Recenze hotelů
Maledivy

Napište svou recenzi

Celkem: 9,6 Dovolená splnila naše očekávání, moře bylo nádherné, teplé a čisté se spoustou barevných ryb, pláže čisté s bílým jemným pískem. Ostrov...

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená splnila naše očekávání, moře bylo nádherné, teplé a čisté se spoustou barevných ryb, pláže čisté s bílým jemným pískem. Ostrov obklopuje obrovská mělká laguna, která je vhodná na různé vodní sporty- windsurfing, kitesurfing, paddlebording, wakeboarding. Po dlouhém molu je snadno dostupný rosáhlý korálový útes, na kterém je možno spatřit spousty korálových ryb nejen při šnorchlování, ale i přímo z mola. Hotel disponuje také vybavením a instruktory na potápění. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel je ohodnocen jen třemi hvězdami, což se ukázalo naprosto dostačující. Všude bylo čisto, personál byl téměř výhradně domorodý, usměvavý, klimatizace v bungalovu fungovala a bylo ji možno nastavit na snesitelný mírný provoz. Bazén nebyl potřeba.

Strava
Samoobslužné stravovaní formou švédského stolu nám vyhovuje a nabídka byla vždy velmi pestrá, vždy bylo k dispozici vegetariánské curry a dhal, 3 druhy čersvého ovoce, káva ke každému jídlu, k obědu a večeři velmi chutně upravované rybí, drůbeží a hovězí maso, dostatek zeleniny a salátů, několik druhů příloh. Zákusky byly krásné, jemné a vynikající, připomínali nám Madeiru. Děti ocenily hlavně těstoviny upravované podle italské receptury. K jídlu jsme vždy dostávali dostatek vody podle potřeby, dál ještě lahev vody pro každého na jeden den, takže jsme neměli vůbec potřebu další vodu kupovat.

Služby hotelu
Náš pobyt byl krátký, některé nabízené služby jsme vůbec nevyužili: masáže, klimatizovanou posilovnu, výlet na domorodý ostrov, picknik na opuštěném ostrově, večeři na pláži při svíčkách. Užili jsme si šnorchlování s delfíny, šnorchlování na želvím útesu, paddlebording, wakeboarding a fantubing. Večer jsme si zahráli ping pong a kulečník, ale oblíbenější bylo pozorování ryb a žraloků z mola na nasvíceném útesu. Podařilo s nám dokonce vyfotit mantu. Wifi jsme ocenili při polední siestě a telefonování domů.

Pláž
Vzhledem k tomu, že se jedná o malý ostrůvek, který obejdete za 20 min, pláže byly všude dokola. Všude byly palmy, bílý písek, pozvolný vstup do vody a k tomu pocit, že tady snad nikdo není. Kolik je na ostrově lidí jsme zjistili až u večeře, kyž se sešli všichni v restauraci. Nejkrášnější pláž je ale u centra vodních sportů na severu ostrova, kde je příjemná písčina a kde jsme trávili většinu času.

Kamila K., 12.08.2019, Datum pobytu: 26.7. - 2.8.2019
Oblast: Maledivy Maledivy, Jižní Atol Male, Hotel: Fun Island Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 10 Naprostá spokojenost.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Naprostá spokojenost. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Prostorné, moderní pokoje. Úklid 2x denně v pokoji i okolí vily.

Strava
Velký výběr chutných jídel.

Služby hotelu
Profesionální přístup veškerého personálu. Osobní asistent.

Pláž
Krásná, čistá, bílý písek, křišťálová voda. Měli jsem nádherné počasí, po celou dobu pobytu nepršelo, nefoukal vítr.

Michaela N., 07.08.2019, Datum pobytu: 27.7. - 4.8.2019
Oblast: Maledivy Maledivy, Hotel: Kudafushi Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 Celkový dojem z dovolené je velmi dobrý. Byli jsme tam již druhým rokem. Ostrov je krásný a rádi se sem budem vracet!

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem z dovolené je velmi dobrý.

Byli jsme tam již druhým rokem. Ostrov je krásný a rádi se sem budem vracet! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vodní bungalovy jsou přijemné, ale už by potřebovaly zrenovovat!

Strava
Se stravou jsme byli spokojeni, rozmanitá, velmi chutná.

Služby hotelu
Ochotný a příjemný personál.

Pláž
Pláž byla nádherná, vždy uklizená! Moře čisté! Moc dobře se starají o celý ostrov!????

Ilona F., 05.08.2019, Datum pobytu: 20.7. - 1.8.2019
Oblast: Maledivy Maledivy, Atol Ari, Hotel: Sun Island

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

5 fotografií

Celkem: 10 Super místo pro dovolenou, opravdu odpočinkové

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Super místo pro dovolenou, opravdu odpočinkové Zobrazit celou recenzi

Pavel Koutný, 05.08.2019, Datum pobytu: 26.7. - 1.8.2019
Oblast: Maledivy Maledivy, Hotel: Royal Island Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Dovolenka bola perfektna, naozaj nie je vec ktoru by som považoval za negativnu, len treba vydrzat tu dlhu cestu a prestupy, avšak ak uz...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenka bola perfektna, naozaj nie je vec ktoru by som považoval za negativnu, len treba vydrzat tu dlhu cestu a prestupy, avšak ak uz tam ste zabudnete na všetko a uživate si to krasne more, neuveritelne pozitivnu atmosferu, prijemnych ludi a skvele jedlo. Je naozaj tažke odisť odtial, davam 10 hviezdičiek z 10 nakolko sme naozaj nenašli nič čo by nas nejakym sposobom nahnevalo alebo sklamalo, všetko bolo absolutne fantasticke. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovanie bolo dobre, najviac sme ocenili vonkajšiu sprchu, po celom dni v mori padne vhod, celkovo su 3 sprchy patriace k plažovemu domčeku, jedna vonkajšia na umytie nôh od piesku, druha je spolu s vaňou a tretia za dverami vonku kde sa sprchujete v sukromi. V plažovom domčeku je aj bar kde je alkohol, televizia,wifi a klimatizacia ktoru z času na čas treba použiť pretože noci su naozaj teple a budite sa spotený

Strava
Strava bola ozdobou celej dovolenky, absolutne perfektne prpravovana, široky vyber všetkeho, kuracina na tisic sposobov, hovadzina, uzasne polievky, ryža biela farebna citronova, kazdy den ine zemiaky, neskutočny vyber zakuskov, ovocia, zeleniny, pečiva, grilovanych veci, ryby...bol to jeden užasny kulinarsky zažitok a vždy sme sa tešili na nove a nove objavovanie chutí - tu je aj 10 hviezdičiek malo

Služby hotelu
2 obchodiky zo suvenirmi, užasny plažovy bar kde sme vyskušali asi 8 koktejlov a vodnu fajku, barman Adytia ich pripravuje naozaj skvelo, radi sme sa do baru vracali, je blizko pri plaži takže sa mozete ist schladiť a dalej pokračovat v popijaní, druhy bar je vačši tam sme boli len 2x, da sa tam aj najesť

Hotel poskytuje aj SPA masaže, rozne vylety lodou, my sme využili skuter, kajak, nafukovacie koleso atď

Celkovo recepcia je prijemna a priatelska, vzdy ochotna pomoct a vybaviť, ludia su velmi priatelski a zdravia sa Vam vždy ked vas stretnu s usmevom na tvari

Pláž
Plaž je krasna na oboch stranach ostrova, denne sme vo vode videli za cely den asi 5 ludi, mate pocit ze na ostrove nikto neni, kazde rano plaž upratuju od listov, vačšich koralov alebo kamenov ktore vyplavila voda.

Každopadne more a plaž boli neuveritelne čiste, udržiavane a krásne

Matej H., 05.08.2019, Datum pobytu: 25.7. - 2.8.2019
Oblast: Maledivy Maledivy, Atol Ari, Hotel: Holiday Island

Byla tato recenze užitečná? Ano (4) Ne (0)

9 fotografií

Celkem: 8,4 Celkový dojem z dovolené je výborný. Využili jsme mnoho nabízených služeb i výletů a hodnotím je velmi kladně. Jedinné nedostatky, které...

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem z dovolené je výborný. Využili jsme mnoho nabízených služeb i výletů a hodnotím je velmi kladně. Jedinné nedostatky, které vnímám, a se kterými jsme se naštěstí lehce vypořádali jsou - služby CK a jazyková bariéra. S jazykovou bariérou naštěstí problém nemáme - hodí se znalost angličtiny, němčiny nebo ruštiny. Ideální je být alespoň začátečník v AJ a zároveň kliďas. Čím větší stresař, tím je nutná lepší úroveň. K Bodu 1, CK - u zájezdu této cenové relace bych očekával lepší přístup ke klientům, pokyny k odletu naprosto obecné odkazující na cizojazyčné portály, delegáti na místě jsou holanďané, takže s češtinou taky moc nepochodíte. Co chybělo cestovce dořešili kolegové z CA, takže přinejhorším do telefonu stáhnout slovník, nebo si zaplatit data (na maledivách draze) a používat google translator. Dovolená za to stojí a je tu mnoho co objevovat. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování na vysoké úrovni, je v podstatě jedno o jaký jde typ pokoje. Pokoje Superior mají možná horší polohu, ovšem na takovém místě je to skoro jedno. Vodní bungalov bych spíše nedoporučil z několika důvodů - zbytečně vysoká cena, izolace od zbytku ostrova a hlavně bez vlastního vstupu do vody. Plážové bungalovy i standartní pokoje nabízejí víc.

Strava
Stravu bych velmi přirovnal k indické kuchyni - mnoho zeleniny a kari. Pojem "pálivé jídlo" zde může dostat nový rozměr. Nabídka je velmi přizpůsobena evropským kuchyním, ovšem ve vlastním místním pojetí. Kuchaři jsou profíci, jsou milí a pozorní. Rozumí svému řemeslu a byla radost jim nechat volnou ruku v přípravě čerstvých salátů i těstovin. Při pobytu na déle než 14 dní bych ochutnával jídla postupně, mohlo by se Vám jinak stát, že po pár dnech budete jíst stále to samé dokola.

Služby hotelu
Spa s úžasnou nabídkou masáží; sportovní vybavení - badminton, tenis, stolní tenis, šipky, fotbal, volejbal, fitko, škola potápění a šnorchlování včetně asistence a půjčení věcí, paddle boarding, kajak, šlapadla; dva bary, restaurace, knihovna a nabídka desítky možných výletů.

Pláž
Nádherný atol s mnoha přístupy k pláži. Snadný přístup i z pokojů na vnitřní straně ostrova. Vlnolamy zajišťují klidnou zónu pláží. Obrovské možnosti sledování podmořského života - šnorchlování, přístrojové potápění.

Tomáš K., 02.08.2019, Datum pobytu: 19.7. - 28.7.2019
Oblast: Maledivy Maledivy, Atol Ari, Hotel: Ellaidhoo Maldives by Cinnamon

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Nádherně strávený týden na nádherném místě.

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Nádherně strávený týden na nádherném místě. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj hezký, uklizený 2xdenně, úžasná koupelna pod širým nebem. Jen jsme tedy byli čtyři a na pokoji byla manželská postel a jedna přistýlka, takže jedno dítě muselo spát s námi na manželské posteli.

Strava
Strava moc dobrá, výborně ochucená, pestrý výběr ovoce, výborné dezerty.

Služby hotelu
Příjemná obsluha od jídelny až po záchody. Lidé usměvaví, pozorní, ale nijak vtíraví.

Pláž
Téměř prázdné nádherné písčité pláže, blankytně modré moře.

Robert V., 31.07.2019, Datum pobytu: 20.7. - 28.7.2019
Oblast: Maledivy Maledivy, Atol Ari, Hotel: Sun Island

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

1 fotografie

Celkem: 9 Perfektná dovolenka, kľud, oddych a maximálny relax v raji

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Perfektná dovolenka, kľud, oddych a maximálny relax v raji Zobrazit celou recenzi

Strava
Výborná strava

Pláž
Krásna čistá pláž s bielym pieskom

Matej K., 13.07.2019, Datum pobytu: 26.5. - 4.6.2019
Oblast: Maledivy Maledivy, Severní Atol Male, Hotel: Paradise Island Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Naprostá spokojenost se vším, opravdu nebylo co vytknout

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Naprostá spokojenost se vším, opravdu nebylo co vytknout Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování v bungalovech supr, oproti klasickému ubytování v hotelu je zde naprosté soukromí, dostatek prostoru, vlastní veranda, svoje lehátka, prostě paráda

Strava
Jídlo naprosto skvělé, poprvé jsem neměla potřebu si pokrmy dochutit, výběr dostačující, zákusky naprosto báječné, žádné fronty v jídelně

Služby hotelu
Opět jen samá chvála, od příjezdu až do konce. V jídelně vlastní stůl označený jmenovkou, po celou dobu se o vás stará jeden číšník, každý den večer výměna osušek na lehátka u vily samozřejmostí, denní doplnění nealka v minibaru na pokoji, u bazenu stojan s osuškami - nebyl problém si několikrát denně vyměnit za suchou. Při večerním posezení opět samá péče, člověk se musel zvednout opravdu jen při cestě na WC

Pláž
Stačilo pár kroků a jste na pláži, ať u vily nebo u bazénu. Všude čisto, každé ráno byla pláž uklízena od spadaných listů ze stromů, které byly před vilkami. Voda nádherná, teplá, čistá, při šnorchlování bylo vidět spoustu ryb a korálů.

Žádné přeplněné pláže, jak jsem zvyklá z předchozích resortů, občas jsem měla pocit, že se koupu sama.

Jitka K., 01.07.2019, Datum pobytu: 14.6. - 26.6.2019
Oblast: Maledivy Maledivy, Hotel: Royal Island Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9,6 Boli sme veľmi spokojní pomer cena a kvalita, dovolenka sa vydarila napriek tomu, že začalo daždivé počasie. Odporúčam využiť niektoré...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Boli sme veľmi spokojní pomer cena a kvalita, dovolenka sa vydarila napriek tomu, že začalo daždivé počasie. Odporúčam využiť niektoré potápačské centrum a ponoriť sa - nádherný podmorský svet. Veľa delfínov, žraloky a manty raje, korytnačky a iné...... Je tam aj v blízkosti jeden vrak a kaverna. Je to moslimská krajina a v ramadáne mimo hotela majú oveľa prísnejšie pravidlá pre turistov ako v Egypte. Výlet na bicykloch treba využiť a previesť sa po celom atole. Hotel ponúka využitie bicyklov v rámci all inclusive zadarmo. Radi sa tam znovu vrátime 9 dní bolo príliš málo. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovanie na úrovni, udržiavané v čistote iba vonku menší problém s doternými sliepkami a mačkami prikrmovanými nemeckými turistkami. Pri izbách nádherná tropická záhrada plná kokosových paliem.

Strava
Strava bola veľmi chutná, ryby každý deň na rôzne spôsoby, dostatok čerstvého ovocia a zeleniny, polievky výborné.

Služby hotelu
Boli veľmi úslužný ústretový a radi poradili čo kde a ako. Fakultatívne výlety Hotela boli na úrovni.

Pláž
Pláž udržiavaná, čistá. V čase nášho pobytu obsadenosť hotela bola ani nie tretina, takže pláž a lehátka stále voľné, veci ako sme si ich tam ráno nechali večer sme si ich aj našli.

Anonym, 25.06.2019, Datum pobytu: 14.5. - 23.5.2019
Oblast: Maledivy Maledivy, Hotel: Equator Village (Gan)

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)