
standardní v dané kategorii

Pláž
Nedostatek lehátek na pláži, pokud jsme si nepřivstali a nedali ručník na lehátko, neměli jsme lehátko. Sklenice na pláži nikdo nesbíral, přes den nikdo pláž neuklízel. Nepřiměřeně drahé služby. V Karibiku si můžete půjčit bezplatně v rámci rezortu třeba kajak, šlapadlo, malý katamaran, prkno na surfování a jiná bezmotorová zařízení, tady vše za peníze, což bychom akceptovali, ale rozhodně ne za uvedené ceny. Např. Windsurfing 1 hodina 37,- USD + daň, malý katamaran 1 hodina 98,- USD + daň atd. u motorových zařízení, vlečený banán 1 osoba 10 min.43,- USD + daň, Jet Ski 10 min. 62,- USD + daň. Po dobu našeho pobytu si také nikdo nic z uvedených věcí nepůjčil. Vše co chcete na ostrově koupit je nepřiměřeně drahé. Např. 4 klasické pohledy se známkami do Evropy 33,- USD !! Neexistuje na ostrově žádný pendl lodí na okolní ostrovy nebo do Male. Můžete si objednat dopravu lodí na ostrov vzdálený cca 30 min. a zpět za 120,- USD /osoba. Přesto že jsme měli uhrazen all inclusiv, vstupné na večerní programy bylo nutné uhradit včetně konzumace. Pokud nechcete trávit čas pouze na pláži nebo na pokoji musíte počítat s dalším výrazným čerpáním z vlastních fin. prostředků. Za vynaložené fin. prostředky bychom byli v Karibiku rozhodně spokojenější, např. rezorty Sandals. Za uvedených podmínek na Maledivy už ne.

Zdeněk U., 20.12.2018, Datum pobytu: 8.12. - 16.12.2018
Oblast: Maledivy Maledivy, Severní Atol Male, Hotel: Adaaran Select Hudhuran Fushi

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)