Recenze hotelů
Maledivy

Napište svou recenzi

Celkem: 9.4 Ostrov, resort SUN ISLAND a celý personál hotelu byl naprosto úžasný. Stravování bylo na dost vysoké úrovni a každý si našel své. Okoli...

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Ostrov, resort SUN ISLAND a celý personál hotelu byl naprosto úžasný. Stravování bylo na dost vysoké úrovni a každý si našel své. Okoli ostrova a ostrov samotný je moc krásný. Voda a pláže čisté jen místy větší množství korálů při vstupu do vody. Nebylo to ale na každé z pláží. Personál se vším poradil a pomohl a za každé situace byl pozitivní a příjemný. To už se ovšem nedá říct o CA. Kdybych měl shrnout zážitek s CA, tak kdybych si zájezd zařídil sám na vlastní triko , tak by výsledek byl stejný. Jen jsem si říkal, že letíme dál a člověk bude klidněji s CK. Opak byl pravdou a byl jsem nakonec nervózní spíš z toho, že máme za sebou CA. V resortu jsme měli možnost si vylechnout dvě rodiny co také měli zajezd od CA a ty si zažily oproti nám celkem peklo. Muj konečný verdikt je, že CA a její služby, už nikdy v životě nehodlám využít. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování nádherné a po rekonstrukci. Vše vonělo novotou a čistotou. Třikrát denně úklid a vždy perfektní. Měli jsme vilku na pláži , každá vilka má svou Wi-Fi. Pokoje klimatizované a vše potřebné bylo k dispozici.

Strava
Strava na perfektní úrovni. Každý si našel to své. Jídla samozřejmě dostatek a bylo velice chutné. Na místě jsem doplácel All Inclusive a Doporučuji využít All Inclusive jelikož nápoje nejsou zrovna levné.

Služby hotelu
Služby hotelu jsou dokonalé. Personál jsem neuvěřitelný ochotný a vždy pozitivně naladěný. Hotelu a jejich zaměstnancům se nedá nic vytknout.

Pláž
Pláže krásné a čisté, každý má kus svého soukromí. Ani Vám nepřijde, že je na ostrově tolik lidí. Všichni si najdou to své. Občas větší množství úlomků korálů. V botách lze hravě přejít.

Richard Macek, 29.06.2022, Datum pobytu: 17.6. - 26.6.2022
Oblast: Maledivy Maledivy, Atol Ari, Hotel: Sun Island Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 fotografie

Celkem: 9.2 Resort na dobré úrovni odpovídající 4*

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Resort na dobré úrovni odpovídající 4* Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Měli jsme Sun villu, což by člověk předpokládal, že je to samostatně stojící vila někde u pláže, ale pod tímto názvem se skrývá to co se jinde nazývá Garden room, tedy řadové bungalovy v 2. řadě od pláže oddělené místní komunikací. Nicméně vybavení a velikost pokoje je totožné s Beach villou v 1. řadě. S přihlédnutím k tomu, že se do bungalovu jdete jenom prakticky vyspat nelze mít nějaké výhrady.

I když je v All incl. uváděno každodení doplňování neděje se tak a musíte to urgovat v recepci.

Strava
Výborná, jako vždy na Maledivách, rozmanitá v množství, kde nelze okusit vše.

Na druhé straně Vám kazí dojem ze stolování nechutné návyky ruských turistů, kterých je cca 90% v resortu a vše doslova žerou rukama, jako prasata - jedno jestli ovoce, maso, palačinky nebo salát.

Služby hotelu
Vzhledem k velikosti ostrova je prakticky nutné si vypůjčit kola (bydleli jsme asi 400m od jídelny a recepce a to jsme byli asi v 1/2 vzdálenosti od nejzažších bungalovů). Tato kola by měla být ve vybavení, protože bez nich to opravdu nejde, ale stojí 6 USD na kus a den.

Jinak servis kolem bazénu, jídelny bezchybný a personál velmi ochotný a vstřícný.

Nepříjemností při odjezdu z resortu nám zkrátili pobyt tím, že nás k odletu v 23:00 odvezli již v 15:00, tedy na letišti jsme byli v 17:20, takže jsme byli nuceni čekat před letištěm skoro 6 hodin.

Pláž
Pláž prostě maledivská, t.j. čistá, dlouhá, jemný bílý písek. Co víc?

Lumír K., 07.06.2022, Datum pobytu: 21.5. - 30.5.2022
Oblast: Maledivy Maledivy, Atol Ari, Hotel: Sun Island Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9.8 dokonalá dovolená

  • 9.5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
dokonalá dovolená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
pěkné ubytování, úklid několikrát denně, všude čisto, atd.

Strava
rozmanitá, neopakovala se, obrovský výběr všeho možného

Služby hotelu
příjemný personál

Pláž
překrásná pláž, spousta vyžití v moři - šnorchlování, krmení žraloků a mant, atd.

Petr P., 02.06.2022, Datum pobytu: 22.4. - 30.4.2022
Oblast: Maledivy Maledivy, Atol Ari, Hotel: Sun Island Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 10 Supr zážitek byli jsme už po třetí

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Supr zážitek byli jsme už po třetí Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Nádhera

Strava
Bohatá, skvělá

Služby hotelu
Perfektní

Pláž
Nádhera

Iveta Kozárková, 30.05.2022, Datum pobytu: 15.5. - 25.5.2022
Oblast: Maledivy Maledivy, Lhaviyani Atol, Hotel: Kuredu Island Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Naprosto dokonalá dovolená! První jsem si nebyla jistá zda jsem vybrala správně a furt váhala, ale po příjezdu jsem byla unešena úplně...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Naprosto dokonalá dovolená!

První jsem si nebyla jistá zda jsem vybrala správně a furt váhala, ale po příjezdu jsem byla unešena úplně vším. Určitě se chceme na daný resort vrátit. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Byli jsme ubytování v plážové vile, byla super , moc se nám líbila otevřená koupelna, výhled na moře taky super.

Po 3 dnech jsme měnili ubytování na water villu- a ta byla famózní , za nás určitě lepší zážitek než plážová!!

U těch water villek doporučuji číslo 519 (východ ) nebo 520 (západ ), tam jsme byli i my , jsou to poslední domky v řadě tudíž na terase i z koupelny neskutečný výhled :)

Denně možnost úklidu , vše čisté a voňavé ..

Jako velké a jediné mínus vidím v zásuvkách . Na pokojích je sice USB , ale o výkonu pouze 1A (mobil se sotva stihl přes noc nabít) pouze 2 USB na pokoji , pro nás to bylo velmi málo , 2 telefony, iqos zařízení , powerbanka , foťák ..Určitě s sebou přechodky na Evropskou , na recepci neměli ..

Strava
Strava byla jedním slovem požitek :)

Za celou dobu jsme neměli pocit , že jíme to samé , neustále se jídla měnila , dokonce to tam měli rozdělené i na různé kuchyně , před Vámi je možnost přípravy napr . Seafood , nebo jiných specialitek.

S výměnou ubytování se nám upgradovala i restaurace , kde jsme se tedy cítili, jak v luxusní restauraci-výběr z menu , každopádně jsme stále mohli využívat i bufetové ,jako před tím.

Úplně bohatě by nám však stačili jen snídaně a večeře + neomezeně pití , v tom horku je to náročnější

Služby hotelu
Služby byly dokonalý ,už po příletu na letiště, kde si nás přebíral zástupce, jsme se cítili jak v bavlnce.Na začátku pobytu jsme dostali přiřazeného číšníka , který se o nás staral po celou dobu.

Všechen personál byl vstřícný a usměvavý.

Dokonce nás oslovavali i jménem , to jsme zatím nikde jinde nezažili.

Všichni se s námi hezky bavili, konverzovali, no prostě jsme se cítili velmi hezky.

Pláž
Čistota , chodili jsme na boso cely pobyt, velký nezvyk si při odletu nazouvat boty.

Lucie P., 26.05.2022, Datum pobytu: 14.5. - 23.5.2022
Oblast: Maledivy Maledivy, Severní Atol Male, Hotel: Summer Island Maldives

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Dovolená je úžasná, personál příjemný,hned reaguji na vaše požadavky, nemůžu říct nic špatného, prostě je to super.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená je úžasná, personál příjemný,hned reaguji na vaše požadavky, nemůžu říct nic špatného, prostě je to super. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Měli jsme Beach villa sanset ,je to novější villa, velký prostor, moderní koupelna, hezký vybavena.

Strava
Vždycky každý najde pro sebe to co rád, je toho dost. Jediné co malí výběr ovoce.

Pláž
Bílá písečná pláže , vždy uklizena.

Maryna Y., 26.05.2022, Datum pobytu: 14.5. - 23.5.2022
Oblast: Maledivy Maledivy, Atol Ari, Hotel: Sun Island Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Najlepšia dovolenka v živote. Ticho, kľud, perfektný servis, nádherné pláže, more, ubytovanie...Nie je čo vytknúť

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Najlepšia dovolenka v živote. Ticho, kľud, perfektný servis, nádherné pláže, more, ubytovanie...Nie je čo vytknúť Zobrazit celou recenzi

Eva G., 24.05.2022, Datum pobytu: 13.5. - 21.5.2022
Oblast: Maledivy Maledivy, Severní Atol Male, Hotel: VARU by Atmosphere

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 Relax, klid, pohoda, teply ocean, moc mily personal. Jen pocasi neovlivnis. Leteli jsme 9/5 a teda prehanky kazdy den a vetsina casu pod...

  • 8.5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Relax, klid, pohoda, teply ocean, moc mily personal.

Jen pocasi neovlivnis. Leteli jsme 9/5 a teda prehanky kazdy den a vetsina casu pod mrakem a silny vitr.

Priste poletime v zimnich mesicich.

Ale suma sumarum:

Byly to nase prvni Maledivy a ocekavany WOW efekt se nedostavil. U privotaciho mola

vidite potopenou lod a na uvitani dostanete sklenicku juicu. Prileteli jsme kolem devate rano, zpoceni a uanveni a dozvite se ze musite na pokoj cekat minimalne do dvou odpoledne.

Na ostrove je obecne velky neporadek z palem, keru a kvetin-takze urcite nechodte boso. Cely dny tam litaly mistni zeny a zametaly vetve.

Dale, tim ze je ostrov vzdaleny cca 20 minut clunem od letiste- cely dny nam nad hlavama letaly letadla ktere mirily na vzdalenejsi ostrovy.

Na Male se radi vratime, ale zvoline mensi ostrov, tento ma cca 3 km po obvode, kde bude vice soukromi, vice klidu a klidne o hvezdu mene. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovani jsme meli v Beach bungalovech. Krasne, velke ciste. Trosku sok byla koupelna, ktera ma velky otvor na strane ven, tedy tam bylo vzdy silene horko, ale casem jsme si na to zvykli. Uklid 2x denne, klimu jsme meli pustenou porad. Wifi fungovala na 100%.

Strava
Velmi pestra a hodne pikantni az paliva strava, coz si pochvaloval muj manzel. Dalo se vsak najit i jidlo nepalive. Prevazovalo "curry" na vsechny mozne zpusoby, chladici mistnost vzdy plna salatu, ovoce i sladkeho.

Snidane- i teple curry, vajicka, slanina, pecivo, ovoce

Obedy- maso hlavne veprove, jehneci, kure, temer kazdy den ryby a morske plody, salaty, sladke.

Vecere-obdoba obedu.

Snacky- dopoledne a odpoledni- tady jsme byli trosku zklamani- vetsinou tam byly jen hranolky, kecup, a nejaka sladka vec nebo studene livance, jednou byl myslim meloun.

Drinky- michane i ciste, originalni lahve, zadne pofiderne rumy jako treba v Egypte.

Voda Bonaqua doplnovana do pokoju kazdy den.

Služby hotelu
Sluzby- vse za priplatek.

Masaze, vecere na plazi, vodni- snorchlovani, slapadla, kanoj, atd.

Pláž
Plaz jsme meli v podstate par metru pred bungalovem. Voda tepla, plna ryb a baby zraloku. Velky priliv a odliv, cca 10 metru, takze jsme meli parkrat lehatka ve vode, coz nam ale nevadilo. Na jedne strane ostrova kde jsme bydleli i my, ocean klidny temer bez vln, a na opacne obrovske vlny a odvazni byli vetsinou jen survari- takze bylo na co koukat.

Terezie Adamusová, 23.05.2022, Datum pobytu: 9.5. - 18.5.2022
Oblast: Maledivy Maledivy, Severní Atol Male, Hotel: Cinnamon Dhonveli Maldives (ex. Chaaya Island Dhonveli)

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)