Recenze hotelů
Severní Atol Male - Maledivy

Napište svou recenzi

Celkem: 8,4 Dovolena byla uzasna..jen myslim,ze by bylo fer informovat klienty predem,ze probiha castecna rekonstrukce resortu a tim padem jsou...

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Dovolena byla uzasna..jen myslim,ze by bylo fer informovat klienty predem,ze probiha castecna rekonstrukce resortu a tim padem jsou nektere sluzby omezeny. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Beach bungalov naprosto dostacujici,cisty a vstup rovnou na plaz je uchvatny. Na par noci jsme si priplatili za ubytovani ve Water Ville a to je opravdu luxus,ktery stoji za to.

Strava
Jidlo vyborne,velky vyber vseho.

Služby hotelu
Dokonala obsluha a pristup ke vsemu.

Pláž
Plaz uchvatna,kazdy den uklizena,krasny bily pisek.

Lucie C., 21.09.2020, Datum pobytu: 6.9. - 17.9.2020
Oblast: Maledivy Maledivy, Severní Atol Male, Hotel: Paradise Island Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 10 Zažil som úžasné chvíle a videl úžasné veci..Ďakujem krásne

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Zažil som úžasné chvíle a videl úžasné veci..Ďakujem krásne Zobrazit celou recenzi

Ubytování
super..50m na pláž

Strava
vynikajúca

Služby hotelu
super

Pláž
Z bungalovu cca 50m na prekrásnu pláž z možnosťou vodných športov...SKUTOČNÝ RAJ NA ZEMI!!!!!!

Marián Majoroš, 04.03.2020, Datum pobytu: 19.2. - 26.2.2020
Oblast: Maledivy Maledivy, Severní Atol Male, Hotel: Paradise Island Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

5 fotografií

Celkem: 9,4 Krásná dovolená, moc jsme si to užili.

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Krásná dovolená, moc jsme si to užili. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Skromější, ale vše co bylo potřeba jsme měli.

Strava
Vynikající moc nám chutnalo.

Služby hotelu
dostačující, výlety byly k mání

Pláž
Pláž nádherná, přímo u ubytování, tyrkysová voda opravdu taková jako na fotkách CK, každodenně udržovaná v čistotě, při odlivu se hodí boty do vody, ale bazén jsme téměř nevyužili, byli jsme pořád u moře.

Jaroslava Z., 24.02.2020, Datum pobytu: 8.2. - 19.2.2020
Oblast: Maledivy Maledivy, Severní Atol Male, Hotel: Paradise Island Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 Služby hotelového rezortu byly perfektní, milý a vstřícný personál, krásné pláže, dobré jídlo. Nejhorším článkem byla doprava zpět -...

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Služby hotelového rezortu byly perfektní, milý a vstřícný personál, krásné pláže, dobré jídlo.

Nejhorším článkem byla doprava zpět - místo letu s Emirates dle vybrané a zaplacené nabídky byl let uskutečněn

s nízkonákladovou společností Smartwings.(omezené služby, bez možnosti připojení k síti a dobití notebooku, těsný prostor, zpoždění letu, ...) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Bylo odpovídající našemu očekávání, ideální poloha přímo na pláži, samostatný bungalov, plážové osušky v ceně pobytu, vlastní lehátka, křesla na terase, káva a čaj pro vlastní přípravu zdarma.

Strava
Velký výběr, chutná strava jak indická, tak kontinentální. Milá obsluha.

Služby hotelu
Služby hotelu byly na výborné úrovni, ale masáže a wellness za velmi vysoké ceny.

Trochu chyběla aqua gymnastika.

Pláž
Ideální jak pro děti, tak dospělé. Bílá písčitá bez nutnosti používání vodních bot.

Bronislava Paučková, 03.02.2020, Datum pobytu: 20.1. - 30.1.2020
Oblast: Maledivy Maledivy, Severní Atol Male, Hotel: Paradise Island Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9,4 perfektní místo pro odpočinek, žádná hlava na hlavě, klid, šnorchlování super, viděli jsme už hodně míst a toto bylo jedno z úplně top....

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
perfektní místo pro odpočinek, žádná hlava na hlavě, klid, šnorchlování super, viděli jsme už hodně míst a toto bylo jedno z úplně top.

Peníze dolary. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
V malých dvoudomech, na přespání bohatě stačilo, útulný, dobrá postel, anglické zásuvky!, vana, wc, minibar, klima, trezor,

Strava
Měli jsme all inclusive, velká spokojenost, rozmanité jídlo, člověk si opravdu pochutnal a vybral dle libosti od různých druhů mas, přes těstoviny a místní speciality, některé dost palivé :-) a samozřejmě výběr i sladkého jídla a zákusky...perfektní. Během dne možnost jídla i na pláži.

Služby hotelu
veškerý servis v pořádku, milý lidé, zábava, výlety, sportovní vyžití, obchůdky

Pláž
čistá, písečná, vše udržované, lehátka, houpací sítě, za mě top

Beata D., 23.01.2020, Datum pobytu: 8.1. - 19.1.2020
Oblast: Maledivy Maledivy, Severní Atol Male, Hotel: Adaaran Select Hudhuran Fushi

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 O Maledivách koluje mnoho tvrzení. Jednak, že je to zosobnění Ráje na Zemi, což po jejich návštěvě mohu plně potvrdit, dále, že se...

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
O Maledivách koluje mnoho tvrzení. Jednak, že je to zosobnění Ráje na Zemi, což po jejich návštěvě mohu plně potvrdit, dále, že se ocitnou v nedaleké budoucnosti pod hladinou oceánu díky klimatické změně, což nedokáži potvrdit, ale rozvoj investiční stavební činnosti (rozšiřování letiště, stavební rozšiřování rezortní infrastruktury, nová výstavba v hlavním městě Male), jakoby toto popírala a nebrala v potaz. Klimatickou změnu zde potvrzují odumřelé korálové útesy. Přesto však i na těchto útesech panuje velmi rozmanitý život,

což jsem formou šnorchlování mohl pozorovat a filmovat pár metrů od sněhobílé pláže, což byl nezapomenutelný a snad největší zážitek celého pobytu. Jinak doporučuji délku pobytu deset dnů! Byť se jednalo o malý rezort a malý ostrůvek Meeru Island end spa, každý den bylo co ojevovat a čím se zabývat. Jen nevím, proč sem většina návštěvníků létá, protože ve vodě v báječném oceánu jsem nás najednou napočítal do deseti a slunících se na pláži nebylo o moc více. Asi sem létají proto, aby se mohli pochlubit svým kolegům, že zde byli, že na to prostě mají. Jinak fakt nevím a je to moc škoda, protože zřejmě ti, co by si to možná dokázali opravdu užívat, na to nemají, nebo že by se sem již promítla filozofie onoho škaredého káčátka???? Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovaní jsme byli v bungalovech nám odpovídající cenové relaci a opět interiér odpovídal nabídce a fotografiím v nabídce. Osobně se v ubytovacím zařízení zdržuji co nejméně, většinou jen po dobu spánku a zbytek času věnuji aktivitám, takže v tomto směru jsem velice skromný. Přesto to na můj vkus bylo opravdu moc pěkné a personál by nám, kdybychom jej neusměrňovali, uklízel i třikrát denně, byť to nebylo vůbec potřeba.

Strava
Strava byla fantastická. Byly to přímo kulinářské orgie a člověk nevěděl, co si vůbec z té nádhery vybrat a co nechat na jindy, protože oči by stále jedly, ale žaludek již nemohl! Doporučuji plnou penzi, pro ty, co moc nemusí alkohol. Bohatě to postačuje. To pivo si případně dokoupíte. Partnerka focením jídelní nabídky, jejím uspořádáním, vytvořila přes 200 krásných fotografií. Osobní číšník byl skvělý, úslužný, velmi komunikativní a příjemný člověk, ale to platí o celém personálu, starajícím se o gastronomii. Naštěstí naše sportovní aktivity zabránily tomu, abychom se vraceli domů s několika kilogramy tělesné váhy navíc.

Služby hotelu
Služby hotelu byly na vysoké úrovni a jednání personálu velmi vstřícné a profesionální. Lidé přívětiví a úslužní. Výběr aktivit úžasný, jak v samotném rezortu, přesně, jak je uvedeno v nabídce, tak i mimo rezort v rámci různých výletů. Mimo sportu jsme se zúčastnili velmi veselé a spontánní taneční zábavy, zajímavé přednášky o historii Malediv a jejích obyvatel, další přednáška byla o studiu krásných rejnoků-mant apod. Výlet do Male byl trochu dobrodružný, protože cesta rychlým člunem přes větší vlny mimo náš záliv nebyla pro křehké povahy zrovna nejpříjemnější. Výlet jachtou za západem slunce nám trochu pokazilo zamračené počasí, ale slíbení delfíni byli super. Pro bystrého člověka, delfíni se dají pozorovat i z pláže, byť jen na dálku.

Pláž
Pláže v rezortu jsou úžasné, krásný sněhobílý písek. Stále udržované, protože oceán stále na ní vyvrhuje úlomky mrtvých korálů, což je moc smutné, ale personál je skvělý a snaží se tyto úlomky pravidelně odstraňovat. Občas jsem si myslel, že jsem v rezortu sám, protože přestože hladina byla naprosto klidná, tak jsem ve vodě byl zcela sám na celém několikasetmetrovém pobřeží. Voda byla čistá a velmi teplá. Vlnky jen občas a tak do deseti centimetrů. Prostě super!

Bedřich Navrátil, 26.12.2019, Datum pobytu: 18.11. - 30.11.2019
Oblast: Maledivy Maledivy, Severní Atol Male, Hotel: Meeru Island

Byla tato recenze užitečná? Ano (9) Ne (0)

Meeru Island end spa 10 fotografií

Celkem: 10 Super dovolena, novy resort, vynikajiici jidlo a opravdu allinclusive se vsim vsudy. Odpocinek, relax a mate pocit, ze je vse pro Vas....

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Super dovolena, novy resort, vynikajiici jidlo a opravdu allinclusive se vsim vsudy. Odpocinek, relax a mate pocit, ze je vse pro Vas. Resort je opravdu novy a managementu na nem zalezi, neustale se vas ptaji, co by mohli zlepsit, co pro Vas udelat a hned to je. Vsechno bylo tak, jak jsem si z katalogu predstavovala. Uzasne. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vodni vilka byla krasna, nova, vybavena luxusni kosmetikou amouage, dvakrat denne uklizena a doplnovany minibar i vinny bar. Lehatko na terasce houpaci a moc pohodlne????. Pristup do vody po schudcich a pak zebriku. Pod vsemi vilkami voda cca po ramena. Soukromi. Super.

Strava
Strava se podava v hlavni restauraci a pak v baru. V baru je dvakrat tydne slavnostnejsi obed. Vouchery - meli jsme 4 a my jsme je uzili v seafood restauraci a bylo to opravdu vynikajici. Koncem pobytu nam delali i jidla na miru v normalni restauraci. Neustale se nas ptali, jestli jsme spokojeni a my si vymysleli a vse bylo, jak jsme si vymysleli. Vzdy je navic grill - seafood, ryby cele i porcovane, kureci... italsky koutek- pizza , testoviny.... Vynikajiic kuchari ve vsech restauracich.

Služby hotelu
Sluzby hotelu jsou vynikajici. Jak jsem psala, vsechno je v cene. Zadne podepisovani, ze jste meli to, ci ono. Masaze- uzasne. Vochery obsahuji 45 minutovoe masaze, coz je fajn. Z masazniho lehatka koukate okenkem v zemi na podmorsky svet. Super. Vylety- kazdy den se jezdi dvakrat snorchlovat, dva voucherove vylety - zapad slunce a rybareni. My jsme tam byli tesne po otevreni hotelu, tak mozna bude pozdeji vetsi vyber. Vodni sporty, pekna posilovna. K sluzbam chci napsat, ze mate osobniho manazera. Ten nam vse zarizoval a byl neustale k dispozici. Nedorazily s nami kufry, i kdyz jsme na to byli trochu pripraveni, hotel nam pripravil hotelova tricka a sárí a nabidl cestu s doprovodem na nakupy do Male zdarma. To bylo mile.

Pláž
Pod vilkami byl obcas proud, my jsme tedy obcas chodili na plaz u baru. Bila, cista, od koralu neustale uklizena. V lagune jsou i zive koraly a dobre se k nim plave. Ostatni plaze pred plazovmi vilkami byly prazdne a krasne. Plaze kolem recepce byly obsem na strane s vetsimi vlnami, ale my byli mimo sezonu a bylo dost bourek. Na plazich mate pocit, ze jste sami. Bylo tam hodne svatebnich hostu a tridenich turistu a neumeli plavat. I kdyz jsme byli na nejfrekventovanejsi plazi u baru, byli jsme tam vlastne sami.

Hana S., 16.12.2019
Oblast: Maledivy Maledivy, Severní Atol Male, Hotel: VARU by Atmosphere

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 8 fotografií

Celkem: 8,6 skvělé, nemám co vytknout ani CK ani hotelu

  • 8,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
skvělé, nemám co vytknout ani CK ani hotelu Zobrazit celou recenzi

Ubytování
ubytování naprosto vyhovující, venkovní sprcha byla úžasná, občas to malinko vázlo s úklidem, ale to se stalo jen jednou, wifi v každém bungalovu na heslo, takže dost dobré

Strava
strava vcelku rozmanitá, denně ryba, hovězí i kuřecí, opravdu hodně indického jídla

Služby hotelu
služby skvělé, měl nás na starost jeden člověk, měli jsme jeho číslo a mohli zavolat kdykoli a na cokoli se zeptat

Pláž
pláž čistá, každý den ji uklízeli, i když je resort plně obsazený tak máte pocit, že jste tam skoro sami

Zlatica T., 12.12.2019, Datum pobytu: 26.11. - 5.12.2019
Oblast: Maledivy Maledivy, Severní Atol Male, Hotel: Paradise Island Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)