Recenze hotelů
Maledivy

Napište svou recenzi

Celkem: 9,8 Doporucuji si priplatit za plnou penzi nebo all inclusive. Take doporucuji si priplatit za vodni bungalow, je tak daleko vetsi klid

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Doporucuji si priplatit za plnou penzi nebo all inclusive. Take doporucuji si priplatit za vodni bungalow, je tak daleko vetsi klid Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vodni bungalow krasne, klidne, uklid 2x denne

Sylvia M., 12.04.2021, Datum pobytu: 31.3. - 9.4.2021
Oblast: Maledivy Maledivy, Atol Ari, Hotel: Sun Island Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 8,8 Dovolená splnila účel. Krásné prostředí, úžasné jídlo a čistota hotelu. Nepříjemná a dlouhá cesta stála za tu krásu.

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená splnila účel. Krásné prostředí, úžasné jídlo a čistota hotelu. Nepříjemná a dlouhá cesta stála za tu krásu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Perfektní doporučujeme bungalovy na pláži. Vodní domečky nenabízejí stín a pokud jsou velké vlny budete mít mořskou nemoc.

Strava
Bomba! Skvělá chuť všeho. Doporučuji All in jinak si budete platit i vodu a cca 400 dolarů na týden vás obyč pití bude stát.

Služby hotelu
3x za den úklid písku a výměna ručníků. Super!

Pláž
Božská

Veronika Podroužková, 05.04.2021, Datum pobytu: 26.3. - 2.4.2021
Oblast: Maledivy Maledivy, Atol Ari, Hotel: Angaga Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Skvely resort,prijemna obsluha,vse se dalo jednoduse vyresit.Nadherne misto.

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Skvely resort,prijemna obsluha,vse se dalo jednoduse vyresit.Nadherne misto. Zobrazit celou recenzi

Aneta Kricnerová, 19.03.2021, Datum pobytu: 6.3. - 16.3.2021
Oblast: Maledivy Maledivy, Atol Ari, Hotel: Vilamendhoo Island Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 2,8 Maledivy jsme navštívili podruhé a tentokrát velké zklamání z resortu. Určitě nedoporučuji. Tento resort nemá vůbec nic společného s...

  • 4,5 Ubytování
  • 2 Strava
  • 2 Okolí
  • 1 Cena

Celkové shrnutí
Maledivy jsme navštívili podruhé a tentokrát velké zklamání z resortu. Určitě nedoporučuji.

Tento resort nemá vůbec nic společného s klidem a rájem Malediv. Resort se skládá ze tří ostrovů. Všude spousta lidí. Dojít pěšky na druhy ostrova je otázka třeba 40 minut, což je v tom horku hrozné a autíčka pro přepravu jezdily pouze jednou za půl hodiny a většinou byly stejně plné.

Poprvé jsme byli v resortu Paradise Island, kdy byl tento resort navíc o dost levnější a se Sunsiyam nelze vůbec srovnat. Lituji, že jsme tentokrát zvolili Sunsiyam Olhuveli. Už bych tento resort nikdy nenavštívila a jsem velmi zklamaná, že jsme se pro tento resort rozhodli. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Měli jsme ubytování typu Grand beach vila with pool a to bylo snad jediné pozitivní. Baráček pěkný, s vlastním bazénem, na pláži. Vybavení průměrné.

Strava
Celý týden stále stejné jídlo dokola. Převážně indického typu, takže kořeněné, pálivé. Jídlo opravdu nestálo za nic. Měli jsme zaplacené diamant allinclusive a i přes to více než polovina drinků nebyla v ceně, tudíž jsme dopláceli ještě na místě za pití. Nějaké jídlo přes den mimo snídaně, obědů a večeře neexistovalo. Ovoce? No tak to by jsme asi chtěli se synem moc. Jedine co, tak u bazénu dělali pizzu, ale ta se pro změnu nedala skoro jíst a počkali jsme si na ní vždy tak 1 hodinu a dvacet minut. Na hranolky po páté hodině už syn neměl nárok, museli jsme doplatit. Opět.

Služby hotelu
Veškeré naše vznešené požadavky byly pro personál problém. A to jsme opravdu nechtěli nic extra. Obsluha u bazénů a v restauraci pomalá. Na pití jsme pravidelně čekali i 30 minut.

Pláž
Pláže pěkné, ale chyběla nám dlouhá, nezastavěná pláž. V tomto resortu je na každém kousku pláže molo nebo ubytování. Evidentně je tento resort vystavěn pro velké množství lidí, na úkor klidu a toho pravého pocitu z Malediv, který člověk očekává.

Anonym, 18.03.2021, Datum pobytu: 26.2. - 6.3.2021
Oblast: Maledivy Maledivy, Jižní Atol Male, Hotel: Sun Siyam Olhuveli

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (3)

Celkem: 8,8 Nádherné místo. Klidná dovolená v nádherném prostředí. Mírné nedostatky ve službách a stravě bohatě vyvažuje překrásná příroda.

  • 8,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Nádherné místo. Klidná dovolená v nádherném prostředí. Mírné nedostatky ve službách a stravě bohatě vyvažuje překrásná příroda. Zobrazit celou recenzi

Strava
Pro méně náročné klienty.

Pláž
Nejkrásnější co jsem kdy viděl. Moře 32C. Nádherné šnorchlování.

Jiří V., 08.03.2021, Datum pobytu: 24.2. - 5.3.2021
Oblast: Maledivy Maledivy, Atol Ari, Hotel: Angaga Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

Celkem: 6,6 Vse velmi prijemne, byt opotrebovanejsi.

  • 5,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 10 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Vse velmi prijemne, byt opotrebovanejsi. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Casto nefunkcni vybaveni (klima, trezor, tv) jinak spokojenost

Služby hotelu
Ovlivneno Covidem, takze mene zamestnancu a vice lenosti..

Pláž
Nadhera

Petr S., 03.03.2021, Datum pobytu: 19.2. - 28.2.2021
Oblast: Maledivy Maledivy, Hotel: Filitheyo Island Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Dovolená byla úžasná je to kouzelné místo všichni jsou moc ochotni

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla úžasná je to kouzelné místo všichni jsou moc ochotni Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Měli jsme bungalov číslo 139 a byl perfektní

Strava
I v době covidové perfekt sushi Sashimi ryby hovězí masa a perfektní zeleninové saláty a co se tyče allinclusive drinku tak jsme byli překvapeni velkým výběrem míchaných alko nápojů super

Služby hotelu
Naprosto úžasný každý den uklizeno a v restauraci příjemná obsluha

Pláž
Pláž jedním slovem nádhera pravda ze z druhé strany ostrova není pláž tak hezká ale u našeho bungalovu úžasný

Hana M., 01.03.2021, Datum pobytu: 17.2. - 26.2.2021
Oblast: Maledivy Maledivy, Atol Ari, Hotel: Angaga Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

9 fotografií

Celkem: 8,8 Krásná pohodová dovolená. Vše bez problému, personál ochotný, nadherne prostredi.

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Krásná pohodová dovolená.

Vše bez problému, personál ochotný, nadherne prostredi. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Nejprve jsme bydleli v bungalovu na pláži, který byl moc hezký, prostorný. Poté jsme se rozhodli si připlatit za vilku nad mořem a musime uznat, ze je to krasny zazitek, ktery za to stojí.

Strava
Jídlo dobré, rozmanité. Vždy jsme si vybrali.

Služby hotelu
Personál ochotný, nápomocný. Využit lze spa, vodní sporty, my jsme chodili hrát tenis.

Pláž
Pláž krásná, čistá, moře azurové. Nebylo do vytknout, kladně hodnotím uklid personálem.

Luisa F., 19.02.2021, Datum pobytu: 9.2. - 16.2.2021
Oblast: Maledivy Maledivy, Atol Ari, Hotel: Angaga Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 10 Krásný ostrov, nádherné koupání, korálový útes na dosah, prostě pohoda a oddych i sportovní vyžití

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Krásný ostrov, nádherné koupání, korálový útes na dosah, prostě pohoda a oddych i sportovní vyžití Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování naprosto v pořádku, úklid probíhá 2x denně jak pokoje tak terasy a pláže

Strava
Velmi rozmanitá každý si vybere i když má nějaká stravovací omezení

Služby hotelu
Hotel a služby naprosto skvělé, úžasní zaměstnanci

Pláž
Pláž mate v podstatě pro sebe,minimum lidí, pláž je z jemného bílého písku přístup skvělý po celem ostrově, možnost šnorchlování absolutně všude, vhodné i pro děti a neplavce mírný přístup do vody

Hana G., 17.02.2021, Datum pobytu: 5.2. - 14.2.2021
Oblast: Maledivy Maledivy, Hotel: Royal Island Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)